Ni har sagt ert nu.. ge upp bara..Det är inge roligt att logga in på bloggen och mötas av detta. Jag vet inte vad jag ska gör, om jag ska fortsätta. Ni kanske har märkt att bloggen förändras efter alla dessa påhopp och jag tycker det är så förbannad tråkigt att den ska behöva göra det, att jag inte ska kunna göra det JAG tycker är roligt. Jag har över 1000 läsare som älskar det jag gör, som kommenterar så himla underbart.. Men sen så ser man sånthär och trycks ner återigen. Jag vet inte om det är värt det. Jag är inne i en period där jag är extra sårbar och jag tror inte att detta hjälper mig att ta mig ur den, tyvärr. Jag kan helt enkelt inte låta bli att se, att läsa, att bli knäckt. Inte just nu.. Vidriga människor, jag är så förbannat less på denna skit.

Varför VARFÖR klankar ni ner på ett barn? Är det bara för att komma åt mig? Trycka på mina svaga punkter? Ge er för fan på det ni egentligen är ute efter. Förestår ni att detta är ren MOBBNING? Personangrepp? Jag må vara tragisk, ful och misslyckad men min Wilgot är inte värd allt detta. Han är inte fet, han är inte ful, han är ett BARN! Inget barn är fult, inget barn är misslyckat.. Ni är helt rubbade hela bunten. Ni är ruggigt fula och bra mycket mer misslyckade än vad jag är. Ni är TRAGISKA!

Ni sitter säkert där ute och sårar en massa andra bloggare och det är så jävla idiotiskt som det kan bli. Går ni och säger sånt här till folk på stan? Nej för det hade ni inte vågat era fega sjuka människor. Får jag reda på vilka ni är så kan ni räkna med att jag visar lite stake, jag vågar iallafall visa vem jag är.

Ge upp, ge fan i mig, i det jag gör, i mitt liv och framför allt i mina barn. Det finns andra sätt att må bra på. Att såra människor är inget ni vinner på i längden så ge upp. Innan ni förstör för er själva så snälla, tänk efter, är det värt?

Jag tänker inte försvara mig.. Det är inte mig det är fel på, det är hos er felet ligger.


Idag lämnar jag bloggen åt sidan..
Jag tänker inte krysta fram inlägg då jag egentligen bara vill spy galla på alla vidriga människor där ute.


Kommentarer
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Jag tror tyvärr att dom blir glada när du sk.iver om det hela tiden, försök att inte bry dig hur svårt det än är men det är bästa medicinen... För när du skriver om det så får dom precis som dom vill... Det är bara kallhjärtade människor som har ett tragiskt liv som håller på sådär.försök strunta i dom <3

2012-04-16 @ 11:48:15
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Hanne

Att dom orkar. Hemska människor.Du har världens finaste barn, dessutom verkar du vara en riktigt skön morsa också! Fortsätt blogga, låt dom inte knäcka dig! Kramar!!

2012-04-16 @ 11:49:01
Postat av: Simone

Alltså nu får ni väl för FAN lämna Denise ifred!!!Jag blir så jävla förbannad! Huruvida ni tycker ett barn ska se ut är upp till en men klaga inte hur andras ser ut! Ska det tom börja vara hysteri om barns vikt osv nu?!! Det är bara ett barn ni mobbar!! Inte en vuxen som kan försvara sej! Sen det med dockan & docka, får inte småbarn ha det?! Vi ska köpa en till våran son i maj då han fyller 2! Dockan är inte tjejigt. Ni skulle inte ha problem om en tjej hade bilar.Alltså lämna denna fina mamma & hennes familj ifred!Ni är bara levande bevis på vilka äckliga känslokalla människor det finns, i vissa fall extremt avundsjuka människor!Och till dej Denise massa styrkekramar<3

2012-04-16 @ 11:58:41
URL: http://www.lebanon.blog.se
Postat av: Renata - gravid v 35

Vilka hemska människor... Jag förstår att det känns jättejobbigt med såna kommentarer, särskilt om de är riktade mot ens barn. Men stå på dig och låt dem inte lyckas med att komma åt dig.Kram

2012-04-16 @ 12:01:17
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: therese

du är bäst Denise! Blir så jäklans arg, förstår verkligen inte hur människor tänker. För det första har dem ju FEL om allt dem säger, och för det andra, vad fan tjänar dem på att säga så elaka saker? som du säger, tragiska... så fruktansvärt tragiska.

2012-04-16 @ 12:01:18
Postat av: Johanna

Alltså, vad är det för fel på er människor som sitter & klankar ner på andra. & dessutom på ett barn, ett BARN, som absolut inte kan försvara sig på något sätt. Att du, Denise, väljer att visa dina barn i bloggen & för andra människor är ju såklart för att du vill visa upp dina FINA barn, för vem tycker inte att sina barn är fina???!!!! & sen att det finns andra AVUNDSJUKA människor som inte tycker det, ge då fan i att läsa hennes blogg. Hur svårt kan det vara? Eller mår ni så dåligt själva att ni måste sitta & trycka ner andra för att finna någon sorts tillfredställelse. Usch! Fega människor!!

Nej Denise, jag hoppas DU fortsätter blogga trots dessa patetiska människor, och om din sons rum är fult & kommer göra honom till en mobbad pojk för att han har dockor & dockvagn, ja då har världen kommit helt fel på vägen!

Nej mycket färger & fint var rummet. & stå på dig! Dina/era barn är fina!

2012-04-16 @ 12:01:46
Postat av: Louise Hedblom

Jag kan med handen på hjärtat erkänna att jag är avundsjuk på dig, men det skulle aldrig falla mig in att hacka på dig eller försöka trycka ner dig - eftersom man inte gör så! Du har otroligt fina barn och det är som du säger: inga barn är fula. Jag har under många år längtat efter en egen familj och skulle ha blivit mamma för tre år sedan, men det blivande barnets fader misshandlade mig och jag blev därmed tvungen att ta bort det (v.15). Det smärtar att se hur lyckliga alla är med sina barn samtidigt som man blir så varm i kroppen. Jag hoppas att jag en dag får uppleva det fina (och det jobbiga) med att vara mamma.Jag kan passa på att säga att jag tycker att hela din familj är fin. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få se ut som du. Jag blev mobbad i tidiga tonåren pga. mitt utseende och jag har fått höra saker som att jag är mullig (165 cm, 58kg), borde göra en bröstförstoring m.m. Jag vill också vara fin - känna mig fin!

2012-04-16 @ 12:03:27
URL: http://hedblom.blogg.se/
Postat av: Jonna

Men lägg av! Vad är det för små jävla fanskap med så dåligt självförtroende som håller på!? Nu anmäler du detta Denise! Såhär får det inte gå till. Det är förtal dessutom!

2012-04-16 @ 12:07:21
URL: http://enjonna.blogg.se/
Postat av: britta

FY FAN vilka ruttna människor det finns! Va är det för idioter som skriver sånt där & framförallt om dina fina barn? Är det avundsjuka? Fega är de iaf som inte ens kan skriva ut sitt namn, har man en åsikt, vilken som, ska man stå för den!!

styrkekramar till dig

2012-04-16 @ 12:08:25
Postat av: Carolina

Hej! Hoppas att allt e bra med dig & familjen. Kan inte fatta hur människor tänker och yttrar sig. Ta absolut inte åt dig av deras elaka kommentarer. Du är en underbar blogg! Stå på dig Denise! Ha en fin vecka! Kram

2012-04-16 @ 12:09:57
URL: http://lillenandme.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Blir helt bestört. NÅGON MÅTTA?! Herregud, vuxna människor... finns det dom som seriöst kan gå omkring med det där på sitt samvete och fungera normalt? Mår illa.Dom där människorna som tar sig friheten att skriva sådant där förtjänar själva att få sina ip-adresser utskrivna. Du har inte funderat på att polisanmäla dem?Stå på dej för sjutton, dom är ju helt förlorade.

2012-04-16 @ 12:11:17
URL: http://topofmyfingertips.blogg.se/
Postat av: Sandra, mamma till Novalie och lillebror i magen.

Ååh, jag blir så jävla förbannad på dessa fega jävla människor. har dem själva inget liv eftersom dem sitter vid en dator och kommenterar elaka saker om andras barn? Vad är det för jävla fel på dessa människor? Tänk om dem kunde våga visa sitt fula jävla face ist och våga stå för det dem skriver, IDIOTER. Skott i pannan på er. FYFAN säger jag.

2012-04-16 @ 12:16:21
Postat av: Stina

Patetiska jävla misslyckade människor!!! Det är vad de är!!!

2012-04-16 @ 12:18:52
URL: http://stinan.se
Postat av: J

Vill bara säga att jag tycker du verkar vara en helt FANTASTISK mamma och dina barn skall vara glada att dom har dig. Du skall också vara glad att du har dina barn för dom är otroligt fina!! Jag vet att det gör ONT när idioter till människor skriver sådana saker som dom gör till dig och jag förstår inte hur man som människa kan hacka och skriva sådana saker för att få dig att må dåligt. Det är helt sjukt vilka elaka och ONDA människor det finns i denna värld. En STOR styrkekram till dig!!!!! Du är så stark och du skall inte behöva ta denna skit som folk kastar på dig. Ren ondska och avundsjuka är vad det är när folk håller på som dom gör. STÅ på dig, och jag vill bara säga att du ska vara stolt över din otroligt fina familj. Man ser att dina barn har det såå bra med dom kan skatta sig lyckliga. KRAM!

2012-04-16 @ 12:21:18
Postat av: Gisela

Så jäkla tragiska människor. Avundsjuka kallas det. Dom lever väl så jävla misslyckade liv så dom mår en gnutta bättre när dom får klanka ner på andra. Denise, du vet att Wilgot inte är tjock. Du VET att du inte är ful. Frågan är hur dom som sitter och skriver elaka kommentarer ser ut? Jag blir så jävla arg när det skrivs saker om oskyldiga små barn. Det är bara misslyckade människor som skulle kunna skriva något sånt om ett barn dom aldrig träffat. Sen när det kommer till Wilgots rum, jag tycker personligen

att det är jätte fint. Massa färger och glatt som

ett barnrum ska vara :) Jag har själv ingen blogg men kikar in här hos dig varje dag. Är dålig att lämna spår efter mig men ska bli bättre på det. Jag har suttit länge och irriterat mig över dessa idioter som läser din blogg så jag var bara tvungen att skriva av mig lite! Du vet att du är en bra mamma och har super fina barn!

Kram från en annan manma!

2012-04-16 @ 12:25:50
Postat av: Elin Thejas Mamma + Lillasyster i magen!

Esch bry dig inte om dom.. att folk ens orkar skriva sådanna kommentarer till någon...Kram på er

2012-04-16 @ 12:26:39
URL: http://thejasmamma.blogg.se/
Postat av: Saga -mamma till Emilia

Vill Wilgot leka med docka och dockvagn är det väl ändå upp till honom! Ska Denise strunta i att köpa det han gillar att leka med bara för att det är ''tjejigt''?? Herregud, folk med såna värderingar hör hemma på 1700-talet! Vi tjejer kanske ska sluta använda byxor och ställa oss i våra klänningar i köket där vi hör hemma... Eller?!

2012-04-16 @ 12:28:44
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Postat av: Theresé

Vilka idioter till människor det finns, jag förstår att du tappar suget då du möts av allt detta, ett sätt är väl att låsa bloggen? då slipper du alla elaka kommentarer och att folk som inte bör läsa, läser den.... att det ska behöva gå så långt. Jag tycker att du ska vara stolt över din familj och dina barn oavsett. dessa människor är bara patetiska och sjuka! kom ihåg det. Du är stark, som vågar dela med dig och skriva om det mesta i din blogg...! Du är ju mänsklig i allafall som vissa andra inte är !!!

åh, herregud, att dom ids hoppa på dig å dina barn, dom kan ju inte ha mycket till liv dom stackars varelserna! Be strong å skit i dom! Kram kram!

2012-04-16 @ 12:31:53
URL: http://husetivitt.blogspot.com
Postat av: Melinda - mamma till Julia

Det där är HEEEEEEEEEEEEEELT sjukt! Känns som ett aprilskämt! Vad är det med folk? :O

2012-04-16 @ 12:33:26
URL: http://melindaochjulia.blogg.se/
Postat av: Linda

Vill bara skicka en styrkekram till dig som trots alla dessa otrevliga kommentarer fortsätter med din fina blogg. Tack för det, jag gillar att titta in här då och då. STOR KRAM till fina Du

Kram Linda

2012-04-16 @ 12:35:43
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Helena

Har aldrig läst fin blogg innan, kom in på den idag och läste det du skrivit och kommentarerna du lagt upp som foto! Jag vill med handen på mitt hjärta verkligen försöka be dig att INTE bry dig om dem. Jag tycker ärligt talat synd om dig som får ta emot sån skit! Jag tycker du är söt och din son. Och håller med dig att han absolut inte förtjänar dessa påhopp, som dem gör via dig. Den svagaste punkt. Jag blev uppriktigt förbannad när jag läste vad dem skrev, och måste verkligen beundra dig att du INTE publicerar deras ipnummer. Dem är idioter, och dem förtjänar inte att du är snäll. Gaaah. Kämpa på, jag tänker på dig. Var rädd om dig. Puss och kram Helena.

2012-04-16 @ 12:45:28
URL: http://helenaskog.blogg.se/
Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Finner inga ord för dessa patetiska jävla människor.. :(

2012-04-16 @ 12:46:55
URL: http://mittlivsomjennie.blogg.se/
Postat av: sabrina

Seriöst, jag blir så arg! Det är svårt att ignorera dom, men försök ändå. Dom tycker bara det är roligare när du mår dåligt av alla påhopp! Ta hand om dig <3

2012-04-16 @ 12:48:48
URL: http://sabrinavatto.wordpress.com/
Postat av: johanna törnqvist

Denise, lägg inte upp dessa dumma och korkade kommentarer är mitt tips! Det triggar dom att hålla på ännu mera när dom ser att du tar åt sig och domfår respons på sina dumheter! Mitt tips, är anmäl och skit i lägga upp deras kommentarer nästa gång! Du vet du är bättre än såhär. Avundsjuka och sjuka människor finns det gott m hela tiden, tyvärr men det är deras förlust på att var så här idiotiska!

2012-04-16 @ 12:51:48
URL: http://toernqvist.blogg.se/
Postat av: Elin

Men fy fan rent ut sagt! Vad är det för fel på folk? Hoppas ni som sitter och skriver sån skit skulle kunna säga det ansikte mot ansikte också för då kommer ni inte få det lätt i livet. Vad ger er rätten att kalla någon tragisk och ful. Usch, behöver inte ens se er FULA idioter som sitter bakom en dator och beter er så. Väx upp för fan.Denise, ta inte åt dig. Finns idioter som inte har något liv och som gör så här eftersom de försöker känna sig lite bättre än den ruttna person de redan är. Brukar inte gå in här så ofta men du verkar vara en jättebra mamma och dina barn är bedårande. Skit i dessa puckon.

