Vilken redigering blir er favorit?


En av helgens favoritbilder. Wilgot med lilla underbara Wilma. Min bästa väns dotter ♥

I kväll har jag sysslat med en av dom sakerna jag gillar mest är i livet, foto och redigering. Finns så mycket man kan göra med en bild och man kan verkligen sitta i timmar och pilla med samma bild. Jag är svag för vintage, romantiskt ljus och svartvitt, som ni kanske har märkt.

Här är 3 olika redigeringar och jag vet inte vilken jag gillar bäst. Den första har jag lagt på lite mättnad, dragit lite i färgtonerna (rött & gult) samt lagt på en uttoning, kontrast, fördjupning och disigt ljus. Den andra som är svartvit har jag bara lagt på lite extra kontrast- Den sista har jag lite mindre mättnad på, dragit i rosa + orange toner, plussat på lite gamma-ljus, kontrast, lite fördjupning och dis ljus samt lagt en uttoning i rosa och över det en i gult. Alla 3 har en vignettering.

På alla 3 har jag även redigerat bort störande objekt i bakgrunden. Staffans ben finns med på orginalbilden samt en liten del av ett hus :) Har fortfarande inte lärt mig photoshop så alla redigeringar är gjorda i photoscape.

Vilken gillar ni bäst? Jag tror min lott faller på den första..eller jag vet inte haha :D

Plastikkirurgi, rätt eller fel?

Vad anser ni om att förändra kroppen genom plastikkirurgi efter en graviditet? Som dom flesta vet så är det inte många som får tillbaka sin gamla kropp. Kroppen förändras helt enkelt. På gott eller ont. Men är det rätt eller fel att vilja göra något åt det? Ska man förändra naturens gång?

Efter att ha sett avsnittet om mammor som vill förändra sin kropp i SVT's serie "Skönhetsbubblan" så tog jag ett beslut. Jag pratade med Staffan i tron om att han skulle säga BIG NO. Men det gjorde han inte. Han är helt med på min tanke och inom snar framtid så kommer jag ligga under kniven. Ett gemensamt beslut och det är med vår gemensam ekonomi jag kommer göra detta. Jag har burit våra två barn och det är min kropp som förändras.

Jag ska göra en bröstförstoring.
Efter mina 2 graviditeter så har mina bröst blivit något helt annat än bröst. Jag hade knappt några tuttar innan och kan säga att jag abslut inte har några nu. Helan och halvan brukar jag kalla dom. Jag är alltså FÖR plastikkirurgi efter graviditetens gång. Jag kan säga att jag hade aldrig gjort en operation om det inte hade vart så att mina boobies hade förändras efter mina graviditeter.

Men detta är min åsikt. Skulle vara roligt att höra vad ni tycker.

Sorgen över ett oönskat barn

Nu har en tid passerat sen vi förlorade något som kunde bli en lillebror eller en lillasyster. Detta lilla mirakel var inget vi hade planerat, det bara hände. Även om vi inte visste att jag bar det eller hade önskat det så är det ändå riktigt tungt. Man tänker på vad det kunde ha blivit då man ser på sina underbara barn. Jag har fortfarande inte riktigt förstått helt, är fortfarande ganska känslokall. Men det händer att man påminns om det. Om jag kramar om Wilgot eller Lo och tänker på allt som skett så rinner tårarna med detsamma. Usch, det gör ont :(

Det jobbigaste är att man påminns om det varje gång man går på toaletten. Då man tvingas se ner på avslaget.. Då man vet att det inte är sin vanliga mens, utan det är en del av något som kunnat bli ett litet liv men som istället valde andra vägen. Förjävligt rent ut sagt. Varje gång man går förbi spegeln och ser den svullna magen.. Nej, det är tungt.

Vi var omedvetet gravida så detta barn är oönskat och oplanerat men såhär i efterhand så kan jag inte känna annat än att barnet är så önskat som det kan bli. Men det är absolut inte rätt stund i livet för ett 3de barn. Det var nog det detta lilla liv kände. Att hen gjorde sin mamma en tjänst.

Hur är det möjligt att känna sorg över något oönskat? Det är en sjuk känsla, en obeskrivlig sådan..

Även om jag vet att det var var rätt det som hände så kan jag inte låta bli att känna sorg, det gör ont och det kan jag inte rå för. Tror det hade vart lättare om jag inte hade haft barn sen tidigare. Tror att det är svårare att hantera missfall då man vet vad det är man går miste om. Det blir en lång bearbetning, en tung sådan. Just nu orkar jag inte känna efter och längtar inte tills den dagen kroppen släpper på stoppet och jag inser vad som hänt, på riktigt. Jag vill bara snabbspola förbi allt. Jag är trött..slut..orkeslös och ännu mer deprimerad.

Har ni vart med om ett missfall? Om ja, hur bearbetade ni det?

Vänskap hos dom små


Vänskapen hos dom små är så fin.
Dessa två krabater är så otroligt söta tillsammans och lyser av lycka när dom träffas. Lilla B är några månader yngre än Wilgot, dom går på samma avdelning på förskolan. Vi brukar träffas i lekparken lite då och då och ungarna blir verkligen överlyckliga. Dom känner igen varandra på flera 100 meters avstånd haha. Lilla B är en vild liten tjej och det är super bra. Hon har fått Wilgot att våga åka kana själv, springa ner för backen och gunga på hästen. Wilgot har ju alltid vart lite försiktig av sig men då lilla B är i närheten så blir det allt annat än lugnt.

Wilgot tjatar om lilla B minst 3 gånger per dag, så gulligt ♥ Tänk att vänskapen redan finns då dom är så små!

Tillbaka till gynakuten :/Idag måste jag tillbaka till gynakuten. Eftersom att jag fick ett tidigt missfall så finns det risk att fostret har satt sig utanför livmodern, att det är så litet så läkaren inte kan se det på VUL. I förrgår tog jag ett hormonprov för att se hur mycket graviditetshormoner jag har i kroppen och idag är det dax för att ta ett nytt. Ett bra provsvar visar att hormonerna gått ner. Ett dåligt provsvar skulle visa att dom gått upp. Då sitter antagligen fostret utanför livmodern och då blir det operation för utomhavandeskap. Finns även en risk att det fortfarande sitter i livmodern men att det är så pass litet att det inte går att se.

Eftersom att jag har haft så pass starka smärtor så vill dom vara på den säkra sidan. Känns tufft att behöva åka dit igen. Det är tungt. Men livet är inte alltid lätt, det har jag fått klart för mig för länge sen.

Nu håller jag tummarna stenhårt att hormonerna har minskat ♥ Håller ni tummarna med mig?

Jag kommer stå som segrare..Är tom på ord även idag. Har suttit här en stund och funderat på vad jag ska skriva. Försöker tänka men det tar bara stop. Det är som om kroppen vill skrika ut alla känslor men det är något som täpper till, stoppar allt från att komma ut.

Bokade tid hos läkarn igår efter mitt besök på akuten. Kände att allt bara är för mycket, jag hade ingen ork kvar. Jag åkte längre och längre ner i detta svarta hål jag sitter fast i. Vägen upp kändes meningslös och oändligt lång. Fick komma dit idag. Berättade allt, hur jag kände..vad som hänt och hur jag mår. Det tog inte lång tid innan min läkare hade skrivit en sjukskrivning. Just nu är jag inte kapabel till något annat än mig själv, enligt honom. Är inte kapabel till måsten och ansvar. Har fått öka min medicinering och min läkare har övertalat mig till att prata med en psykolog. Staffan blir hemma i 2 veckor på heltid.

Att fråga mig hur jag mår är meningslöst för jag vet inte. Kommer ta tid att bearbeta detta då jag inte ens har börjat känna efter. Det går inte. Tror att det är något slags självförsvar, att kroppen inte orkar ta detta just nu.

Detta är början på en lång kamp, kampen mot min depression. I slutet kommer jag stå som segrare oavsett vad.


Jag är tom..Tom på ord och ett litet liv..

Jag är hemma nu. Jag vet inte vart jag ska börja. Jag är tom på ord, i chock och jag förstår inte själv vad som hänt än.
Jag trodde att botten vad nådd men tydligen var den inte det. Allt är bara kaos inombords. Orkar inte gå in på detaljer..inte idag.


Jag har vart gravid utan att veta om det.. Detta barn valde själv att inte se världen.
Jag har fått missfall. Vi har förlorat något som kunde bli en lillebror eller en lillasyster.

Imorse fick jag brutala smärtor i nedre buken, värre än båda mina förlossningar. Det vägrade släppa och jag kunde knappt stå eller gå. Efter ett samtal med rådgivningen var väskan packad och jag var på väg in. Där har jag vart.. Jag har blivit undersökt, fått morfin mot smärtan och sett en tom livmoder.

Det så overkligt, helt ofattbart. Jag minns knappt att jag har vart där. Allt jag kommer ihåg är dessa timmar av total smärta.. Så kaos som det kan bli. Jag orkar verkligen inte mer..inte just nu. Varför ska något sånt här hända när man redan är så långt ner man kan komma? Varför?.. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Jag förstår inte! Jag orkar inte känna efter så därför blir detta ett väldigt kallt inlägg utan känslor. Jag har inga känslor..Jag är helt tom. Allt är bara så sjukt, ofattbart. Chockad..
Jag återkommer och förklarar när jag orkar.. Nu ska jag försöka sova.


Som om det inte var nog...

Har precis packat väskan för att åka in till akuten på strikta order. Har hänt en sak som jag inte vill gå in på nu.. Allt är okej med barnen, det är på mig det knasar.. Känns som om jag når botten flera gånger om. Just nu känns solskenet jävligt långt borta.. fan :( kram ♥ kanske mmsar in ett inlägg senare.

"Sjuk misslyckad mamma".. svar på tal..

 

 

Jag hoppas innerligt att det bara är mig du sitter och skriver sånt här till. Jag kommer inte ta mer skit av dig. Jag vet att jag misslyckats, jag vet att jag är sjuk. Jag vet även att mina barn har det bra och att dom tycker att livet är roligt trots att jag inte tycker det samma just nu. Du kan säga precis vad du vill, jag tar ingen skit längre som sagt.

