Så irriterande!!!

Efter en lång arbetsdag med mycket stress då vi hade utförsäljning av alla varor för att vi ska stänga så åker jag och hämtar Wilgot. Vi ska vidare till hans morfar för att äta middag. När jag kommer fram till förskolan så berättar dom somvanligt om hans dag. Wilgots pedagoger har gått hem för dagen och dom är gemensamt ute med mellan/stora gruppen på gården. Jag får höra att han inte ätit något på hela dagen, han ville bara dricka lite mjölk. Jag tänker genast att något måste vara på tok då Wilgot ALLTID äter ALLT. Han är den som mumsar i sig när de andra barnen petar i maten för att den inte smakar något vidare. Hon avbryter min tanke med ett "ja och enligt pedagogerna så är detta inget som brukar ske, han brukar alltid äta". "Han har vart lite sådär smågrinig idag, men bara till och från". Någon som inte heller är likt honom. Hon sa även att det går munblåsor på förskolan och att det kan vara orsaken till att han inte velat äta så jag skulle kolla i hans mun när vi kom hem.

Vi tackade för oss och begav oss till pappa min.  Han satt lugnt och fint i vagnen och sa nej till allt somvanligt. När vi kommer fram till pappa och klätt av oss börjar gnället. Vi märker med en gång att något är fel, han är ju förbövelen jätte sjuk och mega varm. Tar tempen, 40 grader. HALLÅ HUR I HELA FRIDEN KAN MAN MISSA ATT EN UNGE HAR SÅ HÖG FEBER? Dom vet att han alltid äter och i kombo med att han har vart gnällig så kan de väl iallafall känna på hans kroppstempratur!! Blir tokig. Stackarn har gått hela långa dagen på förskolan med ingen mat i magen, säkert ytterst lite vätska och framför allt hög feber. Jag blir fan förbannad. Det skär i mitt mammahjärta att ens tänka tanken om hur han har mått idag.. :( Mammas pluppis!

Väl hemma hos pappa däckade Wilgot sittandes på mig. Han somnar till och från hela tiden. Han gråter och vill inte lämna min famn. Han är stekhet och luktar verkligen sjuk. Jag förstååååååååååååååår inte hur dom inte kan ha märkt något. Så irriterande. Dom brukar vara snabba på att ringa, men inte denna gång. Stackars min fina W ♥ Efter att jag slängt i mig maten så åkte vi hem. Nu sover han gottis i sin säng och förhoppningsvis så sover han bort de mesta av febern.

Åhhh vad jag är bitter.

Bristningar

Fick en fråga som jag kände att jag var tvungen att svara på så det inte blir några missförstånd :)
Hur kommer det sig att du hade massa bristningar på denna bild men inte nu längre?

SVAR: Självklart har jag mina bristningar kvar. Dom kommer alltid att sitta där och påminna mig om mina underbara barn. Att det ser ut som om jag inte har några bristningar kvar kan bero på att bilderna är tagna i olika ljus och vinklar. Huden där bristningarna sitter är väldigt glansig och ligger ljuset emot dom så syns dom hur bra som helst. Men så fort man flyttar en millimeter så syns dom inte lika bra, ibland inte alls. Kan även bero på vad för inställning jag har haft på kameran när fotona har tagits samt hur bra fokus man fått in. Jag redigerar alla mina foton men skulle aldrig få för mig att retuschera mina foton. Då menar jag bort fläckar, bristningar, fett, finnar, göra större tuttar, mindre tuttar osv.

Här kommer 4 bilder som visar hur olika det kan se ut. Alla foton är från denna graviditet. Men alla bristningar är från tiden med Wilgot i magen. Mina underbara minnen, det är så jag brukar kalla dom. Hoppas att jag iallafall kommer få en ny med denna, skulle vara så tråkigt att inte ha något att se ned på då när man inte har magen kvar :)


Som sagt, dom är kvar och kommer alltid att vara :) Jag har lärt mig att vara stolt över dom och tack och lov för det. Finns många människor därute som lider dag ut och dag in för sina underbaringar till bristningar. Jag har accepterat att det är såhär jag kommer se ut resten av mitt liv. Jag hade en KABOOOMKULAmed Wilgot så det var inte så konstigt att det sprack lite här och var :) ♥

 

Fick ni bristningar under er graviditet och i såfall vart?

Jag har på magen och boobisarna. Sen har jag även några yttepyttesmåiga på låren och under armarna från tonåren :)

Idag går vi in i v31 föresten :D Weee vi är nere på 1-siffrigt nu. 9 weeks left to the big BF! ♥

Ibland blir det fel.. haha

 

Tänk så kansigt det kan bli ibland :D Har ni något roligt som ni råkat sagt?


Gamla favoriter ♥






Mammas knubbiga stolthet. Aldrig ska jag sluta älska dig ♥

Tips på en underbar pyjamas ♥

Hur söt är inte denna? ♥





Välkomna hit gott folk!

Ser att min statestik ökat ganska mycket de senaste dagarna. Roligt! Välkomna hit för all del! Tror att det beror på att en viss Martina tipsa om min blogg. Gulle du! :) Men i alla fall, kul att ni kikade in :D Berätta gärna vilka ni är eller åtminstone lämna ett avtryck så jag kan kika in hos er. Om inte annat så hoppas jag givetvis att ni vill fortsätta titta in och följa vår vardag. Här inne förgyller vi inte vardagen inte. Här inne klagas det för fulla muggar. Men visst så är det en hel del kärlek också. Ibland är det faktiskt rosaflufffluff! Men fasiken inte hela tiden. Mat lagas det också, fotas och grubblas. Väntar barn, jagar barn och underhåller barn. Ja det var väl lite om denna lilla blogg. Men som sagt, lämna gärna ett avtryck så jag kan titta in hos er! :)

Ser även att mina stalkers på bloglovin ökat, who are u? :) Megasuperkul ju :D
Vill du göra som de andra 142st så lägger jag ut en snabblänk --> HÄR! <--(Ja länk till bloglovin om ni nu inte förstod det)




Nu så..Buller och brak.



Blev ett litet uppehåll på bloggfronten då natten till igår inte blev den bästa. Låg vaken heeeeeela natten och lyckades inte somna förens 1timme innan kl min skulle ringa. Jag var lite smått mör igår så jag orkade inte göra mycket mer än och vänta ut tiden. När kl slog 19 så däckade jag GOTT i sängen och sov tills det var dax att gå upp på morgonen. Så med andra ord är jag nu åter i bruk.

Varför jag inte lyckades somna var en kombination mellan kill i benen och en hyperbebis som snurrade runt konstant i 4 timmar. Hallå, 4 jäkla timmar. Inte sådär lite buff buff utan kaboooom, volt, kaboooom, revben, kamoooom kissblåsa. Så grattis lillknorris, du har redan lyckats hålla din mamma vaken en hel natt! ♥ Tack...tack tack för den din lilla rackarbebis!

