Vad är detta? - Omgång 1







Vad är det jag har fotat med close up filter?
Kommentar nummer 1, 15 och 25 med rätt svar vinner en länk så klart! :) och ÄRAN ♥

Ledtråd --> En barnpryl som kan låta som ett ställe där man kan låna, ta ut och betala.

Avslutad - en bultbräda så klart!

Då slutar man ge upp..


Några foton från från bordet..

Elli undrade hon hur i hela friden jag klarar av att laga mat och samtidigt passa mina vildningar. Jadu sa jag..

Oavsett vilka utmaningar man får som förälder så klarar man dom alltid, på något sätt. Är inte det ganska fantastiskt?

Jag kan säga er att jag är alltid lika stolt och förvånad om kvällarna då jag får känna att jag har banne mig tagit mig igenom denna dag. Speciellt nu då alla utmaningar är extra tunga, varenda grej kräver så mycket av mig som person och mamma. Det är tungt, men fan, ALLT går. Man gör ALLT för sina barn, i alla lägen. Ge upp för att man inte orkar? VAD är det? Jag slutade ge upp när jag fick barn. Förr sket jag i precis allt så fort jag inte orkade, eller inte kände för det. Tänk vad man ändras, helt i naturens gång. Nu är allt detta en självklarhet, i alla fall för mig.

Så att laga mat och samtidigt roa 2 små liv det går och man vill... men det är fasiken inte lätt alla stunder. ;)

Nu har snart denna helg passerat, är förvånad över hur fort det gått. Tänk vad man kan klara med lite vilja ♥


Gubben i lådan



Mössa inomhus, nya grejen. Vilka ideér dom får dom små!

Vi hörs i kväll kära gullisar ♥ Småfröntävlingen avslutas ikväll, pass på att TÄVLA!

HAPPY MAMA!


Vem har vunnit 3000kr att shoppa för inne hos Jollyroom?
JO JAG! WEEHOO ♥ Ibland lönar det sig att vara med och tävla :D

Så nu kan vi börja med resten. Idag har vart en GNÄLL dag, båda ungarna har verkligen gjort allt för att reda gallfeber på mammsen. Wilgots trots har utvecklas till megasuperdupertrotsgörsomjagvillmammaannarsskrikerellergråterjag. Lo har mest ogillat läget och skrikit så fort man lagt ifrån sig henne. Tur att gammo kunde komma ner och lyssna på barnens vackra stämma tillsammans med mig. TACK mormor ♥ Kan ju säga att mailet om vinsten gjorde min dag. Allt gnäll var som bort blåst, har dom gnällt idag? Typ så. Har inte så mycket mer att säga idag då den inte bjudit på något mer spännande.

Snart kommer tant Ellie på besök och det lär bli lika mysigt som alltid. Wilgot lär skutta av lycka när han får syn på henne i morgon, det är nämligen en av hans favoriter :) Ha en underbar fredagskväll alles ♥

Dagens shoppingtips - 40% rabatt

Ellos har just nu 40% rabatt på den dyraste varan. Gäller fram till 1a april.

Jag passade på att klicka hem en Adidasdress till Wilgot. Han har växt ut sin gamla så nu är en ny på väg hem till oss.
Med rabatt så kostade denn bara 299kr, ett riktigt KAP! :) Jag hoppas han blir glad över denna toksnygga dress! :)


Grötigt





Igår fick Lo testa på gröt och det var verkligen MUMS MUMS MUMS. Som alltid när hon tycker det är mums så började hon gråta för att det var slut. Tokiga unge ♥ Såhär i början så kan man ju inte ge hur mycket som helst så hon fick gilla läget liksom. Suris Loppan fick avsluta måltiden med en flaska ersättning.

Än har inte magen reagerat negativt, känns super bra. För er som inte hängt med så länge så har Wilgot haft mjölproteinallergi fram till han blev över året så hela Wilgots första år gick ut på att leta mjölkfrikost. Att Lo har fått slippa allergi känns underbart :)

Together

Okej jag erkänner. Im falling down in the mobilträsket you know. Fasiken detta får inte bli en långvarig vana ;)

Har haft en helt okej dag. Wilgot har gråtit hela dagen förutom en stund då momooo var på besök. Loppan har haft feber och inte alls vart på humör. Otippat va? Att båda ungarna leverarar samtidigt alltså. Men trots detta har vi haft en mysig dag. Jag har då gjort allt i min väg för att roa storplutt. Vi har "lagat mat", målat och städat mest hela dagen, sånt som han gillar. Ungen KLÄTTRAR på väggarna är hemma. Hade gärna vart ute en stund idag men då det regnat och blåst som innebängen så vill jag inte slita ut Lo som har är febrig. Lilla Looosan ♥ Hoppas på bättre väder imorgon :)

Jag har verkligen tänkt på en sak idag. Varför är vardagen roligare när man har någon att dela den med?
Alla dessa små ögonblick då hjärtat slår extra för att man charmats till tusen eller alla små framsteg som barnen gör. Dom stunderna är så mycket mer värda då vi får uppleva dom tillsammans och bra mycket roligare. Nej, jag är verkligen inte gjord för att vara ensam. Tur att det bara är tillfälligt. 3 days to go ♥ Papa, we miss you ♥

Vårnyheter från brandsforkids.se


brands for KIDS har fått in en massa vårnyheter från bland annat Agatha Ruiz de la Prada baby och Tutto Piccolo. Klänningen i mitten från Agatha tycker jag personligen är så himla fin. Likaså den marina till höger från Tutto Piccolo. Längtar tills det är lönt att köpa klänningar till Lo. Har Loppan på sig klänningar nu så blir det rena rama korvskinnet, ni förstår säkert hur jag menar. Men det blir andra bullar då hon kan sitta och gå :) Har ni missat att spana in alla barnkläder och barnprylar som brands for kids fått in så tycker jag verkligen att ni borde göra det!

 



Ni har väl inte missat att jag just nu har en tävling i samarbete med underbara brands for KIDS? Kankse några av dessa lockar er att vara med och tävla? :D Tävla kan ni göra HÄR!

Nu får jag leva som ensamstående

I dagar 4 kommer jag vara utan min älskade Staffan. Han ska åka bort, långt bort och kommer inte hem förens söndag. Detta innebär att jag kommer få ta alla hans göror och även mina egna. Han tar ALLTID barnen om nätterna och jag får ALLTID sova på morgonen. Han tar ALLTID Lo på kvällen och stoppar om Wilgot då han vaknar på tok för tidigt.. Detta innebär ju att jag inte får den hjälpen. Med min sömnstörning så lär jag ju få snitta 2 timmar per natt. I situationen jag befinner mig med depp så kommer inte detta bli lätt någonstans. Jag kommer gå under typ? Min älskade skönhetssömn, farväl ♥

Lets go, största utmaningen för i år.. HUJEDAMIG!

För att ge er ett smakprov på vad Lo sysslar med om nätterna så får ni det här...



Även om det ryker ur öronen då hon vaknar såhär och tjoar så kan man inte låta bli och smälta ner till kina och tillbaka ♥

Storbarnet imponerar ♥



Wilgot har under dessa dagar visat intresse för att färglägga teckningar, något han aldrig visat oss förut. Jag visste inte ens att han kunde? Mitt i allt målande så fann jag denna och jag är GRYMT imponerad. Ser ni alla färgval? Blått på hjul och fönster, gult på lyset och rött på bilen. Himmel och bananskal vad stolt jag blir ♥ Han kan så mycket mer än vad vi tror vår lilla gosse.

Nu blir det att shoppa loss på målarböcker. Denna labanbok samt denna målarbok för nybörjare tror jag skulle uppskattas hos vår konstnär ♥

Ihh så stolt man kan bli ♥ Kankse inte är så imonerande i era ögon men hos oss är det STORT :) Från ingenstans har hans färglagt en bild med OLIKA färger. Dessutom färger som stämmer överrens med hur en bil faktiskt ser ut. Nej, stoltare mamma får man leta efter just nu :D SÅ DET SÅ! (:

Wilgots första



Wilgots första
Converse som snart ska beställas. Tycker dom är så söta och kommer passa till allt i hans garderob. Ville egentligen ha dom höga med stjärnor (som jag visade HÄR) men dom blir nog lite väl varma för honom. Får bli ett par till hösten istället :) Dessa skor finns att köpa hos Spartoo.se

HIMMEL OCH PANNKAKA



TACK MINA UNDERBARA BARN FÖR ATT NI GAV OSS SOVMORGON TILL HALV 12 ♥
Skit samma om rutinerna går i krash för det var så HIMLA skönt. Inte alla 2 barnsföräldrar som får sova så länge ;)

Detta var precis vad en sliten mama behövde ♥

Nytt i köksskåpet







4 st charmiga hjärtformade ugnsformar och 2 st skålar med rosmotiv fick följa med hem häromdagen. Just love it!

Tänk att få avnjuta en kladdkaka toppad med chokladmousse och färska bär i en hjärtlig form? Can't get better ♥




Bumbo babysitter

Vår lilla Lo vill verkligen inte ligga för sig själv, varken i gymmet eller i babysittern. En kort stund går bra men sen är det kört. En envis dam med stark vilja, det vill jag lova. Detta gör ju att jag sällan har händerna fria och det vill man ju gärna ha några gånger per dag i alla fall. Okej om jag bara hade Loppan men nu är det ju så att jag faktiskt har en Wilgot också. Funderar på ifall vi ska köpa en Bumbo till henne. Tycker dom verkar super men har själv inga erfarenheter utav dessa då Wilgot aldrig hade någon. Är dom bra? Har ni haft en bumbo?




Just nu har Jollyroom kampanjpris på dessa underbaringar så det kanske är ett perfekt tillfälle att klicka hem en turkos Bumbo till lilla Looo ♥ Eller en grön...eller en röd.. Eller varför inte en ROSA! Haha!

