Till er



Jag vill bara säga tack.
Tack för att ni finns där när jag behöver er, tack för alla råd och tips. Tack för alla fina ord, omtankar och ert stöd. TACK för att ni finns!


Det är en sån märklig känsla att över 1000st klickar sig in här varje dag och läser om just oss. Tar av sin egna dyrbara tid och skriver en kommentar och svarar på det jag undrar. För mig är det helt ofattbart, alltihop. Men det är så himla roligt, jag älskar det. Det känns ju faktiskt som om man är vänner på något vis, fast ändå inte. Man kommer varandra nära, läser om varandras dagar och på så sätt lär man känna varandra. Visst är bloggvärlden ganska underlig? Det är bra att den finns, det är bra att NI finns. Ni ska bara veta hur glad jag blir inombords varje gång jag loggar in och ser alla kommentarer som trillat in. Ni är så goa, vet ni det? Ni gör det roligt att blogga, utan er hade inte inte vart alls lika kul. Jag försöker svara på alla kommentarer men vissa dagar är det så himla mycket att svara på så då måste jag tyvärr lämna några åt sidan. Men det gör jag med sorg då jag ÄLSKAR att svara på det ni skriver. Jag älskar verkligen att blogga och så länge jag gör det så fortsätter jag. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa vår vardag.

Så tack fina underbara ni, ni är bäst ♥

En fråga jag ställer mig varje dag är VARFÖR. Varför tittar ni in här? Varför stannar ni kvar?
Kan ju passa på och fråga om det är något ni saknar i bloggen? Något ni vill se mer utav?

Nu ska jag gå och göra en flaska åt min lilla stoooora Loppa. Tänk att hon blir 2 månader om 2 veckor, helt galet. Att allt går fortare med barn nummer två har jag fått förklarat men såhär fort var jag inte beredd på. Dagarna flyger iväg, snart är januari förbi. Swooooosh sa det! Himmel och bananskal!





Kommentarer
Postat av: Emma

Började läsa din blogg i samma veva som Lo kom. Fastnade för att vi på något sätt var lika. Vi har barn i ungefär samma ålder och födda någorlunda samtidigt, iaf de två små.

Tycker att du resonerar och funderar på ett förnuftigt och hälsosamt sätt. Du döljer inte dina känslor och vad som är jobbigt i vardagen. Att allt inte är en dans på rosor och det uppskattas!! Det gör att du känns "nära" på något sätt och det gör att jag tittar in ett par gånger om dagen!

Fortsätt som du gör så har du isf garanterat kvar mig som läsare!!

2012-01-10 @ 20:19:03
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Sanna, Jolies mamma

Hittade hit genom malin&prinsessan och klickade in nån månad innan du fick Lo! Blev ju såklart nyfiken på när hon skulle kika ut så jag fortsatte titta in:) Du har en sån bra mix med allt jag gillar och verkar ha en vardag liknade min, därför har jag fastnat:) Kram!

2012-01-10 @ 20:19:16
URL: http://Ijoliesvarld.wordpress.com
Postat av: Sara - Mamma i Juni

Jag har läst din blogg länge och jag tycker om den för att du verkar vara en helt fantastisk människa och en underbar mamma till dina barn! Jag känner även att nu när jag själv är gravid får jag en massa bra tips :) stor kram på dig!

2012-01-10 @ 20:32:21
URL: http://frookensara.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag hamnade in på din blogg av en slump, läste lite och fastnade direkt. Går in varje morgon/kväll och läser din blogg. Det är roligt och följa din vardag, har en son i samma ålder som din, så det är kul och se om man är med om samma! Och något mer jag tycker om är att du inte bara skriver om allt bra utan att du visar ändå att det kan va uppochner ibland! Tack själv för en super blogg:)

2012-01-10 @ 20:32:29
URL: http://fourheartss.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Isabella

Jag älskar sättet du skriver på, att du är så öppen och ärlig!

2012-01-10 @ 20:32:36
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Varför? För att du verkar vara en helt underbar människa som skriver himla bra och tar otroliga bilder på sin söta familj. Man kan inte bli annat än glad när man klickar sig in här!

