Jag blir så less...Nu måste jag försvara mig.Ta reda på fakta innan ni yttrar er på detta sätt. Jag blir så ledsen och sårad, men det är väl precis det ni vill. Att jag skulle försöka framstå som perfekt och världens bästa mamma är REN JÄVLA bullshit. Om man vill framstå som perfekt så klagar man fan inte över vardagen, men visar inte att man mår dåligt och att det är kämpigt.

Visst, jag är svag. Jag mår riktigt dåligt och jag har klagat över hur jobbigt jag tycker det är vissa stunder men har du missat att jag faktiskt lever med en depression? Vet du hur det är att leva med det och dessutom ha 2 små barn att ta hand om? Ta reda på fakta innan du klankar ner på mig som person och mig som MAMMA. Lev ditt liv med DINA barn istället för att lägga dig i mitt.

Att du ens tar upp allt detta med att han rymde, grind, att vara närvarande osv, det är bara så jävla patetiskt. Du som förälder borde veta bättre. Du borde veta hur barn är, hur lätt hänt det är. Det där med sovmorgon, synd att du inte får sova.

Har du något att säga så kan du ta det med mig, så jag kan försvara mig. Glöm inte att 10% av mitt liv skrivs i den här bloggen, allt annat har ingen aning om. Att jag skulle sluta blogga för att DU anser att jag borde kan du ju hoppa upp och sätta dig på. Förlåt, men ja. Du är ju bara för mycket. Vet du det? Själv tycker jag att jag är jävligt stark, världens bästa mamma och en riktig kämpe ;) Jag bloggar om jag vill, när jag vill om vad jag vill. Sluta läs om du irriterar dig.

Till din lilla fega anonyma person som fortsätter med påhopp av dess sjuka slag, ge upp. Varför skulle hans leksaker göra att han blev homosexuell OCH VAD FAN SPELAR DET FÖR ROLL OM HAN BLIR DET?

Fortsätter dessa påhopp, mobbningen mot mina barn så kommer allt att anmälas. Tänk på att INGEN är anonym!

Bättre att visa er nu innan det är försent.

Kommentarer
Postat av: Maria

Shit, vilka idioter det finns. Lyssna inte på dom även fast jag vet att det är svårt att inte ta åt sig. Jag har också levt med depresion så jag vet hur det är. Skulle dock inte lyckats hälften så bra som du gör om jag hade haft barn då.Du är stark och du inspirerar! Kram

2012-04-11 @ 17:09:26
URL: http://starweb.blogg.se/
Postat av: ebba

skit i negativa kommentarer, de är bara bittra oförskämda människor som inte har något liv som kommenterar så hemska saker..jag tycker både din dotter och son ser jättegulliga ut!

2012-04-11 @ 17:18:00
Postat av: Johanna

Oj oj oj varför gör folk så här!

Alla gör så gott de kan!

2012-04-11 @ 17:22:05
Postat av: Alexandra

Jag tycker du redan borde ha anmält dom! Man får inte skriva så för det är MINST SAGT mobbning. Och om dessa personerna är vuxna borde de beté sig som det. Jag är 16 och hade ALDRIG hoppat på någon på det viset. Men det bevisar ju bara hur fega de är, som sitter där bakom dataskärmen och hittar på det ena från det andra. Sjukt och omoget är vad det är! ANMÄL!

2012-04-11 @ 17:22:55
URL: http://alexandraerzen.blogg.se/
Postat av: Lina Johansson

Heja dej !! :)

Anmäl asen !

2012-04-11 @ 17:26:30
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Pommez♥

Jag tycker du verkar vara som en jättebra Mamma :D

2012-04-11 @ 17:29:02
URL: http://sosweetie.blogg.se/
Postat av: vanja

jag tycker hennes blogg är jätte bra!

lixom hur vet ni om hennes barn har det dåligt?

hon kanske sitter och bloggar när barnen sover. hon har ju också ett liv bara för att hon är vuxen och har barn betyder det ju inte att hon ska sitta och läsa bok för barnen 24/7! jag är själv barn och jag tycker hon är en jätte bra mamma åt sina barn! och om jag skulle va hennes barn så skulle jag va stolt över henne! och sluta klaga på Denise om du du/ni har så mkt att klaga över läs inte hennes blogg då. sluta lägga er i hennes liv! och ta hand om er eget!

2012-04-11 @ 17:31:36
URL: http://melin.blogg.se/
Postat av: Laura Michaela

Hej Denise: VÄRLDENS FINASTE MÄNNISKA OCH MAMMA!Hur denna person är och skriver är patetiskt. Enda anledningen till att hon över huvud taget hoppar på dig med alla dessa ord och antydningar kan inte annat än anses stötande och mobbande. Att sedan andra håller med och skriver saker om ett oskyldigt barn skulle jag aldrig kunna acceptera som du gjort. Självklart reagerar du, men när du ser att samma person skriver till dig (och om dina barn) på detta sätt så tycker jag inte att du skall vänta en gång till innan en anmälan görs. GÖR EN ANMÄLAN PÅ DENNA/DESSA PATETISKA MÄNNISKOR!!! De förtjänar inte din uppmärksamhet, men jag förstår att du ändå ger dem det och tycker på sätt och vis att det är bra. Det behöver uppmärksammas mer här i bloggvärlden över hur den verkligen är och ser ut i dagens samhälle.Dock tycker jag du nu skall anmäla denna/dess människor och sedan gå vidare. Ge dem inte mer uppmärksamhet nu. Låt dem hålla på. Det tar på dig, det förstår jag men låt deras kommentarer bara skina förbi. De är "tomma ord" egentligen och som inte betyder någonting. Du har dina barn (OCH SÖTA ÄR DEM BÅDA TVÅ) och din sambo - ditt liv! Ingen eller ingenting kan ta det ifrån dig och dessa ynka människor behöver istället skaffa sig ett eget liv! Och vad gällande att Wilgot skulle bli bög.. SO WHAT??!! Skulle han vara mindre värd om han nu skulle bli/vara det? Eller om Lo skulle bli lesbisk. NEJ!!! Alla människor är lika värda oavsett vad och det har verkligen ingen betydelse vilken läggning han/hon/dem har eller kommer att ha.Stå på dig gumman! JAG tycker iallafall att både Lo och Wilgot är underbara små troll ;) och ingenting i världen skulle få mig på tanke att ens yttra mig i närheten av de ord som ovanstående människor gjort. DU är en fin människa i dig själv och verkar vara en underbar mamma! Det kan ingen någonsin ta ifrån dig och jag (och så många fler här ute i bloggvärlden) står vid din sida och älskar dig för din blogg, din personlighet, din blogg och hela ditt liv - det liv du har och lever. Glöm aldrig att du är en kämpe, fin person & mamma och ingen är som du!! <3

2012-04-11 @ 17:31:45
URL: http://agapi.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

MEN GUD!! Vad är det för människor som kommenterar?

ANMÄL DETTA! Skickar en styrkekram!

2012-04-11 @ 17:32:50
URL: http://mammatillenflicka.blogg.se/
Postat av: Sabina

Önskar dig en fortsatt trevlig onsdagskväll. :)

2012-04-11 @ 17:34:11
URL: http://binaluttan.blogg.se/
Postat av: Elinor

Hur sjuka människor får det finnas? Jag hoppas innerligt att de som skrivit ovanstående kommentarer inte har några egna barn så som de beter sig.

2012-04-11 @ 17:34:44
URL: http://elinorludvigsson.se
Postat av: Alexandra

Det är ju helt sjukt hur folk tror att dom kan bete sig bara för att dom sitter bakom en datorskärm. Det är ju en riktig människa ni sitter och klankar ner på, och ett litet barn! Hur kan ni säga så och leva med gott samvete? Jag tycker att det är skitjobbigt att vara ensam med min son i några dagar, ibland behöver man en paus för att få vara för sig själv. Är det att vara en dålig mamma? Sjävl tycker jag att man är en rätt dålig mamma om man visar sina barn att man kan klanka ner på andra hur som helst.

2012-04-11 @ 17:36:32
URL: http://alexandrafeller.blogg.se/
Postat av: Maddox - Adelas mamma

Nej vilka elaka idioter! De har nog ingen aning vad de skriver, avudsjuka tycks de vara. Haha, min kusin lekte med bilar och han är homosexuell, jag och mina syrror "rymde" hemifrån hur många gånger som helst och vi hade det sjukt bra.

Förstår inte HUR någon kan skriva så hemska saker, alla har ju känslor och ingen, ingen, ingen ska behöva få höra så hemska saker!

DU ÄR BRA! Bara de där idioterna som tycks vara så sjukt avundsjuka så de tror de får skriva vad de vill...

2012-04-11 @ 17:36:43
URL: http://maddoxw.blogspot.com
Postat av: My

Helt rätt Denise ! Fortsätt som du gör, du är en stor förebild för mig :)kram på dig och din fina familj

2012-04-11 @ 17:38:30
URL: http://morsanmy.blogg.se/
Postat av: Louise Hedblom

Vi må ha yttrandefrihet i Sverige, men någon måtta får det faktiskt vara! Man skall kunna skriva om sina tankar, sina känslor osv. utan att behöva bli påhoppad och kallad för diverse saker. Jag har varit bloggerska (cirka 50-80 besökare/dag endast) i snart fyra år och jag har lärt mig att det alltid kommer att finnas någon som har åsikter - som inte kan knipa igen. Det är ibland svårt att inte ta åt sig, men man måste försöka. Jag har precis som du varit deprimerad och jag gick nyligen in i väggen, så jag förstår delvis hur det måste kännas för dig. Man är extra mottaglig när man inte mår hundraprocentigt, men försökt att glädjas åt dina barn och skulle det vara så att kommentarerna i bloggen blir för mycket kan du (som jag) ta en paus från uppdateringen ett tag. Det kan hjälpa.Jag håller på dig och hoppas att alla äckelpottor kan lämna dig ifred snart.

2012-04-11 @ 17:41:48
URL: http://hedblom.blogg.se/
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Folk är ju helt jävla makalösa! Vad får de ut av att hacka på någon på det där viset?

2012-04-11 @ 17:41:59
URL: http://vardagspusslandet.blogg.se/
Postat av: Monica...

Men fan Denise! Kom igen, va löjlig du är.

Låt folk tycka vad fan dom vill! Driv inte en så stor blogg om det är jobbigt att höra åsikter. Man kan inte tycka alla är söta, man kan inte tycka alla gör en bra insats som mamma.Alla är vi olika! Men sluta gör bort dig genom att folk ska tycka så synd om dig! Prata med din familj.

2012-04-11 @ 17:48:39
Postat av: Sandra

Styrkekramar till dig Denise!

Vore jag dig skulle jag anmäla detta!

Stooor kram!

2012-04-11 @ 17:49:13
URL: http://vackramirakel.blogg.se/
Postat av: kristin

åh jag måste kommentera då jag blir så arg av såna här kommentarer!!!'

För det första så handlar det inte om vilka leksaker ett barn leker med som avgör om denne blir homosexuell eller ej!! Jag tycker synd om dig som inte har mer förstånd än så.För det andra så är det INTE ok att kommentera någons yttre på ett negativt sätt, varken barn eller vuxna.

Jag känner sådan sorg i hjärtat att mina barn kommer behöva träffa på personer som er under sitt liv.Hade jag varit dig denise hade jag nog inte orkat mer men är glad över att du fortsätter skriva och visa dig som en stark förebild för andra och framförallt dina barn!! :)

2012-04-11 @ 17:49:44
Postat av: Melinda - stolt mamma till 3 killar ♥

Men för fan !!!! =O Alltså jag blir stum!!! Hur fasen kan man med och vara så fruktansvärt jävla ELAK???!!!Så bara för man är mamma och gillar och blogga och visa bilder osv så e man en kass mamma???? NÄ fy fan va vissa människor är .........!!!! Och hur fan har man mage till att gå på små barn.. alltså jag fattar fan inte!!!Tycker du ska anmäla för detta är inte ok!!Kram

2012-04-11 @ 17:50:18
URL: http://karlekmedordochfoton.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma i Juni

Vilka idioter. Förstår inte hur man kan skriva sådär, blir så himla arg bara jag läser vad dom skriver. Jag tycker att du verkar vara en fruktansvärt bra mamma och du gör ett himla bra jobb!!! Och dina barn är jättefina :) KRAM PÅ DIG!

