Så himla fet.

Glöm inte att vara med och tävla om en Bärsele från BABYBJÖRN. Tävlar gör du HÄR! Lycka till!

Kebab igår. Pizza till lunch. Donken till middag. Nyttigt va? Ska nog föräta mig på sådant som är grönt nästa vecka. ♥
Har precis påbörjat min lediga helg och den ska spenderas med nära och kära. I morgon ska vi hem till mammsen och grilla. Hoppas på mega fint väder så vi kan vara ute hela dagen. På söndag ska vi förhoppningsvis träffa gammelkusin Amanda, en av Wilgots favoriter. Nu ska jag bara njuta av lugnet och vänta in S och middagen. Är totalt slut i kropp och själ så om jag känner mig rätt så somnar jag efter maten haha. Men vi hörs i morgon alles. Ha det grönt!




Pain

jävlaäckelcysta,jaghatardig. Total jävla smärta :(
Godnatt :(

Varför dådå?


Varför har jag ett jack i huvudet?
Varför står det en majs&potatis puré från 4 månader i mitt skafferi?
Varför hittar jag inte kläder som passar?
Varför står det en massa disk i mitt kök?
Varför har jag stora tussar av babyhår?
Varför måste jag alltid posa på bild?

Igår gjorde hyllan avtryck på mitt huvud. Bad S köpa puré när Wilgot var sjuk (Det verkar som vi inte förstår varandra, hallå, från 4 månader?..majs&potatis?). Kläderna är numera vår inredning, de ligger överallt. Staffans tur att ta disken. Wilgot har gjort avtryck på mitt hår (Oj, nu kan du nästan göra en peruk Wilgot!). För att jag är så jävla hot!


Varför i hela friden skriver jag detta?

Have a nice day!

flaska, äpple och nappen.

Wilgots ordförråd är inte speciellt stort om man säger så. Men han lär sig, idag ploppade ett nytt ord upp. Nu kan min lillprins hela 3 ord, den ni (haha). Där, Nappen, äpple och flaska är de orden han har velat lära sig. Han skiter fullständigt i de vanliga orden som ja, nej, mamma, pappa (mamma&pappa har han glömt bort), äta, lampa osv. Han kör lite mer avancerat istället.

Sen att orden i sig inte är korrekta är en annan sak.  Appah (nappen), päpple (äpple) och fafla (flaska) fungerar det också.
Just det, han kan säga däääh (där) också.

För mig spelar det ingen roll om han kan 1 eller 100 ord.
Huvudsaken är att vi förstår varandra och det gör vi 99% av 100%. Det är så himla skönt att veta vad han vill och att slippa hämta blöjan själv. Det bästa jag vet (kanske inte men näst bästa då) är när han städar upp skräp ifrån golvet. Hittar han något så går han och slänger det i papperskorgen. Mammas lilla hjälpreda haha :)
Han är en jäkel på att hänga tvätt också. Idag tog vi hälften var, sötis.

BVC besök.


W har vaknat på helt fel sida idag. Hoppas vilan gör susen!

Vi har precis ätit lite frukost/lunch efter vårt besök hos BVC. Besöket gick bra, han ligger där han ska i utvecklingen. Wilgot skrek som en tok innan han skulle få sprutan men när tanta väl stack in sprutan i armen så blev han knäpptyst och började skoja med tanta, haha. Vilken tuffing va ;)

Han hade som väntat från min sida gått ner i vikt och vågen stod på 12820g, alltså 50g ner från förra besöket. Han hade växt 5 cm på längden och är nu 85cm. Han blir nog lång som sina föräldrar. Frågade lite om hans navelbråck men hon sa det att det är ingen fara. Det ser värre ut än vad det är. Han känner inte av det och det bör växa igen när putmagen försvunnit. Skönt att höra!

Ingen hade rätt svar på vikten men den som var närmast var: Fia :)
Längden prickade däremot en in och det var: Lee :)

Congraaaatz! :)

Dagens ensamna middag


Fy vad det är tråkigt att äta ensam!