Vad mer då? Jo vettni vi ska nu fira. Fram med glasen! Wilgot har nämligen för första gången på 1,5 SOVIT UTAN ATT BRÅKA. 2 kvällar i rad har ungen inte gnällt, skrikit eller vägrat. Knappt vaknat heller. Så underbart att han är tillbaka till sitt vanliga jag. (peppar peppar). Lilla hjärtat nu fortsätter du såhär okej. Är du riktigt duktig så kan du få en kaka på lördag ♥



Dagens middag - Lövbiffsmojs



Jag är mätt och väldigt belåten. Vill ni ha recept så hojta!

Till er, till mig, till alla. Läs detta!



Nemo sine vitio est.
(Ingen är utan fel)
Du är inte perfekt och kommer aldrig att bli. Men du är unik och det kommer du alltid att vara.
Va inte någon du inte är, var dig själv. Det finns bara en av dig så varför vara någon annan?
Du är värdefull, vacker och helt underbar.
Du är världens bästa du.

Ha en bra dag alles ♥ och kom ihåg, ni är alla världens bästa ni!




Wilgot klättrar på väggarna.








Det märks att Wilgot börjar tröttna på att vi föräldrar är sjuka, han klättrar bokstavligen på alla väggar här hemma. Ska bli skönt att påbörja nästa vecka så lillkillen kan få komma till förskolan och busa igen. Det han älskar mest efter mamma & pappa. Det har vart strålande väder i helgen och det känns som om vi är dom enda som inte fått ta del utav det. Dumma sjukstuga, dumma dumma, jag avskyr dig. Nu är jag på bättringsvägen iallafall och imorgon så väntas jobb, bara att bita ihop då man inte är helt återställd efter denna hejkomochhjälpmig-sjuka. 4 timmar ska jag väl klara. Heja mig!)

Jag och Wilgot har haft en mysig dag trots att jag mår lite sisådär. Vi har busat mest hela dagen. Nu sover han gottis i sin säng och har ännu inte vaknat till och vägrat somna om. Om det ändå kunde förbli så kvällen ut. Heja Wilgot du är bäst, det är du som sover mest! Heja heja heja! ♥





Gravid v30 ♥ Äntligen!


4 bilder från igår v29+2 ♥

Äntligen är vi framme i v30, som jag längtat. 10 veckor kvar nu, det är ju ingenting. :D Detta var den andra grejen som hände i torsdags, att jag gick in i v30. Nu är det bara ett mål kvar på denna graviditet, att föda :D

Hur mår jag då?

Jag mår bra, precis som förra veckan. Jag är trött och har ont som dom flesta gravida. Foglossningen hänger kvar och vill inte släppa. Har förlängt min sjukskrivning 5 veckor till, 50% fortfarande. Känner mig stolt över att jag faktiskt orkar jobba såpass trots att jag har så sjukligt ont ibland. Vi får se vad som händer efter dessa 5 veckor, kanske är foglossningen borta och jag orkar lite till? Troligtvis blir det en havandeskapspenning på heltid men man kan ju alltid hoppas.

Halsbrännan är inte alls lika intensiv som med Wilgot och jag skuttar av glädje varje gång jag tänker på det. Jag får den bara om jag gått med tom mage förlänge. Det är som min lilla matklocka, kommer halsbrännan så vet jag att jag måste bli bättre på att äta.

Går upp i vikt gör jag också. Har gått från 67,2 till 71,6 sedan v7. Med Wilgot gick jag från 69,1 till 75någonting under hela graviditeten så jag är snart uppe i dessa kilon med lillknorris. Men vad gör det? Tror jag slipper att gå upp 20 panner iaf. Jag är glad om jag klarar mig under 10 :) Rasar jag i vikt efter förlossningen likt med Wilgot så är det inga problem, gick ju ner 12kg de första dagarna.

Lillknorris ligger på ett dumt ställe, verkligen.
Hon ligger ju i säte och har de senaste dagarna vänt sig lite åt vänster. Så nu sparkar hon verkligen i hela smultronstället. Det gör så saaaaatans ont när man vaknar och hon drämmer till blåsan min, aj aj. Igår låg hon och tryckte på en nerv som gav mig mensvärksliknande känsla. Gjorde ritkigt ont och jag funderade många gånger på om det var något annat som spökade men tack och lov så var det inte det. Eftersom att hon ligger lite knasigt så känns sparkarna nästan igenting men när hon väl lever rövare så känns det som om spelar boll med alla mina kära organ. Känns helt annorlunda mot när W låg i magen. :)

I förrgår fick jag panik.. Låg i sängen och helt plötsligt knäpper det till i underlivet. SHIIIIIIIT MITT VATTEN var det första jag tänkte. Har hört hur folk förklarat sin vatten avgång med ett litet knäpp. Mitt vatten gick ju aldrig så jag har ingen aning om hur det känns. Iaf, ner och känna upp och ställa, hoppa lite grann och sen kunde jag konstatera att nej, inget vatten. Pjuh... Lite smått oroad blev jag. Hade precis kollat på ett avsnitt förlossningskliniken där det handlade om förtidiga bäsisar, födda i v 26-30.

I torsdags var jag även hos barnmorskan. Vi lyssnade och mätte. SF mått 28cm och hjärtljudet låg där det brukar, 146-148. Vågen visade 71,6 som sagt och blodtrycket var kanoners som alltid. Blev en snabbvisit då jag hade tid hos doktorn för sjukskrivning.

Hej babbel, hejdå babbel!

Jag tycker att magen har växt så det knakar de senaste 2 veckorna, vad tycker ni? Känns som om jag blivit det dubbla.

Elodie Details - En underbar butik!

I förrgår när jag var i stan passade jag på att besöka Elodie Details nyöppnade butik på Östermalmstorg. En underbart ljus och exklusiv butik. Sådan charm har jag då aldrig sett i en butik. Elodie Details är älskat av många, så även av mig. Underbara produkter i en underbar kvalité. Jag har många favoriter som ligger mig varmt om hjärtat, men rockabilly dot slår nog allt. Älskar designen, så snygg och stilren.

Ser ni vilken undebar butik detta är? Så snygg!












Vad tycks? Snygg, eller hur?

Ta gärna en tripp och besök denna butik.
Här nedan finns en enkel vägbeskrivning då jag virrade bort mig totalt genom att försöka anvnäda mig utav mobilensbeskrivning.
Butiken ligger några meter från tunnelbanestationen Östermalstorg, uppgång Östermalstorg. Sibyllegatan 23, lägg det på minnet. När du kliver upp från stationen så ska du gå i riktning höger mot torget. Gå bara rakt fram och inom 1 minut kommer du att se deras fina skyltfönster. Butiken öppnar kl 12. Glöm inte att checka in med facebook för att få 5% på ert köp (vilket jag självklart glömde :P). Butiken väntade på en storleverans när jag var där. Alla höstnyheter finns nu säkerligen på plats. Jag älskar den gröna tjockmössan, jäkligt snygg! Synd att den inte finns i mamastorlek ;)

Detta är fick följa med hem till familjen knas iallafall.:)  En underbar filt (rockabilly dot så klart!), en underbar snuttefilt, 3st scarfs, 2st haklappar samt 1 napphållare. Jag är i himlen! Ska bli underbart att få gosa ner lillasyster i den otroligt mjuka filten. Wilgot älskar sina nya fina haklappar, han vill gärna ha båda samtidigt.




