Förlossningsberättelse - När lilla Lo kom till världen.

Min förlossning med Lo är en endaste stor chock. Bearbetar den fortfarande och har än svårt att förstå allt som hänt. Jag är så SJUKT stolt över mig själv, att jag var så stark trodde jag aldrig. Jag är glad att allt slutade bra till slut, lilla Lo var mer än välmående och det är huvudsaken. Har ni några frågor så fråga på. Läs och försök njut.

01:00 Sammandragningarna börjar stråla ut mot sidorna. Ligger i sängen och försöker sova.

02:00
Lägger mig i soffan istället och kollar till klockan varje gång en sammandragning kommer. Lyckas slumra till några gånger men vaknar till utav sammandragningarna. 10 minuter mellan dom flesta.  Efter 1 timme ger jag upp och sätter mig vid datorn istället. Nu börjar det känns i ryggen och inte bara i sidorna.

03:33
Postar ett inlägg om läget. Än har jag inte fått känslan om att det är på G. Sammandragningarna är "onda" men inte "värk onda" men nu sitter dom i ryggen. Kollar i denna veva hur sammandragningarna kommer, det gör jag med en värktimer på internet. Väldigt oregelbundet, allt från var 5de minut till var 8de.

04:00 Reser mig upp och går ut i köket för att ta fram bröd ur frysen, jag är hungrig. Går och kissar i vanlig ordning. När jag sedan står och kollar mig i spegeln så känner jag ett svagt plopp och jag blir alldeles blöt. Vattnet går någon minut efter 04.

Helt skakis så väcker jag Staffan och talar om att vattnet gått. Ber honom ta fram numret till förlossningen. Står och försöker organisera vad som behövs göras nu. Det enda jag har i huvudet är min barnmorskas ord "Går vattnet så kommer barnet att komma" men försöker lugna mig själv med att jag inte har några värkar än.

04:07 ringer jag mamma och ber henne komma hit då vattnet har gått och vi planerar att åka in.

04:11 ringer jag förlossningen. Jag talar om att vattnet gått men att jag inte har några starka värkar. Berättar att jag haft sammandragningar som gjort lite små ont under natten, kommit var 10de minut, ibland mer, ibland mindre. Vi pratar om att det gick snabbt förra gången. Hon frågar om vi vill komma in nu eller vänta på värkarna. Vi vill in nu talar jag om. Vi packar iordning det sista. Jag känner hur tätare sammandragningarna kommer och hur trycket nedtill ökar. Börjar känna mig stressad och ber Staffan ringa taxi trots att mamma inte kommit än.

I denna veva ökar allt enormt. Från ingenting till allt på en gång, står nu med krystvärkar i hallen.
Paniken tar över, jag är stressad och väldigt orolig. Jag vet att nu behövs mental stryka.


Mamma ringer och talar om att hon står utanför porten. Taxin ringer och säger att han är framme. Vi tar med allt vi packat och går ut. I hissen säger jag "Detta kommer sluta illa, för nu kommer hon". Jag kniper allt vad jag har, på något vänster så lyckas jag ta mig till taxin och klä in sätet i påsar och handdukar.

04:32
Vi sitter nu i taxin och krystvärkarna tar över min kropp. Detta går inte tänker jag. Sitter helt blixtstilla och kniper allt vad jag har. Jag klarar inte av mer, jag måste krysta. Vi ringer 112 och pratar med dom. Att möta en ambulans tar längre tid än att åka med taxi in. Taxin ökar farten på order och kör nu mot rött. 112 är kvar i telefon och dom har kontakt med förlossningen. Taxichauffören frågar hela tiden hur det går för mig, han är
väldigt rädd om sina säten haha. Han säger åt mig att "Du klarar detta, vi ska klara detta" "Nu är vi nära, kom igen du är stark". Han får mig faktiskt att skratta lite smått trots allt. Jag försöker hela tiden att andas och behöver verkligen gå in i mig själv. Lo är verkligen på väg ut. Jag är nu väldigt rädd. Jag tänker hela tiden att jag ska klara detta, jag är stark nog. För varje värk ökar trycket,  mer vatten kommer ut och paniken tar över mer och mer.Det blir allt svårare att försöka kväva krystvärkarna och hela tiden får jag känslan om att hon kommer komma ut i bilen. Trycket är nu enormt och krystvärkarna kommer varannan minut. Jag är nu helt inne i mig själv. Personen i telefonen på 112 informerar förlossningen vart vi är och när vi kommer fram. Sista värken i bilen var hemsk. Kände hur huvudet började spänna mot huden. Men likt alla andra värkar knep jag.

