VB- Hej hej, hemskt mycket hej.

Man hör nästan ingenting jag vet ;)

Willepille är söt iaf :)


Varför alltid jag?

Jag och mina "problem", here we go again.

Jag har nu i en veckas (lite mer) tid haft ont i vad jag tror är en äggledare/äggstock. Får ont i båda två efter varje tantröd men oftast så håller det bara i sig i 1-2 dagar. Denna gång har vart otroligt plågsam och är fortfarande. Varje gång jag ställer mig upp hugger det till, liksaså ifall jag böjer mig fram/bak. Jag har känningar hela tiden, ibland mer och ibland mindre. Ibland känns det som att det krampar till och jag blir illamånede av själva känslan. Vi har mycket problem med dessa små mojänger i min släkt, på båda sidorna. Så jag fruktar självklart det värsta.. Dels för att det inte skulle förvåna mig samt om det nu inte skulle vara det "värsta" så blir man dubbelt så glad :) Nåväl, på torsdag ska jag på undersökning. Skulle ha ringt för länge sen men tar man allt med en klackspark så glöms det lätt.. Man tänker "äh, skit samma det är ju ändå inget.." eller "Jag väntar och ser tills nästa gång..." och sen fortsätter det så.. Speciellt om man är som jag, åker på allt jämt och ständigt. Man orkar inte ta tag i saker och sen blir det bara ännu värre tillslut. Jag är dock inte riktigt säkert om det är just äggstocken/ledaren eftersom att det ibland gör ont i ett större område. Men vad mer kan man göra än att kolla upp det.

Förstår ifall ni tror att jag är hypokondriker, det skulle jag också tro. Det är fan alltid något och jag är troligt trött på det. Hade jag trott på gud hade jag vetat att jag syndat och därför blitt straffad.. Men ja, någon gud finns inte i mitt liv så jag kör på att jag får ett friskare liv sen eller nåt haha.

Ni håller väl tummarna med mig iaf?

Skjut migFick nyss reda på att min design ser helt knasig ut i andra webbläsare än firefox. Det var det sista jag ville just nu haha. Jag skyller det på "copy caten" hähä..  Ska lösas så småning i promise!. Fram tills dess, skjut mig. Nejdå, men framtill dess så får ni gärna säga hur ni ser den.. Är menyn där den ska vara för er eller har den hoppat under själva bloggen?

Idag har det vart vilat på menyn. Har myst en massa med W och busat i det tempot jag klarar av, typ stillasittandes haha. Vi åt en god frukost bestående av vörtbröd med pålägg, mums! Nu är julen nära :) Imorgon är det back to work som gäller. Även om jag fortfarnde är tjock i snoken så får det gå på något vis. Need money!

Pepparkakshus - check!


HAHAHAHA! Det ända jag tänker på när jag ser detta hus är - Slaffs slaffs, FAIL!.
Men nu har vi iaf ett pepparkakshus :D

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och ta det lugnt. Är fortfarande genom förkyld :(

Operation pepparkakshus


Kan ju säga att vi började med att faila. Ena taket gick av på mitten haha. Nåväl, vi får iaf lite adventsmys och det är väl de som är huvudsaken. Resultatet får ni senare :)

När brukar ni göra pepparkakshus?

hundrafemtioelfte gången idag.

Idag umgås jag med näsdukarna. Det bokstavligen rinner ur näsan, konstant. Ifall ni ville veta. Här istter jag med en papperstuss i vardea näsa och inväntar näsa nysning som bör komma om sisådär en minut. Jag har verkligen nyst konstant sen vi klev upp i morse vid 10. Hallelujha.

Idag får det bli en hemkörd pizza till middag. Mums! Eller vänta här nu.. mitt smaksinne är borta så det blir nog inte så mumsigt haha :) Nåväl.. Det blir inte rolgiare än såhär, tyvärr.

Fredags...nys?

Arbetsdagen flöt på väldigt bra, fort gick det. Glömde till och med bort fikarasten och det händer då int ofta ;) Snörvel och nysningar har följt med hela dagen. Har haft pytte feber, sådär så man blir lite yrslig och stonkig haha. Än så länge håller den sig där och förhoppningsvis så går den inte upp. Hela familjen är förlylda just nu. Jag åker alltid på allt.. Fast det senaste året har jag klarat mig ifrån att ligga däckad iaf så det får man tacka för :)

Nu blir det lite fredagsmys, eller fredagsnys :)


sv till linnea som skrev att jag alltid är sjuk..
Japp Linnea, jag åker på allt och jag är jäkligt trött på det. Men så har det alltid vart, enda från födseln. Dock har det blitt mycket bättre på mina "äldre" dagar :)

Here i am!

Internet har vart ur funktion sen igår, därav ingen updatering :) Har jobbat hela dagen idag och ska göra desamma imorgon sen är det äääääntligen helg, en ledig sådan :) Idag rullade pengarna in också, yey :) Dock så sitter jag är med världens frossa, huduvvärk och kill i näsan så jag undrar om inte förkylningen är nära. Hoppas hoppas att den inte bryter ut eller om den gör det så får den fane mig vänta till imorgon eftermiddag efter jobbet :)

Nåväl, jag ska upp snart. Time to sleep! Kram!

Ahaaa, det var tandsprickning.


Wilgot håller på att få kindtänder, stackarn. Därav alla skitblöjor och den höga febern. 1 har redan ploppat ut, 3 to go. Tur att dessa mjölktänder bara ploppar ut en gång. Kan ju säga att jag HAAAATAR dom. Dessa skitblöjor som blir i samband med tandsprickning rinner över, kladdar ner och gör så att tvättmaskin måste gå stup i kvarten.. mm i LÖÖÖVE it.

Lider era barn av tandsprickningarna?


Idag är det ingen vanlig dag..

för det är Wilgots pappas födelsedag, hurra hurra hurra!


Saker som gör mig galen (del2)

När jag kommer hem och det ser förjävligt ut.

