Dagens mama





Kofta - HM
Leggins - Ny shoppade från Lindex. Love them!!! ♥
Magen - Går ej att köpa i butik, vi kan köra en bloppis när jag tröttnat på den.

Magbild - Jämförelse ♥





Lika, olika?
Att magen är låg denna gång är inget jag gått miste om. Det trycker på varje dag, vågar knappt gå på toaletten för det känns verkligen som hela paketet ska glida ut. Det bränner, trycker och är rent obehagligt. Känslan är densamma som efter förlossningen eller då Wilgots fosterhinna bukta ut. Läskigt!

Håret växer!



Äntligen har Wilgots hår börjat växa. Visst det kanske inte är så långt nu men då skrutten alltid vart skallig så tycker jag att det är långt :) Min blonda fina kille. Mammas gos ♥

Idag är jag lite smått död. Sov inte mycket alls i natt, 3,5timme. Kl ringde halv 6 och då var det bara att stiga upp och se glad ut. Sminkade mig extra fint för att dölja min skönhetsömn som uteblev men varför i hela friden gjorde jag det? Så fort jag kom utanför dörren så hade mina fina ögon förvandlas till pandaögon. Jag förstår inte varför dom rinner så fort jag kommer ut. Tokiiiiiiit! Nåväl, jobbade mina 4 timmar och sedan åkte jag iväg och shoppade lite till. Var ju tvungen att använda mina 30% på lindex, blev ett par nya leggins och en förliten bh som jag ska byta imorgon. Köpte även en olle till W samt strumpor till moi.

Efter shoppingen så hämtade jag skrutt på förskolan och vi trippa hem. Här hermma har vi busat, ätit pasta ost&skinksås samt trotsat lite. Snart intar vi kvällen och jag lääääängtar!


Snabb fråga!

Har fått in några kommentarer om att min design ser lite knasig ut hos vissa.
Hur ser den ut för er? Svar uppskattas till tusen då jag blir tokig på att den aldrig vill fungera 100%

Tack på förhand ♥ kram

Dagens, shopping och kärlek




Mamma bär lite nytt från HM. Koftan, leggins, linne och skärp. Wilgot bär nya pantsen från MeandI.

Mamma ♥ Wilgot OSLAGBAR KÄRLEK! Fan vad jag älskar den där killen. Mitt allt, nu och föralltid.

Gravid v26 ♥



ÄNTLIGEN är den brutala halsbrännan borta.
Det var som jag trodde, medicinen påverkade min mage och gav mig en halsbränna from hell. Nu njuter jag igen ♥ Lillbebis sparkar mest hela dagarna och magen växer på bra. Tycker fortfarande att den är liten och väldigt annorlunda mot Wilgots. Har tyvärr väldigt lite bilder från Wilgots graviditet, då dom försvunnit och inte är döpta till rätt vecka. Ska se om jag kan rota fram några :)

Har de senaste veckorna fått världens tryck neråt. Känns precis som efter förlossningen eller precis innan det är dax att krysta. Jätte obehagligt. Lite brännande känlsa over det hela. Jag vet att bebis ligger väldans långt ner då den oftast sparkar just där nere. Ska nog kolla upp så det inte är något knas för ibland känns det verkligen som om hela paketet ska åka ut. Någon som känner igen sig?

Annars mår jag susen, det bärjar närma sig nu. IIIIIIIIIH!!!! ♥

Om jag inte hade det innan så...

Igår fick jag hem ett kort i brevlådan. "Tack för den här tiden". Öppnar spänt och ivrigt i hopp om att det är något roligt, ser något som trillar ut, en kodis. Är det någon som skojar på meeeej? Fattar mina ögon på den låååånga texten på enda sidan men hinner inte läsa mer än första raden innan kortet blev totalt ointressant.



Om jag inte hade ålderkris innan så har jag nog med det nu.. Tack så jäkla mycket för påminnelsen om att mina yngre dagar är förbi. Tack, tack, TACK! och tack för kondomen, den behövs verkligen.


Tack.

Mysdag ♥



Idag har vi haft lite utav en reunion här hemma. När jag gick i gymnasiet så umgicks jag med dessa 2 typer, dag & natt. Vi 3 mot allt. Sen hände något och vi gled isär och sen dess har vi inte umgåtts alla 3 men nu jäklar, idag smällde det till. Vi tog en pizza och efter det for vi hem till mig. Spelade lite kort, skratta och mös. En riktig mysdag.