Detta var en av de spännande sakerna som skedde i torsdags innan jag blev sjuk :) 3 to go!

sjukstugan hej

1316708220266 (MMS)

Bäddat ner mig i soffan med 39 graders feber och en taggtrådshals. Nöjd med dagen trots att den slutade såhär. Mycket spännande saker har hänt. Mer om det när kroppen tillåter. Syns imorgon eller senare ikväll. Kram


Dumperioder!



Wilgot har kommit in i 2 olika perioder. Vill inte sova och vill slå mammaperioden. Ja ni kan nog ana hur roligt vi har här hemma. Det ska inte sovas middag för att sedan bli trött och grinig. Här om dagen så somnade ongen 01.00 på natten och då hade vi försökt få han och sova i 7 timmar. Jag blir knäpp på riktigt. Från att ha en unge som lägger sig utan ett knyst till ett barn som slänger ut alla sängkläder och nappar så fort han hamnar i sängen och bara skriker. Jag hoppas att detta bara är just nu, att det går över väldigt väldigt snart.

Detta med att slåss är ännu värre, jag avskyr det och jag så frustrerad och ledsen över att han gör så. Han lär sig mycket från förskolan men detta kunde väl han ha skippat? Han tycker det är riktigt roligt också, han lyssnar inte och slår ofta mer efter tillsägelse. Jag vet inte hur jag ska få bort detta beteende men bort måste det. Han förstår inte att han gör fel, för honom är det lek. Har försökt det mesta när det gäller att säga till honom. Har börjat med att sätta honom framför byrån när han gjort fel och där får han sitta tills jag säger att det är okej att komma och säga förlåt. Men det är bara om han verkligen verkligen inte lyssnar. När jag gör detta så förstår han att han gjort fel. Kankse kopplar han en vacker dag och börjar lyssna med en gång istället.
Jag hatar att vara elak, för det är precis vad jag är när jag sätter honom där. Världens sämsta mamma känner jag mig som då.


Tur att de fina stunderna väger över de mindre fina.
Mammas fina underbara onge som älskar att pussas och kramas. Älskar dig min prins ♥




Det vimlar av åkpåsar!

När Wilgot var liten så köpte jag en fleeceåkpåse och den har fungerat utmärkt. Han har hållt sig varm men inte för varm. Dock är denna fleeceåkpåse inte så bra att ha i en sittvagn då den åker ner så jag skulle verkligen behöva en ny. Men vilken? Finns så många olika sorter, färger och märken. Som jag skrev i inlägget här under så kommer en Bugaboo donkey flytta hem till oss snart och Wilgot kommer behöva en ny åkpåse.

Har kollat runt lite och favoritbutiken Jollyroom har alla typer av åkpåsar. Stora som små. Självklart har jag hittat mina favoriter. Bugaboos svarta åkpåse, buppa brands "White circle" samt Voksi åkpåse "urban Black". Älskar även alla från märket Elodie Details.

Men min fråga till er är. Kan man bara använda åkpåsen från bugaboo till en bugaboovagn?

Eller går det lika bra med andra åkpåsar? Någon speciell som fungerar bättre?

Vad har ni för åkpåsar till er vagn? och framför allt ni med bugaboos, vad har ni?


Bugaboo Donkey ♥

Vi har bestämt oss. Älskade donkey!

Idag åkte vi till bonti för att ta oss en titt på Donkeyn. Innan besöket var jag förälskad i denna vagn men vi hade då bestämt oss för att köpa en Mountain Buggy Duet. Efter besöket så var vi båda förälskade, Buggyn fanns inte längre på världskartan. Denna vagn är förbövelen otrolig! IM IN LOVE! Vi struntar fullkomligt i dess pris för det är denna vi ska ha. Den är värd varenda krona. Det är så undebrart att man kan göra den till en singelvagn. Alla finesser på vagnen går att göra med en hand (tack för den!). Nej, någon annan vagn blir det inte. Ska åka in och boka (samt lägga en saftig handpenning på 3000kr) på fredag. Förhoppningsvis får vi den innan oktobers slut. Älskade vagn. Shit, jag är kär! Wilgot kärade ner sig också. Han började gråta när vi tog ner honom från den. "AAAGNEN AGNEN" grät han samtidigt som han pekade på donkeyn. Han ville absolut inte sitta i sin fula vagn igen ;)

 

Vet ni vad det bästa är? Jag har inte tjatat någonting på Staffan. Det var han som fick bestämma :D Trodde jag aldrig om min karl. Men som sagt, han är också förälskad. Ååååååh kan det bli oktober och december nu nu nu?!!

 


Goodiebag från Loppi ♥



Igår damp det ner ett AVI i brevlådan och idag hämtades paketet ut. En underbar goodiebag från loppi. Den innehöll allt på bilden + lite andra små saker. Jag älskar den! Wilgot blev kär i den lilla bilen som finns på bild. Då han inte äger någon sådan så var det perfekt! :) Vattenflaskan + glaset var verkligen super också. Allt var super! :D Jag tycker då bäst om den valfria ljudboken som fanns med i goodiebagen. Tack Loppi för ett super-bag!

Bråkstake & frukost.



Även om min aptit blivit mycket bättre så är den långt ifrån bra.
Svårast är att få i mig frukost. Något som alltid går i är dessa små söta ringar tillsammans med min älskade fil. Mummakardemumma!


Inatt vaknade Wilgot mitt i natten och vägrade att somna om. Han var ledsen och förtvivlad. Efter 15 minuters försök att få honom att somna igen så fick han komma upp en stund. Så vid 2 i natt så satt vi och mös i soffan med filten och välling. Efter någon timme så somnade han om och jag kunde äntligen gå och lägga mig. Imorse var han väldigt seg på att vakna, tror jag väckte honom runt 10.30. Så nu har jag en kille som inte vill sova middag istället haha. Nåväl, vi får la se om lillherrn orkar med dagen.

Vart är mamma Denise?



Jag till Wilgot - Vart är mamma Denise?
Wilgot springer och hämtar sin lilla gris och säger sedan överlyckligt - DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Tack hjärtat ♥ haha :)

Wilgot ♥ sitt rum




Hej grejer överallt! Känner ni igen er? haha

Lillknorris första presenter





Igår när Hannah med familj var här så fick barnen små söta presenter. Lillknorris första :) Wilgot har lekt med sin nalle hela morgonen. Den har fått åka vagn och skrämma mamma. "raaaaaw raaaaaaaaw"

Tack gullisar ♥

Bildbomb från denna dag ♥

Har haft Hannah med familj på besök idag. Lika roligt som alltid ♥ Wilmis har blitt så stor sen sist, så himla roligt att se. Tiden går verkligen fort! Wilgot var super gullis mot lilla Wilma. Ville ge henne nappen och leksaken mest hela tiden. Visst blev det några drag hit och pet dit men inte mer än så. Dock visade han tecken på massiv svartsjuka när jag gosade bebis. Men det hör väl till och vem skulle inte bli svartsjuk? Han är ju inte van att jag håller i någon annan människa än honom och pappa S. Nåväl.. Dagen passera fort och nu har dom åter åkt hem till min gamla hemstad Oxelösund. Låter bilderna tala istället för att skriva en massa strunt. Jag och Wilgot har haft en superduper mysig dag :)

Tack fina ni för besöket och för presenterna till barnen.