När jag kommer hem efter en arbetsdag så förväntar jag mig alltid att det ska vara undanplockat och fint. Nu menar jag inte storstädning utan bara lite undanplockning av disk, leksaker samt en doft av nytvättat. Men tyvärr TYVÄRR så är det inte alltid så. Karln har minst 10 timmar på sig att göra något som tar MAX 30 min..Oftast så är allt gjort, men halvhjärtat. Med det menar jag lite disk kvar här, lite kläder och leksaker här och tvätten är tvättad men inte hängd.. Detta gör mig TOKIG.. Men det slutar ändå med att jag skrattar åt det, jag förstår inte. Det är komiskt. Hur man kan gå förbi samma disk minst 10 gånger samma dag utan att tänka "fan vad det ser ut" eller "nu ska jag ta undan de här"... KARLAR! Åh dessa karlar! Kan man köpa städmani på burk? Isåfall vill jag ha några stycken! Men vad gör detta egentligen, älskar honom iaf (: Men lite mer helhjärtad städning skulle int skada haha..morr!

Håller ni med eller håller ni inte med?

Waka waka frukost


"dää" är radion :)

Guuuu vad jag älskar denna gullis! ♥

(glöm inte att välja 1080p för bästa kvalité)


Livet före mammalivet (del3)

Gymnasiet i den nygamla stadan Stockholm.

Jag beslöt mig att börja om gymnasiet, jag ville gå barn och fritid istället.

Första året:
Detta år är jag inte lycklig, bara på ytan. Jag ler, skrattar och tjoar men innerst inne så mår jag inte bra. Detta visste jag inte då, det är sånt som kommit i efterhand. Nåväl, jag bestämmer mig för att flytta hem till pappa. Det var närmare skolan och vi hade ju inte sätts allt för mycket under tonåren. Jag börjar spela cs, dag som natt. Jag skaffar ny pojkvän i tron om att jag ska glömma den andra, nya vänner och glömmer bort "mitt förra liv" Jag skolkar, sitter hemma och spelar dator och går upp i vikt. Så här fortsätter det. Året ut. Mina betyg blir skit pga skolk och det ångrar jag än idag. Fasiken! Detta år vet jag inte vad jag tänkte på, jag var nog inte helt mig själv. Jag lyssnade inte på mig själv och jag gjorde inte som jag själv ville.. Jag hade sjukt dåligt samtvete över att jag inte hörde av mig och hälsa på mina två bästa vänner från Oxelösund, Hannah & Ida.

Sommarlovet till 2an:
Någonstans här förstår jag att jag inte alls hör hemma i den nya pojkvännens armar, det funkar inte från min sida av personliga skäl. Vi gör slut i samband med mitt första besök i Oxelösund, 1.5 år efter flytt. Jag stannade kvar ytterligare en vecka än vad jag skulle, jag sov hos "första kärleken". Vi hade fortfarande inte glömt varandra så vi beslöt oss för att försöka igen. Efter ett ca halvår så insåg jag att vi hade växt ifrån varandra, 1.5 år hade gjort sitt. Vi var inte på samma plan. Jag lämnade åter honom med ett krossat hjärta och slöt mig igen. Jag skäms än idag över alla killars krossade hjärtan (och mer kommer det), men framför allt "första kärleken" då vi spenderat väldigt mycket tid tillsammans. Nåväl, ung och dum!

Andra året:
Detta år är jag sjuk till och från vilket gör att jag hamnar efter med plugget och får kämpa för betygen. Jag kommer ikapp. Jag känner nu klassen väl men känner inte att jag hittat några vänner som kan motsvara dom jag "hade" i Oxelösund. Tänkte ofta tillbaka och saknade alla något fruktansvärt. Plötsligt en dag händer det.. Vet inte riktigt när (hjälp mig mimi eller elli:P).. Så börjar jag umgås lite mer med 2 personer från klassen, mimi och ellie. Dom fick mig på andra tankar och nu började jag må bra igen. Jag var glad, lycklig och hade otroligt roligt. Jag började tycka om att vara i skolan igen..Här någonstans hittar jag tillbaka till mig själv och den jag var. Började jobba helg här tror jag.. hmm, minns inte!

Dessa två år är väldigt luddiga för mig.. Minns inte så mycket (shit vad fort man glömmer), pendlar mellan att må bra och skit osv. Har säkert krossat ett till hjärta på vägen.. hjärtekrossare som jag tydligen var. Jag tror att allt handlade om att jag försökte glömma de gamla. Att jag trodde jag var kär men efter en tid insåg att jag inte var det.. Ja ni vet säkert hur det kan vara.. kär i kärleken.

Sista året:
Kroghäng, lycka och bra betyg.
Nu mådde jag bra, riktigt bra. Mimi och Ellie tror jag räddade mig lite här. Vi hade sjukt roligt VARJE dag och det fanns nog ingen som förstådde sig på oss. Vi hade en egen humor och skrattade jämt. Hårdrock, konserter och krogen var något jag älskade, speciellt tillsammans. Vi hängde ofta på Harry b james (rockbar), det blev en vardag. Alkohol igen men inte så samma sätt som i "tonåren", nu var vi äldre. Jag älskade verkligen detta år, jag hade grymt kul! Jag slutade skolka och var mindre sjuk och detta syndes på mina betyg. Äntligen lyckades jag.. ! Här förstår jag vilket misstag jag gjorde första året, jag ångrar det än idag. Tog i alla fall studenten, ett minne för livet. Det bästa med hela studenten var att mina två bästa vänner från Oxelösund kom och firade den med mig.. Kommer alltid vara tacksam för det ♥ Jag kommer minnas detta år som ett utav dom bästa åren i mitt liv.. Framför allt vänskapen i trion. Just det, mellan skola och vänner så jobbade jag helg/kväll hela detta år. Duttiga jag!

