Hur lågt får man sjunka?!!!Jag vet inte vad jag ska säga, är tom på ord. Hur kan DU som människa klanka ner på ett oskyldigt litet barn? Hur lågt får man sjunka? Vad har han gjort dig? Det värsta är att du är gammal nog att stava och därmed gammal nog att förstå vett och etikett. Wilgot kanske inte är "söt" i dina ögon, men ger det dig rätten att kalla honom ful? NEJ! Att säga att vi misslyckats med han? NEJ! I mina och Staffans ögon är han världens finaste, världens vackraste.

Att be OSS se över hans kost är bara så jävla respektlöst. Kalla ett litet barn, en människa för överviktig, jag förstår inte grejen? Ge upp för fan. Om du stör dig på det du ser och innehållet här i bloggen så kom fasiken inte tillbaka. Åtminstone, knip igen. Och GE FAN i mina barn. Varför ge sig på någon som inte kan försvara sig? Sjuka människa!


Just nu känner jag bara för att radera alla bilder på Wilgot & Lo, om ens fortsätta denna bloggresa. Även om det är en anonym SKIT JÄVLA människa så har den människan träffat den ömmaste punkten jag har, mina barn.

Förlåt för mina vackra ordval, men jag tyckte dom passade just nu.


Kommentarer
Postat av: Yohanna

Så sorglig människa som skrivit det! Då har han inte sett valkarna vår dotter ännu har kvar, och säkert är jätteful i den personens ögon. Det sjuka är att en sån person AAAAAAAAAAAAAAAALDRIG skulle våga säga nåt i verkligheten, utan gömmer sig bakom en fånig kommentar på din blogg!!!! Tänk på alla oss som uppskattar din blogg sååååå mycket och verkligen inte sitter å funderar på huruvida din son är en 10-poängare eller inte.. jag fattar inte hur man ens orkar skriva en sån sjuk kommentar??!!!!!

2012-04-06 @ 19:55:07
URL: http://maiplu.se
Postat av: SandraR

Jag läser din blogg varje dag sen ett tag tillbaka men har nog aldrig kommenterat innan.

Det gjorde mig så otroligt ledsen och jag känner verkligen hur jag fick en klump i magen. Så fel, så hemskt och så sjukt av någon att skriva så.Jag har själv en 1 årig dotter och om någon sagt så om henne skulle jag bli grymt ledsen och arg.Jag tycker båda dina barn är världens sötaste! Om det går så skaka av dig denna hemska kommentar så fort du bara kan.

KRAM

2012-04-06 @ 20:00:31
Postat av: Jenni - mamma till Lukas

Blir så arg och ledsen när jag läser om sånt här, förstår inte,som du säger, hur man kan klanka ner på ett oskyldigt barn som inte kan försvara sig själv. Ni har två jättevackra barn och Wilgot är verkligen hur söt och charmig som helst i mina ögon, och något bebishull kan jag inte se? herregud, vet människan vad bebishull är ens ? Nej, fyfan vad respektlöst.Förstår hur du känner, hade någon sagt så om Lukas hade jag blivit så jäkla ledsen vare sig det var sant eller ej för han är ju det finaste jag vet ..

2012-04-06 @ 20:03:35
URL: http://jennidesiree.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker att Wilgot har (med undantag från min pojkväns) världens vackraste ögon, och ett busigt småpojksleende. Den här människan må ha sin egen åsikt om saker och ting, men ska han öppna käften kan jag lika gärna öppna min.

Och jag hoppas att du inte slutar blogga, tycker dina inlägg är så trevliga och dina bilder så fina. Speciellt de där Wilgot och Lo får huvudrollen, då jag tycker de är otroligt söta.

2012-04-06 @ 20:03:40
URL: http://fransoserochgrodben.blogg.se/
Postat av: Mandy & River

Men Gud vad sjukt.. Vet inte ens vad jag ska säga, sjukt ä det bara. Hade jag varit du hade jag tagit bort detta inlägg. Det bästa är bara att visa att man inte tar åt sig. Men jag förstår att det inte går att hålla sig. Jag hade gjort lika. Dom fattar inte vilken öm tå

Dom trampar på när klankat på en barn.Kram på er och sötaste Wilgot. Och om du nu har hull Wilgot så är det kanon.. Det visar bara att du mår och har det gott :D

2012-04-06 @ 20:04:25
URL: http://mandyyss.blogg.se/
Postat av: Wilma

Lyssna inte på den idioten! Dina barn är fantastiskt fina och inte ett dugg överviktiga! Den människan är garanterat bara avundsjuk på dig så ta inte åt dig, du har en fantastisk blogg! :)

2012-04-06 @ 20:08:16
Postat av: louise

Sv: Jaså? :O

Är det över kommentaren? Allt är bara primaballerina :D

2012-04-06 @ 20:12:18
URL: http://tingelinge.blogg.se/
Postat av: marina

fy faan vilken låg människa!!! Båda dina barn är så jädra söta och underbara!

Låt inte denna låga människa förstöra allt, ignorera h*n totalt, de är bara nån som vill ha uppmärksamt, eller är jävligt bitter på att hon själv inte kan få lika underbara barn som du och S!!!!

kram på dig :)

2012-04-06 @ 20:16:11
URL: http://erikssonxtre.blogg.se/
Postat av: Hanna- mamma till Theodor

Skit i den människan! H'n har bara problem med sig själv om h*n skriver så!Men sjukt är det, det håller jag med om!Går det inte att blocka ip:n?

2012-04-06 @ 20:16:22
URL: http://hannashusdjur.bloggplatsen.se
Postat av: Amanda -- mamma till Viggo

WHAT?!!? Vad är detta för en sjuk människa?!

Wilgot är så himla fin och även Lo. Vart kan den vidriga människan ens hitta "bebishullet"?!?!! Herregud...<3

2012-04-06 @ 20:16:25
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Hanna- mamma till Theodor

Glömde ju att säga att dina barn är jätte vackra!

2012-04-06 @ 20:18:21
URL: http://hannashusdjur.bloggplatsen.se
Postat av: Alabamasthlm

Vilken idiot - ta INTE åt dig!!

2012-04-06 @ 20:18:28
URL: http://www.alabamasthlm.se
Postat av: Erika

Nä fyy vilken människa, jag tycker då båda är söta!!

2012-04-06 @ 20:19:13
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Pernilla

SJUKA MÄNNISKA! Jag förstår verkligen inte folk som läser bloggar man inte tycker om, vad ger de en?

Jag tycker i alla fall att du ska fortsätta blogga, och lägga upp bilder! Wilgot är så härlig med all energi som verkligen smittar av sig på fotona!

Kram!

2012-04-06 @ 20:20:59
URL: http://www.pernillaholmqvist.se/blogg/
Postat av: Olivia - 19 år och gravid.

vilken JÄVLA IDIOT. Wilgot är hur söt som helst!!!Personen som skrev det där är ju helt enkelt så förbannat avundsjuk. Men det är såå fult att angripa ett barn på det sättet. Återigen - IDIOT!!!Kram till er, fortsätt blogga!! <3

2012-04-06 @ 20:21:28
URL: http://oliviaisabell.blogg.se/
Postat av: sara

Fy, det där var elakt skrivet!

Jag vart jätte illa berörd av detta (alltså inte det du skriver förstås)

Dina båda barn är jätte fina och även om man inte skulle tycka så så förstår jag inte varför man skulle säga så till nån!

Nej, detta var dagens lågpunkt.

Kramar till dig och dina fina barn!

2012-04-06 @ 20:22:15
URL: http://jespersmammasara.blogspot.com/
Postat av: Saga -mamma till Emilia

herregud vilken människa! Vad arg man blir!

Förstår att det måste vara svårt att släppa, men faktum är att det bara är en idiot som inte vet vad hon/han snackar om..

KRAMAR

2012-04-06 @ 20:22:39
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Postat av: sandra

Herregud! Jag har nog aldrig sett en värre kommentar! Hur kan man som vuxen människa ge sig på ett litet barn? Wilgot är hur söt som helst! Båda dina barn är så fina! Jag är mamma själv och hade någon sagt så om mina hade jag blivit rosenrasande!

2012-04-06 @ 20:28:36
URL: http://lovestoriees.blogspot.com
Postat av: elin

Fy vilken människa...

Jag som precis hade tänkt skriva att om jag får barn så ska dem bannemig bli lika söta och fina som dina. Dem är några av dem sötaste barn jag nånsin sett!!

2012-04-06 @ 20:28:44
URL: http://eluw.blogg.se/
Postat av: wiljanattlyckas

Så jävla löjligt, förmodligen en patetisk idiot som inte har något bättre för sig. Säkerligen avundsjuk! Båda dina barn är jätte söta! :-) Kram <3

2012-04-06 @ 20:28:51
URL: http://wiljanattlyckas.blogg.se/
Postat av: madelene

Hej, har läst din blogg ett tag å tycker ni är såå mysiga, sluta inte blogga. Tycker dina barn är jätte söta. skit i denna person som säkert bara är avundsjuk på ditt liv. Har en son på snart två år å han har kvar sitt mysiga bebishull han oxå ;)

2012-04-06 @ 20:30:29
Postat av: Anonym

Åh nej fy!!! Hemska människa, hur kan man bara?? Ibland blir man rädd för vad det finns för otäcka och elaka människor i denna värld!

Wilgot är gudasöta!!

2012-04-06 @ 20:30:51
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Elin

För det första så vill jag bara få berätta att jag tycker båda dina barn är så otroligt söta, Wilgot är urgullig med ett leende som skulle få vilken gammal tjurtant som helst att smälta!!!

Att ge sig på oskyldiga barn är, percis som du skriver, det värsta man kan göra. Och är det inte så att de flesta 2 åringar fortfarande har sitt bebishull kvar? En del är smala och en del har sitt hull längre tid, det är ju knappast så man sätter ett barn på diet vid 2 års ålder!

Stå på dig Denise, jag beundrar dig och din styrka genom depression och barnuppfostran. Jag har en liten pojk på 3 månader och har följt din blogg sen han blev till i stort sett och du underhåller mig varje dag!

Låt inte bittra männisor med små liv ta ifrån dig glädjen att skriva, låt inte små människor vinna!!! Många kramar

2012-04-06 @ 20:34:05
Postat av: Lina Johansson

Fy fan vilken sorglig och tragisk människa..

Vågar inte ens stå för det han/hon skriver utan förblir anonym.

Skäms !!!

2012-04-06 @ 20:34:36
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Helt ofattbart hur lågt vissa personer kan sjunka...

Dina barn är hur gulliga & söta som helst..låt ingen annan ta det ifrån dig.

Önskar er en Glad Påsk.

