Det ska jobbas in i det sista..thats true! Gott nytt år!

Jaha då sitter man här redo att fara till jobbet, en sista gång innan årets slut. Idag ska det jobbas för både 1,2 och 3 personer. Hur gör man om man bara har två armar? Detta blir nog bra tillslut. Eter mitt härliga arbetspass på 11 timmar så blir det till att avnjuta en god middag hos min mamma. Där serveras det helgrillad fläskytterfile med potatisgratäng och till efterätt after aight päron...Jag längtar!

Jaha slutet på 2010 och sista inlägget i denna blogg, för detta år.
Detta har vart det bästa året i mitt liv. Wilgot har funnits hos mig varje dag, hela året. Jag har klarat mitt första år som mamma, ett helt underbart år. Jag kommer alltid minnas 2010 extra mycket men självkart slutet på 2009 också :) Detta är ett sånt år som man kommer sitta och tänka tillbaka till om sisådär 20-40 år, känns skönt.

Ännu ett bloggår med er, lovley! Hoppas att ni följer med nästa år också. Right?

Gott Nytt år på er alla! Hoppas att näsa år blir ännu bättre!

Jag satte mammahjärtat i halsen..

I förrgår strax innan jag skulle fara till jobbet så hör jag en dunst kryddad med ett hysteriskt barnskrik. Springer in och ser min lilla kille ligga med ansiktet på golvet. Upptäcker efter en stund att det bokstavligt talat rinner blod ur munnen på honom och då.. sattes mitt lilla mammahjärta i halsen.. Det var hemskt. In under kranen för att skölja bort det värsta för att sedan kontrollera om en sjukhusvistelse behövdes..Det fortsätter rinna blod ett tag men efter en stund lyckades vi få en glimt av vad som hänt i pluppisens mun. Ett jack i läppen, en trasig läpprand (randen som sitter innanför läppen ni vet) och en rejäl fläskläpp hade den lilla killen åstakommit med sitt 20 cm höga fall. Efter lite glass så slutade det blöda och W blev glad igen. Mamma gick hemifrån med en stor sten i magen.. usch och fy!




Pluppisens läpp :(

Jag lever...



Fan va denna blogg uppdateras mycket, nooot.
Jag spenderar mer tid på jobbet än hemma känns det som. Idag är jag iaf ledig och jag ska strax iväg och hämta en tensapparat hos sjukgymnasten. Det är en såndär mackapär som ger ifrån sig stötar. Ska bli så skönt att kunna få smärtlindring hemma eller på jobbet.

Nu blev det väldigt snabbt här, kommer mer uppdatering senare. Bland annat om W´s fall han gjorde i förrgår..uscha :(( kram på er!

Wilgotfilm - "Kan du säga mamma?"


Wilgots julafton




Wilgot med farmor och med jultomten.

Dagen spenderades hemma hos W´s farmor. Det serverades supergod mat och som alltid, världens godaste efterrätt :) W klarade av dagen galant trots minimal sömn. Världens gladaste faktiskt :) Han älskade tomten trots mammsens farhågor och fick öppna present efter present. Allt presentpapper var nog det roligaste på hela dagen. Tack alla fina för alla julklappar, allt var jätte bra.


God Jul kära läsare!




Fan vad jag älskart!

En ledig dag med lilla W avklarad. Jag påminns hela tiden av hur mycket jag njuter av att få vara hemma och busa med W. Höra han säga mamma, höra hans skratt, trösta honom. Tiden bara flyger iväg när jag sitter där på golvet och leker. 4 timmar har jag suttit på vårt vardagsrumsgolv, känns som om jag precis satt mig. Att få tillbringa dagen med W är det bästa jag vet. Jag älskart!

Det gör så ont i mig att tänka på att han inte får träffa mig så mycket. Undra om han är medveten om det själv.. om han saknar mig som jag saknar honom. Lilla pluppisen :( Nåväl, idag har jag verkligen fångat dagen. Nu sover i alla fall lillpluppisen och imorgon väntar en ny dag. En dag med födelsedagsfirande och god mat.