Dagens middag blev ett ihopkok på känn. Tortellinisar fyllda med 7st ostar i en röra bestående av Creme Fraish (parmesan & vitlök), bacon, majs, purjo och vitlök. Kryddningen - Svartpeppar, chilipulver, basilika & oregano. Klart på 10 min.

Smakade lite som carbonara fast med en creme fraish touch. Gottis!

Med hink & spade



Eftersom att Wilgot är fri från febern och vattenbajset så passade vi på att gå ut i det fina vädret. Jösses vad varmt det var! Wilgot vägrade solhatten & kepsen så jag vågade inte vara ute så länge, hittade inte solkrämen heller. Efter 1,5 timme så begav vi oss hem till gammo för ännu mera bus. När kl närmade sig 18 så traskade vi hem igen. En hel borta dag med andra ord. Huja vad jag är tröttis nu :)

Svar på frågestunden :)

Hade ni mer namnförslag till W?
sv: Det tog ett tag innan Wilgot fick heta Wilgot. Wilgot var ett namn vi hade redan från början då W låg i magen. Men självklart hade vi en hel drös med olika namn. Vi testade olika namn i nästan en månad men återkom alltid till Wilgot. Släkten är ju bra på att tycka till när det gäller namn och de flesta ratade namnet Wilgot. Men hey, det är inte deras barn hähä :) Jag minns knappt vilka namn vi hade men Wiggo & Elliot var två i alla fall. Pappa S tyckte Zonic men det blev nedröstat på en gång haha.

Visste ni könet innan han kom till världen?
sv: Ja det gjorde vi. Vi var så förbaskat nyfikna så vi bad dom kolla på RUL. En ganska rolig sak som hände efter att vi fått reda på att det var en liten kille var att låten "If i were a boy" spelades när vi tog en lunch :) En låt att minnas :)

Hade ni några tjejnamn utifall?
sv: Ja det hade vi. Vi började spana lite innan vi fått reda på det så det fanns en del även där. Jag har länge sagt att mina barn ska heta Wiggo & Wilda men det blev en Wilgot istället för en Wiggo. Namnet Wilda har nog legat längst på min favorit lista. Vem vet om det kommer en Wilda någon gång. Ett namn som pappa S tyckte var Chloé.

Vill ni ha ett/flera syskon till W?

sv: Klart vi vill ha syskon till Wilgot. Hur många det blir vet vi inte än. Det får man se när man väl får ett till. Vi kanske nöjer oss med två eller så gör vi det inte, kanske blir vi en "familjen annorlunda" haha. Nej men syskon ska han få, hur många det är frågan det. :)

Vad är det du jobbar med?

Jag jobbar i butik, hemköp. Det är ett gammalt helgjobb som hängt kvar sedan gymnasiet. Jag blev gravid och kände att det inte riktigt var läge att byta upp mig. Sen var jag mammaledig och nu är jag tillbaka. Trivs väldigt bra trots att det inte är något super jobb. Jag är social och älskar service (konstigt nog haha). Blir nog kvar ett tag till i alla fall :)

Bor ni i hus eller lägenhet?

Vi bor i lägenhet. En stor tvåa på 69 kvd. Vi har ett litet extra rum, en walk in closet typ och den använder vi som sovrum så lägenheten blir som en liten 3a. Passar oss perfekt :)

Hur är det att vara mamma så ung?
Så ung är jag väl inte. Jag fyller 23 i år (herremintjockagud). Men jag är inte gammal heller och det trivs jag med. Jag har alltid velat vara klar med alla barn innan jag fyller 30 och så ska det bli. Jag har själv unga föräldrar (Dom var exakt lika gamla som mig och S när dom fick mig) och har alltid älskat det. Jag hoppas att Wilgot kommer uppskatta det lika mycket som jag gör :)

När börjar nu göra designer igen?

sv: Oj du, när nästa unge ploppar ut (när nu det blir). Jag har absolut ingen tid och det är precis det man behöver, tid. Det var lättare förr när Wilgot var yngre och mindre krävande om du förstår mig rätt. Nu är det fullfart hela dagarna och tittar man bort så gör han rackartyg. Eftersom att jag och S jobbar om varandra så kan han aldrig ta honom så jag kan sitta och pilla på designer utan när jag är ledig så har jag Wilgot. Så när tiden finns så kommer jag nog att nörja igen :)