6 års tand och fortsatt sjukstuga..



Wilgotskrutten är fortfarande sjuk. Matvägrat sen i fredags eftermiddag och det lilla han fått i sig rinner rakt igenom om inte så kommer det upp. Febern hänger kvar och rosslet likaså. På detta håller han på att få en 6 ÅRS TAND!! Stackars lilla pluppis. Hans käke är inte gjord för en 6års tand än, den ska ju växa iaf 2 år till innan dessa tänder ska komma. Nåväl, låt oss säga att han inte har det lätt. Men oj vilken solstråle han är vår lillprins, han håller nästan alltid humöret uppe :)

Igår somnade han i min famn och det var så otroligt mysigt. Ni som hängt med vet att Wilgot inte är den som sover i vår säng eller i famnen. När det väl händer så får man ta vara på tiden och mysa extra mycket ♥

En annans mage har börjat krångla nu. Igår kväll kom illamåendet och det sitter i än idag. PEPPAR att jag klarar mig, usch och fy! Lo fick även lite små feber igår, även hon är lite kass i magen. Nu får vi hålla tummarna att vi får slippa detta snart.

Är det någon annans barn som fått 6års tänder tidigt?
Barn ska ju ha 10 tänder uppe och nere. Wilgot har sin 20de på gång men bakom den så kommer denna nedrans 6 års tand upp, den håller precis på att spricka igenom och den är ju bra mkt större än de andra. Så han kommer alltså ha 21 tänder sammanlagt.

Härligheter va? ;) Glöm inte att TÄVLA!

"Mi osså"



Nu har vi kommit in i perioden - Wilgot vill också. Ni vet den där perioden då han ska göra allt som Lo gör. Känner igen det från tiden då mina syskon var små, det var ett himla tjat på dom vill jag lova. Precis som med Wilgot. Även om detta tjat får mig att slita av mig håret ibland så måste jag erkänna att han är ganska söt när han ligger där i gymmet brevid sin lilla Lo, eller när han kommer med Loppans mössa på huvudet, eller då när han har satt på sig Loppans jacka.. Älskade små, ni är mitt allt ♥

När Lo fick sig en smakupplevelse.



Idag provade Lo mat för första gången i sitt liv. Det var precis lika spännande som när storebror fick sina första skedar. Palsternacka och potatis fick det bli på menyn idag. Pappa fick äran att ge och mamma fick fota.

Vad tyckte hon då? Jag låter bilderna tala ;)













Jag har en känsla av att denna dam kommer bli lika matglad som sin bror. Låt oss säga att det var en riktig smakupplevelse ;)
Lillfjärt då ♥

Update: För er som inte förstod det så ÄLSKADE hon det lilla hon fick och började sedan gråta för att hon inte fick mer :)


Hur reagerade era små vid första måltiden? :)

Lilla stackars storprins ♥



Wilgot mår verkligen inte bra någonstans.
Han har haft jätte hög feber sen igår. Imorse började han dagen med att skita ner sig och det har han fortsatt med under dagen. Han har inte ätit något på 2 dagar, bara några tuggor här och där. Han försökte äta lite nudlar idag men efter 3 tuggor gick han iväg och sa "aj aj kinden".. Sen ropade han på mig och då hade han spytt ner hela soffan. Mammas älskade. Men trots allt detta så är han pigg och glad, jag förstår inte? Hade det vart en annan hade man ju legat däckad. Han har iaf inte spytt något mer, peppar peppar. Nu får du bli frisk mammas storhjärta ♥

Han är iallafall SUPER duktig med inhalatorn nu. Shit vad stolt jag är ♥ Han andas djupt och utan gnäll, nu är det KUL att andas i maskinen. Idag kunde jag även duscha av honom utan kamp. Ni förstår att Wilgot har vatten och duschskräck. Många framsteg på samma gång. Stoltaste morsan i stan faktiskt!

En sjuk storebror och en onöjd lillasyster kräver sin tid och ork. Huja! Ibland önskar jag att jag kunde dela på mig så jag kunde ge båda mina barn 100% av mig själv..

Wilgot och Lo






Nu börjar jag se små likheter mellan barnen, även om jag fortfarande tycker att dom är så himla olika varandra.
Men gosekinderna har dom båda två ♥

Vad tycker ni? Lika? Ser man att dom är SYSKON? haha ;)

Nu är jag 4 månader!



Igår fyllde jag månader, hela 4 månader. Jag har under dessa 4 månader levt rövare med mammsen och pappsen. Men jag tror dom älskar mig ändå. Mamma vill gärna att jag ska ligga för mig själv en stund, men det är ju himla kul att stå och sitta i famnen. Ibland så kan jag ge med mig, men efter 30 minuter får jag nog. Brorsan min är världens bästa men det händer att jag får mig en snyting eller två, då är han inte lika rolig. Jag HATAR pruttljud, blir så innebängen rädd så hängläppen åker fram. Dålig kombi då jag har en bror som gör pruttljud mest hela tiden.

Jag kan rulla från rygg till mage. Från mage till rygg är så himla krånligt men jag håller på att lära mig, jag över varje dag. Det här med att krypa är tydligen något man ska lära sig också, än har jag bara dragit in knäna. Men snart så, snart kan jag följa efter brorsan. Då jäklar får mamma smaka på rackartyp ;) Igår satt jag med stöd för första gången, mkt bättre än att ligga ner på rygg.

Utöver detta så fick jag smaka riktig mat idag,
det var verkligen VERKLIGEN smakskens. Mamma kommer visa senare tror jag, hon fotade nämligen som aldrig förr. Mamma och pappa skrattade som attan så jag tror att jag lyckades charma.

Nej nu ni kära bloggvänner, nu har jag annat för mig. Tror jag ska gymma lite, om inte så ska jag nog ta och sjunga en sång. Fast det gör jag ju några timmar per natt just nu, bästa tiden att sjunga och tjoa! Fast jag är ganska bra på att sova ändå. Kl 18-19 är jag döds trött men vaknar 2 gånger för det knorrar i kistan. På morgonen får dom alltid väcka mig, då sover jag som bäst ;)

Tjineling! / Lo

Ps, mamma säger att ni ska TÄVLA i tävlingarna hon har här på bloggen. Glöm inte det!

Tävling i samarbete med brands for KIDS!


Nu kör vi igång en favorit i repris i samarbete med brands for KIDS där ni kan vinna 300kr att shoppa barnkläder och barnprylar för! Dom har allt från Loppans underbara Paul Frank filt, Skip hop ryggsäckar till barnkläder och mina underbara vagnskrokar.




"Jag tävlar hos ENDENISE och 300kr att spendera på barnkläder och barnprylar inne hos brands for KIDS."


Ni har 5 vinstchanser och det är bara att välja och vraka mellan dessa.
Börja din kommentar med hur många vinstchanser du använt.


Gilla Brands for KIDSfacebook - Vilket nummer blev du? Om du redan gillar, hur många gillar just nu?
Länka vidare tävlingen i din blogg med text och bild som du finner här ovan. Lämna länken i en kommentar.
Anmäl er till deras Nyhetsbrev med mailen du lämnar när du kommentaren.
Vad skulle du köpa om du vann? Lämna länken/länkarna i kommentaren.
Dela tävlingen på Facebook med länken här nedan - lämna namn i kommentaren.
Länk - http://endenise.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-brands-for-kids.html#comment


Tävlingen pågår fram till 14de April kl 23:59. Därefter presenteras vinnaren i detta inlägg. Lycka till ♥

Vinnaren är dragen och kontaktad - Grattis till --> http://jeennyulmheden.blogg.se/

Kan själv mamma

















Kan själv-åldern kräver tålamod och tid, men ack vad underbar den är ♥

En sjuk lillprins



I natt vaknade Wilgot med hög feber och efter en natt med slemmig hosta så ringde jag till vår läkare och bokade en tid. Wilgot var som jag trodde väldigt väldigt slemmig och fick direkt inhalera i 2 omgångar. Vi fick 2 olika mediciner till vår inhalator vi har hemma och nu får vi hoppas att det lättar snart både med slemmet och den höga febern. Mammas prins ♥

Han var så himla duktig hos läkarn. Jag förberede honom om vad vi skulle göra hos läkarn och när vi väl var där så drog han upp tröjan, visade öronen och gapade med detsamma. Världens duktigaste.. Sen när det kom till då vi skulle inhalera så tyckte inte Wilgot att det var lika roligt längre, skrutt. Första omgången var en ren brottningsmatch. Både jag och läkaren fick hålla fast honom, ajaj i mammahjärtat. Andra gången började han gråta på vägen in i rummet men sen lugnade han ner sig och vi inhalerade utan kamp. Världens duktigaste ♥

Det är så skönt med läkare som har öppet på helgen. Just love it!

Upp & ner dag



Vilken dag det har vart idag, både på gott och ont. Bakade en hallonkaka på långpanna och resultatet blev en soppa. Storebror hämtades från förskolan och vi hade några underbara timmar utomhus med en massa bus. Helt underbart väder och sällskap ♥ Wilgot trampar i världens största hundskit på vägen hem, bläääää. Upptäcker att jag glömt ta fram kycklingen ur frysen faaaAN, räddar allt genom att laga den lilla skvätten pyttipanna som finns kvar. Mamma fick nöja sig med 5 tuggor och 2 ägg. Ungarna nattades och jag satte igång med bak igen. Bättre lycka nästa gång tänkte jag och gjorde något annat. Tanken var brownies men heey, the mama failar igen. Nu ska jag inte röra den där ugnen igen på ett tag.