Glömde bort kameran idag så det blev ett sånt där tråkigt inlägg utan foton igen.

Appropå ingenting.. Det är så jäkla komiskt. Grannarna börjar ALLTID att hammra och borra när W gått och lagt sig. Det slår aldrig fel och då menar jag aldrig. Undra om dom vet att han går och lägger sig vid 18? Dummisar är dm vilket som då W vaknar hundra gånger.

Himmel och pannkaka, vilken helg!

Ä N T L I G E N är helgen över!

Allt har gått åt skoga (allt allt allt), jag är trött som ett djur, slut som människa men nu...nu är jag ledig i 2 dagar och det ska bli SÅÅÅÅ skönt :D Förlåt om jag inte hunnit presentera vinnaren, det kommer. Håll ut! Nu ska jag strax bege mig till sjukgymnasten för lite tens (? stavas). Känns underbart att kliva upp 6 timmar efter man kommit hem från jobbet, mmmm me like. Ut i detta snökoas, återigen. Förstår inte varför det tar dom över 24 timmar att förstå att dom kanske bör ploga. Min resa till och från jobbet har tagit minst 1 timme extra om dagen.. Allt för att plogbilarna dricker kaffe istället för och kör. Nejdå, det finns säkert någon orsak. Men ja, det skulle inte förvåna mig.

Hörs lite senare då! Kramkalas!

Tack TACK!


Tack för alla era svar på mitt inlägg här nedan! Skönt att det inte bara är jag som känner såhär.. Uscha :( Det är verkligen piss jobbigt! Gosh, jag skulle kunna slita av mig allt hår. Min lilla bäääsis :((( Detta med dagis är INGE kul kan vi konstatera, eller hur? Har du inte svarat på frågorna än så gör det gärna! Det uppskattas, mega massa mycket!

Nåväääääääl...
Jag har och kommer jobba massa extra dessa dagar. Jobbade 11 timmar idag och ska jobba desamma i morgon samt 10 tim på söndag. Tid för bloggen finns det inte tyvärr :( Hinner jag så hinner jag! Tävlingen är avslutad iaf och jag ska försöka få tid till att få fram vinnaren imorgon. Tills dess, håll ut!

Hej jag heter Denise och jag jobbar ihjäl mig. Hej Denise!

ÅNGEST :(

Snart börjar Wilgot på dagis och ångesten kryper allt närmre. Det bildas en stor klump i min mage när jag tänker på det. Det är så mycket känslor från min sida så det är sjukt. Jag känner mig elak som måste lämna honom där varje dag. Han ska vara med andra människor medan vi jobbar. Andra ska se hans utveckling före oss. Nu är det istället dom som ska berätta om hans framsteg och inte vi som berättar det för andra. Han kommer vara där mer än hemma om man bortser från natten. Det är HEMSKT, vet ni det? Jag känner mig så grymt elak. Jag vet att detta hör till men jag förstår inte hur jag ska kunna gå därifrån med gott samvete. Det kommer aldrig gå. Min älskade lilla W ska vara någon annanstans, någon annans ansvar. Mammahjärtat brister vill jag lova.

och så här kommer det vara..
Hur ska mitt lilla samvete och mitt stora mammahjärta klara av detta? :(


Sen så finns det en till sak som bidrar till den stora klumpen i magen.
Jag och S jobbar på samma jobb som dom flesta vet. Hur i H*lvete ska vi få ihop våra tider? Tiderna inom handel är inte så flexibla om man säger så. Herremingudhuggavmighuvudet, detta kommer aldrig att gå. Skulle vi jobba som vi gör idag så skulle vi gå om varandra varje dag, aldrig träffas och då menar jag aldrig. Hur klarar man sig utan pengar.se? Finns det nåt sånt? Detta gör mig galen.. På riktigt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Allt detta är bara ett stort kaos i mitt huvud. Även om vi skulle byta jobb så skulle det ändå bli kaos. W skulle säkerligen behöva vara mer på dagis om vi båda skulle få heltid på varadagarna, 7-16. Åhh.. Detta tar kol på mig. Jag önskar att vi hade råd att gå hemma, iaf någon utav oss. Men i dagens dyra samhälle så är det tyvärr omöjligt.

