Min mammakropp! (före bilder innan OP)

Eftersom att jag en dag ska ta tag i träningen för att slimma till så har jag valt att lägga ut "helbilder". Men huvudsyftet med detta är att bjuda på FÖRE bilder och självklart kommer det EFTER bilder när bröstförstorningen är gjord, samt jämförelse.

Som ni ser så är jag nästan helt platt upptill, tomma tépåsar.
Ena tutten är mer tom än den andra och jag trivs helt enkelt inte med mina nuvarande boobs. Info om implantat, storlek och klinik kommer inom sin tid, håll ut!

Detta är min mammakropp. Fett som sitter fel, bristningar, celluliter, häng, put, daller..keep going. MEN detta har jag inge problem med. Eller jo, det har jag men det är något jag kan leva med. Jag visar ogärna upp min kropp men ja..nu gör jag det i alla fall. Men som sagt, när brösten är gjorda och läkta så SKA JAG komma igång med träningen. Men det är en annan historia.

Vissa kanske anser dessa bilder som stötande osv men detta är min blogg, jag är ju inte naken iaf.
SÅ HÄR SER JAG UT. Ni får tycka att min kropp är helt förjävlig, det är upp till er. Jag är den jag är och oavsett hur mycket ni skriver så kommer jag fortfarande se ut såhär. En kropp förändras efter en graviditet helt enkelt.
Ska ni klanka ner så kan ni lika gärna låta bli att skriva något.
Kan ju passa på att visa detta också. Mina fina bristningar och min fina hängmage ♥

Är ni nöjd med er mammakropp?

Kommentarer
Postat av: Tigerhonan - Min väg till ett hälsosammare liv

Starkt jobbat av dig som vågar lägga ut bilder på din kropp. Kanske jag själv borde göra också, för att se skillnaden när jag går ner i vikt. Jag förstår varför du vill förstora brösten, jag skulle vilja samma sak om jag också hade så små.Jag är inte alls nöjd med min mammakropp, inte alls. Men sen har jag också drygt 65 kg övervikt. Så jag har en del att jobba med.

2012-05-05 @ 14:21:43
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Camilla

Haha de första jag la märket till va plåstret på ditt finger, bamse? :)

2012-05-05 @ 14:25:33
Postat av: Em - Mamma till Malva, Charlie & Malte.

Om vi hade kunnat byta storlek på brösten så hade jag gjort det utan att tveka! Precis så såg jag ut innan graviditeterna & jag ääääälskade mina boobies då. Nu är jag flera storlekar större & trivs inte alls :( Tänk så olika man är! :) Tycker du har en fantastisk figur, speciellt med tanke på att du burit & fött två barn.

2012-05-05 @ 14:26:04
URL: http://oureverydaystory.se
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Jag tycker att det är jättetufft av dig att lägga ut bilderna. Det behövs fler bilder på helt vanliga kroppar så som de flesta av oss faktiskt ser ut.

Givetvis var kroppen min snyggare före barnen (två barn med kejsarsnitt) men ändå är jag mer nöjd med mig själv nu än innan. Starkare i mig själv kanske? Jag tränar mycket men som sagt, visst finns det en del skavanker kvar.

2012-05-05 @ 14:26:14
URL: http://vardagspusslandet.blogg.se/
Postat av: Sanna

Inte alls nöjd med min kropp efter graviditeten, men måste komma ihåg att jag förutom att föda barn och att kroppen i och med det har förändrats även blev gravid när jag var mitt i tonåren 16 år och att kroppen skulle ha förändrats en hel del ändå med kurvor och allt vad det innebär. Har dock minst 20 kg som ska bort men frågan är när tiden finns att ta tag i det?Kram Sanna

2012-05-05 @ 14:30:58
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Malin

Min kropp ser värre ut än din, men ärligt talat så bryg jag mig inte så mycket. Man kan göra sig fin på andra sätt. Men nån gång blir det nog nya boobs för mig med :)

2012-05-05 @ 14:31:45
URL: http://malaten.blogg.se/
Postat av: Kimberley

tiihii sån mage har jag med ;) men som du säger, det är något man kan leva - man har ju liks burit på två barn!? sen om man vill komma ingång med lite träning och bli fastare är ju en helt annan femma haha ;)jag tycker oxå det är bra att du gör något aktivt för att förbättra din själv känsla och tycka om din kropp - och om det innebär OP, va f*n gör det? Det har ingen annan med att göra !Hoppas ni har en trevlig helg! =)

2012-05-05 @ 14:32:11
URL: http://homewiththewilsons.blogspot.com
Postat av: nina - mamma till Ludwig <3

Tack för att du visar bilderna! Inte alla som vågar visa upp ens kropp så här,själv skulle jag aldrig kunna tänka mig de. Trivs absolut inte i min kropp! Jag hoppas du känner dig riktigt nöjd sen när du har fixat brösten :) Riktigt avis på dig som vågar göra de!

2012-05-05 @ 14:54:20
Postat av: Alexandra

Modigt att visa upp din kropp sådär!! :-) ska bli kul att se efterbilderna!

Jag har inga bristningar på magen, men den är sådär pösig och "degig", haha! Jag bävar för bikinisäsongen, men samtidigt så vafan! Orka bry sig ;) mina tuttar är riktiga hängpattar, så får köpa en bra bikiniöverdel haha ;)Hoppas ni får en härlig lördag!

2012-05-05 @ 14:57:38
URL: http://mammatillenflicka.blogg.se/
Postat av: elin

Vilka söta barn du har! Hoppas du får en bra dag, :)

2012-05-05 @ 14:58:49
URL: http://photosbyelin.blogg.se/mittliv
Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

Jag ÄLSKAR att du vågar lägga ut sådana bilder på dig!!! Du är jättefin!Alltid skönt att se att en annan inte är ensam om sin eftergravidkropp (du är nämligen rätt lik mig, bortsett från att jag är mörk i hyn o du vit! :-P)!Hoppas du blir mer nöjd efter operationen!

2012-05-05 @ 14:59:06
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/
Postat av: Fanny♥

ANMÄL ER TILL HELGENS BLOGG!!<33

KRAAM!!

