Ge upp, på riktigt!!!Jag vet inte vad jag ska säga. Orkar egentligen inte försvara mig.


Ni som lämnat dessa kommentarer har något stort fel. Detta är sista gången jag lägger energi på er. Så nu säger jag det, en gång för alla. GE UPP och GE FAN I MINA BARN. Att klanka ner på mig kan ni göra hur mycket ni vill, det bryr jag mig inte ett skvätt om. Men snälla, se över era val här i livet. Titta er själva i spegeln, det ni ser där är en männsika som antagligen behöver lite hjälp. Att såra, är det det ni vill göra? Säga så om ett barn, VAD GER DET ER? Jag förstår inte. Är tom på ord och ruskigt förbannad. Vad tänker ni med? Så jävla lågt så det är SJUKT!

Jag lever precis det liv jag alltid drömt om. Jag har världens FINASTE barn och fästman. Mina val i livet ÄR MINA VAL och ingen jävel har rätt att lägga sig i dom. Jag är så lyckligt lottad som jag kan bli. Wilgot vet inte ens vad lördagsgodis är så påstå inte att vi behöver se över hans kost. Att han får några chokladbollar som HAN bakat ska inte behöva ge honom en SJUK JÄVLA kommentar. Han är VÄLMÅENDE, en glad liten kille som inte är värd att få såna här ord slängda på honom. NI ÄR HELT PANTANDE...PÅ RIKTIGT!

Är det någon som misslyckas med sina barn är det era föräldrar, på riktigt. Tänk en gång extra innan ni lämnar ord om någon.

Nu är jag less på sånt här. Fan.. JÄVLA BLOGGVÄRLD!! Andas in, andas ut.Hur kan man få ut något ont av något så vackert och underbart? Jag förstår inte :(

Kommentarer
Postat av: jennifer - mamma i maj

USH. Jag kokar!

Släng dem över kanten! Alla omogna och AVUNDSJUKA hatiska människor..

Har dem inget bättre för sig? På riktigt? Det finns sååå mycket viktiga saker i världen som de skulle kunna engagera sig i och de väljer att hoppa på dig och dina barn. En FAMILJEBLOGG. Är dom sköna i huvudet eller? Vi som är strax över 20 men väljer att skaffa barn ändå är väl VÅRT beslut? Och troligtvis har vi ett sånt mycket bättre liv att det stör sig enooormt.Styrkekram från mig, sambon och bebis i magen. Ta ingen skit från idioter

2012-04-09 @ 11:44:51
URL: http://jennifermedj.blogg.se/
Postat av: Kim - Mamma till Victor & Linus

Du är stark, det vet jag! De där dårarna borde skaffa sig ett liv istället för att lägga energi på att snacka skit om någons barn!

2012-04-09 @ 11:56:16
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto

Men va!? Gud, jag finner inte ens ord. Finns det sådana här människor på riktigt?

Som du säger... dom enda föräldrarna som har misslyckats är deras egna. FYFAN!

Stor kram på dig <3

2012-04-09 @ 11:58:27
URL: http://denize.se
Postat av: Anna

Nä fy fan vilka människor det finns! förstår att du blir less. Jag fattar inte hur de kan klanka ner på hur han ser ut, han ser ju fullkomligt normal ut, sund kropp och jätte söt! även om han skulle vara rund vilket han inte är! så är alla barn olika de växer olika både på längd och bredd;)

Nej herregud säger jag bara man blir mörkrädd du borde anmäla om det är samma person som skriver för det är ju faktiskt rent påhopp, hoppas det inte blir värre utan han/hon ger sig här.kram

2012-04-09 @ 11:59:32
URL: http://zpiach.blogspot.com/
Postat av: Jenni - mamma till Lukas

Jag förstår inte heller :/ SJUKT är vad det är, även om ni tycker så, håll det för er själva för FAN. Hur hade dem känt om någon skrivit så om deras barn ? Förmodligen har dem inga egna .. Ärligt, jag ser inte var Wilgot är rund någonstans? Bara skit i dem, de är bara ute efter att såra och få uppmärksamhet. Ren avundsjuka skulle jag kalla det, för du har så otroligt fina barn ♥

2012-04-09 @ 11:59:58
URL: http://jennidesiree.blogg.se/
Postat av: Anki

Usch Denise! Förstår att du blir helt knäckt och har svårt att lägga det åt sidan. Jag har precis blivit mamma till en liten prins, som för mig är världens finaste precis som alla barn är för sina föräldrar. Och när Melwin blir 2 år hoppas jag att han kommer se lika frisk och fin ut som lilla Wilgot, för det är precis så som barn ska se ut! Friska och välmående.Du är en helt underbar mamma till dina barn, det märks så tydligt och dina barn är lyckligt lottade som har dig och Staffan som föräldrar. Massa styrkekramar till er!

2012-04-09 @ 12:01:44
URL: http://annkatrins.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hej Denise! Känner inte dig nu som vuxen men läser din blogg varje dag och jag tycker jag känner igen 14 åriga Denise :) en glad och rolig person men samtidigt väldigt bestämd så kan med 100 % säga att du har valt det liv du lever och är en lycklig person! Du har en jätte fin liten familj som du ska vara stolt över! Du är en öppen kvinna som inte är rädd att visa upp verkligheten och det ska du ha sjukt mycket beröm för! Fortsätt vara du och fortsätt lägg upp dina fina bilder på dina sjukt vackra barn! Människor som skriver sånna saker saknar det fina som du har!

2012-04-09 @ 12:02:05
URL: http://ceciliakjellin.blogspot.com
Postat av: Jessica

De vill bara nå din gräns, det är allt. De tycker det är roligt att få synas på bloggen och få all uppmärksamhet. Men allt jag har att säga är: Skit i dem, DU vet bäst själv hur läget ser ut och som vitt jag vet om barn är att ALLA ser olika ut och är byggda på olika sätt. Wilgot ser helt perfekt ut och ser hur frisk ut som helst. Så skit totalt i vad dem säger - för i deras ord låter det som om de skulle svälta sitt barn för han eller hon inte ser "bra" ut nog. Men sen, som jag skrev innan så ser ju alla ut på olika sätt. Vissa har runt ansikte, smalt, avlångt, litet - spelar ingen roll för ALLA är fina på sitt sätt!!

2012-04-09 @ 12:02:19
URL: http://jescas.blogg.se/
Postat av: Ninni

Hah för i helvete, snacka om nolifers! Ut med Ip nummer så kan vi morsor sända en påse skitblöjor till dem. Skit ska skit ha!! Har du kört ip på google för å se på ett ungefär vart dem bor? Kanske är folk du känner som är avundsjuka?!

2012-04-09 @ 12:05:48
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: Tyra

Nej usch bry dig inte om dom där. Jag hade också blivit galen om någon skrev så om mitt barn, men som du själv skriver så är det precis dom det är fel på, deras föräldrar som gjort dom knäppa. Säger bara KARMA. Förstår inte hur man kan må bra av att säga att ett barn inte är fint, alla människor är fina på sitt sätt. Dina barn är så fina så!

2012-04-09 @ 12:06:02
Postat av: Jenny

Åh, vad ledsen jag blir när jag ser att du får såna elaka kommentarer.

Brukar vara dålig att kommentera men nu vill jag faktiskt bara skriva det du redan vet: Dom har såååå fel!Wilgot är en supersöt och jättesund liten kille, han är verkligen inte rund!! Och lilla Lo är världens sötaste lilla tjej! Har själv en dotter född i oktober :-)Tack för en superbra blogg med inspirerande bilder och jag hoppas verkligen du orkar fortsätta trots de idioter som inte kan sluta lämna nedlåtande kommentarer här.You GO girl!2012-04-09 @ 12:07:23
Postat av: Malin

VAD ÄR DET MED ALLA IDIOTER???!!!Fan vad arg jag blir. Jag tycker inte att det är okej att hoppa på någon. Varken dig eller dina barn eller din fästman.

Så jävla usla låga människor. Kräker på dom!

2012-04-09 @ 12:08:19
URL: http://finaklumpen.blogg.se/
Postat av: Sandra, mamma till Novalie och lillebror i magen.

Vilka jävla idioter, jag blir så förbannad när jag läser var dem skrivit om dina vackra barn!Det är bara ren jävla svartsjuka när dem håller på sädår, jag förstår att du mår riktigt dåligt av idioternas kommentar, men du ska veta att båda dina barn är jättefina! Och Wilgot ser inte ett dugg tjock ut, jävla påhitt! Blir så förbannad.Jag har följt din blogg länge, i många år. Även om jag är dåligt på att kommentera så älskar jag din blogg och det du bjuder på.För två dagar sen fick jag radera min blogg för tredje gången på två månader för att jag bara fick en massa elaka kommenterar om mina val och min älskade dotter. Jag blir så less på denna jävla värld och alla pantade idioter som finns här ute så fyfan!Ta inte åt dig av vad idioterna säger, dina barn är jättefina och Wilgot är inte alls fet, mullig, tjock eller vad dem nu vill kalla det.Kramar till dig och din familj

2012-04-09 @ 12:08:25
Postat av: Alabamasthlm

KOmmer aldrig förstå varför man vill vara en hatare. STÅ PÅ DIG Denise och låt dig inte slås ned av dessa idioter. Tyvärr finns de överallt, även om man kan tycka att de verkligen inte hör hemma här, på en blogg som enbart är mysig och trevlig. Usch!<3

2012-04-09 @ 12:08:58
URL: http://www.alabamasthlm.se
Postat av: Mamma till Ajdin och lillebror i magen

Sjuka människor som inte är värda att lägga energi på. Jag har följt din blogg sedan din graviditet med W och uppfattningen jag har fått är att du lever ett drömliv, ett liv som alla skulle vilja leva. Dina barn är hur underbara som helst och det behöver ingen skriva till dig för du vet om det.De som har skrivit dessa kommentarer är ju bara pantade människor som inte äger någon hjärna att tänka med. Tyck synd om dem men låt dem inte påverka dig, lägg inte energi på dem. Det är bara avundsjuka människor som mer än gärna skulle vilja leva ditt liv.Denise, du är en underbar människa som har två underbara barn och en fantastisk sambo. Du är verkligen lycklig lottad och jag vet att du vet det.. och det vet andra människor också.Stå på dig tjejen ;)

2012-04-09 @ 12:09:33
URL: http://chicmommy.se
Postat av: Frida

Blir så arg när jag läser kommentarerna du lagt ut. Jag fattar inte hur man kan skriva något sådant. Jag tycker dina barn är så fina. Båda två. Wilgot är himla söt och verkar vara en charmig kille.

2012-04-09 @ 12:09:38
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Fy fan för en del människor rent ut sagt!

2012-04-09 @ 12:09:45
URL: http://vardagspusslandet.blogg.se/
Postat av: Amanda -- mamma till Viggo

Vet inte vad jag ska skriva.....

<3<3<3<3

2012-04-09 @ 12:10:25
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Jenny

MEN HERREGUD! jag vet inte vad jag ska säga, blir så sjukt förbannad. Håller med dig i varje ord, och "Är det någon som misslyckas med sina barn är det era föräldrar" satt klockrent.

2012-04-09 @ 12:13:51
URL: http://trolllbolll.blogg.se/
Postat av: matilda

åååh gud, jag blir så otroligt trött på människor som dessa. Jag hoppas verkligen dom går och lägger sig med samvete nere på botten. Får nästan tårar i ögonen när jag läser dessa idiotiska kommentarer och sedan se bilden på din FINA och helt VÄLMÅENDE son. nej usch, förbannad är väl antagligen bara förnamnet just nu....

2012-04-09 @ 12:14:07
Postat av: Lina Johansson

TVI för dom. Finns inte så mycket annat att göra än att skratta åt dom.Jag hoppas verkligen inte du tar åt dej på nåt sätt, DU är fin, WILGOT är fin, LO är fin.