Nu ska jag ta kväll. Pjuuuh! KRAM ♥

En fredag med måsten



Måsten och jag går inte ihop just nu, idag är en dag full med måsten. Måste måste måste.. Avskyr dom. Men det är bara att ta sig i kragen och hoppas att man lyckas ta tag i dom. Det är i alla fall en underbar dag, underbart väder. Sopbilarna går på högvarv och fåglarna kvittrar. Blir nog en eftermiddag ute igen, man måste passa på så att säga. Jag bara älskar detta väder ♥

Får önska er en underbar dag och vi hörs nog inte förrens ikväll då jag har mycket att stå idag :) KRAM på er och tack tack TACK för alla era fina kommentarer som trillat in. Ni är världens underbaraste läsare ♥

Vad nu då? Redan?



Hur länge tror ni det dröjer? Är detta början till kryp mån tro?

Hon ska inte börja med sånt här nu heller. Hon är ju liiiten ♥ Nej ett tag till får hon banne mig ligga still ;)

Wilgot började inte krypa förens han var 11 månader, min lilla ål ♥



2 underbara dagar



Både idag och igår var vi ute hela eftermiddagen, det har vart två fin fina dagar. Sol och super värme! Har vart riktigt skönt att tanka fått tanka på med lite solenergi. Hoppas att vädret håller i sig nu! Idag har dom sopat vägarna från grus och det mina kära vänner, det är ett riktigt vårtecken :) Wilgot har fattat intresse för fordom och när sopbilen kom så stod han där med sina stora blå och sa "woooooow mamma, soppabilen". Sen kom det en permobil.."mamma titta, meera aktor"..fniss!

Nu är mammsingen slut i roten. Nåde Lo om hon sovvägrar som igår för då kommer jag banne mig mammavägra ;)

Dyra strumpor..


Igår var jag bara tvungen att köpa nya strumpor åt Lo. Vet ni varför? Inte för att hon har strumpbrist utan för att hon inte har strumpor som passar till alla kläder. Fick smått panik i går då jag inte hittade några passande strumpor, haha. Må jag vara galen men jag avskyr när inte strumporna passar med övriga kläder. Sprang i alla fall över några dom reade ut och det är ju alltid kanon. Sen råååååååkade Wilgot få 3par han med och sen råkade jag springa över en dregglis med körsbär..och 2-pack linnbody. Varför blir det så? Varför kan man inte bara köpa det man tänkte när man klev in i butiken?



En dag. Inte i morgon, inte nästa vecka. Men en dag ♥

Ni är säkert många som undrar hur jag mår och jag tänkte dra upp lite kort om läget. Jag vill inte gå in för djupt om läget då det faktiskt är ganska privat. Men kan säga såhär att min misstanke om depression stämde och jag har nu fått den på papper. Nu gäller det bara att ta sig upp igen och upp SKA jag. Avslutar detta med - If you can dream it, you can do it.

En dag. Inte i morgon, inte nästa vecka. Men en dag ♥



Det må vara tungt men ni kommer alltid hålla mig flytande ♥ Älskade ungar!

Tre i svartvitt







Som sagt, fick många favoriter igår. Här är 3 till på min lilla prinsessa. Första fotograferingen med rekvisita och det var några som undrade vart Loppans pannband kommer ifrån och det är egentligen inget pannband utan vanligt spetsband som jag knytit runt runt huvudet på henne. Loppan har inga pannband än så man tager vad man haver :D Tycker det blev fint ändå.

Så jag ställer samma fråga som igår, vilken blir er favorit den här gången? :D Tycker det är så roligt att få veta ♥

Blått är flott


Alla kommer från denna sko butik på nätet!

Wilgots älskade skor börjar bli för små så det behövs en hel uppsättning nya skor detta år. Vad billigt det kommer bli! Skor till förskolan, skor att ha hemma, gummistövlar, sommarskor och tofflor. Favoriterna just nu är Converse med stjärnorna, så snygga. Till och med the mama skulle kunna bära dom. Men det är ju inga förskoleskor direkt. Wilgot är en sån som borrar ner sig i sandlådan och simmar i vattenpölarna. Eftersom att han hatar kladdiga händer så är det skorna som får ta stryk ;)

Har ni olika skor till förskolan/hemma?
Vi brukar ha ett par "slit och släng skor" och ett par för lite finare tillfällen.

Med spets och bebis ♥









4 x Lo, vilken blir er favorit den här gången?


Fick så fina foton på Lo idag. För en gångs skull ville hon samarbete och det är alltid lika roligt. Här är 4 favoriter av 20 ♥ Dock ville inte kameran och ljuset samarbeta med mig idag så bilderna blev tråkigt nog halvkassa men jag orkar helt enkelt inte sura över det :) Vackra Lo lyser upp den dåliga kvalitén, helt klart!

om 4 dagar blir du 4 månader, stora du ♥ Vackra dotra, dig får jag hålla hårt i när du blir äldre ♥


Veckans bloggtips ♥


Först ut har vi Mirre. En tokhärlig tjej som är flitig med kameran, tar himla fina foton. Kikar in hos henne dagligen och det tycker jag att ni borde också :) Hon skriver så härligt och ja, man dras med helt enkelt :)


Sen har vi en till blogg som bjuder på härliga foton. Erica heter hon bakom bloggen och bor i skåneland med sin lilla familj, lilla A och hans pappa. En blogg helt i min smak! In och kika med detsamma vetja!

Hoppas ni gillade tipsen ♥

En bloggerskas värsta mardröm..



Japp, idag hände det värsta som kan hända en bloggerska utan Iphone (Va tusan kommer inte Android med en blogg-app för?!). Internet dog och inte fasiken ville det börja leva igen, satans skit grejer. Framåt 16 kom det igång, tack och lov. Nu har det kliat färdigt i mina blogghänder. Så HEJ! Har ni saknat mig? Jag har saknat er. Jag hatar ofrivilliga bloggpauser ;)

Bjuder på lite bilder från dagen, den första är den snyggaste. Ser ni? HAN STÄDAR och jag TITTAR PÅ! Skåda väl, det lär inte hända på ett tag. Har lite andra goa bilder som ligger, men på kameran. Fotade Lo lite idag, min lilla prinsessa. Var 4de blev oskarp och det känns ju lite trist men men. Jag drömmer mig bort i kamerans värld..En ny får gärna komma hem..

Kram på er ♥

Måndags middag



Jag lyckades rakt igenom denna gång och det smakade G U D O M L I G T ♥ Kryddningen, såsen, potatisen. Till och med koktiden på haricoverten! Nu rullar vi fram här hemma.

Vi har haft en lugn dag här hemma. Gjort såna där tråkiga saker som vart hos läkarn, handlat, dammsugit under sofforna, rensat grejer, städat, vikt tvätt, lagat mat. Men sen så har vi gjort det mest underbara man kan göra som familj, umgås. Nu är denna ledighet över och det är med sorg i hjärtat jag säger att det dröjer 4 veckor innan vi får ledigt tillsammans igen. Pappa S åker bort helgen då han är ledig. 4 dagar ska han lämna oss för Umeå, prutt på han. Så ni förstår säkert att jag tagit vara på dessa dag och lämnat allt annat åt sidan.

Vi fick ett bra avslut i alla fall. ♥ Nu får jag längta ett tag, ett jävla bra tag ;)

Wilgot, världens bästa Wilgot!


Den här lilla killen är en riktig komiker. Han roar oss varje dag med sin fantastiska personlighet, hans roliga klumpighet och sin humor. Han är en väldigt smart liten kille men ibland blir han för smart för sitt egna bästa. Det är så roligt att följa honom genom livet och hade det kännts rätt i hjärtat hade jag självklart delat med mig av allt han hittar på men nu är han en egen individ, men egen vilja och egen personlighet. Men lite roligt ska ni väl få se och höra :)



Denna video har vi skrattat oss till många gånger sen igår då den filmades. Hur underbar är han inte då? Mammas stora hjärta ♥ Det bästa med hela klippet är slutet då han visar sin roliga klumpighet. Något vi tar del av varje dag. Man skrattar en hel del med honom, han är så otroligt charmig. Längtar tills den dag då hans tal har utvecklas för jag vet att han kommer säga en hel del kul.

Wilgot har många bra sidor som jag är stolt över. Sen så har han fått i sig lite dagisfasoner som jag inte är lika stolt över. Men det hör till. Sånt växer bort sen ;) Igår blev han 2 år och 5 månder, mammas fina!

Kan ju passa på att skryta lite till. Wilgot har kissat på pottan flera gånger nu och ser det numer som ett nöje ♥



Svar på frågorna del1- Videoblogg



Snygg stillbild, verkliiiiigen!
Ap trött mama men det bjuder jag på ♥ Hann inte med allt så det får bli en omgång till.
Kram på er!

Några foton från igår ♥







Älskade onge ♥ Kan det börja grönska snart eller? Så himla tråkigt att fota utomhus just nu. Ännu tråkigare blir dom då solen är i moln. Nej nu vill vi ha sommar, värme, grönt och blomster. inte sant? ♥ Längtan är stor!

Wilgot sprang och kramade träd igår. "Kjam och pussa mejha"
Jag frågade en gång om han kunde ge trädet en kram och sen var det kört. Varje träd skulle ha sin puss och sin kram.

Äggat kl 9





Äggfrulle är den bästa frullen. Wilgot är helt galen i "gägg", han slukar dom som om det vore godis. "Mera gägg gägg mamma". Idag åt vi gemensam frukost innan 9 och det har nog inte hänt på evigheters evigheter. Oftast brukar Wilgot få frukost då han vaknar och sedan brukar han få lunch då vi andra äter frukost. Men idag blev det andra bullar. Mysigt var det, även om mackorna var lite svåra att få ner. Föredrar att äta då jag vart vaken i några timmar.

Äter ni direkt när ni går upp eller gör ni som mig väntar en stund?

En lördag med oss, foto i timmen!