Vinnarna är dragna och kommer snart bli kontaktade utav en ansvarig som kommer ge er information om vart ni hämtar ut ert presentkort/vart kortet ska skickas.. Vilka det blev får ni se så småning om :) Grattis till er iallafall!

Svar på frågor som kommit in.

Hur mycket blödde du under din blödning i grav? och vet du ungefär när du fick den? var det bara så med wilgot eller med båda?

sv:
Jag hade mindre blödningar i början av min graviditet med Wilgot. Från start till v 10 tror jag. Inga rikliga blödningar, några droppar hit och dit som hann mörkna innan dom kom ut. Det var därför jag trodde att jag hela tiden skulle få min mens, för det såg precis ut som att den skulle börja. Men det blev liksom aldrig mer än några droppar som hann torka innan dom kom ut (Dom blandades med annat mojs och blev ljusbruna).

Det här med blödningar kan vara jätte olika när man är gravid. Vissa blöder som mens, andra ingenting, vissa lite, andra till och från. Mitt tips till dig är att kolla upp om det stämmer, bättre att kolla en gång för mycket än en gång förlite så att säga :)

sött snuttedjur. :) vart hat ni köpt det?

sv: HM (:

Jag undrar varför du är rädd att inte hinna in? Gick förlossningen med Wilgot väldigt snabbt, eller är det något med denna graviditet som gör att du har bråttom in?
sv: Förlossningen med Wilgot gick väldigt snabbt för att första gången. Hade regelbunda värkar i 4 timmar, oregelbunda i 1.5 samt mensvärk i någon timme. Var inne på förlossningen i prick en timme sen var han ute. Mitt vatten gick aldrig och när dom väl tog hål på hinnorna så flög han ut. Nu i efterhand vet jag att jag hade krystvärkar 2 timmar innan han kom ut. Hur jag lyckades knipa i över 2 timmar har jag ingen aning om haha. Så fort hon sa att jag var helt öppen så krystade jag, för då fick ajg det bekräftat. Som omföderska så brukar man säga att det tar hälften av tiden, oftast mindre än så. Går mitt vatten så behöver jag ringa ambulans pga att lillknorris troligtvis kommer med en väldans fart. MEN, allt detta behöver ju inte ske. Men det är därför jag är rädd för att inte hinna in. Känns tryggare att föda på förlossningen om man säger så ;) Men antagligen så kommer vi planera in en förlossning så jag slipper oroa mig :)

Cravings!



Dagens craving - Mandelskorpor! (Dom från Lidl ska det vara, inga andra!)
Alla andra dagars cravings - Citrusfrukter i all dess form. Helst av allt apelsin. Apelsinjuice ♥


Med Wilgot hade jag inga speciella cravings. Åt en chokladboll (varvat med snickers) en gång om dagen de sista 6 månaderna. Någon mer än det tror jag inte att det var. Denna gång så skriker min kropp efter sura härligheter. Sånt som är så bra för halsbrännan ni vet ;) Idag har jag dock vräkt i mig en påse mandelskorpor utan problem. Jag är inte ens mätt? Skumt!

Vad har/hade ni för cravings under graviditeten?

Lillknorris första kläder ♥



 

VI LÄNGTAR EFTER DIG ♥

Jag blir helt knäpp av denna längtan.


Svaren ♥

Hur känns det att ni kommer ha två så små barn samtidigt? Som när båda blivit så "stora" att trotsen kommer osv? :)
SVAR: Lite som en komisk skräckfilm med en klick kärlek. Jag vet att jag kommer möta på tillfällen då jag bara vill slita av mig håret och gråta. Ser mig själv stå och flämta i hallen då båda ungarna ska ha på sig vinterkläderna, den ena gör i blöjan och den andra skriker, av med kläderna, byta blöja, på med kläderna, iväg..o nej vi har glömt något, upp igen, upptäcker att den andra också gjort i blöjan, svetten rinner, av med kläderna, Wilgot tjatar och gråter..trösta trösta.. och där är  stubinen inte lång...Men det kommer att vara underbart att ha två små liv hemma. Dela deras glädje och sorg, se dom tillsammans och växa med dom. Visst kommer det bli en utmaning men det var det med Wilgot också. En underbar utmaning kommer det att bli ♥ Längtar till den dagen vi faktiskt har våra 2små liv hos oss. Kan inte föreställa mig att Wilgot ska bli äldre så det där med 2 trotsiga(re) ungar tar vi då haha :) Tänk att Wilgot ska bli 4år, 7år och ja alla andra åldrar? Helt ofattbart! :D

Hur mådde du i början av din graviditet? Är den här eller den innan jobbigast?


Vad jag vet så är du rätt så ung hur är det att vara ung mamma?

SVAR: Jag mådde precis som med Wilgot. Ytterst lite illamånde på morgonen, hjälpte att sitta ner med ett glas vatten och smutta på. Sen var jag väldigt trött och känslig. Men inte mer än så. Jag har haft tur!

Jag trivs med att vara lite yngre till åldern. Men någon ungmamma känner jag mig inte som :)

Är du nervös inför förlossningen? :)

SVAR: JAAAAAAAAAAAAA! Eller mer rädd. Jag är rädd för att mitt vatten ska gå. Ni som hängt med vet ju att jag måste ringa ambulans om mitt käraste vatten går. Jag är rädd för att jag ska föda hemma eller på vägen. Värkarna är jag inte rädd för, dom längtar jag mer efter. Dock är jag väldigt skraj för att spricka. Att känna hur mitt undre liv sakta men säkert åker isär var ingen höjdare om man säger så. Det var det ända som gjorde ont PÅ RIKTIGT. Vill hinna ta lite lokalbedövning denna gång. Någon EDA blir det inte, noway. Om mitt vatten skulle gå skulle jag bli nervös.. Eller ja, om förlossningen startade överhuvudtaget. Jag vill hinna in, thats all (:

Vill bara säga TACK för att din blogg finns!
Har det jättejobbigt just nu i livet, och din blogg får till viss del mig att vilja jobba framåt. Den är så fantastisk! Är i tonåren, och då, som du säkert vet, så är det som mest jobbigt. Jag undrar: När du var i tonåren, hade du det jobbigt då? Med isåfall, vad? Känslor? Kompisar? Familjen? (Du behöver inte svara på den frågan om du inte vill), ville bara kanske få lite tips på hur det är bra att tänka, så att det inte blir alltför jobbigt..!

