We made it!



Vi lyckades försova oss idag. Pappa S skyllde på att klockan inte fungerade som den skulle. Det hade tydligen blivit något fel när han ställde om den. Tji fick han när jag bad honom ställa den om "någon" minut eller så. Den ringde precis i tid. Då blev det helt plötsligt mitt fel. Mitt fel? Jahaaaa. Då menar han på att jag borde väckt honom då jag hörde kl ringa 4 gånger. Då kanske jag ska lägga till att jag väckte honom med ett "Har du koll på klockan?" men denna mening fick han till "vad är klockan?". Han håller fast vid att klockan inte ringde och att det är fel på mobilen. Så vi kör väl på den ;)

Jag tror vi tar och skyller allt på Wilgot. Det är inte mänskiligt att sova till kl10-11 när man går och lägger sig kl 18.00 varje kväll. Det är 5de dagen i rad nu. Mammas sömntuta!

Nu är dom iaf iväg och Wilgot fick komma lite sent till förskolan. Om S hinner till jobbet återstår att se. En annan är så tjock i halsen så hon inte kan andas. Det är nästan lite läskigt. Känns som om jag har ett tjockt lager genom hela mina luftvägar. Hostar som en tok :( Jag känner hur ddet rosslar ända ner i magen när jag andas. Mindre skönt. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och krya på mig! :)

Vet ni hur man posar?

JAG VET...tydligen.



Antika bilder. Troligtvis tagna omkring 1800-talet. Skulle kunna vara sent 1700-tal.
Motivet okänt. Skulle tippa på att det ska föreställa en kamerakåt tjej, omkring 18-20 år ung.

Frukost we like.






Hur söt är inte denna video?

Youtube kan vara bra roligt ibland :)


Nu är det min tur..


Jaha då var det dax för sjukstuga igen. Feber och en hysterisk hosta fick jag glatt stiga upp med igår. Så denna dag har spenderats ganska så lugnt om man säger så. Har legat i soffan hela dagen lång. Tur att S var hemma så lillponken kunde bli sysselsatt :) Wilgot har sprungit runt och sagt "appeen appen appeen" hela dagen. Så himla söt! Nu börjar orden ploppa fram men än så länge håller han sig ganska tyst på den fronten. Han kan säga tack, hej, hejdå, mamma, pappa, nappen och göra diverse djurläten. Däremot förstår han jätte mycket. Jag blir lika chockad varje gång :) Duttiga Wilgot!

Vet ni när vi fick väcka skrutten idag? Kl 11.. Herrejesus vilken sömntuta!

Gårdagen

Vi hade det jätte mysigt igår. Det blev en super god plankstek och en oslagbar efterrätt på en restuarang jag inte minns namnet på. Vi beställde två olika efterätter och sen delade vi på dom. Hemmagjord sorbè samt en så otroligt god chokladtårta. Den var så god så jag vet inte vad haha. Efter maten så blev fanns det tid för lite shopping. Wilgot och Staffan fick sig nya vårjackor. Staffan shoppade även loss sig på en ny parfym och ett par solglasögon. Efter lite shopping så gick vi och såg "Hur många lingon finns det i skogen". UNDERBAR film! Jag fullkommligt älskar dessa människor. Så uppriktiga, charmiga och helt underbara. Det bästa med filmen är att dom inte ljugit upp något, dom är verkligen sådär charmiga. Jag kommer garanterat att se den igen. Väl hemma så njöt vi av lite ensamtid, snipp snapp snut och sen var sagan slut.

Slog upp mina ögon kl 10 (kl 11 var det visst då jag insåg att kl ställt om sig). S ligger och sover fortfarande. Senare idag blir det en liten promenad ner till affärn för att inhandla en god middag. Kram på er!


Mammas gosfis!


Nu har vår barnlediga helg börjat och jag saknar redan min skrutt, hur ska detta sluta? SÅ MYCKET KÄRLEK!

Har precis kommit hem från en awesome middag hos mamma. Grillat, det går alltid ned ;) Tänk er helgrillad fläskytterfile med en smarrig marinad, ugnsrostad potatis med vitlök och lökklyftor, en god sallad och sås. Låter smarrigt va? Jag var mer än mätt efteråt men trots det så slank det ner några (MÅNGA) mandelskorpor och kaffe :) Nu sover förhoppningsvis skrutten gott (han sov inte gott medan vi var där, utan vaknade och var mega ledsen 1 gång i kvarten, HEJ samvetet...mammas skrutt). Nu ska jag nog göra desamma. Pensionären ska ju orka med både middag och bio imorgon ;)


Skåååål!