Summerum summerum..
Från botten till toppen kan man förklara dessa år. Sista året skapade nog den jag är idag, en sprallig och glad tjej som älskar livet. Jag är än idag sämst på att höra av mig till mina vänner, speciellt nu när man är mamma. All tid går åt och det är lätt att man glömmer. Dom vet att jag finns och jag vet att dom finns och sen får vi göra det bästa utav situtionen helt enkelt.. nåväl, tillbaka till historia..

Nu är vi framme vid sommaren innan jag träffade S (Wilgots pappa). Träffade honom sep 08.
fortsättning följer.Inte hans dag..


En arg Wilgot för några månader sen.
Wilgot har vart ledsen sen han gick upp imorse. Tempen visade 38,7 så lillskrutten håller nog på att bli sjuk. Han får ingen ro till att sova och han är för trött för att vara glad. Så här hemma så gör vi allt i vår väg för att få lilla W glad. Han äter och dricker iaf så det är bra :) Aldrig roligt när di små liven blir hängiga. Just nu ligger han i pappas famn och kollar på barnprogram.

Livet före mammalivet (del2)

Högstadiet
Jag började 6an och träffade nya vänner. Här började mitt liv som en trotsig tonåring. Jag var nu 12 år och redan nu fick jag upp ögonen på alkohol och cigg. Vi tjuvrökte, snodde sprit och lekte tuffa. Jag hängde med olika killar, en rad med olika killar. Jag var cool tyckte jag, mitt gäng var as coola. . En översminkad fjortis i sina bästa år om man säger så. Vi hade tävling om vem som skulle förlora oskulden först i vårt kompisgäng, jag var tvåa ut. 13 år ung var jag då. Skandal! Livet fortsatta i denna takt, killar, fest och sex. Jag festade nog varje helg och även på vardagarna. Eller festa och festa, vi satt väl mest i någon skog och små drack på ett 6-pack 3,5or som någon alkis köpt ut. Jag åkte på en rad med utegångsförbud och indragna veckopengar. Jag var en jobbig tonåring som utmanade ödet lite väl mycket.

Efter något år träffade jag min första riktiga kärlek och då lugnade allt ner sig lite. Vi hade samma kompisgäng och umgicks varje dag. Jag fortsatte dock med festandet tills en natt då det gick lite för långt. Jag hade hällt i mig liiiite för mycket sprit och däckade helt enkelt. Jag minns ingenting från den natten men har fått det återberättat. Jag hade spytt liggandes, blivit duschad av min bäste vän och blivit buren hem i prinsesspossition av min bästeväns pojkvän. Min mamma tvingade mig att spy när jag kom hem samtidigt som jag fick världens utskällning. Det ända jag minns utav den händelsen är dagen efter då jag vaknade upp i kalsonger och undra vad fan jag gjort. Efter denna händelse så tog jag det ganska lugnt med alkoholen. Jag gillade tiden då alkoholen inte tog upp all tid. Jag hade riktigt roligt under min tonårsperiod. Jag hade goda vänner och vi hade riktigt skoj. Jag bär med mig många minnen från den tiden. När jag gick i 8-9an så var alkohol och skandaler ingenting som roade mig längre. Jag umgicks mest med pojkvännen och vännerna. Vi började "växa upp".

Under denna högstadietid har jag gjort nästan allt en förälder inte vill att ens barn ska göra. Jag hade snott sprit, däckad, snattat i stora mängder, kommit hem mitt i natten, klätt mig som en jag vet inte vad, krossat hjärtan...osv. Orkar inte dra upp alla skandaler ;) Usch, stackars mina föräldrar! Nåväl, nu fortsätter vi..

Gymnasiet

Jag har nu gått ur högstadiet och börjat gymnasiet. Jag går första året. Jag och min pojkvän (första kärleken) beslöt oss för att gå i samma klass, en teaterklass. Jag träffade en utav mina bästa kompisar, Ida. Vi hade sjukt kul tillsammans!

En dag i slutet av 1an sa min mamma till mig att vi skulle flytta tillbaka till Stockholm och där bröt helvetet loss för mig. Jag skulle nu flytta till en stad som jag inte kände till mer än att jag vart och hälsat på min pappa varannan helg i 10 år. Jag skulle behöva lämna mitt liv och börja leva ett nytt liv. Jag skulle inte kunna träffa mia vänner eller pojkvän på samma sätt och detta gjorde så jäkla ont. Sista tiden i Oxelösund var väldigt jobbig.. När det var dax för flytten så hade jag lämnat min pojkvän utan anledning. Jag isolerade mig själv, försökte glömma allt som hade med oxelösund att göra. Varför jag gjorde såhär har jag ingen aning om, kanske gjorde det för ont. För att skydda mig själv.. jag vet inte. Jag minns hur tårarna rann när vi åkte med sista flyttlasset..jag minns alla kramar som jag fick..Jag kände mig så ensam. Jag hatar att se tillbaka på detta, det gör ont än idag. Men oavsett hur mitt tonårsliv slutade så minns jag det som en bra tid. Jag älskade mitt liv och jag var lycklig, trots att jag var en "trotsig tonåring" i sina bästa år.

"Denise 12-16 år" kan förklaras med 3 saker..alkohol, vänner och leva livet.

Fortsättning följer..

4+ och 4- med att jobba helg


4 +

1. Om du jobbar inom handel(som jag) så tjänar du dubbelt upp! Så om du jobbar 2 dagar (lördag, söndag) så är det nästan som att jobba en hel arbetsvecka om man ser det i pengar.
2. Du sover inte bort hela helgen.
3. Om du har lite vett och etikett så håller du dig ifrån alkohol helgen du jobbar.
4. Du kan vakna på måndagen efter och känna yes istället för att känna ångest för att det är måndag.

4 -

1. Du förlorar 2 HELA dagar med din familj.
2. Det känns som om man missat ett halvt liv efter en helg.
3. Du tvingas höra på allt skoj andra ska göra.
4. Om du skulle vara sjuk en lördag eller söndag så vet du att du förlorar 2 arbetsdagar på att vara hemma.