Min andra fråga är, vad tror ni att skruttan ska heta? :) Några namnfavoriter? :D Isåfall, vad? :)

SVAR: Tack gulle du för fina ord ♥ Jag hade det jobbigt till viss del. Men jag har alltid vart en ganska så stark person som stått på mig och borstat av problem. Tagit det mesta med en klackspark. Men alla har vi någon gång haft problem under tonåren. Man ska platsa, se bra ut, utvecklas, veta vad man vill, bli kär, göra slut, bråka med familjen, dricka alkohol, göra dumheter. Klart det blir jobbigt för en själv. Jag var en såndär rackaronge som inte lyssnade och gjorde dumheter, tyckte att mamma var dum i pallet som bara skällde och skällde. Mitt tips är att strunta i och jämföra sig själv med andra och försök inte vara någon du inte är. Lyssna på dina föräldrar och prata med varandra. Det är verkligen super viktigt. Den dagen jag och mina föräldrar började prata, den dagen blev allt så mycket bättre.  Ta vara på dina vänner/vänn, håll hårt i dom. Ta reda på vem du är och vad du vill göra, acceptera dig själv för den du är. Alla är vi unika. Jag älskade att vara mig själv och jag är fortfarande nöjd med hur jag var som person. Jag är inte nöjd med vad jag gjorde dock. Finns mycket jag ångrar från tonåren. Ta vara på skolan förbövelen! Det är något jag ångrar så mycket.

Vi har ingen aning om vad lillknorris ska heta men självklart har vi några favoritnamn.
Wilda, Wega och Elwira är några av mina favoriter :)

I vilken vecka plussade du med båda barnen och vad var dina första symptom?

SVAR: Med Wilgot plussade jag i v8-9 någongång. Svårt att veta symptomen när man aldrig vart gravid förut. Hade dessutom lite blödningar, liknade dom precis innan man får mens. Då hade jag ömma bröst, trötthet och svullen mage, precis som innan man får mens. Det var därför jag testade mig så sent. Gick liksom och vänta på att den skulle börja då jag hade blödningar men ingen mens kom och då slog tanken mig, vi testade och plussade :)

Med lillknorris så kände jag från dag 1. Helt sinnes! Brösten ömmade på det där speciella sättet och jag bara visste. Men gravtesten visade såklart negativt då det var så tidigt. Trodde jag var skengravid. Men jag testade mig 3 gånger och 3de gången (efter 2 veckor) så visade det ett plus :) Samma symptom som med Wilgot men denna gång visste jag det med en gång.

Har båda dina barn varit planerade?
SVAR: Vi börjar med Wilgot. Han var så oplanerad som han kunde bli. Jag och Staffan hade vart tillsammans i mindre än 4 månader när vi fick plusset. Men att han skulle få stanna i magen min var det ingen tvekan om. Han var oplanerad men blev planerad ♥

Lillknorris var planerad men blev oplanerad haha. Vi försökte en gång och efter den gången så beslöt vi oss att vänta pga att vi inte visste hur det skulle bli med vårat jobb, det skulle stänga inom kort. Men den  enda gången blev lillan till och allt löste sig med tiden :) Så ja hon var planerad i det stora hela :) Berättelsen om henne finns HÄÄÄÄÄÄÄR!

skulle inte du kunna visa hur du lockar ditt hår i någon video? :)
SVAR: Visst kan jag göra det! Super lätt att göra :)

Vad är ditt drömyrke?
SVAR: Oj vilken klurig fråga. Jag älskar att jobba med människor av alla dess slag, unga som gamla. Mitt drömyrke är nog att få jobba på en verksamhet för barn i behov av särskilt stöd, down syndrom tex.

Om ni har några fler frågor så är det bara att fråga på :)




Flodko på stan



Idag har flodkon vart på stan och inhandlat de första bebiskläderna åt lillknorris ♥ Vill ni seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Det får ni göra imorgon (: Att gå på stan efter en arbetsdag är inte det optimala valet om jag säger så. Foglossning, sammandragningar och svullna fötter. Om man dessutom letar efter ett fik med min kära vän Ellinor så kan man räkna med att få promenra sisådär 1 timme runt i stan för att sedan konstatera att fiket låg 30 sekunder från där vi starta. Dummefaaaan! Men såhär i efterhand så känns det faktiskt bra med några timmars trippande. Tack för en mysig dag bellie!

Gravid v29 ♥



Välkommen v29! Bara 1 vecka kvar 30!!

Jag mår bra. Kankse är det för att jag fått slippa den där jobbiga halsbrännan. Vi är liksom inte bästa vänner om man säger så. Har fortfarande extrem foglossning och det verkar inte släppa för fem öre, snarare öka mer och mer för var dag som går. Men jag kämpar på! Känner att jag lägger på mig vikt nu. Vill verkligen inte gå upp 30kg, eller 20 för den delen heller. Inte för att jag tror att jag gör det men man vet ju aldrig. Är just nu inne i en fulperiod. Jag känner mig fet, ful och gaggig. Hur mycket jag än piffar till mig så ser jag ut som ett spöke. Kläderna sitter fult.. Ja ni vet nog vad det är jag menar. Allmänt depp liksom. Hoppas det går över snart.

Tösabiten ligger fortfarande i säte med huvudet på samma ställe som alltid. Jag har börjat undra om hon fastnat där. Its time for vända sig liten, heja heja! Trycket är kvar och lika obehagligt som alltid. Åderbråcken blir värre och värre. Tuttarna växer ur mina bhar. Ja, thats life liksom ;)

Inatt drömde jag att vi fick en liten flicka. Inte alls lik storebror. Hon fick ett namnm hade rosa byxor med ränder. Åh jag längtar så mycket efter vår lilla dotra. Nu börjar den riktiga längtan komma. Det är inte långt kvar nu och jag kan knappt bärga mig! :D ♥

Tycker ni att magen har ändras från förra veckan? Jag tycker den ser likadan ut :)

Fråga på!


Dagens mama



Här har ni dagens slitna mamma. Förkyld, trött på det mesta och allmänt depp. :/

Kängorna är köpta på skopunkten för er som undrade. Halsduken är från Gina, benvärmarna från Cubus och tröjan från Gina. En såndär lång tjockiströja.. Leggins från HM.


Kärleken mellan oss.



Idag har jag haft en supermysig dag med min älskade fina Wilgot, blivande storebrorsan. Hämtade han från förskolan runt 15 och sen dess har vi bara myst. Inte ett endaste gnäll, såna stunder är dyrbara för oss ♥ Vi har lekt med dockan och nallarna. Busat runt och lekt tafatt. Gosat i soffan och i hans myshörna. Sjungit, skrattat och bara vart. Lagat mat, diskat och dansat. Love it ♥ Wilgot har gått och sjungit (oförståligt) och gjort rörelserna till en sång som jag inte har den blekaste om vad det kan vara. Skrattar lika mycket varje gång han gört. Han är så sdölgdggdsufesj söt när han gör det. Ni vet första gångerna ens barn gör något, går, bajsar, skrattar, låter? Dom gångerna är alltid extra söta, roliga och helt underbara. Det är det jag upplever nu med Wilgots "sång". Toker får tårarna att rinna efter varje uppträdande haha ♥

Älskade lilla unge, vet du hur mycket mamma älskar dig? Du kommer förstå den dagen du får äran att bli färälder.

Hur skulle ni förklara kärleken till sitt/sina barn?