Berätta gärna hur ni får ihop det med förskola och jobb..
Hur gör ni? Hur jobbar ni? Hinner ni träffas? Samvetet, hur är de med det? Help me :(



Blickar tillbaka.


Här var Wilgot 10 månader. Det har gått 4 månader sen dessa bilder togs. Tiden går för fort, alldeles för fort.




Dagens händelser in das punkt.

1. Hemmamys. Wilgot gör verkligen min morgon. Underbart!
2. Trotsa vädret, så himla mysigt när det flyger in snöflingor innan för jackan.
3. Fika och shopping med fina Gabbi, köpte en luktagottis.
4. Trotsa vädret igen, om detta väder är mänskligt så heter jag Ernst.
5. Handla mat, va fan ska vi äta döööö?
6. Trotsa vädret. Kassarna flyr, ungen otrivs i vagnen och flingorna piskar i ansiktet.
7. Äntligen hemma, håller på att kissa på mig. In på toan, ner med ungen på golvet...ah ljuvligt.
8. På med ugnen, in med hemmagjorda pizzan. Dotfar gott!
9. Here i am mätt som aldrig förr. Vafn åt jag så mycket för?

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan.
Glöm inte att vara med och tävla HÄR! Sista dagen idag ju! Skynda skynda!

Lite svar på frågor..
Malin undrade om jag inte kunde fota mitt hår i olika vinklar. Jovisst kan jag göra det, ska försöka komma ihåg det nästa gång. Om tiden finns dvs :) Bakifrån blir lite svårt dock, men i give it a try. Sen undrade hon vad jag sminkade mig med för mascara och det är den där "false lash" från Max Factor. Skit bra!





Vem är det som går på mitt golv?



WILGOT :) Världens duktigaste Wilgot!

TRIPLETTO


Denna glass är så farligt god, helt sjukt god. Den slår B&J´S med hästlängder vill jag lova. Namnam som en viss liten herre skulle sagt ;) Nej nu ska jag avnjuta denna goding, muuums. Suktad? Synd!

Räddaren i nöden!

När man är på gränsen att riva av sig håret.. Ja då finns hon där, räddaren i nöden. Finaste Anna har knåpat ihop denna design till mig och jag är SÅ nöjd. Anna driver sitt egna designföretag och där gör hon allt från designer till namnplanscher. Behöver du hjälp med din design så tycker jag verkligen att du borde kontakta henne. Är den inte strålande fin min nya design? :D

Skumt och okuligt..

Jag har under 10 dagar ätit små piller som ska skjuta upp min tantröd, har 10 st dagar kvar. Varför jag äter dessa är för att jag ska slippa en ägglossning, allt pga cystan. Vet ni vad som kom med ett brev på posten idag? Jo TANTRÖD! Den kom samma vecka som förra månaden.. Vad är detta? Jäkla skit tabletter.. Nu kommer jag att få ägglossning igen och jag ser verkligen inte fram emot smärtan... :( Fasiken då!

New hair color


Eller snarare nygammal ;)


Saker som gör mig galen (del3)

S.T.R.E.S.S

Stess kan göra mig fullkomligt GALEN, på riktigt. Fast inte all stress, bara när något stressar på ens tillfälliga stress. Ett exempel då. Det är nu ni ska leva er in.. Jag står i hallen och klär på mig ytterkläderna, jag ska till jobbet. Wilgot skriker i bakgrunden, det blir varmare och varmare. Jag ser hur klockan blir mer och mer. Jag kommer på att jag glömt något. Nu är det riktigt varmt, jag vill bara slita av mig alla kläder.. Wilgot skriker.. skorna vill inte gå på igen.. Halsduken åker för ansiktet, mössan kliar.. Jackan knöglar. Väskan glider av armen.. Tänk er att ni har världens jäkla pms också.. Då är inte tårarna långt borta vill jag lova. Så fort jag kommer utanför dörren är allt somvanligt igen och den känslan.. oj vad skön den är! Haha!