Vi gick upp, började dagen med bus inne hos Wilgot. Lo gillade läget..Chill on the floor you know..


Lo gillarde inte läget..Wilgot lekte pussgurka, himla tråkig lek. Efter detta foto fick hon känna på hur det är att tappa stången på en bänkpress. Wilgot skulle bara testa vart gränsen gick. Vad händer om jag lägger hela min tyngd på lillasyster?


En sur mamma som stressade satan för att vi skulle hinna ut i tid..Stress och jag är inte bästa vänner. Bäst och hålla sig på avstånd. "Ta kort på mig"..."fy fan så jag ser ut".. Så kan man inte ens försöka se lite glad ut...


Hur bygger man ihop detta tåg rätt? Dagens mysterium..Vi är för smarta för sånt..


Äntligen ute. Pappa S tror han är cool.."Som värsta dressman reklamen"...eller? haha


Promenad ner till affären..Loppan däcka på 2 röda..




På vägen hem blev Wilgot allt annat än lugn. Undra om kakan innehöll annat än kaka? Maja? Braja? Piller? Who knows.


Vika tvätt och dricka kaffe..Underbart roligt, bästa som finns. Speciellt när maskin gått i 3 dagar......


Laga sig lite mat. Världens minsta paprika... Nej det är inte Wilgots hand.


Äntligen lugnt i kistan.. Men besviken då det smakade illa, som en gorilla. Fail fail fail..


Tur vi hade efterrätt. Sånt finns det alltid plats för. Fråga Wilgot, han vet ;) Kladdkakan från igår serverad med hallonkross och vaniljgrädde.


Kvällen började rulla in, vi målade bajskorvar medan pappa S städade.


Ungarna sover och vi flyr in i duschen. Imorgon väntar nya äventyr. Tack och hej från vår lilla dag ♥

Gullunge ♥



Stackarn prata så mycket så hon kräktes, fniss ♥ Vår lilla toka! Hon börjar bli så stor nu, fina lilla loppan!

Vi har familjemysigt idag så jag har inte riktigt tid för er ;) Återkommer med ett foto i timmen när dagen är över ♥

Hello Friday


Dagens MOBILBILDER vad rooooligt.. Miss my little honeyboney till kamera ;(

Först och främst så har vi ätit världens godaste kladdaka serverad med chokladmousse och frysta hallon.

Så nu är ni tillräckligt sugna för att orka läsa resten. Skämt och sido, men det var skit gott. Bästa på länge! Denna dag har bara flygit förbi. Jag har passat på att röja som attan här hemma då pappa S är hemma och är sjuk. Ligga och gosa med Loppan är ju inte så krävande så det har han fått göra. Wilgots rum är totalrensat och vi har kastat en hel sopsäck med grejer. Köket är rensat och tvättmaskinen har gått hela dagen. På det har jag busat med Wilgot, fredagsmyst och nu är verkligen min stackars rygg död.

Nu har jag en såndär fredagskoma. Efter en vecka med barnen är jag heeelt slut. Och ja, det får man vara!

Ser fram emot denna helg ♥

Utan kamera







Idag har jag lånat ut min kamera men hann knäppa några foton på Lo innan den försvann. Hur ska jag klara mig en hel dag utan att fota? Ih, kommer klia i fingrarna vill jag lova. Första gången jag är utan kamera. Hoppas att dagen inte bjuder på något speciellt, man vill ju inte missa att förviga det liksom. Hmmf..

Jag har röjt här hemma hela dagen lång. Skrubbat ur alla skåp i köket, rengjort spisen, gjort rent micron, tvättat, torkat luckor osv. Sånt som jag älskar att göra, nooooot. Tråkigare saker får man leta efter. Huja, men nu är det nästan klart i köket. Bara kylskåpet och skafferiet kvar. Och alla andra rum......ha ha ha..

Nu ska jag gå och hämta hem storebror från förskolan ♥ Glöm inte att tävla HÄR!


Tävling i samarbete med Småfrön Barnkläder ♥



Nu drar jag igång en ny tävling här på bloggen. Denna gång i samarbete med underbara Småfrön Barnkläder. Deras sortiment är helt helt underbart! Färgglada barnkläder, helt i min smak!

Tävlingsregler:
Jag vill ha en ny kommentar för varje vinstchans då det blir lättare när jag ska gå igenom allt :)

1. ♥ OBLIGATORISKT: Gilla Småfrön Barnkläder på facebook - LÄNK! Tala om vilket nummer du blev när du gillade. Om du redan gillar så vill jag veta hur många som gillar just nu.

Extra vinstchans: ♥ Kika in hos Småfrön Barnkläder och välj ut ditt favoritplagg. Vid varje plagg finns en gilla knapp, gilla plagget! Har du inte facebook kan du lämna länken till plagget.

Extra vinstchans: ♥ Länka vidare tävlingen i din blogg med tillhörande bild och text som du finner här nedan. Se till så att alla länkar fungerar. Lämna en länk till ditt inlägg.



Vinn barnkläder och bebiskläder hos Småfrön!
Jag tävlar om ett valfritt plagg hos Småfrön Barnkläder. Småfrön Barnkläder säljer bebiskläder och barnkläder för barn i åldern 0 till 6 år. I butiken hittar du bl.a. färgglada barnkläder, ekologiska barnskor och bebiskläder för nyfödda. För att komma direkt till tävlingen klickar du HÄR!

Tävlingen avslutas den 31 mars kl 23:59. Därefter presenteras vinnaren i detta inlägg. LYCKA TILL ♥

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD - GRATTIS TILL - http://brittabloggar.se/

Dagens



Gott? O ja! Pannbiffar kan man göra på så många olika sätt. Idag testade jag att ha i creme fraish i mitt grundrecept och det blev väldigt gott faktiskt. Saftiga jäklar blev det :) Såsen blev lyckad den med, mums. Gott med annat än vanlig gräddsås ;) Tur att maten blev lyckad i alla fall. Testade nämligen på att göra cake pops men det slutade med att jag slängde kaksmeten för den smakade så illa. Bättre lycka nästa gång, haha!

Vad har ni i era pannbiffar?
Något som piffar upp och ger det där lilla extra? :)

En hyssfri morgon!





Första morgonen utan morgonhyss
och det känns väldigt bra vill jag lova. Som ett djur i bur stod han i sitt rum, kanske lite elakt men hellre det än att vi får uppleva vår hemska morgon igen. Nu kan vi sova helhjärtat om nätterna, det var ett tag sen.

Det var så skönt att gå upp utan att mötas av allt han har hittat på. Här om dagen hade han smulat sönder det nya brödet och spritt ut i både vardagsrum och kök. Sen hade han klistrat upp alla klistermärken på potttavlan. När vi ska gå och byta blöjan så möts jag av ren kaos, ungen hade dragit ut hyllorna igen. När allt var uppstädat så passade ungen på att välta ut min stora kopp kaffe. Då var jag sådär lagom glad. Så förstå min lättnad över grinden ;)

Det är så fantastiskt att få följa denna krabat genom livet.
Han har en personlighet som jag är så stolt över, han är så go min lillprins. Han lär sig otroligt snabbt just nu, han snappar upp allt man säger. Igår förklarade han på ett sätt han inte gjort förut och jag blir så stolt över han. Frågade nämligen vad dom hade gjort på förskolan idag, vilket jag gör varje dag men har aldrig fått ett svar. Men igår så hade dom minsann målat med fingrarna på ett papper ♥ Han börjar bli stor nu! Nästa månad blir han 2.5år, min bebis är inte så liten längre ♥

Baskläder


Baskläder går som smör här hemma och då skojar jag inte. Det går säkert 3-4 bodys om dagen och Lo bär sällan andra kläder än just baskläder. Händer ibland att hon drar på sig en klänning men det är inte ofta. Kikade nyss in hos Ellos och till min förvåning hittade jag dessa underbaringar - Leggins och Bodys. Tror Ellos är lite underskattat (iaf hos mig) för jag hittade SÅ MYCKET fint. Loppans VILL HA-lista blev lång. Likaså THE MAMAS! Ett litet extra tips : ELLOS har just nu 40% rabatt på valfri vara.

Välkomna alla nya bloglovinföljare
Så roligt! Hoppas ni ska trivas här inna bland foto och galenskap! Nu är ni 450st! Det kallar jag galenskap


New in



Först och främst - Nu har Wilgot äntligen en grind in till sitt rum. Köpte den på biltema för 260kr, helt okej pris.
När vi ändå var där så passade jag på att köpa mig en liten elvisp och nya pennor till Wilgot. Innan det råååååkade jag springa in på Lindex. Blev lite nytt till Lo och en tröja till Wilgot. Han ville så gärna ha en rosa mumin kjol men jag erkänner, det ville inte jag. Nu blir väl alla genustänkande männsikor fly tokiga på mig ;)

Storebror är bra rolig förresten. Innan vi gick in i affären så sa jag att jag skulle köpa nya byxor till Lo. Så fort jag höll i en body eller tröja så påpekade Wilgot att - Nää mamma, BYXOR! Inte tröja! Så klok så klok ♥ Men det blev en body i alla fall! Klart att lilla Lo ska ha en body med en katt på (: Nästa gång ska dom andra färgerna också inhandlas. Eller först ska jag se hur den klarar tvätten.

Sådär inte okej tidigt..