2012-05-05 @ 15:02:17
URL: http://fannywegebrands.blogg.se/
Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

sen måste jag tillägga! tur att du fick behålla naveln iaf, det fick inte jag :-P min är helt rynkig o skrynklig :-(

2012-05-05 @ 15:03:29
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Du har ju en skitsnygg kropp! Kan inte förstå att du är så smal efter att ha burit två barn. Du är snyggare än jag och ändå är jag arton och har inte varit gravid. Jag tycker det är bra att du gör en bröstoperation om det är vad som känns rätt för dig, men kom ihåg att du är fin som du är! <3

2012-05-05 @ 15:10:25
Postat av: Linda

STARKT jobbat av dig att visa upp hela dig i dessa bilder och du har verkligen inget att skämmas över! Jag ska föda min första vilken dag som helst och väntar spänt hur kroppen kommer se ut efter detta...

2012-05-05 @ 15:16:05
URL: http://lifeofcinderella.blogg.se/
Postat av: Cess

Du är så vacker! Naturlig och vacker! Kroppen är ett mirakel, det är otroligt att det har legat två barn i denna kropp och ändå drar den ihop sig så vacker! Du är oförskämt snygg för att ha fött två barn inom en relativt kort tid! Illusionen av din putmage kommer försvinna helt när du får dina nya boobs tror jag!Glöm aldrig att du är vacker precis som du är! :)

Kram på dig! <3

2012-05-05 @ 15:26:55
Postat av: Carina

Du har en jättefin kropp med tanke på att du fött två barn. Att dina bröst har försvunnit är en sak. Jag kan förstå att du vill göra något åt det. Men du är smal och slank och jag kan inte se något fett som hänger o dallrar någonstans. Att du har en ärrad och lite putig mage mitt fram är inget att hänga upp sig på. Man ser ut så ett tag efter att man fått barn. Ärren kommer att blekna och du är så pass ung så huden kommer att dra ihop sig så småningom också. Var glad för din kropp. Jag säger som Ingmar i filmen "Mitt liv som hund": "Det kunde varit värre. Tänk på Laika som fick segla runt i rymden tills hon dog"(54-åring som fött fyra barn)

2012-05-05 @ 15:37:27
Postat av: My

Du är ju hur fin som helst!

2012-05-05 @ 15:40:31
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Josefin, unga mamman

Jag anser att man ska vara stolt för den man är :) smal som tjock, jag tycker att det viktigaste är att man ska vara glad för sig själv och trivs man inte med sig själv så ska man få göra ändringarna av olika slag för att må bättre, det är ingen annan än sig själv som ska bestämma något sådant! Jag har bokstavligt hatat min kropp i alla år, men efter att jag har blivit mamma älskar jag verkligen min mammakropp, hängmage med bristningar och allt! Det visas att man faktiskt har genomgått en period på 9 månader som ett barn har växt i en och självklart sätter det sina "spår". Man ska vara glad för sig själv och skita i vad folk tycker och tänker!

2012-05-05 @ 15:53:35
URL: http://readminadays.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag tycker att alla mammakroppar är vackra på sitt sätt. Tänk bara vad kroppen gått igenom! Är just nu gravid med mitt andra barn (4 veckor kvar) och funderar oxå på en bröstförstoring. Ville vänta tills jag fått de barn jag ska få, men redan efter första barnet hade jag två tomma påsar till bröst. Var någonstans ska du göra din operation och vad kostar den? Förstår om du tycker det är för privat att skriva ut det, men skulle vara glad för lie tips:).Och du, du är supervacker, med bristningar och allt! Framförallt är du väldigt modig som vågar lägga upp sådana bilder, det hade jag aldrig klarat...

2012-05-05 @ 16:02:41
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

men gud du är ju superfin! Jag skulle kunna dö för att ha din mammakropp! Jag är verkligen inte nöjd med min :(

2012-05-05 @ 16:18:32
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Angelica E.

Du har burit och fött 2 fantastiskt fina barn. Din kropp är helt i sin ordning enligt mig! Finns värre ;)Du är så stark som står upp för dig själv och din familj. Själv hade jag förmodligen flippat ur totalt och hotat med både det enda och det andra om någon hade kommenterat något sådant elakt som du har fått ta. Men din respons på alla idioter där ute i den stora stygga världen bevisar bara på hur mogen och klok du är. Önskar att fler var som du Denise.Kram!

2012-05-05 @ 16:21:25
URL: http://angelicasliv.devote.se
Postat av: Jenny - mammaliv i Nashville

Jag tycker det är modigt & fint av dig! Och jag tycker du har en fantastisk "mammakropp!"

2012-05-05 @ 16:34:22
URL: http://jennybenny.blogg.se/
Postat av: Josefine

Kan förstå att du vill göra en bröstförstoring efter att ha sett dessa bilderna. (menar inget illa!) Har själv inte särskilt stora bröst, dock större än dig, och även jag vill förstora dem. Men inte ännu. Jag hoppas du blir nöjd med resultatet efter OP sen och att allt går bra. :)

2012-05-05 @ 16:42:48
URL: http://snuttiis.blogg.se/
Postat av: ♦ • . josefine

Det är synd att man ska behöva känna sig missnöjd med sin kropp, efter graviditet. Det är ju en så naturlig del av livet att få barn och det är naturligt att kroppen då förändras efter det. Men förstår samtidigt ifall man som missnöjd vill göra något åt det. Man ska ju inte behöva må dåligt över sin kropp.

2012-05-05 @ 16:52:03
URL: http://josya.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Först och främst, du har ingenting att skämmas över! Tycker du är jättefin :)Och ja, jag är faktiskt hyfsat nöjd över min kropp. Självklart har den förändrats lite men om man jämför med vad man fått istället så är det ju småsaker. Dock så tränar jag, och det har väl hjälpt en del :)

2012-05-05 @ 16:54:10
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Stina

Jag tycker du är sjukt fin och hade mer än gärna sett ut som du!