Dessa 3 puckon kanske oxå är fina... på utsidan... Deras insidor verkar iallafall vara gjorda av koskit.Ha en underbar måndag och kram till dej och familjen.

2012-04-09 @ 12:20:03
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Thina

Åh harregud vad jag önskar att jag slapp läsa detta, jag blir så jävla förbannad! Varför ska man klanka ner på någon för att man är avundsjuk? Att folk inte kan vara glad för någon annan är så jävla tröttsamt...

2012-04-09 @ 12:22:46
URL: http://thinakarlsson.blogg.se/
Postat av: khadijah-mamma till två

Nej jag säger det igen vilka hemska människor det finns. Bry dig inte om dem, det finns alltid nån som tror de vet bäst, kanske fick de barn tidigt själva och ångrar sig och så måste de klanka på nån annan för att de mår dåligt... Ta inte åt dig även om jag förstår att det e svårt, Styrkekram

2012-04-09 @ 12:23:41
Postat av: sophie, nybliven 2barns mamma <3

idioter! är det samma ip-adress?

2012-04-09 @ 12:23:51
URL: http://sophiehs.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

De är bara så sjukt Denise! Dina två barn är fina båda två och rund vet jag inte vart de kommer från. Hur kan man kan säga att du lyckats med en bättre?! De är bara helt otroligt sjukt :(

2012-04-09 @ 12:26:06
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag blir så jävla ledsen på er som kommenterar såhär, vad är det för fel på er? Folk får tycka precis vad man vill men vad sjutton är det som får er att skriva ner det och skicka det? Vad ger er rätten att klanka ner på Denise? Detta är HENNES blogg, om ni stör er så mycket ge fasen i att läsa den?Denise, jag vet inte vad jag ska säga mer än att snälla försök att inte ta åt dig, de är inte alls normala de som håller på. Det är något fel som gör att de ger sig på dig och din familj sådär. blir såå himla arg! Hoppas du inte tar åt dig allt för mycket (förstår att det är skitsvårt att inte göra det) och fokusera på alla oss som stöttar dig och älskar att läsa din blogg.KRAM!

2012-04-09 @ 12:27:57
URL: http://sooffis.blogg.se/
Postat av: Helene

Vilka idioter det finns! Du är vacker och likaså dina barn. Du behöver inte ens ta den här skiten. Folk som är avundsjuka på dig och ditt liv, ditt utseénde osv. Keep up the good work bruden! <3

2012-04-09 @ 12:29:42
URL: http://helenewiklund.blogg.se/
Postat av: Kristin

Du har otroligt fina barn Denise, och allt tyder på att de är väldigt välmående. Min vän har en 8,5 mån dotter som har lite kinder att ta i, som hon kan få lite kommentarer för. Det enda det tyder på är att dottern mår bra och att hon lättare kan klara av om hon skulle bli sjuk. Hon är det barn i vänskapskretsen som ammats längst och börjat med gröt och hemmagjord fruktpuré sist. Det finns ingen med ett sunt sinne som skulle kunna säga att något av dina barn är överviktigt eller tjockt! De är vackra, helt normala barn!

2012-04-09 @ 12:31:25
Postat av: Mikaela-17 år och Blivande Mamma åt en liten prins

Förstår inte vad det är för fel på folk, om dem stör sig så mycket på innehållet här i din blogg varför då fortsätta att läsa?

Och kommentarerna dem skriver är så omogna så det inte finns ord, jag blir så arg på såntdär.

Som jag skrev sist tycker jag att båda dina barn är fina och det är verkligen inte något fel på ditt utseende heller.

Och vadå som att förstöra sitt liv när man blir mamma runt 20?

Vi som skaffar barn i unga år tycker ju verkligen inte att vi förstör våra liv utan våra barn är ju det finaste och bästa som hänt i våra liv precis som det är för vem somhelst som skaffar barn.

Skulle kunna skriva så mycket runt demdär sjuka kommentarerna men stå på dig, kramar.

2012-04-09 @ 12:32:42
URL: http://mikaelasofias.devote.se
Postat av: Sarah

Jag kan verkligen inte för något i hela världen förstå Hur man kan sitta å säga att ett barn är fult ! Hur i helvetet man kan tro att man har rätt att lägga sig i någon annans uppfostran av deras barn !?

Ni e så jävla vidriga som ens lägger den här tiden att skriva!!2012-04-09 @ 12:33:36
Postat av: emma

Sötaste lilla pojken som finns.Så tråkigt när folk inte vet hur man beter sig, de kan tala om hur andra ska uppfostra sina barn på bästa sätt, men i själva verket så är det de som har haft brist på god uppfostran. Fy skäms för alla som skriver såna kommentarer, de borde hängas ut, publiceras med namn och bild på första sidan i varenda tidning i hela sverige.. För fan, väx upp.Denice, jag vet att det är svårt att inte bry sig.. men du har så mycket mer än de.. försök skaka av dig det och förhoppningsvis inser de idioterna för eller senare hur långt ner de befinner sig.

2012-04-09 @ 12:35:16
Postat av: Erika

Bry dig inte om dom...!! Dom verkar inte vara riktigt som dom ska i huvudet. Du har två underbara, fina barn som du har lyckas perfekt med. Supermamma! <3<3

2012-04-09 @ 12:36:56
URL: http://fourheartss.blogg.se/
Postat av: Sandra

Stora styrkekramar till dig Denise! <3

Jag är tom på ord, förstår inte hur folk kan skriva sånna saker. en mor vet bäst hur sitt barn mår och vad den behöver! stå på dig!

Kramkram!

2012-04-09 @ 12:37:09
URL: http://vackramirakel.blogg.se/
Postat av: Liselotte

Han är hur fin som helst såklart! Precis lika fin som sin lillasyster. Jag blir så arg vid tanken av såna kommentarer. Jag förstår verkligen att du är både arg och ledsen. Kärlek till er!

2012-04-09 @ 12:40:46
URL: http://www.lompansplace.blogspot.com
Postat av: Karolina

Usch jag har inte ord för detta, hur kan en människa vara så hemsk och skriva sånna saker till en människa som de inte känner. De måste ha något allvarligt fel. De är klart en 2åring kan ha lite bebishull kvar. Jag har själv en flicka som snart är 2 och hon har sitt goa bebishull kvar och är alldels perfekt.

Vill bara säga det du har en jätte fin blogg och jätte fina barn, de ska du vara stolt över. De ser glada och nöjda ut jämt.

2012-04-09 @ 12:41:50
URL: http://minbebis.com/blogg/vackrafjaril
Postat av: Em

Jag blir så himla ledsen när jag ser sånt här. Jag kan verkligen inte förstå hur folk kan tycka det är okej att sitta bakom en datorskärm & slänga ur sig all världens elakheter. Det är ju inte så sannolikt att dessa skulle komma fram på stan & häva ur sig detsamma. Varför känner en del ett så stort behov av att få andra att må dåligt? Det är klart att alla inte tycker lika & det är okej, men om det nu är så att någon inte håller med om att W är så söt som alla vi andra tycker - VARFÖR denna starka längtan att uttrycka motsatsen? Varför vill man ge sig på ett litet barn som inte kan försvara sig, som inte valt att synas på bild & som absolut inte sagt någonting ont om dig som kommenterar? Vad är ni för förebilder för våra & era barn? För era småsyskon? Riktigt, riktigt pinsamt & lågt är vad det är.Sedan måste jag bara tillägga att du som kommenterat Wilhots vikt måste vara lite smått förvirrad över hur barn ser ut & förändras när de växer. För det första är alla olika byggda & vi brås alla på olika gener. Jag vet att min dotter inte är pinnsmal; hon är lite småknubbig, rund & go. Hon får inget som helst socker i sin kost här hemma; vi äter inte minsta kaka, hon får bara vatten & mjölk att dricka etc. Vi rör på oss varje dag, är ute & leker & busar - hur kan du få hennes runda kinder till en övervikt orsakad av oss föräldrar, eller en övervikt alls? Jag är en stark förespråkare för en nyttig, balanserad & sockerfri kost men tror heller inte att en chokladboll då & då är något som föräldrar ska slängas i fängelse för. Barn är barn; en del smala som stickor, några mittemellan & några goa om magen. Det finns de som borde se upp med vad de ger sina barn att äta & det är viktigt att de får hjälp & information om hur de bäst lägger om kosten för att undvika att barnen växer upp & behöver delta i Biggest Looser, men för det första tycker jag inte Denise & Staffan tillhör den skaran & för det andra är just kommentarer som dina till ingen som helst nytta! Att vara aggressiv, elak & nedlåtande hjälper ingen alls.Tycker verkligen ni tjejer (för det antar jag att ni är tyvärr) som skrivit borde rannsaka er själva & fundera på vad det är i era liv som gör er så ledsna & tråkade att ni måste få andra att må dåligt för att själva kunna må bättre. Vi tjejer ska ju hålla ihop & stötta varandra & vi vuxna ska ju se till att vara individer våra små kan se upp till & efterlikna! Varför är det så svårt?

2012-04-09 @ 12:42:32
URL: http://oureverydaystory.se
Postat av: Linda

Helt ofattbart! Han är ju jättefin din lille prins <3

2012-04-09 @ 12:43:14
URL: http://linchisblogg.blogspot.se
Postat av: Amanda - Mamma till Aurora, född 20/1-12 ♥

sv. jag tänkte i första hand svara på din fina kommentar men nu tappade jag helt bort vad det var jag skulle säga. Vilka jävla idioter det finns där ute ärligt talat! Att folk ens kan uttrycka sig så är ju helt jävla otroligt och hon tjejen/kvinnan/whatever som följt dig så länge, vad fan läser hon fortfarande din blogg för då om hon bara stör sig och är allmänt negativ! och att säga att skaffa barn vid 20års ålder är som att förstöra sitt liv är verkligen ett bevis på hur clueless denna människa är. de som inte har fått barn tidigt vet inte hur det är! de tror bara att det är på ett visst sätt, som de av någon jävla anledning fått för sig.nä förlåt nu blev det inte som jag hade tänkt mig här, nu återgår jag till min ursprungliga anledning till kommentaren : tack så hemskt mycket, hon är våran ögonsten! jasså har hon med en sån, dom är så fina. jag köpte min när Aurora bara var någon vecka och har helt glömt bort den tills nu, som tur är passade den fortfarande, lite kort i armarna bara hehe :) och ps. du har gudomligt fina barn, skit i vad alla neggo-peggon där ute säger och lyssna på oss vettiga människor! :) många kramar

2012-04-09 @ 12:43:28
URL: http://denblivandemamman.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Du har jättefina barn!

2012-04-09 @ 12:44:04
Postat av: Anonym

skit i de korkade kommentarerna Denise!! De e väl avis eller nått! Du verkar ha ett mysig liv med mycket tid för barnen och barnen ser bara välmående ut :) Wilgot är helt normalviktig, verkligen inget annat!!! kämpa på och strunta i korkade kommentarer! älskar din blogg!

2012-04-09 @ 12:44:12
Postat av: Stina

Vilka idioter det finns!Krama om dina underbara barn och bry dig inte ett piss i vad dom skriver!

2012-04-09 @ 12:53:43
Postat av: Hanna

Fy fasen, så jäkla dum människa. Att ge sig på barn är det fegaste man kan göra!

2012-04-09 @ 12:56:43
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Johanna -mamma till Eddie

Att vuxna människor kan vara så grymma? Det trodde jag verkligen inte! Ni har en fantastiskt söt och fin son och det strålar verkligen om honom! Lyssna inte på dessa hemska människor och deras kommentarer. Jag tycker ni är en fantastiskt fin familj och du är en sådan bra mamma och just den mamma som dina barn behöver och älskar! Stå på dig. Styrkekramar.