En annan typ av väckarklocka.


Titta vilken underbart söt lock :D Bebisfjunet är det enda som växer på lilla W´s huvud haha :D

Hade ställt kl på 8 för att komma upp i tid men det hade inte behövs för halv 8 slog lillkillen upp sina blå. Wilgot har börjat våga gå lite på egen hand och jag blir lika chockad varje gång. "NÄMEN TITTA, åååh mammas gosing".. Balansen är fortfarande kass men jag är stolt att han vågar försöka trots diverse smällar :) Idag har vi bara tagit det lugnt, busat och myst. Lite senare idag ska vi ut i det fina vädret och vandra. Kankse blir det en tripp ner till julmarknaden, vem vet :)

Det bästa


En ledig helg är det jag har att vänta och den har redan börjat. UNDERBART! Att få spendera tid med lilla W är det bästa jag vet. Nu blir det mys, gos och bus.. på HÖG nivå :D

Glöm inte att vara med och tävla HÄR! :)

Frukost slösare..


Dom dagarna jag inte hinner äta frukost hemma så köper jag alltid frukost på vägen till jobbet. Dessa dagar är alla dagar jag jobbar. Min "köp" frukost kostar mig minst 50kr per dag och den består utav kaffe och smörgås ifrån ett litet fik inne i slussen. Stammis? Japp. När man börjar räkna på dessa frukoststunder så kostar det mig 250kr i veckan då jag jobbar 5 dagar i veckan. Det blir en summa på minst 1000kr per måndad.. PÅ FRUKOST? Snacka om att slösa pengar ditt pucko.. Ja, jag pratade med mig själv? Nu fortsätter vi.. Detta blir iaf 12000kr per år.. Herregud. Allt för att jag inte orkar ställa mig och göra frukost på morgonen.. Jag har köpt en handtermos och det gick skit bra i..3 dagar? Sen kom latheten fram igen.. Sinnes vad jag är knäpp. Nej nu jävlar ska det bli andra bullar. Ska jag ha frukost så ska jag banne mig ta med mig hemmifrån. Undantaget idag.. Ha ha.

Lite shopping i bilder


Hittade en söt cardigan på Lindex. Den har glansigt tyg på framsidan (vilket int syns på bilden), knytning samt lite smått volangsydda sidor. 350kr skulle den kostat egentligen men jag råkade kliva in på Lindex då dom hade halva priset på alla överdelar, värsta kapet! Den där lilla prassliga saken är en sminkpennvässare ;)

Glöm inte att tävla HÄR, i potten ligger en canvastavla :)

Första pussen!

Idag kan jag stolt meddela att jag fick min första "riktiga" puss utav Wilgot. Åh gullis!

Gick in till honom i morse då han hade vaknat. Ställde mig böjt ner över spjälsängen för att säga "heeeej älskling" som jag alltid säger. Helt plötsligt ställer sig ungen upp, stänger munnen och ställer sig på tå för att nå upp till mig och där får jag pussen. Åh mammas gosing! På det fick jag världens smile.. Nu kan jag glatt åka till jobbet :D Hallå.. jag har ju fått en riktig puss! Haha.. värsta grejen va? JAAA!

Baguette med avokadoröra!