Hämtade ut paketet från meandi idag också, IM IN LOVE! Underbarare mysbrallor får man leta efter. TACK igen!
Har även lagt nappvinsterna på posten idag så ni som vann, håll utkik!


Vi 3 i gymnasiet


Ljust eller mörkt?


Foton tagna idag


Foton från valborg 2011

Vad tycker ni? Ljust, mörkt?
Jag kan inte bestämma mig!
Iof är dom nedre bilderna tagna i ett helt annat ljus men man ser ju på ett ungefär. Har även sådär mörkt hår på bilderna i menyn.

Btw, jag förstår fortfarande inte varför Wilgot inte fick bruna ögon. Hallå, dominansen existerar tydligen inte! ;)

Det var en gång en cool brud.




Detvarengångencoolbrud, Awesome! (år 2005-08)
Nu är jag något mindre cool, men ändå samma gamla galna Denise. Sådär slim ska jag bli igen, men int nu ;)

Många tjatar om att få höra mina favoritnamn bland era namntips och jag kan väl ta upp några stycken som tack för hjälpen :)
Kom in sjukt mycket fina namn. Tack alla! ♥
Tjejnamn: Elvira, Wega, Wilda, Adele, Whila, Wilja, Ebba, Meya, Emeline
Killnamn: Lewin, Levis, Mante, Olle, Charlie, Didrik, Ossian, Elvin.

Det var några stycken. Jag har fastnat för ett speicellt namn men det berättar jag int förens knoddas nr2 är ute ;)
Så booooring jag veeeet.



Just idag är jag snygg..


Eller så var jag inte så snygg just idag.

Idag har jag skrubbat av köket, tvättat upp alla Wilgots kläder samt putsat denna skitiga spegel. Nu ska jag sitta ner en stund innan dammsugarn ska få sig en omgång. Köket har jag redan "sugit av", men resten då? Om kroppen orkar så ska även moppen få sig en omgång.

Wilgot ligger i sin säng och gråter, tror inte han är så sugen på att sova middag. Vad tror ni? Febern har gått ner till 38 idag, känns skönt. Nä, ska försöka stoppa om min lillprins igen. Vila bör han, annars blir denna dag inge rolig. Kram på er alla! ♥

En sjuk son, en slut mamma.

Igår när jag hämtade prinsen på dagis så kände jag direkt att han hade feber. Väl hemma visade tempen skyhögt och sen dess har det gnällts och gråtits. I natt när han vaknade till så var han så varm så jag brände mig på honom ♥ Pluppis. Han har det inte lätt. Man vet ju själv hur man mår när man har hög temp.

Idag har jag jobbat heldag och det känns. Är helt slut i ryggen, övre som nedre. Imorgon väntar en ledig dag med min sjukling. Prio ett är att få i han mat då han int velat äta idag. Druckit har han gjort, men inte överdrivet mycket. Bli frisk nu mammas älsk ♥

Inte okej..



Denna skrutt vaknade 6.10 idag, INTE OKEJ. Jag är lite mer än förstörd om jag säger så. 6.10 är väl inte så farligt tänker ni men jo, de är det. Wilgot har alltid vart en typ som givit oss sovmornar, åtminstone till kl 8 (oftast 9-10, ibland 11). Så när han en dag som denna slår upp sina blå 6.10 så hänger inte mamma riktigt med i svängarna.

Vi har iallafall (Wilgot har) lekt med dockan och vagnen hela morgonen. Bäddat och badat den, kastat den och sagt ooooooiiiij. Han har även visat sina kunskaper i ord genom att visa upp saker och ting han kan ordet på. Gullis.

Snart bär det av till dagis och efter det tror jag att jag ska umgås med kudden ett tag. Gääääsp!

Cool kille


Mammas coola kille! :) ♥

Dagens äventyr tog inte slut efter loppisen och alla djuren utan fortsatte med ett besök hemma hos Wilgots morfar. Där bjöds det på massa bus och jätte god mat. Synd att halsbrännan bråkar med mig. Ska försöka få tag i någon annan meducin, kanske fungerar bättre. Tackar för denna dag. Imorgon börjar en ny vecka, nya bus och äventyr.