2012-04-11 @ 17:52:59
URL: http://frookensara.blogg.se/
Postat av: Isabell - mamma till Indra

Jag vet att det är lättare sagt än gjort men ta inte åt sig när dom säger att du är en dålig mamma för de är du inte!

2012-04-11 @ 17:53:08
URL: http://mammatillindra.blogspot.com
Postat av: Helen

Ja du , kommentarer som dessa kan man inte annat än skaka på huvudet åt. Samtidigt som jag bara vill säga till dig att ignorera så blir man ju rädd för vad det är för folk som hänger på internet . Jag står själv i valet och kvalet att "skydda" mina barn genom att inte skriva om dom tex men samtidigt har jag goa människor som följer . Och som du skriver är bloggen bara en del av det liv man lever .

Jag tycker du har en fin blogg och jag upplever dig som en härlig mamma och go tjej .Stor tröst kram

2012-04-11 @ 17:54:43
URL: http://stenstromsbloggeria.se
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Du måste kunna ta reda på IP nr, då kan du se stad osv, jag vet sidor där man kan få REDA PÅ ALLT! Där jag fått reda på mååånga elaka kommentarer, ex den om Lowe..Mina slutade faktiskt när jag bara raderade dom, då blev det inget roligt längre.. Men jag förstår att du känner att du måste försvara dig, så känner jag också! Speciellt som mamma till två barn, gravid och med depression. Ingen är perfekt, och det kommer ALDRIG någon heller bli. Man är den bästa mamman/pappan till sina barn! Det kan ingen ändra på! Man vet inte vad et bästa är att skriva när det skrivs sånt här, jag blir ganska chockad över att folk ens har mage att skriva så elaka saker. Jag förstår inte det roliga, fast dom vill väl ha uppmärksamhet, dom kanske inte fick tillräckligt när dom var yngre?Stå på dig! <3

2012-04-11 @ 17:55:17
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag finner inga ord för dessa elaka kommentarer!? Patetiska idioter är det enda jag får fram. I mina ögon är du en kämpe Denise ( du är en kämpe) du är ärlig och framstår som en toppen mamma. Alla elaka kommentarer och påhopp säger bara att du har nått dom inte har men gärna vill ha. Du är en snygg hot mamma och har två underbara barn och som jag förstått en underbar karl. Keep going strong! Och just det till den anonyma råttan - Rosa är en färg och ska mamma alltid laga din mat!?

2012-04-11 @ 17:59:14
URL: http://sirioleo.blogg.se/
Postat av: Clara

Jag har sagt det förut och säger det igen, LÄGG NER!!! Vad är ni för jävla omogna människor där ute som lägger ner så mycket energi på en annan människa?? Tror ni på fullaste allvar att hon kommer sluta blogga för att ni beter er som barnrumpor? Väx upp för fan! Och till Rosalie, stackars dina barn som har dig som mamma. Denise, du är BÄST på det du gör och den mamman nu är, glöm för guds skull INTE det!! Styrkekramar till dig

2012-04-11 @ 18:01:14
URL: http://clarajohanna.webblogg.se/
Postat av: helena

jag förstår inte hur man kan få bilden av dig att du vill framstå som någon annan när din blogg är den ärligaste som finns. Du skriver öppet om din vardag och precis som i vilken vardag som helst så finns det sämre dagar som bättre dagar. Kramar

2012-04-11 @ 18:06:35
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Tove

Hej Denise! :)

VAD TRÖTT MAN BLIR! Jag är 18 år och föddes med knubbkinder som alla andra fina bebisar. Men dessa gick inte "bort" tills jag var 10 år. Jag säger och håller inte med om att wilgot på något sätt är större än vad han borde vara. Det jag vill få fram(som du vet) är att alla är vi speciella och olika. Jag föddes rund och var rund tills jag var 10. Jag väger lika mycket idag som jag gjorde när jag var 10 år. Jag levde inte mer eller mindre hälsosamt än någon annan när jag var barn. Min mamma lärde mig under mina barndomsår att daglig motion är nyttigt och att jag skulle ta en bulle istället för två. Men jag var ändå rund och rundast! Det jag vill får fram är att om man som liten är större eller mindre än vad man "borde" vara så behöver det INTE bero på ens levnadssätt(mat, motion osv). Så larvigt att alla ska tro att de är så jäkla världsvana. Idag plockar folk energi från andra för att själv, för en stund känna sig bättre som människa. Denis du är bra och du och dina barn är världa så mycket bättre än alla dessa uttråkade svenskar.

2012-04-11 @ 18:08:54
Postat av: Veronica

Stå på dig Denise! Du har jätte vackra barn och verkar vara en amazing mamma!Är det inte lite kul att dessa elaka kommentarer med påhopp och dylikt alltid är anonyma? Så jävla patetiskt så det är sjukt!! Att hoppa på ett oskyldigt litet barn är ju bara för mycket. Fyfan så vidriga människor det finns.

2012-04-11 @ 18:09:18
URL: http://veronicaodquist.webblogg.se/
Postat av: Mamma Emelie

Blir så ledsen när jag läser det här... Jag kan inte fatta hur personerna tänker, de verkar ju bara vara i behov att synas själva därför skriver de så idiotiska saker..

Och en vuxen människa med 3 egna barn borde ju verkligen ha bättre vett och förståelse än att skriva detta.. Usch!! de borde skämmas allihopa...Ville bara att du skulle veta att de flesta INTE tycker som dem, och du skriver en härlig blogg.. Rak, ärlig och fin.. Heja dej!!

Stor Kram

2012-04-11 @ 18:16:57
URL: http://minbebis.com/blogg/mammaemelie
Postat av: Lin

Men seriöst vad är det för fel på människor här! först de där tre aporna i inlägget och nu någon jävla monica här! seriöst har ni så dåliga liv själva att ni måst mobba en bloggare!! en bloggar som inte ens överhuvudtaget gjort er något?!. hon skriver om sitt liv, som en dag bok passar det inte skit i bloggen.. tycker hon skrivier ritkgit bra och verkar vara en riktigt super mamma.. faktiskt..dock kände jag bara henne på gymnasiet och inte ens väl då men har alltid tyckt hon verkar vara en väldigt bra person så lägg av och mobba individer ni inte ens känner..fan ska hon börja håna er barn och era liv med!? era fega skit huvun..

2012-04-11 @ 18:17:26
Postat av: Annika

Varför i hela friden ska alla elaka kommentarer vara anonyma? :( De är bara så j-vla fega att de inte vågar visa vem de är!

2012-04-11 @ 18:17:31
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: ida & wille

Alltså jag blir helt galen på dessa människor ! För F*N låt henne blogga , låt henne skriva om det hon vill ! Det är absolut inget fel på varken Denise eller hennes barn ! Det är ni som har något fel som skriver på det viset .. Hon är inte det minsta löjlig , klart som fan att hon reagerar som hon gör , det skulle jag med gjort ! sluta läsa hennes blogg om den stör er ?!

Så Denise , skit i dessa idioter , du & din familj är bra precis som ni är ! :) <3

2012-04-11 @ 18:18:53
Postat av: Mamma till Ajdin och lillebror i magen

Finaste Denise, du behöver absolut inte försvara dig. Genom att försvara dig visar du dessa patetiska människor uppmärksamhet.. ignorera dem, då kommer de bli ännu grönare och blåare av avundsjuka och av vetskapen att deras ord inte påverkar dig. Jag förstår att det inte är lätt, men när de ser att de lyckas med deras avsikt, dvs att såra dig, då kommer de bara fortsätta. När jag drev min gamla blogg fick jag också en del elaka kommentarer, inte mot Ajdin, men mot mig. Jag lärde mig att ignorera och mådde så mycket bättre ;) Kram på dig tjejen!

2012-04-11 @ 18:20:05
URL: http://chicmommy.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Till "Monica" här ovanför:nej, man behöver inte tycka att alla är söta, men man behöver faaaan inte dela med sig av den åsikten om man nu har den...! Det gör ingen gott eller hur? Sårar den/de det handlar om, samt att personen som yttrade sig bara framstår som en stor känslokall , o-uppfostrad idiot som fått alldeles för lite kärlek hemma .Stå på dig Denise!

2012-04-11 @ 18:21:47
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Madde

Hm men konstigt då andra har lagt ut ip nr? :SDetta måste iofs vara nackdelen med att ständigt ha en blogg som växer så extremt mycket. :( Men duu om du slutar bry dig? Slutar svara? Slutar lägga ut det dom skriver tillslut måste dom ju tappa intresset och gå vidare?Stå på dig iaf!kramar.

2012-04-11 @ 18:30:22
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Elin

Monica, om det vore normala åsikter och inte kränkade sådana så är det väl en annan sak eller?

Tycker det är bra att hon visar upp vilka rötägg det finns. Hon gör INTE bort sig!

2012-04-11 @ 18:34:47
Postat av: Maria

vad less man blir. man undrar ju om sådana personer verkligen hade kunnat stå mellan fyra ögon och säga det som skrivs i en sådan elak kommentar.

det finns inte ens ord för sånt folk!

2012-04-11 @ 18:36:20
URL: http://rutans.wordpress.com
Postat av: Nina

Hej Denise. Jag brukar kolla in på din blogg ibland men har aldrig kommenterat förut. Du har en jättebra blogg med fina bilder och intressanta inlägg. Men nu när jag läser de kommentarer du får blir jag alldeles stum. Du ska INTE behöva ta skit och höra att någon tycker att dina barn inte är söta eller att du är en dålig mamma bara för att du har en stor blogg. Det var det löjligaste jag har hört. Det handlar väl om allmänt hyffs. Visst folk får tycka vad de vill men går man och säger till någon att de har fula barn i verkligheten? Nej!Jag har själv två barn och vet att det kan vara pain in the ass ibland då man är själv och de som inte erkänner det är bara fega och det är de som ljuger för sig själva. Att man klagar och visar sig svag betyder inte att man är dålig, snarare tvärtom. Det kryllar av ytliga bloggar idag och din blogg är en av få som känns äkta.Jag vet att det måste vara jättesvårt men ta inte åt dig av vad folk skriver. Det är svaga människor som inte vågar stå för vad de tycker i verkliga livet och nu är de så stora då de kan gömma sig bakom sin dator. Inte konstigt att det ser ut som det gör på skolorna idag med mobbing osv då inte ens vuxna människor kan bete sig. Skrämmande att dessa "vuxna" människor har barn själva.Kämpa på Denise, jag tycker du verkar göra ett jättebra jobb!

2012-04-11 @ 18:39:43
URL: http://thepioneer.blogg.se/
Postat av: Maria

Monica: Och exakt hur mogen visar du dig vara genom ditt inlägg. Såvitt jag vet så är detta inte din blogg och det är nog knappast upp till dig vad som ska skrivas i den.Att hon driver en relativt stor blogg, innebär inte att hon behöver räkna med kränkande kommentarer om hennes barn. Det finns inget löjligt alls i att hon reagerar på det. Att sluta läsa här kan ju vara ett tips till er som ändå inte trivs.

2012-04-11 @ 18:41:45
URL: http://kaosmamman.se
Postat av: Mie

Älskar att alla med åsikter är anonyma personer utan blogg. Skit i vad alla säger, du är en super mamma! :)

2012-04-11 @ 18:47:47
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Jennie & Grodorna

Oj hjälp!