Du behöver:
1 baguette (ca 400g)
4st ägg
4st avokado
Citron
Citronpeppar
En skvätt olja (helst oliv)

Koka äggen well done, låt svalna. Skär upp äggen i små tärningar, med en såndär äggskärare. Gröp ur avokadon och lägg allt i en skål. Häll på en skvätt olja, pressa ur saften från en halv citron och tillsätt citronpeppar (ganska mycket). Blanda ihop allting. Skär upp baguetten i 4 delar. Dela bitarna på mitten, gröp ur botten (så att det får plats med extra mycket röra. På med guckilimuckan, lite salt och hugg in. MUMS FILIBABBA!


I randig pyjamas..


och pappas keps på sne.

Glöm inte att vara med och tävla om en canvastavla! Tävlar gör du HÄR :)

Super sugen!


Såhär sugen är jag på att jobba idag.. Ungefär noll sugen. I just love those days! ;)

Känns väldigt ovärt att slita av sig dennna underbart sköna morgonrocken för att sedan klä på sig en drös med ytterkläder. För att i sin tur gå ut och frysa arlset av sig.. Blir lagom varm på bussen, frysa ännu mer i väntan på tåget..bli varm och frysa ännu mer när man går av.. Komma in till jobbet och dra på sig kalla arbetskläder för att sedan stå inne i mejerit och slita som ett djur med en halvt trasig rygg.. Väldigt värt! :P Men jag är inte bitter.. Jag lär få mig ett par skratt och ett par trevliga kunder så det jämnar ut sig :) Framförallt så blir plånboken tjock!

Shit, den överlevde..


Detta är den enda blomman som överlevt längre än 3 dagar i vårt hem. Är det nu man ska ställa sig och måla kors i taket? Jag förstår inte vad vi gör för fel.. Alla blommor dör, speciellt dom som någon annan betalat. Men denna som S fick av sin mamma.. Den är en riktig kämpe! Den behöver inte vattnas.. Jaha det var där skon klämde.. Den behöver inte vattnas..


Det var surare med citron idag..



Glöm inte att tävla om en canvastavla HÄR! :)

Tack tack!

Oj vad jag älskar alla era kommentarer, ni är bästa stöd man kan få. Ni finns alltid där och svarar på allt jag undrar. Det är faktiskt skönt att kunna få olika svar på 1 fråga. Om det inte handlar om att ge stöd så får ni mig alltid att le. Jag blir lika glad varje gång jag ser att ni kommenterat, vet ni det? Oavsett om det bara är ett hej eller ett svar. Tack till er som tittar in här varje dag och sprider lite extra lycka i mitt liv :) Puss på er vetja!

Är man mänsklig om man sitter här och skriver ett tackinlägg kl 5 på morgon? Nope! Men sån är jag ;)

Börjar bli omöjligt..



Det börjar bli omöjligt att fota denna lilla krabat.
Det är full rulle hela tiden och detta innebär suddiga bilder. Någon som känner igen sig? Min lilla tokbebis har även tröttnat lite smått på att bli fotad vilket resulterar i fakesmile, men ack vad söt han är med sina små tokiga miner! Mammas prins ♥

Kassler i ugn


Kassler i gräddsås med osttäcke, served med ris och sallad. En favorit här :)

ONT, det gör ont.. men det går..

Fasiken, det börjar göra bra ondare och ondare i min cysta nu :( Jag behöver bara nudda magen för att det ska hugga till. När jag sätter mig ner är det värst.. Jag vill verkligen inte att den brister. Har fått konstiga yrselattacker idag också..Skit läskigt. Pilutta den faktiskt! Pilutta pilutta pilutta!

Någon som vet om man måste söka vård ifall den brister? Har läst lite på nätet och där står det att man ska det. Men jag vill inte.. Sitter här och håller tummarna att det inte blir värre än såhär.. Jag vill verkligen inte.......

Wilgot fick smaka citron!

Såg en massa roliga klipp på youtube där barn får smaka sin första citron. Dom grimascherade och jag skratta. Självklart ville jag prova samma sak på Wilgot. Skar upp citronen förväntansfullt och gav honom. Fram med kameran och spänt sitter jag där och väntar på små söta grimascher... väntar och väntar.. Till slut säger Wilgot Nam nam nam nam och väntar ivrigt på mer citron då den tagit slut.. Inte en enda grimasch, inte en min.. inte ens rysning. Världens tråkigaste faktiskt! haha!