2012-04-09 @ 12:58:10
URL: http://karinjohannali.blogg.se/
Postat av: Cissi

Jättekonstigt! Strunta i dessa bittra människor!

2012-04-09 @ 13:09:08
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Sara

Han är jättefin! Så jäkla dumma kommentarer!! :/ Önskar jag kunde skriva något som gör dig lite glad i alla fall igen. Usch! Kram!

2012-04-09 @ 13:09:56
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Herregud. Det finns så många människor "därute" som är så avundsjuka på dig för att du har en sån fin familj & så otroligt söta barn. Det är därför dom klangar ner på dom för att dom vet att barnen är det vi håller mest kär. Skit i dom, både du & dina barn är jätte fina. Och att ett barn är runt pga kost är rent skitsnack. Att jobba på förskola betyder inte att man är kostexpert. ALLA KAN JOBBA PÅ FÖRSKOLA! Men att tala om ett barns kost, som man inte ens känner är det lägsta man kan yttra sig om..

2012-04-09 @ 13:11:45
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Dessa människor verkar ha mkt fel i huvudet om dom vågar ens ge sig på oskyldiga barn! Och det syns på låååånga vägar också att den ena jobbar INTE med barn eller att dessa INTE har ens barn själva..Men vet du D? Dom försöker få dig att må dåligt, trycka ner dig till botten för att din öma punkt är där, det finns all slags jävla idioter i denna värld så bryr dig inte om dom..dom är bara avisar! Stora bloggare får oftast skit för ingenting..avunsjuka människor är dom helt enkelt!

Jag vet att det känns hårt att ta emot dessa elaka kommentarer för att det gjorde jag med en gång i tiden tills jag lärde mig att koppla bort dom..ta inte åt dig för att det är de precis som dom vill! Vrid på klacken och visa att du inte bryr dig så kommer det gå över..radera kommentarerna, strunta i att ens läsa helt dom trots att man är sjukt nyfiken :)Ni har as söta barn och det är inget att tveka om saken!Och förresten till er anonyma..riktigt moget att inte ens våga stå för ni säger! Fega jävlar..haha..patetiska människor men förresten..ni vet om att ni inte är helt anonyma här? man kan spåra upp er hur lätt som helst och se vilka ni är så passa er vet ja ;)Kram på dig D och till din fina familj!

2012-04-09 @ 13:15:35
URL: http://dinmammakanvara.blogg.se/
Postat av: Mazlin - 24 och mamma till tre

Att folk inte har stake nog och kan stå för sina åsikter. Båda dina barn är fina och inte det minsta tjocka. Man utvecklas olika och så länge allt ser bra ut. Sen har andra inget att lägga sig i.

2012-04-09 @ 13:20:42
URL: http://www.mazlin.se
Postat av: CrazyNisen Fotoblogg

Så jävla onödigt av dem att skriva så! Din ungar ser ju normalbyggda btw :O När man är lite ska man få njuta av gosaker osv. Vissa människor tänker inte helt enkelt tyvärr :/ Hoppas du inte tog åt dig allt för mycket!

Kramar från mig och djuren!

2012-04-09 @ 13:21:32
URL: http://crazynisen.blogg.se/
Postat av: Theres

Hej! Måste säga att du har en mysig blogg, aldrig sett den förut men en vän på fb hade gillat din sida och har kollat runt lite. Stå på dig och ta inte åt dig, min barnmorska kallar min som för Budda, med alla mysiga veck och tjocka mage, han är idag 14 månader och väger tolv kilo, motsvarande vad en tvååring brukar väga och vet du vad, HAN LIGGER PRECIS PÅ SIN VIKTKURVA och BARNMORSKAN TYCKER ATT DET ÄR UPPFRISKANDE ATT SE ETT SÅ VÄLMÅENDE BARN! Så ta inte åt dig, människorna som skrivit dessa menlösa kommentarer är troligen smällfeta vidriga personer som inte vill ta eget ansvar att det är deras eget fel att dem ser ut som dem gör så det är lättare att skylla på föräldrarna!!! Fortsätt blogga och oroa dig inte för några kommentarer, bebishull är nyttigt vid sjukdomar och otroligt gulligt!! Styrkekramar från oss!

2012-04-09 @ 13:22:33
Postat av: Felicia

Nej usch vad folk kan tala :s du ska veta att du har så fina barn, en så fin familj. Så de här människorna är antagligen bara avundsjuka för att du får leva ett liv de vill. Be strong girl! :)

2012-04-09 @ 13:23:27
URL: http://rosdalen.blogg.se/
Postat av: ida & wille

Men fy f*n för dessa människor !! Förstår hur du känner , de måste vara helt sjuka som kan slänga ur sig dessa ord :-( massa kramar till er SUPRRFINS familj <3

2012-04-09 @ 13:24:16
Postat av: Vanilla - mamma till Lilla hjärtat ♥

Åh, vad tråkigt det är att det finns så många negativa och elaka människor i bloggvärlden!Den första kommentaren är helt otrolig! Alla barn är olika, vissa är smala och vissa är runda - det finns inget fel i något av det! Jag tycker att dina barn ser otroligt friska och välmående ut! Och som förskollärare är jag ledsen att just den taskiga kommentaren kom från en som har jobbat med barn. Jag hoppas att hon inte fortsätter med det!Ens egna barn är det viktigaste och finaste som finns, jag förstår att det gör ont när folk "attackerar" dem. Men försök att skaka av dig detta nu!Styrkekramar

2012-04-09 @ 13:25:03
URL: http://byvanilla.blogspot.com
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Ush det är så tråkigt att läsa och varje gång är jag tacksam att ingen skriver så till mig men samtidigt lider jag verkligen med dig och alla andra som blir påhoppade av dessa idioter!Stora bamsekramar från oss!

2012-04-09 @ 13:26:54
URL: http://mammacherie.se
Postat av: hanna- mamma till Theodor

Jag blir chockad på riktigt när jag läser detta!

Att avundsjuka kan göra människor så extremt elaka.

För det är vad jag önskar, att människor är bara avundsjuka på dig, ditt liv och dina barn!

Jag vill inte inse att människor kan vara så elaka som dom nu kan vara!

Jag tycker du är stark! Skit i människorna som skriver så. Det är inte dej det är fel på, det än dom människorna som skriver elaka saker som måste har stora problem i sitt liv!Hoppas du kan skaka av dig detta och fortsätta blogga, för jag älskar att läsa din blogg!En liten tanke bara, kan du inte blocka ip:n? så dessa människorna inte kommer åt din blogg?Stryke-kramar till dig!

2012-04-09 @ 13:38:57
URL: http://hannashusdjur.bloggplatsen.se
Postat av: ruby milo och lova

Men jesus.. Vilka bitterfittor det finns...

2012-04-09 @ 13:40:45
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: rebecka

Så tråkigt med människor som måste trampa på andra för att kunna stå själva....

Tycker din blogg är superbra och dina barn är galet söta! :)

2012-04-09 @ 13:41:13
URL: http://rebeckascloset.blogg.se/
Postat av: Anonym

Får faktiskt tårar i ögonen när jag läser dom där kommentarerna! Jag känner varken dom eller er, men vadå förstöra sitt liv? Jag har inte barn själv och ja, man förlorar säkert mycket på att bli förälder, men man får ju något så mycket bättre, visst? Ni har skapat två fina ungar, sötare än dom flesta jag sett!Och båda var matglada? Klart man blir rund då. Barnen mår ju bra så man ska fan inte låta dom gå hungriga och svälta bara för att alla andra vill att man ska se ut på ett visst sätt. Alla är olika och det vore sjukt om alla såg likadana ut.Finner egentligen inga ord till detta, dom är bara så avundsjuka på ditt liv, lägg inte ner det du gör. Låt dom inte trycka ner dig. Ni är finaste familjen, och du är jävligt snygg!

2012-04-09 @ 13:41:38
URL: http://tjurens.blogg.se/
Postat av: Sanna, mamma tull Liam och Saga

Du vet att du kan få fram namn, adress etc från ip numret? Kryddburken råkade ut för samma påhopp som dig i veckan och en läsare till henne fixade allt. Ta reda på vilka det är och anmäl. Man har ju fel nån stans om man säger såna saker om ett barn. Liam är ju lika stor som W och följer sin kurva precis.

Usch jag blir sp arg, vad är för fel på den där avundsjuka idioten?

Andas och tänk på karma. Låt det rinna av. Framgång föder avundsjuka.

2012-04-09 @ 13:48:28
Postat av: Maddox - Adelas mamma

Avundsjuka jävlar, herregud!

Nej, det är så fult, omoget och hemskt att skriva så hemska saker om BARN! Alltså, det är hemskt...

Det är inte så jävla svårt att skita i att skicka en kommentar!

2012-04-09 @ 13:48:53
URL: http://maddoxw.blogspot.com
Postat av: Annica

Wilgot är underbar. Strunta i vad idioterna skriver. Folk är bara avundsjuka för att du har så fina barn!

2012-04-09 @ 13:51:42
URL: http://nannica.se
Postat av: Malin S

Du har sååå fina barn! Och kan inte förstå på vilket sätt han skulle vara "rund"... han är ett barn! Så go och söt!

2012-04-09 @ 13:56:48
URL: http://www.malinstolt.com/
Postat av: sofia

såhär är det Denise, de är inget fel med dina barn eller era val och jag vet att ni är jävligt lyckliga med de val ni har gjort och ångrar dom inte för fem ören! till och med min mamma som har 8 syskon, har tre vuxna barn, 3 bonusbarn plus 3 barnbarn smällte bara då hon fick se ditt barn. Hon säger att det bara är totalt skitsnack som de puckade människorna skriver. Barn är visst runda, visst de är inte hälsosamt att vara fet men Wilgot är inte fet utan ett barn som njuter, ser frisk ut precis som alla andra 2 åringar. Strunta i dom och blockera med deras ip nr varje gång du får såna kommentarer. de är inte värda eran dyra uppmärksamhet.Massa kramar från min stora familj. Vi stöttar er!

2012-04-09 @ 14:03:08
URL: http://rockferries.blogg.se/
Postat av: Marina - mamma till 5

Vidriga människor är vad det är!

Och du skriver så bra så.. Är det något man inte gör så är det att ge sig på ett barn, ett försvarslöst litet barn..

Att se en av dessa skriva att hon jobbat på förskola, stackars, stackars barn.. Förstå vad de fått utstå från denna människa?!Och att dra upp ålder?! Vad i helvete har det med saken att göra?! Ålder är en siffra, livet blir vad man gör det till!

Och jag kan bara säga att av vad det jag har läst så verkar ni ha det väldigt bra tillsammans och det är ju tack vare er som människor, det har ingenting med er ålder att göra!

Strunta i dessa människor, det är bara att hoppas att de själva aldrig får barn som kommer bli uppfostrade av människor som beter sig så hemskt som dessa gör..Kram!

2012-04-09 @ 14:08:43
URL: http://snuttsies.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Alltså, hjälp. Har nästan aldrig kommenterat här, men nu måste jag bara. Vad är det för människor som skriver så? Wilgot, överviktig? Va?! Han är väl allt annat än rund? Han ser helt jäkla normal ut för sin ålder. Jag jobbar också på förskola och ser barn i hans ålder varje dag. Han är normalviktig! Herregud, man blir ju mörkrädd för dessa människor...och du är verkligen superfin, bara så du vet! Ta inte åt dig av deras skitsnack, dom vet inte vad dom pratar om.Många kramar2012-04-09 @ 14:11:43
Postat av: Nina 31

Jag blir förbannad! Låt för helsike Denise leva hur hon vill! Ni dom har klankat ner på henne, börja med att fråga er själva hur era liv ser ut. När blev det ett brott och skaffa barn vid åldern 20?! Vem är ni som ska avgöra att ett barn ser bättre ut en annan??! Det är på grund av er ordet IDIOT har ett innebörd.