Kram

2012-04-06 @ 20:35:54
URL: http://ullistartor.zoomin.se
Postat av: Kimberley

kommer aldrig förstå sådana människor. fy! vadå misslyckats??

om något, så är ANONYM resultatet av föräldrar som "misslyckats" med att ha uppfostrat en sådan ynklig stackars människa som dömer barn på utseende

2012-04-06 @ 20:37:38
URL: http://www.homewiththewilsons.blogspot.com
Postat av: Isabell - mamma till Embla

Vad är detta för sjuk människa? Din Wilgot är definitivt inte ful, jag tycker han är jättefin, och defenetivt inte tjock! Att en vuxen människa kan skriva nåt så elakt tycker jag är helt sjukt!

Förstår att du blir ledsen, det hade jag också blivit även om man vet att det inte är santKram på mig

2012-04-06 @ 20:40:06
URL: http://annaisabells.blogg.se/
Postat av: * TUMADRE - ensamstående mamma till två *

Hej Denise!

Det var riktigt elakt skrivet av den som kommenterade. Du vet bättre själv, så lägg ingen energi på de orden. Ge inte såna kommentarer ens utrymme i bloggen framöver. Radera, svär högt några gånger för dig själv och glöm! Det finns troll överallt och tyvärr verkar en del "tuffa till sig" bakom skärmen. Såna dumheter ska inte få utrymme alls i fin fina blogg!Kram och glad påsk!

2012-04-06 @ 20:40:33
URL: http://tumadres.se
Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

aaaee fy fan, sånt där skulle jag aldrig tillåta :-( blir uppriktigt sagt tårögd av detta!!! VEM ger sig på en liten tvååring sådär?? Hemska idiotjävel! :-@Wilgot är SKITSÖT ju!!! <3 båda era barn är det!

går det inte att spåra ip-nmret, alternativt polisanmäla för trakasserier eller något??Denise, du har skitsöta barn, kom ihåg det!Många, många varma kramar!! <3

2012-04-06 @ 20:40:47
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/
Postat av: Lina

Vilken idiot! Hoppas att fanskapet inte visar sig på din blogg igen! Usch! :(

2012-04-06 @ 20:42:26
Postat av: Malin

Jag förstår verkligen att du får sådana känslor efter att ha fått en sådan hemsk kommentar! Alla har tyvärr rätt till sin åsikt, men man behöver inte uttala sig om allt!

Jag tycker att båda era barn är superfina :) Förstår inte grejen med babyhullet?! Wilgot är väl inte tjock nånstans?!

Nej det är skit att det finns sånna genomruttna människor! En stor kram till dig och hoppas att kommentaren inte förstörde hela er påskhelg!

2012-04-06 @ 20:43:33
URL: http://finaklumpen.blogg.se/
Postat av: Michaela

GRRRR...vilket jäkla superpucko! blir så ARG och besviken på att det faktiskt finns sånna människor. och det är klart att du tycker att det är superjobbigt att hon skriver så, jag hade tyckt det om någon gjort det om min son!men vet du vad. det är inte dina barn "anonym" har något emot. det är dig (och det kan du leva med, du behöver inte att hen ska gilla dig). och hon använder ditt barn för att "komma åt" dig. fruktansvärt fult.du vet att du har världens finaste barn. jag tycker du ska radera komentaren och sedan även dethär inlägget. wilgot ska aldrig behöva få se att någon sjunker så fruktansvärt lågt på hans bekostnad.varma kramar till dig och dina FANTASTISKT fina barn!

2012-04-06 @ 20:47:47
URL: http://minajagfilosoferar.blogg.se/
Postat av: Miss M

CRED till dig som står upp för dina barn & vågar skrika högt! Förlåt, men hur i h-elvete är man funtad om man skriver något sådant och än värre anonymt! Inget annat än fega små kräk som är anonyma och dessutom hoppar på ett barn!Bamsekram till dig och dina helt perfekta barn!

Postat av: Vicki

Gud vad arg jag är. Hur fan kan man som vuxen säga ngt sånt om ett barn. Undra vilken planet den människan kommer ifrån.

Strunta i alla sådana dumma och respektlösa kommentarer. Dina barn är supersöta och jag tycker definitivt du ska fortsätta blogga gumman.

2012-04-06 @ 20:52:45
URL: http://vickibloggar.blogspot.com
Postat av: sofia

Wilgot ären av dom sötaste pojkar jag sett :-) hon är bara avundsjuk på er :-) älskar din blogg.

2012-04-06 @ 20:52:56
Postat av: Maja

Kan verkligen inte förstå hur människor kan skriva såna sjuka saker. Du ska verkligen inte ta åt dig men förstår såklart att det är jobbigt. Denna människa måste ha stora problem och hoppas den inte får dig att sluta blogga. Stor kram

2012-04-06 @ 20:54:15
URL: http://Milovaldemar.bloggplatsen.se
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: jaa :)

2012-04-06 @ 20:54:42
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Cissi

Wilgot är fantastisk söt och anonym är nog bara bitter och avundsjuk! Strunta i det! Du är bäst och jag älskar att läsa här hos dig och titta på alla fina bilder på dina jättefina barn!

2012-04-06 @ 20:59:11
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Pia G

Fina du, jag förstår att det träffar som en pil rätt in i hjärtat när någon får för sig att sjunka så här lågt. Det är bara en väldigt sjuk människa som gör en sådan här sak och bara för att se din och andra läsares reaktion. Tyvärr så får personen respons som den vill genom att du är öppen och visar detta för det är vad du gör, du driver en öppen och ärlig blogg om ditt liv och tyvärr så blir det ytterligare bensin på elden då blå jag skriver. Men skaka av dig sjuk och dålig energi, det är svårt, bland det svåraste som finns men dessa dåliga parasiter som lever för att besöka olika bloggar för att lämna efter sig dålig energi kommer tyvärr alltid finnas med oss. Klart du har superfina barn, dom bästa och finaste i dina ögon och ditt hjärta och dom har en toppen fin och världsklass bäst mamma i sina ögon. Det är det enda som gäller. Ut med dålig energi, IN med bra energi, ur med dålig in m bra....

2012-04-06 @ 20:59:13
Postat av: sophie, nybliven 2barns mamma <3

Sjukt onödigt, om personen tycker så, VARFÖR måste han/hon vräka ur sig det? Han är super fin, denise. de vet ni. bry dig inte, jag vet att de är svårt. men personen är förmodligen JÄVLIGT avundsjuk för att du och dina barn är gudomliga! kram

2012-04-06 @ 20:59:37
URL: http://sophiehs.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vilken jävla idiot. Mår illa från topp till tå när jag läser detdär. Helt klart nån som mår dåligt med sig själv och måste trycka ner någon annan som har det bättre. Dina barn är så himla fina och du verkar vara en toppenmamma! Men det ska ändå inte ha någon betydelse om ett barn anses vara söt eller inte i någons ögon, måste vara det absolut fegaste och FULASTE någon kan göra att klanka ner på ett försvarslöst litet barn! Det må låta hemskt men hoppas den människan aldrig får några egna barn, och sticker härifrån efter att den läst alla fina kommentarer du kommer få nu. Förstår inte folk som sitter och läser och tittar på bloggar dom inte ens tycker om, helt sjukt. Skaka av dig detdär så gott det går nu, inte värt att ta skit från nån så patetisk människa. Hoppas den skäms riktigt ordentligt. KRAM

2012-04-06 @ 21:02:17
URL: http://trolllbolll.blogg.se/
Postat av: Marie

Wilgot och Lo är precis lika söta och ingen är for tjock eller för smal, de är perfekta båda två. Ta verkligen inte åt dig för du vet att det inte är sant något av det de skrivit, och du MÅSTE fortsätta att blogga och ta iiiiiiinte bort några kort på dina vackra barnDe är perfekta

kramar

2012-04-06 @ 21:02:25
URL: http://myflowergirlblogg.se
Postat av: Karin

Ta inte åt dig, dina barn är så vackra !

2012-04-06 @ 21:02:44
URL: http://frubacklund.blogg.se/
Postat av: Marie

Publicera ej

2012-04-06 @ 21:03:58
Postat av: Anonym

Jag sitter bredvid min svärmor som har min son som somnat för natten i hennes famn när jag läser detta. Både jag och svärmor blir arga och ledsna över hur fega och elaka folk kan bli i skydd bakom sin anonymitet. Fy fan!!

Det finns konstruktiv kritik och ren skär elakhet, varför tror denna människa att det är okej att uttrycka sig så här?

Hoppas du Deinse och Staffan inte tar åt er, ni är fantastiska föräldrar och dom absolut bästa för era barn som båda är helt underbara!!!!

Älskar att vi får följa med er till vardags och jag hoppas ni spårar den fega jävlen

2012-04-06 @ 21:05:44
URL: http://minirenen.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Mamma till Ängla , Kelian & Vilde

Vilken jubelidiot som lämna denna kommentar !

Ta inte åt dig av sånt trams , förstår att det upprör & att du reagerar som du gör men den människan kan inte ha mycket innanför

pannbenet !Båda dina barn är jättefina & jag kan inte förstå var Wilgot skulle vara tjock någonstans. Tycker han ser ut som vilket frisk barn som helst !

2012-04-06 @ 21:07:32
URL: http://onttonen.blogg.se/
Postat av: Angelica-Mamma till Leia & gravid med lillasyster <3

Men fyfan, man finner inga ord. Anonyma kommentarer är det värsta jag vet, att folk dessutom går på barn, jag förstår inte.. Massa kramar till dig, försök att inte bry dig. Lättare sagt än gjort jag vet. Men personen i fråga måste vara så jäkla avundsjuk på ditt liv. Uschan..Längesen jag kommentera överhuvudtaget här, förlåt :( helt underbara bilder i bloggen, o så häftigt med Lo i ägget :)

Jag älskar iaf din blogg o dina bilder o hoppas du fortsätter lägga ut från erat liv <3

Puss o kram

2012-04-06 @ 21:08:53
URL: http://angelicasandberg.se/blogg
Postat av: Anonym

Jag vet inte ens vad jag ska svara, känner bara att jag vill säga något i alla fall... Jag kan inte förstå vad det är för människor som kan kommentera något sådant om ett barn, eller en annan människa överhuvudtaget. Dina barn är hur fina som helst och det är alla barn. Och dessutom, barn är barn, varför denna utseendefixering? De är själva inte medvetna än om vad som klassas som fint och mindre fint, låt dem ha det så så länge det går! Morr vad arg jag blir!

2012-04-06 @ 21:09:37
Postat av: Sanna

Jag har precis hittat till din blogg och har fastnat! Förstår inte hur en vuxen kan sjunka så lågt! Dina barn är otroligt fina och charmiga!

2012-04-06 @ 21:12:02
Postat av: Anki

Du har två helt underbara barn! Oavsett vad folk säger så har du en underbar liten familj och ingen kan ta det ifrån dig. Massa kramar till er!

2012-04-06 @ 21:12:34
URL: http://annkatrins.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Helt sjukt hur människor kan bete sig!!!avundsjuka är vad det handlar om. Hur kan man ge sig på ett oskyldigt litet barn?! Wilgot är underbart söt precis som sin lillasyster!

