När folk lägger sig i...för mycket!

Jag vill bara klargöra några saker angående min bröstförstoring.

För det första, vad spelar det för roll vilken storlek jag lägger in? Det är inte så att det är ni som ska göra en bröstförstoring. Det är jag och det är ENBART mitt beslut. Vad spelar det för roll om jag lägger in 600g, om jag lägger in 200g, 400g? Eller varför inte 600g i ena och 400g i andra. Vill jag göra det så gör jag det och det är ingen människa som har rätt att lägga sig i och påstå det ena eller det andra. Om jag vill se ut som fake så är det mitt beslut. Jag ska på en konsultation på lördag och nu är jag så trött på vissa människor så jag kommer inte säga ett skvätt om mitt val. Tråkigt nog får det bli så.

För det andra, varför sitter ni och överanalyserar min ekonomi? Ni har inget med mina pengar att göra. Hur jag har råd med en operation behöver inte ni lägga er i. Om jag har sparat, lånat, fått, vunnit eller gått via landstinget..det spelar ingen roll.

Vi är väl vuxna människor eller?
Man går inte runt och frågar någon man känner till om hennes BH storlek eller hur mycket pengar hon har. Sån är i alla fall inte jag. Visa lite respekt.

Jag ska nog strunta i och dela med mig om detta
, blir så less och irriterad på folk som lägger näsan för mkt i blöt. Folk som drygar och folk som inte alls har med saken att göra. Det är okej att fråga och undra men det finns en gräns. Nu pratar jag mest om folk som är anonyma, folk som bara vill klanka ner. Detta är mitt beslut..Det är min kropp. Det är JAG som ska göra en bröstförstoring och inte NI.

Innan ni drar era egna slutsatser så ta reda på fakta. TACK!


Kommentarer
Postat av: Hanna- mamma till Theodor

Håller med dig! Folk är dock bara avis!:)Men duuu resultatet på BVC! Är super spänd:D:D

2012-05-10 @ 18:45:18
URL: http://hannashusdjur.bloggplatsen.se
Postat av: Laura Michaela

Förstår inte hur du orkar fortsätta blogga som du gör med tanke på alla de kommentarer du verkar få..Jag tycker iallafall du gör rätt! Man ska kunna gå runt och ha självförtroende och må bra, sedan vad man gör för att detta skall vara möjligt är ens ensak. Oavsett om det är en bröstförstoring, tonvis med smink, phykologi hjälp osv. Kommer själv också att göra en bröstförstoring & bröstlyft när jag är klar med barn. Inget fel på det!Stå på dig!!!

- och får du någon gång tid att svara på detta så skulle jag gärna vilja höra mer om hur allt går till osv. Men bara om du får tid över och orkar. Vet att tiden är knapp med små i huset :)

2012-05-10 @ 18:47:58
URL: http://agapi.webblogg.se/
Postat av: Jeanette-Längtar till USA resan!

Asså hur har folk mage att ställa sånna frågor?

Helt sjukt rent ut sagt...

Jag skulle aldrig någonsin fråga nån jag inte känner om sånna saker.

Vad är ni för människor egentligen???

Låt DENISE vara för fan!!!

OCH LÄGG ER INTE I andras privatliv!!!!!2012-05-10 @ 18:48:23
URL: http://jeanettem.blogg.se/
Postat av: Anna

Var absolut inte meningen att du skulle ta frågan på det sättet :(

2012-05-10 @ 18:52:58
URL: http://annatengelin.blogg.se/
Postat av: Trees mamma i London

Det är ju dock av reeen avundsjuka! :P

ta inte åt dig, men fattar om du inte vill skriva om det. Hade inte heller gjort det om jag fick massa negativt tillbaka! Speciellt när dom personerna bara vet en tiondel av hela alltet!

KRAM

2012-05-10 @ 19:01:46
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Nicole

Folk kommer alltid fråga och alltid vara nyfikna så är det.

Jag har fått många frågor kring hur jag hade råd som 20åring att göra samma sak och hur jag har råd att bo i bostadsrätt.

Man får räkna med vissa frågor ibland men jag förstår din irritation ja :)Hur än du gör blir du nöjd, det är jag hundra på :)

Varför inte lösenordsskydda såna här typer av inlägg föressten?

Så får du skriva av dig och bara du vet vilka som läser?Lycka till!