Efter en hel dag med fart och fläng och bara 45 minuters vila så var min prins ganska trött när kl passerat 2 timmar efter läggdags. Nu sussar han gott ♥

Wilgot ♥ Dockan & dockvagnen







Idag har vi vart på loppis och fyndat. Wilgot är helt fast vid sina fynd, dockan och vagnen. 60pix för hela kitet. Att köpa en docka var verkligen ett bra val. Vi gick runt där och kikade, hittade en docka och jag frågade vad priset var. Den var finare än dom flesta som fanns på hela loppisen. 10 kr sa säljarn. Som hittat. Så nu har Wilgot fått sin docka. Dockvagnen fick följa med hem också då han kärade ner sig i den :) Han älskart! Hittade även lite annat. Fanns så mycket fint, bra kvalite och knappt använt. Det är skillnad på loppis och loppis om man säger så. Hittade en PoP overall till minibebis, knappt använd. Jätte fin! Hittade även ett set i en större stl så nu har minibebis varma kläder vintern ut. Fyndade några PoP bodys 5kr/st samt ett par babyskor, helt nya 10 kr. Gud så mycket de fanns. Haha. Wilgot fick ett par kavat vinterskor som han kan ha och slita med på dagis. Efter 2 timmars promenerande är jag helt slut, fogarna protesterar. Nu ska jag luta mig tillbaka en stund innan det är dax att väcka skrutt.


Dagens funderingar..


Lillskrutt sparkar v25

Nu börjar det bli trångt i magen min ♥ Galna unge!


"pants with owl in the pocket"



Dessa godingar är på väg hem till oss. Jag är förälskad! Hur fina är inte dessa harembyxor då? Svårt att inte falla in löööve ;)
Tack meandi! ♥

Byxorna finner ni HÄR,  240kr.

Wilgot och nallen

Wilgot har börjat leka med sina nallar, så himla söt. Han bäddar ner dom med filt och kudde, pratar med dom, ger nappen och pussar godnatt. Ibland får nallarna lite dricka eller mat. Det var inte så roligt när Wilgot ville att stornalle skulle bada (den på bild). Mamma var liksom inte så snabb så stornalle fick hänga på tork en dag. Mammas charmtroll ♥ Tror jag smälte lite första gången jag såg när han nattade nallen. Funderar på om man ska köpa en docka till Wilgot. Tror att han skulle älska att leka med den. Om inte så lär han väl göra det när miniskruttis kommer till världen :) Vad tror ni?


Gravid v25♥



15 veckor kvar, WOOOAAAAAH!

Börjar inse att vi faktiskt kommer vara 4st innan året är slut. Hur otroligt det än är så kommer vi faktiskt vara 1 till. Så mys! ♥

Har haft en grymt jobbig vecka med halsbränna och foglossning. Halsbrännan svider ända ner i magen och jag vet inte hur jag ska stå ut om det fortsätter såhär. Förhoppningsvis släpper det snart. I det stora hela njuter jag av det lilla livet i magen som hoppar och far hela dagarna (mest nätter). Mina åderbråck växer likt magen, jag ser ju lite misshandlad ut om man säger så :P Men men, vad är en bal på slottet? Vi ska ju få en bebis till ♥ Lycka!

Jag drömmer...när jag är gravid.

Kommer ni ihåg några graviddrömmar? Berätta gärna!

Jag har nu drömt flera gånger att jag fått föda för tidigt. Men bebis har klarat sig varje gång, trots att jag drömt om att h*n kom i v18, 21, 23 och 24. Jag tycker verkligen inte om att drömma såna saker. Dels för att det är en jobbig dröm i sig men även för att mina drömmar brukar stämma ibland. Jag hoppas innerligt att detta bara är några av 1000 konstiga graviddrömmar.

Kommer ihåg några drömmar från tiden jag väntade Wilgot, så läskig men så himla roligt. En natt drömde jag att han sprarkade så hårt så att magen blev genomskinlig. Jag såg hans ansikte och det var inte en bebis, det var en liten gorilla. Haha, så hemskt!

Bättre dag!