Här har jag missat en del ser jag. Jag har ingen kommentar till någon. Bloggvärlden har gått över styr. När vi bodde i sthlm fick vi snuskiga kommentarer ang felicia. så vi polisanmälde. Men det enda polisen säger är "stäng ner bloggen, det finns många pedofiler där ute som använder sig av fotona". Jag låste bloggen ett tag, men den är numera öppen men på egen risk. men försöker bara lägga upp ansikten.puss å kram påre underbara du.2012-04-11 @ 18:53:06
URL: http://jennieskoglund.blogg.se/
Postat av: cazandra

Ingen normal människa går på ett barn! Man kan ifrågasätta om dom dumma jävlarna som skriver sån skit har barn själva?! Att vara förälder är inte alltid en dans på rosor! Man får lov att må dåligt oavsett man är mamma eller inte, det är inte mera än mänskligt!För det handlar inte om att man har olika åsikter osv det får man ha men när det går till en personlig attack så har det gått förlångt! En åsikt är inte att säga till en människa att din son kommer bli bög eller att han är fet!! Det är bara otroligt respektlöst och patetiskt att man ens kan tänka tanken.

Jag tror att man som människa har fått jävligt mycket om bak foten om man tror att det är en åsikt!Gud vad arg jag blir. Som vuxen kan man till en viss del skaka av sig sån skit men man går inte på någons barn. Dom båda ser ut att må mer än väl och Denise verkar vara en helt normal och underbar mamma!

En mamma som inte ska behöva ta skit för att hon uttrycker sig om normala saker eller ger sitt barn normal mat osv.

2012-04-11 @ 18:56:04
URL: http://mammaochsaga.wordpress.com
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Men nu blir jag irriterad... Jag tycker du är en typiskt mamma... Ingen dålig förälder! (det tycker nog dom flesta och det vet nog även DU). Jag blir bara så irriterad när jag läser vad dom skriver! Du skriver om både bra och dåliga saker här i bloggen, precis som det är i mammalivet... Sen kan man ju förstora upp saker ibland och det kan ju läsarna bara ta med en nypa salt, svårare än så är det inte... Nä, jag vet ärligt inte vad jag ska skriva, vissa tror dom är så bra asså!!! :p Tror dom kan uttrycka sig hur som helst..."Man ska vara mot andra, som man själv vill bli behandlad", jag hoppas alla tänker på det i fortsättningen...Tack än en gång för en härlig blogg! :)

Det är tur du vet att du har så många bra och trogna läsare, dom där "elaka" typerna är bara en fis i rymden som inte vet bättre...

KRAM <3

2012-04-11 @ 18:57:59
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Anonym

Usch blir bara ledsen av sånt här. Du är inte svag, du tar sig ju igenom dagarna, de är att va stark'

2012-04-11 @ 18:58:04
Postat av: Olivia - Ung mamma till Ted

Usch jag ryser, vilka hemska människor det finns. Att du kan skriva om dina problem visar ju bara att du är stark! Din blogg är dessutom jätte rolig att läsa och det måste "Rosalie Geth" tycka innerst inne också, annars skulle hon inte följt den sedan Wilgot var liten.Att människor kan med? Hm SÅ illa, det är ju DEM som är dåliga föräldrar. Föräldrar med lite vett i huvudet skriver inte anonyma och kränkade kommentarer... KRAM <3

2012-04-11 @ 18:59:03
URL: http://oliviaisabell.blogg.se/
Postat av: sophie

Tragiska människor det finns :(

Stå på dig Denise, du är toppen!

2012-04-11 @ 19:07:12
URL: http://perseverance.blogg.se/
Postat av: Miss M

Blir så trött! Cyperpace är det nya mobbingforumet där fega skitar gömmer sig bakom anonymitet (tror de) och rackar ner på andra, bara för att må en smula bättre själv!Har själv haft elaka kommentarer på min blogg, dock ingen i din kaliber! Men man blir less, ledsen och förbannad!Tycker du är skitstrong som fixar allt med en depression och det säger jag för att jag vill och tycker det INTE för att du "fiskar efter sympatier"!!!!!!!KRAM

Postat av: sandra

You go girl :D banka ner dom ända till kina. Håller på dig och lycka till i framtiden.

2012-04-11 @ 19:17:17
URL: http://sandrastenm.blogg.se/
Postat av: Lina

Usch vad irriterad jag blir när jag läser detta. Nackdelen med att få en lite större blogg verkar ju vara alla puckade kommentarer som ramlar in. Förstår att det blir jobbigt och är svårt att inte ta åt sig.Men bara för att en person fått för sig att du inte är dig själv på bloggen och försöker framstå som en bättre mamma? Come on! Den personen känner inte dig.Och att klaga på att du borde ägna tid åt dina barn istället för att blogga är ju också bull shit. Jag bloggar ju själv ganska mycket, men inte tusan låter jag bloggen komma före min dotter. När hon sen vilar, sover eller leker ja då kan jag sätta mig vid datorn. Och vad man gör på sin egna tid är väl upp till en själv? Likaså får du gnälla precis hur mycket du vill. Det är din blogg. Sen att Rosalie har tre barn och inte gnäller, ja men vad bra för henne. Alla är vi olika.Sen om Wilgot blir bög, haha! Som att det skulle vara något dåligt? Skit samma. Det spelar väl för tusan ingen roll!Försök att inte ta åt dig för mycket och lyssna på oss, dina snälla läsare som uppskattar dig och din blogg istället. Kram!

2012-04-11 @ 19:22:04
URL: http://linakrantz.se
Postat av: Camilla

KRAM

2012-04-11 @ 19:25:21
Postat av: Lina

Jag blir uppriktigt sagt förbannad, att en av personerna som kommenterar dessutom har egna barn gör det bara änn mer bisart.DU ÄR EN TOPPEN MAMMA, skit i de där idioterna!

2012-04-11 @ 19:25:27
URL: http://www.linaslycka.se/
Postat av: we will never walk alone

Blir så sjukt trött på folk som ska klaga på allt!

De visar bara att det är dom som har problem och inte du. Tyvärr får man nog alltid stå ut med sån här mobbning när man har en blogg, jag har också fått en del såna, men vet du vad jag insåg?

Man behöver inte godkänna dom! Ge dem inget utrymme så försvinner de snart :)

2012-04-11 @ 19:26:01
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Cissi

Fy vad arg jag blir på dessa människor!! Hur fan kan dem tro sig veta hur du är som mamma och hur kan dem ha mage att påpeka ett barns utseende!? Helt otroligt att vuxna människor beter sig så illa...

Uppenbarligen är dem inte nöjda med sina egna liv och saknar självförtroende vilket gör att dem på något sjukt sätt känner sig bättre genom att hacka på dig... Usch!Under all den tid jag läst din blogg har jag enbart upplevt dig som en bra mamma som älskar sina barn. Jag ser upp till dig Denise som klarar det!

2012-04-11 @ 19:29:00
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Alltså förlåt men hur tänker ni ex Monica och ni andra anonyma asen?? Ni tycker alltså att dom som bloggar öppet ska acceptera att bli påhoppad, mobbade och dessutom tolerera att deras barn ska få sånt skit kastat på sig?? Då betyder ju detta att om någon skulle möta er och ert barn (om ni nu har något, ni tror ju iaf att ni är expert på) på gatan och tycka att ni va det fulaste dom sett, så skulle det ge dom rätten till att gå fram och slå er på truten, spotta på barnet och skrika till er att ni va det fulaste dom sett! Ni är ju precis lika öppna på gatan som på en blogg!!! alla hade väl rätt till säga vad dom tyckte eller? Är det OK??? Skulle inte tro att ni tycker det! Jävla AS är vad ni är!!

Kram till dig och barnen Denise!

2012-04-11 @ 19:36:40
Postat av: Frida- 20år och längtan efter ett barn

Usch vilka idioter det finns! Dina barn är superfina och du är en superstark mamma som orkar ta hand om dina barn samtidigt som du lever med depression.Och att Wilgot kommer bli homosexuell bara för att han leker med alla sorts leksaker är det sjukaste jag har hört!

Jag själv har en bonusdotter på 4år och hon älskar att leka med bilar och att leka snickare och allt vad det är. Men hon tycker lika mycket om att leka med sina dockor och laga mat, vad är felet med det? Barn är barn och klart dom ska få leka med vad dom själva vill!Fortsätt kämpa Denise, för dig själv och din familj. Styrkekram till dig!

2012-04-11 @ 19:39:02
URL: http://onechange.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!

Jag råkade hamna på denna blogg och snabbläste lite grann!

Va är det för fel på folk! Hur kan ni skriva så jävla taskiga komentarer till nån ni aldrig har träffat??? Låt denna tjejen va och läs inte om ni inte uppskattar det hon skriver! Hur svårt kan det vara???

Vuxna som mobbar vuxna är riktigt sjukt! Idioter!!!!!

2012-04-11 @ 19:41:33
Postat av: Nicole [ Foto & Vardag ]

Hej! Skulle du kunna kolla in mina senaste bilder som jag tagit i motljus? Jag skulle gärna vilja ha lite kritik. Jag skulle bli jätteglad då! :)http://twinstars.blogg.se/2012/april/fina-farger.html#comment

2012-04-11 @ 19:43:32
URL: http://twinstars.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej! Jag är bara 14 och jag älskar din blogg! Ni är så fina allihopa och man märker att ni är väldigt kärleksfulla. Jag kan inte fatta att dom skriver sånna elaka saker om dig och din familj. Och du gör helt rätt i att ge Wilgot de saker han gillar, det är jättefint att han gillar, som vissa kallar det, "tjejsaker". Om små barn, killar som tjejer, leker med dockor och sånt så kommer de bli jättebra föräldrar, inte bögar som någon skrev. Ta inte år dig av de här kommentarerna, de kanske inte förstår att det är skillnad på att vara barn nu och förr. Det är inte så länge sen jag var barn och både jag och min yngre bror fick leka med de saker vi ville leka med, vilket för mig var prinsessgrejer och för min bror var det riddare. Men mina kusiner som bara är några år yngre än mig har det inte likadant, båda leker med dockor(en är kille och en är tjej) men de leker också båda med lego och sånt. Det har blivit stor skillnad på bara några få år, så det är klart att de inte förstår! Det är mycket mer jag vill säga, men jag orkar faktiskt inte skriva mer nu. Ha det jättebra! c=

2012-04-11 @ 19:48:16
URL: http://amandagrimberg.blogg.se/
Postat av: AnnaH

Jag håller med dig! Kan folk ta reda på faktan INNAN de göra en massa jäkla påhopp?? Varför lägga sig i när dem ändå inte vet något, eller har någon som helst grund att stå på? Alla får väl lov att må dåligt någon gång?! Jag håller med dig helt och hållet! :)

2012-04-11 @ 19:50:40
URL: http://annahav.blogg.se/
Postat av: Janina - mamma till Nicolina och Joline

Alltså det här är för fan det värsta jag läst på lääänge. Hur fungerar såna här människor? Var finns deras samvete? Det jag reagerade mest på var det att Wilgot skulle ha rymt för att ni skulle varit dåliga föräldrar (?) What? Den som skrev detta kan omöjligt ha egna barn, för alla föräldrar vet väl att en tvååring inte fungerar på det sättet. Det är nog bara nyfikenhet och bus bakom det hela, alla barn vill väl testa på det förbjudna oavsett hurdana föräldrar de har.Jag känner ju inte dig personligen, men jag tror nog inte du alls är någon dålig mamma. Du verkar så bra, och jag tror på det du skriver för du känns så ärlig. Alla har vi det svårt ibland, man kan inte vara glad och lycklig varje dag och vissa dagar känns allt bara tungt, det vet nog alla föräldrar även om många inte vill erkänna det.Jag tror att elaka kommentarer är skrivna av folk som anser att personen i fråga har det så mycket bättre än de själva, så de av ren avundsjuka skickar elaka kommentarer bara för att du inte ska känna dig så bra då, när du läser det. För att de inte kan unna andra lycka, utan vill att alla ska vara olyckliga och kanske missnöjda över sitt liv, precis som de är. Det påvisar bara att du har det bättre än dem, trots att de försöka övertyga om motsatsen.ANMÄL, det skulle jag göra om någon skrev sådär fult om mina barn. De har gått över gränsen för länge sen!