Dagen har flytit på somvanligt. Wilgot har vart på dagis och fått leka av sig, pappa jobbar och mamma städar. Nej inte riktigt va. Pappa jobbar halvdag och mamma slappar (städa gjorde jag innan pappsen hunnit ur huset). Eftermiddagen har dock innehållit en hel del bus med lillkorven. Vi har läst böcker, lekt tafatt (ovaaaanligt va), byggt duplo, byggt koja, kollat tv, lekt med iggle piggle och tränat på diverse djurläten och ord. Wilgots mormor kom förb på en kaffe också. Kändes skönt att ungen inte vinkade hejdå någongång under hennes vistelse. För er kanske det låter konstigt men det har faktist vart så att Wilgot har velat att allt folk ska gå innan dom ens hunnit ta av sg skorna (seperationsfasen). Men nu så, nu är det nya tider. Inget mer hejdå och inget mer gråt vid lämning/hämtning på dagis :D Det måste kommit med våren.. Japp!

Jag och S har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra i helgen (barnlediga för er som inte hängt med). Men det lutar åt en god middag på någon lyxig restaurang där vi får känns oss rika och avsluta det hela med en bio. Dagen efter så ska vi gotta oss i väääärldens sovmorgon och bara njuta. Bara sovmorgon är ju en jäkla lyx!

Fan vad jag babblar, har ni tänkt på det? Jag borde sluta nu. Tjoflöjt!

Mat i stora lass


Pastagratäng med haricovert, paprika, vitlök & chili.


Kassler i ung med ris & gräddsås.

Dagens klädtokiga Wilgot


Om Wilgot själv får välja - Randig tröja och förstora strumpor.

Appropå kläder så har Wilgot fått världens intresse för just kläder. Han ÄLSKAR att skjälpa mamma och hänga tvätt (Jag hänger och han stoppar tillbaka kläderna  tvättmaskin eller jag hänger och han springer väg och gömmer kläderna). Han tycker det är väldans roligt att hämta kläder ur garderoben också. Allt ska hänga runt halsen och favoriten är en förstor tröja som han glatt får vänta på att använda. Att lägga tillbaka kläderna är inte lika kul, tyvärr.



Vad säger grisen? "baaapa pa pa pa"


Alla djur låter som en höna utom hunden, den låter som den ska.

En ledig onsdag är nu kommen. Jag återkommer i kväll när lugnet lagt sig! :)

Fjärilar i magen.



Ska strax åka och göra något som ger mig massor av fjärilar i magen. Nervös, oooja! Spännande..

Ha en underbar dag alles.
Ta vara på det fina vädret för det lär inte bli speciellt långdraget :) Kram på er!

Underbar hämtning ♥


Lillkillen gör dagligen framsteg på förskolan. Idag så sprang han frivilligt runt på golvet när vi hade hälsat vid hämtnignen. Innan har han vart som en igel på mig från första blicken tills vi kommit hem. Han har inte velat stå eller gå. Förstår ni vilken chock jag fick när ungen bad om att få gå ner? När jag fick jaga honom när jackan skulle på? När han gick omkring där som om han aldrig gjort något annat? När han vägrade sitta i vagnen utan ville gå själv? Helt plötsligt sådär. Vilken förändring. Vilken stolthet!

Åh vilken kärlek!
Jag vill bara skrika rätt ut av lycka. Det känns så underbart i hela kroppen! :D

Ps, ni hade givetvis rätt. Familjen kaos satsar på att behålla pepparkakshuset tills nästa år. Eller så var det så att vi totalt glömt bort det. Haha, det är ju "bara" mars så det är lugnt ;) Juni, då börjar det bli dax att kasta ut julen. Haha!

Finn ett fel.


Fotot är taget igår. Hmm, vad kan det vara?

Vad skulle ni hitta på?


Solen skiner och fåglarna kvittrar. Marken börjar torka och våren är nära. Äntligen! Hörde att det skulle bli upp mot 15+ nästa vecka. Det gillas!

Nästa helg så ska jag och sambon hitta på något tillsammans bara vi. Jag har tagit semester och fixat bvakt. Men vad ska vi hitta på? Vi har kollat runt vad det finns för roligt man kan göra men vi kommer ingen vart. Vi vill inte bara vara hemma utan vi vill verkligen göra något. Något som inte hinns med i vanliga fall och något som man inte brukar göra.