04:46
Vi fram till förlossningen. Ute står mina barnmorskor beredda med en säng. Jag känner här en enorm lättnad. Jag känner även en sån stolthet, jag klara det! Dom frågar om jag kommer upp i sängen själv. Självklart svarar jag och hoppar upp. "Hon kommer NU" säger jag. Dom springer in med mig i all världens fart.

Ska precis börja krysta när jag ser att Staffan är kvar vid taxin och inser att jag inte kan krysta än. Så jag kniper åter igen. "Pappan måste vara med" säger jag. Dom skrattar åt min kommentar och berömmer mig enormt samtidigt som dom springer med sängen. Dom talar om för en kollega att gå ner och öppna åt Staffan och fortsätter att springa. Vi åker in i en förlossningssal. Dom tar av mig skor och byxor. Jag kämpar med att inte krysta.

04:49
"Nu kommer pappa" är allt jag hör och jag ser Staffan komma in i rummet. Jag kan nu äntligen krysta efter 30 minuters knipande. Jag krystar och samtidigt så säger jag åt Staffan att fota. "Kolla så att det är rätt inställningar!!" Barnmorskorna skrattar åt min kommentar.Jag tar en paus i krystandet då jag känner att jag håller på att spricka. Minns att jag inte fick göra det med Wilgot så jag passade på. Här tar dom av mig min jacka som fortfarande är på. Nästa värk så fortsätter jag krysta samtidigt som den ena barnmorskan forstätter att ta av mig jackan. Det gör ont, jag skriker lite smått, håller emot med händerna men fortsätter krysta.

04:51
Vår lilla Lo föds och jag får upp henne på mitt bröst. Hon är så vacker, precis som sin bror. Jag har svårt att förstå vad som hänt. Hon skriker lite lätt för att sedan ligga helt lugn i min famn. Nu känner jag en sån lättnad jag aldrig känt förut. Vi hann, tack vare min inre styrka. Jag är så lycklig.Dom hjälper mig av med mina kläder som fortfarande är på, tjocktröja & linne. Trycker på min mage så att moderkakan kommer ut. Undersöker mig om jag spruckit då jag påpekar att det kändes som jag sprack väldigt mycket. En liten reva var allt lilla Lo hade åstakommit. Inga stygn behövdes. Dom öser på med komplimanger, berömmer mig till tusen. Att hålla igen krystvärkar i 30 minuter är egentligen helt omöjligt. Vi njuter av synen av vår vackra dotter. Får in vår frukostbricka och blir lämnande för egentid. Lo tog bröstet med en gång, jag åt upp varenda lite smula. Hann ju aldrig äta hemma.

Efter någon timma så kommer dom in igen. Väger och mäter vår lilla tjej, 3185g och 49 cm. Vi gör allt det där man brukar göra innan barnet kommer ut och sedan sätter dom på oss band. Jag får smärtstillande för eftervärkarna, går upp och kissar och återgår sedan till min fina nyfödda dotter. Jag och Staffan pratar om det som hänt, båda två är lika chockade men det börjar lägga sig nu. Vi hann in och bebis mådde hur bra som helst, det var huvudsaken. Vi var nu 2barnsföräldrar. Världens stoltaste föräldrar!

Jag är så himla lycklig, vet ni det? ♥

Detta var förlossningen. Det kommer en till berättelse om tiden på BB samt en "egna tankar" om förlossningen. Håll ut ♥ Kram

Kommentarer
Postat av: Jen

Men jävlar vilken vilja du har. Grym du är!!

O va lik hon är dig! :D Ögonen speciellt.. Hon är jäkligt fin.. O SÖT framförallt

2011-11-25 @ 22:23:56
URL: http://jennickanielsen.blogg.se/
Postat av: L

Seriöst, du är t o m. SJUKT snygg när du föder barn.....! Vad är det här?! Folk brukar ju se ut som halvdöda zombisar men inte du, du ser ut som ett snyggare exemplar av världens snyggaste kvinna. Helt sjukt! :)Helt fantastisk förlossningsberättelse också! Lycka till med allt :)

2011-11-25 @ 22:25:34
Postat av: Johanna

Ojojoj vilken häftig berättelse! Galet var fort det gick och vad stark du var som lyckades hålla igen, imponerande! Grattis till er nyblivande tvåbarns föräldrar, hon är så makalöst söt!