2012-05-05 @ 17:05:54
URL: http://stinan.se
Postat av: Evelina

Tack för en ärlig blogg och inget hymlande! :) Din mamma kropp är fin, tänk att du burit två liv i den.. Men det är klart, det är ju så jäkla lätt för andra som sitter bakom skärmen och läser att påstå att de är så väldigt fita och läckra... Kroppen blir ju förändrar för vissa mer och för vissa mindre. Denise, jag vill bara säga att jag diggar dig! Och du, dina nya tuttar kommer att bli awesome!

2012-05-05 @ 17:17:18
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

jag är verkligen INTE nöjd med min kropp!!

skulle aldrig våga visa så som du gör så du är grym tycker jag =)

2012-05-05 @ 17:32:49
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: Yohanna - snart v.33!

Plankan och halvplankan ordineras sen när du börjar träna!! ;) Det kommer göra susen för att dra in magen ännu mer, du har så lite kroppsfett så det kommer gå i ett nafs att slimma till tjejen!! Hoppas du ska bli supernöjd med ditt resultat och att de har känsla för vad som passar din smala raka kropp!! Jag vet inte hur jag ska svara på frågan mammakropp eftersom min vikt går UPP just nu och jag kämpar med att inte lida av det... Å sen blir det NED i vikt som gäller och veeeerkligen slimma till.!! Det blir en annan kamp!!

2012-05-05 @ 17:33:47
URL: http://maiplu.se
Postat av: johanna

Jag är inte nöjd med min kropp som den är nu efter 2 barn, men jag är så otroligt lycklig som har fått bära två barn i min mage så kropp och träning tar jag tag i när jag känner att jag har motivation och lust.

Så jag tycker inte man ska skämmas över att kroppen inte,ser ut som innan efter man har fåtg barn

Kram

2012-05-05 @ 17:35:28
URL: http://victorsmamma.blogspot.com
Postat av: Emma

Alla vi som fött barn vet nog hur kroppen förändras, speciellt magen. Du måste vara den ofegaste personen jag vet som vågar lägga ut dessa bilder på dig själv! jag gillar att du är så ärlig, det är därför jag (och måånga andra) återvänder till din blogg hela tiden :)Samtigt tycker jag inte du ser nå hemsk ut alls!. Själv brukar jag tänka på att det finns dom som är överviktiga och har lös hud överallt, då mår jag genast bättre och blir glad över det "lilla" komplex man har :)

2012-05-05 @ 17:37:25
URL: http://www.emmadeckmar.se
Postat av: Anonym

Jag har också små bröst, har nog ungefär som du.

Jag kommmer dock inte förstora dom för man är bra som man är :)

2012-05-05 @ 17:41:26
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag var underviktig och är det nu igen efter graviditeten trots att jag gick upp 20kg, och har jätte svårt för att gå upp i vikt. Så jag är missnöjd åt andra hållet jag. Men jag tycker det är bra med sånna bilder, så att man får bevis på att man inte är ensam om bristningar och förändrad kropp när man blivit mamma! :)

2012-05-05 @ 17:42:55
URL: http://trolllbolll.blogg.se/
Postat av: Ramona

Jag råkade klicka in på din blogg för ett tag sen och sen dess har jag varit fast! Jag tycker det är extremt starkt att du vågar berätta om din depression och visa din kropp på detta sätt. Jag blev mamma för 7 månader sen och efter detta gillar jag inte min mage alls. Innan var jag smal och trivdes med min kropp men inte längre. Jag skulle gärna vilja få tillbaka min gamla kropp så om en operation gör att jag trivs med mig själv igen, skulle jag inte tveka en sekund. Stå på dig tjejen och gör de du mår bra av! Älskar föresten dina bilder dom är underbart fina :D Kram Ramona

2012-05-05 @ 17:46:21
Postat av: maja

Vad glad jag blir! <3

Att du har modet att våga detta! Visa hur en kropp som fött två barn kan se ut. Även jag har två barn (3,5 år och 8 månader gamla) och våra magar är i det närmsta identiska! Det dära hänget känner man igen...Önskar dig all lycka vid operationen!

2012-05-05 @ 17:55:59
Postat av: Millan - tvåbarnsmorsa i augusti!

Hurra för att du vågar visa upp din kropp på detta sätt, tycker jag :)

2012-05-05 @ 18:21:23
URL: http://mammami.se
Postat av: Fanny♥

ANMÄL ER TILL VECKANS BLOGG OCH HA CHANSEN ATT SYNAS BLAND MASSA BESÖKARE!!

KRAAM!<33

2012-05-05 @ 18:30:53
URL: http://fannywegebrands.blogg.se/
Postat av: Emelie - 19år & mamma till Elias

Jag är verkligen imponerad över din mammamage. Den syns ju knappt. Du ska bara se min! Och då väger jag ändå lite mer än 5kg mindre nu än vid inskrivningen!

Sen måste jag tillägga att du är jävligt stark och modig som lägger ut sånna bilder här på bloggen! :)

Hoppas allt går bra med operationen och att du blir nöjd! Är verkligen avis på din operation :)

Kram!!

2012-05-05 @ 18:38:39
URL: http://nilsonee.myshowroom.se
Postat av: Catharina

Tycker det är starkt av dig att lägga ut bilderna!!

Du ar väl gått ner mer än vad du gick upp under graviditeten? Du har en fin kroppsform men förstår att du vill förbättra om du nu mår dåligt över det.

Att du gör bröstförstoring är helt upp till dig, det vill jag med göra efter min grav!

Tycker det ska bli spännande att följa detta!

Den 24 maj ska jag göra UL hoppas din op går ra!

2012-05-05 @ 18:40:43
Postat av: E l i n [E.S.S.]

Hejsan!Skrev just ett inlägg om produkter ifrån märket Too Faced. Tänkte bara kika om du har testat någon utav dessa och har något positivt/negativt att säga om dem? :)

2012-05-05 @ 19:12:37
URL: http://es.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till två

Ska bli spännande att se hur det blir när det är klart :)Jag är inte nöjd med min mammakropp men accepterar den. Ska försöka ta tag i träning osv för att få tillbaka lite av den kropp jag en gång haft.