05:48.. Wilgot tassar omkring i sitt rum och jag vaknar för första gången på 2 veckor. NOLL FEM FYRTIOÅTTA!! Dra mig baklänges och nyp mig i armen. Inte okej, inte någonstans. Tänk vad skönt det hade vart med sovmorgon en dag.. en endaste dag. Spjälsäääneeeeeeej. Nej nej. Nope! Bara att acceptera läget. Saknar den där Wilgot som kunde sova till 11 om han fick. Är lite smått trött på han som kliver upp innan natten är slut och hyssar omkring när mamma och pappa inte vaknar. Men idag blev det 1 - 0 till oss, inga hyss hann göras! ;) Men hörrni, vad är en bal på slottet? Han är världens goaste för det ♥

Idag spelar ingenting roll för jag vann 3000kr igår. Man blir tydligen lycklig av pengar.. WEHOOOO ♥

Dagen efter käk





Jag älskar när det blir tillräckligt mycket mat kvar så man kan äta det dagen därpå. Jag hatar H A T A R att laga mat, det är det värsta som finns. Vad ska vi äääääääääääta? är frågan som förföljer oss var eviga dag. Då jag inte äter fisk och sånt så försvinner 1/3 av alla rätter. Jag är väldigt matkänslig överlag och jag kan nog rabbla upp fler grejer som inte går när än det jag faktiskt tycker om haha. Nåväl, tillbaka till ämnet. Idag var en sån dag då det bara var att värma på maten. Så himal skönt! Man spar tid och maten står snabbt på bordet. Den smakade ännu bättre idag än igår. Just love it! Dock händer inte detta så ofta utan det blir mest då man gjort storkok, ex chili con carne eller så.

Tacka "gudarna" för att jag har barn, utan dom hade jag nog inte lagat mat överhuvudtaget ;)


Flying baby



Min lilla tokstolla ♥ Kinderna bara hänger och ser sådär super gosiga ut!

Lo har tagit ton



Lo har börjat ta ton här hemma. Det skriks hela tiden, från morgon till kväll. Snacka om att testa rösten. På det har Wilgot kommit på hur man skriker i en ljus ton (allt för att härma syrran) så vi har skrikparty här hemma ;) Tänk vad skönt det var då hon enbart jollrade haha. Wilgot var 5-6 månader när han började skrika såhär rätt ut.

Förlåt för kass kvalité men filmen är från igår då Lo hade sin klassiska vakentimme vid 22.

Botten till toppen



Dagens skörd, från mobilen ♥ Ser ni, våren är här!

Denna dag började i botten och slutade i toppen. Efter vår kaosartade morgon så gick vi ut i det fina vädret. Tog en promenad och sedan vidare till våra anhalter. Jag skulle förbi läkarn och pappa S och barnen skulle på jakt efter en barngrind. Som de flesta vet har vi inget körkort och bor ganska långt i från IKEA mm. Då tiden tickade iväg så hann vi inte med att köpa någon grind, dom var nämligen slut där vi planerat att köpa den. Det blev iaf säkerthetsmojs till skåpluckorna. Hem och laga mat i vanlig ordning sen fick jag och Wilgot en riktigt mysig kväll. Vi lekte och tjoade, Wilgot var så uppspelt och hyper verkligen. Det lös lycka om honom. Så underbart dom stunderna man verkligen kan ge ALLT av sig själv till ett och samma barn. Han behöver dom stunderna. Även om det bara handlade om någon timme så fick han mig, bara mig. Mamma och Wilgot ♥

Nu sover barnen och kvällen är här. Vart vasen tog denna dag vägen? Jag skulle ju hinna städa och baka men nä nä.


TACK för alla fina kommentarer om Wilgots Prison break-bus.
Hans fingrar mår bra och han rör dom obehindrat nu. Han är fortfarande svullen men inte mer än så. Han mår bra och då mår givetvis jag bra ♥ Men oj oj vad det kommer ta länge innan jag smälter detta. Helt overkligt att det faktiskt har hänt. Men tack för alla fina ord! Jag vet att jag inte ska klandra mig själv men jag tror nog att ni hade gjort desamma. Nu känns det lite bättre i hjärtat iaf :)

DAGENS WEEHOO - Sköterskan tappade hakan när jag sa att jag var mammaledig. När jag sen berättade att jag var tvåbarnsmamma så tappade hon den verkligen ner tll golvet haha. Hon trodde att jag var 17! Bästa medicinen mot åldersnoja ;) För herregud jag blir ju 24 i år!! I L L A !

VINNAREN i gissa sången ♥

Värsta morgonen i mitt liv..

Denna morgon vill jag bara glömma. Har aldrig blivit så skärrad och rädd i hela mitt liv. Men samtidigt så känner jag en sån stor tacksamhet och denna morgon har fått mig att inse att livet faktiskt hänger på en skör tråd hela tiden. Vad som helst kan hända, vem som helst, vart som helst... Jag har så otroligt dåligt samvete och jag känner mig som världens sämsta förälder, HUR kunde det hända? Vad är vi för föräldrar?

Vi ligger och sover när vi plötsligt hör hur någon plingar på dörren.
På några sekunder inser vi att Wilgot är borta, hör honom gråtandes utanför dörren. Drar fort på mig morgonrocken och öppnar dörren. Där står min lilla, vackra, skärrade son och skakar, gråter och säger mamma. Bredvid honom står en dam och undrar om han bor här. Här känner jag hur ångesten vrider sig igenom hela min kropp och jag kramar om Wilgot som om det är den sista gången jag håller honom. Damen förklarade att hon hade hört någon skrika i trappen och gått ut för att se. Hon hittade min Wilgot vid hissen med handen fastklämd i dörren. FÖRSTÅR ni?!!! Han har alltså smygit upp, lyckas låsa upp vår säkerhetsdörr och gått ut med pappas skor. Försökt få upp hissen, klämt sig och fastnat med handen i den tunga hissdörren. Och vi har inte vaknat.. Min älskade lilla Wilgot, mamma kommer aldrig kunna förlåta sig själv för detta.

Efter att jag tackat damen till tusen (vilken UNDERBAR männska!!) och sagt hejdå så gick vi in och satt oss i soffan. Var rädd för att fingrarna var brutna men han rör på dom, dock är det svullet och sådär. Vi får se. En rejäl klämskada iaf.

Hur ska jag våga sova om nätterna? HUR?! Tänker på allt som kunnat hänt. Min älskade lilla Wilgot, mamma älskar dig så innerligt. Som ni säkert förstår så skulle jag kunna skriva en hel bok om hur jag känner. Ni som är föräldrar förstår säkert hur jag känner inombords. Innan vi går och lägger oss ska det finnas en grind in till Wilgots rum. Jag ska sova på soffan...

Wilgot har aldrig lyckas låsa upp dörrar förut och därför har vi inte låst överlåset. Kan ju säga att det är sista gången vi INTE gör det. Nu ska hemmet barnsäkras. Detta ska aldrig hända igen. Jag vet att 2åringar är nyfikna men detta borde inte kunnat hända..

Kärleken till ens barn är större än allt annat.
När något händer de små liven så krossas hjärtat i tusen bitar. Jag skäms. Jag mår illa i själen, hur i helvete kunde detta hända? Vi ska finnas där, hela tiden. Vi ska se till att sånt här inte händer. Jag brukar alltid vakna av minsta lilla, jag vaknar alltid då någon går i trappen . Men antar att denna period jag går igenom gör sitt. Shit, jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv. Fy fan för mig!!



Förlåt mitt älskade lilla hjärta att mamma inte vaknade i tid. Förlåt... ♥

Det bästa med allt detta är att man lär sig av sina misstag.
Nu är det slut på morgonhyssen och jag tror inte Wilgot kommer våga gå ut själv på ett tag.

En dag med oss ("Ett foto i timmen")





































Tack och hej för denna dag ♥ Imorgon väntar nya äventyr men framför allt - pappan i huset är ledig ♥

Bapelsin







Morgonstund har guld i mun.

och så var denna dag slut


Rosa och stjärnor, kan det bli bättre?




Lo har mest legat på golvet och tjoat idag, fått gilla läget då storebror fått den mesta tiden med mig. Hon har börjat bli råförbannad på alla henes leksaker. Dom verkar inte göra som hon vill och det går max 1 minut innan hon börjar skälla. Min lilla suris ♥


Wilgot och jag har haft en riktigt bra dag idag. Vi har målat, gosat och busat. Han har impornerat på mamma något enormt de senaste dagarna. Han har visat intresse för pottat igen så nu är det hårdträning som gäller. Klistermärkstavlan är uppe och han får välja klistermärke varje gång det kommer något i pottan. Än så länge har han fått upp 2 st, stoltare än stoltast! Däremot har pottan åkt fram mer än så, men då har det väl inte funnits något att fjöla ut :) Heja Wilgot!


En slafsig middag, enkelt är det enda som hinns med då man är själv med barnen. Men enkelt är ju gott det med. "MEEERA OCCORLI"..han är galen i broccoli.




Lillfjärt sov med det ena ögat "öppet" under middagen. Lätt och sova när skrikapan 1 håller ton. "Bää bää vita lamm, prutt prutt"...pang i bordet, hoppsan. Loppan har lyckas hålla sig spyfri idag och vi har inte behövt byta body en endaste gång på hela dagen, KORS i taket och sju gånger om? Japp!

Vid 18 blev båda barnen nattade och jag har haft en underbart skön kväll. Lugn och ro. Förutom den jäkla blåsten som irriterar till tusen. Nu ska jag strax hoppa i säng och vila upp mig för imorgon. Krafter behövs dagar som denna. Vad är bättre än en god natts sömn? Nada. För alla er som undrar så mår jag faktiskt lite bättre ♥ Kramkalas!

Jag avslutar denna dag med att säga - Idag har vart en BRA dag! ♥

Sångstund med Wilgot - Gissa sången!




Goa unge ♥ Fotona kommer från en av våra sångstunder idag :)

Vad tror ni Wilgot sjunger? Första rätta svar får ta emot äran i form utav en vinnarlänk!

Vill du bli veckans bloggtips? ♥ (+ 2 tips)


En gammal magbild ♥ Tänk att min lilla loppa kom några dagar senare? U N D E R B A R T !