2011-11-25 @ 22:28:03
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Millah - nybliven mamma till Amilia ♥

Verkligen bra gjort av dig :) STORT GRATTIS!

Kramar

2011-11-25 @ 22:29:11
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Chayenne - Mamma till Freja

fint namn :)

2011-11-25 @ 22:31:01
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Hannah E

ja det förstår jag!! helt fantastiskt! ni är så fina!!! <3

2011-11-25 @ 22:35:17
Postat av: Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

Denise! Jag sitter här helt ställd <3 Vilken otrolig upplevelse, vilken fantastisk historia! Vilken otrolig kämpe du är! Hon är så otroligt fin Denise! Stort Grattis till ER alla!De va som du sa, de gick snabbt! nästan för snabbt <3

Några få timmar från att allt 'började' och tills du trodde de va på riktigt... Helt makalöst!Ett himlans stort grattis igen till er fina fina familj. Massa Kramar! <3

2011-11-25 @ 22:36:48
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Postat av: Annica

Shit vad fort det gick! Härligt att allt gick bra :D

2011-11-25 @ 22:42:49
URL: http://nannica.se
Postat av: Madde

Åh jag älskar förlossningsberättelser. :D

Jätte grattis igen. :)Det roliga är att när jag läser det här VET jag hur fort jag körde med min kompis som senare födde i min bil precis utanför förlossningen.

Helt sjukt vad fort det kan gå.

Tack och lov att det inte var rusningstrafik för er heller. :Dkramar.

2011-11-25 @ 22:47:58
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Emma

Skönt att allt gick så bra ...

2011-11-25 @ 22:48:33
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vad stark/duktig du är. Det hade jag aldrig klarat. Vilken fin dotter ni fick. Blir inte alls sugen på en till;)

2011-11-25 @ 23:00:03
URL: http://sofiawallins.blogg.se/
Postat av: Liselotte,23 år och mamma till Lilly 2½ år och Léone född 28/11-10

Åh herregud vad stark du är gumman! Förstår verkligen inte hur du klarade av att hålla emot krystvärkarna på det där sättet. U are a hero in my eyes!Så vacker hon är eran lilla Lo!Massor med kramar

2011-11-25 @ 23:00:22
URL: http://www.mammalott.se
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Gud jag sitter och gråter, så jävla stark du är! Roligaste var att jag kom på mig själv när jag läste att sitta och knipa ;) Haha

2011-11-25 @ 23:04:05
URL: http://mammacherie.se
Postat av: sophie, 2barns mamma i mars.

Fy sjutton vilken grej ni varit med om! Helt sinnes!! Är helt stolt över dig.. Hihi, kramar!

2011-11-25 @ 23:05:03
URL: http://sophiehs.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

Riktigt starkt jobbat! Jag blir helt rörd av din berättelse. Du klarade det :D

2011-11-25 @ 23:05:49
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Khadijah

Grattis ännu en gång till din fina lilla tjej och vilken otroligt snabb förlossning! vad duktig du är!

2011-11-25 @ 23:16:14
Postat av: tessan

Det låter som vår förlossning :D förutom att vi körde själva och att vattnet gick i bilen. Men dom kom ut med säng till mig också och sprang in i ett rum, av med byxorna och ut :D Helt otroligt att det kan gå sååå fort! Grattis igen :)

2011-11-25 @ 23:17:32
URL: http://tewssans.blogg.se/
Postat av: Ida

Shit, vilken kämpe du är! Vilken imponerande berättelse! Och skönt att allt slutade bra :) kram

2011-11-25 @ 23:35:11
URL: http://kevlarsoul.gone.se
Postat av: Maria

Du är ju sjukt grym!!

Och oförskämt snygg för att nyss ha fött barn hörru...haha ;)Grattis till er alla igen!! <3

2011-11-25 @ 23:40:11
URL: http://hecate.se
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

Vilken berättelse!!!! Vad stark du är kvinna, blev ju tårögd när jag läste. Och vilket fint namn hon fått.. Kort och utan W =)

2011-11-25 @ 23:40:22
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Emma

Denise. DU ÄR OTROLIGT STARK!!! Sådan inre styrka och kraft kan jag inte föreställa mig. Så underbart att allt gick bra till slut. Er dotter är otroligt vacker.Ta dig tid att tänka över förlossningen och bearbeta ordentligt så du kan minnas den med glädje.