2012-05-10 @ 19:05:30
URL: http://nicoleb.blogg.se/
Postat av: Natti

Tråkigt att folk ska lägga sig i och säga hur du ska leva dit liv. Personligen skulle jag inte lägga in 600g men de är jag. Vill du lägga in 600g ska du göra det, vi alla ska agera efrer vad som är bäst för oss.Stå på dig!

2012-05-10 @ 19:09:38
URL: http://blogg.rosed.se
Postat av: Helena

Gud vad tråkigt, Denise!

Tycker det är kul att du verkligen hittat detta som du VILL göra, att du delar med dig om detta, om dina komplex och om allt omkring.. Och så ska någon komma och förstöra lyckan, sjukt trist =(Förresten, hur stor var Lo på senaste besöket? :)

2012-05-10 @ 19:11:13
Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Har du alltid fått en massa trista kommentarer eller är det något som kommit nu på slutet? Förstår inte hur du orkar med att fortsätta, men jag är glad att du gör det!

Självklart är det ditt beslut och din ensak hur du väljer att göra!

2012-05-10 @ 19:12:06
URL: http://vardagspusslandet.blogg.se/
Postat av: Isabell - mamma till Indra

Tråkigt att de ska behöva bli så. Jag som verkligen ville följa din resa genom detta. Men jag hoppas ändå att du vill dela med dig om dina erfarenheter kring detta då jag och hade tänkt att göra en efter ja e klar med barna födande

2012-05-10 @ 19:20:38
URL: http://mammatillindra.blogspot.com
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Det ligger tyvärr i vissa människors natur att lägga näsan i blöt, bry sig för mycket och gärna va otrevlig och elak när dom ändå håller på! Inte mycket att bry sig om även om det är svårt att inte låta bli. FÖRSÖK!! ;) det e synd att du måste sluta dela med dig för jag tycker det är kul att följa ;) men du gör rätt i att inte göra det om du får en massa skit kastat på dig!! Jag är i alla fall glad för din skull och hoppas att allt går som en dans! :)

2012-05-10 @ 19:20:49
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hahaha... man upphör aldrig förvånas.. men det är det där med att gömma sig bakom en dator. När man väljer att vara öppen med saker så hugger folk gärna och tycker det är tacksamt.. sorgligt men sant. Man får välja att stålsätta sig, eller också inte vara öppen. Det verkar inte finnas nåt slags mellanting dessvärre... :(

2012-05-10 @ 19:35:16
URL: http://maiplu.se
Postat av: Eleonor Sjöberg

Folk är så himla avundsjuka! Du är stark, du är fin och det är ditt val! Go girl, gör det du mår bra av! Har nyss börjat läsa din blogg och jag verkligen älskar din personlighet din inställning, ditt allt! Så kämpa på tjejen! Go for it! <3

2012-05-10 @ 19:50:09
URL: http://eleonorsglutenfrialiv.blogg.se/
Postat av: lina

Heja Denise!! :) du är bäst!

2012-05-10 @ 20:04:34
Postat av: Camilla

Go Denise :) Helt rätt! Ditt val, din kropp :)

2012-05-10 @ 20:06:32
Postat av: Maria

Jag tror att du måste inse att folk alltid kommer att lägga

sig i och skriva dumma kommentarer så länge du är "offentlig" och skriver om privata saker. Jag har följt din blogg länge och tycker att du verkar vara en hel kul tjej, en bra mamma och jag hoppas att din beöstförstoring kommer få dig att må bättre..... Men, det börjar bli tröttsamt att du lägger så mycket energi på dessa människor som skriver negativt till dig, det gör att man blir på dåligt humör istället för att man med glädje läser din blogg! Så kom igen nu, skit i dem och svara på det som du vill svara på... Du har ju faktiskt valt att blogga själv och att vara ganska privat! Lycka till med allt! // Maria

2012-05-10 @ 20:09:40
Postat av: Mirielle

Trist att folk inte bara kan låta en vara! Tydligen ska allt och alla få lägga sig i ens privatliv och veta allt, jag fattar inte heller grejjen. Lycka till med din operation & stå på dig. Ingen behöver få veta sålänge du själv inte känner för det =)