2012-04-06 @ 21:13:16
URL: http://alexandrajakobsson.blogg.se/
Postat av: BajsMalin - Mamma

Det ryser i mig och jag blir äcklad. Så JÄVLA ÄCKLAD!!! Det är så sorgligt att en människa ens har mage till att ge sig på ett litet barn, som hon skriver.. En 2,5 åring. Usch så olycklig man måste vara när man kan tillåta sig själv att slänga ur sig sådan dynga SOM INTE ALLS STÄMMER!! Jag talar nog för alla här inne som läser din blogg (förrutom denna människa då.. Tydligen) och alla andra i "verkliga livet" att din lille Wilgot är perfekt så som han är.Det finns en anledning att sådana här låga människor är anonyma, och det är för att de skäms över hur de själv tänker.

2012-04-06 @ 21:14:06
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: toves mamma

dina barn är sötast och det ska du vara stolt över. människan måste vara så avundsjuk att den inte har barn själv. och glad påsk på er alla :)

2012-04-06 @ 21:19:32
URL: http://emeliejaakobsson.blogg.se/
Postat av: jasmin

såååå fin blogg

2012-04-06 @ 21:20:34
URL: http://jasminzejnelovska.blogg.se/
Postat av: Madde

Första gången jag lämnar en kommentar, men har länge läst din blogg. Bloggen är helt fantastisk och samma sak tycker jag om dina barn. En sådan kommentar kan bara komma från någon som själv inte är nöjd med sig själv eller sitt eget liv. Låt inte en sådan människa lämna ett avtryck i ditt liv. Jag började läsa din blogg då Lo är en månad äldre än min egen dotter. Det ger mig så mycket glädje att läsa vad din lilla tjej har för sig och även när det gäller Wilgot. Då vet man vad man har att vänta sig. Försök skaka av dig detta och var stark. Jag önskar dig och familjen all lycka.

2012-04-06 @ 21:20:57
Postat av: Jenni

Blir så himla trött av att läsa detta på bloggar!!! Försök att skita i detta för som du skriver är han inte det minsta ful eller att ni behöver se över hans kost!!Glad påsk på er :)

2012-04-06 @ 21:21:15
Postat av: Trivsamma förändringar

Det är verkligen bedrövligt att någon kan yttra sådana ord överhuvudtaget. Det är mest synd om dem som har sådana tankar. Helt otroligt att det kan finnas människor som kan få ut något av att skriva elaka kommentarer som inte kan göra annat än att såra! Ta inte åt dig, den som har skrivit kommentaren är den det är synd om. Du har två välmående och jättefina barn!

Det är väl det här som är nackdelen att ha en blogg. Tack och lov är ju de allra flesta besökarna snälla och goa och bara vill väl!KRAM

2012-04-06 @ 21:25:05
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Tove var namnet

Fy vad dåligt! Hur kan man ens skriva något sådant? Baa sår att du vet så är han sötast i hela världen och ingen har rätt att skriva så, INGEN! Blir så jävla sur när jag ser sånt här! KRAM <3

2012-04-06 @ 21:25:21
URL: http://tovevarnamnet.blogg.se/
Postat av: Hannah E

usch!! inte ok! finaste wilgot! <3

2012-04-06 @ 21:27:46
Postat av: Emma

Vilken otroligt vidrig kommentar!! Hur man man skriva något sådant?! Måste vara en otroligt avundsjuk människa!! Hur kan man skriva att ni har lyckats bättre med Lo? Ni har två superfina barn som är precis så som de ska vara!

Förstår att du blir less och inte har någon lust att fortsätta med bloggen efter en sådan kommentar. Men om du skulle ge sig så skulle iaf jag sakna dig och dina inlägg!!Sv: Det var en otroligt mysig känsla att hämta ringarna. Men nu vill jag ju bara sätta dom på mig. Men måste invänta de rätta datumen först.... :)

2012-04-06 @ 21:31:05
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Isabell - mamma till Indra

Jag förstår exakt hur du känner. Fick en gång höra att min dotter inte va fin för att hon va så lik sin pappa. Jag förstår verkligen inte hur man kan säga något ont om ett oskyldigt barn.Jag tycker du har två jätte fina och vackra barn<3

2012-04-06 @ 21:31:32
URL: http://mammatillindra.blogspot.com
Postat av: Matilda

Fan vad hemskt! Jävla idioter det finns... Förstår dig!!

2012-04-06 @ 21:33:41
URL: http://fotografmahuldan.se
Postat av: Madde - Mamma till Elias

Sv: De tycker jag allt du/ni ska göra.. Den va bra.. :)Du/Ni ska INTE bry er om den personen som skrev den kommentaren. Den personen har inge vett i huvuet. Om den nu tycker så vf besöker den nu då bloggen.... ERA barn är hur söta som helst och de är inge fel med bebis hull när dom är vi den åldern. De är bra om dom har lite på hullet om dom nu skulle bli sjuka... Du och Staffan ska vara lyckliga som har 2 underbara barn som Wilgot och Lo. :) Kram på er. <3

2012-04-06 @ 21:36:22
URL: http://stromgren.bloggplatsen.se
Postat av: Therese - Mamma till Casper

Usch vilken människa !!! :@ Du ska inte ta åt dig av vad människan skriver. Casper är nyss fyllda 6 och har nästan precis blivit av med allt hullet, så det är olika från barn till barn !!

2012-04-06 @ 21:39:38
URL: http://theresefryksater.blogg.se/
Postat av: anna

Det är ju helt jävla sinnessjukt!

2012-04-06 @ 21:41:21
URL: http://annaingvarssonfoto.blogg.se.
Postat av: Carina

Fyfan!!! Vad arg jag blir. Vad är det för fel på vissa människor? Finns det inte vettigare saker att syssla med liksom? Suck och blä. Jag hade börjat gråta om någon feg jäkel skrev sådär om min dotter.Wilgot känner jag inte men på alla bilder så ser han så goa och busig ut så hur kan man säga så?! Avundsjuka maybe?Kram på dig.

2012-04-06 @ 21:42:36
URL: http://vilopaus.blogg.se/
Postat av: Louise

Gaaah... Vet knappt vad jag ska börja skriva, så jävla fegt. Har personen själv tittat sig i spegeln?!? INGEN är perfekt o de gäller även personen som skirivit denna onödiga kommentar. Så fegt, barnsligt o hjärnrubbat!

2012-04-06 @ 21:44:33
URL: http://lisnilsson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Men den där människan är ju bara pantad. Har säkert inga egna barn. Dina barn är ju jätte fina, precis lika fina som alla andra barn. Älskar din blogg så tycker verkligen du ska fortsätta blogga.

2012-04-06 @ 21:45:56
Postat av: boosse

Varför i helvete är folk tvugna att vräka ur sig sådana löjligheter?! Om nu personen i fråga tycker vad hen tycker, so be it, men håll det för dig själv tycker jag.

Och det sista påhoppet, bebishull? Det tycker jag inte att han har men även om han nu skulle ha bebishull, och?? Han är ju bara 2,5 år. Han är ett barn, låt han se ut som ett! Nej fy vad irriterad jag blir.

2012-04-06 @ 21:48:18
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Ida

Vissa människor är banne mig inte kloka! Man undrar ju vad dessa galningar får ut av att skriva sånt där. Usch!Förstår att det är svårt att skaka av sig såna kommentarer men du har en så himlans härlig blogg som jag gärna vill fortsätta följa! :) Hoppas ni har en härlig påsk (trots vansinneskommentaren) fina familjen! Kram!

2012-04-06 @ 21:49:07
URL: http://Www.idathemonster.blogspot.com
Postat av: Stina

Fyyy fan va arg ja blir, hur kan man skriva så?!?! Såå omoget å fegt!

Ta inte åt dej, ni har sjukt söta barn, Wilgot är TOKsöt!!

Kramar till er, å många svordomar till den som skrev den hemska kommentaren.

Glad påsk!

2012-04-06 @ 21:50:32
URL: http://mammastinsen.blogg.se/
Postat av: My

Blir så ledsen när man ser vad folk skriver. Till vilken nytta? Men Denise du ska veta att du verkar ha två helt underbara barn med fantasiska personligheter och antagligen är det en barnlös bitter kärring utan kärlek som skriver såna kommentarer. Trösta dig med att ditt liv antagligen är så mycket mer innehållsrikt och fulländat <3

2012-04-06 @ 21:53:42
Postat av: Sofia

Håller med att alla ord passade som du valde, hade blivit jävligt förbannad om någon hade skrivit så. Jag tycker ABSOLUT inte att ni har misslyckat med ert barn. Vadå, vad gör de ens att ett barn har hull? Vad spelar de för roll om han har de senare i sitt liv. De är insidan som räknas och förstår inte denna anonyma personen de så måste personen ha nå fel!

2012-04-06 @ 21:53:48
URL: http://rockferries.blogg.se/
Postat av: Melinda (Mamma till Melvin & Charlie)

Jag finner inga ord!! Det var det absolut värsta och lägsta jag har läst i hela mitt liv!! Det är inget annat än en sjuk människa!Både Wilgoth och Lo är fantastiskt fina! BÅDA två!! Ni har lyckats helt fantastiskt bra!Personen som skrivit detta har nog själv bara en enormt liten självkänsla!! Fy fan helt enkelt!Keep up the good work Denise!

2012-04-06 @ 21:54:48
URL: http://melindahoglund.blogg.se/
Postat av: emma

dina barn är Otroligt vackra. Du också.

Dina bilder är magiska och jag tittar in här flera gånger om dagen. Ta aldrig åt dig av när någon anonym, eller någon annan skriver något negativt. Aldrig.

Du, och dina barn, är alldeles för bra för det. Jag ser upp till dig. Att vara 23 år, och ha allt det du har, är fantastiskt i mina ögon. Så keep it up, var stark!

2012-04-06 @ 21:57:42
URL: http://emmphz.blogspot.com
Postat av: Maddox - Adelas mamma

HERREJÄVLAR, hur KAN någon skriva något så respektlöst?! Nej, fyfan vad lågt...

Verkar som någon är avundsjuk, Wilgot och Lo är hur söta som helst och hur man sköter sina barn ska andra ge blanka fan i. Man vet bäst om sina egna barn och hur man sköter dem ska utomstående inte lägga sig i.

2012-04-06 @ 21:59:35
URL: http://maddoxw.blogspot.com
Postat av: Ida

Finner inga ord..... BÄGGE dina barn är otroligt söta och inga fel alls med dom. Vissa människor... ja jag vet inte. FATTAS HJÄRNA!!Wilgot ser INTE ett dugg överviktig ut, han ser frisk och go ut. Bättre lite mullimulli att ta i än benrangel.. Pojkar är i allmänhet lite "rundare" i den åldern än flickor..Vet att de inte är lätt men skit i sånna här människor. Hon/han har antagligen inget liv. Hon/han vet att du tar åt dig och känner sig bra nu.Res och streck på dig och visa mammastyrkan och va som hon/han "häller vatten på en gås"!!!

