Jag saknar..



En ny dag är kommen och nu är batterierna laddade.
Idag sjunger jag "faaar jag kan inte få upp min kokosnöt diddeledoo" istället för..."iiiiiingen förstår, hur dåååligt jag mår". Eller nåt..Åh jag måste se lejonkungen!

Igår var en jäkla pissdag och jag tror att allt handlar om att jag saknar. Jag saknar att ha pappa S hemma. Han är min andra hälft och det är väl självklart att man vill leva som en familj när man faktiskt är det. För mig är en gemensam middag höjden av lyx, något som bara händer då han är ledig. För andra är det något man gör varje dag. Jag vill också äta gemmensamma middagar, handla tillsammans, natta barnen tillsammans.. Jag önskar så innebängen att pappa S hittar ett nytt jobb med normala tider. Han fattas hos oss, hos mig, hos barnen. Sen är jag väldigt less och trött i allmänt just nu. Kroppen lever sitt egna liv och jag behöver bara hitta tillbaka. Längtar efter en dag då ögonen inte hänger ner till kina.

TACK TACK TACK
för alla kommentarer som trillat in i inlägget här nedan. Ni är så bäst, vet ni det? Det är skönt att det finns fler än jag som kämpar, även om jag önskar för er skull att det inte vore så. Tack återigen för alla kommentarer ♥

Bilden är från igår, under en av våra fina stunder. Det är TUR dom finns när det kommer pissdagar som igår ♥

Kommentarer
Postat av: Darya

Förstår verkligen att du känner som du gör. Jag vet inte hur jag skulle klara middagar och nattningar helt ensam så ofta som du gör! Du är en fantastisk mamma Denise!!!



Hoppas Staffan snart får bättre arbetstider så ni kan känna er som en "normal" familj. KRAM!!

2012-02-08 @ 11:59:13
URL: http://daryamk.blogspot.com
Postat av: Louise

Känner ingen de där "ensam" utbrotten. För du är inte ensam om att ha det så. Dock är min sambo arbetsnarkoman och har i sina gener från födseln att man ska jobba eller så måste det hända något hela jävla tiden. O ibland undrar jag om det inte hade varit lättare utan honom då man hade behövt bry sig om en mindre. För de gör mer "ont" såhär. Men man älskar ju honom så vad gör man inte?! Eller??



Stor kram till dig!

2012-02-08 @ 12:42:22
URL: http://lisnilsson.blogg.se/
Postat av: m a j a n

Sv: Det är skönt att höra att man inte är ensam! Hoppas att du får en toppen dag! Kram till dig.

2012-02-08 @ 12:44:23
URL: http://majan.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Isabella

Hoppas att det blir en bättre dag idag! Hoppas också att pappa S kan hitta ett bättre jobb, för allas skull!



Svar: Tack! :) Jag köpte den på en lokal blomsteraffär här i Gävle men den kan nog finnas på fler ställen om man googlar :)

2012-02-08 @ 12:48:21
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: Sofia - mamma till Amanda med lillasyster i magen

Min man har också ett jobb med knepiga tider och jag är ofta hemma med Amanda själv. Att äta middag tillsammans hela familjen på en vardag är LYX och jag blir så himla avis på andra pappor som kommer hem vid 16.30 och kan hjälpa till med alla kvällsbestyr och umgås med familjen som världens naturligaste grej. Kram till dig!

2012-02-08 @ 12:51:24
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Sandra

Styrkekramar till dig ♥

Skönt att det ändå känns lite bättre idag, trots att vardagen faktiskt är kvar. det är så himla lätt att ta saker för givet. att man äter tillsammans, nattar barnen o.s.v. vilket inte är en självklarhet för alla då det t.ex. är som för er att S jobbar lustiga tider.



Min M jobbar skift så ena veckan jobbar han dag och andra veckan kväll. Så när han har varit hemma de 10 dagarna vid förlossningen så blir detta en vardag för oss att jag halva dygnet är själv.

Jag vet inte hur mycket ensam du är men jag vill verkligen ge dig styrkekramar, förstår att det är jobbigt. Hela familjekänslan, dessa kvällar med familjemys och allt som vardagen hör till.. jag förstår att det är jobbigt.



Jag tänker på dig ♥

2012-02-08 @ 12:56:02
URL: http://vackramirakel.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jadu jag får inte ha denna pappa i lägenheten mer än 4 dagar i månaden vid middagsbordet eller hemma hos oss. Och många nätter gråter jag också för att dagen inte blev som den skulle, eller att jag har känslan av att man inte räcker till men vet du, de var som min mamma tröstade med igår "ingen mamma är perfekt även om vi tror att man ska vara de hela tiden". Önskar mig mycket av de du önskar och självklart håller jag tummarna för oss båda att vi får de vi önskar oss väldigt snart! :)

2012-02-08 @ 13:04:42
URL: http://rockferries.blogg.se/
Postat av: Melanie

Men kan ni inte ha det trots dom tiderna då menar du? Jobbar han helger också? Min sambo jobbar som Op-syrra så det är både dag/kväll/nätter och helger som gäller med olika arbetstider. Inte kul alla ggr, men det är ju så livet ser ut. Jag jobbar själv inom vården så när jag också ska börja jobba, så blir det ett pussel att få ihop allt....