2012-04-11 @ 19:58:00
URL: http://janinas.vimedbarn.se
Postat av: Sofia

Jo de är inte roligt med en såkallad kompis som påstår sig ha rätt i allt som hoppar på mitt oskyldiga barn!Bra skriver Denise och vänta inte med att anmäla. Om allt de som dom skriver om sig själv är sant (att de har barn osv) borde de sättas på plats och veta bättre att såhär får man faktiskt inte bete sig. Hon som har tre barn borde veta bättre, att saker och ting kan hända lätt precis som du skrev och att hon borde veta att barnen slutar väcka en tillslut för att de tycker att de är roligt att få göra hyss och man vaknar inte alltid av en väckarklocka, att mabn är lätt trött och att de inte är lätt att vara mamma i alla situationer. Sen påstod hon att hon inte gnäller, men vad var de hon inte gjorde då hon skrev angående sovmorgon - tror hon är en aning svartis. Nä anmäl, är dom sådär omogna och stort sett mobbare och går på dina barn och dig så ska de inte skonas från en anmälning.PROUD OVER YOU!

Kramar! ♥

2012-04-11 @ 19:59:53
URL: http://rockferries.blogg.se/
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

Nämen vad är det för ena idioter som har hjärta att skriva så elakt? Det är typiskt "tuff-bakom-skärmen". Jag fattar inte att det finns så hemska och elaka människor. Men det måste ju vara sånna som inte själv mår bra, eller har det bra. Och varför läser man en blogg så länge om man nu inte tycker om personen som ligger bakom bloggen?!?!

Tror dom är nyfikna och tycker att du har det bättre än dom och klagar därför.

Din blogg är super gumman... Stå på dig och ta emot av alla fina kommentarer du får istället. Vet att elaka människors kommentarer kan såra, men de är så få.

Och en sak till... FEGA JÄVLAR SOM GÅR PÅ BARN SOM INTE KAN FÖRSVARA SIG....

Detta är ren mobbing och att vuxna mobbar barn trodde jag inte fanns... Äckliga lilla anonym-fitta... Ursäkta mitt språk! Men som mamma blir jag upprörd när jag läser sånna idiotkommentarer som Anonym skriver.

All kärlek till er <3

2012-04-11 @ 20:02:12
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Annika

SV: när jag brukar få elaka kommentarer brukar jag radera dem direkt och jag försöker inte bry mig. Fast det svider i hjärtat varje gång och man vill svara till den elaka personen :/Jag tror att den bästa medicinen är att inte bry sig, för jag har inte fått några elaka på ett tag nu. Det blev bara värre då jag publicerade kommentarerna i ett inlägg, för de fick ju sin uppmärksamhet som dom tigger oftast om.Hittade ett inlägg på en blogg, där det står hur man lär sig att hantera elaka kommentarer: http://epicfaiil.myshowroom.se/lar-dig-ignorera-elaka-kommentarer/#comment :)

2012-04-11 @ 20:02:24
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: stina

hejhej!

kikade in här via blogg.se första sidan. hamnade visst i något slags upplopp? tips från en till ung tvåbarnsmor:1. skit i alla andra.

2. din son är absolut INTE tjock, det var det löjligaste jag varit med om. barn ska faktiskt ha några hekto extra, för så fort de blir sjuka så bara rasar det av dom.

3. det här verkar vara en helt normal blogg om en helt normal familj, så långt jag kan se.tack för mig!

2012-04-11 @ 20:11:15
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Blir så förbannad när jag läser vad alla skrivit. Hur har folk mage att öppna sin käft och kritisera dig? Nej jag vet fakriskt inte vad jag hade gjort om jag var du. Första tanken är ju att försvinna ifrån internetvärlden, men samtidigt vill man ju inte att 'de ska vinna'. Suck trött jag blir. Du är stark som står på dig denise!!!:)

2012-04-11 @ 20:15:28
URL: http://storymea.blogg.se/
Postat av: My -Mamma till Alma

Alltså, vafan JAG blir ledsen. Var är mänskligheten på väg?

Jag tycker det är jobbigt med ett barn ibland när hon bara gnäller och gnäller och vägrar sova osv, men man ångrar dem ju inte en sekund! Inte sant?Jag tycker du är grym och verkar vara en helt underbara människa och underbar mamma! <3Stor kram!

2012-04-11 @ 20:17:25
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Emma

Att dom inte ger sig!

Stå på dig Denise!!!

2012-04-11 @ 20:17:42
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag tycker du verkar vara en toppen mamma, som vet precis vad hon gör! & du gör det bra.. det där kallas bara avundsjuka, du har det dem strävar efter. ta aldrig åt dig! dina barn och ditt liv är så perfekt som du vill ha det. sen att dem inte vill ha det så är deras problem!! styrke kraaam!!

2012-04-11 @ 20:21:31
Postat av: Angelica E.

Usch...vissa människor har man ju lust att ge en riktig...ja jag vet inte vad.2012-04-11 @ 20:24:03
URL: http://angelicasliv.devote.se
Postat av: Mia.

Jag är rent utsagt fly förbannad efter ha läst dessa påhopp!Fy fan rent ut sagt vilka jävla människor det finns där ute! Fega as som sitter och skriver elakheter om ett oskyldigt barn! Du/ni som håller på med det här kan ju inte vara riktigt friska i huvudet eller må bra alls med er själva!Och till Rosalie... Alla är vi olika! Vad spelar det för roll om du har 3,4,5 eller 6 ungar och klarar det galant och någon som har 2 barn kan ha det "kämpigt" vissa dagar! Att döma ut någon hur dom är som person och som MAMMA är fan jävligt lågt! Ta hand om dina ungar istället för att lägga dig i hur andra ska leva och ta hand om sina!

2012-04-11 @ 20:26:40
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Sv: Viggo brukar med säga att alla jobbar (som inte är hemma hos oss), låter så gulligt när han säger så... "Mormor jobbar", "nej, hon är hemma" säger jag då men då svarar han bara "NEJ, mormor jobbar", okej okej, säger du det så haha :DHoppas ni har en trevlig kväll.. Själv sitter jag och kikar på bygglov :)

2012-04-11 @ 20:30:41
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Mariana-mamma till Milo & William

Om jag var du Denis , så skulle jag ha anmält. Speciellt den personen som har yttrat sig två gånger om din son. Jag får som en klump i magen av att läsa de dom skriver om dig o din familj. Man kan inte ta för mycket stryk. Så kan du anmäla, så gör de. Det hade jag gjort, fast de kanske hade tagit emot. Folk kanske lär sig då att man inte alltid behöver yttra sig om andras liv. Stå på dig ! Kram

2012-04-11 @ 20:35:03
URL: http://marianathorell.blogg.se/
Postat av: Mandy & River

men gud vad du har fått stått ut med på senaste.. kram <3

2012-04-11 @ 20:42:33
URL: http://mandyyss.blogg.se/
Postat av: Louise - Tvillingmamma till Lowa och Malte

Men vad håller folk på med? Hur orkar dom? Usch vilka människor!!!

Hoppas du inte tar åt dig, även om det är svårt!Kram på dig

2012-04-11 @ 20:42:40
URL: http://louiserautio.webblogg.se/
Postat av: Josefin - Mamma till Melwin

Ja förstår om du blir upprörd, de skulle jag med bli om okända människor hela tiden klankar på mig via skärmen.. De är så fegt, så himla fegt att inte kunna stå för vem man är.. Och så patetiskt att lägga sig i andras människors liv över huvud taget, har man inget vettigt att säga så kan man lika väl låta det vara..Ja kommer ihåg för ett tag sen när ja hade det såhär, då sa du till mig att man inte ska ge dom någon bekräftelse ja vet att de är svårt men anmäl dom och låt de inte få någon uppmärksamhet tillslut tröttnar dom.

2012-04-11 @ 20:44:09
URL: http://melwinojag.blogg.se/
Postat av: Angen

Anmäl skiten, man uttalar sig inte så där om folk och framför allt inte om barn!

2012-04-11 @ 20:45:25
URL: http://angenf.blogg.se/
Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

Nääää, inte igen :-(

Vad har de där för liv egentligen? Förmodligen INGET! Fattar verkligen inte vad man får ut av att skriva sådär, varken om dig eller dina superfina barn.. blir så ledsen att jag själv sitter och gråter.Fan, jag tycker att du verkar va en jättebra mamma, du har två fina ungar! barn busar, rymmer (jag själv rymde från dagis då jag var liten och hoppade in under en bro ;-)) och stojar.. Ingen kan ha 100% koll på alla sina barn precis hela tiden...Och det där med att bli homosexuell eller heterosexuell pga leksaker, är ju bara skitsnack verkligen. Va fan, jag lekte med bilar&vapen när jag var liten och umgicks endast med killar, och nu som vuxen är tv-spel (Guitar Hero bland annat) mitt största intresse i livet förutom mina barn, inte är jag homosexuell för det, och hade jag blivit det hade det definitivt inte varit pga det jag gillar/inte gillar att göra.Åhhhåhåh, blir så trött på vissa människor!!Stå på dig, Denise, du är jättevacker och du har jättefina barn!

Och jag tycker du borde (BÖR!!) anmäla de där ip-numren. Du kan ju också söka på ex. ipnr.se och se ungefär vart i landet dessa människor bor, så du vet ifall de är från din stad eller nån annanstans.Många kramar från mig till er!

2012-04-11 @ 20:53:07
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/
Postat av: Trees, mamma i London

Herregud........... hittar inga ord.

Vilka idioter??? blir tarogd, for deras skull. hur kan man vara sa tom pa karlek!?

2012-04-11 @ 21:09:16
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Hanna- mamma till Theodor

Jag tycker att alla människor som har en elak kommentar på lager kan HÅLLA KÄFTEN!

Hur FAN ska vi kunna leva/få en bättre VÄRLD, om människor på nätet, vuxna människor, MOBBAR varandra?!

Det är helt JÄVLA SJUK!

Ta och gräv ner er eller gå och hitta någon som kan ge i lite kärlek. För det är nog vad ni behöver.Och vad gör det om han blir BÖG?

Är det något fel på bögar?! Har inte en BÖG samma värde som en som är "normal" i allas ögon?

Trångsynt är vad det är!

Låt barn vara barn!

Så länge föräldrarna inte låter dom äta snabbmat varje dag så har ni inget att komma med! Så TYST och sköt era egna liv, så kommer alla må mycket bättre!

Tack för mig.

2012-04-11 @ 21:15:57
URL: http://hannashusdjur.bloggplatsen.se
Postat av: Madde - Mamma till Elias

Ta inte åt dig va dom skrivet, stå på dig, dom har inget bättre liv än att klanka ner på folk. Du är en underbar mamma och den bästa mamman du kan vara för dina barn. Tycker som andra att du ska ta och anmäla dom som skrivit.Många kramar från oss.. <3

2012-04-11 @ 21:17:24
URL: http://stromgren.bloggplatsen.se
Postat av: Amanda ♥ mamma till Viggo

Maj gaaaaaaaaaad♥ ♥ ♥ ♥

2012-04-11 @ 21:20:19
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Emma & Wilma

Herregud jag tappar hakan när jag läser detta. Du ska inte ens behöva förklara dig mot såna inlägg ju!! sjukt! Jag är lärare och detta gör mig så otroligt skrämd, dessa människor har antagligen barn och vilken moral får dessa barn?! Kan vuxna skriva sånt här elakt, hur ska vi då kunna stoppa mobbing bland barn?!?! usch och fy!! Vuxna ska vara förebilder!Kramar till dig och din familj

2012-04-11 @ 21:20:52
URL: http://www.emmaochwilma.blogspot.com/
Postat av: LILLA ELIN [DRÖMMEN OM ETT BARN]

Hallå i stugan!

Jag har dragit igång en mysig TÄVLING i min blogg där man kan vinna väggtext/väggdekor till ett värde av 250kr, skulle bli super glad om du ville delta :)

http://lillaelins.blogg.se/2012/march/tavling-vaggtextvaggdekor.html#comment

2012-04-11 @ 21:22:14
URL: http://lillaelins.blogg.se/
Postat av: Fridah

Rosalie Geth. tack för din kommentar, det fick mig precis att förstå vilken oförstående mamma du kommer bli och är. jag tycker ärligt talat synd om dina barn.