2012-05-05 @ 19:16:38
URL: http://emmsaklemmsa.blogg.se/
Postat av: Anna | molnochglitter

Jag hade mage redan innan jag blev gravid.. Var dock med i Viktbäktarna och gick ner 12 kg, men gick upp allt under graviditeten så nu är jag tillbaka på samma vikt igen och på mig sätter det sig alltid på magen. Känner att det får ta den tid det tar, många promenader och mindre fika gör susen =D

2012-05-05 @ 19:31:32
URL: http://molnochglitter.blogg.se/
Postat av: Alice och Lollan♥

Grymt fin blogg, hur mår du sötis? Kika gärna in på våran om du har tid! ♥

2012-05-05 @ 19:39:54
URL: http://aliceochlollans.blogg.se/index.html
Postat av: Cecilia. Mamma till Lova 110404 <3

Tack, plötsligt insåg jag att jag inte är ensam om att ha "häng mage" :P Vacker mamma kropp du har. Kram

2012-05-05 @ 19:43:08
URL: http://ceciliamaria.blogg.se/
Postat av: Malin

Gud vad jag tycker du är modig som lägger ut bilder på dig !! Rent och ärligt, en två barnsmamma kropp helt enkelt men som sagt grymt imponerad över att du faktiskt vågar stå för det och lägger ut det på bild !! En annan gömmer sig i vassen efter två härlig barn !!

Tycker du gör helt rätt i op, fan brösten förstörs ju efter amning, hello saggy bions liksom !!!!

Jag skulle också vilja göra det , och den där så kallade träningen .. Hmm vi får heja på varandra helt enkelt :-)

Stor kram till dig !!!

2012-05-05 @ 19:58:33
Postat av: Hanna

härligt att du vågar och vill! :) härligt att se en blogg med riktiga, äkta bilder!

2012-05-05 @ 20:08:15
URL: http://hannaangman.blogg.se/
Postat av: carolina -bakar bebis i magen & cookies i ugnen - vecka 39!

Japp, jag är nöjd, trots minimal a-kupa och åderbråck över hela benet. Ska nog fota det bråcket faktiskt, du inspirerar!

2012-05-05 @ 20:10:56
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Jessica

Du är otroligt modig som lägger ut helkroppsbilder! Wow! Du har en helt normal mamma kropp! Snygg!! You rock!!

2012-05-05 @ 20:13:01
URL: http://harligafamiljen.blogg.se/
Postat av: Lina Johansson

Tycker ärligt att du har en jäkligt fin kropp efter att ha burit 2 barn... På väldigt kort tid dessutom.

Sen är det ALDRIG fel att träna, det mår både kropp och knopp bra av.

Vad gäller bröstförstoringen är det helt upp till dej.

Jag har efter motsatta problem förminskat mina för några år sen så förstår ditt problem, om än det är tvärtom.Jag är väl ganska nöjd med min mammakropp. Måste erkänna att jag gillar den bättre nu än innan jag fick barn, fråga mej inte varför.

Vad gäller bristningar och celluliter säger jag bara - SO ? Dom finns där av en anledning, en fin sådan - mitt barn.

Ja jag snackar ju bristningarna såklart :)

2012-05-05 @ 20:15:42
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Darya

Du är jättefin Denise.

2012-05-05 @ 20:22:41
URL: http://daryamk.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Jag tycker du gör helt rätt & önskar dig lycka till :)

2012-05-05 @ 20:30:54
URL: http://ioosuns.blogg.se/
Postat av: melinda - mamma till Nova

jag vill bara säga att du är helt GRYM denise, från första dagen då jag kollade in på din blogg har jag vart inne minst en gång om dagen. du har en helt underbar blogg, men tröttnar aldrig på att läsa. du är helt fantastisk som ens delar med dig av allt detta du skriver om, du har fina barn & är så himla stark tycker jag! ser absolut inget fel i att du vill operera dig, jag vill själv göra det! tycker du ska vara stolt över dig själv, PUSS på dig! <3

2012-05-05 @ 20:44:12
URL: http://mamamel.blogg.se/
Postat av: Ida

Tycker att du har en jättevacker kropp, speciellt me tanke på att du burit fram två fina barn. Jag har alltid haft större bröst än många, och är oftast glad för det. Trotts att jag tycker små bröst är skitfint förstår jag verkligen att du vill ha mer "kvinnliga tillgångar" ^^ Jag önskar dig lycka till med operationen och med din familj :)

2012-05-05 @ 20:44:21
URL: http://daydreaming.se
Postat av: tyra

Bra skrivet.. Jag fick barn för 5 månader sen och fick en massa bristningar precis överallt.. Knäveck, mage, rumpa, lår och dom syns. Men jag är inte speciellt brydd över dom, nästan alla får bristningar, jag vill bara bli lika smal som innan! 6 kilo bort sen är jag nöjd. Gick nämligen upp 28 kilo. Sen vill jag också göra bröst, hade inga innan och mina lär väl också bli tomma tepåsar, men dom får nog vänta nått år eller så:)

2012-05-05 @ 20:49:24
Postat av: Helena

Du är jättefint! Tänk att den där kroppen har bärt 2 stycken barn, vilket mirakel egentligen :)

2012-05-05 @ 20:52:28
Postat av: Annica

Jag är inte nöjd med min mammakropp, men jag accepterar den :) Har också bristningar, hängmage, sladdrigt är det också på sina ställen. Men, så fort jag slipper att alltid ha amnings-vänliga kläder så kommer det nog boosta min självkänsla för kroppen... :)

2012-05-05 @ 20:59:27
URL: http://nannica.se
Postat av: Nina - Glamourmamman

Fina modiga du! Ja, jag är faktiskt nöjd med min mammakropp. Visst finns det små skavanker men generellt sett känner jag mig mer 'fit' nu än innan jag fick barn :-) Kramar!

2012-05-05 @ 21:00:19
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Saga -mamma till Emilia

Du ser ut som en skitsnygg tjej som fött 2 barn!

Kroppen tar ju stryk, så är det. Men det är ju värt det :)

2012-05-05 @ 21:05:58
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode och min vardag

Nä, jag är inte nöjd med min kropp. Men jag tränar så förhoppningsvis blir jag av med sladdret snart.

2012-05-05 @ 21:26:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hej söte.