Fortsätt som du är!! Dina barn är underbara och du är rolig :DStyrke kramar!!! Från en mamma till en annan2012-04-06 @ 22:00:59
URL: http://axelssonida@hotmai.com
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto

FYFAN vad arg jag blir på sånt här. Jag har råkat ut för liknande kommentarer om båda mina barn genom åren och det är förjävligt att man ger sig på ett oskyldigt barn.

Tycker man inte att ett barn är "sött" så håller man det för sig själv.

Vidriga människor!!!

2012-04-06 @ 22:03:13
URL: http://denize.se
Postat av: Melinda - stolt mamma till 3 killar ♥

WHAT?????!!!!! =O satan va jag kokar inombords nu!!! du är inte ensam om att få såna kommentarer men detta var fan droppen :S Människan måste vara sjuk!!!! Dina barn är superfina och goa bägge två!!!Kramar

2012-04-06 @ 22:04:17
URL: http://karlekmedordochfoton.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma i Juni

Sv: Vad kul att du också gissar:) Många som gissar på en flicka, ska bli så spännande och se :DFy vilken idiot. Som du skriver, hur kan man ge sig på oskyldiga barn som inte kan försvara sig!? Det är förjävligt. Du har otroligt fina barn!! Kram

2012-04-06 @ 22:08:42
URL: http://frookensara.blogg.se/
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

FY FAN för den människan! Ta inte åt dig, dina barn är hur vackra som helst!

2012-04-06 @ 22:12:14
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: christine

Hej Denise.Vilken skitstövel!!!!! Men det är väl bara att inse att det finns en procent där ute som bara är ute efter att såra.Jag brukar normalt inte kommentera på bloggar men tyckte det passade sig nu. För med idiotisk kommentar har jag aldrig stött på. Blir så trött på människor ibland. All ondska som finns hos en del.Jag har jobbat på dagis länge och träffat massor av barn, och din wilgot är något av det sötaste och charmigaste jag sett. Får ett leende på läpparna varje gång jag kikar in på din blogg, för ni utstrålar så mycket glädje. Ni verkar alla som fantastiska människor.Så ett råd till dig: ta inte åt dig. För du känner sanningen, och bara du och din kille. Låt folk tycka vad de vill, låt de skriva det om de tvunget behöver hävda sig, för det finns alltid människor som tycker motsatsen. och ta för guds skull inte åt dig, även om det är det värsta en mor kan få höra, för ni är så mycket finare än så. Ni är ju charmen själva :) Glad påsk till dig och din familj.

2012-04-06 @ 22:18:26
Postat av: Lotte

FY FAN vilken äcklig människa. Det är inte lätt att bara låta såna här kommentarer "rinna utanpå" utan att ta vid sig. Så jäkla sjukt att folk kan sjunka så lågt och ens kommentera sånt om barn. Människor som kan lämna en sån kommentar är inte värda att pissa på. Usch vad arg jag blir!

2012-04-06 @ 22:18:47
URL: http://lotte.blogg.se/
Postat av: Helena J

Avundsjuka idioter finns det gott om, tyvärr! Lilla Wilgot är världens sötaste lilla plutt :} och han är helt normal och rund och go som barn i hans ålder SKA vara.

Välj själv vilka som kan följa din blogg. Sätt användarnamn och lösenord, så man måste "logga in". Låt dom som uppskattar din blogg få skicka ett mail där var och en berättar lite om sig själv. Sen kan du bestämma vem som ska få tillgång till att kunna logga in.

Personen som lämnade den kommentaren är förmodligen en stackars barnlös bitterfitta som inte kan glädjas åt andra...Kör hårt! Älskar din blogg!

Bamsekram från en trogen barntokig läsare

2012-04-06 @ 22:22:33
Postat av: Johanna- mamma till 3

Fy fan. Det där är en av de anledningar jag har för att inte blogga "fullt ut" om barnen. Missförstå mig rätt, jag tycker aldrig att det är okej att hoppa på barn även om man har bilder och namn på dom, men jag skulle inte klara av att någon hoppade på barnen, jag skulle bryta i hop totalt! Lyckligtvis vet alla att den där jävla idioten bara vill jävlas och det om något är ju sjukt!fy fasen att sjunka så lågt!Massor med kramar till er och era SÖTA barn.

2012-04-06 @ 22:24:47
URL: http://jobeah.blogg.se/
Postat av: Zarah - mamma, matte och gravid med nr 2

Jag hoppas att den där människan inte har några egna barn (har den det, så stackars barn) för så omoget denne skriver i kommentaren är ju förfan helt otroligt. Vad ger någon rätt att kalla ett barn mer eller mindre fult, och dessutom påstå att ni "lyckats" mer med Lo. Jag förstår inte.. Alla barn och människor är fina på sitt sätt. Tycker man ändå att någon är mindre fin så kan man ju hålla det för sig själv. Det blev en rörig kommentar för jag blir så förbannad och ledsen..

2012-04-06 @ 22:28:16
URL: http://zaraholine.blogspot.com
Postat av: Tirja

Usch vilken låg människa!

Herregud säger jag bara!

Hur kan man sjunka så lågt och inte ens stå för det själv!

Men det är lätt att vara anonym och klaga och klanka ner på andra för då behöver man inte stå till svars för det man skriver!Bitter människa!JAG tycker iaf att han är helt bedårande och söt, precis som han är.Och jag skulle sakna din blogg och alla fina bilder på dina barn om du gav upp den bara för den där dumma människan!(och att han skulle vara fet är ju förjävligt sagt! Min son som är" halvåret" yngre är lika stor som W)

2012-04-06 @ 22:28:36
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: Marie B

Vilken jäkla korkad kommentar!

Måste säga att ni lyckats precis lika bra båda gångerna!!

Tack för en fin blogg.

Mvh Marie

2012-04-06 @ 22:28:42
URL: http://artans.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Wilgot med sitt underbara leende och han fina ögon som får mig att smälta nästan varje gång jag tittar in här. Dina barn är jätte fina Denise och ni har lyckats så bra som man bara kan med dom båda och övervikt kan jag inte se någonstans här i bloggen. Det är så tråkigt när dessa människor kommenterar endast för att förstöra, jag tycker du ska blockera ip adressen, sen hoppas jag att du fortsätter blogga, men jag förstår att det inte är kul när man får sådana kommentarer. Du ska inte be om ursäkt, det är din blogg och du får skriva precis vad du vill!

2012-04-06 @ 22:30:48
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: Siistersofsthlm

Halloj! :D Kolla in fredagstipsen där vi tipsar om de hetaste glajjorna och den grymmaste tävlingen just nu! ;) Hahah ;)

Hage it gr8 :D

Btw. Sjukt lågt att skriva sådär.. Puss!

2012-04-06 @ 22:38:30
URL: http://siistersofsthlm.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; Tack så mycket :)

2012-04-06 @ 22:38:30
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: Anonym

Klart som fan att barn skall ha bebis hullet kvar när de är 2 år!! Det finns ingenting som säger att man behöver se om kosten för en liten tvååring förutom i EXTREMA fall. Jag och alla mina syskon har varit knubbiga som små. Men det har växt bort och sedan har vi alla varit pinnsmala. Blir fruktansvärt irriterad på sånt här faktistk. Det är förjävligt att folk kan yttra sig på det här sättet. Jag finner helt seriöst inte ord för den idioti som denna människan besitter. Jag hoppas inte han/hon själv har barn, för då lär de bli undernärda. FYFAN för sånna människor!

2012-04-06 @ 22:42:53
Postat av: ruby milo och lova

Denna person har nog inga egna barn om man ä frisk i huvude dvs. Dina barn är jättefina och att sätta viktkomplexet hos ett sånt litet barn är patetiskt. Grr på sånna människor! Bitterfitta nr 1 och får för lite ligg eller något :-)

2012-04-06 @ 22:44:09
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: tinaa

Jag måste bara slänga in en kommentar om att du är så sjukt söta barn!

2012-04-06 @ 22:45:56
URL: http://www.mittlivsomtinaa.se
Postat av: Rebecca

Bara till att blocka ip adressen och skita i det. Haters lever på att provocera, de har inget bättre för sig.

2012-04-06 @ 22:51:04
URL: http://xwwjdx.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men vafan är fel på folk? Hur kan man sitta bakom en dataskärm och ens komma på tanken att skriva något sådan? Helt sjukt och fruktansvärt.Hoppas personen inte får dig att sluta blogga, för alla vi andra vill fortsätta läsa om dig, din familj och underbart söta barn!Stor, stor kram till dig! <3

2012-04-06 @ 22:55:47
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: johanna

Usch, som mamma själv så förstår jag hur ont dom orden gör. Ni har två otroligt söta barn så ta inte åt dig av orden som kommer från en människa som inte ens kan stå för vem den är utan måste va anonym för att våga skriva nått så elakt.

Jag tycker då inte han ser ut att ha för många kilo på kroppen, han är bara ett barn som växer förfullt

Kramar

2012-04-06 @ 22:59:45
URL: http://victorsmamma.blogspot.com
Postat av: Chris

Hej. En vän till mig länkade din blogg på Facebook och rubriken gjorde mig nyfiken.Jag förstår självklart att det är svårt att inte ta åt sig. Försök dock att inte göra för stor grej av det som att t.ex ta bort dina bilder och sluta blogga pga en idiot. För mig känns det mer som att idioten vinner över dig och du är säkerligen starkare än vad du tror. Ge inte efter.

Du har din man och erat barn. Det är allt du behöver för att vara lycklig. Låt inte någon anonym idiot dra ner ditt självförtroende.Jag känner dig inte över huvud taget, men ville bara kommentera din blogg för jag tyckte detta var väldigt tråkigt.Din son är jättesöt för övrigt. Har själv precis blivit farbror till min lillebrors son. :)Ha det bäst.Med vänliga hälsningar

Chris

2012-04-06 @ 23:05:08
Postat av: Lova

Kom just in på din blogg för första gången så jag vet inte så mycket om dig och din familj, men måste ändå få skriva att det var bra skrivet! Man ska va stark! :)

2012-04-06 @ 23:09:46
URL: http://lovajohansson.blogg.se/
Postat av: Sanna, Liam och Sagas mamma

Det är risken med att blogga och att ha en större blogg :(

Spärra IP numret. Och framförallt, skaka av dig det. Det är bara nån otacksam jävel som är avundsjuk. Du VET att W är jättesöt, go, vacker och underbar. Det är inte bara ni som tycket det. Och han är INTE tjock. Han följer sin kurva på BVC och så var deg bra med det.

Men jag tycker som dig, fega dumma jävlar som har mage att kritisera ett litet barn. Men det finns något för såna människor också: Karma.Kram!