2012-01-10 @ 20:39:22
URL: http://lovingmylife.se
Postat av: Sofie

Usch, är ju så jobbigt när man hr sovit dåligt! Än så länge sover Ella fortfarande bra på natten, vaknar 2 o 5 för mat o sen kan hon sova hur länge som helst på morgonen om inte storebror hade väckt oss på morgonen ;)



Självklart så e det vår barns jämna ålder som fårmig att läsa här varje dag. Tycker det e kul att se o följa andras utveckling o se att vi går igenom smma sak både med storebror o lillasyster ;)

Det som får igång mig på morgonen är, tyvärr, ett glas cola. Ja vet, inget bra så ska snart sluta med denna last!

Ha en fin kväll!

2012-01-10 @ 20:42:45
URL: http://frkenblom.blogspot.com
Postat av: Erika

Bara för att din blogg är bäst!

Många bilder, trevliga tips och läsvärda texter så är det på topp :) allt det här har du ju redan med men ändå :D

2012-01-10 @ 20:42:56
Postat av: Lina Johansson

Jag gillar din blogg tokmycket..

Älskar dina bilder och sen skriver du ju om det käraste som finns - våra små <3

2012-01-10 @ 20:44:00
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Förvirrade Morsan

bloggvärlden är helknasig, man får massa nya vänner och "vänner" som det känns som man känner fast man aldrig har träffats...



Varför jag läser din blogg? det är en svår fråga att svara på, jag är extremt kräsen när jag väljer bloggar att läsa men jag har fastnat för din =) kanske för att du påminner lite om mig själv, eller för att du är så ärlig, eller ja... jag vet inte ;D men fortsätt på samma sätt så stannar jag iallafall kvar =)

2012-01-10 @ 20:44:42
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Jag tycker din blogg är så mysig och framförallt ÄKTA, det är de som får mig att fastna för bloggar :) Jag gillar inte "rosa moln" och "allt är perfekt" :)

2012-01-10 @ 20:50:21
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Helen

Jag snubblade in här av en slump . Förmodligen genom ATG du kommenterat någon av mina bloggar jag läser . Jag gillade din snygga design och tyckte det va kul att följa din graviditet . Nu läser jag allting men har varit dålig att kommentera tyvärr .

Nu när jag läst bloggen en stund gillar jag att du är så ärlig och verkar jordnära i dina inlägg.

Och jag kommer fortsätta läsa din blogg och gillar den som den är.

Kram

2012-01-10 @ 21:01:02
URL: http://Stenstromsbloggeria.se
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Jag kommer in här och läser för att det är en härlig blogg, jordnära och som är äkta utan att låtsas som att allt är som på rosa moln. Du låter oss lära känna dig och du ger respons tillbaka när man skriver något. Jag älskar den helt enkelt!

2012-01-10 @ 21:08:48
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

De är så läskigt när man tänker efter! Och ibland blir jag skrämd. De är så många som följer ens liv, och man vet knappt vilka hälften är!.. när någon kommer fram på stan så dunkar kroppen, samtidigt blir man så glad och varm! Att just denna person VÅGAR hälsa. Samtidigt.. Så är de farligt på nå vis också?



Men jag känner som du! Är så himla tacksam <3

Utan alla vet jag inte hur jag skulle få dagarna att gå..

2012-01-10 @ 21:11:53
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Postat av: elin

Jag gillar din blogg, om ja ska va ärlig är du den första bloggen jag klickar in hos om dagarna^^ Du är ärlig och du skriver riktigt bra, vissa bloggar som skriver rätt mycket orkar man inte läsa, men när du skriver så vill man bara läsa mer och mer! Jag beundrar din styrka, när det gäller dina barn och hur du hanterar "svåra" saker. Du inspirerar mig och är lite avis på dig, du har allt som man kan önska sig - en fin familj. Och dina bilder på dina otroligt söta barn är hur fina som helst och dem vill man bara se mer av :)

2012-01-10 @ 21:18:49
URL: http://eluw.blogg.se/
Postat av: elin - gravid

Jag följer din blogg för att jag tycker om din lättsamhet och öppenhet. Finner det väldigt intressant och spännande att följa ditt liv som mamma då jag själv blir mamma snart <:

2012-01-10 @ 21:26:14
URL: http://tenousness.blogg.se/
Postat av: Angelica

Bloggvärlden är minsann underbar :)



Jag stannar kvar för att jag tycker du har en mysig blogg, jag gillar att följa eran vardag :)

Och jag tycker om det du skriver om :D

Det är roligt att se hur livet som tvåbarns mamma är eftersom jag nu väntar nummer två, ser jag var jag har att vänta mig :D

Jag har kommit för att stanna ;)



Många kramar!