Jag skulle aldrig klara av att vara så stark som du är.Grattis till lillasyster Lo <3

2011-11-25 @ 23:40:28
URL: http://mammaemma.blogg.se/
Postat av: Jessica ♥ Mamma till Alicia ♥

Va roligt att du delar med dig! :) Kul att läsa!Läskigt att det gick så snabbt, men du va ju grymt duktig som klara knipa så länge :) Och Lo är så fin så! Tänkte inte på det när du skrev vikt och längd innan men Alicia vägde också 3185g och var 49cm när hon föddes haha :PGrattis igen finaste familjen :D Kramar <3

2011-11-25 @ 23:46:56
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: ruby milo lova

Säger bara en sak och det är wow

2011-11-25 @ 23:54:01
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, smält på :)

Jag är så imponerad, och stolt fast jag inte känner dig haha.

Wilgot kommer bli världens bästa storbror :)Glöm inte att berömma dig själv mycket!

2011-11-26 @ 00:03:30
URL: http://mammaemma.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja det var riktigt häftigt men skadad som man är så rotade jag efter deras kamera så dom skulle få bilder när vi precis kommer fram. ;)

Men bilder fick dom. :DJa var verkligen helt sjukt tog 7 minuter från vällingby till sös. :S

Men hade vi blivit stoppade så hade fasiken poliserna fått tagit emot barnet på plats. ;)

Innan vi ens kommer in till solna så skriker hon att hon känner huvudet så sjuk upplevelse faktiskt. Men samtidigt så häftigt men absolut inget jag behöver vara med om någon mer gång. :P

Kram.

2011-11-26 @ 00:12:09
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, ja jag kan förstår det :)

Greta kommer vara runt 3-4 år tippar jag på när hon får syskon. Hoppas på stor syskonkärlek då.Ser fram emot att läsa mer om er första tid tillsammans.

2011-11-26 @ 00:12:10
URL: http://mammaemma.blogg.se/
Postat av: Emma

herregud helt fantastiskt! :D

2011-11-26 @ 00:49:19
Postat av: Sabina - Mamma till Tyra

Herregud vilken fart hon hade ut!

Stort stort grattis! :)

2011-11-26 @ 01:00:10
URL: http://mammasabina.blogg.se/
Postat av: Veronica, Mamma till Leo

Jätte fin berättelse :) Och hon är så himla fin.

2011-11-26 @ 01:00:18
URL: http://veronicaodquist.webblogg.se/
Postat av: BRUNETTBLOGGEN

gu så söt hon är! :D

2011-11-26 @ 01:13:45
URL: http://brunettbloggen.se
Postat av: Sanna

Vilken upplevelse, fick tårar i ögonen utav att läsa den för bara utav att se alla bilder och allt får mig att minnas tillbaka till min dotters förlossning och vilken känsla de är att få upp sitt barn på bröstet.Kram Sanna

2011-11-26 @ 01:32:19
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Foto, design, vardag - 16 år och mamma

Så himla häftigt att läsa om. Snabbt gick det verkligen. Stort grattis! Hur har Wilgot tagit det än så länge med sin nya lillasyster?Grattis igen!

2011-11-26 @ 01:34:24
URL: http://justababy.blogg.se/
Postat av: tessan

Sv: Jaa, jag förstår det.. det måste ha vart hemskt :p Tur ni hann in iaf. Hoppas ni mår bra!

2011-11-26 @ 02:03:19
URL: http://tewsssans.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma i USA

WOW!!! Läser din berättelse med tårar i ögonen!!! Grattis till dottern!

2011-11-26 @ 02:08:11
URL: http://indelaware.blogg.se/
Postat av: Denise

Grattis Denise! och staffan! ar stolt over dig och din styrka! Lo ar underbart vacker!

2011-11-26 @ 02:11:39
Postat av: iHusvagn - En familj på tre, snart fyra som bor i husvagn

Wow, du är galen, haha! Jättefin läsning, vilken tur att ni hann in och att allt gick bra och att sötnosen mår bra :)Tusen grattis! Nu längtar jag efter vår lille pojk :)

2011-11-26 @ 04:59:39
URL: http://www.ihusvagn.se
Postat av: Nikita

Åh va fint å va snabbt! Vad tuff du är ,, störtgråter då ja läser !