Vad skulle ni hitta på med er kärlek om ni var barnlediga? Eller finns det något du skulle vilja göra?



I huvudet på mig själv.

"Det är nästan natt. Jag bestämmer mig för att gå till sängs. Klär av mig i vanlig ordning. Ser hur magen kommer fram, kablooom. Ser låren smetas ut mot sängen. Klämmer om fettet och töntar mig, precis som alltid. Sambon blir galen på mig och mitt tjat. Jag tänker att nej nu får det fan vara nog med onyttigheter. Bestämmer mig redan då att nästa dag är början på mitt nya liv. Ser mig själv stå där 5 kg lättare. Går och lägger mig med stolthet.

Ett irriterande ljud hörs igenom hela min drömm. Sluta upp med det där tänker jag. Jag vaknar till med ett ryck, väckarklockan är igång. Typiskt, är det redan morgon. Jag går upp, klär på mig, säger hejdå till familjen och åker till jobbet.

Jobba jobba jobba. Ett hej dit och ett hej hit, precis som alltid. Kunderna är trevliga och jag likaså. Magen börjar kurra och jag tittar på klockan, 1 timme kvar till rast. "Vad ska jag äta?" är en tanke jag tänker varje dag på jobbet. Finns ingenting som faller mig i smaken. Tänker denna tanke ända fram till lunch. Det fick bli risgrynsgröt. Somvanligt häller jag på extra mycket kanel och socker. Läser tidiningen samtidigt som jag äter och vipps så var gröten slut. Tar en klunk av min cola. Fasiken vad jag är sugen på choklad tänker jag. Rätt vad det är så sitter jag där med en chokladbit i handen och en skvallerblaska i andra. Så nöjd.

Äntligen är arbetsdagen slut. Sätter mig på tåget och pustar ut. Folk pratar för högt, snälla va lite tystare. Väl hemma så ska det lagas mat, plockas undan och efter det ska lillkillen nattas. Nu är allt klart. Sätter mig framför datorn. Sitter och blippar runt en stund, jag läser en och en annan blogg. Mmm glass, vad gott! Tar fram glassen, äter utan att tänka på att jag äter. Oj, är den redan slut? Ställer ifrån mig den tomma bunken och fortsätter blippa omkring.

Efter en stund lägger jag märke till att klockan börjar bli lite väl mycket. Gäsparna kommer allt för tätt och jag går och lägger mig. Klär av mig i vanlig ordning och där... där kommer jag på att jag dagen innan lovade mig själv att bli nyttigare. Jag somnar med besvikelse."

Varför gör jag såhär mot mig själv?
Varför kan jag inte bara hålla vad jag lovar och sluta sitta med handen i godispåsen. Det är väl inte så svårt? Jo, det är skit svårt! Jag fullkomligt älskar allt som innehåller socker. Jag tror jag saknar viljan på riktigt. Det där lilla extra som behövs för att bryta en ovana. För det är precis vad det är. Jag önskar att jag tyckte om träning och att äta nyttigt.
Snälla snälla jultomten, ge mig viljan.

Nu ni..


Hej, det var inte igår! Äntligen har jag fått lite tid till datorn. Har jobbat som en tok känns det som. Tidiga mornar och sena kvällar. När man väl kommer hem så finns det inte mycket ork till annat än att vila upp sig för nästa dag. Nu är det äntligen helg och jag är ledig. Dock åkte Wilgot på magsjuka igår så det får bli en hemmahelg. Dumma sjukdomar! Nu är jag verklgen VERKLIGEN trött på dom. Är det inte det ena så är det de andra.

Idag mår iaf lillpysen mycket bättre. Han ligger och vilar upp sig för eftermiddagens bus!

Tycker ni att vi ska köra på en omgång till utav "Tyck till" ?
Kom gärna med förslag om heta ämnen som vi kan tycka till om! :)

Kaos i kryddhörnan



Vår kryddhörna är totalt kaos. Det är kryddor allover om jag säger så. Har säkert 40st olika kryddor, och inte använder jag alla heller. Jag har länge letat efter den perfekta kryddhyllan, utan resultat förstås. Om ni sitter inne med värsta tipset så kan ni ju alltid dela med er.

Jag tror minsann att min familj lider av "Måste ha, måste köpa, köpte"-syndromet. Man kan omöjligt behöva allt som står i denna hörna. Jag använder max 10 olika kryddsorter och då kanske jag ska tillägga att jag lagar mat 95% av alla gånger. Nåväl, kryddbrist lider vi inte av iaf.
Någon annan som lider utav det? Vi kan la bilda klubb eller något. haha!