2012-04-06 @ 23:25:19
Postat av: Sanna

Usch för människor som kan sjunka så lågt och gå på oskyldiga små barn. Personen i fråga borde skämmas!Bry dig inte om denna sjuka kommentar, dina barn är lika fina precis som vilket annat barn som helst!Kram Sanna

2012-04-06 @ 23:25:25
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Anna

nä fy fan vad sjukt finns det verkligen människor som säger sånt där! Lyssna absolut inte på sådana idioter de är inte värda din energi. Förresten är Wilgot hur söt som helst så denna människa måste ju ha något stort fel på synen och att han skulle vara överviktigt haha va! han ser helt normalviktig ut ju..

Glad påsk till dig och din fina familj:)

2012-04-06 @ 23:38:47
URL: http://zpiach.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Nu blir jag riktigt arg. Hur kan någon slänga ur sig sådanna hemska ord!? Har läst din blogg nu ett tag och du har helt underbara barn så söta och fina!

Förstår att det är svårt men försök att inte ödsla energi på dumma idioter som inte är värda det! Du verkar ha en underbar familj om något är nog denne anonyma kommentator avundsjuk!

2012-04-06 @ 23:52:10
Postat av: Sandra

Fyfan vilka hemska människor som finns ...Hoppas du fortsätter blogga ♥Krams

2012-04-06 @ 23:52:18
URL: http://sandrasrum.blogg.se/
Postat av: Jenny - mammaliv i New York

Men fy vilken hemsk kommentar! :( Hur kan människor vara så elaka?!

Här kommer en stor kram till dig!

2012-04-06 @ 23:53:54
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Postat av: Camilla - Mamma till André

Att det finns så elaka och sjuka människor. Jag förstår din känsla, men låt inte den personen gå segrande ur det. Hur man kan sjunka så lågt är helt otroligt. Hoppas verkligen inte att den personen själv har barn. För vad får inte de höra då. Skickar en stöttande kram till dig och din fina familj.

2012-04-07 @ 00:03:38
URL: http://omdublundar-blogg.se
Postat av: Ninni

Jag hoppas att du står på dig och låter inläggen vara kvar. Att veta att någon är så fruktansvärt avundsjuk på dig och dina barn gör dig istället stark. Williz och lolisen är vackra i allas våra ögon, så personen i frågan som skrivit är en nolifer idiot och har inget bättre för sig. Kasta ut IP adressen så kan vi alla göra ett gott försök att spåra idioten och bjuda på lite bajsblöjor?

2012-04-07 @ 00:08:54
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: khadijah-mamma till två

Fy vilken hemsk kommentar! Bry dig inte om sådana idioter ... Säkert bara avundsjuk på dig och din fina familj. Styrkekram

2012-04-07 @ 00:12:08
Postat av: Lea

nej, du ska inte be om ursäkt, herregud! Jag fattar inte hur någon kan skicka en sån kommentar eller hur ens människor kan bete sig på det sättet! Hade definivt reagerat likadant! stå på dig tjejen! Du och dina barn är helt underbara! :)

2012-04-07 @ 00:18:09
URL: http://fancyface.webblogg.se/
Postat av: Frida

Jag vet inte vad jag ska säga. Helt jävla sjukt, att kalla en 2åring för ful och överviktig, vad tänker man med då exakt?? Jag tycker att båda dina barn är underbart söta, vilket du ju såklart redan vet om att dom är! Skit i alla idioter

2012-04-07 @ 00:18:56
Postat av: A D E L I N A

Glad påsk! :D

2012-04-07 @ 00:20:04
URL: http://adelinanorstroms.blogg.se/
Postat av: Ett liv i Husvagn med två små ♥

En del människor är så jäkla vidriga. Jag förstår precis hur du känner. Usch, jag börjar gråta bara vid tanken av att få en sån kommentar. Det har verkligen sina baksidor att bli "större" som bloggare, då hittar alla jävla idioter hit.Wilgot är supersöt. Det finns fan inga fula barn, jag har då aldrig sett ett. Men det är klart, är man så där bitter och vidrig har man väl bitterfittglasögonen på sig och ser hela världen som något fult. Blir så äcklad av sådana människor.Tiotusen vänliga kommentarer kan inte väga upp en sån där kommentar.Ge världens sötaste Wilgot en kram från oss, Noëlle tycker att han är "cute" som hon säger när hon går förbi och bloggen är uppe :)

2012-04-07 @ 00:32:17
URL: http://www.ihusvagn.se
Postat av: Marie

Vidrigt sagt, finns inga ord för hur jävla korkad personen är. Förstår helt och fullt om du inte vill lägga ut fler bilder på barnen, man är ju bara människa även fast du vet att personen bara snackar massa skit så blir det ju att man tar illa vid sig. Hade vart samma för mig. Hoppas du kan lägga det åt sidan dock för jag uppskattar iaf bloggen, kram från en läsare!

2012-04-07 @ 00:47:16
Postat av: Johanna

Jag älskar din blogg, fast har aldrig kommenterat innan. Jag vill bara visa mitt stöd till dig. Jag blir mållös av sådant, ush vilka människor det finns. Du har helt underbara barn båda två!

2012-04-07 @ 00:47:20
Postat av: Sara, 18år och mamma till Elias <3

Det kommer alltid finnas omogna och avundsjuka personer, tyvärr. Men det är inget man ska ta åt sig av. Innan jag blev gravid märkte jag inte av att just gravida och mammor fick så mycket hemska kommentarer, men har börjat märka det mer och mer. Folk har verkligen inget liv. Både din son och dotter är underbart fina. Att någon påstår något annat är bara idiotiskt och helt felaktigt. Man lägger inte en sån kommentar om man inte är avundsjuk. Stör mig jätte mycket på folk som lägger såna kommentarer och inte vågar visa vem det är som skrivit dom. Det är bara patetiskt!!

Jag vet att det är svårt att släppa, man blir såklart as förbannad, men det kanske är bäst att försöka skratta åt personerna istället och tyck lite synd om de patetiska små jävlarna som inte har något liv och måste klaga på andras för att må bra.

Försök ta det med en nypa salt, för du vet ju att de har fel!! Och det är det enda som räknas :)!

2012-04-07 @ 01:01:05
URL: http://sbjerstedt.blogg.se/
Postat av: Lina

Du har världens finaste barn!!!!! :) Ni är en sån fin familj!

2012-04-07 @ 01:21:34
URL: http://linaochwilliam.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hejsan, är en trogen läsare som älskar att läsa och kolla på alla dina bilder! Det är helt underbara barn du har!Hur fan kan en vuxen människa skriva och betee sig på detta sätt?! Och dessutom vara anonym! Tycker det är det fegaste någon kan göra någonsin! Att ge sig på ett litet barn genom att skriva så är bara patetiskt. Tycker inte du ska ta åt dig överhuvudtaget! Ens barn är det vackraste man kan ha! Stå på dig!Men som sagt älskar att läsa din blogg! Och hoppas att du kan lägga denna personen åt sidan för hon/han/den/det är inte värd någon energi från dig.Tack för en underbar blogg, och hoppas att du känner dig bättre snart!

Kramar Emilia Möller.2012-04-07 @ 01:23:17
Postat av: Carro

Fy fan va lågt! Och du ska absolut inte be om ursäkt för att du försvarar dina barn, be människan hoppa och skita! Det är ganska tydligt att personen som kommenterade inte kunde stå för sin åsikt då h*n valde att vara anonym för att slippa bli konfronterad och behöva ta itu med det sen.Dina barn är gudomliga, båda två! <3

Stay strong! :)

2012-04-07 @ 01:40:01
URL: http://callmecarro.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas du har haft en trevlig kväll :)

2012-04-07 @ 01:52:46
URL: http://musiklowa.blogg.se/
Postat av: malin

Försök att inte bry dig! Idioter finns det tyvärr gott om!

2012-04-07 @ 04:30:23
URL: http://esmeraldaofbuckland.blogspot.com
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

Nä fy vilken låg människa! Sånt där förstår jag mig inte på och jag kan inte förstå varför personen kände behov av att skriva något sådant.Såna där borde inte få ha tillgång till internet. Fan vad sur man blir på sånt där. :/

2012-04-07 @ 06:18:40
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: sara

Först måste jag bara uttrycka min ilska över detta! ÅH! Respekt, vad är det?! Ge sig på små barn, vet personen inte bättre! :/ Usch.Åh så.. TACK! Gulle du! Va roligt! Jag var inte in på bloggen igår kväll, vi hade en mysig kväll här hemma, så jag koncentrerade mig enbart på det ;)Hoppas ni har en underbar påskhelg! :)Kram!

2012-04-07 @ 07:17:06
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Helen

Vad ledsen jag blir för din skull när jag läser detta. Tänk att det alltid måste finnas någon som stör sig och måste uttrycka det på sjuka sätt.

Som tur är dom flesta ärliga bra folk som hänger i bloggvärlden och jag hoppas du inte tar bort dina fina bilder för våran skull.

Din son är ju helt underbar precis som din lilla tjej . Stor kram

2012-04-07 @ 07:22:50
URL: http://stenströmsbloggeria.se
Postat av: Maria

Fyfan rent ut sagt! Hur kan man spy ut sig en sådan kommentar om ett barn. Det är ju pinsamt! Å sen inte våga stå för vem man är. Jag tycker era barn är otroligt söta och så charmiga! Det vet ni ju såklart redan men ändå. Keep up the good work! Både med bloggen och din fantastiska roll som mamma till två fantastiska barn!

2012-04-07 @ 07:30:50
URL: http://rutans.wordpress.com
Postat av: Janina - mamma till Nicolina och Joline

Men herregud! Jag som blivit less när någon kommenterat att "ni har fina barn, och JOLINE är jättesöt", men aldrig har någon sagt något elak om dem och det tackar jag gudarna för! Man kan ju för fan inte säga sådär om ett barn, och vadå "lyckats bättre med Lo"? Kan man ens misslyckas när det gäller utseende? Ifall det nu gällde det. Shit vilka människor det finns! Denna människa kan inte sova bra om nätterna.Wilgot är ju jättesöt och charmig! Och som du säkert redan vet så tycker nog 99% av dina läsare det ;) Inte för något har med utseende att göra, men om nu denna lilla skitmänniska ska ha en åsikt så vill jag bara att du ska få veta min också!Kram <3

2012-04-07 @ 07:38:43
URL: http://janinas.vimedbarn.se
Postat av: Sofie

Åh, Denise! Det gör ont i morgon att ni blir utsatta för denna persons elaka påhopp!

Vilka ord hon sen väljer och påstå att han är ful o överviktig är allt annat än sant!!!!

Hoppas att du kan borsta av dig detta och tänka på din fina familj istället som du har runt omkring dig!Åh, vilket fint påskägg :) hoppas ni får en fin påsk trots allt!

Kram Sofie

2012-04-07 @ 07:42:45
URL: http://frkenblom.blogspot.com
Postat av: Sara

Och du.. En stor kram på det, och du ska INTE sluta blogga! Då blir det stor sorg här hos mig!

2012-04-07 @ 07:50:57
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Sandra & bebis i magen

Fy fan rent ut sagt!

Människor som denne borde inte ha tillgång till internet.