2012-01-10 @ 21:30:41
URL: http://angelicasandberg,se/blogg
Postat av: Viola 22årig tvåbarnsmamma

Ja det här med bloggar är märkligt, jag tycker alltid det blir så konstigt om någon man följt länge tex.slutar blogga, att någon vars liv man tagit del av i flera år kanske man försvinner. För det blir ju som ett slags vänförhållande som du säger :) Jag älskar det här bloggfenomenet :)

2012-01-10 @ 21:36:31
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Angelica

Sv;

okej, det är ju smart.. men hur övar man på det? :$



massa kramar till dig!

2012-01-10 @ 21:40:44
URL: http://angelicasandberg,se/blogg
Postat av: Johanna

Fastnade för att du var så sjukt snygg (är nu med) när du var gravid och jag var så avis, en annan som ut som en fet padda typ. Hahaha. Nä inte riktigt men nästan. ;)

Dessutom är bloggen så snygg och barnen så söta och det är massa fina bilder på dom. :)

2012-01-10 @ 21:44:25
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Tack själv - för att du delar med dig <3

2012-01-10 @ 21:50:02
URL: http://madeleines.se
Postat av: i min lilla lilla värld

Hej vännen.



Inte kikat in på ett tag, men ser att du slutat amma. Vad hände?

2012-01-10 @ 21:52:06
URL: http://saratilling.se
Postat av: hanna- mamma till Theodor

Jag hittade dig av en slump för några månader sen när jag själv väntade mitt barn. Fastnade för jag älskar hur du skriver och alla dina fina bilder. Du skriver inte "falska" saker, som att vara förälder är det lättaste i världen, utan du är ärlig och skriver när det är jobbigt. Vilket gör det lättare för mig som mamma att veta att det är fler som har dåliga och jobbiga dagar som förälder!

Så tack för din fina underbara blogg, jag kommer finnas kvar länge:)

2012-01-10 @ 22:02:01
URL: http://hannashusdjur.bloggplatsen.se
Postat av: Veralena

Jag kikar in här för att jag snart blir 2-barns mor jag med så det är intressant att följa er vardag och se hur livet kan se ut:)



Jag såg på en bild längre ner att det stod en spjälsäng inne på wilgots rum, sover Lo där inne också eller?

2012-01-10 @ 22:10:14
URL: http://vdeak.blogspot.com
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Oj vilken fråga! Många anledningar till att jag stannar kvar. Älskar din blogg.

Tycker det är skönt att läsa en blogg som inte förskönar och liksom blir mer som en dröm. Du har uppgångar och nedgångar! DU har oxå två små barn tätt. Känner igen mig i mycket du skriver!

Ja det är bara några av anledningar till att jag stannar kvar!

2012-01-10 @ 22:15:33
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Spanienfrugan

Jag tycker det är en vacker blogg. Gillar att titta på de fina bilderna bland annat :)

2012-01-10 @ 22:31:30
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/
Postat av: veralena

Ja, jag ser verkligen fram emot en till familjemedlem:) Blir spännande att se hur man ska tackla det livet och hur lång tid det tar att komma in i den vardagen. Hilding var ju så himla nöjd när han var bebis så man märkte knappt att man fått barn, allt bara funkade liksom:) Får se om vi har samma tur nu eller om man får ett barn som är raka motsatsen:)



Vi bytte till en stor säng idag till Hilding och vi är oroliga att han ska börja springa om nätterna han med men det känns så dumt att behöva köpa ytterligare en spjälsäng. Så vi får se hur det fungerar och i värsta fall får man la hitta en begagnad spjälsäng pm det blir mycket spring.

2012-01-10 @ 22:37:11
URL: http://vdeak.blogspot.com
Postat av: Fnulan

Men tänk så tacksamma alla är för att du låter oss ta del av ditt liv!

PUSS

Vilket vackert kort!!!!!!!!!!!!!!