Idag vaknade jag och mådde skit. Fick feber igen och suckade mer än högt. Då kände jag mig som på bilden. MEN detta vände och idag har jag haft en bättre dag. Hostat mindre, andas bättre och orkat mer. Dock började foglossningen så fort jag bar på jobbet. Aj aj! 5 timmar och kroppen skriker. Tur i oturen att jag har min sjukskrivning som gör att jag sällan behöver jobba mer än 5 timmar. Nu börjar jag hitta mitt rätta jag igen. Ser fram emot imorgon vilket jag inte gjort de senaste dagarna. :)) Mest av allt längtar jag efter Wilgot, har inte sett honom sen imorse. Mammas skrutt ♥

Tack för alla svar i detta inlägg. Och alla ni andra som inte svarat än, gör det gärna! :)

Vem är du?

Läsarantalet ökar varje dag och jag är lika nyfiken som alltid.

Svara gärna på frågorna ovan. Svara gärna fast ni vet att jag vet att det är just ni som läser. Kanske finner ni någon ny blogg att läsa bland kommentarerna :)


5 snabba!

1. Fanskapet till medicin ger mig en halsbränna from hell. Varför vaaaaarför?
2. Jag och Wilgot badade 40 min idag. Allt slutade med att han självmant tog i duschen när den var på. Denise - Wilgots badskräck 2-0. Heja heja Wilgot! (Sen att heeeela badrummet var som ett badkar är en annan femma).
3. Staffan har nu intagit sovplats soffan. Han tycker att jag hostar och låter för mycket på natten.
4. Igår besökte jag 2 olika läkare. Nu är jag sjukskriven 50% och förhoppningsvis slipper jag vrida mig i smärta varje dag. Av den andra fick jag pencillinkur (Ett ord jag aldrig lär mig stava) och lite annat smått och gott. Dagarna räknas ner, 3 dagar kvar tills det ska bli bättre. Go dagarna go! Han sa att jag troligtvis kommer få såhär vid varje förkylning då jag plockat bort halsmandlarna. Är det inte det ena så är det tamefan det andra. Men så är det.
5. Wilgot har lärt sig 2 nya ord, köttbulle (ulle) och tutte. Wilgot älskar köttbullar, idag slukade han i sig 10 st, 2 potatisar samt en halv morot. Mamma åt 2 potatisar, 5 köttbullar och några 1 morot sen var hon mätt.

Pjuh det gick snabbt! :)

Jag lever..nästan

Är fortfarande mega sjuk. Febern avtar inte och förkylningen har satt sig i luftrören vilket gör att jag ständigt måste anstränga mig för att få luft. Hostar hela nätterna och bihålerna värker ännu. Ska försöka få mig ett läkarbesök imorgon och kolla om jag behöver en pencillinkur. Ska ju även till MVC imorgon för att träffa läkarn ang min sjukskrivnig. Det lutar åt att det blir en halvtids men vi får se vad hon säger.

Just nu känner jag mig så jäkla värdelös. Allt är piss och blä, håller fan på att bli deprimerad :( Vet inte hur jag orkar men på något sätt gör jag det. Allt jag vill är att ligga under täcket och sova. Krafterna är slut nu och snart bryter jag fan ihop. Även om jag mår piss så har jag min älskade son att ta hand om. Känner mig usel, världens sämsta mamma och Denise Nej nu får det fan vända snart. Jag känner inte igen mig själv. Jag vet inte.. Usch.

Bihålan - Denise 1-0

Igår började jag känna av bihålan, precis som vid de andra förkylningarna. Jag var snabb på att börja skölja näsan och ta nässprej. Hjälpte det? Inte ett piss. Här sitter jag idag efter en näst intill sömnlös natt med en bihåla som värker, känns som om tänderna ska ploppa ut igen. Så bihålan vann. Jag vet inte om det beror på graviditeten det blir såhär eller om det beror på annat lidande. Läkarn sa att man kan få en kronisk typ när man haft det en gång. Dom 3 senaste förkylningarna har ju slutat med bihåleinflammation.

Nu vill jag bli frisk!

Imorgon ska det jobbas och har det inte lättat innan dess så blir jag riktigt arg på fru bihåla!

Någon som åker på detta lika mkt som jag? Kanske har ni några tips eller trix att komma med?

