Fet diss på webcam outfit bilder



Tänkte visa min fina lilla klänning men ja, ni ser ju. BIG FAIL.
Kanske kan tant Ellie ställa upp som fotograf lite senare så ni får se. Nu orkar jag inte kämpa mer haha. Ska utmana ödet och hämta min son på förskolan. Ska handla lite mat och möta upp ellie innan dess. Puss och kram på er kära läsare!

Idag önskar jag..

1. att min lägenhet var städad & fin så jag slipper göra det själv.
2. att jag hade strandtomt.
3. att det var okej att gå naken utomhus.
4. att jag hade inbyggda fläktar under armarna och i nacken.
5. det vore en fin vårdag, sisådär 15+ hade räckt.

Låt oss säga, värmen dra åt skoga. Jag kollapsar!
Tror att jag ska gå till affärn och ta en nap i frysdisken!

Nya inneskor



Handy Manny fick följa med hem efter en dag i forum.
Det var tydligen dax att köpa nya inneskor. Snälla Wilgot, kan du sluta växa nu? Tiden går allt för fort! Tofflorna kostade 129kr på deichmann. Helt okej faktiskt :) Wilgot ville ha på sig tofflorna hela dagen och tyckte att dom var finast i hela världen.

(efter mamma förstås)

Jag är äggad!


Ägg, mitt kära ägg vad jag är glad att jag fann dig.

Jag har hittat något jag kan stoppa i mig utan att känna avsmak och noll aptit. Äntligen finns det något jag kan äta ifall inget annat går. Tack hönan för ditt ägg, förlåt att det inte fick bli en kyckling ♥

För jag är lycklig, för jag är lycklig. Ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag...lalallalaaaa

En eftermiddag hos gammo





Där bjöds det på mat & bus somvanligt. Härliga lediga dagar måste jag säga. Igår var min första lediga dag på år och dar. Så underbart mysigt att få vara Wilgot nära en hel dag. Idag är jag ledig igen men skrutt är på dagis och leker av sig vilket är väldigt behövligt. Han har så mycket energi! Senare i eftermiddag kommer tant Ellie hit, mys. Wilgot kommer bli glad då tant Ellie är en av hans stora favoriter här i livet. Gullis ♥

Miniskrutt har börjat sparka ♥

Miniskrutt har börjat sparka!! ♥ Så mysigt!
Vad roligt att så många vill följa med på denna resa. Eftersom att jag gick in i v17 i fredags så har den veckouppdateringen gått åt pipsvängen. Vill ni att jag gör en uppetering kring allt iaf? Annars så får ni vänta till fredag :) Jag ställde mig på vågen hos min mormor häromdagen och den visade ännu mer ner. Jag hoppas innerligt att det bara beror på vågen. Över 1.5kg ner är inte okej.

Har precis vart och lämnat skrutt på dagis, så lycklig han blev. Att jag inte var så lycklig över att släpa vagnen över halva sverige är en annan sak. Haha. Allt för min son, eller vad heter det? Eldriven vagn hade vart skönt. Speciellt i uppförsbackarna. :D


Wilgot tycker numera att kameran är den mest tråkiga prylen i hela världen. Le, vad är det? Haha toker ♥

Finns det något intresse? Hand upp!

Vill ni att jag ska uppdatera varje vecka kring graviditeten?
Med magbilder och text så att säga. Eller är intresset för det helt dött? För i såfall så vill jag inte tråka ut er om jag säger så. Så upp med en hand om ni vill se magbilder och läsa lite om vad som sker. Eller ner med handen om ni inte vill se sånt. Kram kram!