2012-04-16 @ 12:54:01
Postat av: maria

nu kan jag inte bara läsa längre utan att kommentera. vilka jävla människor, Dina barn är inte fula nååågonstans, och vad spelar de för jävla roll för människor om wilgot i deras ögon är det. Jag förstår inte varför man som vuxen människa tycker att man har rätten att kommentera, diskriminera och vara så jävla elak.Förstår att det sårar och förstår att det känns riktigt vidrigt att läsa kräkens kommentarer. Men låt dem inte vinna, låt inte de få trycka ner dig eller wilgot, Ni är värda så mycket mer!hoppas du fortsätter blogga, och du kom ihåg, att du är alltid DINA barns bästa mamma oavsett om wilgot och lo har rosa och blåa kläder, dockor eller bilar.

kram till er!

2012-04-16 @ 12:54:05
Postat av: Mazlin

Fega människor, stå för vad ni tycker istället för att gömma sig bakom en dator. FEGA SMÅ MÄNNISKOR!

2012-04-16 @ 12:54:33
URL: http://www.mazlin.se
Postat av: Linda

Fy! Vilka hemska människor det finns där ute. Styrkekramar

2012-04-16 @ 12:54:50
URL: http://linchisblogg.blogspot.se
Postat av: Emelie

Åh, jag vill bara ruska om dig och säga åt dig att inte bry dig! Missförstå mig inte, jag förstår att man blir illa berörd. Men du VET ju att ingenting stämmer! Det är bara en (max två) person som uppenbarligen har ett tråkigt liv och känner att hon måste trycka ner någon annan för att må lite bättre själv. Jag tror tyvärr att du förvärrar saken när du försvarar dig och visar att du tar åt dig. Det är precis det dom vill.

Jag tror verkligen att det bästa du kan göra är att bara radera dessa kommentarer och låtsas som ingenting har hänt. Till slut kommer dom tröttna! Försök i alla fall, du har ju inget att förlora på det menar jag? :)

2012-04-16 @ 12:55:11
URL: http://notjustasummerlove.blogg.se/
Postat av: Alexandra

VADFAAAN ÄR DET FÖR IDIOTER?????

Skit i bloggen ett tag, tills DU känner att du pallar. Stackars dig, det här förtjänar ingen! Vad är det för jävla skitsnack?

2012-04-16 @ 12:59:54
URL: http://mammatillenflicka.blogg.se/
Postat av: Jenny

Sorgliga människor... Att dom ger sig på en person som redan mår dåligt och dessutom BARN och självklart anonymt på internet säger ganska mycket om dom. FEGA patetiska och sorgliga är den ända rätta beskrivningen. Det finns väl inget annat i deras liv dom kan ägna sig åt. Nu har det fan gått för långt tycker jag, om jag var du skulle jag anmäla skiten nu.. Men du, det kanske blir lite väl krångligt bara för att domhär idioterna finns men du skulle ju kunna skaffa lösenord och för att få det behöver man visa vem man är? =) Tråkigt, men jag och många andra älskar din blogg så jag vill verkligen inte att du ska sluta!

2012-04-16 @ 13:06:06
URL: http://trolllbolll.blogg.se/
Postat av: Linnéa & lilla Lo

♥ Kan bara säga att dem är tragiska och att du borde anmäla. Detta är värre än mobbning och inte okej.Jag tycker faktiskt synd om dessa papetiska människor som agerar på detta vis. Vissa är avundsjuka och vissa är nog bara helt jävla dumma i huvudet.♥ ♥ ♥ ♥ Kram till dig Denise, till Wilgot och till Lo. Ni alla fyra är en fin familj och tror inget annat än att ni har det jättebra :)

2012-04-16 @ 13:10:03
URL: http://linneaamandawikman.blogg.se/
Postat av: Des Chiens Comme Nous

Det är faktiskt första gången som jag besöker din blogg och jag vill bara skrika rakt ut när jag läser dina kommentarer som du publicerat i ditt inlägg.

Jag blir så himla arg och ledsen när folk hackar på dig och dina barn, hur kan man göra så?

Utifrån kommentarerna verkar det som att folk är upprörda över nån grind? att din son har rymt? barnrummet? att du är deprimerad? Jag förstår att folk har åsikter, men att slänga ur sig en kommentar som "Varför inreder du din stackars pojkes rum i rosa?" är helt absurt!Det är inget ovanligt att föräldrar kan vara deprimerande, det är väldigt vanligt faktiskt. Och jag kan då tycka att det är bra att det finns någon som faktiskt tar upp det här i sin blogg, någon som vågar visa verkligheten.Btw, jag tycker att din sons rum är helt underbart! Jättefint med mycket färger och lek, ett rum där din son kan växa och utvecklas i. Att en dockvagn och en docka skulle få din son att bli homosexuell finns inte, det är ju inte som att fröknar på dagis inte tillåter pojkar att leka med "tjejleksaker"?

.... Och en annan sak, vad fasiken skulle det spela för roll om din son blev homosexuell? :)Folk som skickar iväg såna här kommentarer har ju uppenbarligen något fel i sitt huvud. Lägg inte energi på dessa människor, för det är dom verkligen inte värda.//Chiens

2012-04-16 @ 13:13:34
URL: http://chiens.blogg.se/
Postat av: Johanna

Alla är deprimerade någon gång! Det är inte fel att vara deprimerad jag är själv det ibland! Alla har sånna dagar!

Om ni inte gillar Denise blogg så stick!Denise ödsla inte energi på det här. Fast jag vet att det är svårt att inte göra det.I bästa fall får du kanske lägga lösenord på bloggen.

2012-04-16 @ 13:17:37
Postat av: Lovis

. Hat-kommentarer är det värsta som finns men ja, pepp är det bästa att få! Du är jättefin, din blogg med :)Kram :)

2012-04-16 @ 13:18:01
URL: http://canonpixel.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fyyy fan säger jag bara!! Fy fan för dessa människor som bara är ute efter att såra! De påstår att det bara är ren fakta dom spyr ur sig, och visst alla får tycka som dom vill, men man SKA verkligen inte berätta för någon hur dålig någon är! Jag kokar av ilska här när jag läser allt som de skiver till dig! Jag håller absolut inte med dem ett enda dugg och jag hoppas att du inte tar åt dig. Förstår att det är svårt när man får det kastat i ansiktet sådär, när det enda man vill visa är hur fin ens egna barn är och hur mycket man älskar dem. De kan gå och dra något gammalt över sig allihopa, för så säger man inte till någon, inte ens på anonyma internet! Någon måtta och gräns får det vara! Nej usch, fy fan! Dina barn är otroligt söta och av bilderna att döma lyckliga, välmående och barnsliga precis som barn ska vara! Att sedan Wilgot leker sägs med "tjejsaker" är väl det löjligast någonsin.. Ingen hade reagerat om en flicka lekt med en traktor. Den här könsindelningen bland leksakerna är uråldrig och du ska vara stolt som uppfostrar dina barn könsneutralt! Heja dig Denise!! Puss och kram <3

2012-04-16 @ 13:19:08
URL: http://aprikosmarmelad.blogspot.com
Postat av: Caroline

Gör en polisanmälan mot dessa vidriga människor!

2012-04-16 @ 13:19:10
URL: http://carolineprim.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma i Juni

Jag finner inga ord. Det är så fruktansvärt tragiskt hur dessa människor håller på, jag kan inte förstå hur man vill såra andra människor så mycket. Jag får inte in det i skallen! Och gå på ett litet oskyldigt barn. Det är så jävla fel och jag blir så arg när jag läser det dom skriver. Du förtjänar inte det här, Wilgot förtjänar inte det här, ni är så fina!!!!!Jag kan inte påverka eller göra något bättre, men jag skickar världens största kram till er och hoppas verkligen att du kommer fortsätta med bloggen för jag älskar att följa ditt liv, du är en sån fin människa och du är så stark.KRAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!! <3

2012-04-16 @ 13:22:43
URL: http://frookensara.blogg.se/
Postat av: Linda

Fruktansvärt LÅGT att ge sig på någons barn.

Hade någon gett sig på mitt barn och jag fick veta vem det va så hade jag inte tvekat en sekund på att möblera om i det fejset.

Jag lider med dig, men att dom är anonym och inte vågar stå för vem dom är bevisar bara att det är skrivet med avund. Du har JÄTTE FINA barn och du verkar vara en underbar mamma. Jag lider också av deprission till och från och vet du vad, vi är absolut inte sämre mammor för det. Jag hoppas du tar åt dig av det jag skriver för det jag skriver kommer från hjärtat och är ren sanning. Ta hand om dig tjejen! Kram

2012-04-16 @ 13:23:47
URL: http://lindamelissa.com
Postat av: Sandra

Hej Denise. Jag läser ofta din blogg eftersom jag själv blev mamma för ett par månader sen, men jag har aldrig kommenterat förut. Jag måste säga att de kommentarer du publicerat är bland det värsta jag läst. Jag hoppas du kan spåra IP adresserna och polisanmäla det. Hur lågt kant man sjunka att mobba ett oskyldigt barn. Det är otroligt att det finns så sjuka människor därute. Vuxna (?) människor som mobbar en liten pojke. Det är sjukt. Och att dessutom attackera dig, som öppet har skrivit att du mår dåligt, det är oxå sjukt. Du är en förebild som vågar skriva om att allting inte är så himla rosenrött hela tiden. Jag mår själv inge vidare själv för tillfället och om jag fick sådana där hemska kommentarer av andra människor om hur dålig jag var för att jag mår dåligt skulle jag nog knappt orka ta mig upp ur sängen. Du gör det bra som orkar med.Jag förstår att du vill sluta blogga. Det skulle jag ha gjort med om någon attackerade mig och min son på samma sätt som de där människorna attackerar dig och Wilgot. Det är synd om du gör det, för jag gillar verkligen det du skriver, din öppenhet och din ärrlighet. Hoppas att det går att få ett stopp på de där människorna och att du kan fortsätta blogga. Det är synd att låta dem vinna.

//Sandra

2012-04-16 @ 13:24:15
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

tänk att sånna där kommentarer aldrig har en blogg eller giltig mejladress, eller hur? Det visar ju bara att det är fega jävlar som inte vågar stå för vilka dom är. Jag tycker du ska anmäla till polisen för trakasserier Deniese!

2012-04-16 @ 13:27:11
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Lina- mamma till Gustav

DEtta är inte OK Denise!! Om du kan så anmäl dom för ingen ska behöva ta sån här skit!! Det blir ju bara värre och värre och ingen förtjänar det här!! Absolut inte Wilgot och inte heller du!! Du är stark men inte hur stark som helst så låt dom inte trycka ner dig!!Och till er som MÅSTE skriva era äckliga kommentaren, tänk en extra gång för nästa gång är det kanske ni som får sån här skit!Visst alla har rätt till sina åsikter men någonstans går väl ändå gränsen??

Och vi är för guds skull VUXNA människor!!!

2012-04-16 @ 13:28:38
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: Therese - Alfons mamma

Åååå..Att alla orkar hålla på med allt negativt!

Om ni har något emot henne, lämna bloggen istället för att såra henne. Usch, fattar liksom inte poängen med att skriva så elakt?

Hoppas ni tar ert ansvar om hon nu väljer att gå vidare med det där!Denise, du förtjänar inte detta.

Förtal är va det är!

Stor kram!

2012-04-16 @ 13:32:51
URL: http://uncompleted.blogg.se/
Postat av: Thina

Det enda jag kan säga är att jag är ledsen över att du behöver gå igenom detta och läsa deras kommentarer... Kram!

2012-04-16 @ 13:33:06
URL: http://thinakarlsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag hoppas du inte tar min andra kommentar på fel sätt, blev orolig för att jag lät lite hård. Men jag önskar verkligen att du inte tog åt dig, dom är inte värda det! Det var mer så jag menade, hoppas du förstod det! Kram!

2012-04-16 @ 13:34:31
URL: http://notjustasummerlove.blogg.se/
Postat av: Ulli

En av anledningarna att jag läser din blogg är att jag känner igen mig i dig. Har själv depressioner sen låååång tid tillbaka & dessutom fick jag en elakartad tumör för ett år sen...Vissa dagar är ett rent helvete men barnen betyder allt för mig.Alla barn är olika & ingen är stöpt i samma form.

Tycker iaf om att läsa om era små vardagsbestyr =)

Kram

2012-04-16 @ 13:36:27
URL: http://www.ullistartor.zoomin.se
Postat av: Sabina - Manma till Leon

Anmäl. Detta är kränkning!! Denise vi är så många mammor som står bakom dig. Wilgot är inte rund o vad gör det om han skulle vara det??! Du är inte ensam om depression och vi mammor är ju inte deprimerade över våra barn!! Herregud, kolla vad fega dem är som slänger skit bakom anonyma profiler vars ip nummer man kan spåra! Tycker du gör bra som publicerar deras kommentarer så vi kan ta del och få dem att skämmas! Du gör inget fel. Vi står med våra riktiga namn när vi kommenterar.Hoppas innerligt att det är övergångskärringar som svettas avundsjuka och hormonspränga gravidkossor som kommenterat. What goes around comes around!Stå på dig för vi står bakom dig! Vi vill läsa din roliga blogg!!

2012-04-16 @ 13:37:49
URL: http://kullanmuru.webblogg.se/
Postat av: Louise - Mamma till Leo & Wilma

Jag förstår inte hur man kan sitta och säga/skriva saker om andras barn! Det är så hemskt för barn är det oskyldigaste som finns här i världen. Att sedan tycka att ett barn är tjock för att han fortfarande har bebishullet kvar, det är inte vettigt. För bebishullet kan sitta kvar väldigt länge, min son hade sitt kvar när han var lika gammal som Wilgot.

Sedan förstår jag inte meningen med att lämna elaka kommentarer, om man inte gillar bloggen eller så då behöver man inte läsa.Sen måste jag säga att jag tycker Wilgots rum var riktigt fint. Rosa är bara en färg, det finns inget som säger att pojkar inte kan ha rosa saker i sitt rum, tycker inte jag ivarje fall. Det gäller att gå emot normen!Jag hoppas att du kommer fortsätta blogga trots påhoppen. För jag gillar verkligen din blogg och både Wilgot & Lo är två otroligt söta barn./Louise

2012-04-16 @ 13:50:51
URL: http://louisesbekannelser.blogg.se/
Postat av: Emma

Fy fan vilka vidriga människor det finns därute :(

Jag hejar på dig! Glöm inte att du är bra, och att det är de som försöker trycka ner dig som är misslyckade och sorgliga!

<3

2012-04-16 @ 13:57:04
Postat av: Maria Månsson

Varför kan folk inte bara sluta bry sig här tråkigt att läsa en blogg när läsarna bara klagar hela tiden. Gillar ni inte Denise och vad hon skriver så lägg inte ner tid på att läsa hennes blogg!!!

2012-04-16 @ 13:59:38
Postat av: Sandra

Jag känner varken dig eller dina barn Denise men håll för fan masken uppe nu! Ta inte åt dig utan kasta det åt sidan, läs inte skit som får dig att känna dig sämst för det är du INTE. Texterna ger dig svart på vitt att det finns så låga och deprimerade människor och sån är INTE du. Du är super bra, har friska och sunda barn som får möjligheten att vara barn, endel har inte den chansen. Du är toppen snoppen och fan ingen annan få dig att tro något annat! Massa kramar från oss till dig och dina underbara barn <3

2012-04-16 @ 13:59:49
URL: http://iminverklighet.blogg.se/
Postat av: Darow

Skit människor!!! Nästa gång täck inte för deras IP nummer låt det synas så de skämmer ut sig jävla idioter som ger sig på ett barn som inte försvara sig!!!