Livet före mammalivet (del1)

Ni vill veta om mitt liv före mammalivet. Livet före det liv jag lever nu varade en ganska lång tid om man tänker efter, 20 år. Tänkte att jag skulle dela upp det i olika kategorier så det blir lite lättare för mig att skriva samt inte för mycket åt gången för er. Detta kommer bli ganska öppet från min sida men jag lämnar namnen på mina vänner utanför. Detta är då mitt liv i VÄLDIGT korta drag före den dagen jag blev gravid. Från dag noll... Jag kommer att lämna vissa saker utanför så ni vet det. Det finns säkert en del personer som kommer undra varför jag inte tog det och det osv osv.. Men det är för privat helt enkelt. Men som sagt, detta är mest hur jag var som person och vad som hände i mitt liv... Livet före mammalivet.

Vi börjar med "En liten Denise"

1988 föddes jag. Mina föräldrar var precis som jag & S när dom fick barn, 19 & 21 (mamma skulle fylla 21 3 månader efter min födsel) år unga. När jag var liten så bodde vi i Stockholm, på söder. Mamma och pappa flyttade isär när jag var omkring året och efter ett par år träffade mamma en ny karl. Jag fick mitt första syskon när jag var 5 år och vid 7 års ålder så flyttade vi ifrån Stockholm ner till en stad som heter oxelösund. När jag var 8 så fick kom ett till syskon på mammas sida. Sen var det pappas tur att göra sitt, när jag var 10 kom de ena och när jag var 12 kom det sista. Så jag har alltså 4st syskon, 2 på pappas sida och 2 på mammas sida. Komplicerat? Jag vet!

Lågstadiet
Det är inte mycket man minns under den tiden. Har några minnet utav talangjakter, discon och kalas. Jag var iallafall världens energiknippe redan då och på varje utvecklingssamtal så sa "fröknarna" åt mig att jag skulle bli bättre på att vara tyst, sitta still och koncentrera mig. Samma visa varje år. Jag minns att jag och min bäste vän jag hade då beslöt oss för att bli killtjusare. Vi jagade killar och fliratade med alla. Smög på killarna, gjorde balla balla och frågade chans. Vi skickade brev till vår praktikant och busade mest hela tiden. Man var så liten och oskyldig då, man hade inge större problem och man "behövde" inte bry sig om utseendet. Det var en härlig tid!

Mellanstadiet
Nu går jag i 4-5an och det var mellan 4an och 5an allt skedde. I 4an var jag fortfarande lilla oskyldiga Denise som inte behöde bry sig över någonting. I 5an slog det om totalt, jag började sminka mig, fick mens och köpte mina första stringtrosor. Jag köpte dom på ICA, haha. Nu började jag bry mig om hur jag såg ut och jämförde mig ofta med folk i min omgivning. Vi började gruppera oss och allt handlade om att vara "populär". Det var discon, killar och hemligheter som gällde nu. Tänk att man bara var 11 år? Helt sjukt! Jag tror även att jag slutade med alla mina sporter här, fotboll, boxning, simning och gymnastik. Minns inte ritktigt när men jag slutade med dom iallafall.

Nästa kategori får bli högstadiet, en väldigt händelserik kategori. Håll utkik :)Sisådär ja!

Nu var denna jobbdag avklarat, nu väntas en helg med 20 timmars arbete. Min rygg skriker "TA DET LUGNT" men det kan man verkligen inte göra på mitt jobb. Tycker jag känner en liiiiiite förbättring så det är väl positivt. Har dock inte suttit i kassan idag så det kan väl vara därför. Håller mina tummar och tår att jag snart får jobba utan värk! Allt blir så jäkla mycket roligare då.. Jag tycker ju om att jobba.. nååväl...håller ni tummarna också?

Imorgon kommer första delen utav "Livet före mammalivet" upp, håll utkik! Nu ska jag strax sova sova sova och ni får ha det bra bra bra! Puss på er!

Polis polis potatisgris

När Wilgot fyllde år så fick han en polisbob utav sin morfar. Han har äntligen hajat grejen med den. Nu sitter han och "ööööööörn aaaaaah mmmööööööö"-ar samtidigt som han puttar med benen.

Jag tycker det ser så mysigt ut när de små liven har pyjamas på sig, tycker inte ni det?

Saker som gör mig galen (del1)


När det är dax för påklädning utav Wilgots ytterkläder går allt oftast som en dans fram tills skorna ska på. Vi lyckas ALDRIG få ner foten i skon. Wilgot spänner sin fot, drar in tårna och totalvägrar att sätta ner hälen. Det spelar ingen roll om vi sätter på skon eller om vi låter han trampa ner i skon, det går bara inte. Om vi väl lyckats få ner foten så åker hälen upp med desamma, oavsett sko. Han är ju ett tåbarn. Kanske går det bättre när W lär sig gå, vad vet jag. Men just nu så gör detta mig galen.. Så skorna får stå på hyllan tills (Wi)lgot får ner hälen ;)

Skofan!

Har ni någon gång haft samma problem?

Onyttigt besök


Wilgot gillar att vara hos sin mormor för hon ger honom allt han tål. Idag har han fått enchiladas, fruktsallad med grädde och julmust. Hade vi vart hemma så hade vi skippat både grädden och julmusten. Det är roligt att alla ger honom onyttigheter så fort mamma tittar bort :P Vi vuxna fick avnjuta en god kladdkaka toppad med hasselnötter, sjukt gott! Choklad är min stora passion här i livet, jag skulle kunna leva påt! Helst av allt ska det vara mäktigt och mörkt... mummsidummsi! :D

Hur gör ni med socker hemma hos er?
Wilgot äter eller dricker sällan söta saker. Han har fått saft någongång sådär men det är absolut inte någon vardagsdryck. Han får inget gott gott som består utav socker utan han nöjer sig bra med något gått ifrån småfolk. MEN när det kommer till besök hos ex sin mormor så hamnar det alltid något sött i hans mun, jag förstååååår inte.. Men det är de han får, det andra ger honom.