MEN, det är såna människor som ligger bakom detta som är otroligt missnöjd med sitt liv och sig själv, olyckliga människor.

Har man lärt sig att älska sig själv och vara nöjd med det man har och acceptera det man inte har, så accepterar man det ANDRA har. Man kan vara lycklig för någon annans skull.

Man kan skratta sig lycklig istället.Jag sitter och läser din blogg vare dag, och det är absolut inte fel på dina barn, dom är jättevackra!

Och att ha bebis hull när man är 2.5 år är normalt, det betyder ju bara att allt är som det ska, och att Wilgot kommer ha bra immunförsvar.

Men jag förstår inte principen att skriva om ett barn, klanka ner på ett barn som inte kan försvara sig.

Men där sätter vi tummen på spiken och får ännu ett bevis att sätta på väggen.

Denna människa är olycklig, denna människa lider av grov avundsjuka.

Antagligen har denna människa inte kommit i närheten av den lycka och ditt liv som du har. Det kan vara känsligt för vissa att vilja ha något, exempelvis barn, men inte kan få det!Stora, starka, styrkekramar!

2012-04-07 @ 08:18:55
URL: http://sandraeleonor.blogg.se/
Postat av: louise

MEN VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA IDIOT SOM SÄGER ATT ETT BARN ÄR FULT!!? :mad:

Dina barn är jättesöta, min kusin har precis blivit mamma för sin dotter, så...ja jag blir så arg när jag läste vad den här anonymiska(föddes utan namn, det är ju klart!) människan, alltså jag vet inte vad han/hon tänkte när personen skrev det där, men en sak säger jag, dina barn är fan inte fula! :(Dom ser ut att vara underbara, söta och jättesnälla ut! Riktigt ett varmt leende. ;)

2012-04-07 @ 08:26:12
URL: http://aliengirllouise.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Det är sådant här man blir rädd för. Jag tycker du borde kunna anmäla den där kommentaren. Sådant där får inte förekomma.Ta inte åt dig Denise. Det är sjuka människor som inte borde få vistas bland oss andra och speciellt inte barn. Vi får bara be för att den där människan inte har barn själv!Kram på er, och ni har hur vackra barn som helst! mvh/ en mor själv.

2012-04-07 @ 08:31:17
URL: http://livetienruta.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ojoj,någon är visst avundsjuk på att ni har så fina barn.Finns alltid missunnsamma,elaka människor,ensamma människor som vill göra andra ledsna.Dessutom finns det inte ett uns med sanning i kommentaren så bry dej inte,och läs istället alla inlägg med positiva kommentarer om dina barn.Glad påsk från Linköping

2012-04-07 @ 08:31:25
Postat av: Sara

Helt sjukt! Wilgot är bland den sötaste ungen jag sett (Lo också såklart). Hur kan man ens få för sig att klanka ner på någon som är så liten och vacker? Folk blir ju bara värre och värre med tiden. Och det där med bebishull, det kan sitta i upp till 6 år utan att det klassas som övervikt. Tror nog personen behöver läsa på lite. Tycker inte direkt det ser ut som att han ens har något bebishull kvar.Ni har världens finaste barn, och ta inte åt dig av såna sjuka kommentarer!

2012-04-07 @ 08:35:53
Postat av: Elin Jonsson

Det är nog bara AVUNDSJUKA som ligger bakom den kommentaren och en mkt låg självkänsla. En människa som inte är värd ens en suck!Wilgot och Lo är två helt underbart fina barn! Han/hon som skrev kommentaren bör nog uppsöka en optikern för att se över sin syn! BebisHull? Vart då? Att se frisk och glad ut är helt normalt!Inget att bry sig om, men jag förstår absolut att det berör!Fina Denise, med sin fina familj, bry er inte!KRAM

2012-04-07 @ 08:38:19
URL: http://extrem.blogg.se/
Postat av: Eleanor 17 år och mamma

Fy så arg man blir när man får såna där kommentarer!!

Wilgot är super SÖT och ni har lyckats super bra med honom! Jag har nog aldrig sett en sån charmig och gullig kille! Lo lika så, hon är hur söt som helst!

Du och Staffan har lyckats riktigt bra med båda er sötnosar!Sen kan jag inte påstå att Wilgot har något bebishull och om han nu har det, så vad sjutton gör det!

Nä usch och fy vilken vidrig människa som går på Wilgot, personen kan ju inte vara frisk i huvudet!

Både Wilgot och Lo är världens finaste, du ska vara stolt över de för ni har lyckas riktigt bra med de! :)Kram på er alla :)

2012-04-07 @ 08:38:30
URL: http://bbiigdeal.blogg.se/
Postat av: En chic mammas bekännelser

men herregud, nu värkte det i hela kroppen, vilket jävla idiot ?!?!?!?!?!?!?!om det är ngt värt så är det bara av ren avundsjuka !!Glad påsk önskar oss ! <3

2012-04-07 @ 08:40:59
URL: http://frureinhold.se
Postat av: Victoria

Vet du vad, släng en sten i dessa idioters ansikte.

Du har TVÅ underbart vackra barn, dem är fruktansvärt underbart fina. Du verkar vara en super duper mamma och jag tycker verkligen dessa kommentarer som uppstår i bland ska åka rakt igenom dig, inte ska du behöva hacka upp dig på detta för du vet själv att du har två barn som är friska och otroligt fina, tänk så många som tittar på din blogg och bara önskar att de hade barn, och två fina barn som du! Människor som kommenterar anonymt är otroligt fega, att inte ens kunna stå för ett namn, det är illa. Personen är bara avundsjuk på ditt underbara mamma liv. Ännu en gång, kasta en sten i ansiktet på dessa idioter!

2012-04-07 @ 08:57:45
URL: http://nadiiavic.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad arg jag blir när jag läser detta! Hur kan man säga ngt sånt? Hur orkar man lägga ner energi på att göra andra ledsna!? och ett oskyldigt barn...NEJ FY! Denise, Wilgot är jättefin och jag sitter alltid och ler när jag tittar på bilder på honom och Lo för den delen! och överviktig bara strunt!

2012-04-07 @ 09:04:47
URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Postat av: Eleni

Fy vad jag blir ledsen över att se vilka dumma människor det finns där ute!! Om man nu har dessa fruktansvärda tankar i huvudet kan man åtminstone hålla det för sig själv!! Ens barn är det vackraste och bästa som finns och det kan ingen ändra på!!! Men det är de värsta någon kan klanka ner på och det kommer antagligen göra lika ont i hjärtat varje gång man får höra något dåligt om sitt barn eller höra att någon varit dum mot sin skatt! Men det sista man borde få höra det ifrån är en vuxen människa som borde veta bättre!! Jag tycker du har jätte fina barn!

2012-04-07 @ 09:12:04
URL: http://elenia.blogg.se/
Postat av: dianasdrommar

Skojar du med mig, fy sjutton skickar över massor av kramar/Diana

2012-04-07 @ 09:12:04
URL: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/
Postat av: Anonym

FÖRJÄVLIGT rent ut sagt! Säkert någon barnlös stackare som har skrivit det :)

2012-04-07 @ 09:16:52
Postat av: Amanda

Det där kan inte vara någon annan än en bitter, avundsjuk ointressant människa! Wilgot är ju urgullig och KLART de ska ha lite bebishull kvar, det har saga dryga 2 år också! Att bloggläsarr ger sig på ens barn är tragiskt och gör så ont i mammahjärtat! Man blir påmind om den tuffa värld våra barn måste växa upp i! Jag brukar försöka tänka att de som tar sig tid att spy ut sån där galla måste ju ha ett fruktansvärt tragiskt liv! När man ger sig på det vackraste i livet!Snälla Denise, låt dem inte påverka dig och gör det du vill! Vi älskar er blogg och att följa er ( jag har ju barn i nästan exakt samma ålder ;)) glad påsk och massvis med kramar till dig och dina vackra, glada barn!! <3

2012-04-07 @ 09:18:42
URL: http://www.hesselgard.se
Postat av: Maria

Blir så ledsen när jag läser de här! Hur kan man ens säga så? De är bara ett litet barn!Ni har världens charmigaste lilla prins! Han är oerhört pigg och söt. En liten rackarunge som alltid har glimten av bus i ögonen. Många kramar

2012-04-07 @ 09:18:44
URL: http://mijas.blogg.se/
Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Nääää fy vilka människor det finns!

FYFAN att sjunka sådär långt att skriva nått sånt..Herregud..Finnder inga ord. Jag kan förstå dig hur du känner dig..

att ens sjkriva nått sånt där att Lo är mycket sötar. Nää båda är lika söta och fina. (tycker iaf jag)näe förstörde min kväll att de den där kommentaren!massor med kramar <3<3<3

2012-04-07 @ 09:32:16
URL: http://josephinewestling.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Dessa JÄVLA anonyma!

Fy fan, jag vet precis hur du känner! Men människan vill bara gnälla, klaga för dom har ett så jävla taskigt liv! Wilgot är ÄRLIGT en av de sötaste ungarna jag sett! Jag drunkar i hans ögon varje gång jag går in här, och hans fina bebis hull! BARN SKA HA SÅNT! Fattar inte denna människa det??Stora kramar och massa styrka till hela eran familj! <3

2012-04-07 @ 09:37:09
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Tyra

det är helt sjukt hur vissa människor beter sig.. Dina barn är såklart vackra båda två! <3

2012-04-07 @ 09:47:28
Postat av: sandra

Denna människa är antagligen väldigt avundsjuk på dig och din familj, han/hon lider nog även av djup depression eller något annat som gör att hon/han inte kan glädjas åt andras lycka, för det är det man ser i din blogg, trots din depp period så lyser lyckan igenom, du klarar av vardagen med två små barn trots allt, och det kanske kan svida i andras ögon som själv inte klarar det, eller inte lyckats få egna barn??! Vad vet jag,,, men problemet ligger hos denna vidriga människa, inte hos dig, och absolut inte hos dina barn som för övriga är urgulliga!!! Glad påsk på

2012-04-07 @ 10:11:05
Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Bry dig inte, är personen så jävla feg att den inte ens vågar stå för sin kommentar, då är den inte heller värd att ödsla tid och energi på!Du har jättefina barn, och vi är många som gillar din blogg! :)

2012-04-07 @ 10:30:48
URL: http://mittlivsomjennie.blogg.se/
Postat av: Jonas

Dessvärre så finns det idioter till precis ALLT. Vilket den här människan också bevisat. Det är en sak att tänka det, men att verkligen skriva ut det och publicera det man tänkt...Sjukt lågt minst sagt -_-

2012-04-07 @ 10:35:00
URL: http://thegamingground.com
Postat av: Emma, mamma till Emilia

Jag blir så fruktansvärt ledsen och arg när jag läser det här, finner inga ord.

Wilgot är verkligen en jättefin kille, och verkar hur mysig som helst.Vet att det inte är lätt, speciellt om någon ger sig på äns barn, men försök att koppla bort det. Människan som skrev detta har väl kanske varit med om något tragiskt med sin egen son att hon/han ger sig på alla andra.Ännu en gång, båda dina barn är ljuvliga!