2012-04-16 @ 13:59:50
URL: http://darow.se
Postat av: FridaA

Jag har också varit med om riktigt fula kommentarer helt tagna från ingenstans, precis som dina. För de du får saknar verkligen grund!Har du ingen blockeringsfunktion på din blogg som du kan använda dig utav?Dessa kommentarer ovan låter som att de kommer från 14-åriga småtjejer som är avundssjuka på att du har så fina barn och att du, i alla fall utåt sett, visar ett perfekt liv. För så är det ju, man visar ju upp det som är bra i sin blogg, allt annat är ju bara tråkigt att läsa om.

Inte faan visar jag upp bilder i min blogg på hur jag ser ut just nu, i mysbyxor och en för kort t-shirt (bebismagen sticker ut) och ett vardagsrumsbord fullt av snytpapper, tomma tékoppar och massa förkylningsmediciner.Jag tror att det enda du kan göra nu är att blockera dessa IP:n och sedan radera alla sådana här kommentarer (efter att du gjort printscreen utifall att du kan behöva dem i framtiden) och strunta i att kommentera dem. När du kommenterar dem går dessa sjuka människor bara igång ännu mer.

2012-04-16 @ 14:02:55
URL: http://www.thisisfrida.blogspot.com
Postat av: Elina

Alltså ni människor är tamigfan helt jävla rubbade i huvudet!!!!!!!!!!!! Fyfan hade velat klappa till er alla om ni stod här. Pojken är hur fin som helst i kroppen, då kan ni isåfall komma och säga något om min dotter som HAR hull, hon är ganska så kort och knubbig. OCH? Min största dotter ligger under sin kurva, och skulle hon bli jätte sjuk skulle hon behövas lägga in, hon är 3 år och vår andra är 2 år, och minstingen väger mer än vår största. Är det inte bättre att dom då har lite hull ? Inte för att wilgot har något speciellt hull utan han ser helt normal ut i kroppen. Nu får ni fan ta och stila till er. Fortsätter detta Denise, tycker jag verkligen du borde anmäla detta. Trakasserier är det vad de är!

2012-04-16 @ 14:03:09
URL: http://dien.blogg.se/
Postat av: ylva

Seriöst jag lackar sne kuk! Hur dumma får folk vara?! ELAKA människor på hög nivå som inte har någon självkänsla what so ever.. Så jävla tråkigt att dom måste klanka ner på andra människor för att må bättre själva.. Jag älskar din blogg och har alltid gjort och jag tycker dina barn är så otroligt vackra och du också! Du är en big inspiration källa för mig och jag hoppas verkligen du kan se över alla dom här idioterna. Polis anmäl!! Du är bättre än det här! Ush för människor! Ibland tappar man verkligen tron för mänskilgheten! Massa kramar till dig SKIT i vad andra tycker för du vet ju själv att du och dina barn är bäst! :D

2012-04-16 @ 14:04:36
URL: http://mammaylvis.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vet inte vad jag ska säga om dessa nätmobbare, men eftersom du är i en situation där du inte mår helt 100 kanske du skulle ta och stänga av kommentarsfunktionen ett tag? Eller strunta i att ha foton på barnen?

Och anmäl idioterna!

2012-04-16 @ 14:05:51
URL: http://liamochsagasmamma.wordpress.com
Postat av: sandra& bebis i magen

STYRKEKRAMAR! <3

Vilka onda, avundsjuka människor det finns!Håll hakan högt, du har kommit långt i ditt liv.

behind you!

2012-04-16 @ 14:06:41
URL: http://sandraeleonor.blogg.se/
Postat av: Phoobia

Jag tycker du verkar vara en jätte bra och stark mamma, att läsa dessa kommentarer är sjukt obehagligt och jag får en klump i magen. Fyfan för dessa påhopp, försök att skita i dessa människor och fokusera på alla som älskar din blogg! En stärkande kram! / E

2012-04-16 @ 14:08:09
URL: http://phoobia.blogg.se/
Postat av: Malin

Fy fan vilka idioter. Jag vet att jag inte kan säga något för att det ska kännas bättre för dig men jag hoppas att du skiter i dom så mycket du kan för dom är inte värda din energi. Du är underbar! Försök att tänka på oss som älskar dig och inte på idioterna som försöker förstöra dig!

2012-04-16 @ 14:09:36
URL: http://malinnordmark.blogg.se/
Postat av: sanna

han är jättesöt , skit i vad alla idioter där ute säger dem är bara avundsjuka

2012-04-16 @ 14:09:53
Postat av: Lars Edvall

Stå på dig, Denise! Lökiga kommentarer från anonyma fegisar är inte värda att grunna på.

Mvh / Lars

2012-04-16 @ 14:11:55
Postat av: Sofie

Jag fattar inte vad det är för fel på dessa människor.

Förstår att du inte orkar ta detta nu för under en dep så är man extra känslig. Kanske ska ta det lungt med bloggen ett tag för att ta nya tag o komma igen om några veckor? Men du känner självklart av bäst själv!

Precis som du skriver så vågar de inte lämna namn utan e anonyma. Snälla ni som skriver så jäkla elaka saker, lämna namn så vi alla läsare kan få hata er tillbaka för så här beter man sig INTE! varför läserNi? Sluta läsa om det passar o rakka inte ner på människor som inte gjort er något! Denna underbara fina familj som så snällt delar med sig om sitt liv, förtjänar de att få dessa kommentarer? Nej!!!!!Skickar en snäll o styrkande kram till er alla! Kram

2012-04-16 @ 14:12:04
URL: http://frkenblom.blogspot.com
Postat av: mosan

försöka att bara strunta i de kom klagar! det e nog inte bara jag som läser din blogg minst en gång om dagen!!

:D radera bara deras kommentarer och ignorera. de går nog igång på att du skriver om det kan jag tänka mig tyvärr... liv ditt liv och var glad för det du har!

2012-04-16 @ 14:13:00
Postat av: Anonym

Detta är fullkomligt oacceptabelt, så fel av folk att skriva sånt här. Det är ren mobbnig! Äckligt som fan! Skaffa lösenord till bloggen med en gång, men glöm inte skicka lösenordet till min mail. Din blogg är bäst Denise, hoppas allt löser sig! Kram<3

2012-04-16 @ 14:13:43
Postat av: Ann-Helen

Kanske du behöver lägga bloggen åt sidan ett tag och ta hand om dig själv och din underbara familj! Vi trogna läsare som gillar det du skriver och visar upp finns kvar när du är redo för det!Många varma kramar! <3

2012-04-16 @ 14:14:55
URL: http://annhelen.blogg.se/
Postat av: miia mamma till My

F*n, jag blir riktigt riktigt ARG när jag läser hur lååååågt människor kan sjunka! Jag blir så ledsen när dom ger sig på en oskyldig liten pojke som bara är sååå go :) Du är en bra mamma Denise, du uppfostrar dina barn till att veta att det inte är flicksaker och pojksaker att det inte finns nått rätt och fel när det gäller rosa och blå. Min lilla leker med både bilar och dockor och hon har både "pojkkläder" och "flickkläder" hon är lika normal som alla andra för det.

Släng dom där skitkommentarerna i sopporna så fort du ser nån, lägg inte energin på dom, det är då dom tycker det är kul. (idioter) Stå på dig! :) Du klarar detta, jag älskar din blogg som den är :)

2012-04-16 @ 14:15:29
URL: http://tionolletttjugotva.blogg.se/
Postat av: M

Snälla du ta för allt i världen inte åt dig av vad de säger. Blir mörkrädd, att folk ens orkar lägga energi på att leta fel, för det uppenbart att det är det som de håller på med, fel som dessutom inte finns!

Du har dessutom otroligt fina barn som ser HELT normala ut och det är ju så barn ska se ut i den åldern.Försök att inte ta åt dig av skitsnacket. Och bloggen är toppen, tummen upp för den :)Ha en toppendag :) Kram

2012-04-16 @ 14:19:49
URL: http://morsankallarmigmaritza.blogg.se/
Postat av: Frida R

Hag tror att de vill se inlägg om sig själva och de vill se dig upprörd (vilket jag förstår att du bli, vem skulle inte bli det?) Jag tycker att du ska polisanmäla dem för påhoppen.Får du skylta med vilka de är? Gör det isåfall så att alla får veta vilka dessa patetiska människor är. För de är ju inte anonyma som de verkar tro att de är.You Go Girl!

2012-04-16 @ 14:19:57
Postat av: Malin

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!!!!

VAD VINNER DOM PÅ ATT FÖRSÖKA KLANKA NER PÅ NÅGON ANNAN MÄNNISKA?!!

Fattar dom att dom är mobbare?! I mina ögon är mobbare värda mindre än mina sopor!Jag förstår att du lägger bloggen åt sidan, men det är jätte tråkigt!

Och som andra kommenterar, anmäl dom! Hitta och samla energi för att anmäla dom. Det är inte mer än rätt!

KRAM till dig och hela din familj!

2012-04-16 @ 14:21:10
URL: http://finaklumpen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag tror, precis som någon annan nämnde, att fler skriver elaka kommentarer när du uppmärksammar det i såna här inlägg. Visa inte dessa kommentarer utan radera dem bara. Du ska inte behöva försvara dig. Tyvärr finns det mycket idioter här i världen, och du råkar ha fått ett par stycken in på din blogg. Skittråkigt måste jag säga, att andra utomstående tycker sig ha rätten att kommentera på det sätt de gör.Sedan tycker jag inte att du ska dölja deras IP-adresser. Varför ska du göra det, när de enbart gör dig illa?Kram på er, ta det lugnt med familjen och tänk inte på bloggen på ett tag! :)

2012-04-16 @ 14:22:59
Postat av: camilla

Hej Denise. Anmäl idioterna, det hade jag gjort. Din son är jätte gullig och söt och rummet är jätte fint. Har en dotter på 4:a år hon älskar bilar o meka o laga saker, leker inte med tjej leksaker. Och att dom fått för sig att din sons rum skulle vara tjejjigt får nog ta en koll till ganska neutralt tycker jag passar både och. Detta är ren och skär mobbning, undrar va dom lär sina barn, inget bra i alla fall verkar det som, de lär sina barn att klanka ner på andra och trycka ner andra. Inte lär dom sina barn att vara sig själva eller att vara stolt över sig själva. Tycker att de är idioter allihop, anmäl dom. Och hur främmande människor kan komma o påstå att man inte är en bra mamma?????? det e ju för faan idiotiskt, nee de mår nog inte så bra själva, så dom måste hitta någon att klanka ner på. Men stå på dig Denise och hoppas du anmäler detta. o spara alla kommentarer som bevis. Styrke kramar till dig o din son.

2012-04-16 @ 14:33:16
Postat av: Josefine - Mamma till Molly

fega idioter som inte säga vilka dom är.

Polisanmäl dom med en gång!

2012-04-16 @ 14:36:07
URL: http://pohen.se
Postat av: Emma

Hej Denise! Ska jag vara helt ärlig så följer jag inte din blogg, har vatt inne ett par gånger men barn och vardagsbloggar är inte riktigt min grej :) hur som helst så vill jag bara upplysa dig om att dessa människor som trycker ner dig endast gör det för att de är avundsjuka på dig. De vill väl också ha barn men det vill kanske inte deras kille. Eller så har de ingen kille. Eller så känner de sig fula och vill att du också ska känna dig ful, och ger så på dig just för att du INTE är det. Långt ifrån. Jag förstår inte varför du får sådana påhopp? Din pojke är inte tjock. Att barn rymmer är en del av att vara barn, inget annat. Stå på dig tjejen, haters = avundjuka patetiska människor. De tråkiga är att de alltid kommer finnas folk som hatar. Fega också eftersom de inte kan säga sitt utan att vara anonyma när de gör det.

2012-04-16 @ 14:37:15
URL: http://oursketchbook.com
Postat av: Sofi

Kan man inte blockera deras IP adresser? så slipper du som satans asen nån gång! Usch vilka vidriga människor !!!!!!!!!!

2012-04-16 @ 14:38:09
Postat av: Johanna

Hejsan! Detta är första gången jag läser din blogg och det första jag möts av är elaka människor som känner sig starka bakom sin anonymitet. Hur bara kan människor spy ut så mycket elakheter om andra människor??? Jag blir så jävla provocerad!!!

Det enda jag kan säga är att du är modig och stark som orkar fortsätta skriva din blogg :) Sluta inte skriva bara för att elaka personer inte klarar av andras lycka och framgång. Du har otroligt vackra barn och Wilgots rum är JÄTTEFINT!!! Jag lovar att vi är många fler som stöttar och säger bra saker om din blogg än dem som bara gillar att förstöra.

Fortsätt skriva om ditt liv!

KRAMAR

2012-04-16 @ 14:38:44
Postat av: Melissas Prinsar

men hjälp! va lider folk av?!

om W är tjock å har hull så är fan V oxå tjock å varken W eller V är tjocka!! dom är helt normala barn i deras ålder!

måste alla vara pinnsmala och skelett?? de är väl fan värre än ett barn som man ser äter å mår gott för dom är ju fasiken INTE FETA/TJOCKA!ja tror dock att dom som skriver gillar den tid du lägger ner på att skriva om/till dom för de är precis det dom vill

försök att inte skriva jag förstår att du blir arg/ledsen men om man säger såna saker om barn så är man på en väldigt LÅG NIVÅ!2012-04-16 @ 14:51:11
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Em

Är det en & samma människa som kommenterar dessa hemskheter? Inte kan det väl finnas SÅ många som är SÅ dumma där uppe?Denise, ge dem inte mer utrymme i din blogg! Det är precis det dem vill, de när sig på uppmärksamhet såna där tragiska människor. Tror det bästa du kan göra är att ANMÄLA, sluta skydda deras identiteter (förstår inte varför du är så snäll & suddar deras ip) & helt enkelt bara ignorerar deras kommentarer.Styrkekramar!

2012-04-16 @ 14:55:51
URL: http://oureverydaystory.se
Postat av: Sanna

Usch, blir riktigt arg och ledsen när jag läser hur mycket skit du och din familj får utstå. Kan du inte göra en anmälan? Tycker absolut du borde göra detta för nu har det gått för långt.Du behöver inte ha namn osv. så länge du har ip-nummer brukar polisen kunna ordna fram de mesta.Kram Sanna

2012-04-16 @ 14:56:20
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Isabell - mamma till Embla

Man slutar aldrig förvånas över vad det finns för människor, detta är vuxna personer som tycker sig ha rätt att ge sig på ett litet barn! Helt jävla sjukt. Jag tror att sånna personer försvarar sitt agerande med att de bara säger vad de tycker, hatar sånna människor, för vad är det som säger att deras "sanning" verkligen stämmer? Jag tycker att om de nu är så kaxiga och tycker att de har rätt så varför inte skriva ut sitt riktiga namn?Jag tycker du verkar vara en jättebra mamma!!! Och Wilgots rum ser superhärligt ut med massa färger.Kram på dig!

2012-04-16 @ 15:00:32
URL: http://annaisabells.blogg.se/
Postat av: Elina

Anmäl svinen!