2012-01-10 @ 22:46:20
URL: http://fnulan.se
Postat av: Anna

Jag sprang på din blogg för inte så längesedan och fastnade direkt, så mysig! Jag har en son som är 13 mån, och ska få ett till barn i April, så det är intressant att läsa hur det går för dig med två små, och att du är så ärlig:). Det är inte bara guld och gröna skogar..bara ibland:). Ha det bäst!

2012-01-10 @ 22:56:45
Postat av: ida , williams mamma

Åh , JAG älskar det du skriver , man lever sig in i din värld ! Jag har följt din blogg sen du va gravid med W ! :) och det skulle aldrig falla mig in att sluta läsa din blogg !! Kram till er från oss <3

2012-01-10 @ 23:17:28
Postat av: Erika

Kikar in här mycket för ditt fantastiska sätt och skriva, det är alltid lika spännande och läsa om era dagar tillsammans :) + att du är ärlig och skriver som det är, inget annat.



Ni får ha det bäst alla 4!

2012-01-10 @ 23:20:33
Postat av: Kristin- mamma till Milo

Du var den som inspirerade mig till att starta min blogg en dag i september och dina fotografier är otroligt vackra! Du verkar vara en redig tjej ( som vi säger på skånska ;) ), som tar dig igenom både roliga oc jobbiga dagar!Visst är det roligt folk vill följa en. Min blogg var från en början mest tillför de närmsta men har ca 300 läsare/ dag och det är verkligen jätteroligt! :) Du är en inspirerande tjej! Kram på dig

2012-01-10 @ 23:21:18
URL: http://minmilo.blogspot.com
Postat av: kristin- mamma till Milo

Kul att du kikar in hos mig med :)! Det uppskattas! Här är en redig tjej en som tar tag i saker och ting, är skötsam, duktig och har huvudet på skaft ;)

2012-01-11 @ 00:06:40
URL: http://minmilo.blogspot.com
Postat av: Annica

Jag läser din blogg av främst 2 anledningar; du har en massa snygga bilder plus att det är intressant att läsa en mamma-blogg då jag själv nyss fick barn. Känns mindre ensamt när man vet att även andra kämpar med barnskrik ;)

2012-01-11 @ 00:35:59
URL: http://nannica.se
Postat av: Anonym

Jag har följt din blogg sedan W var bebis, men sen har jag tappat bort följandet en period tror jag.. Men nu senaste året/halvåret har jag kollat flera ggr/dag.. Jag älskar KÄNSLAN i din blogg.. de skarpa bilderna med stark personlig känsla och mycket kärlek i fotandet.. Tips, att bloggen är levande och att man märker att du bryr dig om oss som läser. Det kan vara läckert med proffsiga bloggar, men när man aldrig får en svarskommentar eller märker att bloggaren inte bryr sig ett dyft om vem som läser.. då tröttnar åtminstone JAG.. Tack för att du har en så härlig blogg!!

2012-01-11 @ 04:56:03
URL: http://maiplu.se
Postat av: curlingmamman

För att du har enså varm och personlig blogg :) kram fina du

2012-01-11 @ 05:16:25
URL: http://blogg.amelia.se/curlingmamman/
Postat av: My - Mamma till Alma

Jag tror faktiskt att det är en rätt enkel anledning till att jag klickar in här. För att jag är nyfiken på vad fina familjen hittat på! Det är en oehört mysig och nära blogg! Keep it up!

2012-01-11 @ 07:24:15
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Jag började läsa din blogg för ett bra tag sedan pga att jag är gammal bekant med pappa S. Det måste ha varit ett litet tag efter ni fått Wilgot som jag började spana in då och då. Nu för tiden följer jag dig med Bloglovin och ser alltid fram emot nya inlägg. Jag tror att anledningen till varför jag och andra vill läsa din blogg är just pga hur inbjudande och trevlig du är. Man får känslan av att man känner dig, eller åtminstone så önskar man att man var bekant med dig. På så sätt så bryr man sig om hur det går och skrattar och suckar oroligt med dig. Jag jobbar personligen som webbutvecklare och designer och kan berömma dig ordentligt över den visuella inbjudningen med. Det är definitivt ytterligare en anledning till varför folk vill stanna till här. :)