2012-04-07 @ 10:39:35
URL: http://Emmalia.se
Postat av: ♡ ♥ y o u will be strong

men seriöst, sjuk och avundsjuk människa eller?! :O ne usch, det va kränkande som fan!

2012-04-07 @ 10:41:35
URL: http://youwillbestrong.blogg.se/
Postat av: Julia

haha först måste jag bara säga vilja sjukt underbara påskbilder på Lo i ägget, skön idé :)'-

-

Sen, även om jag absolut inte har med det att göra vill jag ändå skriva att jag förstår inte hur ens än människa kan skriva så, och sen särskilt inte om nått som inte stämmer! han är ju hur söt som helst!

Kan verkligen förstå dig att du reagerar, de är j förf*n dina barn!! usch, nee blir så arg på sånt! förstår att man får tanken att nästan bara vilja sluta blogga. för en elak eller 100 snälla väger nästan jämt ibland tyvär.

2012-04-07 @ 10:51:03
URL: http://juliaasjoholm.blogg.se/
Postat av: Sarah

Denise ... Wilgot är super söt !! Hans stora blåa ögon , alla roliga miner ..

Han e inte överviktig lr någonting utan bara helt super fin.

En människa som ens tar sig tiden att skriva sådär har nog större problem i sitt lilla huvud än vi vanliga människor kan förstå !Du har lyckats JÄTTE bra med båda dina barn trots att du mått dåligt ..Ta inte åt dig , .Massa kramar

2012-04-07 @ 10:52:15
URL: http://vijagdu.blogg.se/
Postat av: malin

först vill jag tacka för en underbar blogg.. tycker du är fantastisk som inte bara skriver om allt det underbara som man får uppleva med sina barn, utan också de jobbiga stunderna. tycker du verkar vara en alldeles underbar och fantastisk mamma. kommer alltid vara så att folk vill ha åsikter om oss som unga mammor. dina barn är jättesöta och låt ingen få dig att tro annat. blir glad varje gång du har ett foto på din urgulliga willgot. alltid ett leende på läpparna.

2012-04-07 @ 10:52:32
Postat av: Mikaela-Blivande mamma åt en liten prins

fy vilka människor det finns att man ens kan säga något sånt det är helt respektlöst och sjukt!!

Du har 2 jätte fina barn så strunta i vad dendär idiotiska människan säger hon/han är bara svartsjuk på dina vackra barn.

Jag tycker om din blogg och innehållet så jag hoppas verkligen att du tänker fortsätta blogga, stå på dig! Kram

2012-04-07 @ 11:01:32
URL: http://mikaelasofias.devote.se
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Men fy!!! :O Nu blir jag arg.. Hur kan någon sjunka så lågt att dom säger så om ditt/dina barn! Du och Staffan har så sjukt fina barn, man blir så glad av att se bilder på dom, dom är ju helt underbara! Och det håller nog alla dina trogna läsare med om...Wilgot är ju så lik dig då du var liten, kanske är den där anonyma avundsjuk på dig och kanske var det ett påhopp på dig EGENTLIGEN?Hur som haver så var det sjukt lågt... Anonyma stör mig överhuvudtaget, men när dom ger sig på BARNEN i mammabloggar, då har det liksom gått för långt...Kom ihåg att spara ip adressen.... (sånt där går att polisanmäla)...STOR kram på dig och dina vackra barn <3 Hoppas ni har en jättefin påskhelg tillsammans <3

2012-04-07 @ 11:07:15
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Frida R

Lägg inte energi på denna sjuka människa. Det är hon inte värd. Tänk att det är avundsjuka som ligger bakom kommentaren, det är det alltid.Krama nu om dina TVÅ söta och underbara ungar och njut av påsken!

2012-04-07 @ 11:14:07
Postat av: Denise, mamma till lucas och vilda:)

Denise, du skall verkligen inte lyssna på den kommentaren! Det där som den människan skrivit är INTE sant! Dina barn är jätte fína, du och staffan har gjort ett skit bra jobb :) Och jag har följt din bogg sedan du väntade Woligt och har varit inne flera gånger per dag och läst :) man blir alltid lika glad över alla fina bilder du lägger ut! Du är en toppen mamma som kämpar på med dina barn då det är jobbigt. Jag vet hur det är vissa dagar, hur man känns sig vissa dagar. Men det finnns MASSSSSSSOR av posetiva dagar :) Kämpa på och ge inte upp!Fy va arg jag blev när jag läste det inlägget, att en männsika kan sjunka så lågt ....... men tydligen finns det människor till allt! Tyvärr.Kram på dig

2012-04-07 @ 11:20:37
Postat av: Andreakarolina

Bra ruttet!! Hur kan man gå på ett barn sådär? Det verkar vara en människa som bara vill såra och skada, finns nog för lite kärlek i hens liv.

Jag skickar påsk kärlek till dig Denise och din underbara familj, fördom det är något som den här bloggen är full av så är det av kärlek!Kram.

2012-04-07 @ 11:29:12
URL: http://andreakarolina.blogg.se/
Postat av: Nancy - Foto, Kompisar, Vardag

GLAD PÅSK!

Planer inför dessa Påsk-dagar? :)Btw, riktigt onödig kommentar av "anonym". HAHA, tycker fan synd om h*n. Att skämma ut sig själv på internet osv. Ta inte åt dig av det! Du har sjukt vackra barn :)

2012-04-07 @ 11:43:04
URL: http://nancyochjag.blogg.se/
Postat av: ronja

Den människan som skrev detta kan inte vara så särskilt nöjd med sig själv.. Människor som tycker gott om sig själva ser endast gott i andra människor, ( och tvärtom!) och att dessutom skriva så om ett OSKYLDIGT barn visar ju bara hur lågt denna människa befinner sig, stackars person som ens kan komma på tanken att skriva något dyligt! Vilken ytlig värld vi lever i. Endel gör allt för att få känna sig lite bättre än någon annan.. Wilgot är hur vacker som helst, det är båda dina barn! Du ska vara stolt över dem (vilket du säkert redan är, de tvivlar jag inte en sekund på). Ni är vackra hela familjen! Stor och stakr Kram Ronja

2012-04-07 @ 11:57:38
URL: http://ronjacharlotta.blogg.se/
Postat av: Karolina

Usch vilken hemsk människan, kan inte må bra med sig själv.

Du har väldigt fina och söta barn tycker jag och de ser så glada och harmoniska ut.

Vill även säga att du har en väldigt fin blogg, du tar så fina bilder.

2012-04-07 @ 11:58:12
URL: http://minbebis.com/blogg/vackrafjaril
Postat av: Lotta

Äsch, bry dig inte om en ensam galning. Jag förstår att man blir förbannad när någon ger sig på ens barn, men den här personen har helt klart inte alla hästar hemma så det är ingen att ödsla sin tid på. En normal människa säger inte att en 2,5-åring är ful eller tjock! Det har det mest korkade jag hört...stor kram och fortsätt som du gjort!

2012-04-07 @ 12:09:40
Postat av: Caroline

Men fy fan vilken vidrig kommentar, vidrig människa! Vore jag dig skulle jag spåra ip numret bara för att få veta vem det är.Jag hoppas att du inte tar åt dig av den fåniga kommentaren, den stämmer ju inte för fem öre!! Båda dina barn är jätte söta och fina och ser välmående ut.Glad påsk på er!

2012-04-07 @ 12:11:01
URL: http://carolineprim.blogg.se/
Postat av: Mli - Tävlingar pågår !

Shit.. Hemska människor de finns :/

2012-04-07 @ 12:13:49
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: Victoria

Det finns så äckligt sjuka människor på internet. Både Lo och Wilgot är hur söta som helst (!!!!) och jag har aldrig ens tänkt tanken att Wilgot är tjock? Sjuk människa som sagt. Jag hoppas verkligen inte du slutar blogga för detta och låter h*n vinna men förstår verkligen att du börjar tvivla.

Många kramar!

2012-04-07 @ 12:42:01
Postat av: Mamma till Ajdin och lillebror i magen

Sånt här skitsnack kan man ju bara förvänta sig av en anonym som varken har något liv eller vågar stå för det han/hon skriver.Dina barn är underbara och det vet du. Skit i vad andra tycker :)

2012-04-07 @ 12:44:06
URL: http://chicmommy.se
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Usch jag blir båda arg, ledsen och förbannad när jag läser detta!! Förstår att du blir förbannad och avreagerar dig, det hade jag också behövt göra efter ett sånt skitinlägg. Borsta av dig det och skit i den skiten, antagligen är hon? bara avundsjuk eller allmänt störd som skriven en sådan sak! OCH DU!Han är inte överviktig och skulle han ha lite bebishull kvar är det ingen fara så länge han har sprungit av sig det innan han fyllt typ 6-7 ;) kram på dig!

2012-04-07 @ 13:14:22
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: Chrystelle

Det är uppenbarligen någon som är avundsjuk, sånt där skall du icke bry dig om även om det är hårda ord och det är klart att man tar å sig. Herregud vad lågt...Fortsätt vara den du är för vi andra tycker du och dina barn är fantastiska.Kramar C

2012-04-07 @ 13:14:45
URL: http://chrystelle.nu
Postat av: Matilda

2012-04-07 @ 13:23:06
Postat av: Matilda

Hur kan man vara så otroligt korkad! blir så arg när jag läser detta! Fy för såna människor!

2012-04-07 @ 13:23:50
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Sjuka människa! Sök hjälp för fan! Att ge sig på ett oskyldigt barn är inte friskt!

2012-04-07 @ 13:45:39
URL: http://minbebis.com/blogg/haaannele/
Postat av: Tuva:)

Jag förstår dig fullt ut!! Fattar inte att en människa kan skriva så, det är helt sjukt! Sådant dumt får man hålla för sig själv. Tycker att han är jätte söt!

Tillsammans klarar vi detta, ge inte upp, din blogg är jätte bra tycker jag! ;)

2012-04-07 @ 14:28:31
URL: http://montresor.blogg.se/
Postat av: bella

Vilken vidrig kommentar :O! Den människan kan inte må bra! Hur får man ens upp en sån tanke i huvudet, och dessutom får för sig att skicka den i en kommentar.

2012-04-07 @ 16:43:28
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Catrin

Vilken jävla männsika???!!!Uppenbart att denna person bara vill få dig arg och irreterad, precis som alla andra anonyma kommentarer som trillar in hos div. bloggare. De vill bara skapa drama och få uppmärksamhet, men de kan uppenbarligen inte stå för vad de säger..!Idiot säger jag bara!2012-04-07 @ 17:03:30
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! Första gången jag kollar din blogg jättefin, mysig familj ni verkar vara! :) Förstår inte hur en människa kan skriva någonting sånt här.. Kan tro att du är väldigt arg och frustrerad, men kanske är personen avundsjuk? Den svenska avundsjukan är hemsk!! Hoppas att ni löser det, kanske få tag på personen eller vad som, jag vet inte.. Kram

2012-04-07 @ 18:18:41
URL: http://xalone.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Men hur sjuka människor finns det? Vet PRECIS hur du känner, har även jag haft en person som nästintill hotat mej och man vill är ju att skydda sitt/sina barn och jag funderar nu på att sluta skriva om honom. Det är så patetiskt, och som du säjer - det är ett litet barn som inte ens kan försvara sej själv.Wilgot är JÄTTEFIN, och Lo också :) Men det vet du förstås om ;) Vet att negativa kommentarer kan sänka en totalt men tänk på alla andra fina läsare du har - det överväger det dåliga!