 

Om folk kommenterar för att få synas kan jag inte uttala mig och jag tycker inte heller att du borde göra det. Måste du klanka ner på andra än mig, vad lider du av? Vad är det för fel på att vara medelklass? Om jag är ful och dålig på att fota, vad spelar det för roll? Du läser ju uppenbart ganska ordenligt ändå, inte sant? Fråga dig själv samma fråga? Varför läser du och KOMMENTERAR en medelklassare som både är ful och dålig på att fota? Jag vet att jag är omtyckt och hatad. Ingen är perfekt men jag tror att 98% läser den här bloggen och kommenterar av rätt anledning. Du är inte en av dom.

 

Börja gärna blogga, ska bli roligt att få följa ditt liv rika patetiska liv.

Så jag också kan få känna lite avund som du gör.

 

 


5 månaders fotografering - Vilken blir er favorit?Det märks att denna lilla unge blir allt större, idag ville hon absolut inte samarbeta. Hon ville inte titta in i kameran, hon ville inte le, hon gillade inte leksakerna mamma mutade med och absolut inte heller den gosiga filten mamma hade lagt ut. Så kan det gå ibland. Det blev iaf 3 st foton allt som allt, 3 st som symboliserar Lo. En fundersam glad prick, det är vad hon är :) Hon gillar att ligga och kika runt på omgivningen och bara vara. Min lilla skrutta! Tänk att du nu är 5 månader!

Damen är klädd i en nya toksöta heldressen jag köpte häromdagen. Lite summer-feeling :)

Vilken bli er favorit denna gång? :)

Så här ligger det till..

Jag vill inte egentligen skriva detta men jag förstår samtidigt att det är många som undrar. Detta med min depression är ganska privat, vissa saker vill jag helt enkelt inte dela med mig av. Men samtidigt så vill jag..Så en gång för alla..


En dag bröt jag ihop totalt och det var den dagen jag förstod att jag måste få hjälp. Jag orkade inte förtränga mitt mående, mitt poker face föll av och jag insåg att detta inte är normalt. Såhär ska man inte må.

Jag gick till vårdcentralen och pratade.
Min läkare Erik tog mig på allvar och med detsamma så satte vi igång. Inom loppet av 2 veckor hade vi tagit alla möjliga prover på min kropp för att se om det var något som gjorde att jag mådde dåligt. Ibland kan sköldkörteln göra så att man mår såhär. Ibland kan man ha brist på vitamniner, blodbrist, infektioner, vita/röda blodkoppar osv. Vi tog verkligen alla prov man kan ta och jag var frisk som en nötkärna, i kroppen.

Vi gick vidare med medicinering. Jag fick antidepressiva utskirvet och jag har nu tagit dom i över 1 månad. Det är olika hur man reagerar när man tar dom. Vissa känner ingenting dom första veckorna, andra blir sämre. När jag började ta dom på halv dos så började jag bli mer glömsk, tröttare osv. Inget speciellt sådär. Jag ökade dosen för 1-2 veckor sen och just nu går det bara neråt för mig. Allt är så mycket värre just nu och det är helt normalt att det blir så. Det kommer hålla i några veckor och förhoppningsvis så lättar det snart och börjar gå upp precis som det ska.

Just nu är jag som en zombie. Dagen går och jag kommer knappt ihåg någonting. Jag sover till 12 på dagarna och är helt död om kvällarna. Allt är tungt. Jag kommer verkligen inte till skott med någonting, allt tar tid och energi. MEN snart så går det förhoppningsvis upp och jag längtar så otroligt efter den dagen.

Jag har även ångestdämpande utskrivet
men det är inget jag behövt ta än. Har det ifall att för det är jätte vanligt att man blir ännu mer ångestfull under första perioden då man börjar ta anitdep eller då man ökar sin dos. Att prata med en psykolog har jag inte gjort och kommer nog heller inte att göra. Det är inte jag. Jag har otroligt svårt att öppna upp mig för människor jag inte känner, då man sitter öga mot öga. Jag pratar med nära och kära och det räcker för mig. Har ett otroligt bra stöd hemifrån. Men om jag märker att detta inte blir bättre så kommer jag givetvis ge det ett försök.

Jag har fått jätte bra hjälp från min läkare och han har verkligen tagit mig på allvar från första stund. Jag går på regelbudna besök varannan vecka och kommer göra det ett tag framöver.

Jag ville egentligen inte behöva skriva allt detta men nu vet ni hur det ligger till. Jag har sökt hjälp, jag har fått hjälp och jag kommer få hjälp. Jag tror fortfarande att detta kan hjälpa så många där ute. Sök hjälp om ni känner er nere. Det behöver inte vara en depression utan det kan vara något simpelt som brist på vitamniner. Finns mycket som kan orsaka ett sånt här mående. Det bästa med att jag gick till läkaren var att jag fick känna att det inte är mig det är fel på. Det är inte mitt fel..

Kram från mig!

trapped .. even more trappedJag är så less, jag vill inte må såhär. Jag vill inte gå runt var eviga dag och vara fångad i en kropp som inte orkar, som inte vill, som inte är glad. Jag mår så otroligt dåligt när jag tänker på att alla dessa dagar bara går och går, som JAG inte fått ta vara på, som jag inte känt någon glädje över. Alla dagar är som bortblåsta och kommer aldrig mer tillbaka. Får ångest bara jag tänker på allt vi hade gjort om jag bara hade orkat. Tänker på hur mycket mer mina barn skulle få, hur mycket glädje dom missat pga mig. Samvetet är inte och leka med. Får ont i magen. Vidrigt..misslyckat.

Just nu är jag så nere som jag någonsin har vart. Är helt matt från morgon till kväll. All min energi går åt till mina barn, ibland räcker inte den ens till dom. Jag känner verkligen inte igen mig själv. Stunderna då jag får glimtar från förr blir färre och färre. Allt har blivit så mycket tyngre.

Ju mer jag gör om dagarna desto tröttare blir jag. För ju mer jag gör, ju mer krävs det av mig. Det lilla mig som finns kvar. Men jag vet att det är sånt som kommer löna sig i slutändan. Jag får inte ge upp.. Jag kommer aldrig ge upp. Efter regn kommer alltid solsken.. Mitt solsken kommer ibland..En dag är det här för att stanna. Det vet jag..

Jag vill bara bli fri. Fri från helvetet.


Dagens shoppingtips!


SKYNDA FYNDA!

e.l.f Cosmetics ♥

Ingen har väl missat e.l.f Cosmetics? e.l.f står för eyes lips face och är en site som säljer helt otroligt billigt smink. Varför dom kan ligga så lågt i pris beror på att dom endast säljer online samt att dom tillverkar sminket själva. Dom har idag 3 olika riktlinjer - Essential, Mineral och studio. Dom har nämnts i flera olika tidningar och vunnit priser för deras smink. e.l.f testar inte sitt smink på djur, ett stort plus!! Om ni inte spanat in dom så borde ni verkligen göra det! Mer finns att läsa HÄR! Eller på deras facebook sida - The Beauty Diary of Sweden. Där brukar dom ha mycket roligt att bjuda på!

Jag har provat 3 av deras produkter. En face primer, en mascara primer och en blush. Jag är super nöjd och har absolut fått mersmak. Mascaraprimern är min absoluta favorit av dessa. Har man den på så behöver man bara 2 drag med mascaran så är det klart sen, till skillnad då jag inte har den och behöver typ 30 drag innan jag är nöjd ;) Blushen jag har är ljus och ger därför inte överdrivet med färg, precis som jag vill ha det. Den håller verkligen! Faceprimern gör huden otroligt len och gör att sminket håller bättre. Super bra alla 3! Jag rekomenderar ALLA 3 :) Jag har än så länge bara gott att säga om e.l.f - Bra sortiment, bra smink, bra service, snabb leverans, bra webshop och SUPER BRA priser!

Dessa skulle jag vilja prova: All Over Cover Stick, Eyeliner, Eye Shadow 100pc, Mineral Foundation. Är helt övertygat om att jag skulle bli precis lika nöjd som med dom 3 här ovan.  Utöver detta så har jag spanat in mer, bl.a penslar, ögonpennor och en hel del studiosmink. Åh vad det kliar i fingrarna!
Har ni provat smink från e.l.f? Har ni något att rekomendera?

Lo 5 månader

Idag blir vår lilla Lo 5 månader ♥ Det är på riktigt helt galet. Grattis mitt lilla hjärta på din månadsdag!

Hon har börjat röra sig omkring på golvet. Hon snurrar när hon ligger på mage, tar sig lite fram och lite bak. Hon är en glad liten tjej som fördrar att sitta eller stå. Att sitta själv dröjer nog några månader men med hjälp av mamma eller pappa så blir det bäst. Hon har stått med gåvagnen som stöd och börjar att lyfta fötterna lite smått. Just nu är hon inne i en period då hon vill samsova och får hon det så sover hon genom hela nätter. Om hon sover i sin säng så vaknar hon efter 4 timmar och tjoar ;) Så just nu väljer vi att samsova. Hon leker nu bättre med sig själv men hon vill gärna att vi syns. Hon ÄLSKAR att bada. Hon kan bada hur länge som helst och hon hoppar genom hela badet haha. Det är alltid en pool i vårt badrum efter att Lo har badad. Gulle ♥

Vi har bytt till sittdelen på vagnen då hon trivs bättre med den. Vi har den i halvläge och då får hon vara med och se vad som händer. Promenader utan skrik med andra ord.

I övermorgon ska vi till BVC och det ska bli så spännande och se hur stor hon blivit. Att hon är en liten tös vet jag då hon fortfarande har 62/68 i kläder. Ska bli kul och se hur mkt det skiljer mellan barnen. Jag tippar på 2-3kg och typ 6 cm haha :)Här hade du bara sett ljuset 1 timme ♥

En måndag med godsaker

Igår kväll lagade jag världens godaste kladdkaka som fick bli dagens efterätt. Ja ni förstår att då pappa S jobbar helg så får vi ta helgmyset i veckan ;) Iaf så serverade jag den med mitt hallonfluff men denna gång hade jag ännu mer äkta vaniljpulver samt dubbelt så mycket hallon, blev maaakalöst gott. Oj vad jag ska äta ännu mer sen! ;)

Det var inte bara vi som fick gottis efter middagen. Även lilla Lo fick en awesome efterätt!Hon var minst sagt skeptisk över dessa sega kladdiga krokar men trots att hon både kväljde och rös så grät hon efter mer. TokUNGE!