Idag väntas jobb, men innan dess så ska lillskrutten hämtas från dagis. Vet ni vad? Han grät inte vid lämningen idag heller. OJ VAD MAMMA ÄR LYCKLIG! Han hade tydligen börjat springa mot sin fröken i en väldans fart. Det är knappt så jag tror det är sant. Vilken förändring! :)


WE DID IT!


Som jag längtat efter denna dag. Nu är den äntligen kommen och ni ska veta hur jäkla underbart det känns. Ja, jag får faktiskt svära i detta sammanhang. Det är en sån sjuk lättnad så ni anar inte. Idag lämnade pappa S Wilgot på förskolan och gissa vad? INGA TÅRAR! Förstår ni min lycka? Mitt hjärta blev alldeles varmt när jag fick höra det, så underbart! Efter 2 månaders kämpande så har vi lyckats. Ä n t l i g e n!

Jag har världens duktigaste son, mammas stolthet ♥



En dag som denna..


En dag som denna händer det inte mycket. Efter en hel jobbhelg så är det så skönt att bara vara. Jag och Wilgot har busat hela morgonen och nu ligger han och vilar. Hur denna dag fortsätter vet jag inte än, det tar vi som det kommer. Jag vet iallafall att pappa S kommer hem lagom till middagen, vilket inte händer så ofta. Så vi ska avnjuta en god middag tillsammans alla 3 innan det ä dax för lillkillen att sova.

Nu ska jag återgå till min kaffe kopp, mums. Kram på er!

Super kul!

Det var himla roligt att logga in på bloggen idag. Massa smaskiga svar att läsa! :) Keep going!

En annan jobbar hela denna helg så bloggen ekar lite lätt på uppdatering. Igår slutade jag tidigt för en gångs skull och det firades med en mysig middag med älsk samt Mello (som dom flesta). Vann rätt låt då? Jag tycker att det var helt okej att Erik vann men tror nog att Danny hade lyckats bättre i Tyskland. Nåväl, mello nörden själv ska nu åka till jobbet. Ha en awesome dag alles! Kram!

Dagens "Tyck till" - Ung mamma

Nu tänkte jag prova på något nytt här i bloggen. Vi kallar det "Tyck till" Jag älskar att höra andras åsikter men jag gillar även att dela med mig av mina egna. Kommer då och då ta upp ett ämne med en fråga som jag själv svarar på men även låter er svara på. Är ni med? Ämne + fråga = vi svarar. Nu till ämnet. Begreppet "Ung mamma" är något vi ständigt möter på här i bloggvärlden.

Men hur gammal/ung är en ung mamma?

Jag tycker till:
Ung mamma hit, ung mamma dit. Jag ser det varje dag och för mig är ordet sönder tjatat. För mig är man bara "mamma", men om jag måste svara så skulle jag säga såhär:

En ung mamma för mig är en person som inte riktigt fått vuxenstämpeln än. Det har ingenting med åldern att göra utan hur personen ifråga beteer sig. Jag fick barn när jag var 21. Jag kan känna mig ung ibland men jag är absolut ingen "ung mamma". Hade jag däremot vart ute och festat varje helg, vart arbetslös och inte haft utbildning och totalt skitit i mitt liv så kanske jag kanske hade fått lite mer "ung mamma" stämpel. Är ni med hur jag tänker nu?

Vi tar 2 exempel.
Exempel 1: Sara 16år gravid, gillar hemmakvällar, bor på landet tillsammans med sin sambo Pelle 22år, går i 1:an och pluggar till vårdare.
Exempel 2: Stina 20 år gravid, gillar att festa, bor hemma med mamma, hoppat av skolan, singel.


Vem får "Ung mamma" stämpeln? Jo, Stina. Varför får hon den och inte Sara som faktiskt är 4 år yngre? Jo för att vi är fulla av fördomar. Vi lyckats skapa denna stämpel som säger att unga mammor inte är lika bra som "vuxna" mammor. Vad är då en vuxen mamma? En 30 årig kvinna eller en person som beteer sig vuxet?

Jag tror ni börjar förstå hur jag menar. "Ung mamma" har ingen ålder, allt handlar om hur man beteer sig. Men som sagt så tycker jag att man bara är mamma oavsett om man är 15 eller 40. Jag kan känna att det är lite smått pinsamt att klicka sig in på en blogg där man möts av orden "Ung mamma". Men hey, thats me. Alla är vi olika :)

Så vad anser ni? Hur gammal/ung måste man vara för att få bli kallad "ung mamma"?