2012-04-07 @ 20:48:39
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Ammi

Nejmen vad är det jag ser! Den som skrivit den där elaka kommentaren är förmodligen så j-la avundsjuk på dig. Jag tycker du har hur goa ungar som helst. Ser så där busiga ut som barna "ska" se ut =) Du ska se min son som snart är fyra, han har så runda goa kinder fortfarande och det är ju bara sååå mysigt. Nej, skit i den där patetiska människan som försöker trycka ner dig. Du har så många andra goa runt omkring dig.

Kram till er familj!!

2012-04-07 @ 21:41:12
Postat av: melinda - mamma till Nova

fy för såna människor som skriver så! wilgot är världens sötaste och jag antar att allt endast handlar om avudsjuka! usch, be strong girl de finns alltid folk som vi trycka ner på en! <3

2012-04-07 @ 22:09:36
URL: http://mamamel.blogg.se/
Postat av: Annica

Jag tycker dina barn är vackra, även om min dotter, i mina ögon, är vackrare. Ens egna barn är alltid finast, så är det.Och av det du skriver här på bloggen så förstår jag att du och S är vettiga människor. Och jag tänker såhär att hade dina barn haft vikt-probem, så hade de sagt det till er på BVC och då hade ni gjort något åt det. För ni är vettiga.Skit i idioter och sug åt dig av alla trevliga kommentarer istället. Lättare sagt än gjort, men försök! För ni är en underbar familj.

2012-04-07 @ 22:22:29
URL: http://nannica.se
Postat av: janina

Fyfaan vilken vidrig människa, så jävla avundsjuk ju, wilgot är såå otroligt söt, hur kan man säga så?? Vad trodde denna människa att du skulle svara på det? Vaddå bebishull? Fan hon/han vet ju ingenting, så upprörd jag blir!

2012-04-07 @ 23:05:42
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Elinor

Båda dina knattar är huur söta som helst och en människa som i vilket fall som helst yttrar sig på detta sätt har helt enkelt inte alla indianer i kanoten.Snart kommer vår första till världen och jag har tänkt mycket på huruvida man ska lägga ut sina barn på internet på grund av alla eventuella risker.

2012-04-07 @ 23:06:48
URL: http://elinorludvigsson.se
Postat av: Emma

Riktigt vidrigt sagt! Ett barn är alltid vackert, punkt. Det finns inga fula barn, så är det bara!En vidrig människa som bör hålla sin mun!

2012-04-08 @ 00:18:45
URL: http://neckpain.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hur alla kan tycka din fina Wilgot är söt är inte svårare än svaret: Han ÄR söt. Söt som bara den! Otroligt fin kille! Kram

2012-04-08 @ 00:33:13
Postat av: Anonym

Dina ordval passa. Du var till och med lite "snäll" Att som anonym människa klanka ner på ett BAR är bland det lägsta man kan göra.Vet att det inte är lätt att låta det rinna av särskilt inte när det handlar om ens barn!Dina barn är dom finaste för dig och skulle man råka tycka annorlunda så kan man hålla det för sig själv ju.Skit i idioter ni är fina som ni är och älskade för dom ni är! Keep it up!!

2012-04-08 @ 08:54:27
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Jag som lyckades göra en anonym kommentar... :(

2012-04-08 @ 08:54:47
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Sofi - mamma till Linus och William

Men usch, hemska människa ! Både Wilgot o Lo är super söta ungar och jag tycker din blogg är toppen !

Tråkigt nog finns det människor till allt och än är inte den sista idioten född så ta inte åt dig.

Tycker som läsare att du verkar vara en toppen mamma till två ur gulliga ungar !

Kram !

2012-04-08 @ 13:36:46
URL: http://tretillfyra.devote.se
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Ush och fy, har inte ord för hur sjuk denna människa måste vara.. Wilgot är ju så söt och charmig så jag förstår inte var människan får orden ifrån, avundsjuka antagligen!Kram från oss!

2012-04-08 @ 13:36:53
URL: http://mammacherie.se
Postat av: fannywandland

usch för sådana människor !

men jag tycker du verkligen ska spåra upp IP-adressen o sedan kontakta polis elr något sådant . Vet ej om man kan göra det men det är åtminstone värt att testa !

2012-04-08 @ 16:34:29
Postat av: johanna törnqvist

Så otroligt lågt gjort!! Anmäl tycker jag absolut det där är ju kränkning! Nu får den här personen iallafall skämmas rejält och det förtjänar hon som inte ens kan stå för sitt namn den fega jäveln. Du har otroligt fina barn tycker jag!! :)

2012-04-08 @ 18:49:08
URL: http://toernqvist.blogg.se/
Postat av: Nette

Usch, finns alltid hemska människor som bara är ute efter att såra. Både eran grabb och eran tös är ju bedårande söta! Vilken verklighet lever den personen i, om han/hon kommenterar ett litet barns vikt? Är ju absolut inget fel på din kille, han är ju urgullig. De är ju barn, de är ju mjuka och goa. Det ska inte vara nå size 0 då! Usch vad knäppa människor det finns!

2012-04-08 @ 19:44:40
URL: http://netteh.blogg.se/
Postat av: karolin

Jösses! Alltså verkligen JÖÖÖÖSSESSSSS vilken tragisk människa. För det första har hanhon inte ens rätt, wilgot är ju skitsöt!! För det andra så misslyckas man inte med ett barn bara för att det kanske mot förmodan skulle råka vara (vill inte ens skriva det om ett barn) fult. Och min 2,5-åring har då babyhullet kvar..och tro mig, det ska sitta kvar länge till!!!!!! Och normalt är precis vad det är. Jävla mongo-människa!!!! Fan vad arg jag bli! Stå på dig Denise, ni är döfina allihopa!!Kramar!

2012-04-08 @ 22:11:47
URL: http://yoursofmine.blogg.se/
Postat av: Sara

Men alltså finns det såna där människor på riktigt!? Jäkla pucko, säkert bara ensam och bitter själv!

Jag tycker att både Wilgot och Lo är supersöta och jag är glad att du valde att fortsätta blogga trots skitkommentaren för jag gillar´t! :-D

Supersött påskägg i inlägget här nedanför också förresten. :-)

Hoppas ni haft en fin påskhelg!

2012-04-08 @ 22:50:18
URL: http://xarahs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken jävla idiot!!! Huvudsaken är ju att Wilgot mår bra! Och han är så sjukt söt precis som han är, och det är ni andra också!!

2012-04-09 @ 11:31:16
URL: http://tjurens.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

<3 Synd att det finns så sjuka äckliga människor som kan sjunka så lågt. Man undrar vad de är för några :(

2012-04-09 @ 21:38:11
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Kelly-3barnsmamma

Jag säger så här att min William är snart 4 år och har fortfarande sitt baby hullet kvar. Och ja säga så här oxå att han äter knappt någonting så de där med först att han är 2,5 och inte ska ha de kvar är bullshit och med kosten är oxå helt bullshit. Om bvc va orolig så hade dom sagt nått. han är fortfarande liten!! Lille plutt. Palla blir påhoppade och kan inte ens försvara sig själv :( cp människor. Du ska ändå inte lyssna på såna idioter, du har 2 jätte fina barn.Med vänlig hälsning,

Kelly :)

2012-04-09 @ 23:03:50
URL: http://kellycresswell.blogg.se/
Postat av: axdal mamma till Tove och Lykke

vilken idiot..

Wilgot är precis lika fin som LO .. Så otroligt fina och söta och väluppfostrade.. och jag tycker verkligen inte att han är överviktig.. jag tycker han ser helt normal ut..Människan har absolut ingen rätt att kranka ner på dina barn och dig..

du är en br mamma och det syns på dina barn..Skit i personen och var stolt över det fina du har skapat..

2012-04-10 @ 09:21:58
URL: http://axdal.se
Postat av: Victoria - 19år och snart Mamma

Hur kan man vara så elak?!

ALLA BARN tycker JAG ska ha hull.

Sen om dom är 1 eller 5 mm spelar ingen roll bara barnen mår bra och de tycker jag dina verkligen ser ut att göra!BLIR SÅ FÖRBANNAD på människor som beter sig så där!

2012-04-11 @ 14:50:54
URL: http://skrallunge.blogg.se/
Postat av: Angen

Öhh vart är han överviktig?

2012-04-11 @ 20:52:13
URL: http://angenf.blogg.se/
Postat av: Sandra Ohllson

Halkade in på din blogg på ett och bananskal och nu vet jag inte om det var ett misstag. Inte för att du skriver dåligt, MEN VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK? Klanka ner på ett barn? Vad är det för samhälle? Jag blir aldrig arg nästan men nu sitter jag här med rysningar på hela kroppen och kokar av ilska. Tänker inte ens läsa vad som har sagt här ovan!! Visst folk har rätt till sina åsikter men hallå? Det är barn vi pratar om. Och skulle denna mamma behöva se över barnets kost? knappast! Visste ni inte att allt bebishull fortsätter försvinna enda in i pubiteten? Vad mitt öga ser så är denna illa perfekta kille inte överviktig utan välmående. Precis som det ska vara med andra ord. Skit i vad andra säger, dom är säkert avundsjuk för att dina barn ser ut att må bra. Du har mitt stöd och tankar! / Sandra Ohlson

2012-04-13 @ 08:52:17
URL: http://saandraohlson.blogg.se/
Postat av: Katinka

Bry dig inte ett skit om såna idioter!!! Visst får man ha åsikter, och visst för man delge dessa åsikterna. MEN man får ALDRIG ge sig på ett osyldigt bra! Det är enbart fegt och patetiskt!

stå på dig och låt inte såna trångsynta, missnöjda människor dra ner dig. Det e dom inte värda, då vinner dom. Såna människor ska ALDIRG få vinna!!!!

2012-04-13 @ 10:41:01
URL: http://www.katinkakantanka.blogspot.se/
Postat av: Maddox - Adelas mamma

Jag förstår inte hur någon människa ens kan ha hjärta att göra sådär. FYFAN. Ärligt talat så har jag lust att gråta, HUR KAN MAN HA HJÄRTA ATT GE SIG PÅ BARN?!! BAAAAAARN FÖR HELVETE! Vad gick snett i skallen på den där jäveln? Fyfyfyfy.

2012-04-16 @ 23:56:54
URL: http://maddoxw.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0