Vår nyårsafton ♥



Dagen började med kaos - En liten Loppa som fick sin värsta skrikattack hittills, hon skrek sig hes i 2 timmar. Aj aj vad mitt mammahjärta gjorde ont. Wilgot blev super super ledsen och jag kände bara för att släppa allt och ge upp. Jag tycket så synd om min storskrutt som blev lidande. Han skällde på mig hela tiden och bad om att jag skulle vara med honom :( USCH! Men vi tog oss ut till slut och Lo´s mage lugnande ner sig under kvällen. Tack!

Vi begav oss i allafall hem till barnens morfar för en 3 rätters och massa bus. Barnen var överallt och ingenstans, det var verkligen barnens nyårsafton, precis som det ska vara. Vi fick avnjuta en förätt med skagenröra (heeey jag äter ju inte det så jag knaprade på barnsmörgåsarna istället), en varmrätt bestående av hasselbackspotatis, fläskytterfilé och en sås av guld. Till efterätt fick vi en marängtårta som var det bästa på länge.

Wilgot charmade brallan av alla som var där, mammas stolthet. Han är så fin och snäll när det är andra människor runt omkring oss. Han verkligen älskar det! Han är inte det minsta blyg den där killen och det känns så himla bra att han känner sig trygg hos människor som han aldrig träffat förut (var ju mer personer än morfar där). Jag hoppas innerligt att Lo blir likadan :)

Vad tyckte Wilgot om raketerna då?
Vid 21 så klädde alla på sig och gick ut för att smälla av några raketer. Wilgot var till en början ganska intresserad men ju mer det pangade dessto mer läskigt blev det. Tillslut tog pappa Staffan in honom till mig och Lo som väntade inomhus. Han la sig i soffan bredvid oss och talade om att det pangade och att det var aj aj. Tror han försökte berätta att det var lite läskigt, att han blev rädd. När vi sedan gick hem så ville han absolut inte se när raketerna smällde och gömde sig i sin huva på jackan. Mammas lilla dåå ♥ Igår var första gången Wilgot bad om att få gå och sova. Gullis! Han var så trött stackarn. Vi begav oss hemåt runt 22 och skrutt somnade så fort han hamnade i sängen. Lo var vaken och lugn hela kvällen efter magen lugnat ner sig. Hon ville inte somna förrens kl 01, tokunge. Hon tar igen det idag om man säger så haha.

Kameran glömdes helt bort då det var full rulle hela tiden. Lite synd men sånt är livet :D Nu välkommnar vi 2012 ♥

Hur reagerade era barn på raketerna?

Kommentarer
Postat av: Ida - mamma till Isabella

Isabella blev inte alls rädd som jag trodde utan hon tyckte mest att det var spännande och fascinerande :)

2012-01-01 @ 13:41:38
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: ylva

SV: Massa gott nytt på dig och hela familjen! Hoppas ni hade ett riktigt mysigt nyår det låter som det iaf :) Tack så mycket :D Kram på er!

2012-01-01 @ 13:45:29
URL: http://mammaylvis.blogg.se/
Postat av: Moa - Nybliven mamma till Ella ♡

mysiga bilder :) God fortsättning till dig med!



Förresten har du hört hur det blev med min vinst på rutstore? : ) Kram

2012-01-01 @ 14:31:11
URL: http://FUCKINGPOSERS.SE
Postat av: M

Hej och gott nytt



Du ar en donkey? Kan du skriva några rader om hur du upplever den. Din son verkar rätt stor och får antagligen plats i den : )



Har hittat en donkey på blocket som jag är sugen på men behöver mer än bilder. Har en CAM idag och pojke är 8 mån och syskon väntas i Juli!



Ha en bra dag!

2012-01-01 @ 14:42:00
Postat av: Anonym

Hoppas du får en fin början på nya året:)

2012-01-01 @ 14:43:44
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Marie

Gott nytt år! Ni verkar ha haft en mysig nyårsafton! kram

2012-01-01 @ 14:45:09
URL: http://livetotelltheworld.blogspot.com
Postat av: Hanna

Theodor somnade vid halv elva och sov igenom alla raketer! Trodde han skulle vakna, för gud som det lät, men min lilla plutt sov så gott :)

2012-01-01 @ 14:46:38
URL: http://hannashusdjur.bloggplatsen.se
Postat av: elin

Sv: Detsamma! :)

2012-01-01 @ 14:55:23
URL: http://eluw.blogg.se/
Postat av: Annica

Vi hade ett par vänner hemma hos oss på nyår, de hade även med sig sin dotter som snart fyller 3 år. Kändes gött att ibland få lägga Kitty i någon annans famn så att jag och maken kunde få äta middag tillsammans :) Kitty sov och reagerade inte det minsta när alla raketer fyrades av. Vännernas dotter var mest fascinerad över alla fina färger på himlen :)

2012-01-01 @ 15:08:50
URL: http://nannica.se
Postat av: Tina

Vad mysigt ni verkar haft det. Wilgot verkar ju vara en uuuurgo liten kille! Sötis han är som gömde sig i sin luva! Go. Hoppas Lo´s mage bättrar på sig snart! Är det kolik hon har?