Dom måste ÄLSKA musik.

Mina grannar har spelat musik sen igår kl 20.00. SEN IGÅR KL 20.00! HALLÅ? Jag har fått lyssna på allt ifrån kent till rave och som pricken över i:t så har dom sjungit kareoke i en falsk stämma. Underbaringar till grannar :P Just det, mitt i allt sjungande började den andra grannen att hamra i väggen under Wilgots sovrum, thats great. Okej om det hade vart idag men nu var det kl 23 igår kväll, i just LOOOOVE it...not. Nu spelas det någon shalla shalla musik, lite indian stil. Nåväl, slipper slösa pengar på att ha radion på iaf. Oh nu kom det en rocklåt, äntligen något som inte skadar öronen. Tur att man ska ur huset snart för lite födelsedagsmiddag för sis.

Jag funderar starkt på ifall jag ska ställa mig vid deras brevinkast och dra på lite hårdrock. Vad tycker ni?

Hämden är ljuuuuuuv. Ha det bra hej!

Hjälp en kvinna i nöd!

Vad tycker ni att jag ska skriva om? Nu har jag suttit mig här ett antal gånger för att sedan stänga ner utan att ens lyckats få ur mig en mening. Detta betyder att jag har noll fantasi så nu behöver jag er hjälp för jag älskar att skriva! Ge mig något att skriva om..Ett speicellt ämne om man säger så. Kanske livet före Stockholm? Livet efter flytten? Livet före mammalivet? Min syn på någonting? Droger, alkohol eller något annat i den stilen? Matlagning, bakning? Shopping? Mammalivet? Framtidsplaner? Drömmar?

Lämna en kommentar med ett ämne, du får givetvis vara "anonym" om du vill :)

Kommer bli sååå mycket lättare att få lite mer liv i bloggen :)


Trumm Trumm Trumma


Det blev en väldigt sen kväll för W idag, kl 21 kom han i säng. Tror det var närmare 9 månader sen det blev så sent för den lille. Han brukar som sagt gå och sova vid 18.00, senast. Vi har iallafall haft en bra kväll hos hans morfar. Det bjöds på en god middag, kaffe och bus. Wilgot har setat och trummat med sin morfar hela kvällen, tror nog att det blir en liten "minimorfar" utav honom. Hoppas han lyckas lite bättre och blir en rockstjärna ;)

Ni ska se W när han dansar loss på riktigt. Då guppar han, stannar upp och headbangar åt fel håll, stannar upp och trummar för att sedan börja om igen. Gullis!

Feed me, heal me.


Idag är det dax för akupunktur igen. Hoppas på en bättre omgång idag, att det fungerar som det ska. Efter besöket hos sjukgymnasten så ska jag och Wilgot hem till hans morfar på lite middag. Det serveras korvstroganoff, en utav mina favoriter då det kommer till "pappalagad" mat. Mumms!

Förövrigt är jag slut som människa, denna smärta tar kol på mig. Jag är oerhört trött jämt och ständigt. Jag kan sova hur länge som helst och ändå gäspa mig genom dagen. Kraften är lika med noll och likaså lusten till att göra saker som att städa osv. Jag längtar tills jag blir bra igen.
Att ha ont vill nog ingen människa ha.. Jag längtar tills jag får vakna om morgonen och inte behöva tänka smärta det första jag gör. Jobba mig igenom dagen utan att distraheras av en brännande smärta. Gå och lägga mig om kvällarna och tänka "Åh vad jag längtar tills imorgon". Vakna upp och känna, shit vad jag mår bra.

I löööve it.. not

Idag är en sån dag man bara vill lägga sig under täcket och sova bort hela dagen. Jag är verkligen ur form. Jag är så pissigt trött på att ha ont i ryggen. Idag gav jag Wilgot gröt och efter tredje skeden så brände det av smärta i hela ryggen. Jag har sån enorm mensvärk, inget hjälper. När vi kvinnor har mens så blir vi allmänt nere och jag hatart. Jag är en postiv och glad tjej, jag har nästan alltid ett leende på läpparna. Men inte nu.. Jag ska strax åka till jobbet och regnet öser ner.. kul i jul. Jag har redan vart ute i det där skit vädret, kommit hem och vart genomsur. Akupunkturen var traumatisk och jag blir så trött. Allt för en jävla läkare.. Vafan var han tvungen att trycka de där jäkla provet fel? På mig?.. Jag har aldrig vart nålrädd och är inte det heller, tills det kommer till ryggen. Hela akupunkturen var ett stort obehag och jag var nära på att få en panikattack tror jag.. Jag började flämta och hjärtat slog i hundra utan att förstå varför.. Men jag sa åt mig själv att jag var en jäkla tönt och att ja skulle ta djuuuupa andetag och då gick det över. Men dom 30 minuterna jag låg där kändes som en evighet.. Det gjorde inte ont men usch vad obehagligt det var.. Jag vågade inte röra mig ur fläcken och jag fick kämpa med att andas för helst av allt så ville jag ligga och hålla andan.. Hej nålrädd! Tack för ditt felsteg läkarn, tack!

Nej detta är inte min dag.. inte någonstans. :( Ursäkta deppet men jag var tvungen att få ur mig det..

och nu ska man till jobbet och leka trevlig fast man egentligen är de motsatta. Älskart.. nooot.

Akupunktur


Det och jobba står på schemat idag. Har aldrig "akupunkterats" förut och det är blandade känslor kring det. Jag är lite rädd för att få nålar i ryggen sen min mardrömsvecka med ryggmärgsprov och biverkningarna. Dock är det inte alls samma sak men iaf, lite ångest får man. Jag hoppas innerligt att de tar bort den värsta smärtan.. skulle vara sååååå skönt!

