Tragiskt..Det är så sorgligt att det finns människor där ute som enbart är ute efter att såra. Så onödigt. För sårad blir man, man får en chock och man känner sig nertryckt. När det handlar om ens barn så känns det så fruktansvärt i hjärtat. Det är tragiskt att vissa behöver hoppa på små barn för att må bättre. Sjuka männsikor, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är bara så LESS på detta nu. Detta är inte bloggen jag vill driva. Jag vill inte behöva känna att jag vill försvara mig, jag ska inte behöva logga in och se spydiga kommentarer det första jag gör. Jag ska inte behöva det.. SORGLIGA männsikor är ni, vet ni det?

Jag har blivit nertryckt, jag är blivit sårad. Ni har lyckats.. Så snälla, kan ni sluta nu?


En sista sak till ni som kommenterar anonymt. Ni är inte anonyma, glöm inte det. Rosalie ex, du heter inte Rosalie. Ditt förnamn börjar på M och ditt efternamn på L och jag vet till och med vart du bor.. Ingen är anonym..
Jag tycker du borde ägna tid åt dina barn och dina fritidsungar istället för att klanka ner på mig och försöka vara någon du inte är.. Du är vuxen, så pinsamt..


Till alla er fantastiska människor som läser min blogg. Jag kan inte tacka er nog för alla ALLA fina ord ni sänder oss. Er omtanke värmer och tro inget annat än att jag läser varenda kommentar som ni lämnar här. Det är ni som får mig att fortsätta med det jag håller varmt om hjärtat. Utan er hade denna blogg fått åka i sopkorgen. Har insett att det finns så SJUKT många människor där ute som uppskattar det jag gör, det är helt galet. Min bloggportal lyfter fram min blogg då och då vilket betyder att jag även är uppskattad där.

Tack, tack till er alla som spenderat tid på den här bloggen av rätt anledning. ♥

Kommentarer
Postat av: Issa

Det värmer att läsa din blogg varje dag . Jag blir så glad :)

2012-04-12 @ 10:02:10
Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

Hoppas såå på att du och familjen får vara ifred från dessa idioter nu!

Man blir ju så arg så man nästan blir mållös... vuxna människor som beter sig som lågstadieungar, usch!Kramar!

2012-04-12 @ 10:03:27
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!

Va roligt att du kommer att fortsätta blogga. Jga har nyligen börjat läsa din blogg o tycker att du har en jätte fin o intressant blogg.Folk som skickar såndära kommentarer är nog helt enkelt bara avundsjuka. Det är säkert svårt att avgöra vad man skall göra med kommentarerna.. Bäst sku ju vara att radera dem o inte nämna dem på bloggen -> då får dessa idioter ingen uppmärksamhet. Men jag förstår att det är svårt att förtränga dem..Komiskt nog konstaterar ju en av dem att hon inte känner dej, men du verkar inte helt dej själv. HUR kan hon veta att du inte är dej själv om hon inte känner dej?? Där ser man, så där resonerar dom!Tack för en fin blogg & ha en trevlig fortsättning på våren! Fortsätt i samma stil!

2012-04-12 @ 10:08:44
Postat av: Ninni

så trist =/ kanske borde köra anmälan om det fortsätter? =/

2012-04-12 @ 10:09:27
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: Carro

Usch. Det finns verkligen alldeles för många hemska människor. Elaka! Jag tycker du verkar vara en underbar mamma med två trygga små barn. Försök att inte ta åt dig, även om det är svårt. Människor som klankar ner på dig och dina barn har själva något problem. Det är inte DU som är problemet egentligen.Jag lider verkligen med dig som får sånna hårda ord kastade på dig samtidigt som du har en deprission. Jag har själv lyckats falla ner i en grop och vet hur lite som behövs för att hjärtat och psyket ska gå sönder. Många styrkekramar till dig och din familj!!

2012-04-12 @ 10:18:42
URL: http://carrox.blogg.se/
Postat av: Tessah-Norrlandsmorsan

Jag håller fullständigt med dig.