Jobbar du på hemköp i Saltis? Jag tyckte jag såg dig i centrumet.
sv: Haha ja det gör jag! Kom fram och hälsa nästa gång :)

Bästa: Låt, film o serie?
sv: Oj svår fråga! (tänker så att det knaaaakar). Bästa låt: Det är himla svårt men en låt som alltid får mig glad är Jason Mraz låt  "im yours" . Fast en gapig metallåt är aldrig fel heller, Bullet for my Valentine´s låt Hand of blood är en jag aldrig tröttar på. Bästa film är nog "a walk to remember", gosh i love it! Bästa serie måste vara ensam mamma söker eller någe förlossningsprogram.

Minifrågestund


Ska ju jobba hela dagen så nu kör vi på en liten minifrågestund. Så om ni har något på hjärtat så ut med det!
Kram på er alla!

Hej tröttbabbel!

Bloggen blir fan inte roligare än rubriken. Har sovit mega dåligt inatt och jag tror inte att jag slöt mina ögon förens kl var kring 00.30. Kl 5 hördes alarmet på mobilen och det var bara att stiga upp. SUUUUUUUCK och STÖÖÖÖÖN. Kl 7 var jag på jobbet och jag skulle egentligen jobbat till 18 men jag smet lite tidigare.

Allt har irriterat mig idag, på riktigt. Jag var nära på att nypa en tant i örat av ren frustation men det hade nog inte vart så bra så jag tänkte att jag gjorde det istället. En annan kund hade jag lust att doppa i toaletten, han borde gå en kurs i artighet. Gubbfan. Ja, ni förstår nog. Jag är trött och tålamodet på noll.

Kom iallafall hem innan W gick och la sig vilket var mega mys ♥ Har saknat ihjäl mig efter mina älsklingar idag. Till påskmiddag serverades det tacos. Nej nu ska miss bitterfitta bädda ner sig och somna till något tråkigt program. Imorgon ska det jobbas igen och efter det.. Ja då ska leendet pch positiviteten tillbaka.

Fasiken vad mycket babbel det blev nu. Hej tröttmössa!

Fredagsmat.


Wilgot April 2010 ♥

Snart kommer pappa S hem med en matkasse. Han ska stå för matlagningen idag (guu så skönt) och han ska laga till en köttbit och till det serveras det sallad, beja och klyftisar. Gottis! Mat är alltid godast när man slipper laga den själv, inte sant? Efter maten blir det lite mys i soffan innan jag ska dejta kudden. Ska upp runt 05.00 i morgon. Huja! När jag väl kommit upp så väntas en lång arbetsdag, 11tim.

Det är svårt att hitta på något att skriva om då det inte händer ett jäkla dugg. Wilgot är sjuk och därför blir det inga äventyr. Hade tänkt gå ut idag då jag trodde att hans mage var bättre men det sket sig (ha ha ha). Ni får hålla humöret uppe tills det händer något roligare helt enkelt.
Nu vaknade huliganen. Bäst jag går innan han blir arresterad.

Solen tackade för sig.


Fina himlen igår kväll.

Oh no, Wilgots blöjmaraton fortsätter :(
8st blöjor har jag bytt idag och kl är inte ens 13. Hur länge får magen vara såhär? Det kan ju inte vara bra någonstans. Han vill fortfarande inte äta, inte ens hans favoritbröd. Han dricker lite välling iallafall. Stackars pluppis. Han ligger under 38 i temp idag vilket känns mega bra. Men är fortfarande lika orolig för hans lilla mage. Det är så illa så att hans mega putmage är borta, man ser hans magmuskler. Nåväl, håller fortfarande tummarna att han blir bättre inom kort.


Skärtorsdag, det märks.

PLIIIIIIIING PLOOOOOOONG!!!!!!!
Wilgot vaknar och gråter hysteriskt.
Wilgot slutar gråta efter 15 min och somnar om.
PLIIIIIIIIING PLOOOOOOONG!!!!!
Wilgot vaknar och gråter hysteriskt.
Wilgot vill inte somna om.
Wilgot får ny blöja, vatten och alvedon och somnar om.
PLIIIIING PLOOOOOOOOOONG!!
Nu är Wilgot vaken och vill inte alls somna om.