Om du är så gullig och går in på min blogg, klickar på länken och röstar på min fina lilla vovvi, så skulle du göra min dag! Gör gärna detsamma för dig någon gång :)

Ha en bra helg!

2012-05-05 @ 21:27:19
URL: http://emilja.blogg.se/
Postat av: jenny - namnsmycken

Fan vad modig du är Denise! :-) jag tycker du är jättefin i kroppen, men man ska må bra själv med. Stor kram!

2012-05-05 @ 21:34:19
URL: http://www.luciadesign.se
Postat av: Veralena

Haha, va gullig du är! Roliga magbilder:) den där ena positionen händer väl inte att man står i särskilt ofta, hihi. Spännande med operationen, ser framemot att följa dig på den resan. Kul med träningsambitionerna också, jag tänkte komma igång till hösten när Lilltjejen är lite större.

2012-05-05 @ 21:44:37
URL: http://Vdeak.blogspot.se
Postat av: morrhoppan

Haha jag känner igen det där lösa slappa skinnet på magen. Tepåsarna/taxöronen (mina är dock fyllda än så länge då jag fick nr2 för 10 v sen o ammar) fast jag väger väl en 15 pannor mer än dig.

Jag vill oxå fixa boobsen o det ska blir super o få följa dig!ang mobbarna som ger Sig på dig o dina barn. Finner inga ord. Dom verkar ju bara så ointilligenta!! O wilgot ser ju bara för charmig ut.Har aldrig kommenterat innan men tyckte det va dags! :)

2012-05-05 @ 21:50:53
Postat av: Karin

Denise, jag tycker du har en fin kropp. Vem har inte komplex för sin kropp? Hade jag även innan jag fick barn. Ang din mage, det är ju inte länge sen Lo föddes. Min mage är oxå hängig, min Amanda är 8 månader. Men träning hjälper. Jag lovar att din mage kommer bli fin igen om du börjar träna (träning, speciellt utomhus gör även susen för psyket) rek plankan och träning som aktiverar hela kroppen.Tycker dina bröst ser helt normala ut. Men är ju lite svårt att se på bild. Själv längtar jag tills jag slutar amma och brösten blir små igen. Tycker jag ser tjock ut i stora bröst. Och att jag ser mer vältränad ut i mina vanliga små bröst. Tänk vad olika man kan tycka :)Jag lägger ingen värdering i ditt val. Men jag tycker du ser ut att ha en fin kroppKram

//Karin

2012-05-05 @ 21:56:55
URL: http://classic185.blogspot.com
Postat av: Caroline

Vad starkt av dig att visa upp en riktig mammakropp! Utan redigering och smickrande poser. Jag tycker du har en fin kropp. Tänk att man själv ofta är den sista att inse det. Och tänk att det finns fler nyblivna mammor än jag som har en mage som inte är en stenhård tvättbräda! Klart du ska göra en operation om du vill, det är inte det jag säger. Go Go Go!

2012-05-05 @ 22:04:29
Postat av: Viola

Jag är lite tvärtom, hyfsat nöjd med boobsen, men avskyr mina bristningar och har behandlat dem hemma.Ganska simpel behandling dock så det är ingen större grej, en operation är ju värre. Eller missförstå mig rätt, du har dina anledningar och jag kan absolut förstå dem. Samtidigt som jag tycker det är lite sorgligt att se hur många andra som kommenterar verkar sukta efter samma sak. För i längden blir det ju så att ju fler som opererar sig desto svårare blir det ju för dem som inte gör det att vara nöjda med sig själva (återigen, inte för att det är ditt ansvar)

2012-05-05 @ 22:05:35
Postat av: Therese

Jag tycker att du är jättefin. Tänk vilken fantastisk kropp du har - som har fört in två små liv till denna värld! Tycker även att du gör helt rätt i att göra det som känns rätt för dig, och kommer med spänning följa resultatet! :)

2012-05-05 @ 22:16:57
URL: http://justmakethechange.blogg.se/
Postat av: sophie, mamma till 2<3

Denise, du är så vacker! Och ännu vackrare kommer du bli och känna dig med dina tuttar. Vet du hur lika kropp vi har? Alltså.. Det är sjukt! Du är lite tunnare än mig bara, heeh.Ta hand om dig! Kram

2012-05-05 @ 22:46:21
URL: http://sophiehs.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jag tycker det är starkt av dig, många är så rädda i dagens samhälle på att visa upp sin kropp! :)

2012-05-05 @ 22:48:42
URL: http://fransoserochgrodben.blogg.se/
Postat av: Felicia - mamma till Liam

För det första vill jag bara ge dig beröm för att du är så modig som lägger upp dessa bilder. Och för det andra vill jag säga att jag är väldigt avis på din kropp, den är superfin - verkligen! Jag är inte nöjd med min mammakropp alls, har massor av bristningar både på ben och mage. Jag har visserligen stora bröst men är fortfarande inte nöjd, de förändras ju också efter en graviditet. Problemet med större bröst är dock att hitta kläder som passar, man kan absolut inte ha små storlekar även om man är liten i kroppen. Jag är t.ex. 162 cm men måste ha typ L i vissa toppar då brösten inte får plats annars, vilket är jobbigt. Men men! Som sagt är du jättefin, och har en jättefin mammakropp! Även om jag generellt är emot bröstförstoringar så förstår jag dig i det sammanhang med att kroppen förändras så mycket efter graviditeten. Och jag hoppas att du blir nöjd och att allting går bra med operationen. Kramar till en modig tjej!

2012-05-05 @ 23:15:51
URL: http://sachiko.se/
Postat av: Sandra

Tycker du är supermodig som lägger upp dessa bilder!! Jag kan inte komma på många som skulle våga göra det, all cred till dig!! =)

2012-05-05 @ 23:28:28
Postat av: Mia.

Så starkt och modigt av dig Denise att visa hur just din kropp har förändrats med dina 2 graviditeter :) You go girl! Och bröstförstoringen, lycka till :)Och kan tillägga att jag är stolt och nöjd över min mama body :)

2012-05-05 @ 23:48:05
Postat av: Tess

Jag är supernöjd med min kropp, men jag skulle gärna slippa min kroniska värk. Det är även ett skäl till att jag inte förstår folk som opererar friska kroppar.

