Halksockor



Jag tycker det är så himla svårt att hitta strumpor med halkisar på. Har letat på diverse vanliga butiker som HM, lindex, åhléns och kappahl. Kan ju säga att strumpor är lite av en förbrukningsvara här hemma. Dom kommer bort, förlorar sin ena vän och tappas. Dessa strumpor har Wilgots mormor köpt, tur att någon finner dom ;) Vet ni något ställe där det finns BRA halkisar?

Kommentarer
Postat av: Caroline - Mamma till Noah

Du de vill jag me veta! Är så svårt att hitta några och som dessutom sitter på fote o inte åker av hela tiden.

2011-03-02 @ 10:42:27
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/
Postat av: jessa

Har samma problem!

Hittade ett gäng på Lindex igår, en stl för stora men ändå.. De var gömda bland de vanliga strumporna på pojkavdelningen, inte baby. babystrumporna är kassa. Jag har oxå de på bilden, så varje gång jag hör nån som ska till Gekås skickar jag en beställning på minst 10 par LIKADANA strumpor. Bra om en kommer bort, så har man 19 likadana strumpor till. Använder samma metod själv. Alltid samma färg och stl + att sambon oxå har den storleken =)

2011-03-02 @ 10:51:58
URL: http://jessa.blogg.se/
Postat av: Camilla

Halksockor ska dom inte ha på dagis! Dom drar åt sig supermycket fukt, där jag bor får ungarna inte ha på sig sånt när de kommer dit ens. Så fort dom får lite vatten eller svettas om fötterna blir dom iskalla!

2011-03-02 @ 20:10:35
Postat av: Aggie

Polarn och pyret, det är de enda som har kvar halkskyddet efter massor, massor med tvättar. Lite dyrare, men ack sååå mycket bättre. Köper inga halkisar från hm, lindex, kapphal m.fl. längre. de håller ju inte! Men sen så har sonen börjat för länge sedan (e 20 månader nu) att ha strumpor utan halkskydd och då spelar det inte lika stor roll längre.



Kram!

2011-03-03 @ 13:28:17
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Dollar Store har många fina halkisar ^^, vad jag såg sist iaf :K

Och jag håller med dig..det är svårt att hitta såna :/

2011-03-07 @ 12:33:14
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0