2012-04-16 @ 15:04:49
Postat av: Anonym

Fan vad tråkigt att läsa. Jag har fått höra lite löpande om detta förtryck och mobbning av min sambo några veckor nu, hon följer din blogg. Jag brukar inte följa din blogg men ingen förtjänar att få sådana kommentarer från människor som inte kan stå för sina åsikter (anonyma). Sen det faktum att det handlar om ett barn.. helt jävla sjukt om jag får säga. Hur som helst, jag tänker inte lägga mig i debatten men jag tänkte ge dig ett tips om hur du kan få bukt på kommentarerna.Blogg.se har verkligen helt värdelöst system för moderering av kommentarer. Mitt tips är att sparka ut deras kommentar-system och ersätta det med ett från ex. DISQUS (du integrerar det i din blogg). Där har du möjlighet att moderera kommentarer bättre och svartlista vissa ord bl.a. Men bäst av allt är väl att den tar bort möjligheten att vara anonym. Man ska via disqus kunna ställa in så att man endast kan kommentera genom att använda facebook, google account, twitter osv. Visst det kanske blir lite bökigare att kommentera eftersom man måste använda facebook osv men å andra sidan kanske det väger upp nackdelarna med blogg.se kommentar-system. För att läsa kommentarer så måste du logga in på ditt konto på disqus istället för blogg.se vilket oxå kanske är en liten nackdel. Du kan i alla fall läsa mer om hur man integrerar disqus på blogg.se hos designadinblogg (http://www.designadinblogg.se/kommentarer-med-disqus/). Mer info om disqus och hur du skaffar det hittar du på http://disqus.com/. Ett tips är att skapa som en testblogg där du testar dig fram innan du inför det skarpt på din blogg. Jag hoppas folk lägger ner sitt mobbande och låter dig fokusera på det du tycker bäst om, att blogga för din egen skull. Stort lycka till!

2012-04-16 @ 15:10:59
Postat av: Anonym

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag blir så chockad!! Finns dessa människorna på riktigt ute i vår värld? Jag blir rädd, livrädd...

Jag förstår dig om du vill ge upp bloggen, jag tror faktiskt jag gjort.. Men samtidigt varför ska dessa tragiska och hemska människor vinna?

Polisanmäla?

2012-04-16 @ 15:12:25
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Leah Alexandra

För det första: anmäl dessa människor.För det andra: världen är full av elaka människor som skyddar sig bakom sin datorskärm. Ta till dig av det som är välformulerat och konstruktivt för att skapa självinsikt, men låt inte struntpratet bryta ner dig.Jag känner ingen av dina läsare men att döma från kommentarerna som du har i ditt inlägg låter det som att människor projicerar sina fördomar, farhågor och misslyckanden på dig och dina barn.Vad finns det att inte vara avundsjuk på? Du har det som många vill ha och ger man avundsjuka främlingar lillfingret slukar de hela handen i ren skadeglädje och missunnsamhet.Lev ditt liv som du vill och fortsätt med att sprida solsken!

2012-04-16 @ 15:17:08
URL: http://leahalexandra.jackochjag.se
Postat av: BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

Jag har, seriöst, slut på ord. Jag tänker på dig Denise, ärligt talat så gör jag det även när jag inte läser din blogg för att det här är helt sjukt. Det är så synd att de får din uppmärksamhet - för att det är just den som de är ute efter.MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN eftersom dessa "folk" är väldigt mycket inne på det här med att betygsätta och så jävligt.. HTTP://RATEMYPOO.COM . Gå in där istället och sprid eran dynga, ingen orkar med denna jävla bullshit längre.

2012-04-16 @ 15:17:34
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Wilbur ♥

Jag har aldrig läst din blogg förut men hittade hit nu men av det lilla jag har läst så verkar du vara en helt vanlig tjej. Du verkar snäll, du ser bra ut och du har fina barn. Vad finns det att vara elak över?Många skriver avundsjuka, men det känns väldigt svenskt att skyll på avundsjuka. Jag tror att personen/personerna helt enkelt bara är genomelaka och roas av att du tar åt dig. Och vem kan klandra dig? Jag skulle ha blivit helt förstörd.Det är helt sinnessjukt att någon kan mobbas på det sättet.

2012-04-16 @ 15:18:30
URL: http://idamariasofia.blogg.se/
Postat av: Diana

Människor bakom dataskärmen är så mkt tuffare än i verkligheten, hade du mött dom där, lovar jag dig att det hade varit en annan ton i deras tal. Finns ingen vits att sitta och va elak mot andra människor som inte förtjänar det, det är bara att strunta i dom, vilket är lättare sagt än gjort, men du har uppenbarligen något som dom vill ha . Avundsjuka än något av det fulaste som finns. Stå på dig och låt inte sånna fula människor knäcka dig, du är bättre än dom!

StyrkeKramar

2012-04-16 @ 15:19:36
URL: http://www.ohlzohn.bloggplatsen.se
Postat av: Karolina

Näe nu blir jag riktigt arg, hur kan människor vara så ELAKA och trycka ner en människa så, en helt oskyldig människa. Jag har skrivit det förrut och jag skriver det ingen, du har 2 jätte vackra barn och din blogg är jätte fin och rolig att läsa och då överdriver jag inte det minsta. Förstår om du vill sluta blogga men det kommer bli jätte tråkigt om du gör det.

Men var stark låt inte de vinna, jag tror på dig!

2012-04-16 @ 15:21:09
URL: http://minbebis.com/blogg/vackrafjaril
Postat av: Wilja

Dessa kommentarer bara suktar efter uppmärksamhet och skriker avundsjuka! Misslyckade människor som inte har någonting bättre för sig. Är så osäkra i sig själva att de behöver klanka ner på andra. Mitt bästa råd är att så fort du läst en av dessa kommentarer så radera dem! Ge ingen uppmärksamhet för då kommer det sluta! Du behöver inte försvara dig! Jag vet att det är JÄTTE svårt att låta bli, att borsta av sig det och gå vidare! Du är en fantastisk mamma, och båda dina barn är jättefina! <3 Kram!!

2012-04-16 @ 15:24:40
URL: http://wiljanattlyckas.blogg.se/
Postat av: Mamma till Wilgot

Men ush så hemska människor kan vara! Blir så jävla förbannad när jag läser dessa kommentarer, va stark! <3

2012-04-16 @ 15:26:31
URL: http://jennanenna.devote.se
Postat av: Anna

Första gången jag besöker din sida men stannade kvar ett tag och tittade runt då jag såg alla dessa elaka kommentarer du fått. Jag känner inte dig och kan därför inte säga något om dig som person och om det finns någon form av belägg för de kommentarer du fått, men. Att skriva elaka kommentarer anonymt är bara fånigt, det visar att man inte vågar stå bakom kommentaren och därmed blir kommentaren inte något värt. Att sedan det finns de som har kommenterat din son är fruktansvärt. Dessa personer lider högst troligen i sitt eget privata liv och behöver någon form av källa att spy ut sin galla, fega människor är de.Jag bloggar inte på blogg.se men finns det ingen funktion där man kan välja att de som kommenterar inte ska kunna kommentera anonymt? För dessa negativa kommentarer behöver ingen.

2012-04-16 @ 15:28:37
URL: http://80talisten.blogspot.se/
Postat av: Marie, Mamma till William & Linus ♥

Vidriga männsikor!!!

En sak ska jag säga dig Denise, WILGOT är en utav de sötaste pojkar jag nånsin sett!!!!! :)

2012-04-16 @ 15:30:36
URL: http://mzetterblad.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Mamma till Ängla,Kelian & Vilde

Fan vad arg jag blir när jag läser kommentarerna , vilka sjuka människor som uppenbarligen saknar något liv överhuvudtaget & troligen fruktansvärt avundsjuka på dig & livet du lever .

Att ha mage att skriva elakheter om ett litet barn & i stort sett kalla dig för dålig mamma för du just nu mår dåligt .

Det är två skilda saker !

Usch , hoppas dumhuvudena skaffar sig intressen så behöver dom inte förpesta andra med sitt bullshit .

En stor kram till dig <3

2012-04-16 @ 15:31:32
URL: http://onttonen.blogg.se/
Postat av: Maja

Vidriga människor! Tänk om dom kunde vara lika dana IRL! Blockera dom!

2012-04-16 @ 15:31:49
Postat av: Mi ♥ mamma till L & C

Asså det är helt sjukt Denise!

Jag vet att det är svårt och att det inte går, men strunta i det! Jag har fått höra hela Leons uppväxt att han ser ut som en tjej med hans långa hår "stackars barn, klipp honom". I själva verkar vill han ha långt hår själv!Nej, stå upp för vad ni gör! Wilgot mår hur bra som helst och kommer alltid att göra det i eran närvaro!GO GIRL!

2012-04-16 @ 15:32:06
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se/
Postat av: Sofie Zirath

DU ska inte ta åt dig av dom! Dom har inget liv och vill bara förstöra andras. Bara för det är rosa i rummet betyder väl inte att du vill att han ska bli en ''mus''. Jag tycker helt ärligt att du ska köra ditt eget race och skita i dom avundsjuka taskmörtarna!!

2012-04-16 @ 15:40:03
URL: http://sofiezirath.blogg.se/
Postat av: Anna

Usch vad jag tycker att det är hemskt det här folk gör mot dig! polisen har ju inte så mycket resurser över när det kommer till saker som händer på internet men jag tycker ändå att du ska anmäla, de kan ju se på bara ett par sekunder vart kommentaren kommer ifrån så de gör ju en anmälan mot personen som äger datorn. Förhoppningsvis kanske det räcker och personen lämnar dig i fred!

Hoppas du hittar tillbaka till glädjen med att blogga för din blogg är väldigt fin:)

en stor kram till dig!

2012-04-16 @ 15:56:07
URL: http://zpiach.blogspot.com/
Postat av: Chrystelle

Jag mår riktigt illa när jag läser de patetiska människornas komentarer på din blogg. Det är fullständigt sinnessjukt att skriva så elaka komentarer till någon. Tyvär så tror jag att dom kommer fortsätta så länge du publicerar deras komentarer och ger dom uppmärksamhet. Sen förstår jag inte varför du skyddar deras ip adresser??? Ta reda på vilka dom är och polisanmäl dom istället. Jag gillar din blogg allafall och det är det många som gör så vi hoppas inte du slutar blogga nu.Kramar!

2012-04-16 @ 16:01:50
URL: http://chrystelle.nu
Postat av: Ruby, Milo och Lova

men kära nån............................... tycker du ska t reda på vilka de är..polisanmäla och lägga upp deras namn på din blogg! IDIOT (ER)?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-04-16 @ 16:06:26
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Sandra

vilka fegisar

2012-04-16 @ 16:09:32
Postat av: EmmaVättö

Jag tycker iaf om din blogg och försöker kolla in den varje dag.. Varken du eller W är ful!!! Och jag tycker du gör helt rätt med att du köper/använder dig av sånt som han gillar och inte bestämmer åt honom att allt måste vara blått/grönt eller att man måste leka med bilar bara för att man är kille! Jag tycker att du är sten cool!! Kram på'rej <3

2012-04-16 @ 16:11:16
URL: http://bakameraa.blogg.se/
Postat av: Maja

Fan vad elaka alla är!! Blir ju upprörd även om det inte handlar om miig. Jag tycker synd om dig som får stå ut med detta, jävla bajs människor! Men du är stark men jag hoppas att du INTE tar åt dig, det är du inte värd, du och dina barn är för söta för det ♥Till er idioter som egentiligen inte borde få detta:

Min mamma gick in i väggen för ca 7 år sen men det har inte försämrat min och min brors uppväxt. GE ER! Vad vinner ni av detta? IDIOTER är vad ni är!!!!

2012-04-16 @ 16:11:38
URL: http://pinkpiggy.blogg.se/
Postat av: Blue Velvet - Vegas mamma

<3

2012-04-16 @ 16:13:09
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Emilia - 16 år, mamma till Tatum och Tävlingar i bloggen!

fyfan vad sur man blir när man läser det här, de är ju inte riktigt kloka i huvudet. Wilgot är världens finaste pojke (efter min då ;)) & rummet är det fan inget fel på!men sen som någon annan sa.. jag tror de tycker det är jättekul när du ger dom en sånhär uppmärksamhet.. direkt när du ser en sån kommentar borde du radera de, jag vet att det är förbannat svårt för man vill bara slå ihjäl personen som skrev men det är nog ändå det bästa mot de idioterna..

kram på dig! <3<3

2012-04-16 @ 16:18:01
URL: http://eemijji.blogg.se/
Postat av: Michelle

Tycker du har en fin blogg!

2012-04-16 @ 16:18:49
URL: http://michiforacowboy.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... För detta är TRAGISKT...INTE DU, Denise, inte dina fina barn eller erat fina hem... UTAN DE SOM KOMMENTERAR DETTA... DET(!!!!) är tragiskt :( Nä, usch...Ring polisen och lägg en anmälan, eller blockera dom direkt. Du ska inte behöva ta sån där skit, Denise!Jag blir bara så förbannad... Alltså dom där som sitter bakom skärmarna och tycker såååå mycket, varför är dom anonyma(??), STÅ FÖR VAD NI TYCKER, VISA ERA FACE och "skryt" om ni vill om era perfekta liv... För fan va ni är bra som trycker ner andra människor så där, wow alltså, ni skulle haft en medalj för att vara så där VIDRIGA och OTREVLIGA! Jag förstår inte hur ni kan lägga er på kvällarna efter att ha skrivit såna här elaka kommentarer, till någon ni inte känner, till någon som inte gjort nåt fel...Vad tycker ni själva om erat beteende? Är ni stolta över er själva? Är ni verkligen tvugna att skriva allt detta? Vill ni att någon skriver/säger såna här saker till er eller era barn?? Och kom inte och säg att Denise skulle vara värd detta! BULLSHIT!KRAM på dig bästa Denise!

2012-04-16 @ 16:27:21
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Nancy - Foto, Kompisar, Vardag

Du, jag sitter faktiskt här och SKRATTAR. Skrattar åt dem som sitter och kommenterar din blogg på detta viset. Inte okej.Det är inte värt att sätta bloggen åt sidan! Du vet att du har så många som älskar dig och din blogg :) Folk är bara avundsjuka, you know :)<3

2012-04-16 @ 16:31:07
URL: http://nancyochjag.blogg.se/
Postat av: Carro

Usch och fy fan vilka vidriga typer de finns.... Ju större bloggen blir, ju fler kommentarer och ju fler ELAKA kommentarer känns de som. Jag hade en större blogg förut än vad jag har idag, och då fick jag också en hel del elak skit kastat på mig. Folk är galna. Hoppas dom inte förstör dig och din blogg. Du & dina barn är jättefina.

2012-04-16 @ 16:34:55
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Helt otroligt. Det enda jag kan tänka är att det är barn som sitter och skriver det här. Ta för fan inte åt dig någonting. Det första man läser om att din som skulle ha babyhull kvar är ju bara skitsnack så skit i resten. Det ser väl för fan varenda jävla människa att han inte har. Och OM han nu hade haft det, vad hade det gjort? Jag kan inte tro att det är vuxna som skriver så elakt om dina barn och jag kan inte tro att de har haft en bra uppväxt, och jag tror absolut inte att de är föräldrar. Jag har ju inte läst din blogg så länge, men jag har inte sett något fel över huvudtaget och om de nu tycker att du är deppig, kan de inte fatta att de kanske är orsaken? Jaja, jag hoppas du har stöd hemma från alla nära och kära och snälla sluta lägg upp detta, för de gillar nog uppmärksamheten. Radera och ignorera bara. Stor kram!