Jag kan verkligen inte förklara. Man måste verkligen uppleva det själv för att förstå, precis som jag skrev här ovan. Jag kommer inte på ett enda ord som verkligen förklarar det man känner. Gör ni? Vi säger såhär.. Kommer det in en förklaring som jag anser förklarar den enorma kärlek som finns mellan förälder och barn så ska den fasiken upp i bloggen så att alla ser..

Dagens middag




Tjii fick jag!

Läste lite om stormen när jag kom hem och funderade över vart den är då det inte blåser här för fem öre. Tjii som fan fick jag. Har precis plockat undan lite saker från balkongen då dom blåste omkring. Herregudars vad fort det gick! Läskigt! Ska gå och hämta lillprinsen på förskolan snart. Kan ju hoppas att jag får medvind hem, höhö. Kul att dra vagnen + 15kg Wilgot i motvind med foglossning och feber. Heja medvind!

Skoá mig!





Nu är vi redo för regn & rusk. Tygskorna skippade jag att fota, alla vet ju hur fake-conversen ser ut? ;)

Dagens i punkt

♥ Jobbat 8-12
♥ Mött upp älskling & storälskling
♥ Kollat in carena double swing
♥ Köpt kängor, gummistövlar och tygskor till mig. Vinterskor till Wilgot och nya pjux till storälsk. Mössa & vantar åt W.
♥ Svullat donken
♥ Avslutat "åååh nej jag tror jag håller på att bli sjuk" genom att bli sjuk.
♥ Blitt strandad av allt trippande
♥ Funderat över om denna förkylning blir lika jäklig som förra.
♥ Konstaterat att jag borde lyssnat på mig själv när jag sa "Härmed lovar jag att inte pussa på Wilgot när han är förkyld"
♥ Nu har jag inget mer att säga, återkommer imorgon! Kram alla!

Sovmorgon..



Idag fick vi sovmorgon till halv 11 och ni kommer hata mig när jag säger detta. Jag önskar att det inte hade hänt. Jag ville gärna hinna vara hemma lite innan jag skulle fara till jobbet men så blev det inte. Men tack för sömnen lillälsk ♥ Wilgot åkte ju på en förkylning i onsdags som ännu inte släppt. Febern är borta men resten är kvar. Jobbiga förskoleförkylningar! Imorgon så ska familjen knas åka och shoppa skor och troligtvis kolla på lite barnvagnar. Hela familjen behöver nya skor och ni hör ju själva, det lär kosta en del. Nåväl eftersom att jag har jobbhelg så blir uppdateringen kass. Nu får gilla läget tills jag finner tiden :)

Har lånat ut mitt minneskort till kameran så jag kan tyvärr inte bjuda på varken en dagens eller en färsk bild på min lillkorv.
Men ni får en gammal iallafall :D Tagen 8de sep 2010 ♥



Vad skulle ni ha gjort?

Detta hände imorse..
Det ringer på dörren. Jag är på väg att ställa mig upp för att gå och öppna men ber Staffan gå då jag inte har någon bh på mig under tröjan (japp!). Staffan går och öppnar. Utanför står en tjej 25-30år (jag såg henne aldrig och staffan är sämst på ålder). Jag hör en ljus röst som ber om ursäkt för att hon stör. Efter en stund hör Staffan säga "Nej tyvärr, det går inte. Vi har barn här inne. Du får gå någon annan stans. Tyvärr." Hör dom tissla och tassla ett tag till innan Staffan stänger dörren och låser illakvickt.

Han kommer in och ser mäkta förvånad och fundersam ut och jag frågar vad det handlade om..
Det var tydligen så att denna tjej frågat om hon fick komma in då hon blev jagad av sin pojkvän som var i trapphuset. Staffan förklarar det jag hörde, att vi har barn här inne och att det tyvärr inte går. Då hade hade hon tydligen försökt gå in i alla fall men Staffan hade nekat och stängt dörren. Tjejen i fråga såg normal ut, lite risigare bara. Inga skador osv. I samma veva som detta sker så hör vi hur det ringer på några trappor ner vilket gör det ännu skummare. Det är ingen som pratar, springer i trappor eller så..inget rop utan bara ett pling längre ner. Det är ofta folk ringer på vår dörr och vill sälja, prata eller predika om något. Nåväl..

Vad fasiken hade ni gjort? Hade ni släppt in? Jag hade gjort det om hon var skadad. Men jag riskerar samtidigt att bli indragen i en massa skit. Det är inte något man vill ska ske när man har sitt hjärtansbarn hemma. Staffan kände att inte var så pass allvarligt så han ville riskera Wilgot. För vem vet vad som hade skett om det nu var så att hennes pojkvän jagade henne, om vi hade släppt in henne alltså. Jag tror inte det var så allvarligt.. Vi hörde inga fler ringklockor eller spring i trappen. Såg inget utanför heller.



Svar till Sarah!

Sarah om Vad skulle ni ha gjort?:
Du skämtar med mig va? Menar du på fullaste allvar att ni inte släppte in någon tjej som bad om hjälp för att hon var i fara? Herregud. Det värsta jag har hört. Hoppas du får vara med om samma sak. Fruktansvärt egoistisk och så typiskt svenskt.


Svar:
Nej vi släppte inte in denna tjej. Då det inte fanns några tecken på att hon tala sanning. Inga skrik, inget rop, spring i trappor, inga skador, ingen hysterik, inga tårar, ingenting. Hade vi hört eller sett något så självklart, självklart hade hon fått komma in. Men samtidigt har vi vår son och blivande dotter här inne. Om något skulle hända dom pga av att vi släppt in en människa så skulle jag aldrig förlåta mig själv. Mina barn är mitt allt.
Då tar jag hellre risken att få dåligt samvete över denna tjej. Och ber om att hon hittade någonstans att komma in om, om det var så att hon blev jagad. Att det är speciellt typiskt svenskt vet jag inte. Jag lovar dig att om vi hade fått minska tecken på att hon var i fara, ett skrik i trappen eller vad som helst så hade hon fått komma in. Att du hoppas att jag ska få vara med om samma sak det är ju bara ren idioti.

Reklam it is.

Alla påverkas vi av reklam, likaså Wilgot. Kan ni gissa vilken reklam Wilgot fått på hjärnan?



Detta gör han heeeela dagarna haha.

Wilgot visar även att han kan vissla. Han har precis lärt sig att bebisen finns i magen.
Han tror dock att han har en i sin egna mage :) Sötunge ♥

TACK för alla tips om syskonvagnar. Sitter ni inne med fler tips så ut med dom! Ska kika runt och lusläsa nu :)

Gravid v28 ♥



Bebisen:
I vecka 28 är medelkroppslängden 38 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1200 gr. Huvudets omkrets är ca 27 cm. Den här sista tredjedelen av graviditeten kommer barnet framför allt att gå upp i vikt och enligt lag är barnet livsdugligt, vilket gör att det måste registreras om det föds.

Barnet utvecklas och växer mycket snabbt nu. Lungorna är så pass färdigutvecklade att det klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas så skulle hon eller han ändå behöva hjälp med andningen. En del barn lägger sig tillrätta redan nu med huvudet nedåt. Även om det börjar bli trångt kan barnet slå kullerbytta i livmodern.

