Im so oversize



Får ständigt frågor om vart jag köper mina stora tröjor någonstans. Grejen är den att alla "stora" tröjor är köpta i oversize så dom är egentligen inte så stora. Vanliga simpla tröjor. HM är stället där jag hittat flest. Brukar alltid hitta någon när jag går in dit. Några av tröjorna är stora helt naturligt men då har jag tagit en storlek upp iaf. Nu är tröjorna lite väl stora med tanke på att jag väger 9kg mindre än vad jag brukar. Men det fungerar, tack och lov. Oversize passar verkligen i alla lägen, super! Nu måste jag dock lära mig att köpa i rätt storlek, jag är en sån människa som tror att jag är större än vad jag är. Jag provar sällan mina "baskläder" och kommer alltid hem med förstora kläder. "äsch, dom krymper i tvätten"...eller så gjorde dom inte det.

Äger ni oversizetröjor? Om ja, vart har ni hittat dom? :)

SISTA chansen att vinna en valfri barntavla, tävla HÄR! Dom är helt uuuuunderbara!

Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Viggo och Melker.

Så grymt snyggt med oversize och så grymt skönt :) Jag skulle behöva shoppa en massa nytt...

2012-01-18 @ 10:35:32
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Finns ju inget skönare än oversize tröjor nu när man är på smällen! löst och gött runt magen. Håller också med om att H&M har en massa bra, stora tröjor

2012-01-18 @ 11:18:46
URL: http://candydarling.shapemeup.se/
Postat av: Anonym

Ja jag köpte oversize en period, men jag vet inte om jag är så superförtjust.. det varierar! liiite oversize gillar jag, för heltajt känns passé med tanke på barnafödande och inte superfit form "längre".. Men jag klär gärna "ner" mig och har en fel syn på mig själv, det har jag också insett... Ser på foton att jag hade kunnat se helt annorlunda ut med mindre/annorlunda kläder...f örsöööööker inse & lära jag också!

2012-01-18 @ 12:10:03
URL: http://maiplu.se
Postat av: PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

Oh, jag har hört så olika om detta med förvärkar/sd. Har fått höra att förvärkar är en helt annan känsla! och mer en smärtande, för jag får mina SD, magen blir hård som sten. Utan att göra speciellt ont. Efter en stund kommer de såkallade 'förvärkarna?!' och de är som en molande & tryckande känsla! Magen blir hård, men inte på sammma sätt alls.



Tokigt de där! vilket fall, kände jag aldrig så med W. Lite konstigt hur olika det kan va! :)

Tack igen för ditt svar gumman.



Föresten! så fin Lo är, hon har ju inte mycket hormonplitar?? de kanske inte har kommit än! och alla kanske inte får det, eller lika mycket iallafall. W hade nästan heller knappt något, hon fick dom samma dag som vi sågs med Klara & alla, och försvann bara ett par dagar efteråt.



Kram! <3

2012-01-18 @ 12:10:39
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Postat av: Jenny - mamma till Milo och gravid med Liten ♥

Äger inga, tycker jag ser tjock ut i det även fast det bara är jag som tycker det haha :P

Har dock samma problem med kläder i rätt storlek. Kommer oftast hem med kläder i M när jag egentligen drar xs-s beroende på plagget. Tur att dom lite större kläderna kommer till användning nu när man är preggo haha :)

2012-01-18 @ 13:37:49
URL: http://jeennyulmheden.blogg.se/
Postat av: jennifer

på lager157s webbshop har jag beställt ifrån och är jättenöjd, har trekvartsärmade oversize tröjar som är underbara, här är länken till deras hemsida om du har lust att kika in:



http://shop.lager157.com/

2012-01-18 @ 15:17:23
URL: http://jennifercecilia.wordpress.com
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Älskar verkligen din stil.. jag har ingen stil och äger inte så mycket kläder känner jag...

2012-01-18 @ 16:18:03
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Annica

pga att jag är lite lagd åt det tjocka hållet så blir oversize som tält på mig. Ser ut som en elefant om jag har löst sittande kläder. Byxor i modell som sitter löst brukar smita åt runt min rumpa och lår :/

2012-01-18 @ 22:05:47
URL: http://nannica.se
Postat av: melinda - mamma till Nova

jag älskar oversizetröjor & går helst i baggyjeans!! bekvämt & snyggt tycker jag :)



jag har äntligen bytt blogg till blogg.se, men det där med design är ju hur knepigt som helst.. tänkte bara fråga dig vilket tema du har från början innan du börjar fixa och trixa :) tacksam för svar!! kram

2012-01-19 @ 14:11:05
URL: http://mamamel.blogg.se/
Postat av: italygirl

haha ja så fort jag såg denna bilden undrade jag vart du köpt tröjan hehe.

Ville eg bara säga vilket otroligt fin kropp du har efter två så fina barn :) på så fort tid oxo ser att dem e rätt små båda två.. ååh va jag längtar tills jag skaffar barn! :)

kramar fr italien!

2012-01-29 @ 10:56:41
URL: http://italygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0