Andas..in, ut.. Ta ett djupt andetag Denise. Och andas ut långsamt.

ÅH vad jag gillar påskkärringar!

Lugnet före stormen.



Sitter här med en kopp kaffe. Odjuret (Ja, de är ett väldigt passande smeknamn idag) har precis somnat. Han har bråkat med mamma hela dagen och även om jag är medveten om att det inte är med mening så är det otroligt frustrerande. Han är mitt i mellan frisk & sjuk just nu. Lite små feber, blöjbyterna fortsätter men inte alls lika ofta men det som tynger honom är nog att hans lilla kropp inte orkar med det han vill. Han har inte ätit sen i förrgår och det tar ju på krafterna. Speciellt när man inte vill sova middag som vanligt. Så nu sitter jag här och andas in lugnet för snart lär han vakna igen.

Glömde bort att jag skulle dammsuga upp cheriosarna som Wilgot glatt har spridit ut över hela vardagsrumsgolvet. Nu måste dom filurerna ligga och irritera mig tills i morgon. Suck.

Det näst bästa med att vara ledig är att kunna ta en kopp kaffe såhär sent. Oj vad god den är! Kvällslyx ;)

Idag är han på benen.


Märkte direkt att lilla W var bättre idag då han började dagen med att gå själv. Han ville inte heller ligga i soffan och gosa med mamma. Tempen står stadigt på 38,5 vilket är mycket bättre än 40+. Hans magsjuka fortsätter och allt han dricker kommer ut, dock inte via munnen. Hoppas att den ger med sig snart så han vill börja äta igen. Han har ju preeeecis lagt på sig lite hull efter förra sjukan och here we go again. Min spinkis.

Förhoppningsvis så håller sig tempen nere och vätskan i magen. Kan ju säga att vi bytta närmare 30st bajsblöjor igår. Är inne på 5 idag. Hua. Håll tummarna för Wilgot!

Wilgot är mega sjuk :(

Stackars pluppisen. Han har sky hög feber, magsjuka och ögoninflammation. Han gnyr, somnar till, vaknar, gråter och somnar om. Han vill ligga i min famn men famnen ger värme och det är det sista han behöver. Jag bränner mig nästan på honom. Alvedonen verkar inte fungera då febern bara går upp. Jag avskyr detta. Det gör ont i hela mig och tårarna är inte långt borta.

Lyckades lägga honom i sin säng nyss och förhoppningsvis så kyler det honom lite.

:( Mammahjärtat värker.

Dagens "Tyck till" - Glass

Nu när våren är kommen med värme & sol så är det många som köper årets första glass. Det finns många olika att välja bland och alla har vi vår favorit. Glass smakar alltid bäst i värme, eller hur?

Vilken glass är din favorit? Kankse är du 2st?
Kom igen och svara nu så jag kan få fram favoriten :D

Denise tycker till:

Glassoman som jag är så har jag provat varenda en i den där satans glassboxen. Den står liksom där och ropar  "Denise Denise kom och köp" och när jag väl kommer dit så ligger alla glassar och säger "Denise, välj mig. Nej Denise, jag är godast". Men favoriten då? Han som oftast blir köpt är mr TipTop. Jösses, oslagbar! Om Mr TipTop är slut så blir det en Cornetto med choklad. Den är nääästan oslagbar! :D Men helst av allt avnjuter jag en mjukglass med nötkross på. Mums! Som sagt, glassoman.

 

 



Hemmagjord ögoninflammation

Wilgot gav sig själv en ögoninflammation, bra jobbat va? Nu kanske ni undrar vad den lilla rackaren gjorde för att lyckas?. Han stoppade ner sin hand i en fylld blöja och kliade sedan sig i ögonen. Några timmar senare började ögonen rinna och några timmar efter det så börja dom kleta. Good work baby! Haha. Igår kväll fick han feber också, om det beror på ögoninflammationen vet jag inte men men.