Mamman:
Nu går du in i graviditetens sista tredjedel. Det är en spännande men också påfrestande tid, såväl psykiskt som fysiskt. En del kvinnor mår utmärkt under denna period, medan andra kan känna sig helt utmattade. Livmodern har under den senaste månaden växt ca 4cm och du kan känna ett tryck upp mot bröstkorgen. Detta kan ge en lätt obehagskänsla när de nedersta revbenen spänns ut. Omkring dessa veckor görs ofta ett glukosbelastningstest, vilket innebär att man kontrolleras för att se ökad risk för graviditetsdiabetes. Det är vanligt att man blir andfådd då man går i trappor och uppförsbackar. Det kan vara värt att tänka på att man inte orkar lika mycket som förut och att kroppen behöver ta det lite lugnt. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer.
Info från Annasara

Egna ord:
Vecka 28 here we come! Halsbrännan håller jag under kontroll just nu, känns som jag leder stort. Jag vet att den kommer när jag inte äter regelbundet och därför så försöker jag alltid ha något i magen. Gör jag det så kan jag dricka min älskade apelsinjuice utan att behöva känna av halsbrännan. Har även köpt omeprazol som fungerar såååå mycket bättre än allt annat jag provat. Tack för den! Lilltjejen ligger fortfarande i säte med huvudet upp och rumpan ner. Sparkarna känns inte alls lika mycket som innan hon la sig så. Skönt men ganska tråkigt då jag kan ligga i timmar och kolla på min älskade lilla mage ♥ Kramp i vader är något jag fått hälsa välkommet. Så efterlängtat, inte. Har megamassasuper mycket råmjölk i boobsen, kan redan leka fontän. Nu hade jag inte så mycket mer på hjärtat.

I det stora hela njuter mår jag super bra men längtar som en tok.
Det går långsamt nu, väldigt långsamt. Det kan väl gå liiiite fortare iallafall? Bara liiite? ♥

Kaffe ♥


Inte utan mitt kaffe! Mitt kära kaffe, mitt underbara du. Aldrig vill jag leva utan dig.
Det är precis så jag känner. Jag fungerar inte om jag inte får min morgon kopp, en stor sådan. Jag blir ett åskmoln, det killar i benen och huvudet spränger. Socker och mjölk, helst ska det vara röd mjölk. Jag brukar säga att jag dricker mjölk med kaffe när jag häller upp min kopp. Jag har nog 2/3 med kaffe och resten mjölk. Det är så jag vill ha det liksom.

Hur dricker ni ert kaffe? Dricker ni kaffe?



Enchiladas & kladdkaka



Detta fick bli vår 3årliga middag. Vi skulle gått ut och käka men kom sedan på att det är överskattat.
Vi beslöt oss för att laga vår gemensamma favoritmiddag, enchiladas. Gott som alltid. Mätt som få. Nöjd som bara den!

Recept på fläskfilégrytan!



Har tjatas det om recept på fläskfilégrytan och det är ju så att denna gryta var ett ihopkok så jag hoppas att jag ger er rätt fakta hahaha! Men here we go! Peppar peppar att jag inte glömt något haha.

Fläskfilégryta ala Denise 4pers, 15min att laga.
Du behöver: En fläskfilé, pasta, 3dl grädde, en påse parmesan ca2-3msk köttbuljong, soja, franska ört kryddor (jag använde inte färska, finns en kryddmix från santa maria, basilika, 2st vitlöksklyftor, svartpeppar och lite maizena.

Du gör såhär:
Sätt på pastavatten och tillsätt sedan pastan när det kokar. Skär köttet i små bitar, krydda med lite peppar och köttbuljong (jag använder pulver). Fräs i pannan tills köttet nästan är klart, tillsätt grädden. Krydda med franska örter, basilika, vitlök, peppar och, en skvätt soja. Tillsätt parmesan efter smak (jag tåg en hel påse). Häll på lite maizena för att få en krämigare sås. Låt puttra och smaka av. Häll av pastan när den är klar, häll på lite olivolja eller smör så den inte klibbar sig. Servera! Jag hade sockerärtor till, super gott!


3 år med storhjärtat ♥

Det är ingen vanlig dag för det är vår 3 års dag ♥
Idag är det 3år sen det blev vi. Dessa 3år har bara vart underbara. Inga motgångar, inge tjaffs eller bråk. Inge gap & skrik, precis som det ska vara. Visst har vi tyckt olika om saker och ting men bråkat har vi aldrig gjort. Att jag hittat mannen i mitt liv är det ingen frågan om, jag älskar han så mycket så det känns i blodet som forsar runt i min kropp. Han är allt det där jag alltid önskat mig att hitta. Jag är lycklig lottad, det är jag verkligen. Jag är så otroligt tacksam för att vi vågade ta det där steget att bli föräldrar trots att vi bara spenderat 4 månader tillsammans. Tänk vad bra det blev? Men det visste jag att det skulle bli, det var just därför vi vågade. Vi visste att det var rätt, att vi skulle hålla ihop. Att vi nu står här 3år senare och väntar på vårt andra barn gör allt bara så mycket bättre. Vet ni? Han är inte den bästa på att hålla rent, inte den bästa på att tvätta och diska. Han sitter även lite för mycket vid sin dator. Men han älskar mig till månen och tillbaka, precis som jag älskar honom. Så vad spelar det för roll om jag går och klagar över att han inte städat? Ingen. Vi har varandra och det, det är det inte många som har. Älskar dig min pluppiluppis, nu & föralltid ♥

Jag är så förbannat jävla stolt över denna man. Han är världens bästa fästman och pappa.
Jag hoppas att boken om vårt liv tillsammans har många fler kapitel att erbjuda. Never ending story.





Nu blev det jäkligt mycket rosa fluff fluff men vet ni, det skiter jag i för kärleken mellan oss är faktiskt rosa fluff fluff.

Dagens mama



Samma basläder som igår med med en kofta från HM. Samt en v26+5 mage ♥

Nu har graviditeten börjat gå väldigt långsamt. Känns som om jag vart gravid i v27 i hundra år och samma sak kände jag med v26. Kan det börja gå fortare igen? Längtar som en tok efter vår lilla dotra ♥
Kan det bli December NU?! Eller rättaresagt, kan det bli den dagen hon väljer att komma ut NU!?

Saknar min skrutt ♥


Foto från Augusti 2010 ♥

Saknar min skrutt mega massa super mycket. Har inte sett honom sedan igår morse och det känns i hjärtat. Mammas älskade lilla pojke. I morgon bitti får jag äntligen pussa på min lillprins igen. Det är så fruktansvärt jobbigt att vara i från sina små. Det skär i hela kroppen och man är inte hel för fem öre. KÄRLEK kallas det. Oslagbar kärlek på högsta nivå. Imorgon firar även mamma & pappa 3år, herregud vad tiden går! Det är också kärlek.. Goch vad jag älskar mina killar, och tös. LYCKAN ÄR STOOOOOR! Och jag blödig som faaan.. haha

Nu ska jag åka och jobba, så fun! Skönt att man bara jobbar 4 timmar (:

Utslag av tomat



Wilgot ÄLSKAR tomat.
Han kan äta hur mycket som helst. Han tröttnar liksom inte. Det tråkiga med hans förälskelse är att han får utslag, stackarn. Men vad gör man? Det röda försvinner ju efter en liten stund och ungen blir nöjd. Så tomat får han iaf (:

Är era barn känsliga för tomat?