Gravid v24 ♥



Då var vi framme vid v24. REDAN?! Det går snabbt, för snabbt. Känns som om det var igår jag berättade för er alla ♥
Jag mår exakt som förra veckan så denna gång bjuder jag bara på 2st myspysmagbilder :)


Wilgot videobloggar

Det ska börjas i tid ;)

 


Mamma är sjuk :(

Fy tusan vad dåligt jag mår... Fy tusan vad slut jag är efter denna dag med Wilgot. Först ska man ta hand om en unge när man har mega hög feber sen så åskar de på det. Heja! Ni vet ju hur rädd jag är för Herr Åskan. Vi har fikat i badrummet mest hela dagen. Undantag när maten skulle serveras. Idag var jag en såndär dålig mamma som värmde på en burkmat. Nu har iaf ungen äntligen somnat efter 2 timmars tjattrande och skrikande. Åskan har dragit iväg för denna gång.

Hoppas att jag kryar på mig till helgen för jag måste verkligen verkligen jobba. Huja..

Ni kan väl hålla era tummar att jag gör det?

Nu var det tydligen dax..


Mamma posar glatt på jobbet!

Wilgot blev sjuk igår och idag är det min tur. Att man aldrig ska lyckas bli imun mot skrutts baciller! Hoppas att detta inte blir långvarigt om jag säger så. Är redan trött på alla nysningar! Dagens arbetsdag gick hyffsat. Har inte haft så mycket foglossning idag. Kankse för att jag setat i kassan mest hela dagen. Dessvärre har min överrygg börjat bråka igen (pga kassan). Alltid är det något... suck. Men jag börjar vänja mig nu. Jag har världens bästa familj så det jämnar ut sig ♥

Tack för alla namnförslag!! ♥

Namnförslag, hjälp oss!

Jag tror jag blir galen snart. Så många namn men vi inte ett enda har vi fastnat för. Om jag tycker om ett namn så gör Staffan inte det och vise versa. Vi behöver hjälp. Det finns så många fina namn men när man väl sitter här och väntar på ett nytt liv som sedan ska heta något så blir allt så mycket svårare. "Nej det heter en hund, nej det heter en kusin, nej det heter en person som jag inte tycker om, nej det hetet..." bla bla bla. Ni vet nog vad jag menar. Oense till tusen är vi :P Så hjälp oss nu! :)

Kom med namnförlsag nu!
Ovanliga som vanliga, på W eller inte, med w i eller inte. Som klaffar med Wilgot eller inte, fula som fina. Ja ni förstår säkert, ut med namnen.

TJEJ OCH KILLNAMN :))



Pastamojs



Detta har mättat våra magar i 2 dagar. Så kan det gå när Denise inte kan laga rätt mängd. Det var meningen att det skulle bli pasta med pastasås men det blev mer en carbonara till smaken. Nåväl, gott var det!

Vi lyckades!!!

I över 1 månad har Wilgot vägrat att bada i badkar/balja. Han har skrikit sig blå av panik så fort vi satt ner han i badkaret. Han har vägrat att sitta och varje tvättning har vart en kamp. Den gången han har lekt lite grann som han brukade göra förut så satt jag med honom. Han höll i mig stenhårt och så fort jag rörde mig lite fick han panik och började skrika. Han ville sitta på mig inte i badkaret. Försökte jag sätta ner honom så greps han av panik.. och såhär har det vart.

 

Tills igår. VI LYCKADES! HEJA WILGOT! Jag är i chocktillstånd, på riktigt. Jag är så stolt över min prins. Jag började med att bada med honom sen så smög jag upp och tillslut satt han där själv och brydde sig inte ett smack att jag stod brevid. Han bade själv i 30 min och det är en sån lättnad. Nu hoppas jag att det fortsätter såhär. Bada är ju något man behöver göra liksom. Go Wilgot, go!

 

Här är en liten snutt på min prins strax innan han ville gå upp :)

Här säger han även "mera" för första gången :) Bästaste killen!


Gravid v23 ♥



Tänka sig att lilla fjärten där inne är nästan 22cm från huvud till stjärt och väger ca 600g. Helt otroligt!