Tack och hej från mig! Nu ska det strömma in svar, okej?

Totalt stopp.



Värst vad tysta ni vart idag då, tråkmånsar!


Har jobbat hela dagen lång (om ni ville veta alltså). Hämtade skrutt på dagis vid 17, det gick galant. Ingen panik där inte och det känns så skönt! Vi kämpade hem med vagnen i diverse vårpölar (OMÖJLIGT). Kom hem, fixade lite mat och lekte en stund. När jag hade lagt Wilgot för natten så hör jag plötsligt hur nappen ramlar i golvet och Wilgot börjar tokgråta så jag springer in och möts utav världens största spya. Hela han, hela sängen och säkert 1-1,5 meter ifrån sängen. WHAT? Min första tanke var magsjuka eftersom att jag inte hörde någon hostattack. Men det verkar inte som det. Skrutt är dock lite hård magen just nu så jag tror helt enkelt att det blev stopp. Pluppisen!

Appropå stopp så lyckades jag ordna så det blev stopp i toan. Det gick ju åt lite papper till Wilgots mästerverk. BRA JOBBAT MORSAN, pucko. Hur kan jag tro att det ska gå och spola ner en halv rulle hushållspapper? Inte nog med att jag behövde torka upp världens mysigaste spya utan jag behövde dessutom ta upp allt från toan igen. Ja just det, jag kanske ska tala om att jag är en sån människa som får kväljningar av att bara tänka på att rengöra toan. Men jag kämpade på bra tyckte jag. Stoppet är nu borta så jag antar att jag lyckades ;)
Greeejt!

Stopp på vägen, stopp i ungen och stopp i toan. Stopp stopp snopp.

Nytt i brödhyllan



Igår provade vi ett nytt bröd här hemma, LingonGrova special. Super gott!
Jag fullkomligt  ä l s k a r allt bröd som innehåller frön. Favoriten är just solrosfrön. Mumsfilibabba!

Har ni prova´t?

Bring a bite (smile) baby.


Vilket smile är for real? Svårt att gissa va? Haha!

Läkarbesöket gick som väntat, inga sjukdomar som går att bota. Bara en massa eländiga virus. Suck. Mamma fick än en gång känna stoltheten växa sig fram då Wilgot inte ens pep när sköterskan stack honom i fingret. Duktiga killen! Jag hade något mojsigt i mitt öra, på trumhinnan. Den var lite utspridd och detta i sin tur gör att det knastrar i örat samt orskar smärta vid sväljning. Bla bla bla.. Hittade ett mirakelpiller i medicinskåpet så nu är jag fri från smärtan iaf. Ja, inte knark om ni trodde det. Dikloflenac it is. Lika samma som voltaren. Bra grejer.

Idag bet förövrigt Wilgot hål i min arm, rackarunge. MORR! Vart lär han sig allt? Förskolan.. Jag förklarade att man absolut inte fick göra så i hopp om att han skulle förstå. Jag satt ner honom på pläden och sa att han fick sitta där tills han blev snäll igen och där satt han. Han satt och snyftade ett bra tag innan han ställde sig upp för att ge mig en kram. Hur i hela friden lär man dom att inte bitas?

En tripp till farbror doktorn.



Nu har jag precis ringt och bokat tid hos läkarn. Halv 2 ska vi vara där. Önska oss lycka till vetja, det lär behövas :P Slutar väl med att alla prover ser bra ut och att vi får fortsätta i samma takt som vi redan gör. Feber upp och feber ner. Halsont där och hosta här, osv. I just LOVE vinterhalvåret!

Energin finns i alla fall.



Trots feber så orkar ungen med ett antal maraton här hemma. Om han får bestämma så ska det jagas hela dagen. Om mamma får bestämma så räcker det med 5 min, haha. Förstår inte hur han orkar, jag är helt slut.

Nåväl. Efter lite (mycket) spring och middag i magen så fick det bli ett bad för lillfisen.
Nu sussar han gott i sin säng.

Dagens middag



Sätt på ugnen, in med pommesen, rör om efter 5 min, vänta 5 min, stek korv, ut med pommesen, splasha lite ketchup och bejja. Sedär, din galmmiddag är klar! Så nyttigt!