Så, vill du bli veckans bloggtips så är det bara att kommentera detta inlägg, precis som alltid :) Väljer ut någon eller några bloggar som jag tycker borde bli tipsade om. Kan va allt från en fotoblogg till en flitig läsare! :) Efter denna gång blir det en paus från veckans bloggtips så pass på. Lovade i alla fall några fler bloggtips i tisdags men det kom annat i vägen men nu kommer det 2 tips till! ♥ Kika in vetja!


Malin - Mamma till Alice och Lowe + bäsis i magen! En blogg jag följt länge ♥ Foto, me like!




Här har vi en av dom som följt mitt galna liv längst, fina Sanna! ♥ Liam och Sagas mamma!

Alla andra bloggtips hittar ni HÄR!

Här vare häng!



Finns fler än jag som inte mår riktigt hundra. Det är tur att mitt humör är bättre än dessa surisar iallfall.



Dessa blommor är alltid glada. Den enda omvårdnaden dom behöver är en dammvippa. Perfekt! Finns en sak som skulle kunna rubba deras liv och det är en klåfingrig 2 åring. Än så länge har han inte lyckas. Må det förbli så.



Här har ni honom, den klåfingriga 2 åringen. Idag hade han målat hallmattan med ersättningspuvler. R A C K A R U N G E N !! En förpackning åt skogen. Vad får han allt i från? Något bra i det hela var att han hade slängt den tomma förpackningen, ordning och reda. Här om dagen hade han slitit fram alla pepparkakor och smulat sönder. Gissa vart han hade lagt dom? Jo han hade tagit fram mina muffinsformar och lagt några smulor i varje. Tokungen! En annan dag så upptäckte pappa S att det var strösocker och chipskross i hela köket. Men han är go, världens finaste ♥ Idag visar han tecken på att sjukstugan ligger och knackar på. Vi får hoppas att han bara luras.

Nu kan jag kalla mig för bullmamma!







Ser ni? SER NI? Jag har bakat bullar för första gången i mitt liv. NU jäklar kan jag kalla mig för bullmamma, på riktigt! Blev dom goda? Dom blev heeelt underbart goda, perfekt! Tack mormor för vägledningen och för att jag fick låna din maskin ♥

Ett lass med kanelbullar och ett lass med vaniljbullar. Min personliga favorit är vaniljbullar, super gottis!

Visst ser dom okej ut för att vara första gången? :D



Frågor?

Under dessa dagar då bloggen fått ligga lite åt sidan så har jag inte riktigt haft koll på kommentarsfältet. Det har vällt in kommentarer och dom flesta har jag bara godkänt för att jag inte haft ork nog att lägga tid på sånt. Det har kommit in många frågor som jag tappat bort, eller glömt att svara på. Så nu kör vi en frågestund så jag får alla frågor samlade. Så om du undrar eller har undrat så fråga igen ♥


Nu ska jag hem till mormorn min och baka bullar ♥


Vita sneakers


Dessa är några av mina vita favoriter. Alla kommer från denna sko butik på nätet!

Jag tycker att vita Sneakers är bland det snyggaste som finns. Favoriten är Converse. Det behöver inte vara märket Converse utan själva skotypen. Men visst föredrar man äkta vara ;) Man kan ha dom till jeans, chinos,  klänning, leggins, kavaj. Det är snyggt på alla, långa som korta, man som kvinna, barn som tonåring. Världens bästa Sneakers helt enkelt!! Även enkla tennisskor går hem, tunna sköna och snygga!

Önskar dock att jag kunnat ha en till favoritsko. Mer om det en annan gång (:

Dagens middag



Tulpanerna har redan blommat ut, snabba och tråkiga rackare. Men fina är dom i alla fall ♥



Idag åt vi detta till middag. Hemmagjorda klyftisar med helstekt fläskytterfilé och en utsökt gräddsås. Såklart var även den hemmagjord. Enkelt och gott! Satt bra i skattkistan ♥ Som förövrigt är jäkligt sugen på hembakat. What to do what to do? Blockchokladen är slut..... :( Vad ska man DÅÅÅÅ baka? Kan man baka annat än något med ckoklad?! ;) Tror inte det va!


Back to 80's ♥





Hittade några gamla foton på mig, så himla kul att se.
Har ju självklart sett dom förut men då hade jag inte satt barn till livet ännu. Frågade Wilgot vem det var på fotona - "Wiiiiiilgot". Ungen blev skit sur när jag försökte förklara att det inte var Wilgot, att det var mamma då hon var liiiten. Staffan trodde att bilden där jag sitter på trappen var en bild på Wilgot från i somras. Fniss ♥  Nu är ju inte Lo så gammal ännu så det är ju svårt att se.


Barn som gymmar!



I måndags så köpte vi ett babygym åt lilla Lo. Storebror har vandaliserat sitt han hade när han var liten så det fick bli ett nytt. Lo har redan utvecklas så mycket sen vi köpte det. Nu greppar hon allt och alla, slår slår och plingar så fort hon ligger där. Lite stolt blir man ju ♥ Så det var ett BRA köp helt enkelt. Var lite rädd att hon skulle rata det då hon inte gillar ryggläge men än så länge går det bra en stund :) Visst var det ett sött babygym?



Detta är ju snäppet sötare ♥ Nu har vi kommit in i perioden "Wilgot osså göra..." Allt Lo gör ska han också göra. ♥

Babygym är ju heeelt sjukt dyra, är dom inte det? Jag hade glömt bort hur dyra dom var..himmel och bananskal!

Tulpaner och slakthuset.



Elände på elände, hur länge orkar man?

Igår var jag hos läkarn för att få provsvar på sköldkörteln och allt såg fin fint ut. Pratade lite om hur jag mår och det i sin tur gjorde att han ville ta fler prover så idag har jag vart in och tagit nya prover. En ny tid väntas på måndag då vi ska ses igen.

Som om detta inte var nog så har jag fått problem med magen igen, men nu på ett nytt ställe. Hela högersidan bråkar med mig, värst var det igår kväll. Ringde och rådfrågade 2 olika läkare imorse och båda två sa att jag behövde åka in till slakthuset igen. HUR mycket orkar kroppen? Jag är helt fascinerad över att jag fortfarande orkar gå upp på morgonen. Är det inte det ena så är det de andra, HELA tiden. Så jag ska packa ihop och åka in snart. Ännu en dag på akuten, som jag längtat! :( Jag tror det är en cysta som bråkar, vi får se. Vi har ju så mycket skit i min släkt så det kan ju vara vad som. Efter detta får det fasiken vara nog, tycker ni inte det? Det tycker jag i alla fall :) Just nu skrattar jag åt allt, vilken soppa!

Har i alla fall livat upp denna dag med tulpaner och mysfrulle framför tvn med min fina S. Det luktar vår här hemma och det är bra underbart det! Lite goda ting ska det få vara. Det nybakta brödet satt fin fint i magen! Solen skiner och ungarna är goa och glada. Mina fina ♥

På återseende ♥


Sista newbie ♥









Fina lilla loppan. Hon är verkligen en liiiten bäsis i jämförelse med vad sin bror var i samma ålder. Men oj så stor hon blivit, så snabbt? Tänk att min lilla spädis numera leker med leksakerna i babygymmet, blir lika farcinerad varje gång det plingar till. Stackarn får ta emot så många smällar av sin storebror, men det får han igen sen ;) Första "skadan" är skedd, men den har hon åstakommit själv. Idag fick hon en till reva på näsan men denna gång var det Wilgot som lämnade spår efter sig. Den här månaden blir Lo 4 månader och Wilgot 2 år 5 månader, helt makalöst vad tiden går!

Hon är nu uppe i sista newbie storleken, 68. Jag älskar verkligen den serien och det är verkligen synd att den inte fortsätter högre upp i storlekarna. Senaste tillskottet från serien är denna underbara klänning som Lo fått i present av min kusin.

Nya färgen ♥



Vad tycks? Jag har då lyckas få samma färg på håret som jag har på ögonen. Chocolate it its.

TACK för alla kommentarer, alla era ord går rakt in i hjärtat ska ni veta.
Vilka fantastiska människor som klickar sig in här. Tänk om alla kunde ha så fina läsare som jag har? Tack tack tack åter igen! STOR kram till er ALLA ♥

När pokerfacet faller av..

Jag kommer nu skriva om något jag helst av allt skulle undvika att skriva ut här men någonstans så vill mitt hjärta att det ska finnas här, i min blogg. Jag kommer fatta mig väldigt kort och inte så ingående. Även om jag kommer vara väldigt öppen så är det inte ens hälften av det jag kunnat vara. Skulle nog kunna skriva en hel bok om allt jag känner.

För en vecka sen brast det för mig.
Jag bröt ihop totalt och jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Det var den dagen mitt pokerface föll av och jag förstod att jag är inne i en depp period. Allt kom på en gång och det var så jävla skönt. Alla känslor jag försökt dölja så länge trilla av mig och jag accepterade. Att acceptera att man är deprimerad är inte lätt, att förstå att man är det är ännu svårare. HUR ska man veta?

Har sedan en tid efter Lo föddes dalat ner, tappat bort mig själv. VEM är jag? Jag känner inte igen mig, jag, DENISE är inte där. Det har blitt värre och värre för var dag som gått. Detta har vart och är fortfarande väldigt jobbigt. Att gå varje dag och behöva leva i en kropp man inte känner igen. Jag tror att det började med alla känslor om att inte räcka till för mina barn och sen har det bara byggs på. Sjukdomar, skuldkänslor, trötthet, ensamhet. Om inte innan..En tung graviditet där jag knappt kunde röra mig.