Finns det någonting som är fint & ärligt i dagens samhälle så är det människor som vågar stå för att man ibland har det kämpigt i vardagen, och att man inte alltid kan hålla huvudet högt. du skriver i din kommentar att personen i fråga försöker få det att låta som att allt är perfekt i hennes liv, av vad jag har läst i denna blogg så får det mig att förstå hur ett liv med småbarn faktiskt är, med upp och nergångar. det roliga med ditt resonemang är att du anser att man inte ska prata om sina problem med andra, då kan jag garantera dig att dina barn aldrig kommer känna den tilliten till dig och berätta för dig när något står fel till. lycka till med uppfostran så får vi se vilka som kommer längst i livet.

2012-04-11 @ 21:23:01
Postat av: Johanna

Folk är fan inte kloka, varför fortsätter dom som kommenterar anonymt klicka in till din blogg om dom ändå tycker så?

Förstår att det måste vara svårt att skaka av sig och gå vidare men hoppas verkligen du kan det. För din egen skull och anmäl för guds skull, spara kommentarerna med ip-adress och allt så du har det kvar!Du är en grym mamma, grym person och så inspirerande! Det kan ingen ta ifrån dig.Många kramar

2012-04-11 @ 21:26:49
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Jen

Men va?!? Hur kan de säga att du borde sluta blogga o va med dina barn? När hon själv skriver att hon har TRE barn och själv sitter o läser din blogg och kommenterar långa inlägg om hur är och inte är! Va?Va?VAAA?

Varför ens ödlsa tiden till det då? vilket låter vettigast, att skriva en helt onödig elak kommentar eller skriva inlägg på sin blogg.. de sistnämnda tycker jag låter mycket vettigare!Dubbelmoral på henne!Elaka människor, så mkt tuffare bakom skärmen!

USH!Du är GRYM! glöm sån skit som de skriver!

2012-04-11 @ 21:31:08
URL: http://jennicka.blogg.se/
Postat av: Lina

Vilka jäkla idioter!! Jag tycker att du ska anmäla det redan nu, det har gått på tok för långt nu! Jag förstår att det är näst intill omöjligt att ignorera kommentarerna, men jag tror ändå det är det bästa.

Styrkekramar till dig!

2012-04-11 @ 21:32:31
Postat av: Kristin-mamma till Milo

Vad fan är det för människor som sitter bakom skärmarna? Fattar inte hur man kan skriva något sådant dels om en annan vuxen men framförallt om oskyldiga små barn. Sjuka människor! Du har så många trogna läsare som vet att " anonym " bara snackar skit så stå på dig tjejen! Du är en kämpe! Stor Kram

2012-04-11 @ 21:36:31
URL: http://minmilo.blogspot.com
Postat av: Hanna - 19 och lyckligt förlovad

Jag inser att MÅNGA människor redan gett dig uppmuntrande ord, och jag inser även att mina bara kommer vara några i mängden. Men jag vill ändå säga dem.Min personliga åsikt är att du har några av de sötaste ungar jag någonsin sett. De ser ut att vara normala, lyckliga och välmående barn med en väldigt fin mamma. Jag och min fästman brukar klicka in på din blogg och kika, och vi konstaterar alltid samma sak: "OJ vilka söta små kiddos de har!"Jag förstår att du är smart nog att inse hur puckade människorna som skriver dessa kommentarer är, men man tar ALLTID åt sig. Usch. man vet att man inte borde, men ändå tar man åt sig. Du har själv huvud nog att inse att tramset om att Wilgot skulle vara tjock är påhitt! Min lillasyster såg ut som en enda stor julgris när hon var liten (det är sant!), och idag äter hon som en häst men är smal som en synål. Hon har varit fullt frisk och "normal" hela tiden (enligt alla rapporter), så.. Människorna som lämnar dessa kommentarer har helt enkelt inget innanför pannan. As simple as that. :)Jag älskar din blogg, och jag tycker du har några av de finaste småknoddar jag sett. (Och jag har sett MÅNGA.) Och juste, du är vacker. Att säga annat är bara trams. :) Som sagt, detta blev bara "några ord i mängden", men det kan aldrig skada.. inte sant? :)Stor kram och lycka till! :)

2012-04-11 @ 21:40:14
URL: http://hannablog.blogg.se/
Postat av: Marie

Men att de orkar, de minsann har tid att sitta klanka ner på dig, vad är det för förebild till mamma egentligen??Stå på dig vännen

kramar

2012-04-11 @ 21:48:44
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Maja

Men vad trött man blir.. Kan inte dessa människor kasta bort sin dator och sluta läsa bloggar som de klankar ner på så blir det roligare för oss som verkligen vill läsa och tycker om den person som skriver. Stå på dig Denise. Stor kram

2012-04-11 @ 21:54:34
URL: http://Milovaldemar.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

<3

2012-04-11 @ 21:57:19
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Hanna

HAHHA på riktigt har inte folk nåt bättre för sig än att hålla på och vara taskiga mot andra medmänniskor? tycker det är så otroligt sorgligt och fegt att skriva en massa skit bakom datorn.

Att skriva skit saker om barn är tame fan droppen. Hur i helvete kan man gå på folk som är helt försvarslösa?Må djävulen straffa er i! Karma is a bitch, ni kommer att få ånga det ni skrivit...fegt som fan att kommentera anonymt också. jävla råttor!!!!

skulle så gärna vilja se hur ni själva ser ut och hur ert liv är, ni kanske inte skulle ha så mycket att komma med då!Du har världens finaste barn och det kommer gå hur bra som helst för dem i framtiden :)

2012-04-11 @ 22:04:33
Postat av: En chic mammas bekännelser

död åt alla er elaka människor, hoppas ni brinner i !! sluta hata börja älska, klarar ni inte de så dra !! <3

2012-04-11 @ 22:11:39
URL: http://frureinhold.se
Postat av: Sandra -Mamma till Wilmer och Joline

Men hjälp! Vad är det som händer??? Varför alla dessa sjuka kommentarer nu helt plötsligt?

2012-04-11 @ 22:14:48
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Tuva:)

Alltså kan dom inte bara fatta att det är dax att ge upp!!!!!! förstår inte att man kan skriva så som dom!!!! blir så arg......:/

2012-04-11 @ 22:16:31
URL: http://montresor.blogg.se/
Postat av: matilda

gaaaaah. Om inte dom två anonyma redan har barn så hoppas jag dom får någon/några, skaffar sig en blogg, skriver ut en hel del om sina barn och sedan får sånna här kommentarer själva. INTE för att deras barn förtjärnar såna kommentarer utan för att dom som föräldrar ska få tjäna på hur det känns när någon gör ett påhopp på ens barn.Dom borde,innan dom lägger sånna kommentarer, tänka sig in i situationen själva. Och sen första kommentaren tycker jag mest du ska skratta åt, du gör ett skitbra jobb denise !!! wilgot och Lo är nog bland dom sötaste små jag sett :)

2012-04-11 @ 22:19:40
Postat av: Elina Högström

Kära syster,Även fast vi knappt ses så älskar jag ju dig ändå. Att ignorera sådana äckliga grisar är fruktansvärt svårt, jag skulle också försvarat mig och min familj. Jag och pappa blev ju grymt arga när vi såg vad folk kommenterar. Att dom ens har mage! De kan inte må speciellt bra om de hoppar på de mest oskyldiga vi har här i världen, barn. Stå på dig. Låt inget ställa sig i vägen för dig. <3

2012-04-11 @ 22:25:08
Postat av: Sabina - Mamma till Leon

För det första, Vad är det för människor som ger sig in i en sjuk diskussion utan både tal och skriv förmåga?! Personerna i fråga kan varken punkt eller stor bokstav vilket tyder på att de inte är äldre än fem år.

Sedan skriker deras ord AVUNDSJUKA, inga ord i världen kan förklara hur synd om dessa små människor det är. Måste ge sig någon som faktiskt redan ligger ned och kränka barn för att må bättre själva?! SJUKT! SJUKA MÄNNISKOR. Precis som du känner skulle vi andra mammor också göra om någon sa något illa om våra barn. Säga vad man vill till en själv men ett ont ord om ens barn och man är inne i ringen!

Du ska försöka låta det gå in genom ena örat och ut genom andra, detta är människor du absolut aldrig behöver prata med eller träffa. Om jag var du hade jag mer än gärna anmält svinen för förtal och kränkning. Stå på dig! Vi är många som faktiskt trivs på din sida och dem som inte gör det kan ju välja att INTE gå in här.Massa styrkekramar! P.s Diggar din klädstil som fan.

2012-04-11 @ 22:32:45
URL: http://kullanmuru.blogg.se/
Postat av: Victoria

Lägg upp de där helvets människornas ip nummer istället!

Så dem vet att folk kan söka upp dem äckliga jävla fan skap blir så jävla arg.

Du är en förebild för mig ska du veta.

Jag älskar din blogg, och hela dig utan att känna dej, tycker du är super underbar! Och dina barn, är minst lika underbara! Kasta alla dessa skit kommentarer innan du ens hinner läsa dem!

2012-04-11 @ 22:36:05
URL: http://nadiiavic.blogg.se/
Postat av: Sanna

Fy att det här hemska människorna inte ger upp! Förstår ärligt talat inte ens hur det kan leva med sig själva när det ger sig på oskyldiga barn och skriver rent ut sagt så mycket skit.Tur att du har fötterna på jorden Denise, och vet att du inte ska ta åt dig. För det är verkligen inte fel på något av dina barn och du är en fantastisk mamma som inspirerar!Kram Sanna

2012-04-11 @ 22:37:01
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Linda

Jag kan inte säga det bättre än föregående talare, välj att lägga din fokus på alla underbara, fina, välvilliga kommentarer, som du får många utav. Jag förstår att det är svårt, dessa förbannade människor pratar om dina barn, det värdefullaste du har, men försök att inte lägga energi på det. Det är enbart det dem vill, få en reaktion för att kanske för stunden höja sig själva lite. För ingen människa, som inte är sjuk i huvudet, skulle skriva sådär till en annan människa.Jag tycker du är grym, keep up the god job :)

2012-04-11 @ 22:38:44
URL: http://lindaelivforsberg.blogg.se/
Postat av: Tokmorsan.se

Människor skräms och avundas styrka. Jag är ensam mamma till 4 & det stör människor då jag klarar så mycket mer än många andra... Att säga elaka saker och ta på ömma punkter är bara ett sätt att försöka känna sig starkare än någon stark då personen avundas styrkan dom själva inte har. Ingen är perfekt och alla kan fela men att försöka trycka ner någon annan då är man mycket långt därifrån. Kram

2012-04-11 @ 23:01:26
URL: http://tokmorsan.se
Postat av: Johanna

Stå på dig! Låt dem inte såra dig!

Du bryr dig om dina barn och förevigar ert liv tillsammans med din vackra blogg. Det är väl kärlek om något?

Du är stark och har rätt att skriva vad du vill på din blogg, så det så!

Kram

2012-04-11 @ 23:21:31
URL: http://gladayoyo.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV: Ja, det ska bli super mysigt faktiskt och i och med att jag själv egentligen är lite smått sugen på en till liten nu när min tjej har blivit så stor, så känns det extra kul då jag snart har en liten att låna eftersom det inte ser ut att bli några fler för mig än på ett tag i och med att jag fortfarande är utan karl.Kram Sanna

2012-04-12 @ 00:19:50
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: janina

ANMÄL idioterna!Monica: vad skulle du säga om nån kom med såna dumma kommentarer om dina barn???! Skulle du säga: "Alla har ju rätt till en åsikt, man måste inte tycka alla barn är söta" Vad fan tänker du med???Kram till en superstark mamma, denise!