Vår midsommar


Finaste lilla prinsen på fågeljakt ♥

Jag jobbade midsommarafton men fick en glädjande överraskning runt 12 snåret, jag fick gå hem. Väl hemma så försökte vi göra det bästa utav dagen då jag planerat att jobba fram tills 16 för att sedan komma hem rint 17,30. Vi gick iallafall ut ett tag tillsammans innan vi lagade en god middag. Sen var det läggdags för lilleman och vi kröp ner i soffan och kikade på film. En alldeles perfekt dag, enligt mig. Min tid med familjen är dyrbar om jag säger så. Att få vara tillsammans alla tre händer väldigt sällan så, midsommar släng dig i väggen och känn dig dissad :)

Idag har jag jobbat en hel dag iallfall, imorgon väntas en till. Efter det två till.. Sen får jag lite ledigt :)

Svullen bebismage



Såhär ser min kvällsmage ut idag, inte alls lika svullen som den brukar.
Jag känner mig trots det som en flodko som är gravid i v30 och inte 16.

Underbara du, underbara barn.



Nu har jag äntligen fått träffa min skrutt. Han rusade fram till mig på dagis i all världens fart med största leendet jag sett på länge. Hans pedagog sa att han kommer bli världens bästa storebror då det inte finns något ont i den lilla killen. Han har aldrig slagit eller gjort illa någon tydligen, glädjer mig till tusen. Han säger ifrån men han rör aldrig någon. Bästa killen! Nåväl.. Vi stegade hemmåt och konstigt nog vart det uppehåll när vi gick. Hemma åt lite mellamål och sedan har vi spenderat tiden hos gammo. Där serverades den klassiska fjärilskyckligen, men med ris istället för fjärilspasta. Jag åt (hör och häpna) 2 potioner mat :D Efter lite bus och lite mer bus så gick vi hem. Wilgot hade inte sovit på dagis idag så han har somnat gott i sängen om man säger så.

Imorgon går jag in i v17 enligt de vanliga beräkningarna. Enligt VUL går jag in i v18 på lördag.
Tiden rusar fram ♥

Sv till anonym:

Vi bor i en stor 2a med en walk in closet som vi använder som sovrum. Den är på 69kvd. Den räcker gott och väl medan minibebis är liten. I framtiden så känns en 4a väldigt lockande. Wilgot har eget rum, ja. Han har det stora rummet medan mamma & pappa sover i "extra rummet". Fungerar alldeles utmärkt :)

Min fina molnbebis ♥


Tur att mitt lilla egna moln är mycket finare än vädret utomhus ♥ Wilgot 11 månader

Ska strax gå och hämta skrutt på dagis, i regnet, utan gummistövlar. Kommer bli skoj :D Haha. Efter det så ska vi hem till gammo och äta lite middag. Det går bättre att äta när man slipper laga maten själv, när man slipper välja så att säga. Längtar som en tok efter min tokunge. Träffade honom lite snabbt i går morse samt i morse så denna dag är efterlängtad.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Right?

Dagens klädur


Jag måste köpa ett stativ och en fungerande fjärrkontroll. S mitt hjärta är sämst på fota. Sorry ♥

Att förstärka sina egna lockar är ett snabbt sätt att fixa håret när man varken och lusten eller orken. Så lätt och så somrigt.. Kavajen är räddaren i nöden när man inte hittar något att sätta på sig, fungerar till allt. Thank my self for that. Jag är en såndär icke flickig typ, så jag har aldrig ägt en kavaj. Men nu så, vad lätt det blev med kläderna!

Idag är jag ledig. Lillen är på dagis så jag borde egentligen sätta igång med städningen men jag har ingen lust. Men ett måste. Ska tvinga i mig lite frukost och sen så ska moppen fram. Längtar efter min busunge ♥

Givetvis är det gårdagens. Just nu sitter jag i morgonrock, tänkte att det inte skulle vara så roligt att se ;)

BM BESÖKET

BM besök v16-17, antingen 15+5 eller 16+4.