Sorliga människor!Men vissa lever på att klanka ner på andra för att slippa må dåligt själv. Får du några fler elaka kommenterar så deleta dom direkt och skit i dom eller så om det är lika elaka kommentarer anmäl dom! Du har deras ip och som du skrev , INGEN är anonym på internet. Men det förstår visst inte vissa. :)Försök ägna tiden åt oss som verkligen uppskattar din blogg och kikar in här sisådär 100 ggr om dagen :D haha. Ohhh noo jag vet jag är inte ensam om det! :)Kram2012-04-12 @ 10:30:25
URL: http://tessah.blogg.se/
Postat av: Lotta, Millebus & lill* i magen

Vad tråkigt att du får sånna kommentarer. Jag hoppas de fina överväger de tråkiga ialf och att du fortsätter att skriva och dela med dig av din vardag. Kram på dig vännen!

2012-04-12 @ 10:31:34
URL: http://sessancharlotte.blogg.se/
Postat av: Sophia - Mamma till Nova

Men fyy.... Jag blir starkt berörd när jag läser detta.. Blev en blogg/datafri pause nu, så har inte kikat in som vanligt. Men läst alla inlägg nu. Heeeelt galet! HUR kan folk vara så elaka? Många Kramar till dig!

2012-04-12 @ 10:47:47
URL: http://rosasophia.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Jättebra skrivet! <3 Hoppas människorna med tråkiga liv, slutar trycka ner dig ( och andra?) nu...Stor kram!

2012-04-12 @ 10:53:57
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Amanda

Vilken underbart fin blogg du har :DMVH Amanda

2012-04-12 @ 10:57:32
URL: http://amandaponnygalopp.blogg.se/
Postat av: ida & wille

Stå emot Denise :) Och fortsätt blogga , jag läser din blogg flera ggr per dag och jag älskar den ! Massa kramar !!

2012-04-12 @ 11:00:09
Postat av: Angelica- Mamma till Leia & lillasyster i magen <3

Alltid här av rätt anledning! <3puss gumman

2012-04-12 @ 11:04:00
URL: http://www.angelicasandberg.se/blogg
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto

Kom ihåg att av alla kommentarer så är 97% jättebra och resten dåliga. Man måste lära sig att komma ihåg alla bra och bara radera de dåliga. Ödsla inte tid eller känslor på dom - även om jag vet hur jäkla svårt det är.KRAM <3

2012-04-12 @ 11:06:30
URL: http://denize.se
Postat av: JENNY NILSSON

fin blogg du har! & så sann text!

2012-04-12 @ 11:08:39
URL: http://jennynilssoonn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker det är starkt av dig att fortsätta! Skit i de idioter som inte har nåt vett i huvudet alls!! Dina barn är hur fina som helst och i era ögon kommer de alltid att vara finast!!

Fortsätt vara du! <3

2012-04-12 @ 11:17:31
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: Petra

Kom in hit få jagklckade runt från blogg till blogg. Jag måste säga att du är stark. Sedan måste väldigt många vara avundsjuka på dig som inte har något bättre för sig än att skriva och gnälla och klaga. Det är ditt liv och du vet som vad är bäst för dina barn. Låt dem gnälla och bara strunta i det, vill de fortsätta så och har de tid till det så varsegod, de kommer sluta då du inte uppmärksammar dem. De är i behov av att synas och märkas. STÅ på dig!

2012-04-12 @ 11:19:29
URL: http://petrasliv.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Jag avgudar din blogg! Och all kärlek som lyser i den :) Kram!!

2012-04-12 @ 11:32:02
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Melinda - mamma till Julia

Jag måste bara säga att jag är chockad! :O

Du har underbart fina barn ju, att ens folk vågar säga något annat! :O Det är galet vad det finns folk till allt... måste alltid klaga på någon/något.. Trist! :/Jag såg dig & din familj i tidningen Vi föräldrar förresten, kul att läsa om er! Själv var jag 19 när jag fick min dotter, 18 när jag blev gravid. Ångrar inte en sekund att jag var så pass ung. :)Ta hand om dig, stor kram! :)

2012-04-12 @ 11:39:36
URL: http://melindaochjulia.blogg.se/
Postat av: Marie

Usch och fy! Jag lider med dig, jag förstår inte vad man får ut av att kommentera elakt! Jag läser bara bloggar jag tycker om och jag är glad att du fortsätter blogga trots dessa dumma kommentarer! Du skulle ju kunna lösenordsskydda dina mest privata inlägg för att slippa kommentarerna kanske? Kramar till dig!