Jag är trött som få idag.. somnade sent och gick upp tidigt.. Sen så var inte Wilgot den underbaraste ungen i landet idag, fy satan.. Men nog om den natten, nu har han återgåt till sitt normala jag haha.

Någon som vart på akupunktur?


VIDEOKLIPP - Wilgot är lika tokig som morsan sin.


Här är några klipp från idag på tokungen. Älskar hans moves, så söta! :)

BlodbadGårdagens mat blev helt okej, smaskens.
Blev tok mycket kvar så det fick även bli dagens middag haha. Idag har vart en städardag, usch vad jag hatar sånna. Vi har röjt som aldrig förr och det känns i kropp & själ. Det roligaste är att det redan nu ligger grejer ÖVERALLT, jag hajar int. Jag vet att jag inte borde göra detta men jag skyller på den lille. Han älskar att plocka ur och i saker i olika lådor, städa på sitt sätt om man säger så. Appropå den lille så slog han i munnen rejält idag och började blöda för första gången i sitt liv. Jag förvandlades snabbt till världens höna och började sjunga "pa papappa pa"..ja som en höna.. tog sedan fram en glasspinne som han fick smaka på. Nåväl, det slutade iaf att blöda och vildingen blev nöjd :) GOOD WORK!

Pasta carbonara och saffransgifflar.

Denna dag började med sovmorgon för hela slanten, halv 11 vaknade Wilgot. Eftersom att halva dagen redan hade gått så fick det bli en lugn dag. Vi är precis hemkomna från affärn där vi handlade lite gott till middagen. Idag serveras det carbonara (om jag lyckas göra den rätt, annars serveras det carbofail här hemma). Vi köpte även en påse saffransgifflar (sjukt sugen!) som jag suktat efter så länge. Äntligen är dom här! :D

Its all about food just nu haha, illa!


Vad serveras hemma hos er en dag som denna?

Det blev enchiladas.Ny masserad och mätt, nu intar jag soffposition!

Middag? bläää

Idag är det massage på schemat, tror det blir med tortyr än skönt haha. Synd att det är världens pruttväder ute :( Fast det finns ju inget dåligt väder...bara dåliga kläder.. Får la låna Wilgots regnställ när jag beger mig haha.

Sitter och funderar på någon god fredagsmiddag men jag känner mig inte sugen på någonting så det är skit svårt. Ni vet när man verkligen tänker blä om allt? Så är det.. Kött, ris och sås...blää.. Potatis & köttfärsgratäng..blää...pizza blää..tacos bläää.. Kycklingfilé...blää.. HJÄLP MIG! Kommer ni med något tips som faller mig i smaken så lovar jag er ett STORT tack hahaha :P

Åhh så pinsamt!

Jag blir så trött på "copycats".. Kom på något eget för fasiken. Dålig fantasi? Skit kul att du gillart men snälla.. Det har inte hänt en gång om man säger så. Så SUCK på dig/er/den/det....

Ursäkta min bitterhet men det är så uppenbart så det blir patetiskt, pinsamt och irriterande. Jag kan inte vara ängeln från ovan hela tiden, det funkar int ;)
Förlåter ni andra mig? (a)


Någon som känner igen detta?


Nu ni, nu ska ni få höra.

Wilgot är en riktig matälskare. Han har nyligen börjat med en sak som bekymrar mig lite grann. VARJE gång han ser mat utan att han får äta så blir han ledsen och skriker. VARJE gång han vet att han SKA få mat så blir det likadant för att det går för långsamt. VARJE gång maten tar slut så blir allt hundra gånger värre. Han får mat, jag lovar er. Han äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål. Är detta trots, något han fått för sig att göra eller kan det vara så att han får för lite mat?

Alltså ungen äter:
260ml välling på morgonen.
1-2 smörgåsar med pålägg vid lunch.
En stor portion gröt vid 13-15.
En stor portion mat/en stor burkmat vid 16-17.
260 ml välling innan läggdags.

Sen får han även frukt någon gång under dagen samt något rån eller så. Så jag tror inte att han är hungrig, han äter ju mer än mig haha. Men varför gör han på detta viset? Han fakegråter inte heller utan man märker verkligen att han är ledsen.

REHAB!

Ni minns väl säkert att jag klagat ett ANTAL gånger om mina skuldror?

Nåväl nu har jag iaf tagit tag i det och vart hos sjukgymnasten. Jag har en inflammation(?, kan missuppfattat) i hela muskelpartiet runt skuldrorna. Det har gått så länge så min hjärna har lärt sig använda helt fel muskler i ryggen. Jag använder bara hälften då dom andra inte fungerar inte längre. Min ena muskel som håller fast skuldran är ur funktion och därför skaver skuldran mot axeln och skapar denna inflammation. Det är därfor det bara uppstår när jag jobbar eller gör liknande röresler. Om jag inte behandlar detta så kommer jag bli sjukskriven och det är de sista jag vill. Så nu jäklar!

Rehab nästa är som gäller för mig. Fick order om att boka massage inom denna vecka där dom får trycka ut hela ryggen, mjuka upp och tabort knutar mm. Så nu har jag bokat en 45minutare på fredag. Sjukgymnasten varnade mig att jag kommer skrika av smärta samt att det kommer stå "VILA" i pannan på mig efteråt pga att jag har en sån pass stor inflammation. På måndag ska jag på akupunktur och liksaså torsdagen därpå. Sen måste jag få upp cirkulationen i skuldran för den är = 0 just nu. Ska utöva olika övningar samt hålla den varm. Efter dessa behandlingar så ska jag börja röra på fläsket, bygga upp musklerna i ryggen och lära om hjärnan.

Nu har jag tagit tag i det.