Sovmorgon gav han mig idag också, kl 10 väckte jag honom. Något positivt iallafall ;)

Han är en gladskit trots kliande ögon :)



Frisk luft


Lilla familjen på språng ♥

Vi är nyss hemkomna från en promenad ute i det fina vädret. Wilgot fick gå hela vägen till centrum vilket tog ca 40 minuter (det brukar ta max 10 min utan en gående Wilgot). Härliga väder, like like like. Hem kom vi med varor för 400kr trots att vi bara skulle ha mjölk till gröten. Dyr mjölk måste jag säga :P

Nu vilar W men bara en pyttestund. Han vaknade nämligen när jag väckte honom 10.40. Det är inte ofta man vaknar först och ser att kl är så pass. Men det var skönt vill jag lova.

Bilder från dagen







Nu är våren äntligen här ♥

Vi har flytt huset.

Vi har flytt huset idag. Pappa S ligger i magsjuka. Dagen spenderar vi hos Wilgots mormor. Strålande sol och god mat, det kan inte bli bättre. (JO, alla småkryp som går mig på nerverna haha). Vi har planterat blommor, vårstädat och nu står köttet på bryning. Det blir gulaschsoppa till middag.

Återkommer i kväll med lite foton från dagen. Kram på er!

Sorgligt

Igår när jag bytt om och skulle fara hem från jobbet så såg jag en liten kille runt 10 år med ett utlänskt ursprung gå mot charken. La märke till att han hade stor ryggsäck så jag kollade lite extra. Tänkte också "varför ska han gå dit?" då ungarna oftast hänger vid godishyllorna. Ser hur den lilla killen greppar tag om en grillad kyckling och går sin väg. När jag gått fram några meter så ser jag honom stå still i en mittengång, han öppnar sin väska och stoppar ner kycklingen. "Vaa faaaaan?!" tänker jag och samtidigt så vrider killen på huvudet och får syn på mig. Killen hajar att jag såg honom och försvann med snabba steg mot kassan. Jag ökade farten mot kassan och när jag väl var framme (jag hade dubbelt så långt dit) så var han borta. Frågade kollegan om han hade sett en kille med väska gått ut och ja, det hade han. Killen är inte gammal alls, han hade kunnat vart 9-12år. Att han snattar en grillad kyckling tyder på hunger. Stackarn. På riktigt. Även om han brytit mot lagen så kan jag inte strunta i och tycka synd om honom. Han lever säkert fattigt med sin familj. Varför tar man annars en grillad kyckling?

Sverige är fasiken påväg att bli fattigt. Håller ni inte med? Känns som om man bara får mindre och mindre pengar kvar då priserna bara stiger. All mat flyger upp i pris just nu och just nu är den rekord dyr. Finns det något som inte blir dyrare? Suck och stön.

Det jag ville säga är att det är sorgligt att det ska behöva vara så olika med ekonomin från person till person. Vissa människor har inte ens råd att ha mat på bordet varje dag medan andra köper ny bil 1 gång i månaden.

Det är sorgligt att ett barn på 10 år ska behöva ta mat från affären för att hålla sig mätt.

Dagens "Tyck till" - Äpple

Igår gick jag och funderade på en sak (Konstig som jag är). Jag funderade över hur folk biter i sitt äpple. Varför jag kom på och tänka på det har jag ingen aning om men det flög upp i skallen då jag tog mig ett hugg ;) Så nu får jag helt enkelt ta upp det i "Dagens Tyck till".

Hur biter du i ett äpple (eller päron, nektarin osv)? Med överkäken, underkäken eller båda?

Denise tycker till:
Jag har haft tandställning i överkäken så jag har en såndär tunn metallgrej som sitter bakom tänderna. Så när jag ska hugga in i äpplet så blir det med underkäken då jag helst undviker överkäken. Har redan lyckats paja metallgrejen en gång och det är inte billigt om man säger så. Så där har ni det. När jag hugger in i äpplet så blir det med underkäken :)

Kom igen och svara nu, jag är så nyfiken hahaha!

Baaaaam!