Vill du bli veckans bloggtips? ♥ (..och vinnaren)


Har fullt upp med familjemys idag så vi kör en veckans bloggtips igen. KLART vi ska ha bloggtips, att dela med sig är en självklarhet! :D Miss it! Återkommer ikväll i vanlig ordning. Kram mina kära!

Helgens blogg blev ingen mindre än Malin.
En morsa i sina bästa år med en galet bra humor, snygg som attan är hon också. Om man delar humor med mig så skrattar man alltid när man besöker denna kvinnas blogg. Vi skulle föda nästan samtidigt men hennes lille buse valde att inte delta och kom ett antal veckor förtidigt. Det är ingen typisk mammablogg men fasiken vad bra den är i allafall :D IN OCH SKRATTA!

Om jag ändå kunde...

Jag har aldrig kunnat gå i högklackat vilket är så synd då det finns så mycket snygga skor i den kategorin. Funderar på om man kan öva sig till att gå i sånt? Jag har då försökt hela mitt liv men jag ser exakt ut som en sådan som jag klagar lite lätt över axeln när jag ser. Ja ni vet när knäna är böjda och det ser bara FEL ut. Mina fötter skulle må bra av högklackade skor då mina hälsenor är en aning korta pga tågång. Dom högsta klackarna jag kan gå med är typ 2.5 cm haha. Drömmer om att trippa runt i pumps med 9cm klack och se sådär galet snygg ut ♥
Dessa skor finns hos denna skobutik på nätet!

Baby fashionSötaste lillasyster förvandlades till en liten leopard idag. Tuffaste klänningen med leorosett och coolare leggins får man leta efter.

Kladd kladd kladd.

Att få äta själv är super roligt.. fram till då det är dax att bli avtorkad ;) Låt mig säga att det var puré överallt men i slutändan är det helt klart värt mödan :) Mammas GOSING ♥


Lo mår bättre idag, febern är borta och hon har sovit godomligt inatt. Hon fick ligga bredvid mig i natt och sov över 8 timmar i streck vilket aldrig händer. Tror lilla skruttan var trött efter gårdagen. Tänk att min lilla tjej blir 5 månader i övermorgon? HELT helt obegripligt, hon kom ju nyss till världen? ♥

Gissa vad jag betalade?!Är det någon som vågar gissa vad jag betalade för detta? 2-pack strumpor till Lo, 1 par vita strumpbyxor till Lo, 1 par rosa strumpbyxor till Lo samt en new era-keps åt Wilgot (så snyggt med lila). Ordinarie pris ca 300kr. Allt köpt på Lindex.

20 JÄKLA KRONOR betalade jag!! Åh vad jag älskar kap :D ♥..
samt lite felslag av kassörskan ;)

Lovely whiteDenna goding hittade jag idag för ynka 149kr, ett riktigt kap! Vet inte riktigt om det är "jag" men snygg var den! Funderar på hur länge en sån här håller, små små tunna sköra trådar.. Jag ger den MAX 2 gånger med min klumpighet..

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Något sånt borde det stå på tvättlappen.

Videoblogg - Sök hjälp, tack och hej! + gårdagens event!Varför blir stillbilderna alltid lika snygga? hahaha ♥

Samarbetet som jag snackar om handlar givetvis om brandsforkids!

Eventet jag var på var We R Family :) Tack för ett bra event med en bra goodiebag!

Vill du bli helgens blogg? ♥ (+ massa vinnare)
Eftersom att jag kommer vara världens sämsta bloggare idag (även igår var jag världens sämsta) så får jag kompensera med en helgens blogg! Kommentera detta inlägg så är du med och tävlar :) Håller just nu på att fixa mitt kråkbo till hår. Känns ganska världelöst då det kommer bli förstört så fort jag går ut då det snöar och regnar ute. Nåväl, det är värt ett försök iaf ;) Ha en mega super fredag så hörs vi säkert ikväll. Kram mina fina!


NÅGRA VINNARE OCKSÅ! :D


Vinnare i sångstund med Wilgot - jenniifereriksson.blogg.se


Vinnare i "vad är detta?" där rätt svar var converse blev:

VINNARE 1 - Detta är verkligen en ENDENISE läsare. Hon har följt min blogg i år och dar, en av mina läsare som inte har barn :)

VINNARE 2VINNARE 3Vinnaren i brandsforkids tävlingen är framtagen! Kolla er mail, hos någon väntar ett mail från brandsforkids!

GRATTIS TILL ER ALLA ♥

The mama ska på event!I morgon ska jag gå på mitt allra första event någonsin. We R Family har skickat inbjudan till mig sen dom började men jag har aldrig vågat gå, tro det eller ej men jag är en blyg tjej ;) Men i morgon så ska jag och en gammal vän gå och det ska bli himla spännande. Dels för att det är första gången jag går på något sådant men även för att det var över 3 år sen vi sågs sist. Jag tror att sista gången var när vi tog studenten haha :)

Sen ska jag vara heeeelt barnfri, gosh vad ljuvligt ;)

Någon annan som ska dit? :)


Det här är lycka ♥Family forever ♥ Älskar er mina 3 hjärtan!

Vi hade en mysig dag igår, som alltid då pappa S är ledig. Dessa stunder njuter jag inombords, dessa stunder är allt underbart och det känns så gott i hjärtat! Att få ge hela mig till Wilgot är oändlig lycka, precis som när jag kan ge allt till Lo. Livet är som bäst när vi är tillsammans och jag önskar att det alltid kunde vara så. Att se Wilgots lycka över att vi båda är vid hans sida är oslagbart, gladare kille få man leta efter ♥ Ibland är man bra kär i livet!  U N D E R B A R T !

En annan rolig sak med igår var att det kom en annan mamma dit, dom var på väg hem från förskolan. Barnet ville leka och visa mamman att hon kunde hoppa. Mamman i sin tur stod och glodde ner i telefonen och sa "kom nu, men mamma vill gå hem".. Barnet tjatade om att hon ville leka och att mamman skulle kolla på hennes lilla hoppvisning. Då tog jag Wilgot och åkte kana som vi alltid brukade göra, skojade och skrattade. Mamman i sin tur såg detta och ställde genast sig på flickans sparkcykel och började prata med henne istället för att bara se ner i telefonen.

Man SKA leka med barnen, det bli så mycket roligare då ♥

Att leva med depression..Det är väldigt svårt att förklara hur man mår och känner sig när man genomgår en depression, ännu svårare är det för utomstående att förstå. Det är jätte svårt att förklara allt det man känner. Jag lider inte av en super svår depression och detta gör att jag är lite medveten om hur jag känner och hur jag mår. Men trots det så är det så sjukt svårt att verkligen förklara. Dels för att det är svårt att sätta ord på känslor men även för att man skäms. Ibland önskar jag att jag hade en djupare depression så jag slapp vara medveten om hur det kunnat vara. Det blir liksom helt fel..

Det vidrigaste med att ha en depression
är att man tvingas leva sitt liv fångad i en kropp som man inte känner igen. Man tvingas vara någon annan, någon man inte vill vara. Att samtidigt ha barn som behöver sin mamma gör att man tampas med samveten, samvetet om att man inte kan, att man inte orkar, att man INTE VILL. Det är så fruktansvärt jobbigt. Man vill ge allt för sina barn och när man har viljan men är bunden i en kropp som inte vill så blir man förjävla ledsen. Att inte känna fullbordad glädje över livet är något jag inte minns hur det känns.

Alla måsten gör att man mår äckligt dåligt.
Hela min dag är full av måsten, hela tiden. Ibland får jag panik för att alla måsten väller över mig. Finns inte någon tid på hela dygnet jag är utan måsten. Jag är ständigt stressad och rastlös trots att jag inte känner för att göra någonting. Jag glömmer saker hela tiden. Jag glömde bort Wilgots föräldramöte, glömmer bort att ta fram mat ur frysen, glömmer att gå till läkarn, glömmer svara på sms, glömmer, glömmer glömmer. Jag som annars har STENKOLL på allt. Jag kan inte sitta still och när jag väl gör det så skakar jag antingen på benen eller rör på fötterna. Koppla av, vad är det? Mitt självförtroende är helt kvaddat just nu och stackars Staffan som får höra på mitt ständiga gnäll. Hur mycket jag än sover så är jag lika trött för det. Jag kan sova 12 timmar och gäspa mig genom dagen. Mitt GO finns inte kvar.. Varje dag känner jag för att bara sitta och glo in i väggen, lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Jag skulle lätt kunna skita i att äta bara för att det är så sjukt jobbigt att laga mat men också för att jag inte känner att jag behöver äta, det är meningslöst. Men oavsett vad jag känner, vad jag inte vill så gör jag det ändå. För att jag måste.. Mina barn behöver mig. Jag kan inte skita i att laga mat, jag kan inte skita i att gå och hämta Wiglot på dagis, jag kan inte skita i och handla, eller bada barnen, jag kan inte skita i alla måsten. Jag behövs.. Ibland är detta det jobbigaste, att jag inte kan släppa allt och bara vara.

Det är så vidrigt allt detta. Obehagligt och frustrerande.
Att tappa bort sig själv och leva dessa dagar i någon annans kropp.. Nej fy fan rent ut sagt. Jag saknar mitt rätta jag så fruktansvärt mycket. Jag är trött på att spela glad..Det gör så förbannat jävla ont i mitt hjärta när jag tänker på mina barn.. Mina vackra fina barn. Jag har känt höjden av dåligt samvete. Jag tänker varje dag att jag inte är bra nog för mina barn. Att dom inte är värda mig..