Egna ord:

Hade det inte vart för denna nedrans foglossning så hade jag faktiskt mått underbart. Har inte alls mycket halsbränna vilket glädjer mig till tusen. Peppar peppar ta i trä. Jag håller fortfarande mina tummar att foglossningen lättar snart. Så fort jag tynger ner min kropp med något (en väska, mjölkpaket, en Wilgot eller en matkasse..osv) så kommer den nedrans smärtan. Nog om det. Magen har börjat klia sådär jobbigt nu, men ack vad skönt det är att klia!! Sitter och funderar på om "lillasyster" kommer lämna några minnen efter sig (bristningar). Skulle gärna vilja ha en iaf! Sen om det kommer 100 nya så gör inte det något. Men en ny bristning vill jag ha iaf. Kalla mig knäpp om ni vill :P

Tycker att magen höjts ganska mycket denna vecka, vad tycker ni? Bild från förra gången hittar ni här.

Det var allt för denna gång ♥


Lycklig ♥





Idag känner jag att jag är sådär extra lycklig. Jag är tacksam och förälskad. Stolt och pirrig. Jag är så lycklig över min lilla familj, mitt allt.

Det är en lugn dag idag, den får bli lugn också. Jag behöver verkligen vila så mycket som möjligt och då går det inte att göra dagen mer än lugn. Jag och buskorven har myst mest hela dagen. Lekt, ätit och kramas. ♥ Lite senare blir det middagslagning och eftermiddagsbus. Längtar redan efter min storbus som är på jobbet och kommer förbli där hela dagen ut. Jag är otroligt trött på vårt schema :( Längtar så himla mycket efter mammaledigheten. Främst för att vi då kommer ha en underbaring till i familjen men även att jag kommer få träffa min storbus mer. Längta längta längta! :)


"Lillasyster" sparkar, v23

Myspys video ♥

 


Stolt och funderare.

Idag är jag stolt över mig själv. Jag har klarat av 3 arbetsdagar (visserligen har det var en hel del klagande och en hel del smärta) och nu är det bara 2 kvar sen får jag helg. Jag är mäkta imponerad vad man klarar av. Att jobba med foglossning är värre än att föda barn. När man föder barn får man ändå de finaste tacket man kan få, en underbaring. O vad får man när man jobbar med foglossning? Ännu mer ont, haha. Lite skrattretande är detta må jag säga.

Det ser ut som jag gjorde något helt annat igår kväll än och sova om man säger så.
Men än så länge ligger kryckorna på hyllan.


Men jag funderar på en sak.
Är det värt att vara envis och kämpa in i det sista för att sedan inte kunna gå förens nästa dag?

Kanske borde jag ge mig och sjukskriva mig på halvtid? Det är svårt det där. Det känns som om man misslyckas om man blir sjukskriven. Att man ger upp och är hopplös. Såna saker vill man ju inte känna. Ibland är det svårt att erkänna för sig själv att man behöver vila, att kroppen inte orkar. Jag är envis som en gris och att känna att jag misslyckas är det sista jag vill. Det är nästan så det är pinsamt, att sjukskriva sig alltså. Åh varför kan inte allt bara vara liiiite bättre?


BM besök och foglossning



Idag var det dax för bm besök igen. Bara lite prat (sjukt mycket klagande från min sida) och lite lyssning av lill*ns hjärta ♥


Min foglossning tar stryk på mig. Lättar det inte denna vecka får det bli någon typ av sjukskrivning för detta går inte. Jag kommer knappt fram, kommer jag fram så känns varje steg som ett knivhugg i baken. Snälla låt detta går över, jag vill jobba! Behöver pengarna :( Imorgon åker nog kryckorna med till jobbet, ifall att. Jag ska kämpa, in i det sista!

Till något positivt.. Vågen visade äntligen upp istället för ner!! Heja mig! 2 kg upp sen v16! Yey!

Over and out



Det är underbart väder ute, första gången på 3 veckor och vad ska jag göra? Jo jag ska jobba första dagen efter semestern. Varför i hela friden är det fint väder då? Det ska regna och blåsa förbövelen! Men det slår aldrig fel, eller hur?

Wilgot har vant sig med att vi har semester. Det första han gör på morgonen är att ropa "pappa" samtidigt som han springer till vårt sovrum, där pappa brukar ligga. Idag är pappa på jobbet så än hörs ropet efter pappa men ingen pappa där. Jag vill ha mer semester!!

Jaha, over and out med denna sommar då! Nu ska jag trotsa foglossningen och göra allt det där man inte bör göra, som att jobba, lyfta och stressa runt. Önska mig lycka till! :D

RSS 2.0