2011-11-26 @ 07:14:47
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jätte fina kort, vilken lycka.Minns känslan när man får upp bebisen på bröstet. Min förlossning tog 96 timmar från första värken till han var ute, jobbigt värre men jag hade ingen smärtlindring eller lustgas i allafall så jag är riktigt stolt över mig själv :-)

2011-11-26 @ 07:19:50
URL: http://eliasmamma.blogg.se/
Postat av: Josephine

Fint skrivet, blir alldeles rörd! Duktig du är :)

2011-11-26 @ 07:40:21
Postat av: Sofie

Åh, jag gråter när jag läser detta. Kanske dock beror lite på alla hormoner i mig samt att det bara är någon dag kvar för mig att gå igenom samma sak...

Beundrar dig och din vilja, beslutsamhet o mod att klara detta! För det måste varit lite kaotiskt?!

All lycka till er o njut nu!

Kram sofie

2011-11-26 @ 08:22:25
URL: http://frkenblom.blogspot.com
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

wow vilken förlossning! Att kunna stå emot krystningar skulle jag aldrig kunna gjort! Det förtjänar du verkligen beröm för :)KRAM

2011-11-26 @ 08:39:56
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: marina

där kan man kalla en snabb förlossning, blir så stolt över er båda att ni klarade så fint både du och staffan :)

2011-11-26 @ 08:41:24
URL: http://erikssonxtre.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Isabella

Otroligt! Vad duktig du är :)

2011-11-26 @ 09:07:18
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: ruby milo lova

Haha verkligen wow. Du är grym. Herre min jesus. Stort grattis igen till sötaste lilla Lo

2011-11-26 @ 09:07:59
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Maria @ Sixtens Mor sa!

Vilken upplevelse!

Måste ju vara en enorm egostärkning att veta att du klarar av så mycket. Härligt! :)Ha en finfin helg!

kram

2011-11-26 @ 09:22:08
URL: http://sixtensmorsa.wordpress.com
Postat av: Marika

Allt bra? :)

2011-11-26 @ 09:31:15
URL: http://tuffast.webblogg.se/
Postat av: hanna b

Det här är ju helt galet! Att det kan gå så fort! Gu vad duktig du är som klarade av det! Ändå magiskt hur mycket man klarar när det hettar till. ;) Jättekul läsning! Jag kan ju själv bara drömma om en snabb förlossning. Men varje upplevelse är ju fantastiskt i sig oavsett. Det här är ju verkligen lite kul att berätta för Lo när hon är större. :) KRAM OCH GRATTIS! :)

2011-11-26 @ 09:40:51
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/
Postat av: hanna b

Oj, glömde skriva att hon är så sjukt fin! Man ser att hon är en riktig pudding fastän hon är helt nyfödd, dom är ju alltid lite mosiga då. ;)

2011-11-26 @ 09:41:57
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.

Shit, fattar inte att du stod emot krystvärkarna, skulle aldrig kunna!!

All världens applåder till dig, fantastiskt strongt jobbat =)

2011-11-26 @ 09:50:31
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - FotoMen åh, tack för tårar till morgonkaffet! SÅ FINT! Och så fruktansvärt tuff och häftig du är. Tänk att alla förlossningar är så olika.

Hon är i alla fall helt gudomligt söt, eran lilla Lo. Namnet passar henne dessutom mycket bra.

2011-11-26 @ 09:50:59
URL: http://denize.se
Postat av: Nicole - mamma

tårar i ögonen!

Fan va du är duktig Denise!

2011-11-26 @ 09:53:20
URL: http://nicoleb.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Herregud :D Det är som på film, kan inte förstå hur du klarade dej, så otroligt starkt gjort :DStort grattis återigen :)

2011-11-26 @ 10:23:23
URL: http://kajsaji.com
Postat av: andreakarolina

Herregud, vad du är stark!!! Helt otroligt! Grattis till fina lillasyster! Kramar

2011-11-26 @ 10:56:14
URL: http://andreakarolina.blogg.se/
Postat av: nathalie 17 år och gravid

Vilken förlossning! Stark du är som klarade det och stort grattis till en underbar dotter :)

2011-11-26 @ 11:01:41
Postat av: Josefin - Melwins mamma

Åh här sitter jag med rinnande tårar, och vill överösa dig med komplimanger. DU är ju helt jäkla otrolig. Och hon är ju så himla fin! Alla bilder är ju helt fantastiska ja fick gåshud på hela kroppen.. Äntligen är hon här, nu är ni fyra.. Alla grattis från mig och Melwin.. Åh ja finner inga ord.. GUUUUD vad fin hon är.

