Nyårs mama!





Bara jag som skippar klänningen idag? ;) Det ska vara enkelt och amningsvänligt, så det så! :D

Ha en underbar dag alles ♥ Vi hörs nästa år! Gott nytt!

2011 ♥ Det bästa året i mitt liv! GOTT NYTT ÅR ALLA ♥














Helt klart det BÄSTA året i mitt liv. Året då Wilgot började på förskolan och tog sina första steg. Året då vi väntade på lillasyster Lo, då jag och pappa S satt på oss våra kärleksringar. Året då jag höll på att föda i taxin, min förstfödda blev STOREBROR, då livet som 2barnsmamma började.
Jag hoppas att 2012 blir ännu bättre. ♥

Jag är galet nöjd över mitt 2011. Är ni?

Loppan talar ut ♥







Åh vad jag älskar att sitta och titta på hennes tokiga minspel ♥ Bästa är ändå när ögonen går i kors. Jag dör av skratt varenda gång! GOA UNGE!
(Lite synd att det var så mörkt så kvalitén på fotona blev sämst)

Nu kan vi leka alla 3!



Vi har nu hittat en grej vi kan leka tillsammans med alla 3 utan att det blir sura miner.
DUPLO! Wilgot fick en massa duplo i julklapp och sen dess har det vart favorit sysslan här hemma. Det ska byggas hela tiden. Det är något jag kan göra även fast jag har lillasyster i famnen. Så idag har vi byggt en djurpark till alla Wilgots duplodjur. Lillasyster skulle också vara med och leka tyckte Wilgot och gav henne bit efter bit. Hon fick sedan skäll för att hon inte greppade tag i den som han ville. Haha. Vi har haft duplo ganska länge utan att Wilgot fattat intresse för det men nu så, inte en dag försent :D Lo har förövrigt haft det ganska lugnt i magen under dagen, super skönt. Dock börjar det komma lite smått nu så snart sitter jag väl här med en liten skrikapa igen. Men eftersom att Wilgot sover så är det hel lugnt.

På eftermiddagen så kom mormor på fika och gav mig lite avlastning. Så denna dag har gått galant, precis som jag sa att den skulle göra. Tänk vad lite avlastning kan göra! Det känns så himla skönt att kunna avsluta denna dag UTAN att behöva brottas med en massa dumma känslor. Super SKÖNT!

Gillar era barn Duplo?

Vår förmiddag ♥











En stund ur vår förmiddag har ni här. Båda ungarna har vart änglar än så länge. Mammas fina! Det är såna HÄR stunder som får en att orka. LYCKA!

Wilgot har på sig en tröja jag fyndade på rean, 50kr på HM. Till det har han valt sina stjärnbrallor och lejonstrumpor.
Lilla Lo har på sig en underbar t-shirt från Noa Noa som hon fått utav farmor, till det tummen brallor.

Hur gör ni?! Vissa dagar är allt KAOS!

Det blev ingen bra dag idag heller. Attans :( Ännu en dag fylld med tankar om att man inte räcker till, att man är världens sämsta och önskan om att dagen ska nå sitt slut. Less, det är förnamnet. Otillräcklig är mellannamnet. VÄRLDENS SÄMSTA är efternamnet.

Jag måste komma på ett sätt att få ihop vardagen. Detta går inte. Det kan inte bli kaos så fort Lo bestämmer sig för att ha skriktimmar medan Wilgot är vaken. Jag HATAR denna känsla om att inte räcka till. Jag kommer nog aldrig vänja mig med den. Det gör ju så ont i mammahjärtat. Kan man ens vänja sig? Jag är så fruktansvärt less på att behöva brottas med alla dessa nya känslor som tillkommer med andra barnet. Ibland känner jag mig riktigt riktigt ensam. När kommer dagen "det blir bättre"?! Åh vad jag längtar efter den!

Idag har hon skrikit HELA dagen förutom när hon slumrade till innan vi gick och hämtade Wilgot på förskolan. Det innebär att jag haft en skrikande Loppa sen vi vaknade imorse, bara det är jobbigt. Det ekar liksom skrik i skallen fortfarande. JA DET ÄR JOBBIGT med barn ibland. Att höra detta hjärtskärande skrik samtidigt som storebror gör allt för att få mig arg är så himla frustrerande. VARFÖR gör han så? Jag blir knäpp. Att hålla tålamodet uppe med 4 timmars sömn, en skrikande dotter och en trotsig 2åring är inte lätt. Speciellt inte när ALLT går fel HELA tiden. Men jag lyckades, det är huvudsaken. Jag längtar så otroligt mkt efter den dagen Lo inte skriker så fort man lägger ifrån sig henne.

Nu vill jag bara att pappa S ska komma hem <3 Åh vad less jag är på hans arbetstider! När han jobbar, vilket är 5 dagar i veckan så är jag ensam från morgon till kväll. Dumma dumma arbetstider! Vi vill ha pappa hemma hela tiden ju :( Avlastning gör allt så mkt bättre. Barnen är gladare och likaså mamma. Vardagen blir helt plötsligt lätt?

Nu sover båda barnen och jag ska äntligen få lite egentid, lite lugn och ro. Ska gå igenom denna kaos dag, bearbeta och lämna den bakom mig.
Imorgon SKA bli en bra dag, så är det bara. Även om Wilgot är ledig från förskolan imorgon så SKA DEN BLI BRA! Hör du det där uppe?!

Berätta gärna hur ni gör för att få vardagen som flerbarnsföräldrar att gå ihop. Hur tacklar ni alla känslor? Hur gör ni? Hur orkar ni? Berätta!
Eller ni kanske har sådär "rosa fluff fluff" var eviga dag som gör att ni inte behöver genomlida dagar som denna.


Vi fick en mysig stund innan läggdags iaf <3


Min första skjorta ♥





Igår var jag klädd såhär, jag hade på mig en skjorta för första gången i hela mitt liv. Vad tycks? :) Har aldrig någonsin ägt en skjorta så det var på tiden tyckte jag när jag fann den i affärn. Kändes lite halvdant i början, ni vet när något inte känns helt rätt? Kändes som om jag gick runt i en rutig PJ nästan, "nämen såhär kan man ju inte klä sig". Men när dagen passerat så kände jag mig riktigt nöjd med mitt kap! Kanske blir det en skjorta till i framtiden :)

Har ni skjortor i garderoben? ♥

Gnälliga ungar



Fy vad gnälliga & bråkiga mina barn har vart idag. Gnäller den ena, börjar den andra. Varför är det så? Kan dom inte bara turas om istället, så man slipper det här "JAG RÄCKER INTE TILL". Lo har haft en riktig kämpig dag med en massa magknip som resulterat i att hon inte kunnat komma till ro. Wilgot han har gjort rackartyg hela eftermiddagen, lyssnar inte överhuvudtaget..trots trots trots. Nej Wilgot, du får inte peta på ljuset. Det är varmt. PEEEEEET. Men Wilgot, det är ajabaja! PEEEEEEEEEEEEEEEEEET. PEEET! Att Wilgot blir trotsig när Lo skriker förstår jag, han ger liksom igen på mamma som lämnat honom åt sidan. Men varför ska han hålla på med dumheter JUST då för? Tänk om min lilla gosse kunde förstå att det går mycket lättare och snabbare för mamma att ta hand om Lo om han sitter snällt och väntar. Tokunge! Såhär i efterhand skrattar jag åt denna dag haha. Kaaaos! TUR att gammo fanns och kunde avlasta lite!

Lo har nog haft vakenrekord idag. Hon var vaken från kl 14 till 20 med en halvtimmes vila i gammos famn. Hur vaket är inte det? Iof har jag ingen aning om hur mycket bäsisar brukar vara vakna. Men jag vet att Lo inte brukar vara vaken länge. Nu sover hon gottis här bredvid mig.

Hur länge brukade/brukar era 1månaders vara vakna?



Sweatshirt från MINYMO




Fyndade denna tröja till ett SUPERPRIS. 139kr för denna goding från MINYMO är ett riktigt kap om ni frågar mig ;) Tröjan kommer från underbara Cutiepie. In och fynda ni med, upp yill 60% rea på hur mkt som helst! Wilgot kommer bli mega glad när han kommer hem och får syn på denna. Han är helt galen i stjärnor och vad finns på tröja om inget mindre än stjärnor! Glad Wilgot = glad mamma ♥ Nu har ungarna så mycket kläder så hälften vore faktiskt nog. Lo´s växa låda är redan överfull, likså lådan med 50/56 kläder som hon anvnäder nu.

FÖR mkt barnkläder, känner ni igen er? ;)


Ska snart ta och rensa lite i Loppans garderob och denna gång ska allt som är användbart och försmått bort. Så är det bara! Jag kan inte ha varenda utrymme till kläder som barnen inte längre kan ha. Måste lära mig att göra mig av med dom helt enkelt. Kanske blir en bloppis i framtiden, om det lockar dvs?

Blandade foton från julafton ♥






Årets julafton var lugn och skön, precis som den brukar vara. I år spenderade vi dagen hemma hos barnens mormor med alla nära och kära från den sidan. Det serverades god mat som alltid, jisses vad jag åt. Vi umgicks, fikade och barnen öppnade klappar. Förutom detta så kämpade vi med att få ett familjefoto där alla såg okej ut men nej, vi lyckades inte. Vi är inte helt 100% och då ska heller inte fotona vara helt 100 ;) Det blir ett fint minne i alla fall, haha. Tänk att jag just firat min första jul som tvåbarnsmamma? Ni hör ju hur underbart det låter!

Tack alla nära och kära som givit barnen klappar iår. Bortskämda ungar!.
Wilgot har blivit super glad för varenda en ♥ Lo har ju inte så mycket att säga till om än ;)  Men alla klappar har vart SUPER bra!

Dagens serverat med 2st vinnare!