Visst finns det stunder då jag skrattar med hela mitt hjärta, då jag känner mig lycklig. Men dom stunderna är få. Oftast tar jag mig igenom dagen helt okej. Men vissa dagar går jag och lägger mig med tårar i ögonen för att den vart så jävla dålig. Varje dag önskar jag att jag ska få vakna upp och känna att ser fram emot dagen. Men blir lika besviken varje gång jag vaknar..

Det är nästan som om man vore förlamad. Hur mycket man än försöker så händer det ingenting.


Jag vill bara ta mig ur detta nu. Mitt tålamod är snart slut, min ork också. Jag vill bara finnas där för mina barn och min familj och känna oändlig lycka. Jag vill ha tillbaka min energi, min glöd och mitt go. Jag vill bara få leva..som jag gjorde förut..

Det är tur jag är stark och har kvar min kämparglöd..Annars hade nog hela mitt liv rasat samman..

Detta blev säkert jätte konstigt formulerat men det är jag.. Jag tänker inte gå tillbaka och läsa för att det ska se bra ut.


Jag väljer att skriva om detta för att det kan hjälpa andra. Att förstå att man är inne i en depression är så otroligt svårt. Det var faktiskt några av mina läsare som fick mig att förstå att det var fel på mig. Att jag dalade ner i en värld där man inte bör vara. Sen är min blogg så mkt mig den kan bli så det är självklart att detta ska vara med.

Tack för mig ♥

Lo i ett nötskalSmartare unge får man leta efter. Haha ♥

Det där nedrans tornet..När jag valde dessa Jabadabado Kuber så var min tanke att dom skulle stå i ett hörn och se snygga ut. Allt för att pimpa rummet liksom. Jo tjena mitt bena. I ca 2 sekunder får tornet stå sen så får dom agera hatt, skål, docksäng, förvaringslådor, kakburk, bil, hink, trummor, instrument och kundkorg.. Men Wilgot, kan dom inte få stå där?!....Mamma ha hatten..mamma handla mat... Lo mössa..MAMMA OSSÅ TRUMMA!..Nej mamma, inte bigga!! Happ på det viset va. Sen sitter man där med en kub på huvudet, en i handen och en sitter på foten. Samtidigt vill ungen att man ska äta kakor och förvara nappar.

Men ändå står man där sen och staplar upp dom gång på gång på gång. En dag kan han ju få för sig att göra som mamma vill ;)

Men ett bra val var det allt, även om dom får rummet att se ut som ett bombnedslag..

never stop believing in yourself


You are not perfect and never will be. But you are unique and there will always be. Do not be someone you're not, be yourself. There is only one of you so why be someone else? You are precious, beautiful and wonderful. You are the best you ♥

Vad är detta? Bonusomgång!

Bara för att ni är så himla bra så kör vi en omgång till! Kram på er!


Kommentar nummer 1, 20 och 55 med rätt svar vinner en BILDLÄNK! :) och ÄRAN såklart!


Ledtråd--> The mamas favorit!
Grattis till vinnarna från förra omgången -  Anonym får ta emot äran,  VINNARE 2 och  VINNARE 3!

Grattis till ADARAS.se som vann bildlänken:Bra gissat som vanligt, en mascara var det jag sökte :DDet ska börjas i tid..

Här hemma kör vi numera på "Jucken". Upp, ner, fram och tillbaka. Hon har nog sett för mycket på Big Brother.

Ser ni vilket stadigt grepp hon håller om sin scarf? Gulle! ♥ Scarfen kommer från brandsforkids!

Bloggens framtid..

Att få såna kommentarer som jag fått slängt i mitt ansikte är inte roligt någonstans. Har blivit knäckt på mitten, sårad, provecerad och otroligt förbannad. Ingen människa är värd sån här skit och framför allt inte barn. Det har vart tufft och jag har ofta tänkt på hur jag ska göra med bloggen. Är det värt det? Just nu är jag svag och väldigt låg och jag tror att det har en orsak i hur dessa elaka kommentarer tar på mig.

Efter igår insåg jag att det faktiskt är värt att fortsätta.
Ni goa människor ger mig så mycket kärlek och kärlek övervinner ALLT. Era ord har hjälpt mig att tackla dessa vidriga människor, era kommentarer och era mail. Kan aldrig tacka er nog, precis som jag skrev igår. Ni är så JÄVLA underbara. Bloggen kommer dock förändras pga av att jag anser att mina barn inte är värd denna skit. Det kommer bli mindre personligt om dom i text, men dom kommer fortfarande att få synas. Men jag ska se till att det är värt att fortsätta följa oss i alla fall :) Jag är snart uppe i 500 följare på bloglovin och det är ju HELT HELT SJUKT. Jag hoppas givetvis att ni vill fortsätta att läsa och ge så mycket som ni faktiskt gör.

Mitt mål är att kunna säga (länk) till alla haters och gå oberörd därifrån.
Tack vare ER har jag kommit en bra bit på vägen. ♥ Just love you!


Jag har en sista sak att säga..

..till alla patetiska tragiska människor där ute. Ja just det, NI som spenderar er tid på att smutskasta andra, ni som spenderar tid på att trycka ner ett oskyldigt litet barn. Ni som klankar ner på mig och på mitt liv.. Detta är till er..

Sug på den här...och den HÄR!Det var allt för mig, tack och hej haters!
;) ..och om ni tycker att detta var omoget, kolla er själva i spegeln.TILL ER ANDRA.. ♥ tack!!
Tårarna började till och med falla när jag satt och läste igenom era kommentarer. Ni är heeelt helt helt makalöst UNDERBARA. Jag kommer aldrig kunna tacka er nog. KRAM i mängder ♥ Till alla er som valt att skriva om detta i era bloggar, det gör ni rätt i. Låt dessa människor veta vilka rötägg dom är. Skit förtjänar SKIT, thats it.

Ni har sagt ert nu.. ge upp bara..Det är inge roligt att logga in på bloggen och mötas av detta. Jag vet inte vad jag ska gör, om jag ska fortsätta. Ni kanske har märkt att bloggen förändras efter alla dessa påhopp och jag tycker det är så förbannad tråkigt att den ska behöva göra det, att jag inte ska kunna göra det JAG tycker är roligt. Jag har över 1000 läsare som älskar det jag gör, som kommenterar så himla underbart.. Men sen så ser man sånthär och trycks ner återigen. Jag vet inte om det är värt det. Jag är inne i en period där jag är extra sårbar och jag tror inte att detta hjälper mig att ta mig ur den, tyvärr. Jag kan helt enkelt inte låta bli att se, att läsa, att bli knäckt. Inte just nu.. Vidriga människor, jag är så förbannat less på denna skit.

Varför VARFÖR klankar ni ner på ett barn? Är det bara för att komma åt mig? Trycka på mina svaga punkter? Ge er för fan på det ni egentligen är ute efter. Förestår ni att detta är ren MOBBNING? Personangrepp? Jag må vara tragisk, ful och misslyckad men min Wilgot är inte värd allt detta. Han är inte fet, han är inte ful, han är ett BARN! Inget barn är fult, inget barn är misslyckat.. Ni är helt rubbade hela bunten. Ni är ruggigt fula och bra mycket mer misslyckade än vad jag är. Ni är TRAGISKA!

Ni sitter säkert där ute och sårar en massa andra bloggare och det är så jävla idiotiskt som det kan bli. Går ni och säger sånt här till folk på stan? Nej för det hade ni inte vågat era fega sjuka människor. Får jag reda på vilka ni är så kan ni räkna med att jag visar lite stake, jag vågar iallafall visa vem jag är.

Ge upp, ge fan i mig, i det jag gör, i mitt liv och framför allt i mina barn. Det finns andra sätt att må bra på. Att såra människor är inget ni vinner på i längden så ge upp. Innan ni förstör för er själva så snälla, tänk efter, är det värt?

Jag tänker inte försvara mig.. Det är inte mig det är fel på, det är hos er felet ligger.


Idag lämnar jag bloggen åt sidan..
Jag tänker inte krysta fram inlägg då jag egentligen bara vill spy galla på alla vidriga människor där ute.


Sångstund med Wilgot, dagens visa!


Åh han är så fin min lilla Wilgot. Charmigare kille får man leta efter ♥ Är så tråkigt att inte kunna skriva öppet om min kära W, finns så mycket jag skulle vilja berätta. Vi har i alla fall haft en super mysig helg med en massa bus och hoppas givetvis att ni också har haft det. Denna dag susade förbi i all världens fart, snart är det dax för BB och sen sängen :) För att avsluta denna dag så slänger jag in en "dagens visa" med lite bilder från idag, fina goa Wilgot. Minns ni förra gången?

 

Så gissa på, vilken sång är det Wilgot sjunger denna gång? :D

Förra gången var det "i ett hus i skogens slut". Länk utlovas som vanligt till första rätta svar :)


Vad är detta? Omgång 10 ♥


Kommentar nummer 1, 30 och den näst sista med rätt svar vinner en LÄNK! :) och ÄRAN såklart!
Sen lottar jag fram ett nummer bland alla rätta gissningar som vinner en BILDLÄNK! Sista omgången nu, lycka till :D

Ledtråd--> För Hans eller Rut? Nej för FRANS!

Grattis till vinnarna från förra omgången -  VINNARE 1VINNARE 2 och  VINNARE 3!

och lycky number 21:

MANDY & RIVER! En urmysig blogg :)


GOOD WORK allesammans! Penna, pennor, färgpennor var rätt svar i förra omgången :) Ledtråden var PENCIL :)

Todays MAMA

Lika snygg som alltid, inge ugly face här inte. ;) Skämt och siiiido va! Idag kände jag för att dra på mig lite oldstyle, så som jag gick omkring förut. Med baggy, tshirt och snelugg. La en ögonskugga idag också, var sisådär 3 år sen sist tror jag. På tiden helt enkelt!

Måste klippa av mig håret snart, usch vill inte. Igår stod jag i 30 minuter och försökte få ur den stora dreadsen jag hade lyckas skaffa mig under en veckas period. Var nog mer hår på borsten en vad det är kvar på min skalle. Slitet, trassligt och eländigt.