Vår lilla kille brydde sig inte så mycket om raketerna eftersom han nog är lite liten, men han hade däremot den värsta skrikattacken i sitt liv han med. Han har visst gått och dragit på sig en ordentlig förkylning med en rejäl hosta och den slog till ordentligt igår kväll. Så typiskt när man inte är hemma i sin trygga vrå för där kan man hantera en sån ledsen bebis så mycket bättre än när man är borta.Man känner sig ju aldrig riktigt lika avslappnad då och man har inte sina vanliga saker omkring sig. Så det var lite tufft med en sån ledsen liten kille och vi blev så oroliga för honom eftersom han verkade ha så ont. Men på en alvedon-supp somnade han i alla fall gott vid 22 tiden så vi hann mysa lite med de andra gästerna :)



Tack för det fina bloggtipset förresten. Det var verkligen en fin blogg som jag kommer fortsätta kika in på. Gott nytt år på er! Kram/Tina

2012-01-01 @ 15:11:15
URL: http://tinaspinaler.blogg.se/
Postat av: Alfva - i preggoland!

Ungefär som Wilgot. Roligt först, sen var det snarare "mamma, massa pang ute. jäääskigt. låter massa mamma". Fast ändå ville hon såklart titta mer och mer!



Gott Nytt på er med! :)

2012-01-01 @ 15:14:38
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

God fortsättning snygglo!

2012-01-01 @ 15:39:50
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: JOLINE&MIO

Hatar taostskagen jag med. Så alltid vid sånna här högtider sitter jag utan och tittar på. Eller knaprar på mitt vitlöksbröd.



Det borde komma en annan förrätts-evolution snart. Toastskagen har ju varit med ett tag nu... Alldeles förlänge, om du frågar mig! - Du frågade visserligen inte, men jag säger ju det ändå ;) Haha!



Men den andra maten såg himla trevlig ut :) God fortsättning.

2012-01-01 @ 16:16:38
URL: http://familyforever.se
Postat av: iHusvagn - Blir det bebis idag?

Mysigt, och vilken god mat! Jobbigt att Lo har sånt besvär med magen. Hoppas det ger med sig snart.



Vi stannade hemma och jag gick och lade mig med Lilla N vid åttatiden så det blev ingen nyårsskålning, haha.

Tur det, för det verkar som det blir bebis idag :D

2012-01-01 @ 16:55:27
URL: http://www.ihusvagn.se
Postat av: iHusvagn - Blir det bebis idag?

Mysigt, och vilken god mat! Jobbigt att Lo har sånt besvär med magen. Hoppas det ger med sig snart.



Vi stannade hemma och jag gick och lade mig med Lilla N vid åttatiden så det blev ingen nyårsskålning, haha.

Tur det, för det verkar som det blir bebis idag :D

2012-01-01 @ 16:55:42
URL: http://www.ihusvagn.se
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

Gott nytt år till er också! Hoppas att 2012 blir ett underbart år :)



KRAM

2012-01-01 @ 18:42:30
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Sandra

Och ett gott nytt år till er från oss! :)

2012-01-01 @ 18:55:24
URL: http://iminverklighet.blogg.se/
Postat av: Elli

Vilken härlig nyårsafton ni verkar haft!



Våran 9-månaders somnade i mormors famn när det smällde som mest. 2-åringen var bara tyst och tittade, hon brydde sig knappt. 8-åringen blev livrädd och grät hysteriskt. Vi sköt inga raketer själva, utan såg bara på håll :)



2012-01-01 @ 19:06:18
URL: http://ellisdag.blogg.se/
Postat av: Angelica

Låter som ni hade en trevlig gårdag :-)



Sv:Tack så jättemycket och ett stort tack för hjälpen :-) Gott nytt år

2012-01-01 @ 19:16:50
URL: http://www.lifeofanangel.se
Postat av: Hannah

Min 3 veckor gamla dotter hängde vid tutten heeeela tiden medan jag stod och tittade på alla fyrverkerier i balkongfönstret. Struntade fullständingt i alla smällar utanför, slängde ett getöga då det blinkade som mest ute på gatan bara, annars var det bara mat som gällde för henne. :) Nästa nyårsafton blir nog annorlunda.

2012-01-01 @ 19:19:10
URL: http://hanshis.blogspot.com
Postat av: Isabell

Ett gott nytt år till er =)

Min lilla kille på 9 månader sov sig igenom alla raketerna, han låg i sin vagn med mössa och hörselkåpor. Tror att han var riktigt trött då vi lät honom vara vaken så länge han orkade.

Kram

2012-01-01 @ 19:23:17
URL: http://blogg.mama.nu/isabella
Postat av: Cissi

Det gick bra med Emma och smällarna, lite förvirrat och nyvaket, men sen blev hon jätteglad och ville ha mer pang när det väl började avta... ;)

2012-01-01 @ 19:28:15
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: jennifer

bebis i magen vaknade av raketerna och tryckte av en karatespark mot naveln ;) antar att hon inte gillade dem. fint att se att ni hade ett bra nyår ändå!