2012-04-16 @ 16:38:31
URL: http://rebeccascorner.blogg.se/
Postat av: ~~Ngn Som Bryr sig.

VAFAN TÄNKER DOM SOM SKRIVER DETTA? dET ÄR JU HELT!sAJKO! Jag Säger bara att du är en otrolig mamma som är så ung! //Ngn Som Bryr sig

2012-04-16 @ 16:40:40
Postat av: linnea

nej men gud vad hemska människor det finns!

stå på dig och låt dem inte förstöra glädjen i ditt bloggande!

2012-04-16 @ 16:49:34
Postat av: Ida - mamma till Isabella

Det är människor som skriver såna elaka saker om andra människor och framförallt ett BARN som är vidriga. Vuxna människor som mobbar barn? Seriöst, vart är världen på väg? Man blir ju rädd. Fy fan...Wilgot är bara ett barn som inte förtjänar VUXNA människors tragiska angrepp.Styrkekramar till dig Denise, INGEN förtjänar att bli mobbad och särskilt inte en go 2-åring som bara tror gott om världen...

2012-04-16 @ 16:49:44
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: Joanna

Tycker verkligen du ska spåra ip och anmäla! Totalt oacceptabelt betende! Usch för sådana människor!Följ ditt hjärta! Du känner dig själv och dina barn bäst!

2012-04-16 @ 17:01:31
Postat av: elin

jag tycker iallafall du gör helt rätt som går din väg och lär dina barn att rosa inte bara är för tjejer o grönt för pojkar. det är väl en sån framtid vi vill ha?

o varför skulle man inte få leka med dockor som kille eller säg lego som tjej. Stå på dig och gör det du tycker är rätt. tror att majoriteten är på din sida ändå, sen finns det alltid såna som är avundsjuka på ditt fantastiska liv med din underbara familj.

2012-04-16 @ 17:07:18
Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

fnääe nu får det vara nog!Vad less jag blir.Jag förstår inte varför dom helt plötsligt hoppar på dig..

Du som aldrig har skrivigt nå dumt eller som har proviserat andra...jag har gillat din blogg väldigt länge och har varit glad för att det har varit en bra och trevlig stämning här inne. men sen helt plötsligt vänder det.

helt sjukt. BLIR SÅ LESS..det bästa är nog bara att inte skriva om det. för dom gillar nog det!! men förstår att det är svårt..kram kram

2012-04-16 @ 17:09:04
URL: http://josephinewestling.blogg.se/
Postat av: Emma

Du har fantastiskt vackra barn, du är vacker och verkar vara en fantastisk mamma och ni alla verkar vara en fantastisk familj tillsammans, enda anledningen till att folk skriver så är att de saknar det ni har, avundsjuka kan få människor att göra de mest vidriga saker, så tänk på det, de tycker nog knappast det de skriver utan det är ren och skär avundsjuka!

2012-04-16 @ 17:22:25
Postat av: emelie

om någon är misslyckad är det förfan dom! vem fan kan ens säga såna saker om ett barn?!

2012-04-16 @ 17:23:50
URL: http://aweeesomeness.blogg.se/
Postat av: Sofie

Alltså nu känner jag att jag är jäkligt nära att sjunka till deras jäkla nivå!! Vad är det för fel på folk som håller på sådär?! varför läser ni om ni stör er så jäkla mycket?!Angående Wilgots rum, det är så tydligt och klart att Denise är en BRA mamma som låter Wilgot leka med det han vill leka med och inte bara köper bilar osv till honom bara för att han är en kille. Det visar bara på hur BRA mamma hon verkligen är.Denise, hade jag varit du hade jag anmält allt detta, du vet lika bra som mig att du kan hitta upp all fakta om de som skriver trotts att de tror att de är anonyma. Gör något åt idioterna som trycker ner dig och behandlar dig orättvist.. Det är inte rätt att du ska må så dåligt över några puckon som är så tragiska att det är sorgligt..

2012-04-16 @ 17:34:15
URL: http://sooffis.blogg.se/
Postat av: Siriporn ♥

Skicka såna kommentarer i papperskorgen och konsentrera dig på dom possitiva människorna som gillar dig och din blogg! Ingen av dom som skrivit dessa respektlösa kommentarerna vågar visa sig själva, därför finns dom inte. (Hoppas du förstår vad jag menar!!)Har läst din blogg i några veckor nu. Tycker du är en go och härlig tjej! Stå för den du är och strunta i vad personer som inte vågar visa sig själva tycker! Du är och förtjärnar bättre än så. Kram S

2012-04-16 @ 17:34:58
URL: http://lovelysiriporn.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men nu får de väl ta och ge sig! Herregud...Tycker du verkar vara en toppenmamma! Du gör allt för din barn det märks genom din blogg! :)Massor med kramar till dig!

2012-04-16 @ 17:38:21
URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej, fin blogg! Kolla in min bloppis,

http://warderobesale.blogg.se !

2012-04-16 @ 17:44:40
Postat av: emma

Asså seriöst! vad finns det för folk?!! blir så arg, alla ni som skriver elaka komentarer är säkert bara avis på hennes barn. OCH för det första vadå tjejigt rum?? bara för det är rosa, nej men oj jag älskar blå och har det väldigt mycket blått hemma och när jag var mindre hade jag blåa kläder mm.. visst blått kanske mer tillhör killar och rosa till tjejer.. men ärligt det är bara färger!! oh förlåt blir så arg.. och vadå tjocka, barn ska vara små och lite knubbiga, men nu ska visst allt och alla vara perfekt/perfekta.. vadå ska man vara anoroxia eller. ???!!Men du ska bara veta att din blogg är sjukt bra och du tar så fina bilder och har grymt söta barn <3

2012-04-16 @ 17:50:01
Postat av: Maria - lärarstudent & livräddare

Du ska inte lyssna på sådanna kommentarer! Raddera dem bara utan att läsa för mycket. Förstår faktiskt inte hut folk orkar kommentera sådant. Om man inte gillar en blogg och det som står där kan man väl bara låta bli att läsa den. Och ungen är supersöt vad de än skriver i sina kommentarer!Sen är jag, som bliviande lärare, bara tvungen att påpeka kommentaren om rosa rum till en pojke. Personen skirver i kommentaren att det inte är passande för en pojke om han ska växa upp och bli man. Det om något låter väldigt tragiskt tycker jag. Genus har blivit ett väldigt stereotypt begrepp och vi har förväntningar redan på små barn. Jag tycker man ska våga krossa dessa stereotyper ibland. Varför måste alla vara så himla lika liksom!Lycka till med det fortsatta bloggande och ha en fin dag!

2012-04-16 @ 17:51:42
URL: http://mariawinell.blogg.se/
Postat av: Amanda

Tycker du verkar vara en GRYM mamma! Så det så!

Stå på dig, det är dem som har problem!

2012-04-16 @ 17:53:21
Postat av: Rocktjejen

Hej. Jag tycker att du ska anmäla de som gör personangrepp. Det är inte rätt, bara för de är anonyma, så tror folk att de kan bete hur sej som helst på internet.

Hur ni inreder ditt barns rum, & vad det innehåller är väll upp till er föräldrar & barnet. Det ska en person inte klanka ner på. & de ska inte heller klanka ner på vad för mat & bakverk du bakar. Det är ni som bestämmer vad ni ska ge barnet för mat. Jag tycker att barn ska vara runda & ha hull, då mår de bra. Det är en annan skillnad om ni skulle ge era barn snabbmat & sötsaker varje dag. Men jag tror inte att ni gör det.

Jag blir så trött & ledsen & läsa negativa kommentarer.

STÅ på dej Denise!! Du & dina barn är fina! <3Jag vill gärna veta om de som klankar ner sitter & skriver lika dumma kommentarer hos en annan som också har mer genus.

Jag har inga barn, men jag tänker på genus ofta & försöker tänka på det när jag ska ge bort en present.Kan du inte ha ett lösenord? Så de som vill följa din vardag, får det. Du kan ju byta lösenord med, så du vet vilka som verkligen läser. :) Ge bara ut lösenordet till de du känner igen med bloggadresserna.

Jag tänker fortsätta följa!

KRAMAR!!

2012-04-16 @ 17:53:23
URL: http://rocktjejensblogg.blogg.se/
Postat av: elin

Guud, bry dig inte om alla skit-kommentarer! Din blogg är jättefin, du är jättefin och dina barn är jättefina ♥ Älskar din blogg!Kram :)

2012-04-16 @ 17:59:42
URL: http://rulesbyelin.blogg.se/
Postat av: My

men nu får dom väl för fan lägga ner med snacket! börjar bli lite arg nu.. va e de för människor som skriver sånt där????????? avundsjuka freaks!!!

2012-04-16 @ 18:01:57
URL: http://hooneydew.blogg.se/
Postat av: camilla

Är ni helt dumma i huvudet eller? Jag blir så jävla förbannad. Min son såg precis ut som wilgot, varje gång vi var på Bvc så fick vi beröm för att han följde kurvan, han vikt va rimlig till hans längd. Ni kan definitivt inte ha egna barn. Alla barn är olika!Att drabbas av en deprission är väl inte ett tecken på misslyckande, det har med gener att göra! Vissa Har anlagen för att bli deprimerade. Vissa inte. Snacka om att de är sjukt hur ni/du tänker. Fattar inte varför man inte kan låta bli att säga saker om man ändå bara är ute efter att såra. Kontakta denise personligen då? Säg allt till henne.Och denise! Du är den bästa mamman för dina barn! Och att du eller dina barn skulle va fula är ju rena skitsnacket! Ni är ju superfina!

2012-04-16 @ 18:03:18
Postat av: Miss M

Allvarligt talat, läman Denise ifred! VAD har hon gjort er och VARFÖR är ni så besatta vva henne?! Haters är vad ni är! Ensamma, patetisska människor som bara önskar att ni levde det liv hon lever! Som lycklig med sin sambo och sina två FINA barn, trots sin depression!Ta hand om dig Denise och tänk på att vi är MÅNGA som gillar dig och din blogg styrkekramMiss M

Postat av: Heidi

Det med att din son leker med dockor och barnvagnar är inget fel i. Skrattar åt dessa kommentarerna du har fått. Dem vet tydligen ingenting om genus. Barn ska få vara barn! Utan att samhället ska påverka detta. Det finns inget flickigt och pojkigt. Det är bara larv, det är sp samhället har format oss människor bara. Att flickor ska klä sig i rosa och pojkar i blått, vad är grejen med det? Dem ska få ha på sig vilka färger som helst! Du är förbannat stark måste jag säga, fortsätt med det du gör! Det är det du gör bra. Du har två otroligt söta barn med!!! You go girl!! :)))

2012-04-16 @ 18:08:36
Postat av: s'

Omoget att kommentera något sådant.

Dessutom är det riktigt LÅGT.

Jag tycker du & dina barn är hur gulliga som helst.

Ha en bra dag fina du :) /swz

2012-04-16 @ 18:16:49
URL: http://jwc.blogg.se/
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Förstår att du blir less på människor, förstår inte hur man kan sitta och skriva sånt där. Strunta i dem så gott det går, de förtjänar inte din uppmärksamhet eller din energi!

2012-04-16 @ 18:30:09
URL: http://vardagspusslandet.blogg.se/
Postat av: Alexandra ~

Dubbelhaka? Det är fullständigt normalt för en bebis. Jag började följa din blogg alldeles nyligen (typ förrigår), och tycker redan om den! Försök och inte bry dig om vad folk skriver, eller ta åteminstonde inte upp det på bloggen för att då har dem fått vad de vill ha; uppmärksamhet. Gå och anmäl "mobbarna" istället, men säg inte ett skit på bloggen om det! Kram, hoppas allt blir bättre snart (:

2012-04-16 @ 18:32:10
URL: http://thalinkinparkfan.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Fy fan vad less jag blir på folket!Har du kollat IP-adressen? är det samma person som sist? är det samma person som skrivit alla inlägg? ta reda på IP adressen och polisanmäl dem för personangrepp och trakasserier.jag blir så sjukt jävla förbannad när jag läser sånt här och jag vill fan bara ge dem en omgång så att de håller käften sen..

Personer som de där är inte värda någonting och att försvara sig med att "en person som Inte är avundsjuk" gör bara det hela ännu mer genomskinligt och tydande på att det är ju avundsjuka allt detta handlar om.

Har dessa människor själva barn?

undra hur dem ser ut då, är de så fula och hemska att de måste tracka ner andras barn för att få deras egna att se bättre och finare ut? ja men man undrar ju.

Sedan tror jag att det handlar om att du ahr lyckats med din blogg. du har en super bra blogg, du tar superduper fina bilder, du har fantastiskt vackra barn och DU är grymt snygg! undra om dessa människor som ger sig på och kommenterar också bedriver en mamma blogg, men att deras går så förbannat dåligt och dem är små fula säckar potatis och tråkiga så ingen vill följa dem?

är det därför dem ger sig på dig som är så MYCKET bättre?ja men du ser ju....... man börjar ju undra!!!STYRKE KRAMAR TILL DIG!!!!!! <3du vet att du INTE är värd detta, du är en bra och fin person som har l y c k a t s här i livet! :D

2012-04-16 @ 18:33:27
Postat av: Cissi - mamma till Cornelis & gravid

Åh jag vill bara krama om dig. Ingen ska behöva ta så mycket skit ifrån fega jävla människor. Det är så tragiskt att man som människa kan sitta och skriva såna saker om framför allt BARN, vart är vetten i skallen undrar man? Hur fan har människorna blivit uppfostrade? Herregud, det är ju BARN man skriver om.

Usch, jag blir så ledsen. Massa kramar till er <3

2012-04-16 @ 18:43:07
URL: http://annaceciliat.blogg.se/
Postat av: Sara

Finner inga ord för dessa hemska människor. Förstår att du överväger hur du ska göra med bloggen. Jag skulle inte orka tror jag. Men jag tror du kan hitta styrkan. Och ge dem inte nöjet att bli publicerade mer. Ignorera är det viktigaste tror jag. Då tröttnar dem till slut.

Suck, förstår inte hur man kan sitta bakom en skärm och skriva sånt och tycka att man gör rätt.. Så ledsamt!Stor kram!

2012-04-16 @ 18:52:28
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Kim

Jag blir så ledsen när jag återigen kommer in här och får se de kommentarer du får. Det är inte friskt, inte klokt!

Jag hoppas att du står ut och lyckas se bort från de kommentarerna så att du inte ska behöva må dåligt. Wilgot är inte alls ful utan ett riktigt charmtroll. Att bedömma ett barns hull är ju dessutom omöjligt skulle jag säga utan att ha träffat pojken. Hans kinder kanske ser mulliga ut på bilder, och det är ju mest ansiktet som kommer med på bilderna i bloggen. När jag ser bilder på Hela han så ser jag att han ser alldeles perfekt ut. Inte det minsta tjock..

Du är iaf en av mina favoritbloggare, så jag hoppas att du inte slutar pga detta. Kanske sätta lösenord ett tag.?