2012-04-12 @ 11:39:45
URL: http://livetotelltheworld.blogspot.com
Postat av: Karolina, nybliven mamma <3

Alltså, det är fan inte klokt! Jag är sp arg att jag KOKAR! jävla tragiska människa, en vuxen människa som beteer sig då! det är ju så att man blir mörkrädd!

All styrke kramar i världen till dig och familjen! Älskar din blogg och jag vet att du är en FANTASTISK mamma. Stora kramar fyllda med kärlek till dig!

2012-04-12 @ 11:46:18
URL: http://lillamys.blogg.se/
Postat av: Sofia - mamma till Amanda och Olivia

Herregud så elaka folk är. Jag tycker synd om dig som måste ta massa obefogad skit. Du verkar vara en fin tjej och en toppenmamma! Kram!

2012-04-12 @ 11:54:51
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Fortsätt kämpa på! Du gör ett toppen jobb!

2012-04-12 @ 12:08:51
URL: http://vardagspusslandet.blogg.se/
Postat av: Karin

Halkade in här idag och blir alldeles gråtfärdig när jag läser vad människor skrivit om dina barn. Jag själv har ett barn och jobbar som förskollärare och kan bara inte förstå hur någon kan vara så elak mot ett BARN! Barn är det bästa, finaste och mest oskyldiga i hela världen! Seriöst så misstänker jag att det är sådana människor som ligger i riskzonen att begå övergrepp mot barn. Kanske inte, men jag blir så illa berörd...Nu vaknar snart min skrutt men ville bara säga att du har två urfina små mirakel. Dumma människor finns tyvärr överallt, men visst är det skrämmande när de låter sin egen brist på självkänsla och missnöje gå ut över ett barn?

Läskigt.

2012-04-12 @ 12:09:59
Postat av: Jenni - mamma till Lukas

Glädjer mig att du tänker fortsätta med bloggandet, och köra ditt race. Idioter finns det gott om här i världen tyvärr, man får fokusera på dem som uppskattar en och skita i dem andra, lättare sagt än gjort, jag vet :)

2012-04-12 @ 12:19:09
Postat av: johanna

Vilka hemska människor det finns. Som mamma själv känner man med dig, jag känner hur ledsen man blir att det finns människor som kan skriva så om ett oskyldigt litet barn. Jag tycker om din blogg och hoppas du blir lämnad ifred av dom där människorna som skriver elaka kommentarer men inte kan stå för vem dom ärStora styrkekramar

Du är en fantastisk mamma med underbart söta barn

2012-04-12 @ 12:24:04
URL: http://victorsmamma.blogspot.com
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

Tummen upp för dig gumman!!! <3

2012-04-12 @ 12:28:37
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Maria

Uff...den tragiska människan delar initialer med mig...urrk

2012-04-12 @ 12:34:15
URL: http://kaosmamman.se
Postat av: Linn

Bra skrivet! :D

2012-04-12 @ 12:34:24
URL: http://jonssonl.blogg.se/
Postat av: fashion by idag

Usch för sådana människor! Det är verkligen så himla onödigt, att dom inte vet bättre!

2012-04-12 @ 12:43:33
URL: http://fashionbyidag.blogg.se/
Postat av: Nettan

Kämpa på och ta ingen skit! Du är den bästa mamman som dina barn kan ha. Visst är livet som mamma en utmaning med både upp och ner gångar men vi klarar allt för att vi måste.

2012-04-12 @ 12:58:05
Postat av: Marie

Hoppas, hoppas att det räcker nu, nu har de fått sitt sagt, vad vinner man på att trycka ner folkKraaaamar vännen

2012-04-12 @ 13:05:01
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Darya

KRAM!!!