2012-04-12 @ 00:30:27
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Anna

Fyfan vad sur jag blir. Helt chockad. Jag får så ont i hjärtat, bara av att se dessa hemska och kalla människor som bara hoppar på en oskyldig mamma med två underbart fina barn, och en fin kille. Helt utan anledning.Jag kommer inte och säger att du inte borde ta åt dig och skita i dem, för jag förstår hur det känns. På min förra blogg så fick jag bara hat kommentarer, och jag var lika ledsen varje gång. Men tillslut blev det lite uttjatat, så jag bara tog bort dem. Men hur fasiken tänker man ifall man hoppar på ett barn som man inte ens känner? Och dessutom dra homosexualitet i allt!? Och precis som du säger, SPELAR DET NÅGON ROLL? Homosexuella är det fanemej inget fel på, dem är precis som vanliga människor. Bara att dem gillar samma kön som dem själva är. Och det är väll ändå inte så konstigt? Och vadå säga att Willgot har för mycket hull? Han är bara ett barn!! Det finns 10 åringar som har mer "hull" än vad han har! ALLA BÄBISAR ÄR LITE KNUBBIGA. Det lixom ingår med att vara bäbis. Dina barn är otroligt vackra, bara så att du vet.Jag må vara 13 år, men detta är inte ok. Jag mår så dåligt av att människor bara slösar sin tid till att skriva jääääätte långa kommentarer med bara kränkningar och hat. Ibland vill jag bara high fiva dem med en stol i ansiktet. Tänk om någon sa likadant till dem och deras barn? Dem skulle inte bli så glada, eller hur? I alla fall, var stark, tänk på att dem är idioter som är så avundsjuka på att du lever ett bättre liv än vad dem gör.Hoppas du får en fortsatt trevlig påsk, och att inte fler idioter hoppar på dig och din familj! Kram

2012-04-12 @ 02:50:54
URL: http://annasstyle.blogg.se/
Postat av: Jennifer

HEJA DENISE!!!!! Du är fantastisk, och låt INGEN påverka det till något annat, du är en förebild för många (inkl mig) och detta visar verkligen hur stark du är som inte tar någon skit. Anmäl dem, för dessa påhopp är absolut inte OK!Massor med kramar från USA!

2012-04-12 @ 03:35:17
URL: http://jennifermobergaupair.blogg.se/
Postat av: Denise B

Hujeda mej, jag undrar hur hennes barn mår om de har henne som mamma och vart de är på väg i livet med en kontig inställning i familjen. Nisan, nästa gång du får någon liknade kommentar - strunta i det eller lägg ut kommentaren med ip adress! Ska de ta del av ditt liv så kan väl du/vi lika gärna få veta vilka personerna är. Kram på dig och din familj!

2012-04-12 @ 03:51:50
URL: http://denisebuusch.blogg.se/
Postat av: michaela

fan skärp er med era dumma jävla kommentarer..

han är inte fet nånstans, inte ens i närheten av vad det finns för andra barn som är "överviktiga"..

låt ungen vara hur rund&go han vill, sötare unge får man fan leta efter!!

stå på dig denise..

2012-04-12 @ 04:53:31
URL: http://michaelabulle.blogg.se/
Postat av: Sofie

Men vad är det för fel på folk?!

Och nej hon har tydligen inte så mycket fakta att hon läst att du har En dep!

Försök att inte ta åt dig, förstår att det inte är lätt.

Tycker Absolut att du ska försöka anmäla dessa människor som upprepat kommer med dessa jävla ord! De är ju f-n inte kloka!

Tycker absolut inte du fiskar läsare lr röster. Du har en ärlig blogg om hur det är att vara en småbarnsmamma med en dep och en pappa som jobbar mycket. Jag känner igen mig som bara den ska du veta!!!!

Älskar att du är så ärlig här!!!!Skickar lite styrka för att orka vidare, kram

2012-04-12 @ 07:13:43
URL: http://frkenblom.blogspot.com
Postat av: Rebecca mamma till Emil

Det här är ju helt otroligt!

Vem bloggar om allt som händer i ens liv? Att Denise ens har vågat gå ut med och berättat om sin depression är så jävla starkt och även egenbekännande så det finns inte! Inte många som ens kan berätta det för sina närstående för de tycker det är så jobbigt och skämmigt.Utifrån vad Denise skriver här kan man inte avgöra ett skit om hur hon är som mamma. Sen undrar jag om hon inte ska få ha ett eget liv? Bara för att man blivit mamma ska man stänga in sig då? Endast leva för sina barns skull? För isf har jag verkligen missat det och gör helt fel med min egna unge. Jag menar hur lång tid tar det att skriva ett blogginlägg?

Jag pluggar 100% OCH arbetar 50% allt detta för min skull för att jag tycker det är roligt, inkomstmässigt så behövs det inte alls. Är jag egoistisk då? Nej. Jag har gått ut med vänner på stan, ränt ute till 3 på morgonen...är jag en dålig mamma för att jag älskar att dansa? För att min son får egentid med sin pappa? Samtidigt som jag får egentid med mina vänner som man inte alltid träffar? Nej.Att Wilgot kom bort är väl ingenting? Det är massor av barn som kommer bort i gallerior och matcentrum varje dag som hittas med hjälp av personal och informationsdiskar. Wilgot gick ut i trapphuset lååångt ifrån farligt. Min son är ett år och kan öppna vår ytterdörr själv redan, inga konstigheter alls, vi har den låst. Den dagen jag ser honom sträcka sig efter låset är det dags för säkerhetslåset. Förstår inte problemet.Och nej wilgot kommer inte att bli bög för att han leker med "tjejleksaker",hatar ordet, "blir" Wilgot bög så är han redan det. Bög är inget man väljer det är något som man är från start, punkt slut. Det är vetenskapligt bevisat så det behövs inte ens diskuteras kring.Denise jag älskar din blogg och människorna som skriver elaka kommentarer är människor som sitter och internet hatar på väldigt många fler bloggar än bara din endast för att prvocera och få uppmärksamheten i form av ett sådant här inlägg du nu gjort.

Ett råd från min sida, lösenordskydda din blogg. Ge ut lösenordet till dem som ha mage att ge dig deras mailadress. Eller fin styrkan att ignorera dessa små människor bakom dataskärmen, där de känner sig starka och tuffa.Många kramar!

2012-04-12 @ 07:26:30
Postat av: lina m

Alltså shit, visste inte att folk kunde vara såhär elaka! Jag har inga ord.....!!! Stå på dig Denise, du vet vad som är bäst för er! Kram

2012-04-12 @ 07:55:07
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Alltså! Vuxna människor... Det är klart att alla inte kan tycka lika om allt, men VARFÖR måste man klanka ner på andra som tycker olika? VARFÖR känner man att man behöver skriva det i en blogg som man inte behöver läsa om man inte gillar innehållet?

Denise - Du har helt underbart söta barn(men det vet du ju redan)! Wilgots ögon är ju helt underbara tex.

Han kommer bli en riktig tjejtjusare(eller killtjusare?) när han blir stor.

Varför skulle du INTE få skriva att du inte mår bra? Är inte bloggar till för att skriva i? Har det kommit en ny lag som säger att man inte får skriva hur man mår?Om jag hittar en blogg som jag inte tycker om, då läser jag den inte.

Om bloggaren visar upp något som jag inte tycker om(inredning etc) så känner inte jag något behov av att skriva det till bloggaren/bloggerskan i fråga. Vad får man ut av att vara taskig/otrevlig mot folk?Fortsätt precis som du gör Denise, du har ju faktiskt 472 stycken som VILL följa ditt liv med dina härliga barn :)KRAM

2012-04-12 @ 08:37:28
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh ilskan stiger snabbt när man läser sånt där. Hur är man funtad om man ger sig på små barn? Och skriver om sånt man inte har en aning om, som du skriver, bara en bråkdel som delas med i bloggen. Suck! Förstår att du blir både arg och ledsen.

Alla kan väl se hur mycket du älskar dina barn och gör allt för dem. Styrkekram! Läs alla glada styrkande kommentarer, sträck på dig och skaka av dig. Även om det är svårt. Kraaaam!

2012-04-12 @ 08:39:17
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Martina

Men det ju helt sjukt hur dumma i huvudet folk är. Är det på internet är tydligen allt tillåtet att skriva... Jag har en dotter på snart 10 månader. Jag klär henne oftast i färgglada kläder och kläder som nog mer anses som "killkläder". Vi brukar gå till öppna förskolan och som alltid tror de att lilla Nour är en kille. Sen när de förstått att de är en tjej så börjas det... Killbebisarna flörtar med tjejbebisarna blablabla. Nour kommer nog bli omtyckt hos killarna. MEN hallå vilket jävla påhopp egentligen! Våra barn har knappast bestämt sig om sin läggning än. Man bara antar saker hela tiden. Mina barn ska få vara precis som de vill. Jag blev mäkta glad när du skrev om Wilgots alla rosa grejer. Äntligen en förälder som fattar! Skönt att det finns några iaf men det behövs flera. För på nätet svämmar det över med taskiga, elaka och avundsjuka mobbare. Jag har alltid undrat vad som får dom att tro att de har rätt att skriva sådana saker!? Stå på dig även om det känns svårt!!!

2012-04-12 @ 08:56:19
URL: http://martinaskold.blogg.se/
Postat av: Melinda (Mamma till Melvin & Charlie)

Fy så ledsen jag blir av att läsa dessa elaka ord!!

Att skriva om att det faktiskt är jobbigt att vara Mamma ibland är inget fel. Det är verklighet!

Som jag har sagt tidigare så tycker jag att båda era barn är otroligt söta och du med!

Jag får inte alls uppfattningen om att du försöker framstå som perfekt! Snarare som den du är.Jag tycker om din blogg och jag vill att du fortsätter blogga. Om det DU vill blogga om!Du är inte alls svag Denise. En kämpe!

2012-04-12 @ 09:26:00
URL: http://melindahoglund.blogg.se/
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

fy vilka hemska människor de finns! hur kan de hålla på så här?

2012-04-12 @ 09:26:52
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: M

Trillade in på din blogg av en slump idag och ville bara säga att dina barn är jättesöta! Måste vara en härlig känsla att få vara mamma :) Ser fram emot att själv få bli det en vacker dag.Ha en strålande dag!2012-04-12 @ 09:34:41
Postat av: CANDY DARLING nybliven morsa & träningsfreak

dethär har ju verkligen spårat ur... jävla idioter, anmäl hela bunten!

2012-04-12 @ 09:34:56
URL: http://candydarling.shapemeup.se/
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Inte läst dig så länge men känns lite som att jag förstår.

Har barn med liknande ålder mellan sig och en påg och en tös.

man har inte koll alltid! Barn är luriga och hittar på hyss på en sekund. Om man på den sekunden skriver ett ord i en blogg eller sitter på toaletten det är sånt som händer.Att du skrivit om att du inte mår helt hundra tycker jag är bra! Bra att man som mamma inser att man inte är ensam. Det är ett tufft liv som mamma med alla krav och all stress och omgivningen som tycker och tänker för minsta lilla.

Det är okej att inte må bra och det är okej att ha en dålig dag!Älskar din blogg och älskar att läsa om era dagar och om dina fina barn.

2012-04-12 @ 09:39:32
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Anonym

What is this!! Who is this persons who put this kind of comments on 2 small children?? The little boy is normal and he is not even fat and if he did have a little bit fat whats the danger with this, if they didnt say anything on the controls of the baby in the hospital, im pretty sure that there s no danger in how this litte adorable boy look..!! If not all of u who write this stuff is educated doctors?!?! If the boy want to play with this kind of toys, for girls or what u all say, let him, he is 2 for god sake!!! He dont know the different of girls and boys stuff, how do they do on the kindergarden then?!? I dont think the staff there take away toys from a boy there who sit and play with the girls and the girlsstuff.