Igår bad jag om att få gå ner i arbetstid. Vill inte gå ner för mycket på en gång utan jag behöver se hur pass lönen blir först. Jag har tagit bort 2 dagar per månad nu, varannan torsdag. Detta betyder att jag ena veckan är ledig ons+tors och andra veckan mån, lör + sön. Om jag märker att vi har gått om pengar kvar trots mindre arbetstid så kommer jag försöka gå ner lite till. I dagsläget jobbar jag 25 timmar ena veckan och 35 timmar andra veckan, helt ok.

Känns verkligen som en stor sten släppte från magen och hjärtat, iaf halvvägs. Även om det bara är 1 dag varannan vecka så gör det så jäkla mycket. Jag får ledigt 2 dagar i rad varje vecka och det känns super bra!

Nu är jag ett steg närmare mer tid med min älskade W ♥

Varför jag aldrig har "dagens outfit"


1. S vet inte hur man hanterar en kamera. Alla bilder blir suddiga och tagna i fel vinkel.
2. Jag har alltid lika tråkiga kläder på mig, här är ett exempel. Leggins och en tröja, shit va skoj.
3. Den kan ni lista ut själva.
4. Jag tycker jag ser ut som en flodko med mina "små extra kilon". Inte vant mig än, tråkigt nog.


Men vafan, idag bjussar jag allt på en(tre) dagens outfit!
Halsduk - Gina Tricot (minns ej priset)
Tröjfan - Ullared (69 pix tror jag det var)
Leggins - Lindex (199kr)
Skor - Skopunkten (hmm, 399kr kanske?)
10 st pinsamheter.

Vad är värst?

1. Du upptäcker efter 1 timme att pappret från ditt senaste toalett besök sitter fast i byxorna.
2. Du är ute med ett gäng vänner när någon plötsligt säger att det hänger ut något otrevligt ur din näsa.
3. Dina byxor spricker inne på HMs mellandagsrea och ett 30-tal människor ser detta.
4. Du faller pladaskt på mage när du ska rusa över övergångsstället, det är rusningstrafik.
5. Du har storhandlat för 2000kr men har inte råd att betala och bakom dig står ett flertal personer.
6. Du råkar lägga största brakskiten på första daten.
7. Du råkar gå in i en glasdörr på väg in till cafét.
8. Du grattar din vän till graviditeten och får till svaret "Jag är inte gravid".
9. Du bär urringat på ett möte och upptäcker efteråt att bröstvårtan syns.
10. Du råkar putta till en äldre dam när ni ska kliva på bussen, hon faller och börjar gråta.

Jag tycker nog 8an eller 9an är värst.


En ledsen Wilgot.


Hans torrfläckar/köldeksem blir bara värre och värre. Undra hur det kommer bli när det väl blir vinter. Stackars lilla plutt! Hoppas det inte plågar honom allt för mycket. Vi smörjer innan läggdags och låter huden vila om dagarna, vad mer kan man göra? Någon som vet?

Igår kväll vaknade Wilgot och var mega ledsen, vi förstod ingenting. Han bara grät och grät, ville inte göra nåt. Avskyr när han vaknar så ledsen, när ingenting funkar. Jag längtar tills han börjar prata och kan förklara vad som är fel. Det gör verkligen ont i mammahjärtat när sånt sker, när man inte kan göra det bra igen. Nåväl.. Han somnade efter ett tag men det tog sin lilla tid.

Just det, igår var Wilgot vaken hela dagen utan ett enda gnäll. Helt unbelievable! Vi trodde han skulle somna i vagnen men icke sa nicke, han skulle banne mig vara vaken. Han brukar dock inte sova så länge om dagarna längre, högst 1 timme per dag (1 gång). Hur länge/ofta sover era barn?


Vi blev med barn...

Det blev en lyckad shoppingdag trots allt. Vi vaknade på TOK försent, kvart i 10 slog vildingen upp sina ögon. Jag hade räknat med "Upp och hoppa klockan åtta" men nej så blev det inte. Morgonen rullade på i vanlig takt och vi kom väl iväg strax efter 12. Jag hittade 1 par stövlar/boots (jag vettefasen vad dom kallas) och sen köpte jag även ett par nya "fake converse". Wilgot fick sig ett par vinterpjux samt 2-pack pyjamaser. Pappa S fick med sig ett par (gubb)tofflor, datamus samt tangentbord. Sen råååååkade vi impulshandla en ny barnvagn.. Haha. Staffan blev sold på vagnen så den fick komma med hem, en brio spin. Så nu har vi baaara 4st vagnar. Kankse dax att sälja några? Det roligaste med detta vagnköp är att jag visade S vagnen för ett par månader sen men då fanns inget intresse och vi skulle absoluuuut inte ha någon. Idag då han provkörde vagnen så ville han inte riktigt släppa taget om den. Att man alltid ska behöva ha rätt..hähä.
Äntligen ledig!

Nu är jag äntligen ledig.. i en dag! :D Förstå min lycka? Oj vad jag ska gosa med min älskade lilla plutt! Massa mys, bus och lek ska det bli. Detta är ganska roligt..Trots att jag jobbat 29 timmar på 3 dagar så känns det gött, för man vet att pengarna kommer att rulla in så småning om. Härligt härligt! Sen så tycker jag faktiskt om mitt jobb (:

Har iallafall planerat min lediga dag till fullo, in i minsta detalj.
- Gå upp tidigt
- Mysa med Wilgot (i määäängder)
- Shopping (skor till hela bunten)
- Gemensam middag (händer 1 gång i veckan typ så jag längtar!)
- Fota
- Blogga (förhoppningsfis haha)

UNDERBART! Förstår ni min lycka? Det tror jag nog :)

Piffat upp hemmet lite.Visst har vi snygg inredning i vårt vardagsrum?
Någon annan som kör samma stil som vi?
Behöver shoppingstips!

Jag är ute efter ett par vinterstövlar/boots/skor och jag finner inga :( Någon som vet vart jag kan finna ett par svarta stövlar/boots/skor med lite detaljer i silver, ingen klack, icke spetsiga och framför allt, sköna? Dom får inte kosta en hel förmögenhet heller ;) Petig, JAPP! Fattig, JAPP! Bäst, JAPP!