2012-05-06 @ 00:00:52
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Mandy & River

Du är ju superfin =) OCh ännu finare kommer du ju bli när du är blir nöjdare med dig själv :) Tror op kommer att bli kanon =)

2012-05-06 @ 00:16:43
URL: http://mandyyss.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Hej! Trillade in här när jag kikade runt på bloglovin som jag just skaffat :)

Som svar på frågan om jag gillar min mamma kropp så säger jag såhär:

Jag har fött 7 barn och nr 7 kom för knappt 7 veckor sen... jag tycker att magen dragit ihop sig rätt bra på dessa veckor men jag planerar att snart köra igång med lite lätt magträning för att återfå styrka i bålen.

Jag kan inte säga att jag är nöjd med min mammakropp men inte missnöjd heller... det som jag tycker är jobbiast nu är att jag väger ca 10 kg för mycket... annars tycker jag på något vis att det kan vara charmigt med lite bristningar och löst skinn... det ska väl synas att man varit gravid, eller!?

Jag kommer aldrig att ångra och hata mina bristningar och lite sladdrigt skinn, däremot vill jag gärna tappa i vikt. Är 165 cm lång och väger nu 74 kg... men å andra sidan så har jag inte varit så noga med vad jag stoppat i mig... mitt mål är att känna mig bekväm i mina kläder, satsar inte på bästa bikinilooken ;)Mvh Kimsan

2012-05-06 @ 01:50:06
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Sara

Tyvärr så ändras kroppen när man får barn. Min mage ser ut som din, jag är inte helt nöjd men det får man fixa som du säger med lite träning. Mina bröst är också två tomma tepåsar, jag är inte helt platt men dom bara hänger där, tomma äckliga. Känner mig som en gammal tant. Så visst kan jag sakna mina gamla bröst! Det måste jag vara ärlig och säga. Även om min sambo säger att han fortfarande tycker att jag är fin mm så gör det ont att kolla sig i spegeln och se en 70-årings bröst. Jag har sagt att när vi inte ska ha fler barn så ska jag skaffa mig ett par nya bröst. Jag vill kunna visa mig i bikini och tycka att jag är fin mm.

Men sen får man också tänka på varför kroppen ser ut som den gör. Och inse hur fantastiska våra kroppar är som kan bära dessa små liv. Jag skulle självklart aldrig vilja vara utan min dotter. Jag älskar henne mer för varje dag. Men självklart ska man få vara ärlig om att man inte är nöjd med sin kropp

2012-05-06 @ 07:57:58
Postat av: Lillages spark i baken

Du är GRYM som lägger upp dessa! Stort lycka till :D

2012-05-06 @ 10:31:45
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Accepterar att jag burit och fött två barn men hatar mina bröst och min mage. Och det faktum att jag gått ner för mycket i vikt vilket syns på armar och ansikte....

2012-05-06 @ 10:37:59
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Tycker det är starkt att lägga upp bilder! Själv är jag inte nöjd för jag vill ha tillbaka den där fasta kroppen igen men nu jäklar börjar träningen :D Men samtidigt är jag inte missnöjd med kroppen heller, men längtar som sagt tillbaka till det vältränade igen :D

2012-05-06 @ 12:54:42
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Ika

Tycker det är starkt av dig att våga visa! Klart att kroppen inte återställs som den var innan. Just nu är jag inte allt för nöjd med min kropp, men att tänka på att man fått ett så fint barn ifrån det känns underbart!

2012-05-06 @ 12:57:57
URL: http://emelieeriika.blogg.se/
Postat av: ida

tycker att du är jätte stark och modig !! :)

2012-05-06 @ 16:07:19
URL: http://iidiisen.blogg.se/
Postat av: Emma - Liljas mamma

Ser ungefär ut som du fast jag har inga bristningar (tack och lov!) .. Förstår dig att du vill göra något åt det om du mår dåligt över det. Önskar jag också kunde göra något åt mina tomma bröst... Kram

2012-05-06 @ 16:49:24
URL: http://emmsots.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Leon och väntar syskon i september

Jag blir helt impad över hur modig du är. OCH jag tycker att du har jättefin kropp samtidigt som jag tänker "jävlar vad snygg hon kommer bli med ett par nya tuttar" :DJag har bristningar över hela magen, men är dessvärre betydligt större än dig. Hade jag varit smal hade jag nog inte brytt mig lika mycket om bristningarna, du visar ju att man kan vara snygg ändå :)

2012-05-06 @ 17:46:01
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Postat av: Linn Hedin

Jag tycker det är jättefint av dig att lägga ut bilder efter en graviditet, hur verkligheten kan se ut :) sedan tycker jag du är jättefin! Väldigt lång och smal, och bristningarna på magen är ju blekta och fina :) själv trivs jag inte med mammakroppen efter graviditeten. Men jag tror ändå många känner sig obekväma i sin "nya" kropp.

2012-05-06 @ 17:51:56
Postat av: Linn

Jag vill säga Tack! Tack för att du är stolt över din kropp och vågar visa den precis som den är. Precis så fin som den är! För det hjälper mig att faktiskt vara stolt över min nu. Kroppen förändras väldigt mycket när man får barn och det tar tid innan man läker. Jag fick mitt första barn för 2 veckor sedan och även om man älskar sitt barn mer än allt annat så är man ändå en person där inne också inte bara mamma och kroppen har stor betydelse i hur man mår. Jag stöttar dig i din operation till 100 %. Man ska må bra i sig själv och i sin egen kropp, vi är trots allt människor, personer och inte bara mammor. Mår mamma bra så mår barnen bra. Lycka till och jag hoppas allt går bra med op och allt annat! Kramar från en annan mamma med bristningar, lite hängig mage och en kropp full i hormoner

2012-05-06 @ 18:12:24
Postat av: emelie - 19 år och ensamstående mamma till Wilma

Din kropp ska du vara nöjd med! Min ser förjävlig ut, löshud överallt. Speciellt på rumpan, benen, låren och armarna. Har knappt nå tuttar & bristningar överallt på kroppen. & min mage den hänger till och med när jag står upp. Så var glad du!