Bråkig natt med dålig sömnLoppan har börjat bråka om nätterna, jätte rolig lek. Inte.. Hon har börjat vägra sova över lag och jag vet inte hur många timmar vi vaggar och vyssar för att hon ska somna. Hon somnar, vaknar, sliter ut nappen och därefter tjoar efter hjälp. Ovana föräldrar är vi båda två då vi är vana med Wilgot som sovit bra sen han föddes. Inget vyssilull där inte.

Idag blev det inge "sova till halv 11" för min del. Jag gick upp med en morgonpigg Wilgot och lät staffan ligga kvar, det är han värd. Han går upp 9 av 10 gånger. Han tar som sagt även alla nätter, jag är bra bortskämd på den fronten. Men ögonen är bra tunga idag, tur att Wilgot hjälper till att lyfta upp dom ♥ Goa unge!

Hur ser det ut hemma hos er? Tar ni hela lasset själv?


Jag hade nog gott under för länge sen om jag hade tagit alla nätter, mornar och alla dagar :PVad är detta? Omgång 9! Med bildlänk ♥

Kommentar nummer 1, 20 OCH den sista med rätt svar vinner en LÄNK! :) och ÄRAN såklart!
Men lycky number 21 vinner en BILDLÄNK! Pass på, näst sista omgången!

En klurig ledtråd--> Med en penny i hand utan ny kan man få fram en sil. Ersätter man s med ett "se" så kan det rätta svaret. Men detta är då i ett annat land, fast där kan man också hålla den i hand.


Vinnarna från förra omgången -  VINNARE 1VINNARE 2 och  VINNARE 3!  Grattis  till er! :D
Bra gissat allihopa, var lite svårare denna gång. Rätta ledtråden var: Även ett namn på en MU SIK AL (musikalen hairspray) där man bl.a sjunger. Inte så lätt men det är inte meningen heller. Ibland kan ledtrådarna klura till det lite extra ;)

Kram på er och ha en fin lördag!
Här blir det lite städning, familjemys och en gemensam middag bestående av kyckling med currysås ala Denise :D Vädret idag är ett stort SKÄMT förresten, håller ni inte med? Usch och fy! Nej nu vill vi ha sol :)SISTA DAGEN ATT TÄVLA I BRANDSFORKIDS TÄVLINGEN. TÄVLA HÄR!

Wilgots rumHär kommer lite bättre bilder på sonens rum. Långt ifrån klart men ändå okej. Vi har valt att inte måla om då vi inte planerar att bo här i all framtid och därför är väggarna tråkigare än tråkigast. Tycker man känner glädje när man kliver in i Wilgots rum och det är precis så det ska vara, tycker vi. Glada fräger, barnsligt och mysigt.

Det är jätte svårt att möblera ett avlångt rum, men denna gång känner jag mig lite extra nöjd. Längtar till framtiden då vi förhoppningsvis flyttar och vi kan få in lite färg på väggarna i Wilgots rum. Om inte helvitt.. Hans nuvarande tapeter är typ beiga. Åh vad man drömmer sig bort lätt :) Nåväl. så här ser det ut iaf!

Vad tycker ni att Wilgots rum symobliserar? Ett typiskt pojkrum, flickrum eller ett barnrum?

Fick ett ryck!


Sämsta mobilbilderna men det får duga :)

Fick ett ryck idag och tokstädade Wilgots rum. Det var verkligen K A O S! Det hela slutade med att jag hade möblerat om hela rummet då jag irriterade mig över att det fortfarande ut sju svåra år. Flyttade på verkligen på varenda liten möbel så nu har Wilgot fått ett ommöblerad rum, för tredje gången i år.. Har dessutom spikat upp 2 nya grejer på väggen, bland annat DENNA underbara boklist. Händiga maaaama! Jo visst! Behöver jag säga att Wilgot ÄÄÄÄÄLSKADE sitt nya påslakanset? ♥

Jag får alltid såna där "möblera om ryck", någon annan som lider av samma syndrom? ;)
Staffan blir helt knäpp på mig :D Speciellt då vi möblerat om och jag säger att det inte blev bra ;) Bara att göra om'ett!

Vad är detta? Omgång 8 ♥


Kommentar nummer 1, 39, OCH den sista med rätt svar vinner en LÄNK! :) och ÄRAN såklart!

Ledtråd--> Även ett namn på en... (Kossan säger + art som lever i vatten och rimmar på tik + trädsort?) där man bl.a sjunger.


Vinnarna från förra omgången - VINNARE 1 VINNARE 2, VINNARE 3 och VINNARE 4 - Evelin utan blogg! Grattis :D
Bra gissat allihopa! Jag som trodde det skulle vara svårt haha :D Givetvis var det en gitarr :)

Summer love cupcakeDessa blev bäst hittills, helt klart. Ljuvliga i smaken och toppingen med hallongrädde med vanilj gjorde DET.2 st stora ägg
2,5dl socker
4,5 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker
100g smält och avsvalnat smör
2,5 dl mjöl
1/2 tsk bakpulver
1 dl mjölk
1,5 dl blandad choklad, mörk, vit och ljus.
1 dumle att stoppa i varje muffins


Sätt på ugnen på 175g. Smält smöret och låt det svalna av. Krossa chokladen i lite större bitar. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda ihop ägg&sockret med resten, tillsätt den krossade chokladen sist av allt. Fyll muffinsformarna till 80%, tryck ner en dumle i varje och grädda i ungen i ca 15-20 minuter. Tiden i ugnen beror helt på storleken på formarna. Muffinsen ska ha en skorpa och innehållet ska vara lite halvkladdigt, då ska dom ut. Låt svalna HELT innan du lägger på toppingen.


1 dl hallon och 2 dl grädde. Sen hade jag i ca 1 tsk äkta vaniljpulver. Vispa upp allt och in i frysen en stund.


Blev ni sugna? :D

För det är kaos hos oss..


Ritplattan var 1 av alla grejer som kom i paketet från Jollyroom.


En Lo, en pappa och en Wilgothand :)


Vill osså vara meeed ju...Tänker lilla Lo när hon spanar in pappa & brorsan i den andra soffan.


Fy satan vad gott!

Vilken dag, jag är helt slut. Wilgot har hostat så han spytt ner sig 4 ombyten med kläder samt 2 av våra kökslådor..sen kan ni ju räkna ut resten. Han passade på att spy varje gång jag precis startat tvättmaskinen vilket jag gjort 3 gånger idag. Tajming på vår lilla skrutt ;) Han passade även på att kräka ner sig när vi satt oss för att äta middag. Lo har tjoat mest hela dagen och vart en riktigt surgris. Vi har gjort allt för att hinna städa men det har ju gått sådär bra om man säger så. Vi hann med ca 2 % av det jag planerat. Ibland räcker det inte ns att man är 2st om 2 huliganer :P

Imorgon hoppas jag för all del att vår skrutt mår bättre ♥ Han har inte ätit, inte sovit och hostar fortfarande varannan minut. Så tråkigt när inte medicinen hjälper :( Man känner sig väldans hjälplös när di små är sjuka!

Trots kaos så har vi haft en mysig dag. Vi har busat massor tillsammans vilket var hundra år sen sist, jag behövde det. Att spendera tid tillsammans allihopa är ren lyx är hemma. Det kanske inte var så konstigt att vi inte hann med och städa :D Fniss. Just det, igårkväll bakade jag och imorgon får ni se det gudomliga resultatet! MUMS! Bäst hittills!

Jaha här kom ett vardagsinlägg, det var på tok för länge sen sist! Hoppas ni får en fin kväll!

Vad är detta? Omgång 7 ♥
Kommentar nummer 1, 2, 25 OCH den sista med rätt svar vinner en länk! :) och ÄRAN såklart!

Ledtråd ---> Här var det ett strängt lirande!


Vinnarna från förra omgången - VINNARE 1 VINNARE 2, VINNARE 3 och VINNARE 4!


Dessa bilder tycker jag personligen blev himla snygga (självförtroendet är då alltid på topp ho ho). Foto är så fantastiskt roligt, vet ni det? :) Nåväl nu ska jag mysa med min lilla familj. Wilgot är mega sjuk igen stackarn. Så himla tråkigt att han åker på denna höga feber jämt. Han hostar och rosslar, precis som förr förra veckan. Ha det gottis tills vi hörs i kväll! KRAM!

Kom ihåg - Ni gör mig så förbaskat glad ♥ Tack för allt underbart ni ger mig!


Dagens shoppingtips!

Brandsforkids har just nu ett smaskigt påskerbjudande, gäller endast fram tills i morgon så SKYNDA fynda! Bland annat säljer underbara Cecilie ut denna snygga barnvagnsdyna för ENDAST 139kr. På det har hon just nu ett erbjudande - Handla för 300kr och få en valfri vara upp till ett värde av 100kr. Dessutom är det FRI FRAKT!

När ni lägger er order så skriver ni artikelnumret på den varan ni önskar att få och det skrivs under "övrigt".Missa inte min TÄVLING i samarbete med denna underbara barnbutik!
Avslutas om 2 dagar!

Tragiskt..Det är så sorgligt att det finns människor där ute som enbart är ute efter att såra. Så onödigt. För sårad blir man, man får en chock och man känner sig nertryckt. När det handlar om ens barn så känns det så fruktansvärt i hjärtat. Det är tragiskt att vissa behöver hoppa på små barn för att må bättre. Sjuka männsikor, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är bara så LESS på detta nu. Detta är inte bloggen jag vill driva. Jag vill inte behöva känna att jag vill försvara mig, jag ska inte behöva logga in och se spydiga kommentarer det första jag gör. Jag ska inte behöva det.. SORGLIGA männsikor är ni, vet ni det?

Jag har blivit nertryckt, jag är blivit sårad. Ni har lyckats.. Så snälla, kan ni sluta nu?


En sista sak till ni som kommenterar anonymt. Ni är inte anonyma, glöm inte det. Rosalie ex, du heter inte Rosalie. Ditt förnamn börjar på M och ditt efternamn på L och jag vet till och med vart du bor.. Ingen är anonym..
Jag tycker du borde ägna tid åt dina barn och dina fritidsungar istället för att klanka ner på mig och försöka vara någon du inte är.. Du är vuxen, så pinsamt..