Skönt att du känner att du får egentid ändå då. men ni kanske skulle ha barnvakt över en helg och göra något tillsammans bara ni två:) Brukar kännas bättre när man får lite tid tillsammans som par, utan barnen ibland.



Kram!

2012-02-08 @ 13:27:51
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Emmet

Så tråkigt :( Vad jobbar sambon din med egentligen, är han iväg hela dagarna och kvällarna? Min mor var ensamstående med mig, som var en livlig en när jag var liten...Förundras henne! Har inga barn än, väntar bl.a. pga sambon som alltid jobbar...Vill att han ska vara hemma mer när det är dags.

2012-02-08 @ 13:37:37
Postat av: Kim - Mamma till Victor & bebis i magen

Visst är det så, men någon gång kanske våra karlar får jobb på närmare håll eller med bättre tider? :) Vad jobbar han med S? Kram

2012-02-08 @ 13:44:48
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Lotta, Millebus & lill* i magen

jag förstår precis vad du menar. Här är det precis samma. Karln jobbar i sthlm och två-tre kvällar i veckan är jag ensam. Riktigt slitigt att behöva göra allt själv och riktigt underbart när mannen är hemma då vi som du sa, kan äta tillsammans, lägga barn och leka ihop. Det är verkligen guld värt! Kram på dig

2012-02-08 @ 14:08:44
URL: http://sessancharlotte.blogg.se/
Postat av: Angelica

usch jag lider med dig, och förstår att du saknar din andre hälft! :( Jobbar han borta helt i veckorna o är hemma på helger? jag har inte riktigt hängt med hur han jobbar



MAssa creeed till dig att du orkar vännen!

Du är stark, och man får ha sina skitdagar. Jag har en idag, är precis slut, och då har jag bara en unge att ta hand om !



Massa kramar! <3

2012-02-08 @ 14:17:23
URL: http://angelicasandberg.se/blogg
Postat av: Sandra

2012-02-08 @ 14:22:33
URL: http://shabbychicme.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej! Jag har klickat hem en sån där trådlös fjärrkontroll från sidan du tipsade om. Nu är jag dock totalt okunnig inom allt det där, men hur får man igång den haha?



Måste man ha nån speciell inställning på kameran? ;)

2012-02-08 @ 14:23:42
URL: http://shabbychicme.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Så fin bild på er :) Vardagsmys!

2012-02-08 @ 14:46:42
URL: http://emmashjartan.se/
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto

Jag förstår absolut att du känner som du gör.

Jag kan känna så och då har jag inget sådant där underbart förhållande som ni. Men jag "saknar" ändå att kunna dela alla små och stora stunder med någon annan. Man blir ju bara allmänt trött av att sköta allt själv.



Hoppas att din karl hittar något bättre jobb inom snar framtid för din skull. Kram!

2012-02-08 @ 15:13:54
URL: http://denize.se
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

usch låter trist att inte ens kunna sitta och äta middagen tillsammans :/ Vad har han för arbetstider? vad jobbar han med?

Hoppas denna dagen har varit lugnare. Ibland kan man få mer energi av glada låtar. Även barnen kan man ju hoppas blir lite gladare av det! Kram på dig

2012-02-08 @ 15:30:18
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Sandra

Gud så fin blogg du har! :-)

2012-02-08 @ 15:38:19
URL: http://tyskspets.blogg.se/
Postat av: Mickan (Gravid v. 33)

Lejonkungen är så bra. :)

Kan tänka mig att du saknar pappa S, jag håller tummarna att ni snart får mer tid tillsammans.



Kramar

2012-02-08 @ 15:59:57
URL: http://angel-like.com
Postat av: Cissi

Tur att dagen känns bättre! Förstår att du saknar en vardag tillsammans

2012-02-08 @ 16:19:15
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak

Underbar bild! :) Så levande. :)

2012-02-08 @ 18:03:27
URL: http://finest.se/sojkasframtid
Postat av: ENDENISE

SVAR TILL EMMET:

Han är oftast borta mellan 10-12 till 21-23, jobbar varannan helg och alla vardagar förutom måndag. Han jobbar inom handel och tiderna där är inge vidare! Förstår att du vill det, inge kul att ha dom borta ju. Kram

2012-02-08 @ 19:37:45
URL: http://endenise.se
Postat av: Linda

Söta du, låter som en tuff tid. Såklart att du vill ha din man hemma, hoppas han hittar ett jobb som stämmer med dina tider. Och hoppas du blir frisk snart så du kan få känna dig lite pigg igen. Varm kram Linda



PS. Vilken söt bild på er!!

2012-02-08 @ 20:55:15
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Hannah E

du är en supermorsa, du är bäst!! <3

2012-02-08 @ 21:04:48
Postat av: Elin - mamma till Alicia

Förstår att det är jobbigt att han jobbar borta.Hoppas det blir bättre tider såsmåningom.

Kram

2012-02-09 @ 13:47:29
URL: http://elinvictoria.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Lejonkungen är en bra film men inte en sådär tio gånger på raken sju dagar i veckan kan jag säga... haha.. :)

2012-02-10 @ 10:24:25
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0