Baaam sa det när brevbäraren släppt ner allt i brevlådan.
2 st paket med framkallningar från Fuji samt ett paket från Campadre samt ett AVI.

Framkallningarna var super fina, verkligen! Är jag så bra på att fota frågade jag mig själv. Tydligen så är jag det. Är verkligen super nöjd. Kostade typ 20 kr för 40 bilder så det är helt okej :P Har även gjort 3st förstorningar som ska pryda våra väggar, antar att det är dom som ligger och väntar på att hämtas ut. Spännande! Valde att förstora dom 2 stora bilderna på collaget samt den där han ler med hela ansiktet (uppe i högra hörnet). Hoppas det blir bra och att dom passar. En viss Denise tänkte inte på att mäta ramarna haha. Passade även på att framkalla lite collage till Wilgots förskolebok (trygghets bok, en bok om "Jag och min familj"). Satt och pysslade lite med den idag men den är inte klar än.

Mina två mascaror anlände också. DOCK inte dom jag ville ha utan dom skickade ut en ersättningsvara (som jag godkände) eftersom att min favorit mascara hade tagit slut medan jag beställde. Som tur är så var den mascaran jag fick jäkligt bra. Annras hade det blitt smisk hähä.

Frukost med älsklingen ♥


Detta är lyx för oss ♥

Eftersom att jag är sjuk och S ledig så passade vi på att äta en gemensam frukost. Det händer inte allt gör ofta om man säger så. Det blir även en gemensam middag och det är verkligen lyx för oss. Vi jobbar om varandra varje dag och kan äta middag tillsammans varannan måndag. Its true.. Så idag tänkte jag slänga ihop en gratäng. Det blir en ala Denise gratäng med köttfärsås, potatis, lite paprika och annat mumsigt.

Vad är lyx för er?

Mitt huvud dunkar så fort jag tittar på skärmen därav den dåliga uppdateringen. Ska försöka kika in lite senare :) Kram på er alla och jag hoppas att ni slipper få bihåleinflammation!

Mopps



Wilgots nya grej - Bita prylar i protest.
När man säger åt honom eller när han inte får tillräckligt med uppmärksamhet så gör han detta. Han stoppar in det som finns tillgängligt i munnen, gör någe konstigt ljud och moppsar upp ansiktet. Hellre att han biter i prylar än i männsikor. Han är ganska söt när han gör det även om jag inte gillart.

Jag vågade mig på nässköljen tillslut. Det kändes knappt och det kom inte ut någe heller. Helt i motsats än vad jag förberett mig på. Men nu är det gjort och det betyder att jag kan göra det igen utan problem. Skönt!

YES, YES, YES!!

Det var bihåleinflammation. Att det var en kraftig sådan skiter jag fullständigt i bara jag slipper tandläkarn.
Behövde inte ta någon snabbsänka för det var solklart. Dessvärre blev jag 400kr fattigare på all medicin. Nässpray, antibiotika och nässkölj. Hurvida jag ska lyckas med den där nässköljen är fortfarande en gåta. Att få vatten i näsan tycker jag är bland det värsta jag vet och nu ska jag få det 3 gånger om dagen i varje näsborre... Hujedamig. Hon sa att det skulle ta ett par dar att bli fri från den värsta smärtan.. Men jag hoppas att det går liiiiite fortfare än så. "Jag pallar inte trycket"...he he he.

Wilgot charmade hela läkarmottagningen (vi går hos en privat) med sitt bästa humör.
Undra varför ungen inte kan vara lika go & glad när vi är hemma? Haha. (Speciellt nu när mammsen helst av allt vill sitta med huvudet uppåt hela dagen lång.) Nåväl, time to gosa med min skrutt. Kram på er!


Hur gör man med en nässkölj?
Jag förstod ingenting av det hon förklarade. Gör det ont? Kommer jag dö?.

Vilken plåga!