2012-01-01 @ 19:52:21
URL: http://jennifermedj.blogg.se/
Postat av: alexandra mamma till Tove och pysen i magen

Gott nytt år på dig.. :)



3 rätters vilken lyx :)



Tove hon tycker inte alls om raketer och smällarna.. Hon ogillar ju dock inte höga och plötsliga ljud efter renoveringarna i våran trapp.. :(

men hon lyckades somna utan problem trotts alla galningar på våran gård..

2012-01-01 @ 20:07:52
URL: http://axdal.se
Postat av: Theresé

Hej, först måste jag säga att jag har följt din blogg ngn månad nu.. Å det är likakul varje gång. jag har precis börjat blogga å är inte så haj på det här ;) nu när jag väntar mitt första barn och ska va ledig å allt så ska jag ge det ett rejält försök;) eftersom jag ständigt läser andras bloggar... jag läste för nån månad sen att du kan fixa headers osv till bloggar.. hur mkt tar du för det? Ha det bra å gott nytt år. Kramar från mig

2012-01-01 @ 20:55:25
URL: http://herewithme.blogg.se/
Postat av: Emma

Myspys-afton verkar ni ha haft!

Viktor var ute och tittade några minuter men sedan så ville han in. Kikade dock lite genom fönstret men han var inte så imponerad...

2012-01-01 @ 21:19:15
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Så god maten ser ut! Gott nytt år! :)

2012-01-01 @ 21:37:43
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Elin

Det lät som en jobbig start, men vad skönt att det lugnade ner sig på kvällen och att ni fick en mysig nyårsafton! Alva hade redan somnat när raketerna började, jag var säker på att hon skulle vakna och bli rädd men hon sov som en stock som tur var :) Gott nytt år på er! kram

2012-01-01 @ 21:54:36
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Tessan

Elias blev inte alls rädd, han sov sig igenom i stort sett hela kvällen :)

2012-01-02 @ 05:00:17
URL: http://eliasmamma.blogg.se/
Postat av: Martina

Ja våra två småttingar hade nog grinat illa om de hade varit vakna, men de höll ut till runt 23.00 och sov som två stockar..! Nästa år skall vi hålla i ett nyårsfirande och satsar då på kom loy!

God fortsättning



mvh Martina

2012-01-02 @ 09:44:06
URL: http://marland.blogg.se/
Postat av: Lina

Meeen vad glad jag blir :) Och ska du säga som alltid bjuder på en massa fina bilder.



Mysig nyårsafton ni såg ut att ha! Vår blev också väldigt lugn.

2012-01-02 @ 09:57:45
URL: http://linakrantz.se
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Vi firade hos mina föräldrar och körde hem strax efter elva faktikst... Så barnen sov genom raketerna.

Sambon var ute med Casper och smällde ett par lite innan på kvällen och han tyckte nog det var lite fräckt men samtidigt lite läskigt :)

2012-01-02 @ 10:06:08
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hej och God fortsättning!

Theo somnade precis innan tolvslaget, men var ju en hel del raketer innan dess och dessa reagerade han inte på överhuvudtaget. Tror att han är lite för liten än för att förstå :-) Nästa år blir det nog mer intressant!

2012-01-02 @ 10:46:34
URL: http://bemlan.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Oj så mycket god mat! Hoppas ni fick en mysig nyårsafton :D

2012-01-02 @ 11:38:39
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

härliga bilder

2012-01-02 @ 12:06:27
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: felicia-

ser gott ut!

2012-01-02 @ 12:19:36
URL: http://whofelicia.blogg.se/
Postat av: Linnea - mamma till Freja

Freja somnade vid 21.30-tiden och vaknade inte när dom sköt raketer. =)

2012-01-02 @ 12:23:12
URL: http://biidrottningen.blogg.se/
Postat av: Junitjej

GOTT NYTT ÅR!

2012-01-02 @ 17:47:05
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bekah

sv: Tack så mycket!! =)

Det är en riktig omställning..

Teela 4 dagar gammal som som en stock i vagnen, visserligen inomhus men med balkongdörren öppen! :)

Hur är det mer er?

2012-01-02 @ 23:15:45
URL: http://bekahbus.blogg.se/
Postat av: Sophie

Hej,

Hajade till lite när ja såg att din lille pojk heter precis som vår - Wilgot. Ganska ovanligt än så länge å superfint! :-)

Vår lille 5 månaders skrutt sov sig igenom alla raketer men hans 4-åriga syrra höll sig vaken å såg på allt med sina stora blå. Det tog dock inte mer än 2 minuter efter att sista raketen hade avfyrats innan hon somnade sött på golvet under en filt! :-)

God Fortsättning!

2012-01-03 @ 16:44:47
URL: http://sophieshus.blogg.se/
Postat av: Um Maymona

mina barn hade typ ingen reaktion alls, dem sov ju som vanligt på kvällen. det som pangade på eftermiddagen var som att ingen hörde..! =) haha

2012-01-19 @ 09:18:17
URL: http://ikiwiberries.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0