Hur hanterar man detta?

Jag kommer gå in i väggen snart. Jag jobbar verkligen alla Wilgots vakna timmar, förutom dom dagarna jag har ledigt, dvs 1 dag ena veckan och 3 dagar andra veckan. Jag har 8 dagar med min son på 28 dagar. Jag missar 20-23 dagar i månaden med honom, förstår ni? Det skär i mig :( Det är otroligt tungt och jag vet ärligt inte hur länge jag orkar ha det såhär. Jag vet inte hur jag ska hantara det, på riktigt. Jag hade sån ångest att jag skulle åka iväg till Ullared på en dag då jag hade kunnat vara hemma och vart med honom. Vet ni? När jag tar upp Wilgot på morgonen så är det pappa han ropar efter med en gång.. Han har glömt hur man säger mamma och vem mamma är.. Allt är pappa, hela tiden. Detta beror ju på att mamma aldrig är hemma, att det är pappa som gör allt. Ibland önskar jag att jag vore rik nog att gå hemma hela dagarna..eller ibland, jämt önskas det. Jag tycker att mammaledigheten ska innehålla dubbelt så många dagar som den gör, att man skulle kunna vara hemma i två år var men ändå ta ut så många dagar som man måste för att klara sig ekonomiskt. Nåväl..

Vad gör man? Hur hanterar man alla dessa känslor som uppstår?
Hur klarar man av längtan och saknaden? Hur accepterar man att man missar 20 dagar i månaden med sitt barn? Jag förstår inte.. Hur gör ni?

Det är så otroligt tungt detta ska ni veta. Varje gång Wilgot vinkar hejdå på morgonen så skriker mitt hjärta, varje gång jag stänger dörren och går så kryper ångesten fram. Han vinkar så fort jag är i hallen, oavsett om jag ska gå eller inte. Han vet ju att det är så mamma brukar göra, gå där ifrån och komma tillbaka nästa morgon.. :(

Mammas älskade lilla hjärta, vad jag saknar dig.

En snål jävel.

Ibland blir jag arg på mig själv för att jag är så snål. Gissa vad hela kalaset på ullared kostade? 1471kr. HALLÅ? Vad hände med att "shoppa utan ångest" och "Nu har jag faktiskt sparat 4000kr till shopping".. Snåla jävel, ja jag själv alltså. Men som sagt, lite kom med hem iaf. Jag köpte mest saker åt Wilgot, bland annat - fodrat regnställ, 3 par vantar, kläder, böcker och leksaker. Sen blev det lite strumpor, mjukisar samt saker till hemmet, som en kärleksskylt, rengöringsprylar och lite annat smått och gott. Vilka sjuka priser det var, helt galet billigt. Synd att det är så jäkla långt att åka ner dit bara, fast tur är väl det haha.

Är ni snåla?


Ullareeeed

Nu befinner jag mig säkert ute på vägen någonstans, på väg till Ullareeeed. Varför det blev så många eee:n där är för att jag skriver som när jag pratar, tycker det är skojigare så ;) Nåväl, en lång jäkla bilresa dras jag med just nu. Men väl framme så ska det shoppas, utan en massa ångest över att pengarna försvinner för nu har jag banne mig sparat. Ja, sparat.. Jag är inte miljonär, jag är inte ens liiiiiite rik..Men jag är inte fattig :)

Har ni vart på Ullared? Tummen upp/ner? Jag ger mitt tycke imorgon (:

Detta var då ett tidsinställt inlägg, bra grejer.

Mitt lilla monsterYes, trots x2 here we come and i AVSKYR it.

Om vi tar trots två gånger om så får vi fram Wilgot, my son. Han är inne i världens trots period och får han inte som han vill ja då är det kört tills han får något att äta(?). Frågan är nu, ger jag min unge för lite mat? Nepp han äter som en hel karl...och en hel kvinna. Han kan äta en stoooor portion med gröt och ändå få i sig lika mycket till, inte för att han får det men iallafall. Får han inte som han vill ja då kastar hans sig ut vart som helst, baknar huvudet i väggen, golvet och soffan. TROTS, ett underbart ord med en underbar innebörd.

När han inte trotsar är han dock världens goaste just nu, så otroligt charmig och pratar om allt. Mammas bästa♥
Meducin (ja som pippi säger) mot trots? GIVE ME!

Miss i nassen fattis

Jag missade det där med att sova inatt. Jag var pigg som en lärka (nu är jag dödstrött) och kunde verkligen inte somna. Om mindre 1 timme så går bilen mot ullared och det är jäkligt tur att vi har sisådär 5 timmars bilresa så man kan få sova lite haha. Här sitter jag iaf halvsminkad, påklädd och redo. Konstigt det kan vara ibland.

Vad gör man när man inte har något att göra?
Jo bjussar på sig själv. Osoven, halvsminkad och somvanligt, bara jag. Såhär ser jag ut just nu. Eyeliner runt ögonen, ingen mascara och jäkligt svullna ögon. Snyggo! Vad gör ni när ni inte har något att göra? Time to brygga some kaffe till resan, puss & kram!

En nystart med ENDENISE.SE

Nej mina vänner, nu kör vi igång igen. Det kliar i fingrarna och jag saknar att skriva, få respons och svara. Jag saknar er och detta. Men eftersom att knoddenojag har gått i graven så får det bli en ny blogg, en helt ny start. Denna blogg kommer att vara likadan som den förra men med lite mer mig i. Lite mer mmmmm(ig) i livet. Den är just nu under uppbyggnad så om ni ser något tokigt så är det nog därför, säg gärna till! Åh vad jag saknat er♥

knoddenojag goes endenise.se helt enkelt! Simpelt va?
Lägg gärna till mig på bloglovin igen, det kan ni göra HÄR! :) Puss mina stjärtan!
BLOGLOVIN

RSS 2.0