Har alltså gått ner 1kg sen v13, icke bra. Men det var ganska väntat eftersom att jag har det så pass svårt med maten. Men det är bara att kämpa. BM ville att jag skulle äta någonting 1gång/timme. Hur det nu ska gå.. Hur jag mår hänger ihop med maten, en ond cirkel. Blodsocker ner, blodsocker upp, blodsocker ner. Huvudvärk dit och yrsel hit. Hörde bebisens hjärta slå idag, första gången. Så mysigt! Han kickade på micken precis som sin storebror. Ja, det är en han, jag känner det in i venerna! :) Hjärtat slog som en flicka men det gjorde Wilgots också. Inga prover togs idag.
Nästa besök är om 2 månader, längtar redan ♥

Bättre matdag

Dagens middag



Har haft en bättre mat dag idag och jag känner mig mega lycklig. Frukosten glömdes bort men köpte en fralla + smootie på vägen hem från bm som fick bli min lunch. Till middag blev det en stoooooor sallad med diverse godsaker i. Mätt och belåten. Har nyligen tryckt i mig en ask med vindruvor också. Så idag känner jag mig nöjd.



Se, nästan allt orkade jag. DUTTIG!

LOPPI - goodiebag

Har helt glömt bort att berätta att Wilgot & mamma fick hem en goodiebag ifrån Loppi. Det tackar vi för! Wilgot har redan smakat på godsakerna som fanns där i, bland annat en sådan som ni finner på bild. Utöver det så fanns det en juice, en superbra påse, kaffe, klistermärken, halsduk mm. Tack Loppi!


BM idag.

Idag är det dax för andra BM besöket. Fick en tidig inskrivning i v7 pga att jag hade så himla ont, hon ville kolla med ett vul så allt var okej. Vilket det givetvis var. Har vart på ett till vul efter det, i v12. Men nu ska jag på ett vanligt besök och jag har längtat. Har så mycket att ta upp då jag inte är på topp någonstans. Känns som det ena avlöser de andra. Det jobbigaste är mitt matintag. Det är som en jäkla ätstörning som bara växer sig större. Det är så sjukt jäkla jobbigt och man mår ju dåligt för man vet hur viktigt det är att äta. Äta gör jag, men varje måltid är en kamp mellan mig och den icke så välsmakande maten. Ryggen måste jag ta upp också, det är inte okej att vara strandsatt efter en dag på jobbet. Ådrebrock har jag fått som pricket över i:et. Mitt yrsel är också ett problem, jobbigt som allt annat. Denna graviditet är inte en dans på röda rosor om man säger så. Men än är inte hoppet borta. Jag längtar efter dagen då matsuget återkommer och dagen då jag får äta en hel måltid utan illamående och äckelkänsla.

Den dagen, den kommer. Den dagen, den lyckan!

Skit i detta för idag ska jag höra miniskrutts hjärta för första gången ♥

Bubblande huvud ♥



En nyklippt, ny bubblad Wilgot. Vi provade Wilgots nya superbubblor som vi fick med i paketet från TomTit (:

Nästan som grillat..


Men ändå så långt ifrån.

Just nu är det väldigt kämpigt med maten för min del. Att äta är rena plågan och det är inte mycket som kommer ner i min lilla mage. Vad gör man? Jag är så trött på detta. När ska jag vilja äta? Känna suget efter mat? Eller bara känna, shit vad gott det var.. Det är sjukligt jäkla jobbigt. Speciellt när man vet hur viktigt det är att äta. Hoppas det går över snart. För all del.

Wilgot och pappsen gillade maten iallafall (:



Var det planerat?


Fick en fråga om miniskrutt var planerad
och det är säkert fler där ute (?) som undrar så jag tänkte dra vår lilla historia. Vi tar det från början...

I början av året fick vi reda på att vårt jobb skulle stänga vilket i sin tur betydde att vi skulle bli utan jobb i midsommar. Men det fanns något som kunde rädda oss och det var Willys. Om Willys ville köpa upp oss så skulle vi alla med fast anställning automatiskt få jobba kvar då Willys precis som hemköp ägs av Axfood. Vi visste inte hur det skulle bli så framtiden var ovis. Dagarna tickade på och någon/några månader gick.