Idag serverades det en pastagratäng här hemma, enkelt och gott! Annars så har dagen rullat på i vanlig ordning. Vi har haft lite besök utav pappa S bröder. Till Wilgots lycka hade dom med sig julklappar. Wilgot fick 3 stora paket med duplo och Lo fick massa fina kläder. Tack barnens farmor och farbröder. ♥

Wilgot fick förresten världens vildaste ryck strax innan han skulle gå och lägga sig. Han sprang fram och tillbaka i minst 1 timme, ville bli kittlad och jagad. Att han orkar? Lilla Lo sov gott så vi passade på att trötta ut han rejält, älskade onge. Nu sussar han GOTT i sin säng. Lilla loppans ögoninflammation blir bara värre. Ögat kletar heeela tiden och vi gör inte mer än att badda och tvätta känns det som. Hoppas för all del att lättar snart. Snuttan!

2 tävlingar är avslutade och nu har jag äntligen gått igenom allt! :)
Vinnaren i tävlingen i samarbete med countrybymail.se är....: http://www.annakarlsson.se/blogg/ ♥ GRATTIS!
Vinnaren i tävlingen i samarbete med Rutstore.se är.....: http://FUCKINGPOSERS.SE ♥ GRATTIS!
Kontakta mig på [email protected] så ni kan få era vinster! :)

Glöm inte att tävla om 2par vinterskor, det gör ni HÄR! :)

Randigt var det här ♥





Wilgot väljer numera vad han ska klä sig i.
Skulle man lägga sig i hans klädval så blir det sura miner. Han är ritkigt klädfixerad den gossen! Idag blev det nya fina tröjan från POP samt ett par jeans från HM, strumpor från lundmyr.

Han är så söt när han har klätt på sig för då springer han i all världens fart fram till spegeln och tittar hur det blev. Är han inte nöjd så byter han kläder ♥ Han står ofta och speglar sig, flera gånger dagligen. Han gör nog det mesta framför spegeln. Just nu har han placerat sin speldosa framför spegeln där han står och spexar för mamma och pappa.

Är era barn klädtokiga? :)

Lo 1 månad ♥ (första sjukstugan)


Dagens loppa är klädd i Newbie från topp till tå. En av alla julklappar till barnen.

Lo har fått ögoninflammation, lilla skruttis. Hennes storebror har haft hennes ögon som mål i sina små kärleksattacker. Pet hit och pet dit. Tror att det är detta som orsakat ögoninflammationen. Nu baddar vi med ögonservetter och hoppas på att det snart blir bra.

Skruttan har ju hunnit bli 1 månad nu.
Tiden bara rusar iväg! Hon är envis liten dam som hatar att ligga på rygg (förutom i vagnen). Helst av allt så vill hon sitta upp, då hon får hålla upp huvudet själv. Stark rackare är hon. Hon ler och har börjat jollra lite smått. Hon har fortarande krypreflexerna kvar så hon tar sig faktiskt framåt och bakåt när hon ligger på mage, livsfarligt! Hon börjar få lite kontroll på händer & armar, ibland kommer dom dit hon vill och då greppar hon tag som aldrig förr. Hon vaknar 2 gånger per natt och ber om att få tutten i mun för att sedan somna om på en gång. Äter ungefär var 3de timme. När hon har sina vakenstunder så är hon vaken i ca 1-2 timmar för att sedan somna som en stock igen. Hon har fortfarande sina skriktimmar (magknip) och vi har börjat med sempers magdroppar men kommer nog även börja köra med miniform. Värt att nämna, hon har börjat på gosiga tjockis lår! ♥

Fina lilla loppan ♥

Vi har gjort mellandagsrean!







Mellandagsrean - check!
ALDRIG MER MELLANDAGSREA - CHECK!


Idag så fick storebror Wilgot åka till bonusmorfar Micke medan vi andra brottades bland hysteriska fyndare. Ni förstår att Wilgot hatar att shoppa så att ta med honom en dag som denna är att plåga stackarn. Jag önskar att vi hade stannat hemma för det var FÖR mycket folk. Men fyndade gjorde vi allt. Wilgot fick en ny jacka, 2 nya tjocktröjor, 3 nya farfarströjor, 1 par jeans och lite krimskrams som en plåtburk och ett glas. Lo fick en klänning, ett par jeansleggins, en kofta, en tröja, 2 scarfs och 2par vantar. Jag själv shoppade i stl 36 & small för första gången på 7 år. Det blev en ny skjorta, jeansleggins och en vit vanlig tråkig tröja. Pappan fick en plånbok och ett skärp. Hemmet fick sig några ljus, lampor och krukan till kaffefiltrerna.

Polarn & pyret hade 50% på allt förutom nyheterna. Tror ni det var mycket folk?





Tävling - Vinn matchande skor från crocs! ♥

Ni kankse minns när jag bloggade om våra fantastiska vinterskor? Nu får ni chansen att vinna dessa matchande mamma+barnskor men då i valfri färg & storlek. Här hittar ni färgerna för barnskon och här för mammaskon. Ny vinterskor skulle inte sitta helt fel va? :)

Allt ni behöver göra är att gilla & dela CROCS på facebook. Skriv vilket nummer du blev när du gillade. Om du redan gillar så vill jag veta hur många som "gillar" just nu! :) Motivera sedan med max 3 meningar varför skorna ska bli dina!

Tävlingen avslutas 2 januari kl 23:59. Lycka till ♥
Vill ni länka vidare eller dela tävlingen får ni hemskt gärna göra det, men det är inget måste.

Avslutad!

Grattis
http://alicesmamma.blogg.se/!



Familjefoto är kul i jul ♥



Misslyckade familjefoton är något som symboliserar vår jul i år. Haha, som vi kämpat! Lyckades vi få något bra foto? NEEEJ! Men jag tycker nästan att det blir charmigast såhär, när inte allt är helt 100. Precis som vi är, lite halvknasiga sådär. Åh min fina lilla familj vad jag älskar er ♥






Vi önskar er alla en GOD JUL! Hoppas er dag har vart lika underbar som vår!




Matchande skor från Crocs!



Dessa underbaringar kom levererade till dörren idag. Wilgot & mammas matchande vinterskor från Crocs.

När Wilgot kom hem så slet vi upp paketet så fort vi kunde och provade våra nya pjux. Om dom var sköna? Har aldrig haft på mig skönare vinterskor. Så mjuka, gosiga och sitter perfekt på både mig & Wilgot. Wilgot verkade gilla sina, han vägrade nämligen ta av sig dom. Jag blev förvånad över hur LÄTTA dom var att få på Wilgots fötter (även mina). Foten liksom gled in hur lätt som helst, vi brukar alltid behöva lirka in fötterna i hans skor. Att han kunde ta på sig skorna själv gjorde ongen superlycklig! En barnsko värd att prova säger jag bara!

Nu väntar vi bara på kylan så vi kan få prova skorna på riktigt. Jag är säker på att vi klarar många timmars utomhuslek med dessa. Det bästa är att dom både är varma och vattentäta vilket betyder att vi kan hoppa i alla slaskpölar medan vi väntar på kylan :D Haaaahaa!



Wilgots skor heter "Gust Boot" och mina skor heter "Winter Boot". Vi är SUPER NÖJDA!

Har ni hittat den perfekta vinterskon än? :)

Dagens loppa, stress & bvc ♥





Idag ser min lilla tjej ut såhär.
(såg nu att man inte ser så mkt utav det hon har på sig haha). Men hon är i allafall klädd i vit klänning, gråa leggins och en grå cardigan. Lika söt som alltid ♥ Just nu ligger hon och gosar i babysittern så jag passar på att ta mig en kopp kaffe och sitta här :) Vi väntar med spänning på en leverans med paket som ska komma idag. Den ska tydligen komma till dörren, sånt är ju alltid skönt. Vad ska tomten komma med idag?

Idag har vi vart på bvc på 4 veckors besöket. Allt såg fin fint ut även denna gång och Loppan lägger på sig bra på både vikt & längd. Idag vägde hon 4150g & mätte 52cm. Förra besöket - 3700g, 50,5cm. Mammas STORA tjej ♥

Vet ni vad vi gjorde imorse? FÖRSOV OSS!
Jag vaknade till och insåg att kl var nio, då Wilgot ska vara på förskolan. Dessutom så skulle jag iväg till bvc vid 10. Att vakna 1 timme innan man ska iväg med liten är ren katastrof. Jag avskyr stress, uscha! Men det gick ann, tur att pappa S var hemma.

Nu får det vara slut på att försova sig, det händer allt för ofta heä hemma.

Har ni en förmåga att försova er?

Vill du bli veckans blogg? ♥

 

 

Tänkte att jag skulle börja med en ny typ av veckans blogg. Jag kommer denna gång välja ut en blogg bland alla som anmäler sig som får ett eget litet inlägg i bloggen. Lite som ett bloggtips. Så vill du bli veckans blogg så tycker jag att du lämnar en kommentar :) ♥


Mitt nya jag

Har börjat vänja mig med min nya kropp nu. Visst, att baken ser ut som Agda 90år är inget jag skryter över, lite rumpa hade ju inte skadat, inte alls.. Känner inte lika mkt "USCH" när jag går förbi spegeln och det känns så himla skönt. Hittade några bilder på min kropp där jag vägde det jag brukar väga, 69-70kg. Helt ärligt så är det inget jag vill tillbaka till. Speciellt inte när jag ser jämförelsebilderna. Tror det var detta som fick mig att känna mig lite mer bekväm med mig själv. Men jag skulle ändå vilja lägga på mig lite, 2-3 kg kanske samt bli lite "fastare", det är ju lite väl dallrigt här och där. 63 kg är inte så lite i era ögon kanske (väger 62 i dagens läge), men för mig som är van att väga runt 70 så är det lite. Jag är rätt så lång, 1,74cm. (:



Egentligen skiter jag fullständigt i vad vågen står på eller hur jag ser ut rent kroppsligt. Ärligt.
Det är på insidan allt det fina sitter, varken på rumpan eller magen.
KOM IHÅG DET ALLA DÄR UTE!

Ni är FINA oavsett vad ♥

Min garderob skulle verkligen behöva nytt, MYCKET NYTT. Till och med trosorna glider ner. Tror jag ska "tröst" shoppa lite nu. För det är jag väl värd? :)

GLÖM INTE ATT TÄVLA! 400KR KLÄDER PÅ RUTSTORE.SE ELLER 500KR INREDNING PÅ CBM!