Vi bor i Sverige där det råder DEMOKRATI, det vill säga folk får göra vad dem vill.

Jag skulle vilja ge Denise stort ELOGE att hon delar med sitt

privatliv här på webben och tar HAND om sina barn. Fortsätt det du

gör tjejen, du är grym!!!!

Tack för en fin Blogg!!!

Kramar! ; )

2012-04-09 @ 14:12:26
Postat av: Angelica E.

Folk är ju dumma i huvudet, usch. Dina barn är så vackra, det bara lyser livsglädje om Wilgot! Riktig charmis det där :)Förstår att det är svårt att få sådana kommentarer, speciellt om det dyrbaraste man äger och har - sina barn. Men ignorera dem, vi är så många fler som uppskattar det du gör - att du skriver om barnens utveckling, om vad ni gör om dagarna och alla bilder du lägger ut. Man blir GLAD av att läsa din blogg Denise. Tro aldrig något annat och spara de orden inom dig.Krama dina små från mig och ha en fin dag!Massa kramar / trogen läsare

2012-04-09 @ 14:18:13
URL: http://angelicasliv.devote.se
Postat av: sabrina

Jag fattar inte att det finns såna personer som verkligen orkar lägga energi på att lämna såna dumma kommentarer. Blir verkligen arg när jag läser dom, dom borde skaffa sig ett liv istället för att lägga sig i ditt liv.Kram till dig och din fina familj.

2012-04-09 @ 14:22:15
URL: http://sabrinavatto.wordpress.com/
Postat av: Yohanna

Deras bloggar är mest troligt inte särskilt lyckade, så de glider runt på andra framgångsrika bloggar och skickar idiotiska kommentarer.... Helt galet! Anmäl varenda en!!!!! Ingen vuxen normal människa skriver så i ett kommentarsfält till någon man inte ens känner öht.!!

2012-04-09 @ 14:24:05
URL: http://maiplu.se
Postat av: ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥

Denise,

ge inte dessa kommentarer utrymme i din fina blogg!Jag säger det: ignorera dem, svär lite för dig själv och radera. Bums!Låt dem inte få publicitet. Låt dem inte få ta din energi.När du göder trollen vill de bara ha mer!

2012-04-09 @ 14:24:30
URL: http://tumadres.se
Postat av: Yohanna

Alla tre har ju en klassisk sak gemensamt förresten: De läser och avundas/hatar/retar sig. Å de alla tre är anonyma - vad märkligt, va? ;)

2012-04-09 @ 14:25:43
URL: http://maiplu.se
Postat av: Elin Jonsson

Alltså, jag fattar ingenting! Vart är Wilgot tjock? VART?Så är bloggvärlden, att det alltid ska finnas elaka "haters" men det handlar ju bara om avundsjuka!!!Och sen att de inte lägger ut sin bloggadress eller mail beror ju på att de är fega kräk som inte vågar stå för vad de tycker!Sen den hemska personen som jobbar på förskola, borde få sparken! Skulle inte vilja ha ngn som passade mina barn som tycker så! Hua!KRAM

2012-04-09 @ 14:29:39
URL: http://extrem.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Denise! Jag har aldrig lämnat nån kommentar förut men känner att jag vill göra det nu. Skit i idioterna som lämnat dessa kommentarer! Vaddå rund?? Han ser helt normal ut!! Och är en jättefin liten pojke! Och du är oxå jättefin! Vissa är bara ute efter att bråka och dessutom vara anonyma tyder på enorma fjanterier! De mår antagligen piss själva, så tragiska! Kram

2012-04-09 @ 14:33:51
Postat av: julia

Wilgot är jättesöt och vacker på alla sätt och vis och han är verkligen inte överviktig!! Blir så förbannad när jag läser det! Han är då fan en av de sötaste ungarna jag sett. Sjuka människor finns det överallt, men tänk på att de bra människorna är så många tusen fler och antagligen både lyckligare och snällare än de onda, för de har antagligen varken familj eller en hel själ och är därför egentligen bara så svartsjuka på ditt liv!

2012-04-09 @ 14:37:14
URL: http://tjenajuliett.blogg.se/
Postat av: Tessah-norrländska mamman

Ursh blir så ledssen då man ser sånna här kommentarer. skit i dom idoiterna som bara vill förstöra och vara elaka. Förmodligen har dom inget eget liv. . .avdund. Lägg ist enegin på oss som älskar din blogg och tycker du har helt underbart fina barn och tycker du gör ett kanobjobb med barnen :-) kraaaaaam<3

2012-04-09 @ 14:49:48
URL: http://tessah.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag förstår inte hur folk kan vara så elaka? Jag tycker att du har två helt underbart söta barn. Och du själv ser också otroligt bra ut. Du ska absolut vara stolt, både över dig själv och dina två fina barn. ♥Och jag hoppas att du inte slutar blogga på grund av några idioter, som inte verkar ha något annat att göra än att lägga sig i andra människors liv. För jag älskar din blogg och kikar in här varje dag. Är dock tyvärr dålig på att kommentera, men det händer ibland.Massa kramar till dig och din familj. ♥

2012-04-09 @ 14:50:21
URL: http://snuttiis.blogg.se/
Postat av: Jenny - mammaliv i New York

Men vad är det för hemska människor som orkar lägga sin energi på att vara så fruktansvärt elak!?

Jag förstår om du är sårad! Skulle någon säga något om August skulle jag mest troligt söka upp personen med ett baseball trä. Man säger inte elaka saker om barn!Hua..

Massa stora kramar till dig.

Dina barn är helt underbart vackra!

2012-04-09 @ 14:59:54
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men vad är detta? Det är ju fruktansvärt att kritisera dig och dina barn så!! Man blir ju mörkrädd!! Dina barn är jättefina och ni gör ett jättebra jobb vad jag kan utläsa. Min son äter också bullar och chokladbollar som mys. Du behöver inte lägga om kosten!! Han är så fin som han är. Du är en bra mamma och ska inte behöva ta sådana här elakheter!

stor kram

2012-04-09 @ 15:03:50
URL: http://gladayoyo.blogg.se/
Postat av: My - Mamma till Alma

Alltså, vilka jävla idioter!!! Fan vad arg jag blir!Du är en hot mama och dina kids är underbart fina!

2012-04-09 @ 15:12:48
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Men förbannade jävla stolpskott! Ursäkta språket men vad är det för IDIOTER som lämnar såna där kommentarer? Finner inte ord! Och inte kan dom stå för sina kommentarer heller utan måste nödvändigtvis vara anonyma. Lågt!

2012-04-09 @ 15:13:31
URL: http://kajsaji.com
Postat av: terese

d märks ju klart&tydligt att vissa inte vet va dom pratar om! Min första son föddes stor, 4550g, å va ingen nätt 2-åring av denna enkla anledning. Alla barn e inte stöpta ur samma form, vi har en rejäl äldsta son, en lång spinkis till andrason Å en normalbyggd 3:a ;-)

2012-04-09 @ 15:16:19
Postat av: Eleonore

- Du har ena riktiga gullungar, strunta i dom som vill trampa på dig. DU är VÄRD så mycket bättre.

Styrka & kämparglöd till dig! :)

2012-04-09 @ 15:20:15
URL: http://jennysofieeleonore.wordpress.com/
Postat av: Millan

Jag blir så sjukt ledsen och irriterad över att se att folk kommenterar på detta vis..

2012-04-09 @ 15:20:31
URL: http://mammami.se
Postat av: lina m

Jag blir helt chockad! Aldrig har jag läst/hört något så elakt i hela mitt liv. Vad är det för fel med dina fina ungar? Jag kan inte se något problem i varken dig, dina barn, din pojkvän eller det liv du skriver om. Jag önskar mig själv ett sånt familjeliv du verkar ha i framtiden när jag får barn. Snacka om att sparka på någon som redan ligger ner. Vad är värre än att hacka och tala illa om ett oskyldigt stackars barn. Jag tror att dina barn har dom bästa föräldrarna i hela vida världen. Ni betyder allt för dom. Å, jag blir arg och chockad när jag läser sånt här. Fy fan vilka kräk det finns. Stå på dig vackra Denise, ni är bäst! Styrkekramar!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-04-09 @ 15:22:10
Postat av: Therese

Kram!

2012-04-09 @ 15:24:13
Postat av: carolina -bakar bebis i magen & cookies i ugnen

Har jag missat något nu? Är han rund?

Herregud, folk....

2012-04-09 @ 15:24:21
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Tess, mamma till Ella.

Vilka nötter det finns :( Vad ledsen jag blir! Wilgot är så himla fin, och han verkar vara en fantastisk liten kille! Och Lo är lika fin hon, förstår inte hur man kan säga annat! De är ju barn! Kram på er och era SUPER SÖTA barn! :)

2012-04-09 @ 15:41:15
Postat av: Hannah

Men jävla skitskallar som finns där ute. Vettefan vad som flugit i folk nuförtiden! En unge i Wilgots ålder kan gott och väl ha lite hull, något att ta av ifall han skulle bli sjuk. Han är dessutom inte knubbig?! För i helvete! Och hur tänker folk som tycker de har rätt att tycka om andras barn? Ge upp för sjutton. Ett litet barn ska inte vara smal! DET ser sjukt ut, faktiskt, sluta lägg era sjukt idiotiska kroppsideal och utseendefixeringar på era barn!!!! DENISES BARN är hennes skatter och är perfekta precis som de är! Kom inte och säg att hon är oansvarig för det är bara ignorant! Är glad att min flicka blivit knubbig och go för när hon föddes var hon så undernärd att hon höll på stryka med. Tänk för fan innan ni mobbar ett barn era sjuka jävlar.

2012-04-09 @ 15:46:49
URL: http://hanshis.blogspot.com
Postat av: Kimberley

hoppas innerligt att den bakom första kommentaren inte jobbar på Maia's förskola! Tänk att du kan döma barn så på bara utseendet och samtidigt jobba på förskola? snacka om att du valt fel yrke. DU kommer skapa problem för barn. Idiot.Denise, bra att du inte lägger ner mer tid på idioterna. Kanske låter lite klyschat, men oftas är det faktist så att det handlar om svartsjuka ;) Ni verkar ha en så fin familj och era barn är hur söta som helst (om det nu ska spela någon roll) och de som lämnar sådana kommentarer sitter säkert bakom skärmen och inte lever det liv som dom vill haha. Synd. men ja, " you reap what you sow "kram!2012-04-09 @ 15:47:46
URL: http://www.homewiththewilsons.blogspot.com
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Vad i hela friden har folk för problem?! Jag bara undar hur folk kan skriva att man kan lyckas bättre med ett barn och inte det andra, vaddå lyckas liksom?? Jag blir riktigt förbannad och ledsen när jag läser vad dom har skrivit. Alla barn är väl finast på sitt egna sätt?!

Och det där med att hon jobbar på förskola och träffar många 2åringar, OCH? Alla barn är väl olika och Wilgot är fullt normal och det skriver jag UTAN att Fjäska ;) kan man inte anmäla bloggare? Om dom nu inte hade vatt så fega och varit anonyma!

2012-04-09 @ 15:47:58
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: Tigerhonan

Så elakt, han är ju hur fin som helst!

2012-04-09 @ 15:56:23
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Frida - mamma till Liam och bebis i magen

Jag förstår inte hur man kan vräka ur sig något så dumt. Förstår att det är svårt att inte ta åt sig av kommentarerna, men försök att inte ödla någon energi på dom.. Dom är bara avundsjuka. Usch så arg jag blir på dom, kan man inte polisanmäla sånthär ?Du är så stark och duktig Denise, som är tvåbarnsmamma och har den energin du har. Jag ser verkligen upp till dig och känner att sådär vill jag också vara/ha det.Bry dig om dom som betyder mest och skit i resten.