2012-05-06 @ 19:29:28
URL: http://emeliieanderssson.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag tycker du har en snygg kropp! Den utstrålar faktiskt självsäkerhet. Mina bröst gick inte upp ett gram under graviditeten, knappt nu under amningen heller. Jag är platt, har betydligt "värre" mage än dig. Juni är bara tre månader och de betyder ju att min kropp var stor som ett klot för bara tre månader sedan. Oavsett hur jag ser ut så känner jag mig fin. De är inte utsidan som räknas brukar man säga. Men för att man ska trivas med utsidan bör man nog trivas redan på insidan. Om en förändring av brösten får dig att trivas bättre tycker jag att du gör rätt. De är ditt beslut. Men jag kan absolut inte hålla med ovanstående kommentarer där de håller med om att de också skulle opererat brösten i ditt fall. Du är snygg, till och med som platt :) lycka till med resan med "nya kroppen". Kram

2012-05-06 @ 19:36:19
URL: http://mammatilljuni.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag tycker du ska vara stolt över hur du ser ut! :) Jag förstår dock hur det känns att ha "tomma tépåsar" då jag själv haft det och har det. Hade silikonbröst i 6år men för ett årsedan så plockade jag ur dom pga komplikationer o rädsla. O jag känner mig, konstigt nog mycket snyggare, smalare och störs inte alls av att jag är platt:) Sjukt hur man fungerar:) Jag ser ut som du på ett ungefär! A kupa är för stort! Men jävlar vad jag är lycklig:) Hoppas du blir nöjd med ditt val men tro mig, nöjd blir man aldrig;) :)

2012-05-06 @ 21:11:35
Postat av: Sara

Jag tycker att din kropp är jättefin!

Men när det kommer till mig själv som är 160 och väger 87, är det annat. Jag har zebramagen och det hänger över snittet. Detta gör att jag som är 21 år vägrar visa mig i bikini eller ligga på stranden. Det får helt enkelt Charlies pappa göra i sommar medans jag gömmer mig hemma. Mår otroligt dåligt över hur min kropp blev. Zebraränderna hade jag kunnat leva med, men hänget? Det hänger fett/hud/whatever ner till muffen. Känner mig otroligt äcklig och hemsk.

2012-05-06 @ 21:23:41
Postat av: Fanny

Tycker du är fin som du är!

2012-05-06 @ 21:44:10
Postat av: bitskemma

Guu va du e modig=D

2012-05-06 @ 22:15:18
URL: http://bitskemma.blogspot.com
Postat av: Louise - Tvillingmamma till Lowa och Malte

Verkligen starkt av dig att lägga ut bilderna! Men det hjälper nog många - Att förstå att dom flesta faktiskt får bristningar och lite häng "daller" mage efter graviditet!

Jag bar 2 barn samtidigt (alltså tvillingar) gick till v39+1 och min mage blev GIGANTISK, kan inte fatta hur en mage kan bli så stor!! Massor av bristningar och har nu en mage som "hänger" och dallrar... Är inte alls nöjd som jag ser ut nu!!! Blir ingen bikini denna sommaren iaf! :O

2012-05-06 @ 22:38:27
URL: http://louiserautio.webblogg.se/
Postat av: Martina | Ellas mamma <3

Jag ska faktiskt inte klaga på min kropp då jag gick tillbaka rätt så fort igen till mitt normala. Magen kan jag alltid träna upp mer för den ät rätt så blaha. Men annars så ska jag absolut inte klaga!:)Du är super fin. Hoppas nu att du blir nöjd efter operationen,

Det var som jag skrev innan, det bästa jag gjort för mig själv!

2012-05-07 @ 10:27:54
URL: http://maella.blogg.se/
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävling igång!

Jag är nöjd med min mamma kropp. Även fast jag gick upp 16 kg i graviditeten och det var inte längesen jag kommit ner till innan-gravid kilon. Jag är nöjdare med min kropp NU än innan jag fick Robin :)

2012-05-07 @ 12:46:11
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Nova <3

Vilken fantastisk kropp du har. Otroligt vacker! Var stolt över dig själv fina du!Angående brösten... Innan jag blev gravid var jag emot bröstoperation. Men nu när jag ammat min älskade Nova så finns de ju inget kvar! Vem tog bort dom?! Haha. Så jag är totalt för de nu, de är upp till var och en. Och en mamma har en väldigt bra anledning om de blivit mindre. Vi har gett våra barn vår kropp, så varför inte ta chansen att få tillbaka en del av den? Ska med spänning följa din resa.

Kram

2012-05-07 @ 14:48:06
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Postat av: Josephine

Denise. Vad härlig du är. Hejja dig. Jag förstår dig fullt ut. Är inne på helt samma bana. Och det är ju våra kroppar. De vi ska leva med x antal år tillsammans med. Då vill man ju känna sig fin och bekväm samtidigt.

2012-05-07 @ 19:11:39
URL: http://jossanjossan.blogg.se/
Postat av: Catrin

Fina modiga du! Du stärker nog många andra genom att du lägger upp dina bilder! Hoppas att operationen går bra och att det blir som du tänkt dig!

2012-05-07 @ 20:40:13
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Hanna-Mia

Wow vad du är modig!! Och så fantastiskt BRA att du vågar stå för vem du är, att du vågar VISA vem du är och att du vågar visa att ingen är perfekt men också att man duger precis som man är. Jag har nog alltid varit anti skönhetsoperationer, men nu är jag nog beredd att ändra åsikt. Även om jag verkligen tycker att du är superfin som du är, så kan jag också förstå att du tar detta steg och jag tycker att det är HELT okej. :) Stort LYCKA TILL och hoppas du blir HUUUUUR nöjd som helst! :) Tack för att du delar med dig och är en förebild i mycket tack vare att du delar med dig av både sånt som är toppen och sånt som är botten. KRAM

2012-05-08 @ 11:19:27
URL: http://hannamia.blogg.se/
Postat av: Anna

Du är otroligt modig som vågar vissa upp dessa bilder ! Många verkar ju tro att kroppen blir perfekt efter en graviditet helst ska den se ut som innan man blev gravid. Men alla är vi ju olika och har olika former. Vissa får mer eller mindre tillbax sin kropp andra inte.Tycker ditt inlägg är "nyttigt" och ett bra sätt att visa att alla är olika. Och att man borde vara stolt över sin kropp och över hur man ser ut. För många mår dåligt över sin kropp och vill leva uup till de osynda ideal många har idag.Jätte bra inlägg

2012-05-08 @ 15:50:22
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: Sanna -Mamma till Meja

Tycker du är riktigt härlig som går ut med din "mammakropp"eftersom många vill gärna låtsas som att ens kropp är precis som den var innan eller tror att kroppen blir som förr...