Alla måsten är som ett helt maratonlopp, har ingen ork eller lust till att göra någonting.
Att plocka ut diskmaskinen känns just nu som ett helt arbetspass. Det tar mig säkert 1 timme att samla kraft till att göra det, för det måste göras och det vet jag. Det är så DJÄVULSKT jobbigt alltihop. Maten tvingar jag mig i för aptiten finns inte där. Känslan om att allt är hopplöst följer mig vart jag än går, vad jag än gör. Jag är så trött på att vakna och känna NEJ inte en ny dag med nya måsten. För det är precis så jag känner för allt. Alla vardagssysslor, allt med barnen och mig själv. Det enda jag vill göra ibland är att ligga där under täcket och bara vara. Jobbigast av allt är dom stunderna då det är jobbigt i vanliga fall. När barnen skriker i kapp, när allt går fel, när avlastningen inte finns. Stress, då allt kör ihop sig. Då är jag inte stor vill jag lova. Att aldrig få känna mig pigg tar kol på mig. I natt sov jag 11 timmar och var lika trött för det. Tänk er när ni känner att något är jobbigt, ta det gånger 100 så har ni det jag känner inför allt jag måste göra. Man känner sig helt jävla värdelös, som världens sämsta mamma och sambo trots att man inte borde känna så. Andra stunder kan jag sitta och skratta åt det, för skratta retande är det. Så innebängen irriterande. VARFÖR just JAG? "Här sitter jag och jag orkar inte ens tvätta..." "Nej nu går jag och tvättar"..1 timme senare har jag fortfarande inte tvättat. DET är skrattretande.

Förlåt men jag är så JÄVLA trött på detta. Jag är ju fullt medveten om allt. Jag vill bara ha tillbaka mig själv. Jag vill ha orken, kraften, glädjen, glöden. Jag vill vakna på morgonen och känna att jag längtar efter att gå upp. Att jag ser fram emot vad dagen har att bjuda på. Jag vill bara vara den jag var för 3 månader sen.

Jag ska komma ur detta.
Några få stunder per dag får jag känna på hur det kändes att vara mitt rätta jag. Då glädjen över livet tittar fram. Dom få stunderna ska bli hela tiden. Kanske inte idag, inte i morgon, inte nästa månad. Men någongång. Hoppet, viljan och kärleken finns. Nu väntar vi bara på bättre tider. Jag skulle aldrig låta detta gå ut över mina barn och det har det inte gjort heller. Jag orkar men det tar på mig jävligt hårt dom stunderna det kör i hop sig, då det krävs mer av mig. Något som inte finns. Men allt går, om man VILL. Jag vill, jag ska, jag KAN!

Det blev så mycket lättare när jag accepterade allt detta, då jag förstod vad allt berodde på. Att det inte var MIG det var fel på. Utan en jävla depression rent ut sagt. Jag mår redan MYCKET bättre och allt är inte alls lika tungt som det var för 2 veckor sen. Än har jag en långt kvar men har kommit en bra bit på vägen. Jag orkar med dagen själv. Imorgon ska jag till läkarn för att få provsvar på sköldkörteln, om det inte visar något så får vi gå vidare. Jag har fortfarande inte fått min depression på papper, har inte pratat med någon läkare eller så. Utan detta är något jag tänkt på själv och jag tror att jag har rätt. Annars är det illa, riktigt illa. Ifall jag mår såhär utan en orsak.

Min familj är fortfarande det finaste som finns, älskar dom så innerligt. Min fina Staffan och mina älskade barn! Även om det är tungt just nu så är det faktiskt dom som får mig att dra på smilbanden, att vilja orka och ger mig dom stunderna då jag ser mitt rätta jag. Utan dom är jag ingenting, absolut ingenting. Ska passa på att tacka alla nära och kära som ställt upp, ni är guld värda ♥ och tack alla ni! Älskar att komma in här och läsa allt fint ni skrivit. Kram till er alla där ute!

Tack och hej leverpastäj!


Morsan med guldtröjan ♥







Älskade familj ♥

Idag bar jag den dyraste tröjan jag har i min garderob. För mig är den rena rama guldet. Inte för priset eller guldfärgen utan för att det var den första presenten jag fick av min älskade Staffan ♥ En Ed Hardy tröja, ruskigt snygg! Jag skulle själv ALDRIG lägga ut så mkt pengar på en tröja, hujedamig. Det lukar överklass ju ;) Sånt vill jag inte lukta.

Lugna dagar



Just nu prioriteras inte bloggen helt. Jag har så mycket omkring mig just nu och tiden finns inte riktigt. Jag är inne i en period där jag inte vill vara, en period som jag önskar inte fanns. Men läget är som det är och då pappa S är ledig så tar jag verkligen vara på tiden tillsammans med min familj, när alla är hemma. För det är precis det jag behöver just nu. Idag är det en solig dag med fart och fläng, det ska städas, handlas och tvättas. Mellan det ska barnen aktiveras och det ska mysas. Ja ni förstår, tiden & orken för annat är inte speciellt stor. Ikväll ska jag iallafall färga håret. Hoppas innerligt att det blir bra haha.

Får önska er en  underbar måndag ♥ Ny vecka, nya äventyr. Kramkalas!

När rätt blir fel ♥



Wilgots tal har blivit jätte mycket bättre den senaste månaden och det kommer nya ord hela tiden. Ni som hängt med ett tag vet att min älskade lilla busfjärt inte är så snabb i talet. Men iaf, så är det fortfarande saker om inte sägs helt rätt i vissa ord. Ibland blir det ju så himla roligt så man nääääästan kissar i brallan.

Sagt av charmtrollet Wilgot:
Wilgot - Mi osså f*tta eller min f*tta ("Jag vill också sitta")
Wilgot - Mormor Pippa ("Mormor Petra")
Wilgot - Däär är kouken!! ("Där är djungelboken." Favoritprogrammet på tv)
Wilgot - Kom ii mamma, mamma osså kouken. ("Kom hit mamma, du ska också kolla på djungelboken")
Wilgot - F*tt mamma. ("Sitt mamma")
Wiglot - Wilgots f*tta. (Då menar han att det är hans stol där han ska sitta)

Något han sa helt rätt men trots detta blev det fel var en dag då vi fick hem från förskolan.
Förbi oss går det en människa med 3 st chiuauor varpå Wilgot skriker "Där är rååååtttan". Hahaha älskade onge ♥

Veckans bloggtips! ♥

Nu blir det bloggtips för hela slanten. Detta är del 1 ♥ Del 2 kommer på tisdag!

 

En fotoblogg om familjelivet ♥ Madeleine



En underbar preggoblogg ♥ - ALABAMA STHLM




Veckans ENDENISEläsare ♥ - Yohannas Värld - blivande 2barnsmamma



Hoppas att ni uppskattade tipsen ♥

Kladdiga chokladrutor / brownies





Detta var det jag åstakom igår då jag bakade. Följde mina egna erfarenheter av recept och chansade helt och hållet på ingredienserna. Lyckades jag? JA! Fy fasiken vad jag är bra ♥ (egopepp är det bästa peppet). Lyckades till och med att få rätt gräddningstid och temperatur. Staffan kommenterade lite fint att det var "fett med waste" om jag misslyckades. Den kommentaren kan ju han ta och stoppa upp på valfritt ställe ;)


3 st stora ägg
2,5dl socker
2,5dl mjöl
150g smör
3msk kakao
150g mörk choklad
50g ljuschoklad
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
Ströbröd till formen
ca 20g riven vit choklad

Du gör såhär:
Sätt på ugnen på 175g. Smält smöret försiktigt i en kastrull, bryt ner chokladen och låt även den smälta. Låt svalna. Vispa ihop ägg och socker lite snabbt och tillsätt sedan resten av ingredienserna, rör om till en jämn smet. Smöra och bröa en form (ca 20x30) och häll ner smeten. In i ugnen i ca 20 minuter. Kakan ska ha en skorpa men innehållet ska vara kladdigt. När kakan är färdig så häller du över den rivna chokladen. Låt kakan bli kall innan du skär upp den. Helst ska den stå i kylskåpet under 1 dygn.

Jag serverade detta med en bärig grädde. Hade ca dl grädde och 2 dl frysta bär - Hallon, blåbär & jordgubbar. Tillsatt även 1tsk äkta vaniljpulver, inte vaniljsocker med andra ord :) Åter igen så var det jätte gott att bryta det söta och mäktiga med de syrliga bären. Men jag skulle nog skippa blåbär och köra enbart på hallon och jordgubbar.


Om ni vill skriva om receptet så länka gärna till detta inlägg då det är ett recept jag gjort, precis som alla andra recept.

New in



Hittade ett litet paket på bokrean. Det ända mina ögon såg var cupcakes och redan där föll jag. 12st silikonformar och en massa recept på cupcakes. KLART att den skulle få följa med hem :D När jag lärt mig att baka ska jag göra en receptbok som ska heta "när the mama föll ner i bakträsket".. haha. Hur svårt kan det egentligen vara att göra en bok? Nej nu ska vi sluta drömma..



Loppans nya våroutfit! :) Min lilla jordgubbe ♥ Hon är så söt i rött och med denna på så är hon nog sötare än socker! Både jackan och mössan kommer från Lindex.

Sen har jag även köpt HÅRFÄRG, iiiih! Ska jag bara få fart i pappa S sen är håret som nytt (: Ni kan aldrig ana vad det blev..

Hur äter du din tacomiddag?

Taco har blivit en riktig klassiker hemma hos dom flesta, inte bara hos oss. Vi äter det nog 1 gång på 2 veckor, eller 1 gång i veckan då det är allas favorit här hemma. Alla äter vi den olika, men mitt sätt är såklart det bästa (:



Såhär äter jag den, helt klart godast!



och såhär äter pappa S sin tacomiddag. Detta är väl det vanligaste sättet? Wilgot får på det viset han vill ha.