Kram!

2012-04-09 @ 16:09:02
URL: http://frudrutts.blogg.se/
Postat av: Sanna

Usch, vilka hemska människor det finns! Hoppas verkligen du inte tar åt dig Denise. Det är inget fel på din son utan snarare på dessa anonyma människor som ger sig på ett oskyldigt litet barn.Kram Sanna

2012-04-09 @ 16:14:45
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

Wilgot och Lo är grymt söta båda två, och jag tycker de är superlika varandra!

Att säga att ett barn är mindre sött än ett annat är bara helt idiotiskt, de själva kan inte ha känt sig särskilt söta/älskade som barn/ungdom. Deras egna föräldrar måste känna såååån enorm besvikelse över att ha fått sådana fega idiotjävlar till barn som nu vuxit upp och inte ens vågar stå för det de säger.Lämna ut deras ip-nummer så kan man söka upp dem, och se ifall nån med detta ip-nummer har kommenterat på ens egen blogg, och på så sätt se vem det är? Alternativt anmäla till polisen för trakasserier.Min Teodor som är nyss fyllda två år, lär inte bli av med sitt "bebishull" ännu på ett tag, och det är knappast så att han trycker i sig en massa godis o sötsaker?! Han vet knappt vad godis är :-S

ALLA barn är olika, en del är smala, en del är lite rundare, allt är helt normalt, så länge som man som förälder inte vräker i sina ungar godis i tid och otid och att det är därför som barnen är tjocka! Det vanliga hullet försvinner oftast sedan när de kommer upp i skolålder ju, så länge som det är det vanliga "bebishullet".Kram på dig, Denise!

2012-04-09 @ 16:26:10
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/
Postat av: Maja

Ne dom kan inte vara friska... Måste ha stora problem med sig själva. Hoppas du inte tar åt dig.. Du är så otroligt fina barn och ingen kan ta hand om din bättre än du. Och du är med fin ju :) stor kram

2012-04-09 @ 16:47:12
URL: http://Milovaldemar.bloggplatsen.se
Postat av: Nikita - blev mamma vid 19 och det är det bästa jag gjort!

Denise, ta för fan inte åt dig av det dessa IDIOTER skriver!!Dina barn är jättefina, dem är såklart det finaste som finns för er.

Och varför skulle det vara något konstigt att Wilgot är rund, det är väl de flesta barn!!!och att skaffa barn ung, varför skulle det vara något fel, jag fick Albin då jag var 19 och det är det bästa jag gjort! Alla gör väl som dem vill.. för mej är livet mina BARN! Dem gör livet värdefullt!!!Stå på dig och fortsätt med din bra blogg, sopa bort dessa idiotkommentarer!

2012-04-09 @ 16:48:20
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Lina

Fy farao vilka vidriga människor! Riktigt lågt att gå emot på ett sånt litet barn på detta sätt. Det gör så fruktansvärt ont och man blir så arg. Ingen annan än du och S kan bestämma eller ens ifrågasätta vad som är rätt och fel gällande Wilgot och Lo. och varför? Jo, just av den enkla anledningen att det är ERA barn!! Dessa människor borde veta vett, så jävla dåligt gjort att genom internet gå in och skriva något liknande om något som betyder erat liv. Att de själva inte vågar eller har vett att tänka längre än att det slutar så här är skrämmande. Än vad kommentarerna än säger har ni väldigt vackra barn som du/ni (vilket jag vet du/ni är) ska vara sååå stolta över! Du är så otroligt stark och jag ser upp till dig mycket i väntan på min egen lilla bebi <3

2012-04-09 @ 17:00:40
Postat av: hanna b

Jag har varit borta ett par dagar och så kommer man hem och ser det här. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är helt sjukt. Jag fattar inte var folk får sin jäkla energi ifrån. Undrar hur dom ser ut som sitter där vid datorn, tittar på lille Wilgot och skriver sånt där? Dom måste se så sjukt korkade ut. Bry dig inte om det där, det finns ingen relevans i det dom skriver. Förstår att du blir galen dock, men aaaaandas. Hoppas ni hade en bra påsk trots allt! Kram på er!

2012-04-09 @ 17:04:20
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/
Postat av: hanna b

P.: Fin ny header! :)

2012-04-09 @ 17:05:00
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fy fan vilka människor det finns!!! Jag förstår inte hur dom har mage att hoppa på dina barn!! De måste verkligen ha en eller flera skruvar lösa, för en person som är nöjd med sig själv har inte behov av att hoppa på dig på det här sättet. :( be strong Denise!

2012-04-09 @ 17:05:29
Postat av: Elin

Skrämmande att någon som jobbat med barn uttalar sig på det sättet. Och detta med Wilgot, att ni ska se över hans kost, han ser ju hälsosam ut för guds skull! Sjuka jävlar rent ut sagt som skriver sånt...

Massa kramar till er alla!

2012-04-09 @ 17:09:20
Postat av: Michelle MK

oj, vilka påhopp?! .. Hoppas att du inte tar åt dig allt för mycket och att du istället kommer ihåg att du själv vet ju hur det EGENTLIGEN ligger till! :O

2012-04-09 @ 17:13:11
URL: http://creamk.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag förstår inte vad folk får ut av denna idioti!!!

Wilgot är hur fin som helst, det är inga fel på honom, han är absolut inte överviktig nånstans! Att en människa som sitter o skriver skit om ett oskyldigt litet barn och på köpet jobbar med barn får mig att må illa!! Ska våra barn bli utsatta på förskolan av sånna människor?!!

Jag jobbar också på förskola och jag fattar inte hur man kan säga att inget barn som är två år ser ut som Wilgot, fan va arg jag blir!!! Jävla idioter!!!

Skaka av all skit som kommer och var bara den underbara mamma som du verkar vara till era superfina barn!!! <3

2012-04-09 @ 17:14:30
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: Melinda - Mamma till Melvin & Charlie

Jag blir ledsen när jag läser detta!!

Ingen av er är ful Denise!! Ingen!!

Varför man ens måste uttrycka detta i en komentar som anonym förstår jag inte vitsen med!

Personerna vågar inte ens uppenbarligen stå för vilka de är!! Skitsnack.

Försök att inte ta åt dig! De är hemskt låga människor.

2012-04-09 @ 17:14:34
URL: http://melindahoglund.blogg.se/
Postat av: Sofie

Men fy f-n vilka människor som finns där ute som ger sig på oskldiga människor kch barn dessutom!

Att sen en av dem jobbar med barn gör mig så förbannad! Byt jobb hemska människa!Jag hoppas så innerligt att du INTE tar åt dig. Jag blir så ledsen för din skull! Jag hade precis reagerat likadant!Kram kram kram Sofie

2012-04-09 @ 17:16:05
URL: http://frkenblom.blogspot.com
Postat av: Rocktjejen

Men herregud vad är det med folk??? Blir så arg inom mig.

Barn ska vara runda, jag tycker det är bra, för om de blir sjuka så har de & ta av. Min svägerska fick frågan om inte hon skulle ge vatten i stället för välling till den äldsta brors sonen när han var bebis för han var rund.

Ogillar när folk ska klanka ner på andas barn, dessutom skriva anonymt, stå för dina ord!

Och det är väl ert val när ni ville ha barn. SUCK!

Jag tycker att du är fin & likaså W & L. Nej, jag hoppas du slipper sådana kommentarer i framtiden.

Kram!

2012-04-09 @ 17:29:12
URL: http://rocktjejensblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Jag VET att du inte tar åt dig av kommentarerna, men vill bara säga att jag har 3 kids själv och jag förstår inte snacket om Wilgot och hans vikt, why? han är ju helt normal i kroppen, och faktiskt otroligt söt. Är det avundsjuka kanske som härjar? Det finns många sjuka människor i bloggvärlden som sitter och vill få andra må dåligt, du verkar ha råkat ut för dessa..

2012-04-09 @ 17:32:10
URL: http://www.emmadeckmar.se
Postat av: Elli

Denise! Du har inget att försvara, för du gör inget fel! Har aldrig sett att du på något sätt gnällt över att vara mamma. Jag har inte på något sett kunna ens inbilla mig att ni inte lever det liv ni vill MED barn!

Och vad är det för vidriga människor som skriver att din lilla son inte skulle vara söt? Och jag undrar på vilket sätt han är för rund?

Om du har kallat någon av dessa människor för "idiot", skulle jag vilja påstå att det är ett för milt ord!Om jag ska gå över till DITT utseende, så tycker både jag och min syster att du är otroligt snygg och fin! Jag skulle inte ge någon av mina armar för att få ditt utseende, det skulle försvåra livet som förälder... Men jag skulle gärna se ut som du.Tillslut så hoppas jag verkligen att en så vidrig person som den första, inte jobbar på förskola idag, för nog vill man ha bättre människor än en sån till att ta hand om ens barn.2012-04-09 @ 17:33:02
URL: http://ellisdag.blogg.se/
Postat av: Martina

Det finns verkligen folk till allt!

Och jag håller med dig till punkt och pricka.

Alla är vi liksom olika!

Du är extremt stark som vågar kasta skiten tillbaka!!

Go Denise!

2012-04-09 @ 17:34:33
URL: http://maertina.blogg.se/
Postat av: MalofTheGeek

Men nu får väl dessa anonyma personer ta och ge sig?! Dessa anonyma känner inte dig, dom känner inte Wilgot, dom känner inte din man och dom känner inte Lo. Med andra ord: Dom vet ingenting förutom det dom ser på bilder. Det är din blogg, gillar dom det inte, nähe då får man väl ta och sluta läsa?Och denna med namn: En Läsare, jaha. Du har jobbat på förskola. Ger det dig verkligen rätten att säga att barn som är i Wilgots ålder "ska inte se ut så". Hur ska då ett barn i Wilgots ålder se ut? Att bli mamma vid 20 är som att förstöra sitt liv. Amen, kom igen. Vilket årtal lever vi i? 2012! Att få ett barn är stort. Man förstör inte sitt liv pga att man får barn som ung! Dessutom så var det Denise val att få barn som 20, inte ditt. Men det som verkligen är patetiskt med er anonyma människor, det är att ni inte ens vågar stå för vad ni tycker. Det är så himla patetiskt att ni har så tråkiga liv att ni måste sitta och klanka ner på andra som ni ALDRIG har träffat.

2012-04-09 @ 17:39:26
URL: http://malof.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

Wilgot är en oskyldigt barn som ingen behöver sitta och ge stilpoäng åt. Vafan är grejen? Ni har två fina barn och det tycker säkerligen alla med normal intelligensnivå.. Jag hoppas att du fortsätter göra det du vill och kan vifta bort sånt här skitsnack, för det är det enda det är..

2012-04-09 @ 18:03:35
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till "Wilmer och Joline

jag har en längre tid fått en hel del elaka och sjuka kommentarer och tyvärr så är det något man bara får ta, och försöka att inte ta åt sig utav. Människor bakom en datorskärm, som kan vara anonyma, kan vara hur elaka som helst. De finns ingen empati, så länge man kan trycka ner andra, så är det bra.

Det grundar sig mest i avundssjuka tror jag.Usch, det är hemskt hur folk kan vara så elaka.Wilgot är hur fin som helst, och jag fattar inte vad de pratar om. Skulle ni behöva se över hans kost? Han är 2 år..

jaja, somsagt, de finns folk till allt.kramar

2012-04-09 @ 18:06:31
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Rebecca

Men herregud vilka människor det finns alltså! Det är inget fel på din Wilgot! Han verkar vara en underbar liten pojke. En underbar, glad och vacker liten kille. Ne, fy på er som skriver sådana kommentarer. Helt avskyvärt.

