Dagens
Gott? O ja! Pannbiffar kan man göra på så många olika sätt. Idag testade jag att ha i creme fraish i mitt grundrecept och det blev väldigt gott faktiskt. Saftiga jäklar blev det :) Såsen blev lyckad den med, mums. Gott med annat än vanlig gräddsås ;) Tur att maten blev lyckad i alla fall. Testade nämligen på att göra cake pops men det slutade med att jag slängde kaksmeten för den smakade så illa. Bättre lycka nästa gång, haha!
Vad har ni i era pannbiffar? Något som piffar upp och ger det där lilla extra? :)
Vad gott det ser ut. Jag brukar alltid ha havregryn i mina biffar istället för ströbröd. Tycker det blir mycket bättre. Creme fraiche lät intressant, det har jag aldrig testat.
Jag har fetaost i mina pannbiffar, huuuur Gött som helst! :)
Ser supergott ut! Jag brukar ha i en massa ströbröd, och rivna morötter :)
Man kan ha i färsk basilika..... eller varför inte soltorkade tomater!
kramar
Ohh så gött och tar gärna också pifftips =D
Vad gott det såg ut :D
Mm ser supergott ut! :)
Pannbiffar är så gott! Med mos och lingonsylt.. mmmums!
Jag gör nog olika pannbiffs-smetar (heter det smetar...? hmmm...) varje gång. Brukar ha i ägg och socker. Lök. Vitlök ibland. Massa olika kryddor, paprikapulver, cayennepeppar. Eller vitlökspeppar. Åhå... nu tror jag att jag vet vad vi ska äta imorgon ;)
Å de där såg ju riktigt gott ut!!
Vi brukar ha i kesella och mald muskot. Supergott :)
Mums vad gott det ser ut! Jag brukar ha grädde i och ibland vitlök och persilja.. mums!
Jag har för de mest chilisås, vitlök och grädde i minna biffar :-) super smarrigt och saftigt!!
Gud så gott det ser ut! Hur gör du såsen?
Vi har oxå fetaost i våra biffar, det är såå gott!
Recept? Såg väldigt gott ut :)
Men Denise det där såg ju sjukt gott ut!!!
Gud så gott det såg ut! Måste absolut provas någon dag! :)
Så jäkla gott det ser ut!
Har oxå creme fraiche i mina biffar, blir saftigt och gott!
Sv: strunta också i köket, haha... soffan och en kopp te och världens finaste tös vägde högre :)
klart du är BÄST!
Tack snälla! ;)
Jag brukar variera mina biffar men soltorkade tomater/fetaost i är gott.
Annars lite mozzarella eller bara lök i är gott med.
Rivna morötter kan vara gott med.
Kram
Mitt tips är att steka rödlök i smör och socker innan du har i löken i pannbiffs-smeten. den blir nästan lite kanderad och det blir supergott!!
Sv: haha 25 vaniljbullar på en vecka? Vart sätter du allt?! Jag hade sett ut som en gnurgla då:D
ser fantastiskt gott utDuktig du är!
Muuums, det där såg riktigt gott ut!
Jag använder riven kokt potatis istället för ströbröd. Mycket godare :)
Ååååh vad gott det såg ut! Puss!
Många brukar ha i morot :)
Ser smarrigt ut! Jag brukar ha fetaost och basilika (färsk) i mina! Trevlig helg!
Svar: Ja jag vet inte var tiden tar vägen för 7 månader känns som de bara flugit förbi
Jag har för det mesta grädde i grundreceptet. Ibland creme fraiche. Har även provat fetaost och oliver. Ibland har jag oxfond i för att få lite extra smak.
Kan inte säga vad jag tycker om något av alternativen, men familjen gillar det :)
När jag gör vegetariska har jag rivna morötter, mosade kikärtor och tacokrydda i färsen (quornfärs)
Vi åt det idag med taccokrydda i! Blir supergott brukar äta med massa sallad och keso :)
Du en fråga ska du göra designer snart igen!? Är stort behov av hjälp haha :)
jag brukar ha lite riven ost i mina biffar, blir gott =)
har skickat ett mail till dig ja!
kram!
Ser jättestort ut!
Vi brukar ha grädde i pannbiffssmeten och sen baka in en liten klump med ost i pannbiffarna. Sist vart det blå mögelost :) men feta eller brie är supergott också!
Mums vad det där såg gott ut! Om jag bara kunde göra pannbiff... mina matkunskaper är inte på topp, haha
http://bloppfashion.se
Här får du ett tips som jag testade igår: Blanda ner en påse FRANSK LÖKSOPPA i köffärsen och Feta ost. 2 msk vatten, inget annat. Det blev gudomliga biffar som smakade mycket!! :)
Men mums! Ser jättegott ut ju! :D
Kram
Lammfärsbiffar med mynta! Servera med ugnsbakade rotfrukter och fetaostsås (grilla en paprika, när den är mjuk kör i mixer med fetaost, olivolja, vinäger, salt och peppar efter smak. Går att byta ut paprikan mot färsk basilika, då får såsen en underbart vårgrön färg!)