2011-11-26 @ 11:49:27
URL: http://melwinojag.blogg.se/
Postat av: mosan

jag känner att jag bara gapar och ryser!

BRA GJORT denise!!! tänk de stackarna som har värkar i dygn (en vecka) utan att bebis vill komma ut... du har lite väl åt andra hållet :P men du hann in och det är det viktiga! åter stort grattis!

2011-11-26 @ 12:25:47
Postat av: Viola 22årig tvåbarnsmamma

Åh det är svårt att hålla tårarna bort från sådant här! Och det lär bli ännu svårare att hålla sig från att skaffa en trea nu.

2011-11-26 @ 12:49:15
URL: http://mummyfied.blogg.se/
Postat av: Kathy och Lovisa

Supermamma! STORT grattis igen, hon är underbart ljuvlig! Och lik storebror :)

2011-11-26 @ 12:54:43
URL: http://mammaochlovisa.bloggplatsen.se
Postat av: alexandra mamma till Tove och pysen i magen

jag är så impad av dig.. så himla stark du är.. men det var väll rätt mycket vilja :)kul att läsa hur det gick till när Lo kom till världen. :)njut njut njut.. kram

2011-11-26 @ 14:43:11
URL: http://axdal.se
Postat av: Lina

Du kan verkligen vara stolt över dig själv Denise! Vilken berättelse! Jag blir jätte imponerad. Kan inte ens föreställa mig hur det måste vara när det går så himla snabbt. Men du klarade det ju galant! :) Men förstår om du blev lite rädd, med all rätt. Det skulle jag ha blivit.Sen måste jag också berömma dig för din fina lilla tjej, det gjorde ni bra! Och namnet Lo är verkligen jätte fint. Ta nu hand om varandra och ha en mysig kväll!

2011-11-26 @ 15:02:51
URL: http://linakrantz.se
Postat av: Sandra Ackefjord

Jag blir jätteglad när jag läser detta! :D

2011-11-26 @ 15:39:22
URL: http://sandraackefjord.myshowroom.se
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Aaww..så vackert!

Måste säga att ni har verkligen snabba barn som vill snabbt ut till världen :DGrattis ännu en gång!

2011-11-26 @ 17:37:38
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★

Jäklar va du är duktig :)

2011-11-26 @ 18:58:45
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: Cazandra

Herregud vad duktig du är. Så stark!

Inte för att jag känner dig men kände mig så fruktansvärt stolt över dig och hur du tog den situationen!

Satt och små grät för att det va så otroligt rörande!

Hur du klarade av det är heroiskt! <3

Jag hoppas ni får det underbart med lilla Lo och Willgot.Ett stort grattis till en underbart fin tjej och gratti till en underbart duktig och stark mamma!

2011-11-26 @ 20:36:25
URL: http://mammaochsaga.wordpress.com
Postat av: I min lilla lilla värld

Underbart Denise :)

2011-11-26 @ 21:04:40
URL: http://Saratilling.se
Postat av: sabrina

Så himla spännande, blev helt till mig när jag läste!!

Lo är jätte fin!

2011-11-26 @ 23:01:11
URL: http://sabrinavatto.wordpress.com/
Postat av: Anna

Jäklar va duktigt och vilken tur att ni hann in till förlossningen! tyckte jag var duktig som knep i typ 5 min haha men jag måste bara fråga kan det inte vara farlig att knipa för länge?

2011-11-27 @ 00:20:50
URL: http://annatengelin.blogg.se/
Postat av: Emma

jösses, vilken grej! så skönt att allt gick bra. =) Tack för att du delar med dig. Kram

2011-11-27 @ 05:26:39
URL: http://emmabloggat.blogspot.com/
Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Helt otroligt att du klarade av det du gjorde! Det måste ha varit otroligt jobbigt men jag förstår att du är stolt som klarade det. Vilken kämpe alltså!

Grattis igen till er fina lilla tjej.

2011-11-27 @ 12:36:29
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Men fy så tårarna rinner... LYCKA :´D Och så vacker hon är, eran lilla Lo! Superfint!

Härligt att allt gick så bra, fast allt gick så pass fort och allt!STOR KRAM

2011-11-27 @ 13:10:52
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Nina - Glamourmamman

Wow, vilken häftig upplevelse! Mina förlossningar har också gått relativt snabbt och smidigt, men detta var något i hästvägar :-) Grattis!!