2012-04-09 @ 18:17:40
URL: http://mywordsandme.blogg.se/
Postat av: Sofi - mamma till Linus och William

Men usch, hemska människor ni borde skämmas ! Det lär ju vara något allvarligt fel på er när ni ger er på ett litet barn. Ni får mig att må illa !

2012-04-09 @ 18:25:24
URL: http://tretillfyra.devote.se
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Jag vet inte heller vad jag ska säga, jag blir mållös... Samtidigt skulle jag vilja ta ett snack med dom där öga mot öga...Förstår inte hur de anonyma där ute kan uttrycka sig så där, hemska människor! Och vadå att Wilgot skulle vara "rund"??? Och som att den människan vet allt om barn bara för att hon jobbat på förskola, ja det är skrattretande... Och sen kläcker någon ur sig att du är så "ful man kan bli"? :D Förlåt att jag skrattar, men någon bakom skärmen där är nog väääääldigt avundsjuk på dig och ditt liv... Och det är skrattretande! Att dom kan ha så lite att göra, det förstår jag inte...Jag tycker du är såååå SNYGG och dina barn är så otroligt söta, du verkar vara en otroligt fin tjej med fin insida, så förstår inte varför någon vill klanka ner på dig så där... Det måste bara ha med avundsjuka att göra eller osäkerhet... Eller har dom lite att göra.Hoppas verkligen inte dom trycker ner dig nu... Tycker faktiskt du ska "blocka" dom personerna som skriver så där elaka kommentarer... För dom har inget på din blogg att göra!STOR KRAM!!

2012-04-09 @ 18:26:38
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

näääe fyfan jag blir så himla arg!!!!!!!massor med kramar

2012-04-09 @ 18:31:04
URL: http://josephinewestling.blogg.se/
Postat av: Emelia

Det jag inte kan förstå är hur man kan anse ett litet barn som ''misslyckat''? Och hur jävla dum man måste vara för att säga sådant.

Wilgot är precis lika vacker och lyckad som alla andra barn! Han har inte gjort någon ont, och ändå måste dessa själslösa människor kommentera det för att såra er.

Denise, ta absolut inte åt dig! De här människorna är endast avundsjuka på din fina familj! Och det som får dem att fortsätta är när du reagerar (såklart förstår jag varför du reagerar, jag hade känt/agerat precis likadant).

Men försök att bara ignorera dem, så ska du se att de snart slutar och inser hur jävla korkade och elaka de är!

2012-04-09 @ 18:46:01
Postat av: Sofi - mamma till Linus och William

Men usch, hemska människor ni borde skämmas ! Det lär ju vara något allvarligt fel på er när ni ger er på ett litet barn. Ni får mig att må illa !

2012-04-09 @ 18:53:29
URL: http://tretillfyra.devote.se
Postat av: Emma

Pantade jävla människor som lämnar sådana kommentarer. Ignorera dem! Du är jätte fin och dina barn lika så!Och.. en lite fråga till alla er där ute som har mage att kommentera en annans människas barns utseende, har du någonsin titta dig själv i spegeln? Skulle du själv kunna tänka dig att "blotta" dig så mycket på internet som Denise faktiskt gör?!

Skulle du gå fram till en människa på stan och säga att hon/han är ful/tjock/whatever att dennes barn är detsamma? Jag är tveksam till det, så jag förstår inte hur man kan ha mage att lämna en sådan kommentar.Face to face eller inte, det tar lika hårt ändå.Stå upp för dig och dina fina fantastiska barn Denise, för ni ÄR fina! <3Stor kram!

2012-04-09 @ 18:53:41
URL: http://homemadebyemma.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag tycker både Lo och Wilgot är riktigt söta. Men det är klart alla föräldrar tycker att just sina barn är världens sötaste och finaste. Personen eller personerna som skriver allt det där är bara osäkra och har det själv inte särskilt bra men samtidigt väldigt avundsjuk. Lägg inte ner så mycket energi åt de personen eller personerna skriver för de kommer i alla fall att ångra sig senare

Jag gillar din blogg riktigt mycket och läser den varje dag.

Kram

2012-04-09 @ 18:57:47
Postat av: Elina

Alltså FYFAN rent ut sagt! Vad är dessa för människor som kommenterar sånt här? Man blir ju ledsen. Wilgot är hur fin som helst och är ju absolut INTE "överviktig" som folk verkar påstå. En grabb som ser ut att må riktigt bra vill jag säga. Hur kan ni med att klanka ner såhär på ett barn? Och personen som påstår sig jobbat inom förskola? Ah men släng dig i väggen förhelvete du ska ju inte vara nära barn överhuvudtaget . Du är en jätte bra mamma Och du har två jätte fina barn ska du veta , oavsett vad dessa idioter än säger. Samma ang ditt utseende, du är absolut inte ful ! Stå på dig vännen <3 följer din blogg fortfarande , dock har det blivit väldigt tomt på min blogg så får se när de börjas med den igen :) ha det bääst!!

2012-04-09 @ 19:03:25
URL: http://dien.blogg.se/
Postat av: Rebecca

"Lyckats bättre?" Vad i hela friden innebär det? Har man satt ett friskt barn till världen har man lyckats! Det handlar ingenting om hur sött eller gulligt barnet är? Att den ena syskonet är i vissa människors ögon sötare än det andra är ju bara trams!Åh vad är det här med att se över kosten? På varenda bild Denise tar på deras middagar finns någon form av sallad. Åh det är långt ifrån alla barn som ens får möjligheten att få i sig grönt. Vad spelar det för roll om man äter någon muffins eller några chokladbollar ibland. Herregud han är ju bara ett barn! Det är ju inte så att han äter sött till frukost, lunch och middag, utan precis som de flesta vuxna unnar sig något gott ibland.Fy skäms på alla er hemska människor som klankar ner på ett oskyldigt försvarslöst barn! Wilgot är bland dem sötaste ungarna jag sett (åh jag har sett en del!) som lever ett friskt och härligt liv tillsammans med sina föräldrar som verkar vara två urtrevliga människor som skulle göra ALLT för sina barn!

2012-04-09 @ 19:17:42
URL: http://Lovingmylife.se
Postat av: boosse

men va i helvete!!! var jag inte arg på dedär fånen så blir jag det nu. om man nu mår så dåligt och måste få ut det över någon, gör det över någon som kan försvara sig, inte ett litet barn!!! jag kan inte fatta hur de får det där att Wilgot inte ser hälsosam ut. "En läsare" har jobbat på förskola i några år, ja det har jag med, i 7 år närmare bestämt och ja, alla barn ser olika ut, en del är pyttesmå och en del är runda, för ja, det är så en del barn ser ut. Jag tycker inte Wilgot är rund men även om han vore det så är det inget du behöver så fult påpeka, om han vore det skulle hans mamma vara medveten om det. Jag känner dig inte Denise men jag märker här på bloggen hur mycket kärlek du har till dina barn och det säger ju att du tar väl hand om dem. Håller med dig, om det är någon som har misslyckats är föräldrarna till det de anonyma. Detta är väl sådant som triggar igång fånen som gömmer sig bakom datorskärmen men jag kan bara inte vara tyst. KRAM

2012-04-09 @ 19:32:21
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Malin

Tänker inte säga ngt om kommentarerna, för jag blir bara upprörd. Det finns folk till allt, när man blir uppfostrad på rätt sätt (vilket dessa människor inte blivit, kanske dom själva borde tänkt över om deras föräldrar skulle skaffat barn med tanke på att dom inte lärt sina barn vett & etikett) - så säger man inte såna här saker till folk, för tycker man så om någon, eller något barn, så håller man det för sig själv.Nåja, det jag skulle komma fram till, är att du inte ens ska visa såna här kommentarer. För då får dom precis som dom vill, så sluta visa dem, radera dem bara direkt. Visa inte att dom får uppmärksamhet helt enkelt. Dom fungerar som små barn, det är uppmärksamheten dom vill ha, de här brudarna (garanterat brudar ha ha!) som håller på.Så, visa inte det dem skriver - utan släng skiten bara. Inte värt att visa!Kram!!!

2012-04-09 @ 19:35:34
URL: http://inwe.se
Postat av: Stina

Finner inga ord :-( Sjukt är bara förnamnet. Kramar!!!

2012-04-09 @ 19:50:52
URL: http://stinan.se
Postat av: Saga -mamma till Emilia

Nä nu får dom väl fan ge sig! Jag hoppas verkligen inte att detta fortsätter, eller att det får dig att sluta blogga!

Kram

2012-04-09 @ 20:06:16
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Postat av: thess

Vidriga anonyma äckelpäckel till människor det finns. Båda dina barn är jättefina precis som dem är! <3Svar på kommentaren; Tack så hemskt mkt fina du =) vi är beräknade till den 17e okt, men inväntar RUL och ser om vi blir fram eller bakflyttad nån vecka, hoppas att vi blir framflyttad isåfall ;) När föddes Wilgot? :D

2012-04-09 @ 20:06:56
URL: http://thereshanning.blogg.se/
Postat av: Sandra- Mamma till Emanuel och Emilia

Så hemskt!!!! Förstår inte hur folk kan skriva så =( Förstår hur jobbigt de måste vara för dig jag skulle nog bryt ihop. Helt sjuk!!! tycker wilgot är jätte söt och verkligen inte TJOCK! Då skulle Emanuel också vara de han har kvar bebis magen men är verkligen inte tjock!!!! Visade Sambo vad dom skrivit och han sa direkt han Wilgot var söt när han såg bilden nedan för :)

2012-04-09 @ 20:22:14
URL: http://sandraemanuel.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

<3 Jag blir så ledsen när jag läser detta. Hur kan folk skriva nåt sånt? Och som inte stämmer på långa vägar. Vad har de för ont mot dig och din fina familj? Är det avundsjuka?Denise, du har en underbart fin familj! Den ska du vara lycklig och stolt över! Tro inget annat!Hade jag vetat vilka dessa var hade jag gärna gett dem både en höger och vänster. Jag må va liten, men blir jag ärg blir jag som pippi ;)Massa kramar <3<3

2012-04-09 @ 20:27:56
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Anna | molnochglitter

Hittade hit in genom påskbloggen SaraFan jag blir alldeles upprörd och ledsen. Har precis fått mig första barn och förstår hur du känner..

Vart ser de att han är tjock? Skärpning!

Alla är vi olika och såklart alla inte tycker att jag är snygg, men då kan man hålla det till sig själv!!Hoppas att du håller ut och fortsätter, gillar det lilla jag har hunnit läsa =)

KRAM!

2012-04-09 @ 20:38:42
URL: http://molnochglitter.blogg.se/
Postat av: Sunniva

Usch, blir alldeles ledsen.

Han är så guddomligt söt och fin er Wilgot, och det dessa människor säger är bara inte klokt.

Samtidigt som jag blir ledsen för er skull att behöva få sån här skit helt utan anledning, kan jag inte låta bli att fnittra lite. För personerna i fråga har ju helt uppenbart inte alla hästar hemma så att säga. Hissen går inte ända upp. Hjulet snurrar men hamstern är död liksom.

Vilka idioter det finns, det är ju bara att konstatera.......Fina du, och fina dina barn. BÅDA TVÅ.