Nu är vi mätta, belåtna och lite mer mätta. Bakade en chokladkladdruta (ungefär som brownies) förut och den serverades med bär&vaniljgrädde. Wilgot blev helt förtvivlad när han såg att sin tallrik var tom så jag antar att den fick godkänt. Ska se hur den blir då den får stå i kylen under natten, den var lite för kladdig om man säger så ;) Men god var den!



Bästa stunden under middagen är då Wilgot vill köra arga leken. Skrattar alltid lika mycket, han är allt go min Wilgot. Han gör såhär och 1 sekund senare sitter han och gap skrattar. Oftast förlorar jag och då kanske ni förstår hur lång tid det tar för mig att börja skratta haha ♥

The mampa

Alltid lika seriöst ♥

Nu ska det BAKAS! (: Inte cupcakes, nu är det något nytt som väntar.

Dagens son



Igår när vi var på väg hem så ville Wilgot ha ett par solglasögon så sagt som gjort så sprang vi förbi lindex som ligger här och han fick välja sig ett par. Han valde först ett par rosa med rosett men när vi skulle prova så var dom för små :( Så han fick välja ett par andra och då blev det likadana som pappa har nästan, gulle. Sen så roffade han åt sig en tröja som han sa "Wilgots" till så då fick även den följa med hem. Storyn bakom dagens klädval ;) Tänk att ungen är så intresserad av kläder. Ibland kan det ta 20 minuter för honom att välja kläder på morgonen, huja :)

Till det har han ett par underbara Nova star jeans som jag vann inne hos NikitaUR SNYGGA!

I helgen är pappa S ledig och det ska mysas hela dagen lång. Nu ska vi ta en promenad i det fina vädret, avsluta med handling och sen väntar tacolöööördag :)

Hur ökar man sin statistik?



En fråga som ofta trillar in här inne är hur jag gör för att få fler besökare, hur jag gjort och hur jag får dom att stanna. Nu tänkte jag svara på det en gång för alla. Detta med statistik delar jag personligen upp i 2 olika delar. Att öka sin statistik är lätt, att få dom att stanna är desto svårare.

I dagsläget gör jag ingenting för att öka min statistik, den ökar av sig själv och det är så jag tycker det ska vara. Folk ska hitta hit av sig själva, gilla det dom ser och själv välja att komma tillbaka för att dom vill det. Jag slutade lägga energi på att öka statistiken då jag förstod att det inte fungerade fullt ut. Jag ökade min statistik tillfälligt men dom kom knappast tillbaka helhjärtat.

5 snabba och lätta tips som ökar dina besökare tillfälligt:
Kommentera bloggar flitigt, håll i tävlingar, veckans blogg, veckans foto, anmäl dig ofta till "veckans blogg" & "dagens blogg".

Mitt absoluta tips är att lägga energi på din egna BLOGG, ta hand om dom läsarna som faktist kommer tillbaka. Detta är det ända som jag tycker fungerar på lång sikt, som får dina läsare att stanna. Se över din blogg, vad gillar dina läsare? Vad vill du skriva om? Vilka inlägg kommenterar dina läsare? Är det för deppigt? För lite foton? För mycket text? Finns det balans mellan inläggen? Varierar du ditt innehåll? Unna dig en snygg design! Bry dig om dina läsare, visa att du gör det. Skit i hysterin om att öka statistiken, känn ingen press. Fråga dig själv, vill jag ha fler besökare? Vill jag detta?

5 snabba tips om hur du får en mer intressant blogg:
Svara på kommentarer - Tänk själv, visst är det roligt att få svar på det man själv kommenterat? Uppdatering - Se till att hålla bloggen uppdaterad, 3-5 inlägg om dagen är nog. Varierande inlägg - Om inläggen är de samma varje dag blir bloggen lätt tråkig. Foton är mycket bättre än text. Få igång dina läsare - Ställ frågor, öppna upp dig, diskutera. Försök inte vara någon du inte är.

Vad är det som fått min blogg att öka från 150st unika besökare per dag till över 1300st unika per dag på bara 5 månader?
Jag la helt enkelt ner mer tid på min blogg, såg över den och utvärderade innehållet. Men jag tror samtidigt att en stor del av mina besökare har hittat hit genom att jag svarat på mina läsares kommentarer, men detta gör jag enbart för att jag tycker det är kul. Hatar du att svara på kommentarer så skippa det. Bloggtävlingarna har nog givit mig en del nya återkommande besökare också. Det som givit mig absolut mest av allt är alla fantastiska människor som tipsat om min blogg. Vad beror detta på? Inte att jag tjatat mig till en länk iaf, utan för att dom gillat det som sett. Det finns två personer som gav min blogg en rejäl skjuss i början och det är Hanna och Martina. Två helt underbara bloggar ♥ Så jag får ju ta och tacka dom!

I det stora hela - Skippa hysterin om en stor blogg och kör ditt race. Se över bloggen och variera ditt innehåll.  Det är mycket roligare att få 10st kommentarer från människor som älskar att kika in hos dig än 100 nya besökare som aldrig mer kommer titta in. Tro mig, det är faktiskt så :) Gillar folk det dom ser så kommer dom automatiskt komma tillbaka :)

Så nu är det slut på denna bok....pjuuuuuh! Skit trist inlägg, jag vet. Men ibland så måste det komma såna också.

Dagens dotra







Söt som socker ♥ Fina lilla Looooooo. "Min looo" som Wilgot säger varje morgon ♥

Loppans första skor ♥







Dessa söta Converse fick Lo av min fina kusinvitamin. Hon köpte dom New york (eller London?) och jag verkligen älskar dom. Det är så mysigt med första skorna, tycker ni inte det? Jag har sparat Wilgots första och kommer givetvis spara dessa ♥ Mina första skor var av märket REEBOK.

Appropå skor så har jag hittat en bra skobutik på nätet där det bland annat finns massor med skor av märket Converse. Förutom Converse så finns det 555 märken till (: Dom har nyligen fått in vårens trendfärg, pastell! Urläckert på converse!

Har ni sparat barnens första skor?

Vill du bli veckans bloggtips? ♥

Eftersom jag helt glömde bort förra veckans omgång så kör jag en liten specialare denna vecka. Men vad det blir får ni se sen. Kommentera inlägget i vanlig ordning så har ni chansen att bli veckans bloggtips ♥

TACK för alla fina kommentarer idag, ni är så goa vet ni det?
Nu börjar bloggen fyllas med på tok för många läsare och samvetet om att inte ha tid att svara alla personligt växer sig allt större. Eftersom att min egentid blir mindre och mindre så blir ju tiden vid datorn och mindre, gott på ont ;) Men vill att ni ska veta att ni är så hiiiimla fina och jag är fortfarande lika förvånad över hur många som faktiskt klickar sig in här varje dag. ♥



Finis loppan på sin 3 månaders dag ♥

Smink till ett billigt pris!



Fick hem lite smink att prova i brevlådan igår. Sminket är av märket elf Cosmetics och det som farcinerade mig var att det säljs så billigt. Finns smink för 16kr! Detta kit skulle gått på ca 150kr sammanlagt, ingenting ju. Har inte hunnit prova än men det jag fick hem var en Blush, en Mascara Primer och en Miniral face primer. Har aldrig provat de två sist nämnda så det ska bli himla spännande :D Ni skulle se mig när jag skulle försöka lista ut vad face primern var till för hahaha. Jag och smink vettni ;) Känner mig så himla töntig när jag nämner alla namn, låt oss kalla det rouge, kladd 1 och kladd 2! ;)

Jag är helt okunnig vad det gäller smink. Det jag använder är mascara, ögonbrynspenna, rouge, kajal, concealer och lite puder ibland. Sen tar det stop på min sminklista! Så det ska verkligen bli spännande att få prova något nytt.

Använder ni många olika sminkprylar? Eller gör ni som mig, kladdar på något på 10 min max? :D


elf har även en facebooksida där dom bjuder på rabattkoder, tips&trix samt tävlingar!

Ung kärnfamilj, vi i tidningen ♥





Såhär har jag spenderat min morgon. Frukost med egoläsning ♥


I morse när jag slog upp mina ögon så var första tanken - TOOOOORSDAG, TIIIIIDNING! Upp och iväg till förskolan, in till fabror doktorn och ta blodprov och sen sprang jag in på affären och leta tidning. En anställd stod och plockade upp tidningarna och jag frågade lite snällt om hon hade "Vi föräldrar" där. " JAA? Någonstans men jag tänker inte leta". HEPP stick och brinn suris, lär dig service. Betalade mina varor och gick till pressbyrån istället. Samma fråga där och till svars får jag. "Ja fast jag har inte hunnit plocka upp tidningarna än men vilken är det du söker?". Chupchup och sen hade jag betalat tidningen. Det är SERVICE! Hade tydligen vart en annan mamma som vart inne och frågat samma sak strax innan mig. När jag skulle gå där ifrån så kom kassörskan springandes med mitt kort i handen. Ooopsie, var visst lite ivrig ;)

Nu har jag iallafall läst reportaget och tack och lov så ändrade dom det jag ville. Dom ville nämligen lyfta fram att vi tyckte att vi orkar mer än äldre och det är inget jag står för riktigt utan det är bara en förutfattad mening, något vi TROR. Dom ville skriva det mer - att såhär är det. Så det var ju bra att dom lyssnade :) Jätte fina bilder var det också (såklart, det är ju VI?!). Staffan ser ut som värsta bratten med sitt raka hår och vita tänder hahah. Jag ser ut som mig och är snygg som alltid. Skoja! Har lite problem med att se mig själv så smal, har liksom inte vant mig än. Barnen är fina som alltid ♥

Wilgot sitter och käkar godis. Ni som hängt med minns väl att han vääägrade sitta still? Haha gulle ♥

Så ni om läst, vad tyckte ni? :)

RSS 2.0