Dagens shoppingtips!

Brandsforkids har just nu ett smaskigt påskerbjudande, gäller endast fram tills i morgon så SKYNDA fynda! Bland annat säljer underbara Cecilie ut denna snygga barnvagnsdyna för ENDAST 139kr. På det har hon just nu ett erbjudande - Handla för 300kr och få en valfri vara upp till ett värde av 100kr. Dessutom är det FRI FRAKT!

När ni lägger er order så skriver ni artikelnumret på den varan ni önskar att få och det skrivs under "övrigt".Missa inte min TÄVLING i samarbete med denna underbara barnbutik!
Avslutas om 2 dagar!

Kommentarer
Postat av: Da Lovinator

Hey LOVEBIRDS! Birds need love, but they also need to drink. That´s why you always should carry a bottle of MER with you wherever you go. Here’s how I do it: http://www.youtube.com/watch?v=uBSBZjfr8cs&feature=relmfu

2012-04-12 @ 13:13:30
Postat av: Carro - FOTO

När du lägger upp bilder från instagram så lägger du ju upp som ett stort kollage här i bloggen. Redigerar du dem till kollaget i datorn eller finns det någon app med ramar för sådär många bilder? :)

2012-04-12 @ 13:59:32
URL: http://nilssonphoto.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Tack för tipset! Klickade hem en sån :-)

2012-04-12 @ 14:46:22
URL: http://mammatillenflicka.blogg.se/
Postat av: Linnea, 17år&mamma

Svar: Jo man blir förbannad och less trots att man borde skita i det.. :( du är stark! Glöm intr det!Tänkte fråga dig en liten fråga eller rättare sagt be om hjälp.. Jag har gjort min design själv, problemet är att menyn blir fel.. Vill ha den separat från inläggen(wrapper) men det vill sig inte.. Har du tips? Kanske intresserad av att göra en design till mig?Kram! Du är stark!!

2012-04-12 @ 19:57:26
URL: http://ungmamaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0