"mamma aaajsaaaa!"


Kolla, ett nytt foto på W som inte är suddigt, inte illa! :D

Välkommen kiss & bajsåldern! Idag har allt "aaajsat"- kissen, hunden, geten, tröjan, björnen, vagnen, Lo, mamma, pappa, mormor, grodan, kudden. Så idag har vi bland annat ägnat oss åt att torka allt bajs, vi har bytt blöja på både tröjan och leksakstelefonen. Än så länge är det bara charmigt, goseplutten. Dock börjar det bli väldans tjatigt måste jag säga. Så fort Lo knorrar till så skriker W "aaaajsa hahahahha". Det är himlans kul tycker han. Undra hur länge kan kommer vara i denna fas. Hans pappa är ju fortfarande kvar där.. haha.

Har ni fått uppleva kiss & bajsåldern än? När kom den för era barn i såfall?
Bajs bajs bajs, vilket inlägg va? Nu till något helt annat!

Vi haft en  S U P E R  B R A dag idag!
Idag har vart en sån dag då jag inte behövt känna att jag inte räcker till. Ingen avundsjuka, inget bråk, inget gråt. BARA BUS hela eftermiddagen. Jag är inte ens trött?! Loppan har faktiskt sovit sig igenom hela eftermiddagen (förutom en matpaus) vilket betytt att jag kunnat leka med Wilgot ända sen han kom hem. När vi ändå är inne på positivitet så kan jag meddela att sist jag lämnade Wilgot på förskolan så var det utan tårar ♥ Känns så mycket bättre att gå ifrån förskolan och veta att det är en glad kille jag lämnat.

Ur arkivet ♥



Fina fina Storebror ♥

Att fota Wilgot är totalt omöjligt nu förtiden, speciellt när det är mörkt vid 14-15 tiden. Ungen springer runt i 190 hela dagarna och jag som fotar utan blixt lyckas aldrig få en endaste skarp bild. Han har slutat le såhär fint på fotona också och ser numera ut som en liten suris så fort kameran kommer fram. En till sak han gör när kameran kommer fram är att vända sig och säga neeeeje. Så ja, det är bara att gilla läget och lyssna på den lilla herrn. Det får bli ett par bilder från arkivet istället. Dessa 2 är några favoriter, mammas charmtroll ♥

Det är mycket lättare att fota bebisar, helt klart!



Jämförelse ♥ Barnen utanför magen




Dessa underbaringar är verkligen inte lika varandra. Olika ögon, näsor, munnar, händer, tår, hår, hudfärg, form på huvudet. MEN men men likadant hårfäste och haka :D (Vi är familjen med höga pannor & högt hårfäste.)

Att Wilgot är lik pappa Staffan är ingen nyhet, han är nästan en kopia av sin far.
Trots detta så tycker jag att Lo är lik sin pappa? Men samtidigt så tycker jag att hon är väldigt olik sin bror? Konstigt det där! Jag tror att Lo har fått lite av oss båda då jag kan se en sväng av mig i henne, tycker hon liknar min pappa ibland. Visst kan jag tycka att Wilgot & Lo har vissa drag som liknar, men dom är absolut inte lika. Eller? Vad tycker ni? Lika/olika?

Det är så roligt att kunna jämföra såhär. Först jämföra magen under graviditeten för att sedan jämföra foton på barnen. Mina fina hjärtan! Önskar att jag hade vart bättre på att fota när W var liten. Alla foton är katastrof, skäms nästan lite för personen som stått bakom kameran (jag). Tur att övning ger färdighet!


Dra en pose Loppan!



Nu drar vi och hämtar hem storebror. ♥
Åh vad jag älskar loppans alla miner! Hon ser ju himla rolig ut ibland (alltid) och man får sig alltid ett gott skratt. Idag kände frökenfräken att hon ville le lite, tror jag smälte ner till kina och tillbaka ♥ Mammas lillhjärta! Idag ska vi på middag hos gammo (som förövrigt fyller år idag) så roligare än såhär blir det inte. På återseende! KRAM på er alla!

Årets pepparkakshus (haha) + vinnare!



TAADAAAA snyggt va?! Haha! Vi är så duktiga sååååå! Sen att det ser ut som att Wilgot gjort huset är en annan femma. Wilgot hjälpte till genom att smaka på allt godis. Har ni gjort pepparkakshus? Blev det lika misslyckat som vårt eller lyckades ni? :D

2 tävlingar är ju avslutade och självklart har dom fått en vinnare var.

Vinnaren i tävlingen i samarbete med BRANDSFORKIDS där priset var 300kr att handla för är..... Sara! Min alldeles egna lilla tävling som drog ihop 2165 kommentarer (ni är ju gaaalna haha :D) är också avslutad. Vinnaren där blev....Cissi! Grattis till er båda, hoppas ni blir glada :) Maila mig på [email protected]. Ni andra, häng in läpp för det kommer fler tävlingar!

We ♥ Kappahl



Kappahl är nog min favoritbutik vad det gäller barnkläder. Det finns en hel del färgglada kläder men samtidigt en drös med"bleka" kläder, båda två är en favorit här hemma. Priset är billigt och jag tycker att kläderna håller mkt bättre i jämförelse med andra butiker i samma prisklass. Nej WE ♥ KAPPAHL helt enkelt. Igår blev det lite nytt till barnen trots att jag baaaara skulle köpa julklappar till andra. Hittade en tröja till storebror som skrek att den ville komma hem till hans garderob (ja den ropade "haaallå Denise, glöm inte mig". Lillasyster fick ett par harembrallor som var nedsatta till 50kr och en ny mössa.

Vilken är er favoritbutik när det gäller kläder till barn?


Den rosa lampan ♥


Denna underbaring till lampa fick vi hem i dagarna. Wilgot har sovit med den varenda natt och han bokstavligen ÄLSKAR den. Gullis! Han fick välja färg själv, rosa sa han klart & tydligt. Helt rätt Wilgot, såklart den rosa är finast! Lampan kommer ifrån minimango.se!

Idag ska jag återigen till kiropraktorn, underbara kiropraktorn.
Hennes händer är magiska. Idag ska vi gå in på korsryggen, höften och knäna. Ska bli spännande och se om man känner någon skillnad efteråt, då jag faktiskt inte har ont på dessa ställen. Smärtan i skulderbladen släppte med en gång efter första besöket. Herregud vilken människa! Bor ni i Nacka så rekomenderar jag VERKLIGEN min kiropraktor. Bästa! Efter besöket vankas det lite handling och sedan ska familjen kaos göra pepparkakshus! :) Jag har en idé i huvudet men när man är 3 om huset så lär den inte få slå igenom ;) Eftersom att mannen i huset är hemma och är sjuk så kan jag åka själv till kiropraktorn. Lite mammalyx sådär!

KAOS!



Julklappar - CHECK!! Så himla skönt!


Det blev julklappsshopping i alla fall, men med systeryster. Så nu kan jag Ä N T L I G E N bocka av julklappar (även att inviga vagnkrokarna!). Det var fler än jag som inte hade handlat julklappar än om man säger så. Varmt, stress, folk är ju som gamar, till och med på bussen. Herregud säger jag, tagga ner ett par kilo va. Såhär sent ute har jag aldrig vart vad det gäller julklappar. Nästa år ska allt vara klart i november. No more julstress för min del. Nu är alla klappar inslagna och för en stund så såg mitt vardagsrum ut som ett bombnedslag. Men nu är allt klart. Mmm, härligheter!

Är ni klara med julklapparna än? Eller är ni som mig, ute i sista stund iår? :D

I molnscarf och strumpbyxor





Dagens Loppa - Body&strumpbyxor från HM och en underbar molnscarf från Brandsforkids.se Hur sött är det inte med strumpbyxor förresten? Något jag missat! Ännu sötare lär det bli när alla små gosiga bebisvalkar kommer :D

Idag skulle vi egentligen åkt och shoppat julklapparna som inte är köpta än (heeey, vi är lite sena) men mannen i huset är sjuk och ynklig så vi blir hemma. Wilgot har denna gång lyckats smitta ner alla runt omkring sig. Jag har legat, nu ligger pappa S, loppan är hostig och även delar av barnens mormors familj har legat sjuka. Rackaronge! ;) Eller vad säger ni? Dumma förskolebaciller!

Jag som trodde att jag skulle få inviga mina super braiga vagnkrokar idag.
Trodde det skulle få hänga en massa kassar med julklappar på dom men nej nej, inte idag inte. Får nöja mig med att sätta på dom :) Vagnkrokarna är en av de grejer som kom på posten för några dagar sen. Tillsammans med dom så kom även molnscarfen & en scarf från Elodie Details (helt underbara båda två). Allt finner ni inne hos Brandsforkids.se! Just nu har dom fri frakt ända fram till julafton! :)

Missa INTE min tävling i samarbete med Brandsforkids.se! Kankse är vagnkrokarna något som lockar? Eller någon av dessa underbara scarfs?
Sista chansen idag så IN OCH TÄVLA NU! :D Det skadar inte att försöka :)

Snabbtävling - presentkort 500kr! Kommentera så är du med ♥



För ett tag sen vann jag ett presentkort på DforDesign men efter lite läsning så insåg jag att vi inte kan ha någon väggdekoration från deras sortiment då våra släta ytor är upptagna :( nu tänkte jag vara en gullig typ och ge bort till till någon av mina läsare. För det finns väl någon där ute som har släta ytor hemma? Det finns verkligen helt underbara väggdekorer och jag är så bitter över att inte kunna pryda någon av våra väggar här hemma.

Så vill ni ha detta presentkort så är det bara att kommentera så många gånger ni känner att presentkortet är värt :)
Tack för mig, heeeeej!

Grattis
Cissi!

Glöm inte att tävla om:
400kr hos Rutstore.se 500kr på
Country by mail

Tips på enkla middagar!