Igår kväll trodde jag att halva ansiktet skulle sprängas i tusen bitar. Ringde vårdguiden för tips, men det fanns inte så mycket än att hålla huvudet högt och nässpraya. Tog mig 3 timmar att somna. Helt utmattad var jag, i tron om att jag skulle dö. Imorse när jag vaknade så kändes bara en liiiiiiitet pytte tryck och jag hoppade av glädje. 1 timme senare så var trycket inte liiiiitet längre utan det var precis som igår. Vill bara att kl ska bli 13 så jag kan få komma till läkarn. Nåde detta om det inte är bihålsinflammation. SNÄLLA låt det vara det..

Bajsalvedon som inte fungerar. Skit nässpray som inte fungerar. Jag är inte bitter..Jag är jääääävligt bitter!

En liten obitter Denise. Lite positivitet ska vi la få in ;)


TANDVÄRK!

Fan fan fan jag vill inte :( Hade känningar i munnen igår och under dagen har det exploderat totalt. Det bultar, kliar och värker nonstop, brutalt mycket. Böjer jag mig ner så känns det som om halva ansiktet ska sprängas. Har även känningar runt bihålorna så jag skulle inte förvåna mig om jag både har inlfammation där och i käken. Fan fan inte igen :( Har redan gått i genom detta en gång och det var riktigt jäkla hemskt. Den gången gav mig dessutom tandläkarskräck. Om det är det jag misstänker så behöver jag en tandoperation  (inklusive en tandknackning där dom hammrar sönder visdomstanden) och en rotfyllning på en annan tand.

JAG ORKAR INTE!
Snälla gode gud(?), gör så att jag vaknar smärtfri imorgon.

Jag vill inte till tandläkarn :(

Ny hårfärg



Färgade håret häromdagen. Det blev mer svart än brunt faktiskt.

Nu ska jag åka och jobba ett långpass. Kankse hinner vi höras sen. Om inte, så hörs vi imorgon. Kram ♥

Nya favoriten





Wilgot ♥ Ryggsäcken

Bra storlek, fin färg, SNABB leverans. Kvalitén verkar vara super. Väskan har ett stort fack samt ett ytterfack. Går att reglera axelbanden så mycket som man behöver för att den ska passa (Det gick inte på Wilgots förra). Jag är helt klart nöjd! Väskan finns att beställa hos Rofa.se → LÄNK.

"Dra i fliken"



Ja det gjorde han, (bok)stavligt talat.
Är det bara våra böcker som ser ut såhär? Betongböcker, finns det att köpa?

Har jobbat 8-13. Skulle egentligen jobbat till 16 men eftersom att Wilgot är hemma från förskolan idag så var jag tvungen att åka hem och lösa av S så han kunde åka och jobba stängning. Nu ska jag busa lite med min huligan som förövrigt är så kär i mig just nu. En riktig klängapa som verkligen vägrar släppa taget om mig. Han ska sitta med mig, helst på mig. Då ska vi inte tala om när S är i närheten. Så fort vi rör varandra så står det svartsjuka i lillaskruttens ögon vilket restulterar i tårar. Så himla jobbigt. Men det går la över? Snart? Nu?

Nåväl, see you later! Btw, Wilgot fick sin väska idag. Helt sjukt snabb leverans! Det tog inte ens en dag.




Underbara knubbis ♥


2 st bilder från April 2010.

Mammas knubbis! :) Ibland kan jag sakna gosekinderna. 1 år har gått sedan bilderna är tagna. Helt sjukt vad tiden går. Jag älskar verkligen att bläddra bland gamla foton, tänka mig tillbaka och bara vara. En underbar tid som aldrig kommer att glömmas. En kärlek som inte går att beskriva, en lycka som är större än allt. Min fina Wilgot ♥ Det är du & jag föralltid (och pappa förstås).

Namnväska från Rofa.se



Denna fina namnväska kommer i början av nästa vecka.
"Wilgot" valde den turkosa/ljusblåa med döskallen. Men det ska självklart stå Wilgot och inte Marcus. Han velade ett tag om vilken färg han skulle ha då det fanns ett par att välja på men tillslut bestämde han sig ;) Väskan finns att köpa hos Rofa.se. Finns en hel del annat, så som påslakanset med namn, handdukar med namn, överkast med namn osv. Kika in vetja!