..and seriously u who say u work on kindergarden, u must be a very strange teacher, do u even have an education?!? I did work in both schools and kindergardens with aloooot of different kids and their parents, and i have nothing to say about this litte family. She is freaking 23 and have 2 beautiful children, im stunned that u have the energy and patiance to have a baby and a 2 year old boy, TOGETHER! I have one boy of nearly 5 months and im sooo freakin tired! then i have ONE! If u can sleep to 11 be soo happy =D..children can play for themselfs for a bit if the room is safe and im sure this mother did fix the room safe..We all need sleep and energy to be good mum s be sure!! Well this did get long and i even dont read blogs but i did get really upset who someone even dare to judge u and ur little family, specially when they dont even know u! Keep up ur good work, no one is perfect but we all try! =D

2012-04-12 @ 09:39:53
Postat av: Anna

Alltså haha hur konstiga människor finns det egentligen? Du skriver ju vad du vill, dessutom är det så fruktansvärt FEGT av folk som inte kan stå för sina argument Och åsikter. Fegisar!!!!! Kör ditt race och låt INGEN trycka ner dig!!!! Kram på dig !!! ♥

2012-04-12 @ 09:41:30
URL: http://forestman.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!Till er som har skrivit dessa idiotiska kommentarer måste jag bara säga: Sluta läsa denna blogg och sluta framförallt kommentera, alla tycker bara ni är löjliga iallafall...Att alla får tycka vad det vill tycker jag också. Men påhopp av dessa slag kallas trakasserier och MOBBNING. Är det så ni kommer uppfostra era barn? Att man ska trycka ner andra? Nä, lägg eran tid och energi på att uppfostra era barn till barn med moral. Som kan glädjas åt andra, som kan stå för de dom säger och inte trycka ner andra människor (Sånt som ni inte verkar kunna...)Jag tycker iallafall att du Denise ska anmäla detta, det är trakasserier. Du uppfostrar dina barn till BRA människor och det ska du vara stolt över. Du försöker ge dina barn värderingar, göra dem till starka individer och framförallt ha kul tillsammans med dem.Denise, KOMIHÅG:Att vara stark är inte

att aldrig falla

att alltid veta

att alltid kunna.

Att vara stark är inte

att alltid orka skratta

att hoppa högst eller vilja mest.

Att vara stark är inte

att lyfta tyngst

att komma längst eller

att alltid lyckas.Att vara stark är

att se livet som det är

att acceptera dess kraft

och ta del av det

att falla till botten,

slå sig hårt och komma igen.

Att vara stark är

att våga hoppas

när ens tro är som svagast.

Att vara stark är

att se ett ljus i mörkret

och alltid kämpa för att nå dit.JAG TYCKER DU ÄR STARK <3

2012-04-12 @ 09:42:21
Postat av: Angelica- Mamma till Leia & lillasyster i magen <3

Alltså jag förstår fan inte hur dom orkar!

Fyfan för dom där nötterna alltså!

Och du är så stark som står på dig!!

Du är verkligen grym! fortsätt såhär Denise!!Massa kramar!!

2012-04-12 @ 09:46:45
URL: http://www.angelicasandberg.se/blogg
Postat av: Anna

Dessutom antar jag de är ren avundsjuka eller att man är så fruktansvärt osäker på sig själv när man drar till såhär. Missförstå rätt : Och om din son blir homosexuell- vadå då?? Han är väl exakt lika mycket värd för det? Ens läggning är ju bara en liten del av en person; jag skiter väl vilket kön Mina polare attraheras till- jag älskar ju dom alla fall?? Åh va irriterad jag blir!! Dessutom kan alla göra misstag - att ditt barn hade rymt el nåt sånt? So what- alla kan väl inte göra rätt och ha koll 24/7! Du är en jätte bra mamma! Kom ihåg det!!!! Kram igen! ♥♥♥

2012-04-12 @ 09:47:27
URL: http://forestman.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag har inte läst din blogg tidigare så jag kan inte uttala mig om så mycket. Men 1, vad spelar det för roll om man är bög? och det är väll inte leksakerna som gör att man blir attraherad till män? 2, jag rymde hem ifrån x antal gånger när jag var liten, men jag gjorde det bara för jag tyckte det var ett äventyr. Jag älskade min mamma av hela mitt hjärta. Stå på dig!

2012-04-12 @ 09:47:28
URL: http://wrengler.blogg.se/
Postat av: Linnea 17år & mamma

Hej! Tycker du är STARK! Jag är själv ung mamma och är ursäkta men jävligt trött på idiotiska kommentarer och påhopp. Alla lögner, deras sett att se en osv.. Det är inget fel med att skaffa barn tidigt! Min son mår otroligt bra med mig, och dina barn verkar vara helt underbara! Skit i dessa idioter.. de är avundsjuka!fortsätt blogga! :)

2012-04-12 @ 09:50:08
URL: http://ungmamaz.blogg.se/
Postat av: ida-maria BF 22/4!

Spärra deras IP-nummer så de inte kan kommentera eller prova att ta bort kommenteringmöjligheten ett tag tills allt har lagt sig. Tråkigt, jag vet. Men det är ju så här alla kändisar får göra i sina bloggar: inga kommentarer alls.KRAM på dig!!!

2012-04-12 @ 10:00:34
URL: http://blogg.loppi.se/idamaria
Postat av: Matilda - I väntan på liten

Alltså vad fan håller idioterna på med? Jag förstår verkligen inte hur dom kan skriva så elaka saker om dina barn och dig! Blogg världen är förjävlig egentligen. Du är så himla stark! Och verkar vara hur bra mamma som helst till dina barn! Ta hand om dig fina du! Stor kram

2012-04-12 @ 10:10:49
URL: http://mwillbo.blogg.se/
Postat av: lina m

Alltså shit, visste inte att folk kunde vara såhär elaka! Jag har inga ord.....!!! Stå på dig Denise, du vet vad som är bäst för er! Kram

2012-04-12 @ 11:10:18
Postat av: Jenny - Liam & Millie's Mamma

Vilka elaka & dryga kommentarer du får!

Jag tycker personerna i fråga ska anmälas för så där beter man sig bara inte!

Båda dina barn är jätte fina & ni har gjort ett bra jobb, du verkar vara en toppenmamma åt bägge två.

Sen att sonen har lite hull är väl ändå sak samma tycker jag.

Min grabb har alltid vart lite rundare, när han va 3 månader vägde han 9kg & han vart av med "bebishullet" när han va typ 3-4(?) & han är fortfarande inte jätte smal men lite extravikt är alltid bra.

När dom blir sjuka tex så slipper dom gå ner & bli ruskigt smala utan har nått att ta av istället. :)fortsätt på precis samma sätt & försök (lättare sagt än gjort) ignorera alla elaka kommentarer.Ha en bra dag, Massa kramar!

2012-04-12 @ 11:39:44
URL: http://iiienniii.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh!! Jag blir så trött och så ledsen på människor som mår så dåligt att dom måste ta ut det på andra! Kan bara tänka mig hur frustrerad du måste vara...

hur svårt det än är, så låt det vara, dom vinner bara på att se dig försvara dig, det är det dom vill!! Och jag vet att du vet det och jag vet hur svårt det är att ignorera när dom ger sig på dig på detta sjuka vis.

Anmäl dom, vänta inte och låt oss som tycker du är en härlig underbar mamma/person med finaste ungarna Willgot och Lo få dela din vardag med bra och dåliga stumder! Heja dig!!

2012-04-12 @ 12:15:04
Postat av: Maja

Vilka människor det finns! Som kan bete sig så, att säga sånt, det är ju så hemskt!! Jag har inte läst din blogg, hittade dig på Blogg.se startsidan men läst förrut och jag tror att du klara detta jätte bra, lika bra som vilken annan småbarns mamma som hellst. Jag tror att du är en underbar mamma!Ta inte åt dig av alla elaka komentarer, ta åt dig av de som vill hjälpa, inte de som vill förstöra. Dina äkta läsare finns för dig! :) ♥Ps: Dina små diamanter är super gulliga! :)

2012-04-12 @ 13:17:44
URL: http://pinkpiggy.blogg.se/
Postat av: Ida

Förstår att du blir ledsen ! du får försöka att inte läsa dem elaka kommentarerna och ta till dig..Ta inte åt dig! Människor som kommenterar sådär är människor med enormt dålig självkänsla..Hoppas bloggen fortsätter..

kram på dig !

2012-04-12 @ 13:27:58
URL: http://festisandi.blogg.se/
Postat av: Simone

Jag har inte följt din blogg men blev riktigt upprörd över vissa kommentarer du fått.

Stå på dej och fortsätt njuta av dina 2 söta gullungar!

Kramar från en annan 2 barnsmamma!

2012-04-12 @ 14:54:43
URL: http://lebanon.blogg.se/
Postat av: Ida

förstår inte varför folk ska behöva lämna sådana där kommentarer! varför vill man trycka ner andra människor så?! MEN stå på dig och skit i dom! precis som andra skrivit finns det bra läsare som faktiskt vill läsa vad du skriver. kramar!

2012-04-12 @ 17:11:55
URL: http://tvins.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag har inte kikat in på ett tag och nu fick jag en chock - vad är det som händer i bloggosfären?! Varför kan inte vi kvinnor/mammor stötta varandra istället för att klanka ner och få varandra att må dåligt? Kämpa på och ta ingen skit!Kramar Nina

2012-04-12 @ 18:46:27
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: johanna

Alltså vilka jävla idioter. Undra vilka det är som mår mest dåligt innerst inne. Antagligen dom själva. Klanka ner på andra gör dom som själva mår dåligt. Herregud man kan väl inte rå för att man inte vaknar, min pojk vaknar ofta innan mig utan att jag märker det. Dina barn är hur fina som helst och du är en superbra mamma.

Förstår att du blir ledsen det had jag med blivit. Men det är nånn/några av alla som läser. Å idioter finns överallt. Men fattar inte hur man kan klanka ner på ett barn, antagligen vet dom att det är en mammas svagaste punkt och det är den dom vill åt. Kanske har dom dåligt samvete för att dom inte lägger ner tid på sina egna barn, ta hand om dig du är bra kom ihåg de

2012-04-12 @ 19:24:15
URL: http://olssonolbers.blogg.se/
Postat av: Anna- Mamma och Socionom

Vilka tragiska människor. De måste verkligen må dåligt när de skriver sånt mot dig. Mår man bra så behöver man inte spy galla över andra. Kram

2012-04-12 @ 21:25:20
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Postat av: boosse

Har ett ord för de där fasonerna, patetiskt! Jag hoppas innerligt att dessa fån inte har några egna barn, då kan man ju undra hur de barnetn är/kommer att bli när de växer upp. Översittare skulle jag tippa på, usch! Jag vet att de tär lätt för mig att säga men försök att inte ta åt dig! Du måste veta att du är den bästa mamman för dina barn.KRAM

2012-04-12 @ 22:01:44
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: sofia

att det finns så hemska människor, det gör att man känner någon slags "världssorg". Om man inte gillar din blogg eller har något snällt att skriva så tycker jag man ska skita i att läsa den och att kommentera. jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma, när jag läser din blogg ( och alla andra mammabloggar) känner typ jag mig som en dålig mamma för det känns som jag inte orkar med hälften av vad alla gör, så jag fattar inte hur man kan tycka du e en dålig mamma. ( jag vet att jag inte är det heller, då jag älskar min son över allt annat o det e det viktigaste). Jag tycker knappt du verkar ha någon "egen tid" men det verkar som de "elaka människorna" tycker det och tycker det är fel. Jag tycker tvärtom! jag tror man blir en bättre mamma om man får lite egen tid då o då och ladda batterierna. Annars blir man bara en sån jävla bitter mamma som de verkar vara redan! så de är nog bara avundsjuka på dig, det är nog tyvärr det som det handlar om. jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma som står för den du är, en jättebra förebild för dina barn. Dessutom tar du helt fantastiska bilder! när jag började läsa din blogg trodde jag du var fotograf :) tycker du borde bli det! :) kraam

2012-04-12 @ 22:04:17
Postat av: Ida

Hitta precis din blogg och har en sak att säga om de här blåsta brudarna. Varför ska de lägga sig i hur du uppfostrar dina barn och är med de?! Åh, jag blir så sur! Helt sjukt faktiskt. ÅHHHH! Nu blir jag tokig. Kommer inte kunna sova inatt, fan. Går det inte att anmäla de?!?!?!?!?!

2012-04-12 @ 22:53:02
URL: http://brollman.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: det enda du kan göra el ja, det enda du SKA göra är att fortsätta på samma bana som tidigare och skita i andra! Kan ju självklart inte förstå exakt men försöka förstå att det är fruktansvärt tråkigt, irriterande men också jobbigt att driva en blogg där vissa människor verkligen måste förstöra för andra. Men de mår säkert bara sämre än de visar- oftast (alla fall vad jag har hört) är det dem som agerar på de här sättet, de som själva mår sämst. Sedan försvarar jag ingen för man klankar inte ner på detta vis. Fy va ledsen jag hade varit. Kör vidare och våga va dig själv, du är en GRYM MAMMA!!! ♥

2012-04-12 @ 23:16:53
URL: http://forestman.blogg.se/
Postat av: Heidi

Fyfan.. Kan inte förstå att någon ens har maken till att skriva något sånt? Att en människa ens kan få för sig att klanka ner på ett försvarslöst barn.. Du verkar vara en toppen mamma! Fortsätt med det du gör. Din blogg är hur bra som helst, du ska inte lägga ner energi på såna patetiska människor.