Att stå framför spisen som nybliven tvåbarnsmamma är en himla utmaning ska jag säga. Att laga galamiddagar varje dag är ju bara att fetglömma, sånt hinns inte med. MEN VAD SKA MAN LAGA DÅ??!! Jag blir tokig på denna fråga. Varje dag står jag och kliar mig i skallen samtidigt som frågan cirkulerar runt om i mitt huvud. Det ska helst gå snabbt, smaka gott och vara enkelt. Mina enkla middagar har redan repeteras under dessa veckor och nu behöver jag helt enkelt lite nytt. Så kom gärna med era bästa tips! :D Massa godheter till middagar vill jag ha. Tack på förhand! ♥
Jag äter ingenting från havet så diverse fiskrätter behöver ni inte ägna er tid åt att tipsa mig om haha.


Dagens MAMA





Dagens enkla, precis som vanligt :) Här går vi inte i kläder som inte sitter SKÖNT! ♥

Vad föredrar ni? Sköna eller snygga kläder? ;)

Syskonkärlek ♥ En bra dag













Idag har Wilgot pysslat om sin syster ordentligt, visat hur mkt han egentligen älskar henne. Hon har fått massvis med pussar och kramar hela dagen. Han har även provat hennes babysitter för att se om den var okej och det var den. Han gosade ner sig i den med hennes filt och napp. Han har hållt sig lugn hela dagen och vi har fått se den fina sidan hela dagen. AVI´t som kom innehöll ett paket till storebror, en rosa nattlampa. Han blev verkligen tokglad och nu sussar han gott med den bredvid sig. :)

Det är verkligen såna här stunder som får en att orka. Det är såhär man ska minnas dagen för att orka med den nästkommande och utmaningarna den har att bjuda på. Mina fina hjärtan vad jag älskar er ♥ tack för denna dag!

Idag, svar och tråkigt väder ♥


Mysdressen kommer från Lindex till er som undrade. Kostade 149kr tror jag.
Till Mosan och andra utan mail: Från och med nu så svarar jag i inlägget som ni skrivit, så håll utkik där om ni har undrat något :)

Just nu är pappa S och Wilgot ute i regnet och yr. Dom fick äran att gå ner till affärn för att handla lite. Dom ska även hämta ut det paket som kom igår, spännande! :D Idag fick vi en reeeeedig sovmorgon. JAG vaknade kl 10.30 och därefter så väckte jag resten av familjen. Loppan har typ struntat i att äta i natt så mina var hårda som sten. Tur att ungen kände för att tömma dom när hon väl vaknade haha. Känns skönt med en sovmorgon, tror vi alla behövde det. Wilgot sov ingenting på dan igår och var uppe mega sent, Lo hade sin skrikperiod på kvällen och somnade inte förens 1, inte jag heller för den delen. Så ja, det behövdes :)

Vad är detta för väder vi har i Sthlm?
SÅ TRÅKIGT. Spöregn och det är mitten av december. Suck! Igår åskade och blixtrade det också. Något måste gått snett hos väderguden :P Vad har ni för väder? Har ni fått snö än? FUSK i så fall!

Nu ska jag ta vara på denna dag och mysa med min käraste familj. På återseende! ♥

Dagens ilandsproblem & dagnes Loppa!


För 3 dagar sen kom det ett AVI, iförrgår kom det ett paket i brevlådan och ett AVI. Igår kom det ett nytt AVI och gissa 1 gång vad jag fick idag? JO ett sms med ett nytt AVI. Detta min kära vänner är dagens ilandsproblem. Men att det kommer klappar till familjen är verkligen inget ilansprolem ;) Igår kom det ett överraskningspaket från Ingela på IoB-butiken. Lo fick en underbar sovpåse i vintage och Wilgot fick nya fina kritor. Tack gulle du Ingela & tack fina människa för dina ord i brevet! Såna som du borde det finnas fler utav!



Nu ska jag och Loppan bege oss ut på lite äventyr. Vi ska hem till barnens mormor & familj på lite fredagsmiddag. Jag har bjudit in mig själv dagen till ära och snart kommer Wilgot&momo och hämtar upp oss. MYS ♥



Ha en fin fredag underbara läsare! ♥ KRAM och tack för att ni finns där. Tack för alla fina ord och tips ni kommer med!

Nya tag!



Ny dag, nya tag. Inte sant?
Inatt har jag fått sova lite mer än vanligt och det känns vill jag lova. Tack Lo! Ögonen är inte alls lika tunga och för första gången på länge så känner jag att jag orkar ta tag i vardagssysslorna, så som vika de 3 maskiner tvätt som är upphängda. Denna dag känns lite lyxig på något vis. Pappa S lämnade Wilgot på förskolan, så jag slapp stressa i väg direkt på morgonen. Jag slipper även stressa iväg då han ska hämtas för idag hämtar mormor honom. Ännu lite vila för min del, sånt uppskattas till tusen vill jag lova. Kankse hinner jag även bjuda upp dammsugarn för en vals, vem vet :)

Nej mina vänner. Denna dag ska bli BRA, så är det bara.
Wilgot ska känna att han har världens bästa mamma och likaså Lo. Nu ni, nu är det slut på kaos. Att det bli kaos i huvudet är en sak, men det ska banne mig inte märkas. :)

Glöm inte att kika in mina tävlingar.
VINN 400kr att shoppa kläder för, VINN indredning för 500kr eller VINN 300kr till barnprylar!


Idag är jag är helt slut som människa & mamma.

Igår och idag har inte vart dom roligaste dagarna i mitt liv om jag säger så, snarare bland dom värsta. Jag har verkligen fått smaka på "Jag räcker inte till". Mitt samvete är helt kvaddat och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Ungarna har skrikit i kapp flera timmar i streck. Vem ska man ta upp, vem ska man trösta, VEM SKA MAN  BEHÖVA LÄMNA ÅT SIDAN? Mitt hjärta skriker ska ni veta. Att behöva lägga ifrån mig Lo för att Wilgot behöver mig, för att sedan ta upp Lo som skriker sig blå för att sedan börja om, usch. Att försöka förklara för en 2 åring som saknar sig mamma är inte alls lätt. Han får oftast komma i andra hand och jag förstår hans sorg och avund. Jag gör verkligen det. Men vad ska man göra? Lo måste ammas, Lo måste få byta blöja, Lo måste få vara nära. Lo, Lo, Lo.. Det är nog så han känner. Stackars min stora skrutt.

Lämningarna på förskolan har dessutom blivit hemska, han blir så otroligt ledsen. Jag förstår varför, hans mamma går iväg med hans lillasyster och han blir ensam kvar. Återigen blir han lämnad åt sidan. Att ha honom hemma på dagarna skulle bara plåga honom ännu mer, men det förstår ju inte han.

Wilgot tar ut sin avund på ett sätt som gör allt så mycket svårare.
Nät hon skriker gör han allt han inte får tusen gånger om. Han vet exakt vart min gräns går och självklart ska han över den. Han har börjat testa gränserna vad det gäller att ta försiktigt i lillasyster, vilket gör att jag inte kan lägga ifrån mig henne. Han når nämligen överallt. Han har börjat gnälla för minsta lilla och uppmärksammar jag inte detta med en gång då börjar det gapas. Så fort lillasyster tystnar så är han den underbara ungen som han vanligtvis brukar vara.

Dessa dagar så har Lo haft sin skrikperiod då Wilgot behöver mig som mest
, när han kommit hem från förskolan fram tills han ska sova. Detta innebär att jag har en 2 åring som behöver mig samtidigt som jag har en lillasyster som skriker sig hes. När hon skriker så kräver Wilgot ännu mer uppmärksamhet för då kommer avundsjukan fram, han vet att jag måste ta upp henne. Han gör allt i sin väg för att få mig. Här kastas det grejer, lillasyster får sig några hårda klappar, hyss efter hyss, det gnälls, han gråter, skriker och han "ramlar" och slår sig.. Ja ni fattar. Det känns som om det ända jag gör är att skälla och gnälla. Jag känner mig som världens sämsta mamma, en tråkig jävel som bara skäller och skäller. Men samtidigt vet jag att det inte är så. Jag tar mig tid Wilgot, även om Lo skriker. Han måste också få känna att han kommer i första hand. Det här är inte lätt, inte någon stans. Jag önskar att pappa S hade bättre tider på jobbet. Men vad gör man? Vi behöver ju pengar som vilken annan familj. Jag känner mig lite som ensamstående, något jag inte alls är van vid. Jag vet att det blir bättre med tiden, om inte redan imorgon.

Men just nu är jag helt slut
i huvudet, i kroppen. Jag orkar inte känna mig värdelös och rutten längre. Jag vill bara räcka till, kunna finnas där för båda två. Att behöva lämna en åt sidan, höra det hjärtskärande skriket samtidigt som man ska fokusera på den andra. USCH! Mitt mamma hjärta gör ont, riktigt ont! :( Snart är helgen här och pappa S är hemma i 2 dagar. Jag kan säga att jag längtar, men det kanske ni förstår.
Jag behöver lite påfyllning av energi och rosa fluff fluff. ♥


Så var det med det, livet som 2barnsmamma har sin tuffa stunder också.

Lite positivt ska vi väl få in här också. Denna dag har vart bättre än gårdagen, även om jag kämpar med mina inre känslor. Lo somnade nämligen så att jag och Wilgot kunde äta i fred samt umgås lite innan läggdags. Detta i sin tur gjorde att nattningen gick super! Igår låg han och grät efter mig i 1 timme då han hörde Lo skrika, så jag fick springa som en tok för att trösta båda två. Ond cirkel. Men inte idag :) Tack Lo för att du gav storebror och mamma lite ensamtid ♥


Shoppingen var ett måste..