Mammas gullis ♥





Börjar bli otroligt svårt att fota denna lilla pojk. Han sitter aldrig still, vägrar le och testar mammas tålamod genom att titta bort eller börja gråta. Får nog ta ca 30 bilder innan jag får till en som inte är suddig och sur.

Appropå kameran så vägrar min fjärrutlösare att fungera :( Jag förstår inte vad problemet är? Något som vet? Har gjort ALLT som står i min handbok men neee... skit och blä! Dumma prylar som inte vill fungera :( Jag har en nikon D90 så om det är någon där ute som vet hur jag ska gå till väga så ropa HEEY, HERE I AM!

Jag ser...hååår!





Se där, skallepär börjar få hår,men bara mitt på huvudet.
Tror nog att Wilgot kommer få min höga panna och pappas höga hårfäste haha.

(Nej jag har inte redigerat Wilgots öra, det är bara filtfan som hamnat i vägen.)

Skitunge it is.





Ett morgonbad blev dagens första händelse. Eller andra då jag innan badet upptäckte att lillprinsen hade tagit av sig den väl fyllda blöjan i sängen. Ja, det var inte en kissblöja om ni trodde det.


Idag väntas en ledig dag för min del. Ska bli skönt då jag fortfarande dras med en sjukt långdragen förkylning. Är inne på andra veckan med seghosta :( Mest synd om mig faktist! Vad tagen har att ge får vi se, har inte planerat något. Wilgot är ledig från dagis idag så han är också hemma. Han tog sovmorgon till halv 11 idag, inte helt fel. Dock blir det lite knasigt med vilan och läggdags men sånt får man ta. Nu ska jag avnjuta mitt morgonkaffe (kan vara det bästa på morgonen).

Dagens "Tyck till" - Plastikkirurgi

Plasktikkirurgi är ett ord vi alla hört. Vi alla känner nog någon som gjort/tänker göra en förändring i utseendet. Varför vill man göra en förändring? Är det okej? Är det värt? Är det rätt? Hur pass mycket får man ändra på sitt utseende utan att det blir to much? Alla har vi delade åsikter om detta så idag tänkte jag att vi skulle ta och tycka till om detta.

Så, vad tycker ni om plastikkirurgi?
Skulle ni kunna göra ett skönhetsingrepp?


Denise tycker till:
Jag personligen har inget emot plastikkirurgi. Men samtidigt så tycker jag att det är synd att vår värld blivit som den blivit, utseende fixerad. Om världen inte skulle skapat detta så skulle heller aldrig viljan att förändras uppstå. Är ni med? "Mina bröst är små, min näsa förstor och min mage för fet". Om det inte fanns något som hette för litet, för stort eller för fett så skulle människor inte behöva vara missnöjda. Men eftersom att världen inte ser ut som jag vill så tycker jag faktiskt att det är bra att plastikkirurgi finns. Man har möjligthet att förändra det man är missnöjd med, det man gått och mått dåligt över så länge. Sen att det finns dom människor som brukar detta lite väl mycket är en annan sak. Att göra "bara för att" tycker jag är lite väl mycket.

Om jag en dag skulle bli ekonomiskt oberoende så skulle jag kunna göra ett ingrepp men det är inget jag skulle spara pengar till i dagens läge.
Men vem vet hur jag tänker om 10 år.

Det var ett tag sen.

Hej!
Har vart lite glest med uppdatering dessa dagar. Tors och fre jobbade jag. På fredag kväll så kom min vän Ida upp och hälsade på. Trevligt trevligt! Det blev en massa prat och mat. På lördagen åkte hon iväg en snabbis på barnkalas och efter det så åkte vi och handlade massa mat. Åkte även och hämtade storprinsen på jobbet. Väl hemma så lagades det grekist. Natten tills idag blev stackars Ida magsjuk :( Så hon har legat däckad i vår soffa sen dess. Så nu håller jag tummarna att vi andra klarar oss från denna magsjuka from hell. Men det är la inte så troligt va? Wilgot fick feber nu på eftermiddagen och förhoppningsvis (snälla gode gud) så blir det inte mer än så.

Jag är mega super duper trött så det blir inte roligare än såhär.



RSS 2.0