Nästan som grillat..


Men ändå så långt ifrån.

Just nu är det väldigt kämpigt med maten för min del. Att äta är rena plågan och det är inte mycket som kommer ner i min lilla mage. Vad gör man? Jag är så trött på detta. När ska jag vilja äta? Känna suget efter mat? Eller bara känna, shit vad gott det var.. Det är sjukligt jäkla jobbigt. Speciellt när man vet hur viktigt det är att äta. Hoppas det går över snart. För all del.

Wilgot och pappsen gillade maten iallafall (:



Kommentarer
Postat av: Aggie

Jag kräktes som en tok till vecka 14-15 ungefär och mådde galet illa. Kunde inte äta nån form av kött (gillar kött annars). Mest vegetariskt, lite kyckling ibland och vit fisk. Gillar tex lax annars också men den stank så jäkla vidrigt! Inget socker alls för det kräktes jag av, inte vatten, inte juice. Typ bara O´boy och ramlösa av nån anledning.



Så hm, jag minst sagt begränsat med mat som jag tyckte var lite god åtminstone. Men nu i vecka 17 börjar det vända och jag är sugen på saker igen, skönt!



Har blivit en liten expert helt plötsligt på vad som är lätt att kräkas upp och inte. Gjorde många såna misstag i början vill jag lova.



Håll ut! Det blir bättre! Kramar!

2011-06-18 @ 13:06:36
Postat av: i min lilla lilla värld

Så hade jag det halva min graviditet. Från vecka 28 och framåt var jag bara sugen på mackor och yoghurt. JAg bara längtade efter att få vara hungrig. När amningen väl kom igång tog jag igen allt hahaha

2011-06-20 @ 07:56:55
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0