Sen när blev shopping ett MÅSTE? Det kan jag svara på, idag. Idag är svaret. Ni förstår att min loppa, hon kan spy. Hon kan dessutom spy ner allt hon äger. Det bevisade hon glatt innan vi skulle hämta hem storebror från förskolan idag. Så det fick helt enkelt bli lite nytt till damen, men nu i stl 56. Hittade en nyinkommen body från fix (den blommiga), helt underbar. Sen fick det bli en vit enkel som matchar till allt. Sen när jag skulle gå till kassan så fick jag syn på jump-in'n och kära ner mig totalt, VEM skulle kunna motså denna? Inte jag iaf! Åter gick jag till kassan men kände att något inte stämde. Jaha, samvetet om att Wilgot inte fått något kröp fram så det var bara att vända. Storebror fick en tröja ooch ett par raggsockor. ♥

 

Ett litet tips. Lindex har just nu "handla för 400kr och få 100kr i rabatt"!
Pass på, ända fram till julafton. Dom har fått in en massa fint! Jag blev helt tokkär i detta:



Paket för vintern ♥



I förrgår kom det ett paket stickat till familjen. Lo fick en helt underbar pippitröja som passade henne perfekt, den kan hon ha vintern ut. Den är stickad i ull så den kommer hålla henne varm och gosig i vagnen. Övriga familjen fick ett par vantar, passade utmärkt dom också. Det är barnens gammelfarmor som vart så duktig och stickat. Tack gulle du! Igår kom det ytterligare ett paket. 2 st underbara ljus från Thira som jag vann inne hos Linda. Doftljuset luktar ljuvligt verkligen ♥ Har ni någon som stickar sköna vinterplagg åt er, eller ni kanske stickar själva?

Dessutom är dessa sköningar från CROCS.SE på väg hem till oss.

Nu är vi verkligen redo för vintern ♥ Så du vackra snö, du får gärna komma nu :)


Tävla hos mig samarbete med RUTSTORE.SE ♥



Nu drar jag igång en jultävling i samarbete med Rutstore.se där ni kan vinna ett presentkort på 400kr. Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att GILLA rutstore på facebook (berätta vilket nummer ni blev när ni gillade). Motivera sedan med max 3 meningar om varför just du ska vinna.

Lycka till ♥ Vinnaren utses den 22/12-11 kl 23:59.
Lägg gärna till bloggen på BLOGLOVIN så ni inte missar alla tävlingar som kommer att dyka upp inom kort! :)
Vill ni dela/länka tävlingen så får ni självklart göra det, men det är inget tvång. Gilla gärna inlägget på Bloglovin också.



Wilgots amningsskola ♥



♥ MAMA's boy det där! Killen, han kan han!

Glöm inte att kika in mina tävlingar som är igång!

FOTO - Lo 3 veckor ♥




UNDERBARA unge, så älskad ♥ 3 veckor har du funnits hos oss, 3 fantastiska veckor! Din storebror är så stolt över dig, likaså mamma & pappa. Vi är så otroligt glada över att det var just DU som kom till oss. Fina lilla LO ♥



Lo - bvc ♥


Bilder från hembesöket vi hade för ett tag sen ♥

Idag var vi på bvc med Lo, för första gången. Besöket gick strålande och lilla loppan växer på så det knakar. Hon väger nu 3700g och mäter 50,5cm, stora tjejen! Hon har ett litet navelbrock men det är ganska vanligt bland spädisar. Hon känner inte av det, eller visar inte tecken på att det gör ont kanske det heter. Så ja, vi låter det vara då det brukar försvinna med åldern. Det sas inte så mycket mer på besöket, allt såg så fint ut. På vägen hem köpte vi sempersmagdroppar då Lo har en liten fjärtmage. Hon är en rackare på att pruppa! ;)

Vikt vid födseln: 3185g ♥ Vikt vid återbesöket: 3055g ♥ Vikt vid hembesöket: 3420g ♥ Vikt denna gång: 3700g

Vi passade på att mäta Wilgot också och hejkomochhjälpmig vad han växt, han är nu 90cm. Min stora kille ♥

Pepparkaksbak ♥



Familjen har bakat pepparkakor för första gången tillsammans. Super mysigt ♥ Wilgot uppskattade mest smaken av pepparkaksdegen och under själva pysslet så var smaken av non stop'n bäst. Så medan mamma och pappa satt och dekorerade hjärtarna så satt Wilgot och smaskade på dekorationen. Super! :) Imorgon ska banden knytas och sedan ska kakorna hängas, hårda bud i mellerud! ;)

Har ni bakat "pipparkakor" än? Brukar ni göra som oss, stora hjärtan för att hänga upp? :)

Dagens MAMA & dagens to do ♥



Dagens MAMA idag. Enkelt som vanligt :)
Nu väntas det ett bvc besök innan storebror ska hämtas på förskolan. Sen ska vi baka pepparkakor som sedan ska dekoreras. Familjemys såhär på lucian som glömdes bort. Resultatet får ni se sen (om ni vill) :D  Kram på er så länge så syns vi lite senare ♥

Jaha, vi glömde visst lucian. (och tävlingen)



Idag när Staffan kom till förskolan med Wilgot så undrade pedagogerna om Wilgot skulle vara med på luciafirandet. Vilket lucia firande? När då? Var då? Japp, vi hade totalt missat lappen som satt så fint utanför dörren. Vilka braiga föräldrar vi är. Ingen tomedräkt, ingen pepparkaksdräkt, ingen stjärtgossedräkt, ingen dräkt överhuvudtaget. Sämsta föräldrarna ever. Hur kan vi missat detta? Stackars vår fina Wilgot :( ♥ Tur i oturen är väl att han är så pass liten och inte förstår vad lucia är. Vi får ta och fika extra mycket i eftermiddag när han kommer hem, sen ska han banne mig få sitt enga lussetåg!

Kan det vara så att en viss fröken Lo ställer till det i mammas & pappas små hjärnor? ;) Jag tror det ja..
Fy så pinsamt det är när man som förälder glömmer bort sånt här.. Åh jag skäms ända in i själen! Det roliga är att jag ständigt funderat på varför Wilgots förskola inte skulle ha något luciafriande, då vi inte hört något. Nu har jag fått svaret.

När vi ändå är inne på att "glömma" så fick jag en påminnelse om att jag hade glömt bort tävlingen i samarbete med Kidsbrandstore! Japp, det är gjort. Nu är iaf vinnaren dragen och grattis...*trumvirvel*.. http://frusofie.se. Maila mig på [email protected] så du kan få det du önskat! :)

3 fina ♥ på Wilgots önskelista

Dessa finingar finner ni hos Kidelin.se
Just nu pågår det en SUPER rea inne hos Kidelin, super braiga priser! Skynda fynda!

Nu ropar Lo "MAMMA, JAG VILL HA BOOOBIE'N NU NU NU".. Varför ska dom alltid ropa när man väl sätter sig framför datorn? ;)

Lo - Mag & sidliggaren ♥



Den här lilla tösen är en envis rackare. Ni vet väl (såklart) att små spädisar ska ligga på rygg och inte för varmt när dom sover. Denna gobit gör tvärt emot. Hon ligger alltid på sidan när hon sover, ryggläget rådissas och hon rullar snabbt över till sidoläge om man lägger henne på rygg. Hon ska ligga tätt inpå, mage mot mage och gärna ha täcket över huvudet. Bästa är ändå att ligga på mage. Under skriktimmarna så är magläge det ända som fungerar (och boobsen såklart), hon blir den lugnaste lilla bäsisen man kan tänka sig. Vi fick lite ajabaja från BVC när vi sa att hon sover på sidan, mellan oss. Då det finns risk att dom rullar över till mage.

Att hon rullar över till sidan är inget vi kan göra något åt. Vi kan ju inte ligga vakna hela nätterna och hålla fast henne på rygg. Vi kan ju heller inte tvinga henne att sova på rygg för då sover hon inte. Däremot så har vi henne alltid under uppsikt då hon ligger på mage. Wilgot sov också alltid på sidan, liksom lillasyster så vände han sig själv i tidig ålder.

Hur sover era barn? Är dom mag & sidliggare som mina barn eller sover dom som dom "ska"?

Jag saknar "Det"..♥



Tänk.. När denna bild togs så var jag helt omedveten om att dagen därpå skulle jag ha mitt minihjärta i famnen. Jag hann aldrig ta farväl utav magen, jag var inte alls beredd på att föda 2 veckor innan bf. Jag var helt säker på att jag skulle gå över 1 vecka. Men så blev det inte. Pang boom och ungen var ute bara 15 timmar efter att denna bild togs. Jag hann inte ens ta en ordentlig "sista magbild".

Jag saknar verkligen att vara gravid. Jag saknar inte den ständiga värken men jag saknar "Det". Jag saknar kroppen och alla vackra former, jag saknar längtan och förväntan. Jag saknar alla små sparkar och framför allt kulan. Jag trodde aldrig att jag skulle sakna det då jag var så himla less på att vara gravid. Jag var så trött på allt, hade gått i 6 månader med ständig smärta och ville bara att lilla Loppan skulle titta ut. Jag har redan glömt hur det känns att vara gravid, hur jag såg ut, hur kläderna satt, hur sparkarna kändes.. Från en dag till en annan så upphör den långa väntan, den stora magen försvinner och ett litet liv kommer till världen.

Jag önskar att jag hade fått mig tid att ställa in mig på att loppan skulle komma ut. Allt gick så snabbt, den ena timmen var det förvärkar, nästa timme var hon ute. Men nu har jag min fina lilla tjej hos mig, nu är vi äntligen fyra. Oslagbart, total lycka och höjden av K Ä R L E K ♥

Sussar gott hos pappa ♥


eller är det pappa som sussar gott hos Lo? ;) ♥ Mina fina!

Dagens bästa:
Vi sitter och diskuterar stjärnor ett tag. Wilgot är helt galen i stjärnor just nu, både dom i himlen och alla dom som pryder folks fönster. Om kvällarna så går han alltid runt och säger "Dääär var stjärnan, där är stjärnan". "wooow stjäääärnor"

Staffan - Nu kan han nästan säga "stjärna" (med stj-ljudet). Jag - Ja men det kan han redan. Wilgot kan du säga "skiiiinka"? Wilgot - "Inkaaaa" Jag - Haha neej skkkkkkkkiiinka, med ssssssk. Wilgot - "Iiiiiinka..ääärnor". Wilgot får sedan syn på en till stjärna och utbrister sedan "DÄÄÄÄÄR ÄR SKIIIINKA!!"
Sen skrattar vi gott ett tag ♥ UNDERBARA ONGE!