Styrkekramar till er alla

2012-04-16 @ 18:54:36
Postat av: Sara

WOW, blev helt ställd när jag läste alla dessa elaka kommentarer! Trodde inte folk var så elaka, men det är klart, de vågar bara när de sitter bakom sina dataskärmar och tror att de är anonyma och kan bete sig hur som helst. Förstår att det är otroligt jobbigt och tråkigt att läsa dem, men radera dem bara och tänk att de bara är avundsjuka på dig, de vågar inte ens stå för vilka de är!! KRAM

2012-04-16 @ 18:55:18
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Emma

men guuu' jag blir helt chockad! vad är det för människor som skriver så? om dom inte gillar dig är det väll bara att inte läsa din blogg... tänker jag lite naivt... jag "hejjar" på dig låt inte några få individer sabba ditt självförtroende. kraaaam

2012-04-16 @ 19:00:22
URL: http://emmabloggat.blogspot.com
Postat av: Henning Karlsson

Att människor bara orkar.Denise, bara ge fan i dem. Det är sådana här människor som gör att man tappar hoppet om mänskligheten, men internet har välsignat oss med möjligheten att faktiskt bara ge blanka fan i dem. Jag tror ärligt talat att det är det bästa du kan göra nu. Du ser ut att vara en härlig människa, din son ser ut att vara en härlig pojke och resten av dina släktingar och vänner är säkert även de härliga. Ägna dig åt dem och strunta i anonymt folk på internet. Vem som helst kan vara tuff bakom en skärm, men det krävs en modig person att kunna se när människor inte är värda ens tid.

2012-04-16 @ 19:05:48
Postat av: Cecilia. Mamma till Lova 110404 <3

TRAGISKT! Detta är mobbning på hög nivå, och det är så enkelt att sitta bakom en skärm och skriva saker och ting, och så fruktansvärt tragiskt att "vuxna människor?" sysslar med sånt.

De som kommer med dessa kommentarer kan knappast ha barn själv.Får en känsla av att dessa människor sitter och skriver en massa skit för att de inte har något bättre för sig. För det har en så extremet låg nivå. Finns de verkligen människor som på riktigt skulle kunna säga något sånt, att ens tänka tanken.Stora kramar till dig!

2012-04-16 @ 19:09:24
URL: http://ceciliamaria.blogg.se/
Postat av: Maria

Denise! Det bästa du kan göra är att deleta dessa kommentarer på en gång, skit i och läs dom överhuvud taget! Denna/dessa fjantskallar tycker det är skitkul att du lägger upp dom antagligen, och låtsas du som ingenting tröttnar dom!! Så jävla löjligt att inte kunna baka cupcakes m.m utan att de ska tycka att Wilgot är rund, det är han INTE!! Och miffot som påstod sig vara förskolelärare??? En RIKTIG förskolelärare beter sig inte så! Nej, sträck på dig, borsta av dig de där löjliga lopphögarna och släng skiten i soporna direkt! Kramar

2012-04-16 @ 19:15:08
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

De är fega, svaga personer som inte vet vart deras as sitter.. för hela dem är jäkla rövhål.

Har du tänkt på att alla är anonyma? Ingen vågar stå för det de säger? Varför vågar dem inte det? Jo för de är fega as.

Stå på dig och visa vem av dem det är som är svagast. Inte en normal person går på och trackar speciellt på ett barn.

USCH vad jag lider med dig! :( Kan inte annat än sända massa kramar till dig <3

2012-04-16 @ 19:22:24
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Men fy, jag blir så ledsen och arg när jag läser dessa elaka ord om dig och dina fina barn. Hur har man mage att skriva sådana ord om andra människor, och inte minst sagt om någons barn? Vi vuxna människor kan försvara oss, men att gå på barn som är helt oskyldiga och inte kan försvara sig, det är bara så lågt att det finns inte ord.Jag är helt övertygad om att det handlar om avundsjuka gällande din framgång med bloggen och dina vackra barn, men det är verkligen ingen ursäkt till att bete sig som vissa s.k människor gör. Jag förstår inte varför folk känner ett så starkt behov av att vara elak mot andra människor jämt och ständigt, OCH att inte ens kunna stå för sina åsikter genom att skriva sin riktiga identitet som avsändare.Istället för att klanka ner på andra, så tycker jag att dessa människor borde ta och jobba mer med sig själv och söka hjälp och ta reda på varför dom har ett sånt stort behov av att vara elak. Jag tycker det är så patetiskt.Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men jag önskar att du kunde bara skaka av dig alla dessa hemska och elaka ord. Jag skickar en massa styrkekramar och lite lyckoglitter som du kan strö över hela dig själv :) Och glöm inte att du är den bästa mamman för just dina barn, och jag är helt övertygad om att dina fina barn tycker samma sak.

2012-04-16 @ 19:24:10
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Sanna

Råkade komma in på bloggen av någon anledning och fick en chock när jag läste dessa kommentarer, fy F*N säger jag bara åt dessa människor, hur kan man säga någonting sådant till en männsika! Hur kan man trycka ner och säga så nedvärderade saker! detta är helt sjukt! åh vad jag blir förbannad på människor som beter sig sådär! så fruktansvärt fult gjort så oj ! och att gå på ens barn är ju inte rätt alls !!! nej uchvad sur och ledsen jag blir !2012-04-16 @ 19:24:38
URL: http://sanniieee.blogg.se/
Postat av: Anna- Mamma och Socionom

Jag tycker du helt klart ska anmäla nu. Det är trakasserier och förtal!

2012-04-16 @ 19:31:51
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Postat av: Yohanna

Snälla Denise gör dig själv en stor tjänst och så fort du ser att det ens inleds med något sånt skit, radera direkt!! Läs inte klart - fundera inte - ta det inte till dig - och framför allt; PUBLICERA det inte!!! De kommer ju aaaaaaldrig nå fram om du inte publicerar dem, och då får de ingen uppmärksamhet eller liksom "föda" i sitt "nöje" att trycka ner dej. Detta kommer alltid komma åt dej och göra dig ledsen, det är mänsligt. Därför, ta bort det. Sudda ut det och ta det aldrig åter. Låt dem inte vara kvar i ditt kommentarsfält, utan radera det direkt så du aldrig mer kan se dem. Jag har fått korkade kommentarer några gånger, och jag väljer att radera dem. Jag har inte en blogg för att söka kritik och hutlösa debatter, bara för att visa ett njutbart liv & ha roligt. Då får alla som försöker störa ingen som helst plats!!

2012-04-16 @ 19:32:20
URL: http://maiplu.se
Postat av: julia koreicc

Fyfan, det här kan du inte ta! Vad är det för störda människor som äns har mage att skriva såna saker. Skit i dem du är jätte vacker och dina barn med!

2012-04-16 @ 19:35:17
URL: http://juuliakorecic.blogg.se/
Postat av: Amalia

Hur fan kan dom orka! Fattar dom inte hur det sårar! Vet det då jag blivit mobbad i 5 år å går bara i 7:an!Dom har fan inget liv! Dom kan kommentera ditt liv bara för att deras suger!Du är världens bästa mamma och person! Så söt, fin underbar och fantastisk!Kan inte fatta hur folk skriver som dom gör!

Har dom inga hjärnor eller?Dina barn får allt det bästa du kan je dom, och det krävs någon speciell för att bli så bra som dig Denise!Detta skriver jag inte baa för att göra dig glad utan oxå för att jag känner som jag skriver!Det finns ingen bättre än dig!

Du är ju perfekt!Vet hur svårt det är för att inte ta åt sig! Det gör man ju!

Men dina barn är sjukt söta, å bara för att Wilgot är kille behöver han väl inte ha ett blått rum från gol till tak!Har en kusin som är kille å han ÄLSKAR rosa, dockor osv!Hur orkar dom ens kommentera en sådan sak!

Å det med att dom rä tjocka är ju sjukt satt! En unge aka väl inte spik smal så revben å ryggrad syns ? Det ska va hull !Du är perfekt presic som du är och ska inte ändra på något!Du är bäst! <3

2012-04-16 @ 19:40:55
Postat av: M.M

Du kan ganska så lätt få reda på vem de e som sitter bakom skärmen genom att kolla upp IP nummret, vilken stad och vad dom har för internetleverantör.

Och när du har leverantören så kontaktar du bara dom och anger de IP nummret som terrar dej, har gjort de själv en gång och den personen som va på mej fick sitt internet avstängt.

Men då måste du spara allt som skrivs så du har bevis..

2012-04-16 @ 19:42:32
Postat av: My - Mamma till Alma

Jag vill bara ge dig en kram!Dina barn älskar dig, Staffan älskar dig och du har en underbar familj. Skit i bloggen i några dagar och häng med dem.

Du är värd så mycket bättre än att mötas av de här jävla kommentarerna här!

2012-04-16 @ 19:46:28
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Styrka till dig! Stor kram från mighttp://www.annakarlsson.se/blogg/2012/04/16/idioter-i-bloggvarlden/

2012-04-16 @ 19:46:30
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Sara

Men seriöst, vilka vidriga människor det finns, jag blir så förbannad! Och kommentaren om dockvagn och docka skrattar jag enbart åt. Jag har önskat bilar till Ofelia i både julklapp och present, skulle jag vara knäpp dådå? Jag kan informera denna människa om att finns det inte dockor och dockvagnar hemma så finns det på förskolan och dem används av både pojkar och flickor. Så de så! (För övrigt så gillar jag Wilgots rum, jättefint! Ett lekrum skulle jag säga om det)

Åh, jag blir så arg på dessa pantade människor som inte har vett att behålla sina puckade tankar för sig själv.

Wilgot är skitsöt, likaså Lo och du. Det bara lyser avundsjuka i kommentarerna! Usch!

Kram på er allihop Denise!

2012-04-16 @ 19:55:20
URL: http://xarahs.blogg.se/
Postat av: Lina

Vart så jävla upprörd att jag blev tvungen att blogga om det, har länkat och vill du att jag tar bort länken är det bara att säga till. Fy fan för sånt, fega människor det är vad det är, sen verkar de inte heller ha alla hemma där upp i hjärnan. Stor kram, du rockar!

2012-04-16 @ 19:59:04
URL: http://www.linaslycka.se/
Postat av: Camilla

Fina du!

Vad ledsen och arg jag blir av dessa elaka inlägg du får. Det är dom som är misslyckade som inte har lärt sig att man mobbas inte. Anmäl dom!

Du är så himla fin, du och din familj. Önskar dig all lycka och hoppas på att få följa dig ett tag till. Kram

2012-04-16 @ 20:02:32
Postat av: Jessica - mamma till Joline

Avundsjuka människor. Du har världens finaste barn och Du är världens bästa mamma till just dom. Det är inget fel att vara deprimera eller hamna i svackor, vi är männskliga!

Fortsätt precis som du gjort innan, och det är synd att du inte kan öppna upp dig sig tidigare i bloggen. Men vi som följer er vardag förstår dig tusen ggr om!

Massa kramar till dig och familjen

2012-04-16 @ 20:02:59
URL: http://jessiplusett.blogg.se/
Postat av: Jenny Izzadora

Hej :) Börjar me att säga att din blogg är jätte fin, med jätte många fina bilder :) Gillar din stil me att mixtra med färger :) så fint! Till kille som tjej :)strunta bara i såa dumma kommentarer, dom läser ju din blogg så... nåt bra måste du ju ha som dom vill se/läsa :)kram Jenny

2012-04-16 @ 20:05:53
URL: http://izzadora.blogg.se/
Postat av: Anonym

VA FAN BLIR DET?

Hur i hela HELVETE kan man skriva sådana hemska saker som ni gör? Jag skäms när jag läser hur folk skriver!! Lägg ner.. Man skriver inte så elaka saker speciellt inte om ett barn som inte ens kan försvara sig! Jag jobbar med barn och barnet ser absolut inte övervikitgt ut, barnet ser ut att ha det hur bra som helst! och hans rum va jätte fint..Jag kämpar för att bli gravid vi har gjort utredning men inga fel finns men nu väntar vi på IVF och jag vet inte hur jag skulle reagera på om någon skrev så hemska saker till mig om mitt barn!DENISE STÅ PÅ DIG! INGA SOM HELST FEL PÅ DIN GRABB HAN ÄR SÅ VACKER! Och detta skriver jag inte för och va snäll utan jag menar det, och ni som skriver att han är fet och övervikitg ni vet då FAN inte va ni pratar om!!

2012-04-16 @ 20:06:37
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se/
Postat av: Louise - dotter.sambo.målare.mamma

E fan en elak värld vi lever i. Synd de ska behöva vara så, jema menar tycker man inte om bloggen så ge fan i o läsa den. Hade jag varit dig hade jag nog satt "lås" på bloggen ett tag, och sedan öppnat igen när du kände för det.jag vet inte vad polisanmälningar leder till annars är ju det ett alternativ, bara för man sitter gömd vid en dator o skriver betyder inte att man kan kläcka av sig vad som. (djupt besviken på folk som ens vill sjunka till dagisnivå....nä, inte ens så små barn är så elaka)

2012-04-16 @ 20:08:24
URL: http://lisnilsson.blogg.se/
Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

har du tittat efter om de är samma ip-adress från den/de som skriver sådär?Jag tycker verkligen du ska anmäla dessa personer nu.

Nu har det gått för långt, tycker jag.Kram på dig, du är stark som orkar ta emot och skriva tillbaks.

Själv hade jag nog slängt allt åt sidan och slutat skriva, sluta lägga upp bilder..Ta en liten bloggpaus, eller öppna upp en underblogg till denna, som bara du och dina närmsta kan läsa? Så får du ändå skriva och lägga upp bilder, men behöver inte vara orolig för att några puckon ska få för sig att vara elaka över internet såhär, dessa personer är verkligen heeeeelt "kokobäng"!!

Blir så ledsen när jag ser att du fått såna kommentarer.

Kram ännu en gång!!

2012-04-16 @ 20:17:11
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/
Postat av: Louise

Strunt i dom de vill bara provocera! Jag som väntar min första bebis i augusti tycker din blogg är jätte bra och är här inne var dag och uppskattar både när du skriver om det bra och det dåliga!det är Din blogg skriv om precis vad du vill!

2012-04-16 @ 20:17:52
Postat av: JOhanna

Dom har inget liv! skit i dom. Dom vill bara att andra ska må dåligt och bli sura/ledsna. Du har grymt gulligt barn och det spelar ingen roll om du har rosa i rummet eller inte. Grymt gulligt rum tycker jag i alla fall. VA STARK OCH SKIT I DOM SOM BARA SÄGER SÅ BAKOM DATOR SKÄRMEN! KRAM

2012-04-16 @ 20:22:34
URL: http://kknasen.blogg.se/
Postat av: veralena

Man kan ju inte annat än att bli matt på folk. Jag tycker att det är bra att folk engagerar sig om de ser att barn far illa men det gör dem ju trist nog inte så ofta. Då blundar de...

Och tycker man att barn far illa så hjälper det inte att kommentera en blogg.Och när barn far illa så menar jag, psykisk och fysisk misshandel, övergrepp, missbruk etc...och det är ingenting jag kan läsa mig till av i din blogg. Ni varkar vara en helt vanlig härlig familj.Förstår att du blir ledsen av dessa hemska kommentarer men jag säger som många andra, försök att inte bry dig, radera och skit i dem. Det är bara folk som vill jävlas och de tycker förmodligen inte ens det de skriver, de vill nog bara göra dig illa av någon konstig anledning. Förmodligen avundsjuka.Jag vet inte vad jag mer ska skriva men försök att skaka av dig dessa dåliga människors synpunkter och njut av din goa familj.