En kväll när Wilgots mamma & pappa låg och myste så frågade pappan om vi skulle försöka, att höra något sådant värmde i hela mitt hjärta ♥ Fan vad jag älskar min fina Staffan, nåväl.. Direkt efter vuxengörat så slog tanken mig.. Nej nej nej! Inte nu, fan inte nu. Det finns ingen på denna jord som skulle vilja anställa en gravid blivande 2barns mamma. Vi började tänka på hur länge vi skulle behöva leva på 1 lön, om staffan fick nytt jobb dvs. 6 månader var tiden och det skulle aldrig gå. Så vi beslöt oss för att återigen vänta. Allt behövde lösa sig först.

Några dagar senare så blev mina bröst oerhört ömma, jag tappade även aptiten, precis som när jag väntade Wilgot. Jag är gravid!!!!, var det första jag tänkte. Jag väntade några dagar och köpte sedan ett test. Spände och nervös satt jag där. Negativt. Brösten blev mer och mer ömma för varje och jag kände mig verkligen gravid. Väntade 1 vecka till (då hade det gått 2 veckor) och återigen blev det negativt. Jaha, jag är skengravid och alla i min omgivning skrattade åt mig. Detta var en sjuk känsla vill jag säga. Att vara 100% säker och sedan visar de det motsatta. Detta fortsatte i allafall ett par dar till och 4 dagar efter beräknad mens så tog jag ett till. Det visade nu att jag var gravid. Den 8de april kom plusset. Jag blev så otroligt glad men detta vände snabbt till ångest. Hur skulle detta gå? Skulle vi klara oss? Pratade med Staffan och efter att han lovat att vi klarar oss och att han alltid kommer finnas där för oss så kunde jag återigen känna den där otroliga lyckan. Vi skulle bli 2barns föräldrar. Det kunde inte bli mer rätt. Jag tog ett till efter detta, ett digitalt. Det visade att jag vart gravid längre än 5 veckor så det där med "skengravid" passade precis in. Jag var inte dum i hela huvudet, pjuuh.

Den enda gången vi försökte blev miniskrutt till. ♥

Förra veckan fick vi reda på att Willys köpt upp hemköp så våra jobb är räddade. Jag blev så otroligt lättad och alla pusselbitar föll på plats. Nu kan jag äntligen pusta ut och slippa ångesten över framtiden. Nu är det bara jag, Staffan, Wilgot och miniskrutt.

En planerad bebis är precis vad miniskrutt är ♥
Lyckan är stor, enormt stor.


Wilgurt ♥


Min lilla sockersöta yoghurt ♥

Idag har vi vart i väg en sväng för att inhandla en ny madrass åt lillherrn. Han har nämligen lärt sig att ta av sig blöjan själv och resten kan ni ju lista ut själva. En ny tröja och en större keps fick följa med också. Efter det så väntade lite middag och bus hos W´s mormor. Innan vi for hem så åkte klippmasenkin fram så nu ser inte min lilla bäsis ut som en munk längre ;) 6mm kvar, paang boom (satan vad jag saknar det redan huuuuhuu :(( ). På bilderna har han munkfrillan kvar ;) Imorgon väntas avslutning på förskolan men innan dess så ska jag och älsk åka iväg och luncha. Det var tusen år sen, ska bli myyyyys ♥

Nu ska jag chillonthepastill i soffan,

Wilgot ska bli storebror ♥

Vi är otroligt glada här hemma över att få berätta att Wilgot ska bli storebror. I början av December är miniskrutt beräknad att komma. Det är helt underbart, jag är så lyckligt lottad. Jag har världens bästa sambo, som i sin tur är världens bästa pappa. Att vi 3 ska bli 4 är helt ofattbart.

Jag är lyckligast i hela världen ♥



Magen växer så att det knakar minst sagt. ♥

Dagens hår, face, Denise?