Bloggen har fått en ny design ♥

Jag tröttnade på min gamla, den var på tok för mörk för min smak. Så nu har jag slängt ihop en ny lite snabbt.

Känner mig super nöjd även om det ska uppdateras lite mer ♥ Tryck f5 om du int ser den.

 

Snart kommer pappa S hem, äntligen! Har längtat som en tok efter honom hela dagen (och alla andra dagar han har jobbat), min fina fina storprins. Han kommer dessutom vara hemma i 2 dagar, hans "helg" börjar nu. Ska bli så himla skönt med lite avlastning, speciellt i denna sjukstuga. Vi ska mysa järnet i dagar två, så det så! :) För jag är lycklig, ja jag är lycklig. Åh, min älskade familj vad jag är stolt över er ♥


Nu väntas det junkfood ala Donken!


the mama inviger sjukstugan


Min fina tjej för några dagar sen ♥

Igår kändes mitt huvud väldigt tungt och första tanken var "Neeeej inte skjukstuga nu". Mot kvällen så började känningarna i halsen och när det var dax att dejta kudden så var det inte längre känningar, det var mer "aj aj ajjjjjj". Har sovit otroligt dåligt i natt, febervärk är ingen rolig historia. Jag tyckte att det var jobbigt att vara sjuk när jag hade en underbaring.. Undra hur jag tycker när denna dag är slut :P Nej fy för att vara sjuk när man har 2 små. Wilgot är förkyld så det är säkert han som smittat ner mig, jag får ju alltid allt han har fast det tar ut sig 100 gånger värre på mig.

Håll tummarna att detta försvinner fort som attan!

3 fina ♥ på mammas önskelista.. (?)

Denna jul består utav fönstershopping för vår del, tråkigt nog. Barnen får klappar såklart men mer än så blir det inte. Men man kan ju alltid önska sig, inte sant? :) Är det okej att önska sig fast man är 23 och 2barnsmamma? haha! Nåväl.. Hur fina var inte dessa 3 från Rutstore? Älskar den nya färgen på "Price Aspen Cardigan", så ljuvlig :) Skjortan var URsnygg och den sista såg så himla mysig ut. Im in LÖÖÖVE ♥


Hyacinten är död och Wilgot vill amma.

Min hyacint dog dagen efter jag publicerat inlägget om den. Så jag har köpt en ny. Denna hyacint vill växa som jag vill, den växer helt snett. Jag är en blomdödare och jag ska verkligen inte ha blommor, såvida dom inte ska torkas haha. :D Behöver ni torka blommor, kom hem till mig så fixar jag biffen!



Wilgot vill amma Lo och förstår inte att det är fullkomligt omöjligt för honom att göra det. Han ska numera gå utan tröja bara för att vara beredd när hon blir hungrig. När han håller henne så gör han allt för att få henne och snutta på hans fjuttiga bröstvårta samtidigt som han säger "mooo maaat, äta maaat ...mjuuuuulk". "Mamma neeje mat..morr". När hon väl börjar leta efter tutte så blir han alldeles till sig och spexar järnet. TokUNGE! Jahapp.. Så var det med det. Mamma får ta och amma dockan istället! ;) Så mysigt med par-amning, haha..


"Försiktigt Wilgot, försiktigt.."



Nu börjar Wilgot tröttna på lillasyster och tar ut det genom att göra allt extra hårt. Peta, krama, trycka, känna, dra, vrida...Försiktigt Wilgot, försiktigt, är det enda jag säger känns det som. Så fort Lo ligger ensam så är han där och gör allt han inte får. Nu gäller det att vara på sin vakt. När Lo sover så har jag nu fått lägga alla vardagssysslor åt sidan och istället lagt all min tid åt storebror. Han behöver få känna att han kommer i första hand, att mamma finns där utan att Lo är med.

Idag har vi läst alla böcker, lagt dom i fina högar och sedan rivit ner allt. Sen har vi börjat om. Super kul tyckte Wilgot. Vi har även matat dockan och pysslat om henne. Wilgot har lärt sig hur man klär på dockan och lagat grönsaksoppa åt na. Gulle han ♥ När jag satt och ammade i soffan så hör jag hur Wilgot går runt och säger "stäääda stäääääda, stääda". Gissa vad han gjorde? Jo han städade sitt rum. Älskade lilla hjärta! ♥ Tack :)

Nu ligger barnen och vilar upp sig inför eftermiddagens bus, vi ska till gammo på middag.


Tävla hos mig i samarbete med Countrybymail.se

Nu drar jag igång en tävling som inte har ett pris som riktar sig mot barn, utan mot hemmet. Denna gång i samarbete med UNDERBARA countrybymail.se. Gå in och kika i deras webshop och ni kommer kunna drömma er bort ett tag. Butiken är fylld med inredning och helt i min smak. Älskar verkligen ALLT! Jag blev helt kär när jag hittade deras lilla hörna. Hur ljuvlig är den inte? ♥


Nu har ni chansen att tävla om valfria varor till ett värde av 500kr!


Tävlingsregler:

1 vinstchans: Vad skulle du välja om du vann? In och kika inne hos CBM. Lämna länkarna i en kommentar.
2 vinstchanser: Länka vidare tävlingen i din blogg med bild&text som du finner här nedan.

Se till att alla länkar fungerar, lämna länken i en NY kommentar.
3 vinstchanser: Gilla Country by mail på facebook. HÄR hittar du deras sida.
Glöm inte att berätta vad du heter om du gör detta. Jag vill även veta vilket nummer du blev när du gillade.

Posta detta i en NY kommentar

 

"Tävla hos ENDENISE.SE om valfria varor  500kr från Countrybymail.se"

 

Tävlingen pågår fram till 22 december kl 23:59. LYCKA TILL


Lite nya designer ♥

Nu har jag gjort klart ytterligare några designer. Vad tycks? :)

 

Therese design

 

Ylvas design


Victorias design


Erikas design


Hannas design


Christels design

Vi är familjen S T Ö K !






Vet ni vad som är jobbigast med min familj? Att alla är lika stökiga i sin personlighet.

Wilgot han älskar att släpa ut sina leksaker till vardagsrummet, att hälla ut alla förvaringslådor är super kul. Han gillar att möblera om också. Att dra söner en pappersbit i småflis är också kul. Han gillar att gömma saker också. Här om dagen hittade vi en napp och en våtservett i lilla Lo's byxor. Pappa S gillar att göra allt halvhjärtat. Ber man honom ta undan något så får oftast prylen en ny plats att stöka ner istället för att hamna på sin ordinarie plats. Hans kläder hittar man överallt i hela lägenheten, oftast är fickorna fyllda med skräp som egentligen skulle till papperskorgen. Dammsuger han så får jag oftast ta ett varv till. Jag då? Jag är tametusan inte bättre. Jag är precis likadan själv. Även om det är jag som går och plockar tillbaka allt så är jag även den som ställer saker där dom inte ska vara. Eller ex, lägger papper brevid pappersmappen istället för att lägga i dom med en gång. Jag kan komma på mig själv att tänka att jag ska strunta i att ta ut alla koppar till diskmaskin, utan bara ta häften. Varför gör man så? Varför inte bara göra allt ordentligt från början?

Vi kan ju bara hoppas att Lo blir lite mer ordningsam än övriga familjen. Hon kan gärna få tycka om att städa!

Julklappstips ♥ Jollyroom

Att sitta inne på Jollyroom gör en mer än galen, så mkt fint! Här är några tips på julklappar till barnen, stora som små. Jag blev helt kär i stolen från märket Jabadabado, så himla fin. Nappburken likaså. Wilgot har alla instrument från kids Concept, han älskar dom. Som sagt, Jollyroom har så himla mkt fint till strålande priser!


Ett annat tips är detta!

HÄR hittar ni denna supertävling :D



Usch, jag rasar i vikt :/


Nu sitter jag här i min designbubbla med mitt kaffe och minisen brevid mig. Kvällen är kommen, storebror är nattad och sover som en stock.


I dag ställde jag mig på vågen igen. Förra gången stod den på 66,9, en helt okej vikt enligt mig. Jag är rätt så lång, 1,75cm så 67kg är helt perfekt och jag kände mig nöjd. Tyvärr stannade inte mitt viktras där utan idag stod vågen på 63,1kg. Jag har alltså rasat nästan 10 kg sen förlossningen, inte okej!! Nu är jag inte alls nöjd. Jag är inte van att se mig såhär, känns nästan lite jobbigt att se sig själv i spegeln utan kläder. Min rumpa är borta gone, har inte ens någon rumpa. Jag börjar få mellanrum mellan låren vilket jag inte haft på säkert 8 år. Armarna mina ser ut som tändstickor. Det värsta är att det kommer säkert att fortsätta då amningen tar ganska mkt på en.

Det är så sjukt orättvist på något sätt. Det finns dom mammor som kämpar i år och dar för att komma tillbaka till sin startvikt medan andra, som jag bara rasar utan att ens vilja det. Kan det inte finnas något mellanting?

Hade ni svårt eller lätt för att gå ner i vikt efter förlossningen?


Jaha, detta gick ju bra ;)



När jag och Lo gick till förskolan för att hämta hem storebror så betedde sig Wilgot väldigt märkligt. Någon jag inte sett förut. Han var så ynklig, ledsen och alldeles förtvivlad. Killen som annras ÄLSKAR att klä på sig ytterkläderna skulle inte ha några ytterkläder, han skulle heller inte gå hem. Han ville bara sitta i famnen, inte ens mammas hand dög. När jag satt hnom i vagnen brast det totalt. Jag trodde aldrig han skulle sluta skrika. En tablettask senare så skrattade han gott. Tills han såg vårt hus, "pappa där, pappa där". Nej, pappa jobbar svarade jag och vi var åter på ruta 1. När vi kom hem så var det som om han förvandlas till en olycksfågel. Han trillade pladaskt ner från stolen, snubblade på alla hörn och ramlade ner från soffan. Stackars min lilla pluttis. Jag anar att sjukstugan smyger sig på. Nu är han iaf världens goaste onge som står och dansar till några danska låtar på youtube, haha ♥

Annars har dagen gått relativt bra. Lo skrek igenom hela besöket hos kriopraktorn, hennes magknip som började igår eftermiddag lättade inte förens runt 16. Maten gick åt skogen och jag glömde köpa margarin. Min hyacint har dött och mina bullar hittade jag alldeles torra.
Denise, man ska gå och lägga sig i tid. ALLT går så mkt bättre då! Okej?!!!