Bamsekramar till dig och familjen! Trots att jag inte känner dig över huvudtaget så har jag med stolthet sett din blogg växa och det gör mig verkligen urlycklig att den får den uppmärksamhet den förtjänar. :)

2012-01-11 @ 07:39:29
Postat av: alexandra mamma till Tove och pysen i magen

oj har det redan gått 2 månader?? helt galet..

jag följer din blogg för jag gillar din ärlighet. och dina extremt fina bilder.. Man blir helt enkelt glad över att gå in och läsa här..



jag har ju följt dig sen du hade din andra blogg.. så jag är fast.. :)

2012-01-11 @ 07:59:51
URL: http://axdal.se
Postat av: Sandra

Vad lustigt låg och tänkte på det här med bloggar och det känns som om man känner personen man läser om för ngn natt sen! Det är lite läskigt men samtidigt kul! Funderade på att skriva om det igår men hann inte! :D



Jag tror att jag fastnar för bloggar där jag känner igen mig lite i personen eller att man iaf kan relatera på ngt sätt. Inte alls läst din länge men nu är jag helt fast! Sagt det förrut och säger det igen är så imponerad av dig! Hur mogen och driven du verkar vara för din ålder! Man blir inspirerad!

2012-01-11 @ 08:19:33
URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Postat av: Cissi

Trivs här, det känns hemtrevligt, du skriver på ett bra och vettigt sätt som känns ärligt och får mig att trivas!

2012-01-11 @ 08:23:15
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Melinda (Mamma till Melvin & Charlie)

Jag hamnade på din blogg av en slump och fastnade direkt! Mycket på grund av dina fina bilder och din ärliga och raka text!!

2012-01-11 @ 08:25:08
URL: http://melindahoglund.blogg.se/
Postat av: Linnéa & lilla Lo

Har läst din blogg sedan du väntade Wilgot, hade sedan en paus, vet ej varför och hittade tillbaka för ca ett år sedan!



Tycker din bloggen påminner lite om min, mycket bilder, familjen och vettiga inlägg. Känner mig hemma här, och det är roligt att klicka sin in, just för att designen är mysig och du har mkt bilder - det är viktigt för mig :)



Sedan har du också en otroligt fin familj och du verkar vara en kanontjej, du känns också väldigt ärlig (tyvärr så vet jag allt för många som inte alls är samma person i bloggen som de är i verkliga livet..).



Kram finis!

2012-01-11 @ 08:50:35
URL: http://linneaamandawikman.blogg.se/
Postat av: helena

jag tycker du tar fina bilder. Hade gärna velat se lite mer inredning, shopping, mat och recept :)

2012-01-11 @ 09:41:13
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Emma

La först märke till din blogg för att jag hittade dig genom en gammal kompis som väntade barn. Sen slutade jag läsa alla bloggar och sen helt plötsligt för ett par veckor sedan började jag läsa din blogg igen :) DU skriver bra och har fina bilder :)

2012-01-11 @ 09:55:42
URL: http://mammaemma.blogg.se/
Postat av: Sara

Hittade din blogg i samband med min graviditet och har hängt kvar för den ljusar upp min dag, fina bilder, fina texter och tips :) Och även jag är mamma nu, så man liksom knyter an till det på nå vis =)

2012-01-11 @ 10:04:04
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Älskar dina bilder och att du skriver så ärligt! :)



Har du fått mina mail?? :)

Kram

2012-01-11 @ 10:56:51
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag började läsa här efter du kommenterat ett par svängar i min blogg. Sen har jag stannat för jag känner igen mig själv i sättet du skriver på och jag tycker du har en varmt, inbjudande blogg :) På tal om något annat, är du nöjd med din syskonvagn? Jag väntar ju 2an redan nu och har börjat oroa mig för vagnen. Jag tror jag kommer tycka att en dubbel är för bred och en som är i nivåer för lång.... Klurigt, haha :)

2012-01-11 @ 10:59:02
URL: http://niomanadersvantan.wordpress.com
Postat av: Maja - mamma till Milo

Du verkar vara en helgullig tjej. Jag tycker om sättet du skriver på, bilderna du tar, en toppen blogg helt enkelt! :) hehe

2012-01-11 @ 11:23:01
URL: http://milovaldemar.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Vi gick på samma gymnasium. Du gick i klassen under.