2011-11-27 @ 13:26:24
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Oj, vad långsamt det gick för dig din stackare! TYP INTE! Helt galet vad fantastisk & stark du är människa, jag hade nog inte kunnat knipa så länge! Det hade blivit en taxibebis för min del :P & förresten är du oförskämt snygg till & med när du just fött barn - var är rättvisan i det? :oGrattis för sjuttioelfte gången, hon är ett litet underverk & du är fab!

2011-11-27 @ 14:11:12
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Stort grattis! Så fin hon är, och vilka fina bilder! Önskar er all lycka, fina familjen. Kram!

2011-11-27 @ 22:04:55
Postat av: Carro

Gud vad du är duktig!! Grattis till sötnosen! :)

2011-11-27 @ 22:22:17
URL: http://carrox.blogg.se/
Postat av: Isabell

Jag blir så imponerad av dig, vad fantastisk du är =)

Trevlig kväll

2011-11-27 @ 22:59:04
URL: http://blogg.mama.nu/isabella
Postat av: Sara

Åh sitter med tårar i ögonen! Vad härligt! Snart är det dags för oss och man kan inte fatta det.

2011-11-28 @ 04:58:53
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så otroligt starkt av dig! Tårarna rinner och rinner

jag blir så rörd av din berättelse, mycket för att jag själv har haft två super snabba förlossningar. Den äldsta Albin tog 3 timmar och jag hade krystvärkar 40min innan jag ens fick börja krysta när vi satt i bilen 3min innan sjukhuset så startade de. Min dotter Ella tog 2 timmar att föda. En hemmaförlossning är något jag verkligen är rädd för.

Grattis till det lilla miraklet och att du FAKTISKT trots allt han in till BB starkt gjort

2011-11-28 @ 08:17:51
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Underbart skrivet, blir alldeles tårögd av att läsa allt detta!Kramar<3

2011-11-28 @ 09:10:47
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

åh vad roligt att få ta del av er upplevelse!

lite komiskt, mina värkar började också klockan 01 och så gick vattnet 04. men sen gick det inte lika fort som för er utan han kom ut 08.07. men det var ju väldigt fort för en förstföderska så jag är lite nervös för hur det kommer gå i framtiden :p men det får man ta då.vilken styrka du har som lyckades hålla tillbaka så länge! hon är jättefin också.

gillar även bilderna med storebror i inläggen ovan :)

2011-11-28 @ 10:41:16
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Vilken berättelse! Där gick det undan minsann!

2011-11-28 @ 11:55:10
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Grattis igen!

Vilken bragd, att du kunde hålla igen. Tack för att du delade med dig av din berättelse. Kram

2011-11-28 @ 14:07:58
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Cissi

Har tagit mig 3 gånger att ta mig igenom hela förlossningsberättelsen eftersom tårarna börjat rinna så hela tiden.. Du är en riktig superwomen!

2011-11-28 @ 15:31:29
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Mamma till Ängla & Kelian & gravid med 3an

Stort grattis till er jättefina tjej !

Sitter här gravid & blödig & små lipar haha , vilken förlossning & du är enormt stark som lyckades "stoppa" innan ni var framme.

Förstår att ni är chockade , vem hade inte varit det ;)

Lycka till med lilltjejen & grattis till storebror också <3

2011-11-28 @ 16:12:41
URL: http://onttonen.blogg.se/
Postat av: melinda - mamma till Nova

gud va duktig du är, imponerande & väldigt starkt gjort av dig :) härligt att allt gick bra iallafall :)

2011-11-28 @ 18:38:21
URL: http://melindajohansson.myshowroom.se
Postat av: Louise

Åh fyy vad henskt, tur att du hann in!! Grattis till din dotter, jättefin är hon! Har du skrivit nån förlossningsberättelse från när din son föddes?

2011-11-28 @ 22:08:38
Postat av: Emma

Grymt imponerad av din viljestyrka!

När man vill något tillräckligt mycket kan man uppnå något omöjligt. Du är ett levande bevis :)

Bra jobbat!! :)

2011-11-28 @ 22:50:03
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Alicia & gravid med Mini ♥

STORT STORT Grattis till er :)

Så fin hon är lilla Lo.

Helt perfekt!Jätte vackra bilder måste jag säga :)

Är det din Sambo som fotat så fint? ^^,Kram och grattis igen.

2011-11-29 @ 11:32:26
URL: http://emmaochmatte.blogg.se/
Postat av: Mariana-Milos mamma o gravid

Herregud vilken förlossning. Skönt att de gick så bra:) Grattis till er söta dotter!