Glöm inte att spana in mina tävlingar! DENNA avslutas imorgon. 1000kr att handla för, inte illa! :)

All by myself



Trött mamma och missnöjd bäsis.

Dont want to be, aaaaaall by myself...
Men så är det nu. Idag återgår pappa S till jobbet och jag inleder en vardag som jag för det mesta måste klara själv. Delade känslor, såklart. Nu börjar livet som 2barnsmor på riktigt. Jag kommer få uppleva stunder då jag inte räcker till, då jag måste sätta något barn åt sidan. Stunder där tålamodet dryper och frustationen smyger sig fram. Stunder där man känner sig hopplös och misslyckad. Men framför allt, stunder av ren lycka och kärlek. Såna stunder som tar en tillbaka, som får en att borsta av allt jobbigt som hänt och börja om på nytt.

Det börjar bra idag haha. Natten till idag har jag sovit, nada. Jag och Loppan ska iväg till kiropraktorn. Loppans mage har krånglat lite sen igår så hon gnyr mest hela tiden. Om mina 45 minuter hos kiropraktorn kommer gå åt pipsvängen? Kankse det. Efter besöket ska vi skynda hem för lite mat och efter det ska storebror hämtas. En unge som garanterat är pigg och förväntar sig en pigg mamma. Klart jag ska vara pigg och glad, men så fort storebror gått och lagt sig så lär mammsen däcka i soffan ;)

Ha en fin dag allesammans ♥

Dagens Mama, hon kan hon.



Dagens mysMama
som just nu sitter och väntar in hembesöket från BVC samtidigt som hon ammar, pillar på designer, lägger över foton, ber sambon fota na och bloggar. Kaffe hinner hon med och dricka också. Undra om man får en egenskapen när man blir mamma, att kunna göra hundra grejer samtidigt utan att tänka på vad man gör? Vad tror ni?

Ska bli spännande och se om Loppan gått upp i vikt eller inte :) Hoppas givetvis att hon har tjockat på sig!

Dagens Lo - newbie




Jag blev riktigt bitter när jag jag gravid då jag upptäckte att denna dress inte längre fanns och få tag i. Jag letade verkligen i varenda Kappahlsbutik och allt jag fann var i stl 50, suck och stön. En liten ängel kommer efter några månader och viskar i mitt öra att hon har två, att Loppan kunde få ta en. Tack finaste Hannah ♥ Loppan trivs världsbäst i denna gosiga dress.

Hur fin är den inte då? Så mysig, helt underbar! och hur fin är inte ungen som finns i den? ♥ Mammas miniälskling!

LUMILOVE ♥

http://www.minimango.se/ är en nystartat site som säljer lite annorlunda barnprylar.

Wigglekart är en av deras startprylar, den har ni väl inte missat?. Varje vecka kommer http://www.minimango.se/ ta in nya barnprylar och jag fick förfrågan att vara med i deras bloggpanel och självklart tackade jag JA. "VECKANS VARA" är något som Minimango kör med. Dom sätter helt enkelt ner en nyintagen produkt till ett strålande pris. Denna vecka finns underbara Barbapappa LUMILOVE till ett kampanjpris. In och fynda! :)

 

"En rund och mjuk liten lampa som under dagen är barnens kompis och hänger med på äventyr och nya

upptäckter. På natten lyser den tryggt med ett milt ljus. Då den laddas genom att sättas på sin gröna

laddningsplatta är den en trygg och säker lampa för alla stora och små barn."


Det värsta med att bli mamma!

 


Det finns en sak jag  H A T A R med att det underbaraste här på jorden (att få föda fram sitt barn, få bli mamma).
Vet ni vad det är? ATT MAN INTE FÅR BADA PÅ HUR LÄNGE SOM HELST! Illa!

Jag går bokstavligen under här hemma. Det killar i hela kroppen när jag tänker ordet "bada". Självklart är det de ända jag tänker på.
Längtar tills jag får krypa ner i mitt älskade badkar och känna hur kroppen kokar, inte riktigt men nästan. ♥

Vad tycker ni är värst? Vågar ni berätta? ;)


BABYBJÖRN MIRACLE




När Lo var stor som en loppa i magen så fick vi hem denna från BABYBJÖRN, jag hade även en tävling i samarbete med dom.
Eftersom att jag var tidigt gången så fick vi glatt vänta på att få använda den. Nu har ju äntligen lilla Lo tittat ut efter nästan 9 månader i magen och även fått inviga detta bärsele. Pappa S fick äran att vara bärare denna gång. Han tyckte att selen satt otroligt mjukt mot kroppen - "Man känner den nästan inte". Han fick bra stöd runt skuldrorna och var helt klart förvånad över skillnaden mellan denna och den andra bärselen vi har (en klassik). Tyget på bärselen är mjukt och skönt och den skaver inte på någon kroppsdel. Vi rekomenderar den verkligen!

Lilla Lo somnade på två röda så jag antar att hon satt mer än skönt.
Mysigt att få vara nära pappsen! När vi ändå höll på så tog Staffan Lo i bärselen och lagade lite mat medan jag passade på att ge Wilgot lite egentid med mig. Något som alltid uppskattas utav storebror. Vi kommer behöva använda detta bärsele varje dag. Pappa S lämnar oftast W på förskolan, då i hans sulky. När jag sedan ska hämta honom så kan jag inte ta bugaboon för då står jag plötsligt där med 2 vagnar haha :) Vem är då räddaren i vardagen? Jo BABYBJÖRN MIRACLE :)

Svar på tal!

Anonym om Magen efter förlossningen del2:
Varför inga bilder på magen i "naturligt" ljus, så att säga? För inte har du väl sån där grå/vit hy på riktigt? :O Kom igen och ta en peppande bild på magen i vanligt ljus och med blixt så man får se hur magen ser ut på riktigt, på en riktig, vanlig kvinna som fött barn! :D (ja,det är fint med bristningar på magen, för då syns det att man är mamma!) :-)

SVAR: Jo kan du tänka dig det, att jag är sådär grå/vit?! :O Fotona är taget i så naturligt ljus som det bara går då jag ALLTID fotar utan blixt. Mer naturligt blir det inte, tyvärr. Sen att jag redigarerar ljuset i mina foton så att fotona ska bli i "min stil" är en annan femma (bleka, ljusa foton är något som ofta dyker upp här). Men jag skulle aldrig redigera bort bristningar och framför allt inte fett.

Vadå "på riktigt" och "en vanlig kvinna som fött barn"? Jag är en vanlig kvinna som fött barn för 2 veckor sen. Det är ju såhär jag ser ut, herregud. Varför skulle jag försköna mig själv? Jag är den jag är, jag kommer aldrig kunna vara någon annan. Jag är nöjd med mig själv och jag ÄLSKAR mina bristningar. Jag önskade att jag fick en från lilla Lo's tid i magen men så blev det inte tyvärr. Alla bristningar är från Wilgots tid, därmed blekta.

Kontringsfråga, varför inget NAMN?! Skäms du över din fråga?

Här får du några bilder som jag egentligen inte tycker att du ska få, då du kommenterar anonymt likt en liten fegplutt. Fotona är tagna med BLIXT!

Förlåt för detta tråkiga inlägg, men blir så trött på folk som inte vågar fråga På riktigt.
(Blir även trött på mig själv som inte kan låta bli att svara......haha)

Update, Malin har svarat:
Malin:
Gud alltså, det var inget elakt jag menade med kommentaren öht!! Förlåt om det uppfattades som det. Har ingen blogg, men namnet kan du få ändå. :-) Står där uppe nu. Det jag menade med att du var en normal kvinna som fött barn, är att så många visar bara upp sig från sin allra bästa sida, redigerar bilder/döljer bristningar osv, men att du visar upp dig naturligt, pratar om dina bristningar o att du är stolt över dessa, och det tycker jag är BRA och peppande, så att folk kan inse att man är vacker ÄVEN fast man fick bristningar under graviditeten. Vet inte varför du ville "fräsa ifrån" angående detta.. :-/


SVAR: Hade du formulerat dig rätt från hade jag aldrig "fräst" tillbaka. Men nu fick du det faktiskt att låta som om jag gjorde allt för att försköna mig själv, att jag inte var en riktig kvinna som vågade visa hur jag EGENTLIGEN såg ut. Att jag gjorde allt för att dölja mina bristningar osv. Strecket är draget och jag ber om ursäkt trots att det lät väldigt fel från din sida.



Utan Lo för första gången!



I morgon ska jag vara utan min lilla Loppa för första gången. Delade känslor, såklart. Men jag vet att hon har det världsbäst hemma hos pappa. Om inte sista amningen mättar nog länge så finns det i frysan. Japp, här fryser vi mjölk vettni! ;) Nejdå, men jag tippar på att det tar 2-3 timmar allt som allt.

Vad ska jag göra då? Jo det ska jag ta och tala om. Eftersom att min rygg visade sig vara helt paj vid förra besöket så måste jag på återbesök. Jag hade tydligen en inflammtion som satt sig under skuldran samt 30-50st muskelknutar runt om hela min vänstra sida. Just det, ett halvt fungerande bäcken också. Sen var jag tydligen sne. Känns sådär faktsikt. Fast jobbigast är nog att vi har noll pengar denna månad (försäkringskassans krångel vad annars), julen står på ingång och här behöver man betala dyra pengar för att fixa ryggfan. Nåväl, got to do it!

Varför ska det alltid komma upp massa saker som kostar multum när man behöver pengar till annnat?
Kan någon svara på det, tack.