2012-04-16 @ 20:27:23
URL: http://vdeak.blogspot.com
Postat av: Stina

Men är folk helt bort om flötet eller? Trycka ner på dig på det viset, fy sjutton! Och det där med babyhull är ju hur mysigt som helst, skulle jag ha barn skulle jag vilja ha kvar det huur länge som helst! ;) Jag var au pair i USA för tre år sedan och lilltjejen hade precis fyllt 2 år då jag kom, hon hade massor av babyhull och det hade hon hela året jag var där, till hon fyllde 3 alltså! Inga konstigheter med det inte, bara härligt :) Njut av livet och dina barn!Snubblade in här via en annan blogg som länkat till detta inlägg, så har inte läst din blogg förut men kan inte säga mer än att stå på dig och var stark! :)

2012-04-16 @ 20:28:59
URL: http://lifeofstina.wordpress.com
Postat av: Maria

Jag tänker inte skriva någon lång kommentar. Vad jag tycker om din blogg, och vad jag har för uppfattning om dig och dina barn vet du redan.Däremot så uppmanar jag dig till att anmäla. Spara ner allt som är skrivet, gärna via skärmdump. Få det utskrivet och ta med det till polisen...med ip-nummer givetvis. För jag hoppas innerligt att blogg.se har så att du kan se ip-nummer på de som kommenterar?Även om det är olika ip, så har jag svårt att tro att det rör sig om särskilt många olika skribenter. Är det olika personer, så ingår de i samma bekantskapskrets. Hur det än ligger till, så får du reda på det via polisanmälan.Ingen ska behöva ta sån där skit...inte om sig själv, och absolut inte om sina barn.Du vet innerst inne att det du är, och det du gör...står så mycket högre än dessa människor. Du har två vackra barn, en underbar familj. De här människorna har ingenting, mer än bitterhet över att sitta fast någonstans i livet och inte ta sig därifrån!!Kram till er!! <3 <3

2012-04-16 @ 20:34:02
URL: http://kaosmamman.se
Postat av: Angelica

Gud alltså. De är så jag spricker av ilska!! Fyfan va jag är trött på att folk sårar andra människor helt utan anledning. Idiot människor :(

2012-04-16 @ 20:39:42
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: melinda - mamma till Nova

hemska hemska människor! & så jävla fega, om dom nu har mage att kommentera så kan dom ju iallafall stå för va dom tycker och tänker och inte kommentera anonymt, så jävla patetiska!!massa massa styrke kramar till dig denise, tycker du är GRYM!

2012-04-16 @ 20:46:14
URL: http://mamamel.blogg.se/
Postat av: jenni - mamma till lukas

Denise, du vet att allt dem säger bara är skit och baserat på ren jävla avundsjuka. Jag känner inte dig personligen men har läst din blogg länge och baserat på det säger jag att du är en sjukt bra mamma, som låter dina barn vara som dem är, inte hur samhället tycker dem ska vara, och det är det inte alla som vågar. Du har fina barn och dem har en fin mamma. Ge inte idioterna mer uppmärksamhet nu, dem har fått sin stund i rampljuset.

2012-04-16 @ 20:50:33
URL: http://jennidesiree.blogg.se/
Postat av: janina

Är det verkligen vuxna människor som skriver sånt här??! Varför har folk börjat nu helt plötsligt? Varför läser de ens bloggen?! Hur fan är dessa människor uppfostrade? snacka om att deras föräldrar har totalt misslyckats med de! Om ni har barn också så säger jag bara stackars de!!!!Denise kämpa på, Du har världens finaste barn, de vill bara komma åt dig, det är de som är misslyckade! Kram

2012-04-16 @ 20:59:20
URL: http://minbebis.com/blogg/myfamily/
Postat av: Sofia

Är du säker att det där inte är samma person? Är ju helt sjukt iallafall. Inget att bry sig om, dom är inte värda uppmärksamheten, det är det dom vill. Stå på dig utan att lägga energi på dom. :)

2012-04-16 @ 21:00:29
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: malin

Får jag fråga varför du suddar över IP-nummer?

2012-04-16 @ 21:14:54
URL: http://inwe.se
Postat av: Kajsa

Herregud så SJUKT!! Men det går inte att göra som jag gjort då? Att byta till wordpress och sen ha hela bloggen så att man måste registrera sej? Då har du koll på vilka som läser i alla fall.Och går det inte att spåra ip-numren? Du borde ju anmäla!!

2012-04-16 @ 21:19:28
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Sofia

Hur grym morsa är du inte som ger din son det fina rummet! Färgglatt, mycket leksaker, dockor och dockvagn... Snacka om att ge sitt barn möjligheten att själv välja vad han vill leka med! En dålig mamma hade du varit om rummet endast var inrett i blått och alla leksaker var bilar och svärd! Nej, du är grym!! Heja heja dig!

2012-04-16 @ 21:35:49
URL: http://fiuten.blogspot.com
Postat av: amanda

jag gick in på din blogg för första gången och måste bara säga(helt ärligt,ja)att vad dom än säger så tycker jag att du och dina barn verkar som en helt vanligt familj(positivt) ALLA har sina svackor där man mår mindre bra, och varken duu eller dina barn är tjocka, verkligen inte! Jag kommenterar inte ofta men jag blev så otroligt arg, jag menar att säga att en bebis har mycket hull,BULLSHIT! jag var föddes väldigt liten men kan säga att jag tog igen det på inte lång tid, "tjock" nästan, och så ska det vara, du är otroligt fin också-amanda

2012-04-16 @ 21:36:42
Postat av: m

Så ledsen jag blir över att du ska behöva ta så mycket skit! Massa kramar!

2012-04-16 @ 21:40:56
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Detta är så otroligt sjukt..

jag tycker synd om denna människan/människor som lever så dåligt, som har ett dåligt liv som måste försöka att göra ditt liv till detsamma. Du har det underbaraste som finns, 2 barn som älskar dig och kan vara glada att ha dig som mamma och en sambo <3

som må¨nga säger, att du ej ska ta åt dig. men det är svårt, otroligt svårt.. Jag kan säga såhär, fine att gå på dig, men att gå på och säga såna saker om dina barn, där går gränsen, är dessa människor sjuka i huvhdet? usch fy fan vad arg jag blir. jag önskar inte många människor döden, men dessa människor önskar jag MYCKET LIDANDE!!!!!2012-04-16 @ 21:44:54
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Herregud, vad är det jag läser... blir otroligt ledsen. Att folk skriver sånt...

Stå på dig gumman. Du är grym, älskar din blogg!

2012-04-16 @ 21:55:52
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: boosse

Vad är det för fel på er? Hur kan ni vräka ur er sådana saker om ett oskyldigt barn??

Man närker ju att vissa av kommentarerna är helt tagna från ingenstans, enbart till för att såra. Varför??? Mår du så jävla dåligt, sök hjälp istället för att spy galla över ett litet barn.Och hur ska du ett barnrum se ut? Ett barn ska väl ha tillgång till allt och det är precis vad Wilgot har. Antar att dina söner (om du har några) bara får ha på sig blå tröjor, tuffa jeans och leker med bilar. Antar att de får buffla runt och trycka ned andra människor precis som dig? Tragiskt!!!!!

2012-04-16 @ 22:00:38
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Hanna

Fy fasen, vidriga människor! Hur kan man bete sig så här. Tror inte att samma person hade gjort det face to face.

2012-04-16 @ 22:03:11
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Maja

FYFAN!

Du klarar igenom det Denise, alla vi som läst och dyrkat din blogg länge vet du hur stark du är.

MEN ATT DOM JÄVLARNA SKA HOPPA PÅ OSKYLDIGA BARN??

Helt sjukt att det finns människor som seriöst vill skada oskyldiga barn som inte gjort ett skit.

Om Wilgot vill leka med dockor och ha färgglada kläder på sig så ska väl han för fan få ha det. Bara för att dom jävlarna klär sina pojkar i blått och grönt och låter dom inte "leka" med något annat än bilar.

Sen att Wilgot ska vara "överviktig"... TA ER I RÖVEN, säger jag bara. Wilgot ser ut som en söt, välmående liten pojke i sina bästa dagar.

Skit fullständigt i dom här patetiska människorna Denise! Pussa, krama och lek med dina UNDERBARA barn från oss. Styrkekramar till dig och kom ihåg att det posetiva väger över det negativa!

2012-04-16 @ 22:14:47
Postat av: Maja

FYFAN!

Du klarar igenom det Denise, alla vi som läst och dyrkat din blogg länge vet du hur stark du är.

MEN ATT DOM JÄVLARNA SKA HOPPA PÅ OSKYLDIGA BARN??

Helt sjukt att det finns människor som seriöst vill skada oskyldiga barn som inte gjort ett skit.

Om Wilgot vill leka med dockor och ha färgglada kläder på sig så ska väl han för fan få ha det. Bara för att dom jävlarna klär sina pojkar i blått och grönt och låter dom inte "leka" med något annat än bilar.

Sen att Wilgot ska vara "överviktig"... TA ER I RÖVEN, säger jag bara. Wilgot ser ut som en söt, välmående liten pojke i sina bästa dagar.

Skit fullständigt i dom här patetiska människorna Denise! Pussa, krama och lek med dina UNDERBARA barn från oss. Styrkekramar till dig och kom ihåg att det posetiva väger över det negativa!

2012-04-16 @ 22:16:20
Postat av: Marie-Louise

Fy så tragiskt när de börjar ge sig på dina barn :( usch det gör mig ont att se. Hur är man funtad när man ger sig på en bloggares barn undrar jag. Jag hoppas att du orkar fortsätta blogga, annars har väl tyvärr dessa elakingar vunnit. Kram fina

2012-04-16 @ 22:20:17
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Tess

Vilka patetiska människor! Bara att läsa synen de har på färgen rosa är bevis för att de inte kan tänka särskilt långt utanför sin lilla trygga bubbla. ALLA barn kan ha rosa för det är bara en färg. Min son har också en hel del rosa... so what?? Får jag "låna" din printscreen på vad folk skrivit och uppmärksamma i min blogg?

2012-04-16 @ 22:25:23
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Nea

Du har världens finaste son, verkligen. Och du är också världens finaste.

Lyssna inte på dem som trycker ner andra, de ÄR faktiskt bara avundsjuka (jag blir liksom också lite avundsjuk, haha.)

2012-04-16 @ 22:35:58
URL: http://luftslott.devote.se/
Postat av: Ika

Men fy fan! Vilka jävla idioter! Blir upprörd även fast jag inte känner dig eller din familj. Men man går inte på ett oskyldigt lite barn sådär, alltså hojj! Personerna är nog med all sannolikhet avundsjuka, men så fult och patetiskt att sjunka så lågt. Och angående rummet, barn har väl rätt till att leka med alla sorters leksaker och alla färger. Jag tyckte då om att leka med bilar när jag var liten fast jag är tjej. Man blir verkligen less på alla idioter!Vill bara säga att du och båda dina barn är hur fina som helst! ♥

Kramar!

2012-04-16 @ 23:13:12
URL: http://emelieeriika.blogg.se/
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Blir så less och rent ut sagt förbannad på sådana idioter. Finns det verkligen inget vettigare i livet än att leta fel hos andra.

TÄnk så mycket roligare det hade varit att vakna upp om folk slutat leta fel överallt.

Som min pappa alltid sa när vi var små: har du inget trevligt att säga så var tyst!Avundsjuka idioter är det.Dina barn är fina som som dom är likaså du.

Ni lever det bästa livet för er och er familj.

Ni är dom bästa för er och gör så gott ni kan.

Att du skrev om din depression och hela den biten tyckte jag var bra. Är nog många mammor som mår så och som inte vågar erkänna det eller ta tag i det. Vilket du gjort båda.

Tack vare dig som jag ska våga ta steget och våga ta kontakt med vården igen...Nej bara fortsätt att vara den du är!

Du är bra som du är!

2012-04-16 @ 23:46:14
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Mia.

Så tragiska dessa människor är, fyfan rent utsagt! Att dom ens har mage och skriva såna saker om en söt unge. Fega jävla as!Tycker du bara ska ignorera dessa hemska själar dom njuter nog i fullo när dom ser att du tar åt dig! Vet att det är svårt när det är ens barn det handlar om skulle bli förbannad och så jävla arg/ledsen om någon sa/skrev så om min son men det är inte värt att lägga energin på några low lifes som inte ens kan stå för vilka dom är!!!Stå på dig Denise, Kramar!

2012-04-17 @ 01:05:27
Postat av: Emelie Schön

Första gången jag lämnar ett avtryck här. Jag har följt din blogg ända sen W låg i magen, dvs väldigt länge.

Nu när jag läser allt detta så kände jag mig tvungen att skriva.

Det där med att W skulle vara överviktig, det är ju bara ren bullshit. Jag har inga egna barn men jag har praktiserat på ett dagis i snart 1 år och av det jag har sett där så är din son en frisk och välmående liten kille. Det är ju bara lite sunt småbarnhull.

Och att ni skulle lyckats bättre med Lo. Jag förstår inte hur man ens kan jämföra två barn. ALLA barn är söta. Och W är bland den sötaste ungen jag sett.

Du har underbart fina barn Denise. Du ska absolut inte ta åt dig men jag vet att det är svårt. Hade nääästan samma problem som dig. Bara att mitt barn låg i magen. Fick höra dittan och dattan om hur jag inte skulle klara mammarollen and so on. När jag sen fick missfall så var alla "blogghatare" där ute väldigt glada om man säger så. Så jag förstår vad du går igenom.Så, nu har jag sagt mitt! Jag hoppas verkligen inte att alla där ute ska kunna få dig att sluta blogga för jag älskar att gå in varje dag och kunna läsa om erat liv. Keep up the good work! Kram!

2012-04-17 @ 02:43:56
URL: http://heywhore.devote.se
Postat av: Lina

Så jävla tröttsamma, avundsjuka och omogna kommentarer! Jag tycker precis som jag skrev sist att du ska anmäla dom, det har gått på tok för långt nu!!Sen måste jag ju tyvärr säga att jag tror att idioterna tycker det är extra "roligt" att provocera om du lägger ut kommentarerna på bloggen. Tror nig att det är bättre att ignorera trots att det säkerligen är näst intill omöjligt.Du är den bästa mamman till dina fina barn, glöm aldrig bort det!!!Massa styrkekramar! <3

2012-04-17 @ 08:02:24
Postat av: Therese - mamma till Selma ♥

men herregud vissa människor är verkligen HELT störda i huvudet!! :(( idoioter.. Wilgot är jätte jättefin och det är du och resten av eran familj också, folk som säger något annat är bara avundsjuka... stor kram!det som funkade för mig när jag fick massa påhopp i min blogg för ett par år sedan var att bara deleata kommentarerna, spara deras ip-nummer i ett spamfilter så hamnar dom där direkt sen, och ge dom ingen uppmärksamhet... såna människor förtjänar inte att få synas. Det tog ett tag men till slut märkte dom att dom inte fick komma till tals och då slutade dom.. det kommer fortfarande då och då, tar fortfarande bara bort dom direkt, och det är dessutom väldigt skönt för iaf jag kunde inte låta bli att gå tillbaka och läsa igen och därmed bli ledsen, igen :-/

2012-04-17 @ 08:44:13
URL: http://hayal.se
Postat av: Emma

Jag tycker att du verkar vara en helt underbar människa och en fantastisk mamma. Jag älskar din blogg och blir lika glad varje gång jag går inte här och ser att du har uppdaterat!