2011-11-29 @ 20:30:56
URL: http://marianathorell.blogg.se/
Postat av: Augustifamiljen - snart är vi fyra

Oj, vilken förlossning! Vilken amason du är kvinna!! Sitter med tårarna rullandes på kinderna så känslig man är.. längtar så tills vår nästa kommer, men gärna med liite långsammare tempo ;)Stort grattis igen iaf!!2011-11-30 @ 14:38:21
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: helen

Oj vilken förlossning, jag har själv bf med andra barnet om 48 dagar så nu blir jag lite rädd när vi har 11 mil in till förlossningen och det förmodligen kommer vara väldigt halt och massa snö i januari. skönt att allting gick bra och att du lyckades hinna fram! :)

2011-11-30 @ 22:28:26
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Angelica

man blir helt tagen när man läser. vilken kämpe du är! så grymt duktig och modig. vilken tur att det gick bra!

din dotter är superfin, en liten sockerdocka :)kram

2011-12-04 @ 19:06:11
URL: http://stardustkatt.blogg.se/
Postat av: Tina

Otroligt. Vilken styrka du visar!! Känner mig nu både rädd och förväntansfull inför framtida syskon till vår son då jag efter förlossningen med honom fick höra från barnmorskan att nästa barn kommer det gå ännu fortare med så då måste du komma in vid första värken... Hon är underbart söt eran Lo i alla fall! Fint namn!

2011-12-08 @ 00:46:50
URL: http://tinaspinaler.blogg.se/
Postat av: Amzie,, mamma till Viggo - 110531

Åh Gud vad fort det gick!! :) själv fick jag hålla emot krystvärkarna i ca 2 timmar... Inte kul, det värsta jag varit med om

2011-12-08 @ 21:02:57
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Paulina

Oh herre guuuud! Jag måste bara säga att jag beundrar dig som FAN och måste tacka dig för att dela med dig av förlossningen med både bilder och så bra sammansatta ord. Jag är nu gravid med min första i vecka 35+2 och är så himla nyfiken och suger åt mig av alla förlossningsberättelser som en svamp! Kan inte fatta hur superdupersnygg du är under förlossningen heller! Ser inte ett dugg sliten ut, beror kanske på att förlossningen inte tog lång tid alls men att knipa igen i 30 minuter måste vara jääävligt ansträngande! Jag är verkligen helt imponerad, av allt! Tack ännu en gång!PS. Lilla Lo är suuuuuuuperfin!!!

2011-12-08 @ 21:38:43
Postat av: Kim - Mamma till Victor & med bebis i magen

Vilken super kvinna du är! Jag började grina och tänkte på att det snart är min tur.. Hoppas att jag ska slippa snitt denna gång!

2012-01-24 @ 15:07:16
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Sofia - mamma till Amanda med lillasyster i magen

Vilken berättelse! Så starkt av dig, verkligen imponerande. När min dotter Amanda föddes gick det rätt snabbt och jag är inställd på att det kan bli ungefär så här för oss denna gång. Jag blev peppad av att läsa om din förlossning! Lo var verkligen bedårande från första stund. Kram!

2012-01-25 @ 11:07:06
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Theresé

åhh... vilken berättelse, sitter här med tårar i ögonen!! så himla tur att du var så pass stark och orkade hålla emot värkarna! så fin eran lilla sessa är!! Nu känns det som att man klarar rätt mycket!! hoppas våran förlossning går likafort ;) Kraam på er!

2012-01-26 @ 14:38:30
URL: http://herewithme.blogg.se/
Postat av: Isabell - mamma till Embla

Oj vad jag känner igen mig i din förlossningsberättelse, känns nästan lite "skönt" att någon annan också vart med om samma sak. Jag fick också krystvärkar hemma, min kille körde i 220 in till förlossningen och jag "hann" vara där i 20 minuter innan våran lilla tjej kom.

Som du skriver så handlar det verkligen om mental styrka för att försöka knipa när man egentligen bara vill krysta är fruktansvärt.

Starkt jobbat av dig!

2012-01-29 @ 15:40:21
URL: http://annaisabells.blogg.se/
Postat av: Monia - med bulle i ugnen ♥

åh, gud va duktig du var !Vart hittar jag Wilgots förlossningsberättelse? :) Eller har du inte skrivit någon?Kram

2012-02-12 @ 21:46:34
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0