Fick höra av en av dina klasskompisar/gemensam vän att du väntade barn. Började läsa din blogg då. Mycket trevlig läsning!

2012-01-11 @ 12:50:43
URL: http://hejlinda.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kom hit när jag sökte på mamma-bloggar, ungefär ett år sedan. Du tar helt fantastiska bilder på dina små fina barn. Jag vill se mer videos! Kramisar

2012-01-11 @ 13:07:58
Postat av: Alabamasthlm

Hittade hit efter att själv blivit gravid och stannar kvar för att jag tycker du skriver bra, har superfina bilder och ett ärligt sätt att blogga! Du känns snäll och genuin och så har du fina barn!



Kram

2012-01-11 @ 14:04:48
URL: http://www.alabamasthlm.se/
Postat av: Marie

Jag tycker om att du uppdaterar ofta så det alltid finns ett nytt inlägg att läsa, dessutom har du fina bilder!

2012-01-11 @ 15:24:33
URL: http://livetotelltheworld.blogspot.com
Postat av: M.J

Hej! Jag brukar inte kommentera någon bloggares inlägg men kände att du förtjänade en kommentar. Du verkar vara så himla ärlig, framförallt för dig själv, men även för dina läsare. Du målar inte upp någon drömvärld utan visar att du är en människa som egentligen är som vilken människa som helst. Jag tror det är därför jag stannar! Du är dig själv och spelar inte apa för någon och jag tycker du ska fortsätta i den stilen. Det kan vara lätt att tappa bort sig själv i offentliga sammanhang. Stå på dig :)

2012-01-11 @ 21:58:13
Postat av: Sanna, mamma till Liam och Saga

JaG har följt din vardag sedan Wilgot ( och Liam ) var ett litet frö. Nu har vi två barn var i samma ålder och jag tyckerdet är jättekul att följa er vardag då den är lik vår. Har inga nära vänner med barn, vilket gör det "viktigt" att ha någon man kan fråga om saker och som förstår hur det är med två små.

Hoppas att du fortsätter att blogga lääänge :)

2012-01-11 @ 22:51:15
URL: http://sansai.blogg.se/
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

Så bra skrivit, kunde lika väl varit jag själva. Känner precis likadant! Jag gillar bloggar som uppdaterar mycket, lägger ut bilder till varje inlägg, skriver om sin vardag och som tar sig tid att gå in på läsarens blogg och svara tillbaka och inte lämna ett svar i sin egen blogg i hopp om att den kommer tillbaka och läser...

2012-01-11 @ 23:25:23
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: iHusvagn - Nu är vi fyra för nu är Milo här!

För att du skriver fint och tar fina bilder och uppdaterar ofta ;)



Hur kommer det sig att du ger flaska? Har du slutat amma? Blev det problem? Kompletterar du med flaska?

2012-01-12 @ 03:50:06
URL: http://www.ihusvagn.se
Postat av: Elin och Minirenen

Jag bara älskar din blogg eftersom du verkar ärlig och säger som det är, skriker barnen hela dagen så skriver du det, men din ton blir aldrig bitter som många andras kan bli. Man blir peppad varje dag. Jag som är lite äldre än dig och bara har en liten kille känner att det är inspirerande att läsa om sig och ert liv.

Jag älskar bilderna och tackar ödmjukast för redigeringsinlägget. Om det finns möjlighet så gärna fler sådana eller framförallt vilka inställningar du använder på kameran, använder du belysning/blixt/ lång slutartid m.m?

Kram Elin

2012-01-12 @ 08:14:24
URL: http://minirenen.blogg.se/
Postat av: mary

Jag följer din blogg bara för jag tycker dina bilder är fantastiska , du har verkligen talang för foto :) Och du verkar vara en helt underbar människa .. varför jag stannar kvar här på bloggen och kollar den varje dag är för att du verkar som sagt vara en härlig människa , och dina bilder :)

Du är ärlig och skriver precis hur du kännner och det är jätte bra :) Skulle vara kul att lära känna dig mer, prata med dig mer :) kraam

2012-01-27 @ 11:19:42
URL: http://maryphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0