Dagens (halva) Denise, varsågod. Titta men inte röra. Idag är det lockigt som gäller. Har bara gjort mina egna lockar lite mer lockiga (öööh?). Visste ni att jag har lockigt hår? Eftersom att jag har lockigt hår och Staffan likaså, så borde min skrutt få lockigt. Så fint! Undra när hans hår vill börja växa? Än sålänge så vill håret bara växa där bak. Han har munkfrillan nummer 1. Gullisen ♥

Det snyggaste med dagens mig är nog valkarna vid armhålan. Inte illa pinkat!
Ha en underbar dag, själv ska jag jobba. kramis!



Stark vilja var det här.







Mamma är en dum mamma ibland.
Wilgots vilja blir bara starkare och starkare för varje dag. Får han inte som han vill så blir han arg, jätte arg. Oftast ser jag honom åla omkring på govlet samtidigt som skriket ekar i mina öron. Men ack så söt han är. Han börjar bli så stor nu, mammas pojke. Vi förstår nästan varandra helt, finns några stunder per dag då mamma står och kliar sig i huvudet och undrar vad han menar. Ta igår som ett exempel.

Wilgot springer runt och säger "äta äta äta äta äta" och står och trampar i köket. Jag sätter honom i sin stol, på med haklappen och när maten är klar så serverar jag den. Då får Wilgot ett utbrott, dunkar huvudet i bordet och gråter floder. Jag testar allt som brukar vara fel men nej, W skulle inte äta. Han tar av sig haklappen, skjuter undan maten och gråter. Efter 20 minuters skrik & matstrejk så värmer jag på min matlåda. "ÄTAAAAAA" säger Wilgot och blir super glad när micron plingar. Jag tar fram en gaffel till mig och Wilgot skiner upp. "Dääää dääää!" säger han och han vill ha gaffeln. Han får den och ber sedan om haklappen igen. Sen åt Wilgot sin mat.

Mamma hade serverat honom med sked av plast (en vanlig babysked) och det var helt fel tyckte han. Han skulle ha gaffel och en riktig tesked. Suck, kunde han inte bara sagt det på en gång? höhö.. Han åt iallafall upp sin mat och sedan åt han min. Allt för en gaffel. Mamma är trögast i världen faktiskt! Hejdå babyskedar, hej gaffel!

Vart är mina nycklar?

Lät Wilgot leka med mina nycklar igår, big mistake! 30 minuter innan vi skulle gå till dagis i morse kom jag på det, vars i hela friden är mina nycklar? Jag behöver dom för att komma in i hissen på förskolan. Jag letar och letar, svetten rinner, stressen ökar. Ungen ska kläs och jag likaså. Klockan tickar..

Jag - Wilgot, vart är mammas nycklar? Vi ska låsa dörren! (Han älskar att låsa dörrar och låsa upp)
Wilgot - NEEEEEEEEJ!
Jag - Men mamma behöver nycklarna..Vart har du lagt dom? Vill du låsa dörren? (allt för att locka fram dom)
Wilgot -
NEEEEEEEEEEEJ NEEEEEEEEEEJ!!
Jag - Hepp.......


Ringde till dagis och bad dom möta mig nere vid hissen. Nu är jag hemma igen och har fortfarande inte hittat nycklarna. Jag har letat överallt så jag vet inte riktigt vart jag ska leta. Hujeda mig som barn HAN var.. Detta gör jag aldrig om. Haha

Sköna helg

Denna helg är min lediga helg och igår var den första fina dagen på evigheter. Den dagen spenderades på stranden med fina tant Ellie, en av Wilgots favoriter. Vi gick förbi affärn och köpte med oss lite gottgott och sen for vi ner. Det var så himla skönt att komma dit, känna hur det fläktade och man kunde äntligen anad ut. Hur varmt var det inte igår?! Vi tog ett bad det första vi gjorde, Wilgot vägrade gå upp. Jag tror han bade 2 timmar av 3, han njöt verkligen. Det var så himla varmt i vattnet..mm mys! Väl hemma så blev det lite middagslagning och sen körde Wiglto slut på sina sista krafter. Mama och Elli tog plats i soffan och sedan var dagen slut. Vi somnade gott och steg upp i lagom tid idag. Efter att Elli åkt hem så har Wilgot och jag bara busat.. Äntligen, äntligen en frisk, underbar och mysig helg! Love it!