2012-05-10 @ 20:15:52
URL: http://ridyard.se
Postat av: Marie en foto & hundtoka

Att folk orkar bry sig, det är dina pengar och dina beslut. Jag håller ju också på, du vet med vad, och vi är inte rika, men mår man dåligt över något som kan hjälpa en så får man faktiskt unna sig detAtt folk orkar

2012-05-10 @ 20:20:54
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Emma

2012-05-10 @ 20:31:33
Postat av: linda

Bra inlägg!! =)

2012-05-10 @ 20:32:39
URL: http://pluppan80.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej denisejag kan verkligen inte förstå vad det är folk håller på med!!!! Jag började förstå vilka idioter det finns som läser din blogg när dom började klanka ner på wilgots rum, (vill bara säga att det är superfin och jag bara dööör av lycka när du berättar om wilgots klädintresse,sikken kille) och sen när dom sa att du var en dålig morsa för din deprission, de är väl för fan inget konstigt med en deprission och för det andra så verkar ju staffan alltid stå vid din sida, jag är inte ett dugg orolig för dina barn, kolla bara på lo, hon växer jue bevisligen som bara den, vad nu det har med saken att göra;) men du fattar nog min poäng! och så nu, när du för första gången i ditt liv ska få pattar, då är det också fel, om folk bara visste hur många sillisbrudar det finns lix! Så stå på dig, skriv om din bröstförstoring, det finns dom som mig som verkligen är genuint intresserade och tycker att du rockar! låt inte idioterna vinna och få dig att sluta skriva! se det istället som att typ som att de är avundsjuka misslyckade människor som försöker få dig och sluta blogga, ååå de fåååååååååååår jue bara inte hända! å herregud vilket rörigt meddelande! pussa nu dina barn två gånger från mig och behöver wilgot en shoppis kompis så ställer jag absolut upp!! kramar till dej denise och skriv nu om dina pattar för jag vill iallefall höra och se resultatet!!!!:):)

2012-05-10 @ 20:38:52
Postat av: johanna

Tråkigt att du inte ska blogga om det mer. Så spännande, själv har jag googlat runt och lärt mig lite om de olika inläggen. Är själv sugen på fixa till tuttarna när jag fått barn färdigt. Hur funkar det förresten, kan man amma med silikon? Beror de på om man lägger bakom muskeln eller framför? Vet du skillnaden?

Jag förstår helt hur du känner. Jag är bara avis gud vilka snygga boobs du kommer få. Har kikat massa före/efter bilder och ALLA är snyggare efter så förstår helt dom som gör det.

Lycka till

2012-05-10 @ 20:46:11
URL: http://olssonolbers.blogg.se/
Postat av: Amanda - Mamma till Aurora <3

Skulle verkligen uppskatta att få fortsätta följa din "boob-resa" är verkligen nyfiken och har länge tänkt på att göra samma sak själv :) försök stå på dig :) kram!

2012-05-10 @ 20:47:48
URL: http://denblivandemamman.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Det blir nog bra :) Folk vill alltid lägga sig i, tråkigt nog! Kram

2012-05-10 @ 20:55:45
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Tigerhonan - Min väg till ett hälsosammare liv

Skit i vad dom andra säger. Finns många fler som är intresserade och verkligen vill veta utan att döma!

2012-05-10 @ 20:59:35
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Förstår inte varför folk inte bara kan vara glad för din skull :) Du går ju på helspänd hela dagarna nu, längtar och ser fram emot detta... Guuuud, vad jag gläds med dig!!!!! :DTycker alla ska testa att glädjas lite åt andras lycka, det blir man glad i själen av ;)

2012-05-10 @ 21:04:05
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Mandy & River

Så tjatigt.. men det är väl baksidan av att dela med sig och vara trevlig antar jag :p

2012-05-10 @ 21:06:04
URL: http://mandyyss.blogg.se/
Postat av: Fia - mamma till Lucas

Trist att folk ska lägga sig i så mycket.. :( Trist att du inte ska kunna dela med dig av de här (om du vill) utan att få massa dumma kommentarer... Hade vart kul att kunna läsa om hur det går och så, hade tyckt att det skulle va kul att läsa om eftersom de kanske inte är nåt man (jag) läser om i vanliga fall.. Men ja förstår att de inte är kul att skriva om de öppet när man får såna dumma kommentarer...Hoppas att allt går bra iaf!!