Till alla er fantastiska människor som läser min blogg. Jag kan inte tacka er nog för alla ALLA fina ord ni sänder oss. Er omtanke värmer och tro inget annat än att jag läser varenda kommentar som ni lämnar här. Det är ni som får mig att fortsätta med det jag håller varmt om hjärtat. Utan er hade denna blogg fått åka i sopkorgen. Har insett att det finns så SJUKT många människor där ute som uppskattar det jag gör, det är helt galet. Min bloggportal lyfter fram min blogg då och då vilket betyder att jag även är uppskattad där.

Tack, tack till er alla som spenderat tid på den här bloggen av rätt anledning. ♥

Jag blir så less...Nu måste jag försvara mig.Ta reda på fakta innan ni yttrar er på detta sätt. Jag blir så ledsen och sårad, men det är väl precis det ni vill. Att jag skulle försöka framstå som perfekt och världens bästa mamma är REN JÄVLA bullshit. Om man vill framstå som perfekt så klagar man fan inte över vardagen, men visar inte att man mår dåligt och att det är kämpigt.

Visst, jag är svag. Jag mår riktigt dåligt och jag har klagat över hur jobbigt jag tycker det är vissa stunder men har du missat att jag faktiskt lever med en depression? Vet du hur det är att leva med det och dessutom ha 2 små barn att ta hand om? Ta reda på fakta innan du klankar ner på mig som person och mig som MAMMA. Lev ditt liv med DINA barn istället för att lägga dig i mitt.

Att du ens tar upp allt detta med att han rymde, grind, att vara närvarande osv, det är bara så jävla patetiskt. Du som förälder borde veta bättre. Du borde veta hur barn är, hur lätt hänt det är. Det där med sovmorgon, synd att du inte får sova.

Har du något att säga så kan du ta det med mig, så jag kan försvara mig. Glöm inte att 10% av mitt liv skrivs i den här bloggen, allt annat har ingen aning om. Att jag skulle sluta blogga för att DU anser att jag borde kan du ju hoppa upp och sätta dig på. Förlåt, men ja. Du är ju bara för mycket. Vet du det? Själv tycker jag att jag är jävligt stark, världens bästa mamma och en riktig kämpe ;) Jag bloggar om jag vill, när jag vill om vad jag vill. Sluta läs om du irriterar dig.

Till din lilla fega anonyma person som fortsätter med påhopp av dess sjuka slag, ge upp. Varför skulle hans leksaker göra att han blev homosexuell OCH VAD FAN SPELAR DET FÖR ROLL OM HAN BLIR DET?

Fortsätter dessa påhopp, mobbningen mot mina barn så kommer allt att anmälas. Tänk på att INGEN är anonym!

Bättre att visa er nu innan det är försent.

Vad är detta? Omgång 6


Kommentar nummer 1, 2, 30 OCH 60 med rätt svar vinner en länk! :) och ÄRAN såklart! Ledtråd --->

I ett barnarum det många saker finns, bland annat dessa som vi i musikens hjärta minns. Trumma, banka, slå, plinga, plonka eller ska dom blåsa sig blå? Stackars mamma som på fel ton måste höra, men ungen älskar musik så då kan man inget göra.
Vi kör på en omgång till tycker jag :) Ni verkar uppskatta dessa små minitävlingar och det gör ju jag med :) Denna omgång kan vara lite svår så därför fick ni en rejäl ledtråd som jag tror kan hjälpa er lite på vägen. Dessutom har jag lagt till en till länk då det blivit så poppis :) Ska bli kul att höra era gissningar! LYCKA TILL ALLA ♥

Vinnarna i förra omgången - VINNARE 1, VINNARE 2 OCH VINNARE 3 GRATTIS! ♥
Det jag fotade då var en tablettask med PIM PIM :D MUMS!

Vilka leksaker köper ni?

När vi handlar leksaker till Wilgot köper vi alltid utifrån vad han gillar, den han är och vad vi tror att han skulle uppskatta. Vi köper inte bilar, verktyg och flygplan bara för att det symboliserar det pojkar ska leka med. Jag kan ärligt säga att Wilgot har nog mer lekasker som skulle stå på tjejavdelningen i leksaksaffärn, tyvärr är det så att det är uppdelat även där.

Wilgot gillar att måla, pyssla, leka med sina matprylar, bygga koja, flygplan, leka med lera, leka med sin docka och dockvagn, han gillar rosa och färgglada prylar. Självklart lyfter vi upp det han gillar att göra istället för att försöka få honom att leka inom "normen". Det är vi föräldrar som formar barnen och jag tycker att det är vårt ansvar att se till att dom formas till något dom vill vara och inte något vi vill att dom ska vara.

Igår när vinsten från Jollyroom kom så fick Wilgot sin första bil utav oss. Vi var lite oroliga om han skulle gilla den då han oftast dissar sina bilar men jag kan säga att ungen blev överlycklig. Inte för bilen i sig utan för att den var radiostyrd. Han var helt galet glad och det var så roligt att se. Han fick även ett kakfat och en brödrost. Även om han blev helt överlycklig över bilen så var det faktiskt dessa han valde att leka med.Det är inte alla föräldrar som vågar gå utanför ramarna, vilket jag absolut tycker att man ska göra.
Wilgot har rosa kläder, rosa mössa, rosa vantar, "tjejleksaker" och hade han inte visat vad han själv ville så hade jag säkerligen hållt mig till killavdelningarna. Så jag får väl tacka min älskade son för att han fått mig att tänka annorlunda. Att han faktiskt får leka med det HAN vill och inte det normen hade velat. För att han fått mig att våga gå utanför dessa uppdelningar och faktiskt handla på tjejavdelningen utan att behöva känna om det är rätt eller fel.

Hur tänker ni när ni köper leksaker? Är ni den som vågar köpa den där rosa dockvagnen eller tvärt om?

Foton som inte blev som man tänkt sig..

Alla har vi mängder med foton som inte riktigt bli som man hade tänkt sig. Här är 4 på Lo som absolut inte blev som jag hade tänkt mig men som blev så himla goa ändå. Hon ser så tokigt söt ut min lilla fjärt. Hon har blivit en riktig dreggelmaja haha ;) Synd att den här lilla fotostunden gick åt pipsvängen då det var så himla läckert ljus i lägenheten. Fast andra sidan är det såna här foton som får en att le riktigt stort :) Den där uppknäppta tröjan, minspelen och allt dreggel gör bilderna charmiga. Inte sant?

Säger som alltid, vilken blir er favorit?

Vad är detta? Omgång 5

Nu kör vi banne mig inte lite kul i bloggen! Jag tycker i alla fall att det är roligt att få höra era gissningar :D

Kommentar nummer 1, 20 och 40 med rätt svar vinner en länk! :) och ÄRAN såklart!
Ledtråd ---> Små söta utan segel som kanske passar på lördagar. En favorit hos the MAMA!

Förra omgångens vinnare där nästan alla gissade rätt:
maiplu.se, agnieszka.blogg.se och josephinewestling.blogg.se

Grattis ♥

Som plåster på såret ♥

Igår när älsklingen kom hem från jobbet hade han köpt sina FÖRSTA spontana blommor till mig, oj vilken lycka i allt elände :) Det hade jag verkligen inte räknat med, men kanske precis det jag behövde igår. Tack älsk, du är bäst! Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge ;) Jag blev verkligen super lycklig och verkligen förvånad :D ♥

Brukar ni få spontana överraskningar? :)


time to move onFörst och främst, tack till alla er som visat stöd, här och på andra ställen.
Tänk om ALLA var lika underbara som er, vilken bra feeling vi hade haft här i bloggvärlden. Jag tänker inte lägga energi på idioterna där ute, det är finito med det. Det är dax att gå vidare, eller tillbaka rättare sagt. Tillbaka till det som var innan allt detta kom. Tillbaka till glädjen över att blogga. Det är inte lätt ska ni veta, är fortfarande arg och besviken men ja.. Jag älskar att blogga och har nu förstått att det finns idioter där ute, att dom alltid kommer att finnas. Dock kom det som en smärre chock för mig då jag ALDRIG fått elaka kommentarer förut, jag är liksom inte van.

Det tar hårt på en när det gäller ens barn och det är faktiskt inte så lätt att bara strunta i och bry sig. Det är ändå mitt fel att Wilgot fått så mycket skit slängd på sig. Det är inte han som bloggat, det är jag. Hade jag aldrig gjort det så hade inte detta hänt. Så det är KLART som fan att det känns i både hjärta och själ.

Som jag skrev förut så kommer jag sluta skriva så personligt om Wilgot men bilder kommer det komma upp fortfarande och då är det väl tur att en bild säger mer än tusen ord :) Har tänkt göra det förut men det har inte blivit så men efter detta så kommer han definitivt att få synas mindre i ordens värld. Han är en stor pojke nu.

KRAM och TACK återigen för alla era underbara ord, för ert stöd och er omtanke. Kan inte tacka er tillräckligt..

I moving on and i gonna get stronger now..

Ge upp, på riktigt!!!Jag vet inte vad jag ska säga. Orkar egentligen inte försvara mig.


Ni som lämnat dessa kommentarer har något stort fel. Detta är sista gången jag lägger energi på er. Så nu säger jag det, en gång för alla. GE UPP och GE FAN I MINA BARN. Att klanka ner på mig kan ni göra hur mycket ni vill, det bryr jag mig inte ett skvätt om. Men snälla, se över era val här i livet. Titta er själva i spegeln, det ni ser där är en männsika som antagligen behöver lite hjälp. Att såra, är det det ni vill göra? Säga så om ett barn, VAD GER DET ER? Jag förstår inte. Är tom på ord och ruskigt förbannad. Vad tänker ni med? Så jävla lågt så det är SJUKT!