Dagens mama



Favvolegginsen ♥ Tröja från HM ♥ Skärp från HM

Jag hatar att vi inte har någon bra spegel. Jag vill ha en stooor som jag kan ha där det är ljust. Fotona blir sämst i den mörka hallen. Tur att det går att ljusa upp dom ;) Någon som vet vart dom säljer stooooooora biiiiiiiiilliga speglar?

Lite mat då.

Länge sen jag bjöd på mat så här kommer det lite..

Vad sägs om detta?

Eller vaför inte detta?



Nu blev ni allt sugna va? ;) Visste väl det..Wilgot älskade fläskfilén vi åt igår.

Jag skulle bara hjälpa till...



Skulle hjälpa granntanten att laga hissen, det gick sådär. Varför ser det värre ut i verkligenheten än på bilden? huhu! Tur att man får fina plåster när man har ajaj på handen ♥ Wilgot älskar dessa plåster. Inte så konstigt för hur söta är dom inte då?

Lillskruttis har flyttat sitt huvud i magen nu, undra om hon vänt sig.. Känner fortfarande inga kraftiga sparkar som jag gjorde innan hon la sig i säte. Hon kanske ligger och leker kurragömma med mamma. Nåväl, skulle kännas tryckt om hon kunde vända sig typ nu. Att klämma ut en unge i säte känns sådär faktist. Eller vad säger ni?

3D/4D Ultraljud ♥



Det var helt UNDERBART! Jag är fortfarande hög på kärlek. Tänk att detta är vår lilla skapelse, så vacker och älskad.
Ultraljudet gick super bra. Vi såg på en gång att det ligger en liten flicka i min mage. Det är 100% säkert och det känns skönt att få det på papper om ni förstår mig. En lillasyster har vi att vänta då alltså. Jag får nu ge mig angående att jag tror det kommer ut en lillebror, för det är nu omöjligt. Lilltjejen låg precis på medel i allt. Alla mått såg super fina ut. Hon vägde 998 fina gram redan nu. Hon hade perfekt mängd fostervatten också. Hon ligger i säte med rumpan ner mot mitt underliv. Så det jag trodde var hennes rumpa var alltså hennes huvud. Hon har fötterna uppe vid ansiktet tillsammans med sina små händer. Förhoppningsvis vänder hon på sig snart. Lite synd att hon låg som hon gjorde då hon hade moderkakan på ena sidan och livmodern på andra samt navelsträngen för ansiktet händer och fötter runt huvuder. Men vi fick några klipp då ansiktet nästan syns helt. Hon är sin pappa & bror upp i dagen redan. Det syns på långa vägar. Dock ser det ut som om hon likt Wilgot får min näsa.

Detta var helt klart värt varenda öre. Så häftigt! JAG ÄR LYCKLIGAST I HELA VÄRLDEN! ♥


Lillskruttis ♥

Några frågor? Ställ dom gärna i såfall :)

Spänd till tusen!!!!! ♥

Snart bär det av mot tittutkliniken och jag är som ett barn på julaftonsmorgonen. Eller som en gravid mamma på förlossningsdagen. Så spännade! Kan klockan bli 9.15 nu? Wish us good luck så syns vi snart igen. Och självklart kommer även ni få se miniskatt! ♥

Grattis Sara med familj som inatt fick sin miniskatt Dixie. Äntligen har Wilda fått bli storesyster. (Kan det bli vår tur nu? haha :D)

3D Ultraljud inbokat! IHHH ♥

Inatt när jag låg och försökte sova så fick jag en sån lust att göra ett tittut ultraljud. Sagt som gjort klickade jag in mig på sidan och började skumma igenom tiderna som fanns. Var helt fullbokat, nästan hela september. Men det fanns en liiiiiten lucka och den tiden var imorgon 9:15. Tänkte att det kommer aldrig gå att få ihop då storälskling börjar jobbet kl 10 då detta skulle vara slut. Sen har jag ju Wilgot och barn uppskattas inte på sådana undersökningar. Men vafan tänkte jag och bokade iallafall. Ringde min mamma imorse och frågade om Wilgot kunde få sova där idag och visst kunde han göra det. Pratade med jobbet och frågade om Staffan kunde komma lite sent och visst kunde han det.

Så imorgon kl 9:15 ska vi få uppleva det häftigaste man kan göra som gravid (förutom att föda då). Jag är så ivrig, lycklig och helt till mig. Jag längtar till tusen ♥ Tänk att "på riktigt" få skåda miniskatten som ligger där innuti mig. IIIIIH!

IM HAPPY ♥



Det ska bli så underbart att få visa dig filmen på ditt syskon älskling. Tänk att du ska bli storebror. Helt fantastiskt! ♥

MVC v27 ♥




Allt såg jätte bra ut och bm konstaterade att min mage är väldans låg, precis som jag konstaterat. Hon gjorde en undersökning pga trycket men allt var bra. Var dock jätte svullen och det är därför detta tryck skapas. Hon sa det att trycket kommer göra att det blir en enklare och snabbare förlossning. Men hur bra är det då? Vill gärna hinna in. Vi pratade även om att jag behöver åka in så fort jag känner något som får mig att tänka på att det kan vara något på g. Går mitt vatten en vacker dag, ja då kommer bebis komma ut fort som attan och hon sa att en ambulans bör ringas. Läskigt! Vi pratade om att kanske planera in en förlossning så vi slipper oroa oss för att få föda hemma eller på vägen då förra förlossningen gick så väldans fort. Skulle kännas skönt faktiskt. Sen kan ju alltid bebis komma innan dess men det får man ta då.

På vägen hem strejkade mina ben och mitt i allt börjar det åska och kissblåsan var full. Ni skulle sett min panik. Haha. Men satans vad foglossning jag fick, värsta hittills. Nu får det gärna gå över! :)

Har beställt en stödstrumpa på apoteket, en sådan som går över hela benet. Har även köpt hem 2nya halsbrännemediciner som jag ska prova. Håller mina tummar och tår att dom fungerar bättre än novalucid.

Idag går jag även in i v27 ♥ Det närmar sig!

För ett år sen ♥



1 år har passerat sedan dessa bilder togs. Tänk vad tiden går. Från en bebis som inte tagit sina första steg än till en pojke som springer runt dagarna i enda. En pojke som börjar prata allt mer och älskar livet. En pojke som alltid får beskrivningen "Den glada, den mysiga eller den sociala pojken". En pojke som snart ska bli storebror, något som han kommer klara galant. En pojke som är min, nu och föralltid. Tänk att just jag fått äran att dela livet med denna underbaring, min son? Min son... Älskade lilla du ♥


Nu ska vi fara till barnmorskan!

RSS 2.0