Lite hemmamys

Idag börjar min 2dagars ledighet vilket känns väldans skönt. Har fortfarande mega ont i halsen och jag funderar starkt på att någon stuckit in en kniv i min stackars hals. Wilgots feber fortsätter i samma takt som förut, varannan dag eller lite här och där. Blir nog en sväng till läkarn imorgon.

Nu ska jag iaf ta vara på dagen och bara vara. Njuta! See you later :)

Tycker så synd om honom ♥



Wilgot får då aldrig vara frisk.
Han har haft feber i stort sätt varannan dag sedan 1 månad tillbaka. Han dras med sin elaka hosta blandat med dålig mage och febertoppar. I fredags när jag hämtade honom fårn dagis hade han 39,5 för att sedan ha 36,7 på lördagen. Igår hade han 39, 1 igen och imorse 37,4. Nu står den på 38,1. Mammas lilla skrutt vad jag tycker synd om dig.

Detta påverkar ju inte bara honom utan oss också. VAB hit och dit, det är nästan så att det blir pinsamt. Även om man har chefer som förstår en så skäms man. Tur är väl det att dom förstår. Kan ana att alla inte har det lika bra med sina vab dagar? Nåväl.. Idag är en sådan dag som krisade lite lätt på jobbet. Finns ingen inhoppare som kan ta min tid så W´s pappa får sluta lite tidigare så att jag kan springa till jobbet sen.

Dumma dumma virus och baciller!


Blåbär



Lekte lite med kameran medan Wilgot satt och mumsade på färska blåbär. Att fota med 10+ filter är verkligen en utmaning, en rolig sådan! :)
Fotat med: Nikon D90, Nikon AF Nikkor 50-/1,8D + ett 10+ filter.

Spexarn







Ska man le på bild så ska man göra det med HEEEELA ansiktet, inte sant?


Gårdagens shopping



Till mamma: Chinos, 3st cardigans, 2st linnen, klänning, leggins, en liten cardigan att ha över klänningen och smink.
Till Wilgot: Chinos, pyjamas, 5 tröjor, en tjocktröja och 2 pack vantar.

Igår konstaterade jag varför jag nästan aldrig shoppar åt mig själv.
1. Det är varmt och äckligt att springa runt och prova diverse plagg.
2. Man blir oftast besviken över att saker och ting inte passar.
3. Pengarna flyger iväg som om de vore luft.
4. Det känns inte lika farligt att shoppa åt Wilgot. Man tänker aldrig på pengarna utan man tänker "Ja men detta behöver han ju", "åh vad fin, den måste han ha"..

Jag har gett upp hoppet om att hitta ett par tighta jeans som sitter bra (detta är då punkt 2, blir lika besviken varje gång.). Leggins och stora brallor som chinos och baggy jeans is the shit!

Shoppingmoooooom



Nu drar mammasen ut på en shoppingrunda i hopp om att hitta lite nytt till sig själv. Ungen är i tryggt förvar hos mormorn sin. Have a nice day!
Hare bra heeeej.

Inte långt kvar nu.



Idag är det fredag vilket betyder att en heeelg helg med Wilgotmys väntar ♥ Som jag längtat! Ska bli så skönt att få hämta skrutt på dagis och veta att nee, i morgon slipper jag gå upp och fara till jobbet. Love it! Förlåt för kass uppdatering men jag har jobbat hela dagarna. Helt slut! Är det något speciellt ni vill at jag skriver om så säg till :) Im open så att säga. Ne ni, vi hörs senare! Kramis!

Glöm inte att anmäla er till VECKANSFOTO! Kom igen nu, go go go!


Halksockor



Jag tycker det är så himla svårt att hitta strumpor med halkisar på. Har letat på diverse vanliga butiker som HM, lindex, åhléns och kappahl. Kan ju säga att strumpor är lite av en förbrukningsvara här hemma. Dom kommer bort, förlorar sin ena vän och tappas. Dessa strumpor har Wilgots mormor köpt, tur att någon finner dom ;) Vet ni något ställe där det finns BRA halkisar?

Undra vad som försiggår.


Vad tror ni?

Jag bringar in Mars med en ny design.

Mars månad är äntligen här. VÅREN är NÄRA nu, inte sant? Vi går mot ljusare dagar and i like it. Jag firar detta med en ny design. Tryck F5 för att upptarera helt. Denna gång är det jag själv som knåpat ihop den och jag hoppas för all del att den ser bra ut hos alla.

Ser allt okej ut hos er? Säg gärna till ifall menyn åkt åt skoga eller liknande. Tack på förhand!

Underbara du ♥





Underbara charmtroll ♥

RSS 2.0