Kram :)

2012-04-09 @ 20:38:43
URL: http://nuochhar.blogspot.com
Postat av: Sandra

Mäh han är ju inte ens rund tycker jag. Lyssna inte på dessa idioter som skriver så hemskt åt dig. Dom är antagligen bara avundsjuka. Alla barn ser olika ut men alla har fortfarande samma lika värde. Stå på dig! Kram :)

2012-04-09 @ 20:51:08
URL: http://thinkinpink.se
Postat av: Daniela - Mamma till Aleks

HJÄLP!!! Jag är chockad.. Hur kan man ge sig på ett oskyldigt barn? Vem gör så? Det är ju helt uppenbart att dessa människor själva inte mår bra och att deras föräldrar gjorde mycket fel med dom.Personen som jobbat "flertal år" på förskola måste säkerligen vara 20+ så va vuxen nog att skriva namn.. Så jävla fegt! Förstår att det är jobbigt att bara skita i men såna idioter är inte värda ens tid.. Dina barn är så söta, tak och kärlek över huvudet så bry dig inte om såna smuts. Kram!!!

2012-04-09 @ 20:56:02
URL: http://dap.blogg.se/
Postat av: Mamma till en härlig son

Usch fy, vilka hemska människor. Du har väldigt vackra barn och vilka härliga ögonfransar de har :)

Har själv en son som blivit ammad till 1 år, ätit endast hemkokt mat och aldrig sett av något som heter godis. Idag är han 1,5 år och väldigt stor gosse, 14 kg, med andra ord. Så barn är olika, och alla väldigt vackra.

2012-04-09 @ 21:16:30
Postat av: Johanna

Dina barn är helt otroligt vackra! Alla barn är fina och blir ännu finare när de har så fina föräldrar som dina barn har!

2012-04-09 @ 21:37:16
URL: http://aprikosmarmelad.blogspot.com
Postat av: Clara

Blir så jävla förbannad när jag läser vad folk har mage att skriva!! Vad tar dom rätten att klanka ner på oskyldiga små barn som inte gjort dem ett piss, fy fan säger jag bara. Hoppas bara att du vet att det finns så många här ute som älskar din blogg och som är 100% säker på att du är den absolut BÄSTA mamman för dina barn! Kraam

2012-04-09 @ 21:51:29
URL: http://clarajohanna.webblogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

Svar: Usch, förstår det. Jag blev också helt knäckt första gångerna, och undrade varför människor skulle hoppa på just mig, att jag var en sån dålig mamma, att man var ful, att man skröt om sitt hem, osv osv.

Men man tar påhopp gällande sig själv bättre, än när de går på sina små barn. Det kan jag hålla med om.Det är bara så himla tråkigt att man ska behöva ta sådant när man bloggar. Det är den riktiga nackdelen med att blogga :(Stå på dig vännen. Du är fin, stark och en super mamma! Lo och Wilgot kan inte ha några bättre föräldrar och förebilder i sitt liv!

2012-04-09 @ 22:07:02
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

Men gud, han är ju jättefin! Lägg ner med barnmobbningen och sköt erat istället. Fan vad arg jag blir! Åhh jag har sån lust att...... ja det säger jag inte ens.. Ta inte åt dig även om det inte är lätt. och vad har åldern med detta att göra? Spelar INGEN ROLL!!!!

2012-04-09 @ 22:19:46
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Sofie

Fy fan vad förbannad jag blir! Jag är så arg så att ifall jag träffar de där människorna så vill jag bara ge dem en rak höger! Dem har inte alls rätt att skriva så där, visst att man har rätt att skriva kritik till en blogg, men det där?!?! Det var alldeles för tok över gränsen, lååååångt över gränsen. Jävla idioter! Jag har följt din blogg i flera månader nu och jag tycker inte alls att du missköter Wilgots matvanor, han är för fan inte tjock eller ohälsosam! Jag förstår inte ens hur de kan klanka ner på dig och dig som mamma. Du är så jävla underbar och du är typ bäst som mamma! Ta inte åt dig av de där idioterna som inte har egna liv. Du är bäst, du fixar det här!

2012-04-09 @ 22:23:40
URL: http://softpotatisens.blogg.se/
Postat av: Malin

För det första så är han inte alls förstor. Han ser ut som ett helt normalt barn. Var stolta över att ni har ett normalviktigt barn! Det är synd om barn som är underviktiga vid så ung ålder. Blir de sjuka så tar de mer stryk. För det andra så är han otroligt söt. Skit i idioterna och njut av livet ni har med era fina barn!

2012-04-09 @ 23:09:10
URL: http://esmeraldaofbuckland.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Min mamma var precis lika gammal som du när hon var tvåbarnsförälder! Och hon är världens bästa mamma, och lika så är du för dina barn!! Du har underbart söta barn! Känns ju riktigt för jävligt att en förskolelärare yttrar sig på det sättet, det är skrämmande..Och det där med att du förstört ditt liv!? Va fan... Förstör man sitt liv när man får barn? Det är SKITSNACK!

Ps. ni tre internet Troll, titta er i spegel. Ni är vu

2012-04-10 @ 08:07:40
Postat av: Elin - mamma till Alicia

Usch, elaka människor det finns!! Inget att bry sig om! Dina barn är jättefina!

Kram

2012-04-10 @ 08:54:24
URL: http://elinvictoria.bloggplatsen.se
Postat av: axdal mamma till Tove och Lykke

åhh jag blir så arg och ledsen när jag läser detta.

hur sjutton är folk funtade.

En chokladboll eller två är verkligen inte något som ett barn skulle bli tjockt av.. Och Wilgot är ju verkligen inte tjock.. inte för fem öre..

Han är helt perfekt i mina ögon..och de har så jäkla fel när de skriver att man förstör sitt liv bara ör at man skaffa barn i tidig ålder.. snarare tvärtom.. Livet börjar ju inte förens man får barn..De är säkert bara avundsjuk för att de inte fick barn vid 20.

2012-04-10 @ 09:32:04
URL: http://axdal.se
Postat av: Tittie

Jag har aldrig kommenterat din blogg fastän jag läst den väldigt länge...men nu kände jag att jag måste skriva något..jag blev helt stum och tårögd när jag läste dem där vidriga kommentarerna folk skrivit...jag har själv en son på 2 år...jag förstår inte hur folk kan påstå att wilgot är tjock! att man ens kan säga något sådant om en 2 åring. då är min son också tjock.... för mig rimmar det inte särskilt väl ? Sen när kröp dem här utseendefixeringarna enda ner till småbarnsåldern!? Och vem bestämmer när en 2 åring är tjock eller för smal, för kort eller för lång...blablabla... vad händer med världen och vad händer med människorna i den? vad får man ut av att vara elak, och ännu värre sitta å tracka ner på en 2 åring. Känns som man inte kan sjunka mycket lägre. Och personerna bakom dem där kommentarerna saknar nog både kärlek och trygghet, och den dagen dem får barn får vi hoppas dem är helt perfekta, inte för tjocka å inte för smala...för då kommer ni väl inte älska dem eller?Och Denise...till dig vill jag säga att jag förstår precis hur du känner, hur hjärtat dras ihop och man får svårt att andas så fort någon ger sig på ens barn. Man vill skydda dem med livet, mot allt det onda. Men det är inte du som gör fel, det är inte ditt fel att folk slänger ur sig dummar kommentarer riktat mot wilgot. Man ska kunna blogga, visa upp sina barn och få skriva vad man vill utan att folk ska bete sig som idioter!Själv tycker jag att wilgot och lo börjar likna varandra mer och mer och dem är precis lika vackra båda två! Och wilgot ser ut som en frisk och välmående kille med massor av kärlek runt om sig. Något personerna som kommenterat förmodligen saknar!

2012-04-10 @ 09:38:15
Postat av: Alexandra

Hur fan kan man säga så om ett barn? Wilgot är ju inte tjock för fem öre!

2012-04-10 @ 10:47:41
URL: http://alexandrafeller.blogg.se/
Postat av: Melinda - stolt mamma till 3 killar ♥

Fy fan va sjuka vissa människor är.. vet precis hur du känner dig, jag får oxå massa skit i min blogg som du sett.. Stå på dig och "försök" ignoera massa skitkommentarer, du/ni är inte värda deras skit!Många kramar

2012-04-10 @ 11:02:19
URL: http://karlekmedordochfoton.blogg.se/
Postat av: Filippa - mamma till Liam & Lejo

Fan vad ledsen jag blir!! Sitter med tårar i ögonen. Hur kan man skriva så??

Wilgot är så fin!!

2012-04-10 @ 11:17:31
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: Therese

Men herregud va förbannad jag blir när jag läser det hemska kommentarerna! Att man ens har mage att skriva något sånt. Stå på dig! Tycker du är en bra mamma för dina barn och de ser verkligen ut att må bra så jag fattar inte varför vissa idioter skriver sådana kommentarer.

Kramar till er!

2012-04-10 @ 11:37:50
URL: http://tezzacarlsson.blogg.se/
Postat av: ★ Katta - Mamma till Bell, Mell & Nova ★

Bry dig inte om alla dessa patetiska människor. Dom skriver så endast för de är avundsjuka på dig, och dina fina barn. Nått annat kan det inte va. Wilgot är ju socker söt! =)

2012-04-10 @ 12:44:45
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: naddie.

Detta är bara så sjukt!Blir så ledsen av att se att det finns idioter som kläcker ur sig vad som helst i bloggvärlden. Det får en till att vilja låsa sin blogg eller aldrig mer blogga.Wilgot är jättefin!

Och när man är 2½ så har många bebishullet kvar men jag tycker inte Wilgot är det minsta "stor".Förmodligen ligger det mycket avundsjuka i många kommentarer... så resonerar jag iallafall!Kram på dig!

2012-04-10 @ 14:23:28
URL: http://naddiegoespublic.se
Postat av: Sandra

Hej!

Har nästan precis börjat läsa din blogg och jag är fast!! Blir så arg att någon kan förmå sig att sjunka så lågt med komentarer som detta!! Hur frisk är man om man ger sig på barn på detta viset!? Iaf så ser jag fram emot varje inlägg du gör, just för att du delar med dig så personligt... Dina barn är så gosiga och Willgot är charmtroll nr1!! Tack för det du skriver och delar med dig till oss, vi andra trötta småbarns föräldrar behöver veta att andra har det som oss ;) Och du, du är visst snygg, som tusan tom! Ha en underbar dag! Hälsningar Sandra

2012-04-10 @ 14:31:59
Postat av: Emily och Lina

Oj, bler helt chockad hur andra kan trycka ner någon (speciellt ett hjälplöst barn) så mycket. Det är helt sjukt!

Ja bloggar om varje dag om min dotter och har (hittills) inte fått några elaka kommentarer. Nu är inte min blogg lika stor som din, men ändå. Usch. Skulle med blir sjukt ledsen.

Det som chockar mig mest är att en av dom jobbat som förskolelärare. Jag menar hallå?Wilgot är jättefin, verkligen och absolut inte överviktig eller ens tjock! Förstår inte hur folk kan säga det. Blir så ledsen.Bry dig inte om dom, och som du själv skrev "Är det någon som misslyckas med sina barn är det era föräldrar, på riktigt." - ord!Hoppas allt löser sig!2012-04-10 @ 15:05:46
URL: http://positivaarne.blogg.se/
Postat av: Madde

Men fy fan vilka jävla idioter!! Tycker inte att du skulle ha strukit över ip.nret faktiskt för det är dom inte värda!

Wilgot är väl för fan inte tjock!! Han är hur söt som helst, och du.. din pudding liksom!Avundsjuka idioter det är vad dom är som har skrivit det där. Fy fan jag skulle skämmas! :(Kramar.