Några designer klara ♥

In och kika vetja :)

Design till Anna med önskemål - Vit blogg med ljusa färger

Design till Anna med önskemål - Ljust, prickigt och pastelligt


Design till Rebecca med önskemål - Marint

Magen efter förlossningen del2


Såhär ser min lilla mage ut idag, 11 dagar efter förlossningen. Jag är nöjd över hur den gått tillbaka denna gång, vore väl dumt att inte vara det kanske? Tror jag är smalare än innan graviditeten. Ska nog upp till min käraste mormor och låna vågen igen, vi äger ingen själva nämligen. Det som återstår med min kropp är att få den lite mer fast. Just nu är kroppen i sig ganska hängig. Låren fladdrar, magen hänger och kärlekshandtagen väller över. Precis som det brukar vara. Frågan är om kroppen kan bli fast, eller om den bara består utav överflödig hud. Nåväl, mål i sikte vilket som!

Tro inte att min mage är fast och fin, för det är den inte. Såhär snyggt hänger den när jag böjer mig ner, uttöjd? Jo visst!


Såhär såg min mage ut den 24de (Loppans födelse), 24de & 29de november:


Tack för mig, heeeeej!
Var med och tävla i mina underbara tävlingar vetja! ♥ HÄR & HÄR! :)

Lo's första bad ♥



I förrgår så fick Lo sitt första bad. Hennes navel har haft en liten rodnad så vi har inte velat reta upp den ännu mer så badet fick vänta. Men efter 1 vecka i livet så börja hon lukta mer åt mjölkhållet än gosisbäsis. Vad tyckte hon då? Hon njöt för fulla muggar i famnen hos pappa, så mysigt sa lilla Lo. Inte ett enda klagomål från denna tjej inte. Att stiga up ur badet var inte lika roligt, det var kallt och jag var hungrig säg. Sötnosen!

Såhär såg storebror ut då han fick sitt första bad. Han tyckte inte alls det var lika roligt som lillasyster. Åh så pluttig han var! ♥

Lo & Mama ♥




Min lilla mysfjärt vad jag älskar dig ♥
(och storebror såklart!!)
Usch, jag behöver verkligen göra något åt min risbuske till hår..Men vaaaad ska man hitta på? Vill inte klippa av mig allt men det skulle verkligen behövas då jag inte klippt mig på..ääh 1år? Skulle behöva färga till det också men har givetvis ingen aning om hur.. mörkt, ljust, mellan, slingat..

Eller så låter vi det risa en stund till... haha!

Denna dag


Idag har vi haft en riktig mysdag.
Vid 12 ringde det på dörren och utanför stod min fina tant Hannah, en underbar vän från staden där jag bodde förr. Med sig hade hon sin lilla familj, Tobbe och pluttiga Wilma (som inte längre var så pluttig). Tiden rann iväg fort som attan, precis som alltid. Nu är de åter hemma och vi tackar så mycket för besöket, alltid lika mysigt. Barnen tackar för presenterna, så himla fina! Efter att dom åkt hem så tog vi oss en tripp till affärn då vi saknade lite till middagen. Varför gör man alltid det?! Vi har proppat i oss tacos här hemma, gott gott i gott gott. Ska bli spännande och se om tösabiten regaerar på mamma & pappas favoriträtt! ;) Jag gissar på att hon gör det...



Sötaste lilla Wilma! ♥

Vi har gjort det förbjudna...




Efter 1 veckas rubbad sömn var mamma & pappa ganska slut som människor.
Wilgot har sprungit hela nätterna i 6 dagar. Han har sovit fram till 12 och sen har han börjat. Varken han eller vi har fått sova då han kommit in till oss, gjort diverse bus eller bara gått runt. Så igår kväll gjorde vi det förbjudna. Det vi sa att vi aldrig skulle göra. Vi lät Wilgot sova i spjälsängen. Har vi fått sova inatt? JA OCH DET VAR SÅ HIMLA SKÖNT!!!!! Vi alla har sovit hela natten (förutom jag då som glatt fått amma) och Wilgot har inte sprungit en endaste gång (ha ha ha upp kom han inte).

Men uscha vad man känner sig lite misslyckad efter att behövt göra såhär. Men samtidigt så behövde vi ladda batterierna, vi båda blir roligare föräldrar när vi får vara pigga. Önskar att vi sluppit göra detta men ja, vad gör man inte? Nu är Wilgot iväg på julmarknad med mormor och vi inväntar fin besök från Oxelösund, Hannah med familj kommer inom minuten. Ha en fin dag alla! kramis!

Mästerkocken! ♥




"Gucka, mm gott!", hör jag genom lägenhetes alla väggar.
Kikar in i vardagsrummet där Wilgot är och möts av detta. Sötnöt! Han hade tagit en del av sina "laga mat"-prylar och satt sig i soffan för lite matlagning. Gosfjärten min! Det han har på huvudet är ingen mössa utan själva skålen där grönsakerna ska ligga. Setet kommer från IKEA om det är någon som undrar.

GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA FÖRBÖVELEN! ♥ HÄR & HÄR! :)


Det doftar ♥



Varje gång jag gått fram till barnvagnen som står parkerad framför byrån i vardagsrummet så har jag känt något som doftar likt blomster. Har alltid undrat vart det kommer ifrån då jag anser att vår blombukett som står på byrån inte är färsk nog för att dofta så intensivt. Vi fick den av W & L's farmor & hennes John när Lo föddes. När sedan pappa S visar att vår lilla hycint börjat slå ut så slog det mig med en gång. Det är den lilla rackarn som doftat de senaste dagarna. Det doftar verkligen ljuvligt här hemma just nu. Inte bara ljuvligt, utan även Juligt ♥ Undra hur länge den kommer leva....

Jag är sämst på att hålla blommor vid liv så plastblommorna har blivit vår bästa vän här hemma. Ni ska se mina Orkideer, neej förresten. Det ska ni inte! ;)
Har du gröna fingrar eller är du en blomdödare som jag? :)

Tävling i samarbete med KidsBrandStore.se

Tävling i samarbete med KidsBrandStore.se

Vinn ett presentkort på 1000 kr att handla barnkläder för hos KidsBrandStore.se.


 

För att delta i tävling och ha chansen att vinna presentkortet ska du:

Gå in hos KidsBrandStore.se och kika runt vad du skulle köpa för barnkläder om du vann presentkortet.

Länka till produkten/produkterna här i kommentarer.

Gilla KBS på Facebook – klicka här!

Allt detta är obligatoriskt!


För 2 vinstchanser:

Länka vidare tävlingen i din blogg med bild&text som du finner här nedan.

Lämna en ny kommentar med länken till inlägget.


"Jag tävlar hos ENDENISE om ett presentkort hos KidsBrandStore.se"


För 3 vinstchanser:

♥  Dela tävlingen & Kidsbrandstorefacebook.

Lämna en ny kommentar där du talar om att du gjort det. Glöm inte att tala om vad du heter.

 

Tävlingen pågår tills på fredag den 9de december, kl 23:59.

Tveka inte att vara med, tuffa barnkläder för 1000kr säger man inte nej till ;) Lycka till kära vänner!



Frågestund ♥


Har du frågat något utan att få svar, fråga igen för då har jag säkert slarvat bort kommentaren! :)
Ikväll kommer det upp en supertävling i samarbete med Kidsbrandstore.se Missa inte det ♥


Loppan går i grått





Är det bara jag eller är inte ljusgrått super sött på små nyfödingar? Det kanske syns att grått är lite av en favorit här hemma.

Loppans garderob ekar verkligen. Hon äger inte mkt kläder den där tösen. Jag får tvätta som en tok här hemma. Igår fick det bli ännu lite nytt till barnen då Lo verkligen är i behov av lite nytt. Lo fick 3 st bodys och storebror 2 tjocktröjor, en mössa och en tomteluva. Har ännu inte plockat fram Wilgots gamla 50/56 kläder men det måste verkligen göras. Kankse blir det lite annat än grått & rosa då haha :)

TILL er som visat intresse för design.
Vissa har kommenterat utan att lämna någon text, andra utan länk till bloggen, och några anonymt.
Skriv igen för säkerhetens skull! :) Just nu är det ganska lång kö men jag jobbar på! :)


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA HÄR! ♥

Storebror & mamma ♥



Idag när Wilgot kom hem från förskolan så fick jag känna mig riktigt älskad. Han skulle promt sitta i famnen min, klappa min kind för att sedan krama om mig läääänge. Han är så go när han ska kramas och pussas. Han håller om huvudet med händerna och pussar sedan 3 gånger på raken och säger "mm mamma". Sen har vi busat en massa. Det var super roligt att busa samtidigt som man tittade på sig själv i spegeln tyckte W, toker.

Han har börjat prata så mkt nu. Han härmar allt det man säger och lär sig då nya ord hela tiden. Det är så himla farcinerande att höra hur han försöker få fram allt. Han har börjat sätta ihop ord mer och mer nu. Han är så rolig när han råkar säga något annat än det han menade, "neeeeejjjeeee ååååååh!!". Wilgot har växt massor sedan lillasyster kom, han är så himla fin med henne. Jag smälter varje dag. Min stora fina DUKTIGA kille som inte ens har tanken på att göra henne illa fastän hon kommit och tagit en del utav hans mamma och pappa. Jag är fortfarande förvånad över hur bra det gått. Jag vet att det kan vända men då har vi ändå haft dessa underbara dagar då han vart en ängel mot sin syster, en riktig storebror. STOLT MAMMA! ♥ Nu sussar han gott i sängen sin och förhoppningsvis så vaknar han inte allt för många gånger i natt. Åh lille vän vad jag älskar dig ♥

Berätta gärna hur det var för er när lillasyskonet kom till världen!


Dagens mama & dagens to do ♥



Idag ska vi bege oss till kiropraktorn med min stackars rygg.
Förhoppningsvis är det en låsning som dom kan göra något åt. I värsta fall så får jag leta vidare för rätta behandling. Tänk att kunna amma utan att behöva hålla andan pga att det gör så ont.

I natt så kom Wilgot in till oss runt 5 snåret och somnade i vår säng. Det är första gången på 23 månader han gör det. Så gosigt det var, men ack så trångt. En mamma, en pappa, en storebror och en lillasyster i en 120 säng. Ja ni förstår säkert. Haha ♥

RSS 2.0