2012-04-12 @ 13:06:32
URL: http://daryamk.blogspot.com
Postat av: Billy Hellgren

Håller med till fullo Denise. Du är en awesome människa och har en härlig familj, inte för att jag träffat er personligen, men det märks ändå. Klart det är lätt för mig att säga att du inte ska ta åt dig av alla idiotkommentarer, men det gör man väl lite ändå. Haters gonna hate så att säga.Keep it going Denise! We love you <3

2012-04-12 @ 13:11:29
Postat av: Maja

Bra skrivet. Sköt om dig. Kram

2012-04-12 @ 13:24:11
URL: http://milovaldemar.bloggplatsen.se
Postat av: sandra

Hej fina du!Det var första gången jag gick in på din blogg idag och jag blir chockad över vad folk har mage till att skriva! Helt sjukt faktiskt..Ta inte åt dig för du vet att det inte är sant. Stå på dig och fortsätt med det du gör, you go girl! Jätte fina barn btw:)Hoppas du får en bra dag! kram Sandra

2012-04-12 @ 13:25:23
URL: http://ssandralundqvist.blogg.se/
Postat av: ronja

kramar till dig å din familj ♥

stå på dig!

2012-04-12 @ 13:32:13
Postat av: sabrina

<3

2012-04-12 @ 14:26:12
URL: http://sabrinavatto.wordpress.com/
Postat av: Amanda

Från detta hållet kommer det bara beundran och kärlek ;) tid att läsa bloggar som folk jag inte gillar har jag verkligen inte... Undrar vem som borde se över prioriteringarna? Kraaaaaaam!

2012-04-12 @ 15:02:49
URL: http://www.hesselgard.se
Postat av: mary

Vad arg jag blir på dom som skriver spydiga kommentarer till dig.

du verkar ju vara en helt underbar människa och en underbar mor . dom vill bara få dig att må dåligt, dom vill få dig knäckt + att dom nog är svartsjuka på eran familj för ni har det så bra med varandra.

och de där med bög kommentar var ju bara för mycket.

ALLA människor är LIKA mycket värda, fast man är bi/gay/straight .. blir så arg ! men låt dom inte knäcka dig , de är det dom vill ! kom ihåg du är fin människa Denise

Och kom ihåg du är bra som du är . och det är inte lätt att varai depp , vet precis hur det är. men du är stark :) massa kramar på dig <3

2012-04-12 @ 16:18:09
URL: http://maryphoto.blogg.se/
Postat av: Catrin

det är verkligen jätte trisst att det finns så sorgliga människor..!!!Bamsekramar till dig och dina finaste!

2012-04-12 @ 18:40:31
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Sanna - Mamma till Embla

Det är hemskt att hoppa på barn på det sättet!.. Bra att du står på dig,nån måtta får det allt vara!

2012-04-12 @ 18:43:56
URL: http://mammatillembla.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag har tittat igenom din första sida nu och det är hemskt att se alla negativa kommentarer du verkar få dagligen? Det värsta är att det handlar om dina barn, DINA barn, och det är du som förälder som oftast vet ditt barns bästa. Låt inte alla andra anonyma människor som gömmer sig bakom sina skärmar trycka ner dig. Du förtjänar det inte. Du har inte förstört ditt liv, du har gjort ett val. För övrigt tycker jag att BÅDA dina barn är hur söta som helst och att du verkar vara en jättebra mamma.

2012-04-12 @ 19:00:37
URL: http://atlantis.blogg.se/
Postat av: Maja

Sv; Vi bloggare med vett innan för skallbenet finns där för varandra och stöttar ;) Hoppas ni alla mår bra annars!

2012-04-12 @ 19:58:38
URL: http://pinkpiggy.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag blev så berörd av allt detta att jag blev tvungen att ägna hela mitt kvällsinlägg åt dig... Kämpa på!Kramar Nina

2012-04-12 @ 20:06:16
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Elin

Helt otroligt hur vissa människor beter sig. Skäms på er!

Har inte kommenterat här innan men läst din blogg i flera månader nu och jag måste bara säga att jag blir glad av att du väljer att fortsätta blogga. Det är många av oss som gillar det du gör. Stor kram till dig, Wilgot och lilla Lo!

2012-04-12 @ 20:56:39
URL: http://elinmix.blogg.se/
Postat av: carolina -bakar bebis i magen & cookies i ugnen - vecka 36!

Kramar vännen!! Pausa ett tag om det behövs <3

2012-04-12 @ 21:12:45
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: britta bloggar

usch, vilka knäppskallar det finns!förresten, idag kom min vinst från din tävling, tack så mycket!