Kram

2012-05-10 @ 21:18:44
URL: http://aije.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Oj, hoppas inte du tog min kommentar fel iaf. Var inte menat något illa.. Men självklart tog man ju åt sig lite nu..

2012-05-10 @ 21:22:10
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Elina

Stå på dig ! :) allt handlar om avundsjuka, det visste du väl?;) så länge du blir nöjd med dina boobs så släng i 800 om det krävs (vet dock inte vad de finns för storlekar men) haha! ^^

2012-05-10 @ 21:30:32
URL: http://dien.blogg.se/
Postat av: boosse

det var absolut inte menad på det sättet. Jag undrade mest om 450 cl (eller var det nu var) är lika med E kupa, jag har ju ingen aning när det gäller sådant. Sen så bara jag tänkte på mig själv hur tråkigt jag har haft det med BHar i större stolekar. var inte meningen som ett påhopp eller liknadne!! kram

2012-05-10 @ 21:41:00
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Maja

Tråkigt att det blir så, tyvärr blir de väl lätt så och speciellt du som haft så mycket på sista tiden.. Tråkigt är de iaf då jag gärna läst om denna grej :) stor kram

2012-05-10 @ 21:46:02
URL: http://Milovaldemar.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Jag förstår inte att folk orkar bry sig och lägga ner tid på det. Säkert avundsjuka eller nåt.

Kör ditt eget race vettja, det brukar man må bäst av. :-)

2012-05-10 @ 21:52:45
URL: http://xarahs.blogg.se/
Postat av: Emma

Det borde finnas ett filter så att idioter inte kan läsa din blogg! Bry dig inte om idioterna, även om det är svårt att inte bry sig, genom att inte ge de uppmärksamhet kanske de slutar. De är garanterat bara avundsjuka! Du bestämmer över din kropp och vad du trivs i, ingen annan har rätt att tycka om det! Kämpa på!

2012-05-10 @ 22:00:07
Postat av: Sanna, mamma till Liam och Saga

Kom att tänka på en sak ang kupstorlek etc. När jag var smal med rätt små bröst hade jag ändå D-kupa. För storleken på kupan är samma på 70D-75C-80B-85A etc. Hänger du med? Haka inte upp dig på kupstorlek som sagt var för tex 70D är INTE stort. De flesta har dock helt fel storl på BH så när tuttarna är klar, gå till en riktig underkläders. Butik ok prova ut just din storlek. Du kommer att bli förvånad.

Sen skulle jag inte oroa mig för att ta för stora heller med tanke på hur lång du är. Lita på dig själv/kirurgen/3D modellen.

Nog babblat av mig, god natt!

2012-05-10 @ 23:10:23
Postat av: Annica

Folk har åsikter (däribland jag själv) men självklart gör du precis som du själv vill, det som känns bra och rätt för dig.Jag håller min tumme för att din operation går bra, att läkningen går bra och att du blir nöjd med resultatet!

2012-05-10 @ 23:13:57
URL: http://nannica.se
Postat av: Ania

You go girl!

2012-05-10 @ 23:31:51
Postat av: Simone

Avundsjuka människor är det! Tragiskt men sådana finns tyvärr.

Så länge man gör saker för sin egen skull utan att det skadar svanflock lämna en ifred.

2012-05-11 @ 00:31:51
URL: http://lebanon.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Håller med dig!

2012-05-11 @ 03:24:20
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se
Postat av: hanna b

Emelie skrev bra om nätmobbning här: http://emelie.shootmagazine.se/2012/05/10/nolltolerans-mot-natmobbning/.Godkänn inte, radera bara, glöm och efter ett tag finns dom inte. Ge dom in glädjen att du blir upprörd och svarar. Då blir det bara värre.

2012-05-11 @ 07:47:02
URL: http://hannabjorkstedt.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tråkigt när folk lägger sig i.

2012-05-11 @ 09:47:55
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Cissi

Är så konstigt det där! Allt som inte är ok att fråga "på riktigt" är helt ok via nätet... Som att man lämnar allt hyfs när man loggar in

2012-05-11 @ 10:11:09
URL: http://nastanperfekt.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hujah vilka människor det finns! Hur orkar de? :/

2012-05-11 @ 10:33:49
URL: http://hannablog.blogg.se/
Postat av: Anonym

Neeeje :( låt de inte vinna, vi vill ju höra! vi som gillar dig! :)

2012-05-11 @ 10:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0