Idag blir jag 20 år!


Idag är ingen vanlig dag för det är min 20års dag, hurra hurra hurra! Härligt att fylla 20 igen. Känns mycket bättre än 23. Har fått en kaffemaskin utav min storälskling nu på morgonen, mummsigt! Nu ska det drickas som aldrig förr. Idag är en väldigt speciell dag utav en anledning men det talar jag inte om än :) Ha en bra dag alles, kram!

Äntligen!


Äntligen är jag frisk och kry igen. Bihålorna har släppt, hostan borta och likaså febern. Wilgot håller på att få sina sista tänder så han pendlar mellan feber och icke så trevliga blöjor. Stackarn ♥ Fingrarna är i munnen heeela tiden, om inte det så är tungan där och pillar. Måste klia något enormt.

Dagarna har tickat på här hemma i all världens fart. Juni månad är här och imorgon fyller jag 20 för 3de året i rad. Födelsedagen ska firas med sovmorgon och efter det väntas en arbetsdag. Känns faktiskt skönt att dagarna tickar på som aldrig förr, vi närmar oss semestern. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en semester.

Vi har precis slängt i oss lite frukost (lunch för W) och Wilgot sover middag just nu.

Har en massa spännande på gång, så ivrig (:

Behöver tips... :(

Bihålorna bråkar med mig igen, lika mycket smärta som förra gången och jag fattar inte varför jag åkt på skiten för jag går ju på pencillin? Jag är så otroligt bitter just nu. Tar nässprayen som är till för bihåleinflammation och jag sköljer även näsan ihop om att det ska släppa, men nej. Tänderna värker så inåtskoga och böja sig ner är ju bara att glömma, precis som förra gången. Känns som om kinden ska explodera och ögat ploppa ur. Hu hu :(

Har ni några tips om annat man kan prova?
ALLT uppskattas!

Nu ska jag åka och jobba ett lång pass, mest synd om mig!

New new new


Här har vi de lilla som fick följa med hem igår. Sommarfläng till W och sommarhäng till mamma.

Bör jag införskaffa mig ett strykjärn? haha..

Med handväskan har jag kul.


Vi har spenderat dagen hos gammo (min mormor). Där har vi bland annat ätit gott och busat. Wilgot lånade gammos väska och hade himla skoj. Fram & tillbaka, fram & tillbaka. Efter några timmars bus blev skrutt trött (och mamma) så vi gick hem igen. Nu är W nattad och en annan ska sitta här en stund innan jag ska göra desamma. Imorgon väntas jobb och tidig uppgång. Efter 1 veckas sovmornar så blir det nog lite kämpigt att kliva upp. Nåväl. Kram! :)

Shopping & grillning.


Har haft en skön dag idag. (Bortsett från att jag har världens monster till son som vägrar åka vagn & sitta still). Vi har vart i forum och shoppat loss. Blev lite sommarnytt till Wilgot från HM och ett halsband to mama. Min mamma köpte lite sommarnytt hon med, likaså min syster. Efter några timmar och lite lunch i forum så begav vi oss hem till mammsen för lite grillning. Mums! Wilgot har sprungit av sig och nu sover han gottis. Tyvärr glömde jag kameran i all hast så det blev inga foton :(( Hatar när det händer..

Precis innan vi skulle fara hem så fick ajg ett samtal av kusinvitamin om att det var hur mycket brandbilar, polisbilar och ambulanser hos oss. Hon undrade om det var hos oss det brann men eftersom att jag inte var hemma kunde jag inte svara på det. Fick lite smått panik men när vi väl kom hem så kunde jag konstatera att det var i huset mitt emot. Pjuuh säger jag. Min största fear är att det ska börja brinna någon gång. Jag tycker mig alltid känna brandrök och jag är verkligen peranoid när det kommer till sånt. Skänker en tanke till dom det brann hos.


RSS 2.0