Bilden är tagen i efterhand.

Busmys ♥



Morgonmys. Den bästa stunden på hela dagen ♥

Gynbesöket avklarat - Jag är med cysta!

Nu har jag fått svar på varför jag gått och haft ont. Jag har en stor cysta på ena äggstocken. Han sa att om jag vore 45 så hade han velat att jag skulle opererats men eftersom att jag vill ha fler barn så vill han inte riskera att jag inte kan få några. Behandlingen på detta då? Finns inte så mycket man kan göra. Ska äta "akutpiller" i 20 dagar för att skjuta upp mensen så att äggstocken får vila. För det är vid ägglossning denna cysta triggas och växer till sig. Så om jag äter dessa piller så förhoppningsvis så ger sig cystan och blir mindre. Om inte så vet jag inte..Live with it typ. Det är inte cancer så lite postivit i denna skit blev det :) Dock kan den spricka eller vrida sig när som helst vilket inte känns så kul. Vet inte exakt hur stor själva cystan var men jag har lite att jämföra med. På den friska äggstocken syndes 2 små prickar och lite grått.. Medan på den sjuka äggstocken så blev det en stor svart boll över halva skärmen, den var toppad med någon vit mojs.

Hoppas innerligt att detta ger med sig :( Hoppas även att den inte spricker eller vrider sig, kan tydligen göra mer än svin ont. Varför ska jag alltid åka på allt... jämt. Uscha!

Öppna din dörr...o säg.. ajjabaja

Wilgot öppnade idag sin första dörr alldeles själv. Jippie! Nu blir det till att vända alla handtag annars river ungen huset. Jag satt kvar i soffan i 2 min då han lyckades öppna dörren själv och när jag sedan kom ut i köket hade han vält pantflaskepåsen, rivit upp pappersinsamlingen och rivit ner kläder ifrån tvättställningen.. Busungen!

Frostis


Idag är det ganska behagligt ute, tycker ni inte det?
Dimma överallt, snöovädret på väg in.. skönt att slippa 100000 minusgrader iaf :)

W som i Wilgot


Jag tycker det är så skönt när de små liven börjar förstå vad man säger. Även fast det inte är så mycket. I dagsläget så förstår nog W ganska mycket men oftast ignorerar han det mesta. Han vet vad "kom hit", hejdå, hej, har du bajsat, vart är magen, vart är bilen, vart är lampan, vi ska gå ut, sova, välling, äta mat, nu kommer jag och tar dig, nej och ajabaja betyder. Sen finns det en hel del till men som han även vissa dagar inte alls förstår haha. 

Han vet även vad han får göra och inte göra och det märks. Först tittar han på oss för att se om vi kollar bort. Sen smyger han fram till det han ska göra. När vi sedan upptäcker att han gör ajabaja så lutar han huvudet mot axeln och det ser ut som om han försöker göra sig så liten så han inte syns. Gulleplutt!

o nej, han går inte än. Han trivs på golvet med alla dammråttor ;)


Dagens middag


Idag har jag shoppat klart alla julklappar, pjuuh. Känns så gött att allt är klart, slippa alla hysteriska människor som är på jakt efter julklappar. Åkte in till forum i skaplig tid för att just slippa allt folk. Träffade upp älskade kusinvitamin som också var sugen på lite shopping. Kom hem med klappar till 7 pers, en lite finare kofta till mig, en tubhalsduk till mig, smink (öööh till mig), en rese termos till mig och ett par svarta jeans åt W. Väl hemma så serverades en god middag. Fläskfile i vitlök & ört sås med någon lite lyxigare pasta.. skit dyr var den :P Men ack så GOD! Klart värt. Speciellt när man precis fått tillbaka smaksinnet lite halvt :)

RSS 2.0