Jag lever precis det liv jag alltid drömt om. Jag har världens FINASTE barn och fästman. Mina val i livet ÄR MINA VAL och ingen jävel har rätt att lägga sig i dom. Jag är så lyckligt lottad som jag kan bli. Wilgot vet inte ens vad lördagsgodis är så påstå inte att vi behöver se över hans kost. Att han får några chokladbollar som HAN bakat ska inte behöva ge honom en SJUK JÄVLA kommentar. Han är VÄLMÅENDE, en glad liten kille som inte är värd att få såna här ord slängda på honom. NI ÄR HELT PANTANDE...PÅ RIKTIGT!

Är det någon som misslyckas med sina barn är det era föräldrar, på riktigt. Tänk en gång extra innan ni lämnar ord om någon.

Nu är jag less på sånt här. Fan.. JÄVLA BLOGGVÄRLD!! Andas in, andas ut.Hur kan man få ut något ont av något så vackert och underbart? Jag förstår inte :(

Barnvänligt bak

Det var precis de det blev idag, barnvänligt bak.
Vad är roligare och lättare en små goda chokladbollar? Små söta rackare! Wilgot tyckte det var roligt att båda blanda, forma och rulla i pärlsockret. Men roligast var nog att äta och sopa upp alla små pärlor som åkte ner på golvet ;)

Super smarriga chokladbollar:
150g rumsvarmt smör
2,5dl socker
5 msk kakao
1,5 msk vaniljsocker
3dl havregryn
1dl kokosflingor
3 msk vatten

Pärlsocker att rulla i


Blanda smör och socker, tillsätt sedan kakao och vaniljsocker. Blanda till en jämn smet, gärna med elvisp. Tillsätt sedan havregryn, kokosflingor och vatten. Rör om ordenligt igen. Forma till en valfri form, bollar är att föredra. Rulla sedan i pärlsockeret.

Smaskens tyckte Wilgot! och mamma också ;)

Finaste storebror ♥

Världens finaste Wilgot. Älskade hjärta ♥

Lo fick prova att äta själv..

Trots den lilla ögonolyckan så fick hon faktiskt in det mesta i munnen :) Övning ger färdighet ;)

Är det bara mitt mini-♥ som är såhär?Hon är ju för härlig alltså, goa unge! ♥

Varför prata när man kan skrika? fniss. 

Wilgot började inte testa rösten förrens han var omkring 6 månader, då hajade han att man kan skrika. Lo har hållt på såhär i en månad nu och det blir bara högre och högre för varje dag haha. Hon tjoar verkligen hela tiden. Stackars våra sköra små öron ;)


Header uppdatering

 

Kände för lite nytt men som vanligt blir det inte som jag vill. Men denna får duga tills kreaktiviteten kommer tillbaka :)

 

Vad tycker ni? Bättre eller sämre? Ser något konstigt ut hos er?

Update! Har lagt in en bild på Wilgot nu, måste blitt förvirrad då jag gjorde den :)


Ett svårt beslut..

Även om den där PISSIDIOTEN fick mig att se rött igår så ska han/hon inte se mig falla. Mina barn är världens finaste barn och jag skiter fullständigt i om folk tycker detsamma eller inte, man får faktiskt tycka som man vill. Men då man klankar ner på någon som inte kan försvara sig så måste man göra något åt saken, försvara personen i fråga, min älskade Wilgot.

Jag har tänkt väldigt mycket på detta, som ni säkert förstår. Att mitt barn ska behöva "lida" för något jag gör känns inte helt rätt i mitt lilla hjärta. Men jag kommer fortsätta att dela med mig av mitt liv då det faktiskt är över 1000st som uppskattar det jag gör. Jag älskar att blogga och en blogg utan foton är inte MIN blogg. Jag hoppas att mitt vredesutbrott inte fick er att backa här ifrån, jag är faktiskt en postitiv person, egentligen. Bloggvärlden är full av idioter, tyvärr. Jag tror att man aldrig kommer i från dom. Men jag förstår fortfarande inte HUR MAN I HELA JÄVLA FRIDEN KAN KLANKA NER PÅ EN OSKYLDIG LITEN MÄNNISKA? Lägre kan man inte sjunka..! Nåväl, nu försöker jag borsta av mig detta, rycka upp mig och fortsätta med mitt. Men jag kommer faktiskt att sluta skriva så personligt om Wilgot, han är faktiskt en egen individ. Får bli mer foton helt enkelt.

Vad hade ni gjort om det drabbade er? Hur hade NI tänkt?

Ni är helt underbara förresten, vet ni det? Kan OMÖJLIGT svara er allihopa så nu kommer ett mass tack - TACK kära vänner för att ni visar er omtanke och att ni faktiskt uppskattar det jag gör ♥ och det är klart att jag vet att Wilgot är världens finaste, för det är han! Ville bara försvara min oskyldiga pojk. KRAM KRAM KRAM!ENDENISE - a mama's story continues

Hur lågt får man sjunka?!!!Jag vet inte vad jag ska säga, är tom på ord. Hur kan DU som människa klanka ner på ett oskyldigt litet barn? Hur lågt får man sjunka? Vad har han gjort dig? Det värsta är att du är gammal nog att stava och därmed gammal nog att förstå vett och etikett. Wilgot kanske inte är "söt" i dina ögon, men ger det dig rätten att kalla honom ful? NEJ! Att säga att vi misslyckats med han? NEJ! I mina och Staffans ögon är han världens finaste, världens vackraste.

Att be OSS se över hans kost är bara så jävla respektlöst. Kalla ett litet barn, en människa för överviktig, jag förstår inte grejen? Ge upp för fan. Om du stör dig på det du ser och innehållet här i bloggen så kom fasiken inte tillbaka. Åtminstone, knip igen. Och GE FAN i mina barn. Varför ge sig på någon som inte kan försvara sig? Sjuka människa!


Just nu känner jag bara för att radera alla bilder på Wilgot & Lo, om ens fortsätta denna bloggresa. Även om det är en anonym SKIT JÄVLA människa så har den människan träffat den ömmaste punkten jag har, mina barn.

Förlåt för mina vackra ordval, men jag tyckte dom passade just nu.


Årets påskägg

innehöll världens goaste sötsak ♥ GLAD PÅSK från oss!

Vad är detta? Omgång 4Ni verkar gilla denna lilla tävling så vi kör på en till, jag personligen tycker det är jätte roligt :D
Det är apkul att fota, super skoj när folk gissar och det bästa av allt är att få dela med mig utav mina underbara läsare!


Kommentar nummer 3, 13 och 33 med rätt svar vinner en länk! :) och ÄRAN såklart!
Ledtråd ---> INGEN LEDTRÅD DENNA GÅNG! Ha're bra! Kramkalas!och vinnaren i påskens blogg blev - SARA! GRATTIS! Nu finns du i menyn fram till måndag!
Kika gärna in bloggen, det gör jag minst 1 gång om dagen :)

New in!Denna snygging hämtade vi ut i förrgår.
Helt underbar! Färgen är sådär gladblå och super snygg mot Wilgots blåa ögon.

Den verkar ha sålt slut nu för jag hittar den inte på Ellos längre.


Foton från igår

Såhär mysigt hade vi det igår och ingen var gladare än lilla Wilgot ♥
Loppan lånade Wilgots plats i vagnen och även hon gillade läget. Underbara dag, underbara skärtorsdag :)

PåskkärringarEfter att vi spenderat eftermiddagen utomhus så sprang vi in förvandlade oss till små kärringar. Nästan varenda unge på dagis var målad som en liten kärring och självklart så tyckte jag synd om min lilla prins som inte fått sig en målning i morse. Wilgot tyckte det var super kul. Tror han tyckte att mamma hade fått en knäpp som började måla honom i ansiktet fast man inte får göra det. Ni vet att måla, det ska man göra på papper ;) Mina söta små kärringar ♥

Har ni målat er till påskkärringar idag? Eller ja, barnen rättare sagt ;)

Vill du bli påskens blogg?

KLART vi ska köra en Påskens blogg! Eller hur?

Drar en vinnare i morgon (långfredag) och vinnaren får en plats i menyn fram till måndag!

Alla har chansen att vinna, även om du fått bli ett bloggtips här inne :)


 

Vinnarna i Mama Dancing - bert: boosses.blogg.se, lisaomaya.blogg.se och rocktjejensblogg.blogg.se

Vinnarna i Close Up blev - Foppatofflor: tenousness.blogg.se, lindamelissa.com, och Anna-Ellies mamma (fel bloggadress)


Här har ni iaf många bra bloggar att spana in :D Glad kärringdag önskar vi ♥

 


Dagens shoppingtips!

 

Påskerbjudande från Jollyroom!


2 syskonbilder från bebistiden


Två av dom första syskonbilderna.
Wilgot lyser stolthet och Lo ligger tryggt och sover hos sin bror. Kan inte bli vackrare? Ser ni hans stolthet? ♥

Tänkte framkalla förstoring någon utav dessa men kan inte riktigt bestämma mig om vilken jag gillar bäst. Båda är helt underbara på sitt lilla vis. Första verkligen lyser han av lycka och stolthet medan den andra så ser han sådär busig ut, precis som han är. Han tyckte det var så himla roligt när lilla syster rörde på benen. Både två talar sitt lilla minne om stunden då kameran åkte fram.

Vilken är er favorit av dessa två?En bild som ska bli förstoring.


Här var Lo bara 2 dagar gammal. Lilla skruttis, så liten och skrynklig. En nykläckt liten Loppa som precis anlänt hemma. Minns att Wilgot var så stolt över sin lillasyster, pussade och kramade dagen i enda. Fina Wilgot, fina Lo, mina fina ♥

Pink Purpel and GreyHar glömt att visa Wilgots nya coola mössa, visst är den snygg?
Passar utmärkt till hans mörkgråa jacka och hans rosa vantar :) Ingen är gladare än han ♥

Våffelmiddag

Idag slog vi på stort och lagade den mest avancerade middagen som finns, våfflor. För första gången på 8 dagar åt Wilgot mer än 5 tuggor, lite lugnande för mammas hjärta. Satt fin fint i magen i alla fall. Jag åt vaniljvåfflisar och pappa S & Wilgot åt våfflor med kardemumma. Alltid kul att variera smakerna på dessa godsaker. Men grädde och sylt är ett måste är hemma, i alla fall hos mig och Wilgot. Jag vill gärna ha dom välgräddade också, då är dom som godast! :D

Hur äter ni era våfflor? :)

Vad är detta? Omgång 3


Vad är det jag har fotat med close up filter?