2012-04-12 @ 21:15:53
URL: http://brittabloggar.se
Postat av: 20 år, mamma till William & gravid med lillasyster i magen

Vissa är så jäkla elaka förstår inte hur man kan skriva sådant , usch förstår att du blir ledsen det skulle vem som helst bli!

styrke kramar <3

2012-04-12 @ 21:54:46
URL: http://mittlivv.blogg.se/
Postat av: Frida - Elliots mamma

Usch att folk ska behöva trycka ner andra för att må bra själva!

Tycker synd om dig gumman! <3Fattar inte nöjet med att skriva elaka saker till dig. Varför liksom?

Omoget och fruktansvärt tycker jag!Kämpa på!

Anmäl inläggen och publicera dem inte.Kraaam

2012-04-12 @ 22:07:41
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Helene

Det är första gången jag är inne på din blogg och jag tycker den är jättefin och för den delen så hoppas jag verkligen inte att du slösar onödig energi på avundsjuka förstå-sig-på-människor!Ett barn ska faktiskt ha hull för det kommer att jämna ut sig sen när dom blir så att de kommer i skolåldern. Jag har inga barn själv men jag har läst mycket faktaböcker och så vidare. Det finns INGEN som är en bättre mamma åt dina barn än du! Det finns ingen som läser din blogg som vet hur just dina barn fungerar bara för att de läst ett par rader och sett några bilder. Så länge dina barn mår bra och äter som den ska så är det inte hela världen om barnet inte är smalt, för som sagt det jämnar ut sig när barnet växer till sig.Hoppas att du inte tycker att jag lägger mig i för det är absolut inte meningen om jag sårar dig på något sätt. Förlåt i så fall för det är verkligen inte meningen.Sträck på dig och jag tycker inte egentligen att du ska godkänna de kränkande kommentarerna och egentligen inte ens lägga upp vad folk har skrivit för det är det de vill, alltså att få uppmärksamhet. Och jag tycker att alla kränkningar som kommer in och alla förtal osv ska anmälas och som du säger INGEN är anonym så varför inte svara med sitt riktiga namn precis som jag och många andra redan gör och stå för det vi skriver.Lycka till och tänk på att sträcka på dig och skit i de som bara är avundsjuka för att de inte har lika fina och underbara barn som du! Jag kommer följa denna bloggen för den gör mig glad :)Med Vänliga Hälsningar

Helene

2012-04-12 @ 23:35:38
URL: http://volvochick.blogg.se/
Postat av: Anita

Fin blogg du har...Lycka til med den och livet!l Och bortse från dom idioter som försöker sätta sig på dej och din familj - Avundsjuka kallas det...eller jantelagen!

2012-04-13 @ 08:33:09
URL: http://jamtlandspower.webblogg.se/
Postat av: Melinda (Mamma till Melvin & Charlie)

Bra skrivet Denise!! Keep going!

Vi är många som tycker om din blogg :)

2012-04-13 @ 08:54:45
URL: http://melindahoglund.blogg.se/
Postat av: Sara

2012-04-13 @ 09:05:25
Postat av: Jenny - Hugos mamma

Det är VERKLIGEN tragiskt att folk ska hålla på att klanka ner på någon annan, dom är ju inte riktigt i huvudet!

Blir så förbannad...

Precis som du skrivit innan så är det bara en yttepytte liten del av ens liv som hamnar i bloggen, ingen annan än en själv kan se hela bilden, om du förstår vad jag menar!?:)

Om det är någon som försöker få ner dig så betyder det bara att du är över dom, tänk på det...you rock!:DKram

2012-04-13 @ 10:44:30
URL: http://luckymommy.blogg.se/
Postat av: Annika

Det finns verkligen elaka människor! Blev verkligen upprörd när jag läste en "anonym" kommentar -"att skaffa barn vid 20år är att förstöra sitt liv" Antagligen har denna person inga barn själv? Jag är själv 20år och är mamma till en pojke på 9månader det förändrade mitt och min sambos liv, till det bättre! Vi blev mer kärleksfulla mot varandra och till andra i våran närhet. De har också märkt detta och sagt det till oss. Det är många som har sagt till mig att när man är 20år ska man leva livet och enligt dom är det att festa, dricka och resa. Jag ligger hellre i sängen en tidigt morgon med min sambo och våran son som kryper omkring i sängen istället för att vara bakis och ha ångest för att man var ute och festade. Jag lever livet som det är tänkt att man ska göra och jag älskar det :) Var stark!