2012-04-10 @ 18:44:25
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

Usch vad upprörd jag blir på sånna idioter! Jag hoppas verkligen att du inte ta vid dig gumman! Dina barn är båda jättefina. De idioter som skriver så har säkert inte barn själv, för man skriver inte så elaka kommentarer om små barn som själv inte kan försvara sig. Jag hoppas du tar åt dig mer av alla fina kommentarer. Och Lo och Wilgot är jätte fina och söta, du har verkligen två vackra barn!!! <3

2012-04-10 @ 19:13:41
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Alfva

Men vad fasen? :( Bara radera. Läs inte ens skiten. De är inte värda en sekund. Och tjock? Vart fasen är Wilgot tjock?!Kram från hon som varit borta hela påskhelgen och missat hela uppståndelsen

2012-04-10 @ 19:29:37
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

Jo men verkligen som du säger. nätmobbning och det är bara hemskt. usch och fy. Man ger sig inte på barn, oavsett vad liksom!

2012-04-10 @ 20:36:58
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/
Postat av: Diana

Men gud, han har väl inget hull kvar? fy va elakt!! Grymt fin är han iaf, skit i människor som bara vill trycka ner, dom har inget vettigare för sig än att försöka få andra att må dåligt...Kram

2012-04-10 @ 20:50:22
URL: http://www.ohlzohn.bloggplatsen.se
Postat av: Mella

Usch och fy för vad vidriga människor det finns.. vart är samhället på väg egentligen? börjar ge sig på ett litet oskyldigt barn på två år, det är bara så fruktansvärt fult och vidrigt i mina ögon. När man påbörjar mobbning på ett litet barn som inte alls har möjligheten att försvaras sig är man helt jävla rubbad. Förstår liksom inte ens hur man orkar lägga ner tid på att kommentera något så dumt..Bara människor som inte är riktigt frisk gör sånt. Ursäkta men man blir ju fan förbannad och less på sånt här.Han är för fan inte tjock någonstans!!! de ända som är tjockt är erat tänkande..Dessutom om han nu skulle var lite mullig vilket jag personlig inte ens tycker han är.. vad gör det? så länge han mår bra och är frisk gör det väl inget om han är lite rund? man kan ju se på bilderna hur frisk och välmående han ser ut att vara. Så lägg ner alla ni som inte har något vettig att säga! HAN ÄR INTE TJOCK NÅGONSTANS BARA FRUKTANSVÄRT SÖT!!

2012-04-10 @ 20:54:16
Postat av: ida

Hur svårt det än verkar, så bör man försöka strunta i komentarerna, även fast det inte riktigt går tyvärr. Den första komenteren om hon som har jobbat som förskolelärare... STACKARS barn hon jobbar för!!!!

Bilderna du tar, livet du berättar att ni har... Ett ord... Underbar familj.

Det du upplever, det är det som är sanning. Det finns inget facit på livet, bara du själv vet och känner vad som är bäst för din familj.

Bra blogg

Super bra mamma

Super duper FIN FAMILJ <3

2012-04-10 @ 20:56:45
URL: http://babelly.blogg.se/
Postat av: Malin

Wilgot är otroligt söt tycker jag. Bry dig inte om dem, vi är många som tycker som du.

2012-04-10 @ 21:39:26
Postat av: Sandra

Blir sjukt irriterad av att läsa det här! Båda dina barn är underbart fina/söta! och Wilgot är inte "tjock" på något sätt.

2012-04-10 @ 22:10:27
URL: http://ssandraan.blogg.se/
Postat av: cazandra

Du verkar inte vara nått annat än en bra mamma!

Din son är jätte fin som han är och är inte rund på det sättet någonstans!! Det finns alltid folk som känner att dom måste säga elaka saker för att dom själva ska må bättre.Det är inget fel på dig som mamma!

Låt aldrig aldrig någon annan få dig att tro nått annat.2012-04-11 @ 08:49:13
URL: http://mammaochsaga.wordpress.com
Postat av: Anonym

Folk är vidriga!! Barn som är så oskyldiga!!!!! Min son är också rund och två år

2012-04-11 @ 10:32:26
URL: http://mittvitabo.se
Postat av: Hanna

Men va? Han ser väl ut som en normal tvååring? Han är jättesöt :)

2012-04-11 @ 10:46:02
URL: http://nelliehanna.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Fy för! jag hittade precis hit till din blogg och jag bara älskar den! inte endast för att du verkar vara en grym ung mamma utan för fotona! och jag kan säga efter en snabb titt att han INTE är ett dugg rund! man ska inte sätta sina barn på en strikt diet och de människorna som skrev kommentarerna har nog inga bra föräldrar! jag älskar att ni låter era barn forma sig själva när det gäller leksaker och kläder/färger :) ni är sjukt söta hela bunten! kram!

2012-04-11 @ 11:55:47
URL: http://alexandraerzen.blogg.se/
Postat av: Emma Josefine

åååh jag blir så j*vla förbannad, det finns sådana hemska människor som inte kan låta andra folk vara. Den här bloggvärlden är hemsk och otroligt känslokall ibland då det är lätt för någon att sitta bakom skärmen och trycka på tangenterna bara för att dom KAN. Att det sedan är anonyma kommentarer är ju inte direkt en skräll !Näe, fyfasen.. Skaka av dig det här, din son är hur fin som helst !!!

2012-04-11 @ 14:15:42
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Lina

bry dig inte om dom <3

2012-04-11 @ 15:24:33
Postat av: Emma - mamma till Loie

men va?! åh jag kokar just nu över hur folk beter sig. du ska inte ta åt dig över vad fega människor skriver över internet. det är som du skriver, du skriver ut en sån liten del av ditt liv och vardag på bloggen. dessa vidriga människor känner inte dig och vet inte hurdan du är som person eller förälder. du är världens bästa mamma åt dina barn, låt ingen annan tuta i dig något annat.hade jag varit dig hade jag tagit ip nr och anmält dem!styrkekramar!

2012-04-11 @ 21:39:47
URL: http://loverfool.blogg.se/
Postat av: Sabina

Människorna är endast A V U N D S J U K A på dig och ditt liv och ingenting annat. Din lille son är hur sött och go som helst, jag smälter verkligen när jag ser hans blå ögon. helt underbara är dem!!!p.s jag tycker du borde kolla upp ip-adressen på personen/personerna som kommenterar. för det kan ju kanske vara så att det till och med kan vara samma person eller så kanske det är en person som du personligen vet vem det är utanför datorn... kan ju vara värt att se! d.s

2012-04-11 @ 22:16:46
Postat av: Maja

VILKET JÄVLA FOLK DET FINNS!!!

Han är ju super gullig, och ser inte det minsta "onormal" ut, han ser ut som världens finaste lilla Wilgot ♥

2012-04-12 @ 13:29:18
URL: http://pinkpiggy.blogg.se/
Postat av: Rebecca - mamma till Nathan

Jag brukar aldrig kommentera men vill väl säga precis som alla andra säger här: det är helt sjukt att det finns såna människor.. Vuxna männioskor som beter sig så emot små oskyldiga barn. Jag fattar verkligen ingenting när jag läser det här och blir helt kall i hela kroppen, det är verkligen fruktansvärt att det finns såna personer. Som andra säger så måste det bero på avundsjuka och missnöje hos sig själv, eller kanske till och med någon psykisk sjukdom?! Kan inte förstå annars hur någon kan säga såna här saker, och varför de känner sig tvugna att dela med sig av sina tankar till dig. Helt sjukt...Dina barn är jättefina båda två och du verkar vara en jättebra mamma och person :)

2012-04-12 @ 18:40:14
URL: http://rebeccatherese.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag har läst en hel del elaka kommentarer i dina kommentarsfält och det är ju såklart väldigt tråkigt. Men om jag vore du skulle jag sluta blogga om privata saker och lämna barnen helt utanför, dvs inga bilder och ingen information om varken Lo eller Wilgot. För deras eget bästa, de har ju trots allt inte valt att bli publicerade på internet och få elaka kommentarer som de senare i livet kommer kunna läsa.. Inte kul om man tänker sig in i era barns situation!

2012-04-13 @ 08:08:56
URL: http://hagenvald.blogg.se/
Postat av: Elaane

Människor har en tendens att inte tänka längre än näsan räcker, tyvärr. Och det där med att inte ha hull när de är två år, för det första ser han helt normal ut, för det andra, min lillebror hade allt sitt hull kvar när han var två, kanske världens största dubbelhaka hade han. Sådant försvinner, i barnets egna takt. Sedan är det fult att de klankar ner på dig endast för att du är yngre, folk vill ju gärna få det till att unga mammor är dåliga, bullshit.

2012-04-13 @ 12:32:11
URL: http://elaane.blogg.se/
Postat av: Rock N Rolla

Hej Denice, jag klikade precis in på din blogg och kickade, jag blev helt förstörd när jag såg vad folk har skrivit sådär mot dig och ditt barn. Ni verkar vara en bra & lycklig familj som verkligen älskar varandra.Ta inte åt dig av allt skit folk som skriver till dig, dom är bara avensjuka för att dom inte kan få själva barn eller för att han är så gullig, och DERAS BARN är så äckligt fula! Stämmer det? Japp det stämmer från min sida!Från och med nu så kommer jag läsa din blogg varje dag för ATT du rockar, grym blogg, grymma barn!Ville bara få det sagt.. Ha en trevlig helg!Kramar / Angelica

2012-04-13 @ 15:42:16
URL: http://rocknrollabitch.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Förstår mig inte på sådana människor!P.s. Vilken sötnos!

2012-04-13 @ 19:09:53
URL: http://lillyre.blogg.se/
Postat av: sanna, 15 år

Jag tycker verkligen att de som skriver sånna saker måste verkligen vara pantad och själv misslyckad.

Jag är en 15 årig tjej som älskar din blogg. Jag vet inte mycket om vuxenlivet, barn och sånt. Men jag vet fan att man skriver inte sådant till andra människor. Jag tycker du verkar vara en väldigt bra mamma, jag skulle vilja ha dig som mamma, en trevlig person. När jag får barn ska jag vara som dig, du är en inspirations källa som visar verkligheten och hur man ska göra för att överleva/orka dagarna när de känns som värst. Du visar att du är en stark person och därför ser jag upp till dig. Jag blir därför så ledsen när jag läser dessa påhopp. Ditt barn är inte tjockt. Det är ju världens sötaste unge jag någonsin sett.

Ja, visst gnäller man, har dåliga dagar, men det gör inte någon till en sämre person för det. Jag fattar inte poängen med att enns skriv elakheter till någon, give up!

Om de säga att du bloggar istället för att vara med dina barn , vad fan gör inte de då? De sitter ju framför datan och läser! Vem är det som umgås med sina barn nu då?

Avundsjuka människor som inte har bättre för sig än att försöka klanka ner på en sådan inspirerande mamma som visar livet som mamma. Dock är alla inlägg bara en pytteliten del av det hon gör. Men jag tycker alla borde läsa denna kvinnans blogg, se och lär. Det hon gör är starkt!ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!! :D :D :D :D

2012-04-13 @ 21:18:30
Postat av: Petra

Jag får ont magen och blir så ledsen när jag ser vilka idiotiska grejer vissa människor kastar ur sig. Fatta hur stora problem man måste ha med sig själv och sitt liv om man skriver elakheter om BARN! Tragiska människor är vad dom är, usch....

Dina barn är vackra och alldeles underbara!

2012-04-15 @ 00:01:47
Postat av: Sara

Jag fattar inte att VUXNA människor håller på såhär? Jag är 13 år och inte ens de i min ålder håller på såhär. Dom är rejält pantade, som du sa, och man håller fan inte på såhär. Om dom inte förstår det själva, ja, jag vet inte vad jag ska säga. Sjukt.Men kolla vad många stöttande kommentarer du har fått, bara för att några idioter är dumma i huvudet så ska det inte trycka ner dig.Jag har läst din blogg sen i höstas kanske, och jag tycker du är en stark mamma, och du verkar ha dom gulligaste ungarna i världen!

Du får ha det så jättebra, och låt dig inte tryckas ner utav dessa korkade människor ;)

2012-04-15 @ 08:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0