2012-04-17 @ 09:24:51
Postat av: Jenni

Usch jag blir så j-kla arg och ledsen när jag ser sådant här på bloggar. Varför ens läsa en blogg om man inte tycker om innehållet, det finns ju sååå många andra bloggar att läsa istället.

2012-04-17 @ 09:37:19
Postat av: Lena

Usch vilket folk det finns alltså har säkert inga barn själva får man hoppas. Kämpa på Kramar <3

2012-04-17 @ 10:17:24
URL: http://storebrorochlillasyster.blogg.se/
Postat av: Lena

Usch vilket folk det finns alltså har säkert inga barn själva får man hoppas. Kämpa på Kramar <3

2012-04-17 @ 10:17:25
URL: http://storebrorochlillasyster.blogg.se/
Postat av: Annika

HEMSKA SAKER! Men, varför publicerar du kommentarerna i inlägget? Det blir bara värre då, de älskar ju att få uppmärksamhet. Och varför ska man bli ledsen över en elak kommentar då de INTE ens de vågar visa vem de är? ;)

2012-04-17 @ 10:27:39
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag tycker du verkligen ska ta och läsa detta inlägg, så lär du dig att lära ignorera elaka kommentarer: http://epicfaiil.myshowroom.se/lar-dig-ignorera-elaka-kommentarer/#comment

2012-04-17 @ 10:31:06
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Emma - Liljas mamma

Men fyfan vilka jävla grisar!! Blir så arg :( Du är en SUPERMAMMA!!! Kram från en annan ung mamma.

2012-04-17 @ 11:01:15
URL: http://emmsots.blogg.se/
Postat av: emmzie

Fyfan va elaka människor kan vara! Du ska bara skita i vad folk säger! jag tycker din blogg är as bra! roligt att läsa den och mkt intressant! :) kram

2012-04-17 @ 11:30:24
URL: http://emmzies.blogg.se/
Postat av: Pixxxie - Uddevallas största blogg

Men vilka jävla idioter!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har oxå massa trash som e efter mig och tror dom e bäst i hela världen. De ska snacka ner andra men hur tuffa e dom bakom den andra sidan skärmen? 99% vågar inte ens stå för vem dom e.. Loosers hela bunten. Massa kramar

2012-04-17 @ 11:38:52
URL: http://pixxxie.se
Postat av: Sofie

Detta är bevis på ren okunnighet och det är dessa personen som får barn som växer upp till mobbare och homofober. Att du "vågar" klä din son i rosa, ge honom dockvagn osv. ska du vara stolt över. Jag läser till förskollärare och kan bara säga att det borde finnas fler föräldrar som du! Att du lider av depression är inget du ska skämmas för eller som gör att det skulle vara synd om dina barn. Min pappa led av depression och det är inget som har missgynnat mig. När dessa kommentarer kommer ska du bara lyfta huvudet högt och tänka att det är dem som är patetiska som är så pass avundsjuka på dig och din familj så att de känner sig tvungna att kommentera något avskyvärt för att försöka trycka ned dig till deras nivå. STÅ PÅ DIG! Kram

2012-04-17 @ 11:50:21
URL: http://sufiemagnusson.blogg.se/
Postat av: Marie

Herregud vilka patetiska människor det finns. Har de inget bättre för sig än att hacka på andra? Jag är glad att du ska fortsätt med bloggen i alla fall :) Är inne och läser här varje dag! kram

2012-04-17 @ 12:01:47
URL: http://livetotelltheworld.blogspot.com
Postat av: Anita

Du är så stark och bra som orkar konfrontera dessa omogna människor....men egentligen så är dom inte värd din energi. Lägg energin på dina barn och din familj....elaka människor ska du inte göda! Kram...!

2012-04-17 @ 12:08:38
URL: http://jamtlandspower.webblogg.se/
Postat av: Våran Lycka - Den kommer..

Men vad e d för FEL på folk.

Vilka påhopp.

Man blir ledsen av att läsa de här och lider med dig D.

Varken du eller dina barn är värda att bli behandlade så här.

Oskyldiga barn som inte ens kan försvara sig.

2012-04-17 @ 12:21:29
URL: http://varanlycka.blogg.se/
Postat av: Susan- Mamma till Isaac i England

Fy!!!! Blir så ledsen av att se vuxna människor skriva ont om ett litet, oskyldigt barn, usch!!!!

2012-04-17 @ 13:11:05
URL: http://silee.blogg.se/
Postat av: Tova

Det där måste ha varit bland det töntigaste jag har läst..Vem faan bryr sig om han har rosa på sitt rum?! Vadå könsdiskriminera att pojkar inte kan ha rosa, så tjejer får inte ha blått, grönt? Mitt rum var blått/ grönt när jag var liten. Följde med pappa på motormässa, fotboll och dylikt. För det blir inte jag med "pojkaktigt" eller mobbad.Stå på dig. DU är G-R-Y-M! <3

2012-04-17 @ 14:12:42
URL: http://kazince.blogg.se/
Postat av: Vangie - Fotoblogg

Denise! Jag vet inte vad det är för idioter som klankar ner på dig och speciellt dina barn. Och vem bryr sig om om vilka färger Wilgot ska ha i sitt rum.Du har fått så otroligt mycket skit, men dem kommer fortsätta om du tar upp det i din blogg. Jag vet hur hur det är att vara mamma. Men folk vill ha uppmärksamhet och respons vilket du har gett dem. Jag vet att det tar hårt på dig men visa inte det i din blogg för då vet folk att du har tagit åt dig.

Låt inte folk trycka ner dig. Va stark. Ta en bloggpaus om du behöver det och kom tillbaka med en ny helt människa.

Din blogg är inte det viktigaste nu. Det viktigaste är dina barn och dig själv så klart. Barn märker och tar åt sig mer än vad vi tror.

Jag hoppas det blir bättre snart, men det är du som bestämmer hur det ska sluta.

Kram på dig!

2012-04-17 @ 14:16:34
URL: http://joysuarez.blogg.se/
Postat av: Sara

Fy fan vilka vidriga människor! Förstår inte vad folk håller på med, måste vara nå allvarliga fel..

2012-04-17 @ 14:23:51
URL: http://sarag.blogg.se/
Postat av: Johanna

Folk har ju verkligen inget liv! Så sorgligt. Var och en har väl rätt att uppfostra sitt barn som den vill och inreda ett lekrum i färgglada färger utan att folk ska behöva lägga sig i det!? Så himla lågt tycker jag. Stå på din Denise! Gillar din blogg och din stil starkt! :D

2012-04-17 @ 15:38:02
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: JUNIO - foto, mode, vardag

Hur kan folk skriva så?! Det är de som är tragiska! Tycker att dina barn är jättesöta!

2012-04-17 @ 15:48:05
URL: http://junio.blogg.se/
Postat av: En glad Lovisa

Fy fan vad stark du är! En förebild för mig som tonåring. Fortsätt med det du gör, för det gör du så bra. Heja tjejen!Och till er som snackar skit: Fy fan vilka idioter ni är, bara för att ni inte har familj så ska ni inte kasta ur er elaka ord på Denise och hennes underbara familj! Gå och göm er.

2012-04-17 @ 17:10:25
Postat av: Evelina

Men stackars patetiska människor som har så mycket fritid att de kan sitta framför datorn & skriva sådant! - ofta är det så att de är avundsjuka, ja, jag vet att du har hört det förr men det är fakta!

Stå på dig Denise :) - dina barn är helt perfekta o det är du med förresten!

2012-04-17 @ 18:11:14
Postat av: Evelina

& förresten - godkänn kommentarerna & skit i att stryka över ip - alla borde få se vilka dessa idioter är!

KRAM

2012-04-17 @ 18:12:38
Postat av: Linn - Mamma till Nellie

Alltså jag sitter med tårar som rinner. Hur kan man säga så om barn?! Det är ju helt sjukt! Jag har precis börjat följa din blogg och kommer definitivt fortsätta. Dina barn är ju jättesöta! Fortsätt med det du gör, dom där idioterna kan bara ta sig! Kram på dig!

2012-04-17 @ 20:33:51
URL: http://Http://pylsan.blogg.se
Postat av: Evelina

Usch. man börjar ju må illa :( Så sjukt! Du ska verkligen inte bry dig!

2012-04-17 @ 20:46:17
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Ronja

:S Vilka sjukkt elaka människor det finns som sitter och kommenterar med sådana komentarer.. Och dubbelhaka kan man ha fast att man är smal i övrigt.. Hur kan någon ens komma på att säga att han är mullig? Nej riktigt elaka och patetiska människor.. Man borde ju endast läsa de bloggar man tycker om, så vad gör dessa människor inne på din blogg när dem inte verkar få ut något vättigt av den.. mer än att vara elaka o bara klankar ned.. usch dem borde skämmas som skriver de där komentarerna!

2012-04-17 @ 20:57:44
URL: http://ronjacharlotta.blogg.se/
Postat av: Petra

Men FY FAN för sådna människor!! Din blogg e jätte fin & dina barn underbara! Skit i dioterna. Förstår att det inte är lätt. Men jag håller med ut med deras ip nr & allt. Sjuka människor.

Styrekramar

2012-04-17 @ 22:41:20
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Therese

Du är grym, skit i dom asen!

2012-04-18 @ 09:14:47
URL: http://trsp.se
Postat av: Linda

Patetiskt!! Vilka jävla svin det finns!!! Det enda de försöker är att knäcka ner dig och då går dem på det finaste du har...USCH O FAN för dessa troll!!!!

<3 skickar kramar till er o hoppas på att det slutar snart!!

2012-04-18 @ 10:29:04
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: sophie - hatar elaka människor

Vet du vad, Denise.. jag tror inte att det spelar någon roll hur många gånger du säger åt dom att nu får det räcka, för dom kommer inte sluta vara patetiska och dumma. Lägg ingen energi på dom, lägg den istället på alla fina och bra kommentarer som du får, så kanske dom ger upp till slut! KRam

2012-04-18 @ 11:52:40
URL: http://perseverance.blogg.se/
Postat av: p i n k n a t i o n . s e

Hamnade nyss på din fina blogg, och fastnade direkt !

Vet inte riktigt varför du får en massa sånna här hat-kommentarer, hoppas du inte tar åt dig iaf. :} Kram!

2012-04-18 @ 12:19:51
URL: http://pinknation.se
Postat av: Alice! :D

usch vilka människor det finns här i världen du ska inte lyssna på dem du är as fin:D <3

2012-04-18 @ 13:11:15
URL: http://aliceallie.blogg.se/
Postat av: Femtondemars - Ung poledance mammaFolk som inte kan hantera sin avundsjuka finns gott om ... speciellt inne i bloggvärden... och det känns! Vet allt om det. (får själv taskiga kommentarer ibland eftersom jag är '' en poledance mamma'' )

Men vet du vad .. Skit blanka fan i dessa peeps som försöker trycka ner dig och står på dig!

Gillar din blogg starkt so keep going! :)

2012-04-18 @ 19:43:13
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Myran

Tycker de hade förtjänat det, ifall du hade visat deras ip-nummer! Var det en eller flera personer som höll på så där? Vissa människor är tyvärr patetiska & tycker om att se/läsa om folk som mår dåligt. Kämpa på!

2012-04-18 @ 23:56:11
URL: http://denlillachocken.blogg.se/
Postat av: Maria - Bullmamma Deluxe

Fan så ledsen jag blir! Jag vet hur ont det gör, jag har själv varit ut för samma sak!Någon anonym (som jag har misstankar om vem det var) skrev massor med elakheter om mig, mitt barn osv.. Folk omkring mig sa åt mig att inte bry mig, skaka av mig det. Men det är inte så lätt alla gånger. Men det känns som det ligger mycket avundsjuka bakom. Och INGEN ska tala om för någon hur man ska inreda sitt barn rum, och INGEN har rätt att säga så vidriga saker om någon annans barn!Stå på dig och fortsätt vara fantastisk, det är det som biter allra bäst på dessa gräsliga människor!Ta hand om dig!

2012-04-19 @ 08:51:17
URL: http://mariiahelen.blogg.se/
Postat av: Kristina

Vidriga kommentarer! Det är sjukt hur "modiga" människor blir bakom en datorskärm! Att ge sig på ett barn är nog det lägsta man kan göra, fy fanFastnade mycket för kommentaren angående det "tjejiga rummet". Som förskollärarstudent kan jag ju inte annat än att förtjust applådera åt rummet och att ni som föräldrar inte bryr er om en sån bagatell som att en färg eller en sorts leksaker till era barn pga kön. Det är precis det som mitt blivande yrke bla. ska försöka jobba för med så det är underbart att se det i familjer också :)Sköt om dig, alla världens pepp till dig!

2012-04-19 @ 21:41:48
URL: http://stinafinan.blogg.se/
Postat av: Erika - Mamma Till Tino

Hej fina du!

Hittade din blogg av en ren slump och jag fastnade direkt! har läst igenom en mängd av dina inlägg nu under dagen och förstår inte vad folk håller på med!

Stå på dig fina du! Gör det för alla de som gillar din blogg och för oss nya ;) här har du en som tänker stanna och gillar det hon läser!

Styrke kramar

2012-04-20 @ 21:12:21
URL: http://eeaberg.blogg.se/
Postat av: lilla jag

man får en sån glad och fin känsla när man läser din blogg! kan inte vara så lätt att leva med deperisson och samtidigt orka kliva upp varje mogon och göra sitt bästa för att vara en bra mamma, men det känns och verkar som du lyckas väldigt bra med det och det beundrar jag dej för :)

jätte fina och söta barn och även du är superfin och idoterna som försöker trycka ner dej och allting kan ju bara ta sig! :)

2012-04-20 @ 21:19:28
Postat av: Johanna

Din blogg är underbar och jätteinspirerande! Måste bara säga det! ♥

2012-04-20 @ 21:25:25
Postat av: Emma Roodla - Fotograf

MEN FY :@!!!!!!!!!!!!

2012-04-22 @ 18:03:58
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Lina

Vill pojkar leka med dockvagnar så få de väll göra det. Det är väll skit samma vad de leker med så länge de har kul, så skit i vad de där fjollorna säger.

2012-04-23 @ 10:14:05
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Josefine

Åh jag som verkligen älskar din blogg. Skit i dom som skriver sådana saker till dig. Du vet att du är en bra mamma till dina fina barn. Du vet att du har jätte fina barn och det är det enda som räknas. Sen att det alltid finns folk som vill vara dumma av någon anledning är deras problem och inte ditt. Har en liten tjej som är 5 månad snart och så länge jag vet att min bebis är nöjd och glad så är jag också det. Tycker du verkar göra en super bra jobb med dina barn. Hoppas du mår bättre snart och lycka till =)

2012-04-24 @ 10:11:50
URL: http://Har ingen
Postat av: Lisa

Fy vad elaka människor kan vara, ta inte åt dig.

2012-04-24 @ 10:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0