2012-04-13 @ 11:26:48
Postat av: Amanda

Ämen herregud, vilka sjuka människor! Har inte läst vad alla andra har kommenterat till det här men jag ville bara säga att det finns så många störda människor i det här landet som inte kan annat än att reta sig på folk som det går bra för!

Wilgot och Lo är ju HUR fina som helst, brukar kika på din blogg mycket för att du har så otroligt fina barn :-) Skit i de dåligt kommentarerna för det är bara energispill!Ha en bra helg! / Amanda

2012-04-13 @ 17:06:28
Postat av: Karin

Vilka sjuka människor det finns.Det gör ont i mitt hjärta när de hoppar på fina Wilgot. Så får man faktiskt inte göra!Du ska absolut INTE ta åt dig av vad avundsjuka, konstiga människor skriver. De är väl avundsjuka för att du är snygg :) har så fina barn och man och lyckats med att bygga upp en fantastisk blogg.Trevlig helg!Kram

//Karin

2012-04-13 @ 22:33:28
URL: http://classic185.blogspot.com
Postat av: Emmely Norlin Gustafsson

Först och främst: tack för gratulationen! :) Dock känns det lite att fylla 25... blev så när 30 helt plötsligt ;PSen måste jag få spy ut min ilska på dessa hemska människor som skriver dessa fruktansvärda saker till dig! Jag läste dessa inlägg för nån dag sedan och jag var tvungen att smälta allt ett tag. Kan inte förstå hur någon kan ens formulera sådana hemska saker i en kommentar till någon. Jag började tom gråta över dessa hemskheter jag läste... FYFAN! Usch.Hur tänker dem egentligen? Speciellt de som har barn själv och skriver sådana saker. Tror inte för fem öre att de skulle vilja höra sådana saker om sina barn. Fy. Jag tycker synd om deras barn som måste ha en sådan hemsk förälder som inte har nog innanför pannbenet att de inte inser att man säger/skriver inte så till en annan människa. Kan inte vara kul att ha en förälder utan nån empati.Jag tycker du skall lämna in en anmälan på dessa människor. Det de har skrivit är inte ok.Hoppas du inte tagit för mycket åt dig av vad som skrivits av dem för inget av de stämmer. Du har världens finaste barn. Du verkar vara en genomgod människa och fantastisk mamma!Men en tröst är iaf att "Karma is a bitch", så de kommer nog få sitt på ett eller annat sätt.

2012-04-14 @ 12:51:09
URL: http://emmelynorlingustafsson.blogg.se/
Postat av: Danielle

Haha pinsamt för den där så kallade Rosalie att hon blivit på kommen nu.Skrev ju det till dig i ett tidigare inlägg att att du borde spåra IP-adressen och att du förmodligen vet vem/vilka personerna är.

Och är inte det sorgligast av allt... att de är personer man vet vilka de är som skriver såna elaka och onödiga saker. Snacka om att folk är avundsjuka och bittra-fittor över sina egna liv. ååååh jag bli så förbannad!Jag tycker att du är en jättestark människa som orkar fortsätta blogga, för att gå på en barn eller gå på människor överlag som absolut inte akn försvara sig är det fegaste och dummaste en människa kan göra. Det är precis samma sak som att SPARKA PÅ EN PERSON SOM LIGGER NER - och det är fan inte okej, inte någonstans.

undra hur det känns för dessa tjejer? undra hur det känns att de i teorin har sparkat på folk som ligger ner dvs gett sig på dina små barn som är totalt försvarslösa. Undra hur de känner och mår över det?

Tycker det är förjävligt och skärmande, jag blir rädd över att folk ens kan hålla på och bete sig mot andra på det här viset.

Den senaste tiden har jag gång på gång insett att människor är e l a k a, vi är så sjukt elaka och speciellt mot varandra.Dina barn är super fina :DHa det bra, KRAM! (=

2012-04-15 @ 20:39:15
Postat av: Sophie

Hej! Jag fann din blogg förra veckan o har kikat in här lite då o då. Tycker den är fin.:) Men sånt här gör mig arg o ledsen. Fy vilka vidriga människor det finns. Det är frivilligt att tycka som man vill men inte fan betyder det att kommetarsfältet finns till för iillasinnade att kräka ur sig i. USCH! Stå på dig!

2012-04-16 @ 10:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0