Jag är inte nöjd med min mammakropp.

Jag fick såna djävulska hemska bristningar på insidan av låren så jag erkänner att jag började gråta när jag upptäckte det.Har fortfarande x-antal kilon att gå ner innan jag är nöjd.Men samtidigt, denna kropp gav mig min underbara dotter Meja. Så det är ju positivt också :)

2012-05-08 @ 16:08:39
URL: http://sannis1987.blogg.se/
Postat av: Josefine

Heja dig Denise, bra gjort att du visar upp dessa bilder! En i mitt tycke fin mammakropp! Alla ser vi olika ut, och det är upp till var och en vad vi tycker är fint. Vill man fylla på eller ta bort för att känna sig fin, så tycker jag att det är okej, för det viktigaste är att man själv är nöjd och känner sig som sitt bästa jag.Själv har jag en åttamånaders tjej, och har inte gått ner ett enda kilo. Jag vet att det bara är upp till mig själv om jag ska göra något åt det, och att det bara är att köra igång med träning och bra mat istället för att sitta och klaga. Men det är ju inte så lätt alltid...Lycka till och en stor kram till dig!

2012-05-08 @ 21:08:16
Postat av: Sandras Värld

Jag tycker du är strong som visar din kropp :) heja fina du! :) KRAM

2012-05-09 @ 07:31:12
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Sofia

Har inget negativt att säga om din kropp! Herregud, du har fött två barn o den sista var inte alls längesen. Magmusklerna är ju inte riktigt som dom var innan om man säger så ;).

Är inte heller så nöjd med min kropp efter graviditeten. Men det hade ju kunnat vara mycket värre. Men ska försöka ta mig i kragen o bygga upp några muskler igen!

2012-05-09 @ 13:18:00
URL: http://sofialb.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vilket underbart inlägg. Hittade hit av en slump och fastnade här, jag ser PRECIS likadan ut! :) Exakt. Känner igen mig så väl i din beskrivning! Tack för att du delade med dig.

2012-05-09 @ 23:23:02
Postat av: phoobiaJag har fått bristningar över hela magen och gått upp 30kg under graviditeten. Brösten är inte sig lika och allt bara hänger. Vissa dagar är riktigt jobbiga, andra lyckas jag strunta i det.Jag önskar jag hade vågat visa upp min mammakropp så som du gör. Du är jätte vacker och otroligt stark!

2012-05-10 @ 13:48:29
URL: http://phoobia.bloggse
Postat av: Zandra

hej! vill bara säga att du ska vara stolt över din vackra kropp som fött dina vackra barn :) och om du känner att du behöver för din egen skull göra operationer så ska du göra det! you go girl :)ville bara peppa dig lite!

2012-05-10 @ 23:03:30
Postat av: Nathalie

Åh trodde jag var ensam om att se ut så!

2012-05-10 @ 23:17:53
URL: http://julianochjag.blogg.se/
Postat av: Laura Michaela

Inte alls nöjd med mammakroppen. Magen hänger, gropar här och var, bristningar över hela magen - både mitt fram och på sidorna samt ett par bröst som helt tappat formen. Visar mig ogärna utan kläder, inte ens för sambon men har sakta men säkert börjat acceptera mammakroppen. Måste ju hur som helst leva med den och när jag ser min son försvinner all komplex för hur jag ser ut. Dock kommer jag efter nästa planerade barn att fixa brösten. De behöver ett lyft och en fyllnad. Idag hänger de och är inte alls snygga. Har alltid haft D-kupa, med andra ord stora bröst men efter graviditet och amning med en I-kupa så påverkades detta enormt! Brösten blev katastrofala, men jag accepterar dem sålänge och fixar till detta sedan :)Starkt jobbat av dig att lägga upp bilder på kroppen också. Önskar jag vågade göra samma sak, men är en aningens större än dig och känner mig tyvärr inte alls redo för att visa den öppen för allt och alla. Kanske en dag..

2012-05-11 @ 09:29:57
URL: http://agapi.webblogg.se/
Postat av: Anneli

Bra gjort! Vad roligt att se att andra faktiskt ser ut precis som en annan gör.. Att man faktiskt inte är själv om att se ut som en sebra efter förlossningen och man får inte glömma av "pås-smagen", den är ju rolig den med ;D Jag gick upp 30 kg med min dotter, hon är 17 månader och jag har nästintill gått ner allt. Jag har bara lite daller kvar och mina stackars välfyllda D-kupor har nu blivit suuuuper små B :( Så gissa om de är efterlängtade!!!När jag har fött alla mina barn (har 1 idags läget, men om några år ska vi försöka skaffa syskon), då jäklar blir de sillisar för hela slanten!!!Lycka till med operationen!

2012-05-11 @ 23:45:59
Postat av: Erika

Fina du! Jag önskar jag kunnat ge dig en styrkande kram. Min mage ser precis likadan ut (om inte ännu hängigare) och då har inte jag fött barn. Jag tycker du är så fin och i mina ögon behöver du inte göra en endaste operation. MEN om det gör dig lyckligare och starkare så ska du absolut göra det. Ibland behöver man lite hjälp på traven för att känna sig hel. Lycka till! Å du, glöm inte att du är bra!! Stor kram.

2012-05-12 @ 23:45:00
URL: http://erikasjodahl.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Olivia

Tycker du är fin!

Jag är grymt missnöjd med min mammakropp :) Men nu är det bara 2 veckor sedan förlossningen men min mage hänger som din gör när du står böjd - fast när jag står upprätt! Daller är bara förnamnet, haha! ♥

2012-05-13 @ 12:57:10
URL: http://emmaskoog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0