Kommentar nummer 2, 13 och 42 med rätt svar vinner en länk så klart! :) och ÄRAN!

Vinnarna i gårdagens blev: norbergcaroline.blogg.se, myflowergirl.blogg.se och omdublundar-blogg.se GRATTIS ♥

Ledtråd --> Denna gummiliknande typ med med hål, kommer från ett proffs som gjort många mål! "Krokodiler" är ett av märkerna som gör dessa, men jag brukar köra med fake för det mesta ;)

Kul att ni gillar denna minitävling! Eftersom att jag tagit en paus i veckansblogg så är detta ett annat sätt att få synas :D Så vi kör med en omgång till för att roa er lite medan jag städar. Fönsterna ska få sig en omgång, likaså tvättmaskin och köket.. Sen ska älskade storebror hämtas från förskolan ♥ På det ska 2 paket hämtas ut, spännande :) Kram på er!

Instagram för Android!!Nu har det äntligen kommit, Instagram för oss med Andriod! HUR HÄRLIGT ÄR INTE DET? Som jag längtat ♥ Än finns det inte ute på market, min älskade syster hjälpte mig, tack för den sis! Hojta här om ni vill ha hjälp.

På instagram kommer det bjudas på lite andra foton än här i bloggen, ni får gärna följa oss där med :)


Om ni gillar Wordfeud och Draw something så heter jag ENDENISE där också.
Glöm bara inte att berätta vilka ni är som vill spela, så jag vet om det :)

Vad heter ni Instagram? :D

Gissa dansen - Mama dancing!HAHA förlåt men jag var tvungen. Det gäller att bjuda på sitt riktiga jag, eller hur? ;) This is meeee!

Men i alla fall, kan ni gissa vilken dans det är jag försöker dansa? hahah!
Samma sak här, kommentar nummer 1, 10 och 30 vinner länk och ÄRAN ♥

Ledtråd - Svensk tv-serie från år 1994 där vi får följa en liten gosse in i tonåren. Han rimmar på STJÄRT!


Nya tröjan - Dagens mama

Hur SNYGG? Just love it! En typsikt Denisetröja fast i nytt format - ala magtöja  :)
Blev så kär så jag köpte mig en till idag. Fast då blev det en med röda ränder. Blev lite suris då det inte fanns någon XS kvar men det lär väl inte vara så stor skillnad på XS och S? Eller?...Det är 100år sen jag köpte så små kläder haha.

Senare idag kommer the mamaaaa bjuda på sig själv, håll utkik ;) HAHA!

Glöm inte att tävla! och GISSA ;)

Vad är detta? Omgång 2Vi kör igen :D Vad är det jag har fotat med close up filter?
Kommentar nummer 1, 10 och 30 med rätt svar vinner en länk så klart! :) och ÄRAN ♥

Vinnarna presenteras i morgon!


Ledtråd --> "Docent DöD" nämner detta..

Vilken ögonfärg?

Som dom flesta vet har jag bruna ögon och trots att det är dominant fick Wilgot ljusa blåa ögon med vita stänk (så himla fina ögon). Fasiken tänkte jag, jag hade ju sett framför mig en brunögd liten pojk med blonda lockar. Staffan skratta sig lycklig över att Wilgot fick hans blåa ögon. Tiden gick och ut kom Lo. Nu är jag är (nästan) HELT säker på att hon får B R U N A ögon som sin mor. (Ja det vore ju kul att se sig själv i ETT av sina barn iaf haha)

För att jämföra barnen lite:


Här är dom lika gamla och redan då hade Wilgot sina blåa ögon med de vita lilla stänket i. Lo har inte alls lika blåa ögon, hon har mer grådassig och mörk med liiiite brunt i. Hon MÅSTE bara få bruna, så är det!

Vad tror ni?
(säääääg att ni tror som jag ha ha ha)

Ett stooooooort paket!

Förra veckan så fick jag ju reda på att vi vunnit 3000kr inne hos Jollyroom (weehooooo!!). Nu har vi beställt våra prylar och sammanlagt fick vi hela 20st produkter, jag tror jag svimmar! Har nog suttit i 3 timmar och valt ut, pappa S har fått bestämma och vi har velat fram och tillbaka. 3000kr är MYCKE pengar om man säger så. Vi tänkte först köpa en spjälsäng då Loppans börjar visa ålderdom men samtidigt så är det ju inge fel på den så det kändes lite onödigt. Så vi struntade i en ny.Här är lite av det vi beställt åt Wilgot. Ett påslakanset Zebra från Micki, ett påslakanset Orm från samma märke (Dessa söta är på rea just nu!), sötaste brödrosten och världens sötaste kakfat :D Han är ju inne i en "laga mat" period så jag tror att han kommer uppskatta dessa små sötsaker. Sen så älskar han djur så han lär sova gottis i dessa set :)

Haha undra hur det kommer se ut då vi ska hämta ut paketet? fniss!


New in!Hittade världens sötaste tröja till lilla Lo på Lindex. Dom hade fått en en massa nytt och snyggt! Ett par leoleggins fick också följa med till henne. Samt en liten elafantbody som jag hittade på rean.Jag var tvungen att köpa nya trosor till tant agda 90-röven. Tror jag gått ner 3 storlekar på rumpan alltså haha. Köpte även en tubis i spets samt en kort snygg tröja som var nedsatt till halva priset. Kap kap kap!Wilgot fick på fyllning av mjukisar samt en t-shirt. Än en gång, FASIKEN VAD DYRT DET ÄR MED KLÄÄÄÄDER.

För er som undrar varför jag bara köper kläder på lindex så ska jag förklara det. I vårt lilla centrum som ligger här där vi bor finns det bara lindex...och där går jag förbi var och varannan dag, lyckas aldrig bara gå förbi..utan jag hamnar alltid där inne..

Dont ask me, because i dont know why..Dagens mama in the webcam! Jag ser ju nästan lite ungdomlig ut (: Härligt härligt!

Idag är pappa S ledig och jag ska ta vara på tiden som innebängen. Det var underbart att se honom kliva innanför dörren igår, iih vilken lycka ♥ Kär på nytt eller något. Idag ska jag till läkarn, han ville kolla läget lite. Sen blir det veckohandling och familjemys :D

Nu ska jag göra något åt mitt morgonruffs till hår. Säger varje dag till mig själv - idag ska jag borsta håret. Men men lyssna på sig själv fungerar inte i alla lägen. Tror det var 2 veckor sen jag borstade genom hela håret (: Fy på mig va. Vilken sunk man har blivit om jag tänker efter. Förr så tvättade jag håret varje dag, fönade upp det och plattade, hade alltid utsläppt. Bar smink var eviga dag och kände mig alltid snygg. Nu har detta bara dalat. Nu har jag tvättat håret var tredje dag, bär alltid toffs och det var 2 veckor sen jag sminkade mig. Nej, fan. Nu får jag rycka upp mig ;) Klart man vill var en HOTMAMA, fniss.

Happiness ♥Det är ingen vanlig dag, för det är "idagkommerpappahem"-dag! Hurra hurra hurra ♥

Det är sådär lagom pirrigt i magen just nu. Små fjärilar som flyger omkring, nästan som när man är nykär. Snart är min guldklimp hemma igen, ingen är lyckligare än jag just nu. Kärlek är bra underbart det, vet ni det?

Vi har haft en JÄTTE bra dag idag. En såndär dag utan gnäll och gråt. Barnen har vart fantastiska genom hela dagen. Halv 11 imorse väcktes jag av en Wilgot som lekte i sitt rum, han lagade mat åt sina nallar den gullen. Upp och hoppa, fram med frulle och sen har Wilgot fått bestämma vad vi skulle göra. Det blev en del målande, matlagning och docklek. Vi avslutade dagen med ett bad och en nyklippt son. Det är med ett leende på läpparna jag avslutar denna helg som ensamstående. Nättarna har gått helt fantastiskt och Lo har faktiskt sovit mer än vad hon brukar. Vi har samsovit dessutom, mys pys.


"Vad är detta?" är avslutad, tyckte ni att det var en kul grej? :) Bra gissat allihopa iaf :D
Nummer 1, 15 och 25 med rätt svar blev: emiliasmor.blogg.se/, luciadesign.se, stinan.se

Egen tid med mammaJag och Wilgot hade en underbar eftermiddag igår. Medan Loppan sov så byggde vi en koja i Wilgots rum. Där inne så "sov" vi med alla nallar och nappar, vi lagde lite dinner, gjorde skuggfigurer och busade. Kojan rasade samman efter 1 timme och då hade vi myskalas på alla filtar och täcken istället. Vi hoppade som små grodor och skrattade av lycka. Efter 2 timmar såg det ut såhär i Wilgots rum. Vi avslutade vår eftermiddag med att INTE städa, istället satt vi oss i soffan och kikade på barnprogram innan det var dax att sova.

Älskar dessa stunder då jag kan ge allt till Wilgot, bara han, jag och leken. Det är verkligen urmysigt och det uppskattas SÅ mycket av Wilgot. Av mamma också för den delen :) ♥

1 april - En riktig lur dag


En bild från april 2011

Idag är det första april, dagen då man får se upp och tänka en extra gång. Dagen då dom flesta skojar till det och luras. Jag tycker det kan vara roligare att bli lurad på en annan dag än den dagen som fått lurar-stämpeln. Men ändå, det är ju himla skoj att luras, på RÄTT nivå. Jag har lyckas bli lurad några gånger men just nu kan jag inte komma på en endaste gång då mitt minne inte är på topp (pga deppet).

Men jag tänkte att ni skulle berätta om era 1 april minnen, har ni blivit lurade? Berätta gärna om någon gång ni minns lite extra. Eller är det ni LURAS? Berätta om ert bästa 1 april skämt! Dela mer  än gärna med er :)

Längtar tills den dagen Wilgot (och Lo) förstår innebörden av skämt, då ska det luras :D

RSS 2.0