2012-04-12 @ 23:26:18
URL: http://hanseen.devote.se
Postat av: Cecilia. Mamma till Lova 110404 <3

Vilka sjuka människor det finns! Men känns dessvärre som att det händer ganska många nu för tiden inom bloggvärlden Folk vill verkligen störa sig och söker minsta lilla "fel".Du vet bäst om dina barn, och det är de viktigaste!Du har jätte fina barn!Kram

2012-04-13 @ 00:45:35
URL: http://ceciliamaria.blogg.se/
Postat av: Emilia - Mamma till Tatum och med Tävlingar i bloggen!

Vilka idioiter.. tycker verkligen det är dags att anmäla snart.. Stå på dig!

2012-04-13 @ 07:43:24
URL: http://eemijji.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åh, vad trött jag blir att folk orkar hålla på!!

Du har en jättefin familj och blogg, att dom orkar klanka! BÄGGE dina barn är så fina och jättesöta. Som andra skrivit så mår dessa personer väl så dåligt själva, så det enda som kan lyfta dom är att hacka ner på andra. Egentligen är det nästan synd om dom, men va fan, dom kan väl sluta ta ut det på dig!Ett ord till dessa idioter:

Skaffa er ett liv, sköt er själva och ge fan i andra!!!Kramar till dig Denise! Keep up the good work, älskar din blogg!2012-04-13 @ 10:45:56
Postat av: fia

Men gud! jag blir chockad. Vilka vuxna personer skriver sådär? För mycket hull? alltså va?! GUD VAD ARG JAG BLIR!Kom ihåg att du är mycket bättre än dom!

2012-04-13 @ 11:59:38
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Anna | molnochglitter

Usch jag blir mörkrädd. Det är fasen tuft att ha barn, vissa dagar vill man bara ligga i sängen och inte gör nåt.

Jag tycker helt klart att du ska ta detta vidare, som sagt ingen är anonym.. Usch att mobbing ska finnas överallt! =((

2012-04-13 @ 16:58:34
URL: http://molnochglitter.blogg.se/
Postat av: diana

hej!

läste igenom din blogg lite fort just nu och blev så fruktansvärt rasande för dess kommentarer att jag bara va tvungen att kommentera.först och främst så visar dessa kommentarer bara vilka issues dess människor har med sig själva! det är klart och tydligt att dom hatar på sig själva att de måste trycka ner någon annan! det visar mer om dom och vad dom är för iq befriade typer.sen läste jag ditt förra inlägg med dessa idiotkommentarer och då blev jag ännu mer förbannad! Wilgot ser ut precis som vilket barn som helst att han skulle vara lite rundare än vad andra barn är vid samma ålder är BULLSHIT! han ser ut som en glad och nöjd kille och om han äter mkt så good for him! det är väl bra att man har en bra aptit för oftast vill barn typ aldrig äta!! Han ser perfekt ut i mina ögon!Föräldrarskapet må vara det absolut bästa, mysigaste, roligaste jobbet men det är också det svåraste! Tänk på att så länge du vet att dina barn mår bra och är friska så ska du inte ödsla en sek på dessa männsikor! Jag förstår att det är jobbigt eftersom att de klankar ner på dig personligen, men det bästa sättet är och borsta sig om axlarna. De är inte värda din tid!Ta hand om dig och fortsätt blogga d va jättekul och läsa din blogg!

2012-04-13 @ 22:51:43
URL: http://direli.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Låt aldrig sådana kommentarer ta dig, för då har de lyckas. Om du vet att du är en bra mamma så kan ingen ta det ifrån dig. Och ja, saker händer. När jag var liten så var jag expert på att rymma. Och klättra i träd. Och i att ge min Mami hjärtattacker. MEN DET SKA JU VARA SÅ! Du skulle vara höra när vi berättar en massa historier om vår barndom, som vi kiknar av skratt när de t.ex trodde att jag hade rymt men jag hade bara gömt mig under pappas skrivbord. Så, haters keep on hate. :)

2012-04-13 @ 22:56:01
URL: http://dreamsaboutjanedoe.blogg.se/
Postat av: Thequi

Denise: du är helt underbar! Vet hur jävla svårt det är att inte ta åt dig av vad andra säger! Har själv blivit utsatt miljontals gngr å går ändå bara i 6:an!

Dina barn värkar vara dom lyckligaste i världen som har dig som mamma!

Du är ju super bra!Fattar inte hur folk kan skriva sådana jävligtelaka kommentarer!

Du är bra mycket bättre än dom små sakerna!Fördu vet att du kan och jag tror på dig! Har jag alltid gjort!

När du hade förra bloggen va jag i "mamma" åldern å drömmar om att få vara en sån bra mamma som du, så fin och så underbara barn!Det jag vill komma fram till är att ingen vet hur du är genom att läsa ett par rader! Men i hel het så har det märkts att du är stark och fantastisk!Ingen kan bli bättre! För du vet ju hur dina barn mår och vet att du aldrig skulle göra dom illa!Stå upp för dig! Jag vet att du klarar allt! <3Kram!

2012-04-14 @ 10:51:50
Postat av: Emilia

Sånna där kommentarer är det bara att strunta i! :)

2012-04-14 @ 20:55:28
URL: http://emiliaberglund.blogg.se/
Postat av: kiwiberries

men ush vilka hemska kommentarer! hoppas du aldrig mer ser dem på din blogg igen!

2012-04-15 @ 09:14:33
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
Postat av: bella

det där är inget att lyssna på! dom ser inte hur du är bakom dataskärmen eller nått så skit i dom! dom vill ba ha uppmärksamhet och då kan dom ta sej i röven!

Hoppas allt är bra med dej annars och barnen! kram

2012-04-16 @ 09:04:09
URL: http://isabellaceine.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej fina du! Jätte fin blogg, första gången jag läser din blogg och hittills är den väldigt intressant och fint upplagd.Men jag blir CHOCKAD över dom rent utsagt VIDRIGA kommentarer du fått tackla sista tiden. Vad är det för fel på er människor??Jag har knappt läst tjugo inlägg på den här bloggen, MEN OAVSETT om jag tycker bra om dig eller inte så skulle jag aldrig i hela mitt liv ha mage att skriva så innerligt elaka saker. Det är inte inte mänskligt!Jo anledningen till att jag nu skriver min livs första kommentar någonsin (beror nog delvis på chocken) men också för att jag tycker att du direkt ska anmäla dessa människor, eller åtminstone om det upprepas av samma IP-adress. Som du också skrev, INGEN ÄR ANONYM.Sen är det ju för pinsamt att man inte vågar stå för det man säger sen också, så kom igen. Ni som vräkt ur er all skit, kom fram och visa vilka ni är :) Jag är jätte intresserad av att veta hur ni tänker!Sanna Storm, 21 år!Lycka till i framtiden, och bara så du vet så har du otroligt fina barn! :D

2012-04-16 @ 22:19:47
URL: http://leesevgi.blogg.se/
Postat av: Marika

Tragiska människor som ens sitter och kommenterar... Som du skriver, hade du viljat vara eller visa dig som en perfekt mamma så hade du ju inte skrivit allt du gör.. Jag tkr iaf att du är en perfekt mamma för dina barn :) Dina barn kan inte få en bättre mamma än DU!! Kram påre!

2012-04-17 @ 12:18:00
URL: http://mahrikad.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fan vad ledsen man blir när man läser sådana kommentarer, att folk inte fattar någonting!? Jag är uppvuxen med en mamma som led av depression när jag och mina syskon var små, det började när min syster föddes då jag var 6 år. Hon fick panikångestattacker, låg i sängen och grät, vågade inte duscha själv för hon trodde att hon skulle drunkna, vågade inte gå ut eller göra någonting för hon trodde att det skulle ta dö på henne. Detta har jag vuxit upp med. Men jag anser att min mamma är den starkaste kvinnan på jorden som klarade sig ur det! Och den som inte vet eller har upplevt något liknande har ingen aning om vad det handlar om! Min farmor var en jävla satkärring som sa att mamma var dålig för oss och att hon inte kunde ta hand om oss. Och de kunde hon kanske inte heller, inte just då. Men på grund av mammas sjukdom har jag blivit en stark och självständig person som vet att jag kan klara vad som helst! När jag var 7 år tog jag hand om min 2 år yngre bror, jag tvättade honom, gjorde frukost, mat, läste mina läxor mm. Mamma tog hand om min syster som hade kolik och sov när hon kunde för att orka med. Så jag tror inte att det kommer gå illa för dina barn. De kommer växa upp och bli fantastiska människor och veta att de kan göra precis vad de vill!Kram Johanna

2012-04-17 @ 15:52:41
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hej !

Jag brukar sällan kommentera inlägg men känner nu att jag verkligen måste göra det här.

Jag blir så satans jävla förbannad på dessa jävla människor som ska mobba eller enbart vara elaka på internet.Jag kan säga att dina barn är så himla fina båda två. Jag tycker du gör ett sjukt bra jobb med dom och självklart är de inte alltid en dans på rosor.

Att säga att du är en dålig mamma för att du inte alltid har 100% koll är helt fel. Jag kan säga att min mamma har 3 barn var av min lilla syster var en jäkel på att sticka. Men inte fan betyder de att min mamma är en dålig mamma. Jag kan säga att hon är välrdens bästa mamma. Men som sagt de är tufft att ha en två åring med så himla mycket energi och samtidigt ha ett spädbarn att se efter.Sen de här med att han är överviktig, BULLSHIT. Han är inte överviktig någon jävla stans. Och klart att man kan ha kvar bebis hullet även fast han är 2 år. Att ha mage och änns skriva något sådant gör mig så sjutk irriterad/förbannad. Vi alla får se vilken kost ni har och vad ni äter och att då skriva att han är överviktig och har dålig kost är sjukt.Denise jag har läst din blogg något år nu och jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med både barnen och bloggen. Och att folk sitter och kommenterar att du ska vara mer med dina barn än att blogga är också sjukt. Du gör precis som du vill och folk måste tänka på att man måste få ha egen tid och få koppla bort ibland även fast man är mamma. Och att du gör de med bloggen tycker jag är super bra.Nej blir så jävla förbannad på människor ibland så man vet inte vart man ska ta vägen. Jag hejar på dig och tycker du är super mamman själv. Skit i vad dom säger/skriver, du är grym. :)

2012-04-17 @ 15:53:48
Postat av: Lea

Snälla försök o inte ta åt dig! Lättare sagt än gjort jag vet. Man har rätt attmå dåligt,att klaga även fast man är förälder! Att vara trött...Det där är ren mobbning,dom som håller på såhår mår piss rent ut sagt och det drar säkert i kroppen utav svartsjuka! Dom mår dåligt så dom måste få ut det på andra! Jävla patetiska nollor!Det är barn det handlar om här! Och rummet till din pojke är superfint hur många har så fint rum som liten? Pojkar kan väl f*n också har rosa..det skulle va skillnad om man bara sätter tjejigt o rosa på en pojke men nu är så inte fallet!Snälla du! Anmäl allt detta,du kan göra det hos polisen! Detta är att gå för långt! Dom som börjar racka ner på barn(o det är säkert för o komma åt dina känslor) hos dom står det inte rätt till i knoppen däruppe för man har en gräns ett stop!Iidoter om ni fortsätter (jag har kontakter) så kan jag se till att ni åker dit hela bunten för trakkaserier o förtal! Har poliser som gärna tar tag i detta samt att det är lätt o spåra upp er ni som är anonyma!ANMÄL DENISE! Detta har gått för långt!

Kramar!

2012-04-18 @ 10:23:58
URL: http://neaslya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0